TĂIEREA CAPULUI SF. IOAN BOTEZĂTORUL, CEL MAI MARE SFÂNT DE PE PĂMÂNT, CARE NE ÎNVAŢĂ CĂ UN CONDUCĂTOR TICĂLOS TREBUIE MUSTRAT – DUR ŞI NEÎNCETAT – CHIAR CU PREŢUL VIEŢII

Este ceea ce ne-a spus azi părintele Valentin la predică. Şi aşa este. E clar. Ioan Botezătorul era un sfânt venerat. Irod era un rege desfrânat, rob al simţurilor – dependent de sex şi alcool. Ioan Botezătorul îl mustra, dădea cu el de pământ.

Până la urmă fiica prostituatei cu care trăia i-a luat minţile şi l-a ucis pe sfânt, i-a trimis iscusitei dansatoare Salomeea, capul Sf. Ioan Botezătorul pe o tipsie de argint.

Ioan Botezătorul nu şi-a plecat niciodată capul în faţa conducătorului nelegiuit. De aceea, i l-au retezat. În închisoare.

Irodiada, consoarta păcătoasă a Irodului desfrânat, s-a bucurat. După care a decontat. La fel ca şi conducătorul ticălos.

Pentru că nimeni nu scapă de dreptatea divină. Uneori, ea se petrece şi pe pământ.

Voi dacă aţi avea ocazia să scăpaţi ţara de ticăloşi, aţi face-o? Adică, aţi face-o? Nu doar declarativ.

Oricum, câtă dreptate avea părintele Nicolae Steinhardt! Că nu trebuie să le dăm satisfacţie celor care le cer creştinilor să fie proşti din bunătate. Şi ce carate minunate constituie un evreu botezat! Tatăl lui i-a spus aşa, te duci şi suferi la închisoare alături de camarazii tăi, să nu fii jidan căcăcios!

Şi părintele Nicolae, pe când era doar un tânăr intelectual superb, a urmat îndemnul Tatălui. Apoi, pe al Fiului. Şi Sfântul Duh a pogorât peste el când s-a făcut preot, la ieşirea din abisul temniţelor comuniste.

Liberi suntem, nesupuşi! Iar deasupra noastră doar Dumnezeu stă.

De-asta iubesc Partidul Naţional Liberal. Prin noi înşine, cu Dumnezeu înainte!

Cartea naţionalismului luminat este calea de urmat pentru ca în decembrie să spulberăm de pe faţa pământului impostura trădătoare de ţară.

Acum e vremea să tăiem noi capetele Hidrei.  Nimeni nu mai trebuie lăsat să decapiteze România. România creştină. România sublimă în frumuseţea ei, chiar dacă nu suntem buricul pământului. E ţara noastră şi pentru noi e cea mai frumoasă.

Aştept, aşadar, ca preşedintele Crin Antonescu să se întoarcă din mica vacanţă pentru fetiţa lui şi să ne spună tot adevărul. Absolut tot. Şi noi vom înţelege. Şi îl vom urma.

Mişcarea de eliberare naţională e irepresibilă. Nu veţi reuşi niciodată să faceţi din Grădina Maicii Domnului un bordel pentru nelegiuiţi. Băsismul este numele celei mai odioase trădări de ţară din istoria României. Nici pe vremea otomanilor şi a fanarioţilor n-a fost atât de odioasă ticăloşia iudelor antinaţionale.

24 răspunsuri to “TĂIEREA CAPULUI SF. IOAN BOTEZĂTORUL, CEL MAI MARE SFÂNT DE PE PĂMÂNT, CARE NE ÎNVAŢĂ CĂ UN CONDUCĂTOR TICĂLOS TREBUIE MUSTRAT – DUR ŞI NEÎNCETAT – CHIAR CU PREŢUL VIEŢII”

 1. TĂIEREA CAPULUI SF. IOAN BOTEZĂTORUL, CEL MAI MARE SFÂNT DE PE PĂMÂNT, CARE NE ÎNVAŢĂ CĂ UN CONDUCĂTOR TICĂLOS TREBUIE MUSTRAT – DUR ŞI NEÎNCETAT – CHIAR CU PREŢUL VIEŢII » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 29 August 2012 – Blog « GHIŞE SCOATE PROTESTUL LA PLIMBARE 🙂 […]

 2. ioprotestatarul Says:

  @Roxana Iordache
  „Adică, aţi face-o? Nu doar declarativ.”
  Eu DA! Si am spus-o public de nenumarate ori. Insa nu cred ca patriotismul, spiritul civic, curajul si demnitatea sunt conditionate de religie.

 3. Un simpatizant poate neautentic Says:

  „Băsismul este numele celei mai odioase trădări de ţară din istoria României.”
  _________________________________________________
  Basismul nu este doar cea mai odioasa tradare….

  Este mai mult decat atat ,este ceva satanic ,un „duh” al urii nebunesti ,al tupeului fara limite,al dispretului fata de cei aflati in nevoie,al flegmei date pe omul aflat in suferinta , al dezbinarii oamenilor intre ei ,al hotiei si lacomiei nepotolite , al pervertirii si pangaririi oricarui adevar ,al vulgaritatilor ca mod de viata si al hahaielilor grotesti .Este un „nor” negru satanic, asezat deasupra Romaniei ,o pacla otravitoare asupra unei tari .

  Ca tot a venit vorba de Steinhardt ,pozitia romanilor fata de Basescu ,ar trebui sa fie ca cea din citatul sau de mai jos :

  „Diavolul: sa incheiem un pact. – Nu. – Atunci hai sa semnam un document prin care recunoastem si tu si eu ca doi plus doi fac patru. – Nu. – De ce? Nu admiti ca doi si cu doi fac patru? De ce n-ai subscrie un adevar incontestabil? – Nu-mi pun semnatura alaturi de a ta nici pentru a recunoaste ca exista Dumnezeu.”

  Intre Basescu si poporul roman (si nu vorbesc de lichele sau de imbecili – oamenii care sunt tampiti prin ieftine „doctrine de dreapta” securista ) nu exista nimic comun ! Absolut nimic ! Nu ii cerem nimic,nu asteptam nimic de la el ,nu vrem sa il mai vedem sau sa il mai auzim ! Nu avem valori comune,nu avem mentalitati comune,ne este rusine cu el si ne este scarba de el ….Eu cel putin,asa simt .

  Am insa o certitudine !Vom scapa de el ,vom invinge ticalosia lui,a celor care il manuiesc pe el,si a celor manuiti de el ! In mod sigur ,NOI VOM INVINGE ! Pur si simplu,el si gasca lui ,nu au scapare !

 4. Un simpatizant poate neautentic Says:

  Voi dacă aţi avea ocazia să scăpaţi ţara de ticăloşi, aţi face-o? Adică, aţi face-o? Nu doar declarativ.
  __________________________________________

  🙂 .Sa stii Roxana ca este greu de verificat nivelul declarativului in orice raspuns pe care il primesti .Stim toti ce usor ne putem considera eroi cand nu ne amenita primejdii reale si cand stam in fata calculatorului .

 5. Radu Humor Says:

  Din păcate intelectualii lui Băsescu n-au avut norocul micuței prostituate din pilda lui Mihai Gâdea !
  Nu le mai dau numele că mi-e rușine mie de rușinea lor, dar uneori mă ia și cu scârbă :mrgreen:

  Un tip trece pe lângă o prostituată de nici 12-13 ani dintr-o țară africană și o întreabă care-i tariful?
  – Un dolar, zice fetița …
  – Așa puțin, nici 10 $ ?
  -Atunci dă-mi 10 $, zice biata fetiță…
  – Tot e puțin…
  -Atunci dă-mi o sută !
  – Numai atât ?
  -Dă-mi 1000 $ zice fata crezând că-i vreun nabab plin de bani .
  – Doar 1.000 …?
  – Dă-mi 2.000 $ ?….
  Și tot așa ridică prețul până când omul îi spune :
  – Oricât de mulți bani ai primi , tot n-ar fi de ajuns, pentru că ajungi să-ți vinzi nu numai trupul, ci și sufletul, și încă de la o vîrstă atât de fragedă !
  Uite, ia de la mine 1.000 de dolari și du-te cu ei acasă să-i ajuți pe ai tăi !
  Peste niște ani, în timp ce ilustrul profesor susținea o conferință de presă, s-a trezit interpelat de o tânără, care l-a întrebat dacă-și mai aduce aminte de ea ?!
  Răspunsul fiind negativ, tânăra i-a răspuns că e fetița de “atunci” și acum tocmai reușise să termine Harwardul !

 6. Mihai Hristea Says:

  Eu am alta problema:
  http://hristea.wordpress.com/2012/08/29/red-hot/
  😀

 7. Roxana Iordache Says:

  @Ionprotestatarul. Ioane, n-am spus că eroismul e condiţionat de religie. Dar de credinţă, da. 🙂

  România e o ţară creştină. Statul e laic, fiecare are dreptul la credinţă, necredinţă, agnosticism, ateism, etc.

  @Simpaticule. Ţie ţi-a trecut vreodată glonţul pe lângă?Şi ai văzut vreodată o fiinţă umană făcută zob, cu tot sângele vărsat pe caldarâm? Şi ai trăit senzaţia că puteai fi tu?

  @Radu Humor. Mie mi-a plăcut de la Gâdea pilda din poemul lui Schiller, cu tânărul care i-a adus tinerei mănuşa pe care ea o aruncase în manejul fiarelor şi îi ceruse să i-o aducă de acolo ca semn că o iubeşte. Iar el i-a spus: am făcut-o nu ca să-ţi dovedesc că te iubesc, ci fiindcă am curaj.

  Cam asta este.

 8. Abdulah Catli Says:

  Poate ar fi bine sa luam aminte la faptele sfintilor, si sa nu ne facem numai idoli de sticla doar in vedetele media ci poate ar fi un model mai bun cel al Sf.Ioan Botezatorul sau a altor nesfinti care au intrat in manualele de istorie ale romanilor pentru curaj, devotament pentru simbolurile nationale, suveranitate si independenta Romaniei.
  Sau daca modele ca cele din articol propuse de tine ca Sf.Ioan sau Nicolae Steinhardt nu ne misca atunci putem lua exemplul mai recent al fratilor de religie si vecinlor nostri sarbi care nu au lasat capul plecat in fata „Mai Marilor Vremii” cu toate riscurile si cu pretul vietii pentru apararea demnitatii si independentei caci „Nimic n-a lăsat în istorie o urmă mai luminoasă decât rarii reprezentanţi ai demnităţii omeneşti în vremuri de josnicie.” (Henri-Dominique Lacordaire).Luati aminte si invatati de la altii ce inseamna demnitatea si parca merita sacrificiul:

  ps.Respect si felicitari pentru articol.Am sa-l salvez ca pdf si am sa-l trimit prietenilor din tara (cu specificarea sursei sa nu ma dai in judecata) poate,poate se prinde ceva de ei si se trezesc din somn si lasitate.

 9. Roxana Iordache Says:

  Simpaticule, sigur că vom învinge! Iubesc mesajul ăla al tău.

 10. Roxana Iordache Says:

  Abdulah Catli, nu fi purcic! 😛 Pentru chestia cu datul în judecată. 🙂

 11. Abdulah Catli Says:

  bine, atunci spun ca l-am scris eu.e mai bine?

 12. Un simpatizant poate neautentic Says:

  @Simpaticule. Ţie ţi-a trecut vreodată glonţul pe lângă?Şi ai văzut vreodată o fiinţă umană făcută zob, cu tot sângele vărsat pe caldarâm? Şi ai trăit senzaţia că puteai fi tu?
  ____________________________________________
  Nu, nu mi-au trecut gloante pe langa cap si nici nu am vazut oameni facuti zob .Nu stiu deci ce senzatia puteam trai in astfel de cazuri, iar un raspuns bazat pe imaginatia nu are valoare.

  Stiu insa ca este foarte usor si tentant sa ne amagim singuri si sa ne credem mai buni ,mai drepti si mai curajosi decat suntem in realitate .

 13. ioprotestatarul Says:

  Ce-mi mai place ce face Ghise cu Valcu la Antena3.

 14. Roxana Iordache Says:

  @Simpaticule, ai dreptate, dar exact în sensul în care o spui, adică, teoretic. Şi ca să ştii toate astea trebuie să le verifici. Sau nu trebuie. Fiecare cum crede. Oricum, să ştii că au fost vremuri în care eram mult mai rea. Dacă îţi poţi imagina. 🙂

  @Abdulah Catli. 😆

  @ioprotestatarul. Dar şi Vâlcu a fost dulce, pentru că e clonţos şi a fost prima oară când a lăsat-o moale. 🙂

 15. stejarul Says:

  „USL îl susţine pe Andrei Marga la şefia Institutului Cultural Român”

  USL se cramponeaza in cateva „nume”. Reciclam dinozauri?
  Marga a dat dovada cu varf si indesat ca merita pensionarea. Nu il acuz decat de lipsa de tact politic. (momentan, fara dovezi dar cu banuieli vechi) Nu a stiut sa „functioneze” intr-un moment critic pentru USL si Romania. Ajunge!!! Sunt o multime de oameni tineri dornici de afirmare si mult mai „alerti” decat dinozaurii reciclati. Ce facem acum? Un precedent?
  Daca se poate recicla azi Marga de ce nu s-ar putea re-recicla maine si rus ioan?

  Ce face USL? Ca in bancul ala cu artistul dezamagit ca publicului nu i-a placut melodia si se ofera sa o mai cante o data, poate le place?

  Imi pare rau, dar sunt de parere ca ponta trebuie sa cedeze conducerea USL unui alt coleg din PSD. Ramane premier, o functie destul de incarcata de una singura …pentru el. Sa faca un singur lucru dar bine! Nu e capabil de mai mult.

 16. Radu Humor Says:

  Simpaticule, comentariul tău de la 4:11:44 este cu adevărat memorabil. Cu oameni ca voi, cei care postați pe aici ( nu vreau să omit pe cineva, că toți sunteți deosebiți), România nu poate fi îngenuncheată, oricâte lifte spurcate s-ar abate din nou asupra ei !
  Îmi sunteți dragi, vorba Roxanei și o să-mi fie dor de voi, dar sper că până mă întorc din voiaj, Băsescu să fie o amintire urâtă, un rău care trebuia să împlinească voința celui de Sus !
  Doamne Ajută !

  P.S. Grecii, dar mai ales sârbii ne-au arătat deja calea de urmat !
  N-am să uit niciodată că eram în Serbia, când jandarmii lumii bombardau criminal și mârșav o țară creștină doar pentru a-și pune în aplicare planurile criminale și am văzut ceva care m-a cutremurat :
  Pe de o parte a Neretvei americanii încă mai făceau raiduri de intimidare după ce bombardaseră sălbatic, iar pe partea cealaltă, aproape nefiresc și irațional sârbii construiau deja o nouă autostradă în locul celei distruse !!!
  Da, dar la ei, Întâiul Stătător al Bisericii Sârbe, Patriarhul în persoană, împreună cu mai multe înalte fețe bisericești s-a alăturat mulțimii care ocupaseră podul ce fusese anunțat că va fi aruncat, și acesta , în aer de către reprezentații „celui mai liber și democrat stat al lumii „( „un căcat”, cum ar fi zis un neam de-al meu care a murit zgâindu-se la cer și așteptându-i pe americani !).
  Ajunge !

 17. Un simpatizant poate neautentic Says:

  „Marga a dat dovada cu varf si indesat ca merita pensionarea. Nu il acuz decat de lipsa de tact politic. (momentan, fara dovezi dar cu banuieli vechi) Nu a stiut sa “functioneze” intr-un moment critic pentru USL si Romania. Ajunge!!! Sunt o multime de oameni tineri dornici de afirmare si mult mai “alerti” decat dinozaurii reciclati. Ce facem acum? Un precedent?
  Daca se poate recicla azi Marga de ce nu s-ar putea re-recicla maine si rus ioan?”

  _____________________________________________
  @Stejarul

  Tu esti normal la cap ? Imi cer scuze ca pun intrebarea asta asa de directa….

 18. Radu Humor Says:

  >>>> Pensiile in UE … pentru luare la cunostiiintza, de ce le merge grecilor
  >>>>> rau !!
  >>>>> >>Valoarea medie a pensiilor în Europa (in Euro).
  >>>>> >> * Luxemburg (3.000 Euro)
  >>>>> >> * Norvegia (1760)
  >>>>> >> * Grecia (1620)
  >>>>> >> * Danemarca (1411)
  >>>>> >> * Elvetia (1393)
  >>>>> >> * Italia (1141)
  >>>>> >> * Franta (1108)
  >>>>> >> * Islanda (1046)
  >>>>> >> * Suedia (1060)
  >>>>> >> * Finlanda (1050)
  >>>>> >> * Austria (1026)
  >>>>> >> * Spania (877)
  >>>>> >> * Belgia (847)
  >>>>> >> * Germania (791)
  >>>>> >> * Malta (615)
  >>>>> >> * Slovenia (604)
  >>>>> >> * M. Britanie (460)
  >>>>> >> * Polonia (437)
  >>>>> >> * Cehia (390)
  >>>>> >> * Portugalia (354)
  >>>>> >> * Ungaria (332)
  >>>>> >> * Croatia (321)
  >>>>> >> * Estonia (288)
  >>>>> >> * Letonia (258)
  >>>>> >> * Lituania (220)
  >>>>> >> * ROMANIA (177)
  >>>>> >> * Bosnia (171)
  >>>>> >> * Bulgaria (145)
  >>>>> >> * Albania (55)

 19. Abdulah Catli Says:

  @stejarul
  vorbim de ICR, acolo cu toate minusurile politice se incadreaza fara doar si poate: http://www.google.com.au/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=4&ved=0CDsQFjAD&url=http%3A%2F%2Fwww.ubbcluj.ro%2Fcv%2FCV_Andrei_Marga_martie2012.pdf&ei=A1Y-UIO9Co6RiQeEkoCYBQ&usg=AFQjCNEpvbf5Y4iI6vlVyadizSUxy15sNQ
  ce legatura au merele cu perele?

 20. Sandi Says:

  Shtrul vrea sa-l faca pe Itzik presedinte de kibutz !

  (…) fostul sef SIE , Mihai Razvan Ungureanu s-a implicat direct in cazul uciderii din culpa a lui Teo Peter , dispunand , in calitatea sa de jupan al SIE, „stergerea urmelor”. Autorul real al accidentului ar fi fost fiul ambasadaorului Jack Dyer Crouch II. pe care personalul ambasadei SUA l-a „substituit’ urgent cu puscasul marin extras imediat si condamnat ulterior cu suspendare in Statele Unite. Deputatul PSD , Ion Stan a facut o declaratie de presa in urma cu cateva saptamani , el confirma stirea conform careia oficiali ai ambasadei americane la Bucuresti , cu concursul lui Mihai Razvan Ungureanu, au musamalizat detalii ale accidentului mortal in care Teo Peter si-a pierdut viata. In zona in care s-a produs tragedia exista un obiectiv fix de supravgehre al SRI. Ofiterul de servici a fotografiat tot . Ion Stan a fost tras pe linie moarta de catre premierul Victor Ponta imediat dupa dezvaluirile facute in presa, ofiterul SRI a fost la randul sau matrasit . Mass media romaneasca, aservita unor interese mai mult sau mai putin oculte , tace cu talentul mortului de sub scara fara trepte. Totul a fost documentat. Pe coltul opus accidentului se afla obiectivul SRI plus camere de suprveghere, cine a ordonat disparitia probelor ? Nu e bine domnule Basescu, nu e bine de deloc …Gitnestein te-a facut presedinte , muratura politica ce esti …
  (…)

  http://mariusmina.blogspot.ro/

 21. Un simpatizant poate neautentic Says:

  „Da, dar la ei, Întâiul Stătător al Bisericii Sârbe, Patriarhul în persoană, împreună cu mai multe înalte fețe bisericești s-a alăturat mulțimii care ocupaseră podul ce fusese anunțat că va fi aruncat, și acesta , în aer de către reprezentații “celui mai liber și democrat stat al lumii “
  ______________________________________
  @Radu Humor

  Da ,stiu episodul si il stiu bine ,dar din alta perspectiva decat a ta .

  Il stiu deoarece atunci , m-am gandit ca asa un ticalos comunist ca Milosevici , gata oricand sa riste aiurea si fara sens viata unor oameni pentru puterea lui ,”materializata” intr-un amarat de pod,rar exista ! Exact asa cred si acum peste ani .

  Radule ,iti amintesti de revolutia din ’89 si de oamenii care erau chemati sa „apere” Televiziunea Romana in sfarsit ..libera ? Oamenii aia nu aveau de fapt cum lupta ,serveau doar ca masa de manevra pentru scopul cuiva .La fel stateau lucrurile si cu cei chemati de Milosevici pe poduri .

 22. stejarul Says:

  „Tu esti normal la cap ? Imi cer scuze ca pun intrebarea asta asa de directa….”

  Tu esti cumva din grupul de la Cluj de faci isterie cand ridic problema reciclarii unui clujean „ineficient” care a contruibuit deja la dezastrul in care suntem?

  Daca Marga era numai a mia parte asa eficient sa convinga occidentul ca nu e vorba de o lovitura de stat, decat a fost sa-si faca CVul ala asa stufos nu eram azi unde suntem, cu un cvorum impus din exterior.

  Tinerii de valoare pleaca din tara pentru ca nu ne putem pensiona dinozaurii.
  Sa se mai termine cu grupul de la Cluj si cu acolitii dati afara pe „usa” si reciclati pe „geam”!
  Si ne mai plangem de basescu ca nu lasa puterea…. cum s-o lase cand vede acelasi lucru si in „lumea buna” ?

  Abdulah Catli

  „ce legatura au merele cu perele?”

  precedentul!

  Trebuie sa ne invatam ca daca am gresit e un pret de platit! Plateste numai poporul greselile lor?

 23. Un simpatizant poate neautentic Says:

  @Stejarul

  Iti multumesc pentru raspuns Stejarule.Nici nu ma asteptam sa primesc un raspuns asa de clar la intrebarea pusa.

 24. Sandi Says:

  Sa radem cu doctor Spin :

  ” Consilierul prezidenţial Lăzăroiu, intelectualul care n-avea nici cea mai vagă idee cine e Brecht, are o veche şi serioasă fixaţie pentru sexul anal. E o problemă sociologică, din tinereţe, când fetele căutau soluţii alternative pentru a-şi păstra virginitatea. Când se simte sigur pe el în faţa unei dame, Lăzăroiu îşi recompune figura de Freddie Mercury în ultima lună de viaţă şi întreabă cu tupeu: “Faci fund?”. Vă daţi seama ce bucurie a trăit Lăzăroiu când a auzit că există un politician pe care îl cheamă Băsescu? ”

  ( sursa : „Ghimpele:)

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: