3 IPOCRIŢI NESIMŢIŢI: ASPAZIA, DĂNILEŢ ŞI GHICA

În fiecare zi îţi zici că nu poate  ieşi la iveală ceva mai abject cu privire la mafia şi crima organizată care, patronate de aparatul securistic remanent, ţin regimul băsist pe aparate.

Şi totuşi, în fiecare zi mai aflăm câte o grozăvie. Mutant după mutant, în lumina realităţii necruţătoare. Clientela şantajabilă a regimului antinaţional. Clientela detestabilă chiar dincolo de vomă.

Judecătorul Cristian Vasilică Dănileţ se dovedeşte o caricatură, pentru cine mai avea vreun dubiu. Dezvăluirea lui Gâdea de aseară privind procesul pe care l-a avut cu părinţii lui în calitate de pârât explică obedienţa lui excesiv de zeloasă în faţa Demisului şi a abjectei de Macovei.

Tristu-ăsta din CSM a fost obligat prin sentinţă judecătorească să le plătească părinţilor lui lăsaţi fără întreţinere câte 400 de amărâţi de lei pe lună, la veniturile lui de zeci de mii – sute de milioane în bani vechi. Totodată, a făcut apel ca să plătească mai puţină pensie de întreţinere pentru copilul lui din prima căsătorie. Poate fiindcă nu e karate-kid cu care îl ameninţă pe Ponta că-l bate.

Şi ştiind toate astea, Dănileţ a acut ipocrizia incalificabilă de a scrie o postare aniversară pentru mama lui, zilele trecute, în care spunea că maică-sa a fost fericită că s-a luat Ponta de el, „fiindcă niciodată un prim-ministru n-a vorbit despre un fiu al ei”. Tot aşa cum şi Maria care nu se sinucide i-a spus Suspendatului de atunci că nu merge la vot ca să valideze lovitura de stat. Ce scârbe sinistre! Probabil că biata mama lui Dănileţ nici n-a auzit de internet, dar ăsta nu-i un motiv ca nemernicul de fiu ai ei să o abandoneze alături de tatăl lui, amândoi fără mijloace de subzistenţă. Şi laşul nici n-a vrut să răspundă la telefon, să explice în direct – la imposibila Antena 3, imposibil de incomodă – dacă se simte bine cu sine.

Nemernicul ăsta ameninţa oamenii cu puşcăria, dacă denunţă mizeria procuratoriadei politice – adevărata lovitură de stat.

În ce-o priveşte, Aspazia Cojocaru, în loc să-şi fi dat demisia imediat ce s-a aflat că e infractoare care a votat sub şantaj, încearcă să se victimizeze. A cerut şi a obţinut pe cale judecătorească protecţie. După ce a declarat că a fost ameninţată „din zona politică”, nu din puşcărie. Mai bine ar spune că a fost ameninţată cu puşcăria, din zona politică băsistă. Şi măcar şi-ar spăla cât de puţin şi-ar mai putea spăla din mizeria care zace pe ea.

În realitate, a cerut protecţie fiindcă îi e frică să n-o prindă poporul şi să-i rupă capul, pentru crima pe care a comis-o împotriva voinţei naţionale, a voturilor populare.

Aspazia, incalificabilo! După ce că ne-ai furat voturile, mai vrei şi protecţie pe banii noştri! Demisionează şi ia-ţi bodyguarzi, că ai de unde. Sau vrei să zbori disciplinar şi să-ţi pierzi privilegiile grase? Din partea mea, oricum ar trebui să le pierzi.

Şantajabilii îşi fac iluzii că mizeriile lor nu se află. Adesea chiar stăpânii lor îi deconspiră, ca să scape de ei, atunci când s-au compromis atât de tare public încât devin indezirabili.

Aspazia, demisia! Dănileţ, demisia!

Demisia şi Ghica de la CSM! Pipiţa care are tupeul să-i dea ordine ministrului Justiţiei, Mona Pivniceru, comunicând ea ce pacte ar trebui făcute! Nici nu mai e nevoie de dezvăluiri, doar când te uiţi la faţa tupeistă a Alinuţei Ghica înţelegi de ce a fost promovată. Şi pentru ce.

Jigodiile-astea şi altele trebuie să dispară din funcţii. Cât mai repede.

27 răspunsuri to “3 IPOCRIŢI NESIMŢIŢI: ASPAZIA, DĂNILEŢ ŞI GHICA”

 1. cristipetre Says:

  Buna, Roxana!

  Ai perfecta dreptate cu „komunikatul”-somatie adresat de Ghica CSM ministrului justitiei. Ce este amuzant total (daca nu ar fi tragic) este ca formal oamenii aia din CSM nu inteleg care este functia Ministrului justitiei de îi cer aberatiile astea. Ce tupeu, sa ceara sa devina, LEGAL, stat în stat!!! Sa ne transformam în stat politienesc-parchetaresc, cu legi în regula. O diktatura a parchetelor si instantelor. Ce figuri sinistre si cât de prosti ne cred, o Doamne!
  La fel si Lulutza Ciordutza, saptamana trecuta, îi cerea, imperativ pur si simplu, Monei Pivniceru sa o mentina pe ea si pe Morar în functii, sub pretextul (subtire) al „stabilitatii în functie” a procurorilor.
  De astia, la cât tupeu si nesimtire au, ma tem ca nu scapam decât prin împuscare. Nu îsi vor da demisia în veci.

  PS (off-topic) : nu sunt deloc în asentimentul tau referitor la jocul de glezna al lui Ghise de saptamana asta. Este joc de glezna si atât. PNL prin Tariceanu si PSD au facut ce trebuia, chiar daca nu le place (si nu ne place) : respectarea deciziei CCR, buna-rea, asa cum e. Nu poti sa te lupti cu boicotul basist de la referendum prin un alt boicot, parlamentar, este la fel de nedemocratic.
  ïn democratie respecti deciziile care nu îti convin, fara a abandona lupta.

  PPS : Ideea cu tricourile imprimate cu cel mai suspendat si demis fiu al poporului este bestiala. Vreau si eu câteva, sa le port prin rotatie, sa fiu un slogan mergator, mereu. Insisti în idee? Mi se pare buna tare, este un protest democratic, pasnic, perfect. Daca vor fi multe si vom fi multi, mesajul va fi înteles clar de ciuruit, nu va putea sa ne ignore.

 2. Un simpatizant poate neautentic Says:

  Pe mine m-a impresionat Danilet cand a spus ca „a citit un vagon de carti ” ,laudandu-se singur ca un copil cretin ca ,vorba lui Mircea Badea ,”este cult la cap” .8-) .Parca vorbea despre altul si il lauda,nu ca un cretin despre propria sa persoana 🙂 .Chiar nu pare normal la cap ciudatul asta mic …

  L-a luat cu tupeu pe Gadea, ca nu cumva sa dea pe Antena 3 poza in care este el si cu Monica Macovei la „lupta „,deoarece chipurile este o poza personala si n-ar avea voie sa faca asa ceva . Nu e voie sa dai poze cu Danilet chiar daca este in locuri publice 😎 ,cica el ca judecator asa intelege „maretia dreptului ” 🙄 In vagonul ala despre care vorbeste popandaul asta ,nu a avut nici macar o carte de drept ?!

  Vai de cap de om daca asta este judecator …

 3. johnson1312 Says:

  Fata de care aminteai are buzele foarte incordate in timp si spatiu 🙂

 4. johnson1312 Says:

  Sa nu uit : Azi vine si Badea la promenada…Yooooi 😀

 5. Abdulah Catli Says:

  Aia cu Danilet e manevra pe fata.Pai daca oamenii nu aveau venit (si nu aveau) cum si-ar fi permis toate cheltuielile de judecata (taxa timbru, contract asistenta avocat s.a.m.d.)!?Ideea e ca si-a pus parintii sa-l dea in judecata ca sa nu fie obligat in al doilea proces (cel intentat de fosta sotie) sa plateasca o pensie alimentara in cuantum mai mare in cf.cu veniturile sale

 6. Un simpatizant poate neautentic Says:

  @Mahmoud Hawi

  Evident ca asta este toata smecheria ,penibila rau si josnica .Ne arata insa cine este Danilet … Bleah !

 7. ada157 Says:

  Nu a stiut Mihai povestea decat pe jumatate.

  Jegul este mult mai MARE … Vasilica ia pus pe babuinii ce l-au procreat sa-l de in judecata PENTRU A MICSORA PENSIA ALIMENTARA A COPILULUI SAU.
  Animalul JEGOS ( membru MISA ca si stapana lui Macovei ) isi permitea sa o comenteze pe Mona Pivniceru…
  Pe el l-au votat 900 de oameni..
  Un declasat ca toti basistii REBUTURI UMANE.
  Avem un CSM si CCR compus din hoti , prostituate si minsinosi.

 8. Abdulah Catli Says:

  @simpatizant
  Sui generis el e un limbric imoral dar puncatm doar ptr.a respecta principiul adevarului, parintii si-i intretinea, copilul nu vroia sa si-l intretina

 9. 3 IPOCRIŢI NESIMŢIŢI: ASPAZIA, DĂNILEŢ ŞI GHICA » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 30 August 2012 – Blog « Cum sa zbori gratis? Ghid practic de “tras foloase” de la Skyteam si Flying Blue […]

 10. Un simpatizant poate neautentic Says:

  @simpatizant
  Sui generis el e un limbric imoral dar punctam doar ptr.a respecta principiul adevarului, parintii si-i intretinea, copilul nu vroia sa si-l intretina
  ___________________________________________
  @Abdulah

  Putem respecta principul adevarului si fara a nega faptele .

  Deci faptele sunt clare .L-au dat parintii in judecata ca nu-i intretinea ?L-au dat ….Astea sunt faptele !

  Daca ma intrebi pe mine ce cred ,iti dau dreptate.Asta nu inseamna insa adevarul,ci doar ce cred eu .

  Oricum ,ambele situatii sunt penibile …Din punctul meu de vedere a doua este chiar mai penibila decat prima,deoarece el ca magistrat ,a folosit justitia in scop personal .

 11. stejarul Says:

  Ce-mi plac mie articolele tale , Roxana! 🙂

  Aflu tot ce se intampla acasa in doua minute.
  Pupic de la stejarul. 🙂

 12. ioprotestatarul Says:

  1. IO Rebelul | 30 August 2012 15:59

  Ce chestie, Politia păzeste gunoaiele Securitătii! Fă tută, demisia!

 13. argusdre Says:

  Nu-i nicio noutate. Se stie demult ca Basinescu a stimulat si promovat pleava societatii, aceasta este fundamentul sau, componentii sai sunt cei santajabili si pretabili la cele mai josnice lucruri…Oamenii seriosi cu capul pe umeri n-ar fi acceptat niciodata sa se afle sub ordinele unui asa dement…

 14. Ghita Bizonu' Says:

  Tare imi plac unii liberali … acum o deputata imi trimite un anunt ptr publicare…. dar cand ceva timp in urma i-am cerut o scrisoare politica a PNL sau/si USL … nu am primit nica!!!!
  Oai cam asa stau .. ca papusile Stan… Astoa prea astepata la para malaiata!!

 15. mariusnyc Says:

  Parlamentarii USL vor sa se alature protestelor initiate de senatorul Ioan Gise. Le recomand sa iasa seara dupa ora 21 , soarele tampeste peste limita admisa. Multi dintre cei vizati vor sa participe „hologramic”. Altii se multumesc cu aparitii penibile, pe sticla.#. vai mama voastra si steaua Romaniei …

 16. mariusnyc Says:

  @ Bizoane, da-o in primire, cine e cumatra? 😉

 17. Un simpatizant poate neautentic Says:

  „Tare imi plac unii liberali … acum o deputata imi trimite un anunt ptr publicare…. dar cand ceva timp in urma i-am cerut o scrisoare politica a PNL sau/si USL … nu am primit nica!!!!”
  ________________________________________
  @Bizoane

  Te-a nedreptatit dom’le 😎 .Auzi tu la ea ,sa nu-ti dea tie o scrisoare politica din partea PNL sau a USL atunci cand tu o ceri … 🙂 .Mda,inacceptabil. 🙂 Vorba Americanului ,”da-o in primire ” 🙂 . Nu comunica dom’le suficient cu tine ,reprezentatnt al poporului, care vrei si tu o scrisoare … 😎

 18. Un simpatizant poate neautentic Says:

  Bizoane ,vreu si eu sa-mi trimita aia despre care vorbesti tu ,trei scrisori politice ! Ba nu,patru ! Daca nu le trimite ,o ia mama dracu’ de liberala ca nu raspunde tuturoro necesitatilor poporului.

  Auzi,de curiozitate …Lui Base si PDLului,le-ai cerut astfel de scrisori ?

 19. Un simpatizant poate neautentic Says:

  Bizoane, da-o in primire, cine e cumatra? 😉
  ________________________________________
  @Americane

  Iti trebuie material pe internet ? 🙂 O sa te indignezi rau ? 🙂

 20. Contra-linşaj mediatic (1) Cazul Cristian-Vasilică Dănileţ « ROMÂNIA DE GAMING LA NIVEL SEMI-OBIECTIV Says:

  […] Zilei”, moderatorul de Mihai Gâdea a prezentat un document (preluat informaţional şi de Roxana Iordache) [1] conform căruia judecătorul Cristian Vasilică Dănileţ, membru al Consiliului Superior al […]

 21. Ghita Bizonu' Says:

  Unui simpatizant poate neautentic
  sigur superficial si ,, scuze mai chior decat mine: eu am scris mi trimite un anunt ptr publicare Stii ce e aia publicare??!

  Si ma intrebi daca am cerut si altora.. ei bine aia mi-au trimis!!! Ptr publicare …Fara sa cer ….Adica ei care aveau de partea lor mari cotidiene nu au omis nimic da’ nimic sa se faca auziti . Desteptii autentici … se plang da le ceri un material si ei nica … pesemene ca nu aveau nimic de distribuit ..

  Prosti ma de bubuie.. le mananca gastele din straita….

  Marius .. nu pot. „Deondologia” …

 22. florianflorian Says:

  Vreau, nu vreau, ca sa pot intra trebuie sa dau like 😀

  Vezi sa nu, Roxana. O sa-si dea demisia toti trei, impreuna cu Luluta, Morar, Zegrean, Horia Georgescu (seful ANI), George Maior, Coldea, Melescanu si, cu voia dumneavoastra, ultimul pe lista, Basinescu.

 23. Roxana Iordache Says:

  Floriane, sigur, e bine.

 24. Roxana Iordache Says:

  Simpaticule, în mod sigur îţi dai seama că uneori eşti penibil. 🙂

 25. Un simpatizant poate neautentic Says:

  „Simpaticule, în mod sigur îţi dai seama că uneori eşti penibil.”
  _______________________________________________
  @Roxana

  Si penibil si basist ?! Parca si pe mine ma apuca furia fata de mine insumi ,inseamna ca sunt ingrozitor .

  Mai,ca sa fiu sincer nu imi dadeam seama ca sunt penibil, cum nu mi-am dat nici ca sunt basist…. Multumesc insa ca mi-ai atras tu atentia si promit solemn sa tin cont de parerea ta ca „gazda” a acestui blog .

 26. Savescu Maria Says:

  Alinoaica satanei, vrei sa spui.
  De unde atatea alinute !?!
  In rest, nc, sunt extra cele scrise de tine.

 27. Contra-linşaj mediatic (1) Cazul Cristian-Vasilică Dănileţ « Platforma Radar Says:

  […] Zilei”, moderatorul de Mihai Gâdea a prezentat un document (preluat informaţional şi de Roxana Iordache) [1] conform căruia judecătorul Cristian Vasilică Dănileţ, membru al Consiliului Superior al […]

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: