DOSARUL BĂLAN-SÂMPETRU O VIZEAZĂ PE MONA

Mascarada judiciară cu procurorii Bălan şi Sâmpetru, în care a fost implicat şi liberalul local Marian Petrache, o vizează, de fapt, pe Mona Pivniceru.

Băsiştii urmăresc sub orice formă să o scoată pe Mona de la Ministerul Justiţiei. Mai întâi încearcă să o neutralizeze, să-i blocheze toate mişcările de asanare a mlaştinii din sistemul judiciar, după care să o scoată din circuit.

Spaima lor e eliberarea Parchetelor de sub comanda politică ocultă a crimei organizate care îl susţine pe Băsescu la Cotroceni cu orice preţ.

Pe termen foarte scurt, băsiştii vor face totul pentru ca nici unul din ei să nu aibă deschisă acţiune penală până la alegerile parlamentare. Totodată, Kovesi patronează scoaterea Monei de la Justiţie pe calea implicării ei într-o cauză penală.

Tupeu fără margini la adresa unui magistrat eminent şi personalitate de-o verticalitate morală rară.

9 răspunsuri to “DOSARUL BĂLAN-SÂMPETRU O VIZEAZĂ PE MONA”

 1. DOSARUL BĂLAN-SÂMPETRU O VIZEAZĂ PE MONA » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 30 August 2012 – Blog « Cum sa zbori gratis? Ghid practic de “tras foloase” de la Skyteam si Flying Blue […]

 2. florianflorian Says:

  Ha, vad ca pot intra si fara sa dau like, asa ca ia-ti adio 😛

  Mai periculoasa decat manevrele punctuale, indreptate impotriva Monei Pivniceru, mi se pare o foarte plauzibila motiune de cenzura, care ar matura intregul guvern. Ponta ar merita-o cu varf si indesat, dar odata cu el s-ar duce si ceilalti. Iar de Mona Pivniceru chiar ca mi-ar parea rau. Cand a avut taria de caracter sa-si dea demisia am admirat-o, insa acum incep sa cred ca a fost un gest superb, dar sinucigas.

 3. mgabim2009 Says:

  PDL-ul si ziarele lor clocite lucreaza turrate la maxim! Si EVZ si Adevarul afirma ca au aparut „dovezi” cum ca profesorul Marga ar fi fost colaborator al securitatii!
  Asta este doar inceputul „coabitarii” cu basescu!
  Nu sint in Romania si stiu ca nu eu ar trebui sa dau sfaturi, dar totusi, doar o „plimbare” pe la Cotroceni a cel putin citeva zeci de mii de oameni ar mai putea salva ceva!

 4. Roxana Iordache Says:

  @Florian. N/am nevoie de altfel de like decât din convingere.

  @mgabim2009. Mai degrabă o plimbare a românilor americani prin faţa Dept. de Stat. Dar dv. sunteţi cu Obama, aşa că n-are importanţă ce mizerii ne face administraţia lui şi ce jegos de Gordon ne-a trimis, o scârbă fără precedent de la Vîşinski încoace.

 5. Roxana Iordache Says:

  Şi Florian, ce-a făcut Mona n-a fost un gest – că nu e cabotină, a fost un act. Oricum candidează la Parlament, în tandem cu Crin. Aşa că n-are decât să se sinucidă Macovei. De fapt, mai bine s-ar sinucide toată clica, ritual. În frunte cu sifiliticul. :mrgreen:

 6. mgabim2009 Says:

  Daca as sta in NY sau DC m-as duce! Nu conteaza ce simpatii am, cind vine vorba despre Romania. Si apoi hai sa fim seriosi, aici vorbim de marile corporatii nu de cine cine este presedintele US. Asa am crezut si eu, dar altii trag sforile. Nu Obama este interesat de Rosia Montana sau de vinzarea fosilelor militare. Legat de ambasador si de Gordon am aceeasi parere ca si voi, si mi-am exprimat-o de ori cite ori a fost nevoie.
  Problema este ce le-a mai promis Basescu, nu cred ca doar Rosia Montana. Eu cred ca lucrurile sint mult mai adinci.
  Si sa spunem ca va cistiga alegerile aici Mitt Romney, se va schimba ambasadorul; cel mai probabil va fi trimis fostul sef FMI (ala cu gaura in pantof – imi scapa numele lui acum) care este un apropiat al lui Romney (mormon ca si el, si proveniti din aceeasi comunitate); crezi ca ala o sa fie pro-USL si anti basescu?

 7. Roxana Iordache Says:

  @mgabim. Şi Hilara Clinton? Ai omis-o? Cu privire la culoarea politică. Nu cred că va câştiga Mittică ăla, e ordin să rămână Obama. America trebuie pusă la lesă, băieţii să fie siguri că nu le mai iese din vorbă. :mrgreen:

 8. Roxana Iordache Says:

  Şi Gabi – un ambasador trebuie să fie un emisar al statului lui, nici pro, nici contra nimeni din ţara în care e trimis.

 9. mgabim2009 Says:

  @Rox, nu stiu de ce am impresia ca ne certam cind de fapt spunem acelasi lucru! Evident ca boul de ambasador si-a depasit cu mult atributiile! Daca era intr-o alta tara si ambasator al altei tari ar fi fost expulzat de mult! (aste este un alt lucru pe care il reprosez guvernului Ponta, de ce il tin in Romania!!)
  Nu am uitat-o pe madam Hilara (i love it!), ma refeream la „administratia” Obama si o includeam. Onest hilara cred ca este mult mai vinovata in aceasta atitudine. La urma urmei ea l-a trimis pe Gordon.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: