GHIŞE SCOATE PROTESTUL LA PLIMBARE :)

Senatorul Ioan Ghişe împreună cu amicul lui, Jean Ciochină, au făcut mai multe runde de plimbare prin preajma Palatului Cotroceni, după ce s-a întors Ilegitimul.

Cei doi se plimbau pe lângă zidurile Palatului cu în chip de oameni-sandwich, cu textul: POPORUL A DECIS, BĂSESCU E DEMIS.

Conform relatării senatorului, jandarmul Caşcaval l-a interpelat şi l-a invitat să circule vis-a-vis, deoarece se află în protest neautorizat  (tare jandarm, bun cunoscător al Constituţiei şi legilor ţării).

OK, super idee. Mi-a luat-o Mircea Badea înainte când i-a propus, astă-seară, la pasa cu Gâdea, să-şi pună tricoruri cu înscrisuri. Senatorul a considerat că ideea e excelentă.

Mircea Badea a promis că joi seară, la ora 18, se va plimba şi el pe-acolo, în tricou personalizat.

Eu zic aşa, băieţii de la USL dacă tot au aruncat atâţia bani aiurea la referendum, să aloce acum o mică sumă şi să tragă vreun milion de tricouri pe care să scrie textul cu DEMISUL şi să le dea oamenilor ca să le poarte. Măcar atât.

Măcar atât putem, dacă nu suntem în stare să mergem la mitinguri, putem să ne plimbăm în tricouri cu înscrisuri. Oriunde am merge. Putem să ni le facem chiar noi.

Parlamentarii USL trebuie scoşi la plimbare. Iar cei care n-au fost în stare să-i facă cvorum lui Crin, dar i-au făcut lui Băsescu, să-şi scrie pe ei: Am fost un dobitoc. Indiferent de sex.

Şi apropo, mârâiţii din PNL, voi în campania pentru referendum ce-aţi făcut, mă?! Abia după-aia vorbiţi. Ciocu-mic cine n-a făcut nimic! 😉

78 răspunsuri to “GHIŞE SCOATE PROTESTUL LA PLIMBARE :)”

 1. GHIŞE SCOATE PROTESTUL LA PLIMBARE :) » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 28 August 2012 – Blog « Un paradox posibil: stai la vila in Pipera si platesti cu 60% mai putin la intretinere […]

 2. ioprotestatarul Says:

  Bravo Roxana! Senatorul Ghise este un om de toata isprava!
  Sa stii ca eu deja practic de peste un an „sportul” asta cu purtatul de mesaje anti-regim pe haine in mod curent, chiar si atunci cand merg in instanta. Totusi, in urma celor 9 luni petrecute in strada, in ultimii 2 ani, pot spune fara nici o retinere ca efectele asa-zisei democratii din Romania au facut ca majoritatea romanilor sa fie total lipsiti de spirit civic, patriotism, curaj si demnitate. Din aceste motive in Mehedinti de cele mai multe ori am fost, ca si in ultimele doua saptamani, unicul protestatar. La fel de grav este ca, dupa ce ca nu se implica, sunt destui care atunci cand trec pe langa mine isi fac cruce, ca si cum as fi nebun, ma intreaba cine ma plateste ori daca vreau sa-i platesc ca sa mi se alature, ma ia la intrebari ce sursele de venit am de-mi permit sa stau mereu in strada, ori pur si simplu ma ia la injuraturi. In asa hal de degradare umana s-a ajuns.

 3. Mihai Hristea Says:

  Eu am urlat pe blogu-mi si pe la tine, Rox. 😉

 4. ioprotestatarul Says:

  Acesta este tipul de politician care ma reprezinta, intelectual cu coloana vertebrala care nu este acolo sa parvina sau sa execute orbeste ordinele partidului, ci sa reprezinte si apere interesele si vointa poporului suveran. Doar astfel de politicieni mai pot sa-i scoata pe romani din lehamitea ce i-a cuprins si indobitocirea la care au fost supusi.

 5. mariusnyc Says:

  ALINA GHICA DA INDICATII SCRISE MONEI PIVNICERU – Presedinta CSM i-a trimis o lista ministrului Justitiei in care cere „garantii ferme” pentru o serie de pretentii: un pact pentru Justitie, renuntarea la parghiile politice ale MJ, un buget mai gras, proceduri de numire anume pentru sefii marilor parchete etc

 6. mariusnyc Says:

  ALINA GHICA DA INDICATII SCRISE MONEI PIVNICERU – Presedinta CSM i-a trimis o lista ministrului Justitiei in care cere „garantii ferme” pentru o serie de pretentii: un pact pentru Justitie, renuntarea la parghiile politice ale MJ, un buget mai gras, proceduri de numire anume pentru sefii marilor parchete etc
  http://www.luju.ro/institutii/min-justitiei/alina-ghica-da-indicatii-scrise-monei-pivniceru-presedinta-csm-i-a-trimis-o-lista-ministrului-justitiei-in-care-cere-garantii-ferme-pentru-o-serie-de-pretentii-un-pact-pentru-justitie-renuntarea-la-parghiile-politice-ale-mj-un-buget-mai-gras-proceduri-de-

 7. mariusnyc Says:

 8. johnson1312 Says:

  Toata suflarea antibasista pe bune l-au preluat si-l sustin deocamdata declarativ pe FB pe Ghise…sint f.f multi….Precis clicile din PNL vor astepta cu nerabdare primul moment sa-i dea in cap pentru ca altfel acest om la un vot democratic o sa-i bata zdrobitor pentru orice functie in partid inclusiv pentru cea a lui Crin….Cat de prost a jucat Crin aceasta carte a suspendarii,cat de prost…sper ca macar la bridge sa fie mai bun !

 9. Mihai Hristea Says:

  Rox, imi lasi si mie un post pt nevasta-mea?
  http://hristea.wordpress.com/2012/08/29/coffee/
  Stiu ca tu esti republicana, dar intelege-ma si pe mine. 😀

 10. julia Says:

  MH, ti-am raspuns. Multumesc anticipat.

 11. stejarul Says:

  Aritmetica simpla:

  In decembrie 2009 Geoana a obtinut 5,2 milioane de voturi.

  La referendum, „adversarul” lui basescu (demisia) a obtinut 7,4 milioane de voturi, adica cu 2,2 milioane mai multe decat Geoana. Votantii acestia sunt naivii care l-au votat pe basescu in 2009 iar acum au dorit sa „repare” ce au gresit.

  La referendum au votat NU 1,1 milioane de oameni. Astia sunt votanti „hard core” ai lui basescu. Daca mai adaugam inca vreo 700 000 (zic eu prea multi) cei cu putin mai multa carte, care au inteles ca daca se prezinta la vot ii fac rau lui basescu ajungem la vreo 1,8 milioane de voturi care le mai are la ora actuala basescu.
  Deja stim ca sunt 2,2 milioane care „s-au rasucit”, asta inseamna ca basescu a fost votat in 2009 de aproximativ 4 milioane de oameni. (2,2 plus 1,8)
  In acte scrie ca a fost votat de 5,2 milioane, asta inseamna o FRAUDA de 1,2 milioane cel putinm daca nu mai mult!!!!
  PE LISTELE ELECTORALE ALE LUI RUS SUNT 1,2 MILIOANE DE VOTURI „CASTIGATOARE” PENTRU FSN.

  Si acum, o anticipare:
  basescu isi va anunta demisia la finalul saptamanii asteia.

  Cam pe cand vine si victoras acasa de la treburile lui extra-super-mega importante de la capatul lumii. 😉 Sa vezi ce „paun” o sa avem la Antena 3 … ce o sa se mai infoaie victoras in pene, ce o sa ne mai povesteasca el cat de mult o „lucrat” la demisie… o suspendare „lucrata” pe la spate se transforma in „demisie”..pai, nu?

  PS nu vreau sa va amagesc dar gandul asta nu-mi da pace… si ma gandeam sa va spun si voua ahead of time. 🙂 Daca am gresit, sunt pasibil de orice pedeapsa hotarati voi. 🙂 (Oh well, unii din voi, ca nu ma dau io asa… pe mana „fesenistilor” ! ) 🙂

 12. Fweipjefiwj Adlvjfosjd Says:

  Bravo lui Ghise, si-a facut capital electoral. Ma intreb daca nu era an electoral ce facea. Cand s-a aruncat Sobaru de la balcon sau cand niste animale i-au rupt piciorul unui cetatean sau cand s-a incalcat principiul separatiei puterilor in stat ma intreb oare unde a fost Ghise. Sa ,,privatizam”,bine!

 13. Fweipjefiwj Adlvjfosjd Says:

  Bravo lui Ghise ca-si face campanie electorala. Ma intreb unde era Ghise cand unui catatean niste animale i-au rupt piciorul, cand Sobaru s-a aruncat de la balcon sau cand basescu incalca pricipiul separatiei puterilor in stat.

 14. Fweipjefiwj Adlvjfosjd Says:

  Pareri contra lui Ghise se pot posta?

 15. Fweipjefiwj Adlvjfosjd Says:

  Unde era Ghise cand niste animale i-au rupt piciorul unui cetatean, cand Sobaru s-a aruncat de la balcon sau cand Basescu si guvernul Boc incalcau principiul separatiei puterilo in stat. Ma intreb daca nu era an electoral ce facea Ghise.

 16. Fweipjefiwj Adlvjfosjd Says:

  Ghise este in an electoral si vrea un nou mandat.

 17. Fweipjefiwj Adlvjfosjd Says:

  Cand Sobaru s-a aruncat de la balcon, cand unui protestatar i-a fost rupt piciorul sau cand Basescu si Boc incalcau principiul separatiei puterilor in stat, unde era Ghise?

 18. Fweipjefiwj Adlvjfosjd Says:

  GHise este tipul de politician care vaneaza voturi. El nu a fost in iarna in strada si nici nu a reactionat cand niste oameni erau batuti in strada sau cand Basescu si Boc au incalcat principiul separatiei puterilor in stat.

 19. stejarul Says:

  Fweipjefiwj Adlvjfosjd

  „Ghise este in an electoral si vrea un nou mandat”

  Da’ ceilalti nu-s? Ei nu vor un nou mandat?

 20. Fweipjefiwj Adlvjfosjd Says:

  Am incercat sa postez argumentele de 4 ori si nimic, oare cine o fi vinovat?

 21. Fweipjefiwj Adlvjfosjd Says:

  Prietene, totul este de fatada. Il doare in cot de oameni ca si pe ceilalti.

 22. ada157 Says:

  GHISE vrea un nou mandat. Norocul nostru ca ceilalti NU vor NIMIC.
  Nici mandat nou , nici Betivu schimbat , nici legi respectate , nici coloana vertebrala. Nu vor decat sa fie si sa ne faca si pe noi SCLAVI.

 23. ioprotestatarul Says:

  @Fweipjefiwj Adlvjfosjd
  Foarte bine ca vrea un nou mandat, spre deosebire de ceilalti el il merita! Ceilalti nu mai vor? Ei de ce nu fac la fel, de ce au tradat?
  Hai sa nu criticam si sa distrugem ceea ce nu putem face…

 24. Fweipjefiwj Adlvjfosjd Says:

  Ai sa vezi in decembrie voturi cu autobuzul,iar daca chiorul sparge majoritatea parlamentara, atunci PDL va fi la putere. Cred ca va incepe dosariada si cred ca o sa vedem oameni inchisi pe marturii mincinoase si dupa alegeri cine pune piciorul in strada pleaca cu el in sacosa. Ne-au incalecat bine de tot si cea mai mare frica a mea este ca au cazut la pace si ca-i vor sacrifica pe cei mici. Poate ca s-au inteles la spaga si poate ca o vor imparti,pentru ca de vandut vor vinde tot si vom fi colonie cu acte in regula.

 25. johnson1312 Says:

  Pai daca si Ghise are nevoie in Brasov sa iasa cu ceva in evidenta pentru a fi ales….Poate ca sa ia peste 50 de procente asta da ca sa fie sigur ca intra dar cred ca le lua oricum numai din aparitiile TV in urmatoarele 3 luni sa nu uitam ca el a fost mereu mai combativ.Ceea ce a facut s-ar putea ca dimpotriva sa-si puna multi colegi din partid in cap acestia urmand sa-i reproseze ca a vrut sa-si ridice imaginea de erou antibasist ei avand de suferit la afacerea asta,ei care au fost responsabili si au vrut „sa nu lase pop[ulatia fara pensii si salarii „….

 26. Fweipjefiwj Adlvjfosjd Says:

  Da, il merita, reajunge acolo dupa care uita de toti. Eu nu cred ca este bine sa mai pierdem patru ani, de fapt nu stiu daca ne mai permitem lucrul asta.

 27. johnson1312 Says:

  Fweipjefiwj Adlvjfosjd scuza-ma ca ti-am raspuns la intrebare am crezut ca esti naiv si te-as putea ajuta dar acum vad ca repeti scenariile cele mai negre ale unor analisti de doi lei cred ca esti si putin ticalos nu numai naiv…vrei sa intimidezi pe cineva sau ce p.m vrei de fapt aici ???

 28. Fweipjefiwj Adlvjfosjd Says:

  In legatura cu pensiile si cu salariile, sa stam linistiti doi sau trei ani vor ma fi, apoi 90%din ele se vor duce pe utilitati. In legatura cu pusul in cap al colegilor, iti garantez ca daca o facea era exclus din partid. Astia s-au inteles la spaga cu Basescu si au inteles ca nu au ce sa-i faca deoarece asta le-a promis tot strainilor si ieftin. Dupa alegeri incepe jaful si nimeni nu poate sa-l opreasca. Spre ex. Oltchim merge la nemti, avioanele le luam de la americani, ca si nava din 1980, iar Soros se alege cu aurul.

 29. Un simpatizant poate neautentic Says:

  „Acesta este tipul de politician care ma reprezinta, intelectual cu coloana vertebrala care nu este acolo sa parvina sau sa execute orbeste ordinele partidului, ci sa reprezinte si apere interesele si vointa poporului suveran. Doar astfel de politicieni mai pot sa-i scoata pe romani din lehamitea ce i-a cuprins si indobitocirea la care au fost supusi.”
  _______________________________________________
  @ioprotestatarul

  Da,un intelectual adevarat (nu am avut eu timp sa ii citesc cartile,dar precis sunt multe ),fara dorinta de a parveni ci doar nascut cu acest noroc ,si cu singura dorinta de a apara vointa si interesele poporului ,(care suveran nu mai stiu cat este, da ..ma rog) ca de interesele lui, evident ca nu ii pasa ,ca oricarui altruist de altfel . 😎 .In plus ,nici nu asculta orbeste de ordinele partidului (adica de ale PNLului ,ca sa fim clari 🙂 ),ci sare direct in mijlocul poporului, ca un pastor in mijlocul mioarelor sale !Un fel de mesia politic ! Nici nu este de mirare ca il iubesc mult mioarele si evident,berbecii .

  Oricum,imi place si mie mult ceva la acest om,un lucru care imi trezeste increderea in dansul .Admir faptul ca in timpul regimului Ceausescu ,nu a colaborat cu ticalosii aia din securitate ! De astfel de oameni verticali avem nevoie ca simbol national ,astfel de oameni trebuie sa iubim ! Jos securitatea ,traiasca Ghise ,noul lider national ,ocrotitorul vaduvelor si orfanilor abandonati de altii (carora nu le dam numele deocamdata ,mai ales ca oricum se intelege ) !

 30. Fweipjefiwj Adlvjfosjd Says:

  Eu nu vreau sa intimidez pe nimeni, imi spun si eu o parere ca si tine.Este adevarat ca spre deosebire de tine nu folosesc p.m. si alte lucruri. Este dreptul meu de a-mi spune o parere chiar daca tie iti place sau nu. Mai corect spus mai spun niste lucruri pana nu ne vor lua astia si dreptul de a posta.

 31. Fweipjefiwj Adlvjfosjd Says:

  Am spus de mult spre exemplu ca vor ,,privatiza” astia tot. Acum spun si eu niste lucruri si dau niste informatii incercand pe cat posibil sa-mi argumentez postarile. Am facut legatura PPE-Basescu-Orban-Soros-Rosia Montana,Poieni etc. Fac si eu ce pot si spun si eu ce cred. Spre exemplu cred ca dupa alegeri o sa va treaca admiratia fata de Ghise. Iti spun ca am mai zis eu si de altii si m-au spurcat pe bloguri.

 32. stejarul Says:

  Fweipjefiwj Adlvjfosjd

  „vor vinde tot si vom fi colonie cu acte in regula”
  Oh! Acum inteleg numele tau. Tu te-ai pregatit , deja ai nume „colonizat”!

  PS God bless, „copy-paste”, altfel nu stiu cum ti-as fi raspuns! 🙂

 33. johnson1312 Says:

  Pai o parere poate sa-si spuna si Mihai Neamtu sau Tapalaga inseamna ca nu trebuie trimisi spre alte locuri mai apropiate de origini ? Adica incepi prin a-l acuza pe Ghise ca e meschin si urmareste de fapt un avantaj exclusiv pentru el dupa care mai bagi o strofa la intimidare si nu vrei sa ai parte de reactiile celorlalti motivgand ca ti-ai spus si tu o parere ca omul asa….Doamneee,pai cu prapastiosi din astia ca tine cine dracu mai castiga alegerile vreodata ? Acum depinde in ce tabara esti,da aici ai dreptate poate ca esti special pus sa postezi pareri apocaliptice.

 34. stejarul Says:

  Johnsoneee, „pasarica” asta-i nevorbita! Tu o iei in serios?

  Fweipjefiwj Adlvjfosjd

  Ia „ciripeste” tu tot! 😉 Joi sau vineri isi da demisia marineru’?

  Io zic ca vineri.

 35. ilecaragiale Says:

  Eroul naţional Ioan Ghişe a fost astă-noapte „faţă în faţă” cu eroul planetar D.D. la oteveu. L-am urmărit intermitent, dar:
  – l-a mult periat pre D.D. şi pre electoratul elodian
  – a zis că ce-ar fi făcut el în locul lui Crin ca treaba să iasă bine
  – a explicat cum toţi guvernanţii „au greşit calea, rupându-se de popor”, alea, alea…
  – a asertat (!) că populismul e bun, de par examplu Hitler care a dat de muncă la oamenii germani şi i-a scos din criză (că partea cu „dictatura şi războiul e altă poveste”, am încheiat citatul)!
  Erou… erou, da’ parcă…

 36. ioprotestatarul Says:

  @Fweipjefiwj Adlvjfosjd
  De ca nu-ti dai cu parerea si critici pe ceilalti care au tradat?
  Daca nu poti face ceva bun de ce vrei sa darami ce fac altii?
  Vrei cumva sa convingi ca solutia e sa se coabiteze cu basescu?

 37. ilecaragiale Says:

  A, da! Eroul naţional mai l-a şi „scos” pe Rus, zicând că de liste trebuia să se ocupe numai şi numai dama de la BEC.
  Şi mai l-a felicitat pe DD pentru profesionalism (că numai la oteveu omu’ poate zice ce are de zis fără să fie întrerupt etc.).
  Păi, pân’ se-ntoarce Crin la revoluţie, Ghişe răpeşte mişcarea de eliberare naţională şi-şi face şi statuie de înainte-mergător…

 38. Bibliotecaru Says:

  @ Roxana Iordache

  Eu nu am înţeles de ce este necesar tricoul?

  Dacă eu vreau să-mi fac o cămaşă de carton cu înscrisuri, că sunt mai sărac şi nu-mi permit una de bumbac… jandarmul acela vine şi-mi spune, ca la politica modei, că sunt îmbrăcat „de scandal”.

  Dacă acele cartoane erau o reclamă la pizza… tot protest se numeau?

  Protestul nu este legat de ce porţi pe tine, de faptul că ai cu tine un steag, un panou sau mai ştiu şi eu ce, nu este legat nici de faptul că stai pe trotuar…

  Protestul este legat de atributul ENERGIC. Simpla trecere pe trotuar sau staţionarea pe trotuar nu este o infracţiune, trebuie să şi strige ceva, să fluiere, să arunce cu ouă, să blocheze drumul public, intrarea în curte, un act de violenţă… ca să se încadreze la protest.

  Tare mi-e teamă mie că românii vor trece de la „protest static” la „prostatic” dacă aşa de uşor sunt prostiţi în faţă cu legea.

 39. Matei Florin Says:

  Unii dintre comentatorii de pe-aici sunt nedrepţi cu Ghişe. Păi, omul ăsta e tranşant de mai multă vreme, nu doar de acum. A, că n-a prea fost băgat în seamă, pe considerentul că e un simplu şuetar, e altă poveste. Uite că Ghişe a trecut de la vorbe la fapte. A pus, adică, teoria în practică, prilej tocmai bun pentru a fi ironizat, anatemizat şi – în cele din urmă – stigmatizat. Eu, şi luaţi-o ca opinie personală, nu cred că merită. În fond, a muncit ca să-şi poată susţine argumentat poziţia şi acţiunile. Asta în vreme ce alţii pur şi simplu aşteptau, în culcuşul călduţ al expectativei, să vadă ce se întâmplă.

 40. Mihai Hristea Says:

  Eu votey cu Obama. 😛

 41. Un simpatizant poate neautentic Says:

  „A, că n-a prea fost băgat în seamă, pe considerentul că e un simplu şuetar, e altă poveste. Uite că Ghişe a trecut de la vorbe la fapte. A pus, adică, teoria în practică”
  __________________________________________
  @Matei Florin

  Eu ma bucur sincer sa aud ca Ghise nu este un simplu „suetar” ,ca „a trecut de la vorbe la fapte” si ca „a pus teoria in practica”. Concret deci,ce anume a facut ? …Care ii sunt realizarile „practice”?

  Eu stiu doua aspecte diferite ale problemei ,ambele manifestate de curand .

  Primul aspect este ca Ghise,fara sa vorbeasca cu restul colegilor si fara sa astepte o hotarare comuna ,a venit el pe la TV cu niste subtilitati juridice ,care chipurile il spulberau pe Basescu . Daca insa Basescu nu a fost spulberat ,inseamna ca nu este vina lui Ghise ca a venit cu tampenii ,ci …a dusmanului .A tradatorilor ! 😎 A oricui in afara de vizionarul Ghise.Poate sa fie a lui Tariceanu ,a lui Antonescu ,a PNLului ,a PSDului,a lui Ponta ,a lui Hrebenciuc sau a USLului asa in general .Nu este insa a lui Ghise ,deoarece el a actionat ca un barbat ! 🙄

  Din punctul meu de vedere,primul aspect este clar de tot si nu il avantajeaza pe Ghise din punctul meu de vedere, absolut deloc !

  Al doilea aspect, este iesirea lui Ghise la plimbare pe langa Cotroceni . Sunt total de acord si absolut fara rezerve cu acest gest .Sa isi ia cartoane,tricouri cu inscriptii ,etc .Bravo lui ,ar trebui sa ii urmam toti exemplul !

  Singura varianta prin care s-ar devaloriza acest gest ,ar fi daca gestul ar proveni dintr-un interes ascuns ,respectiv din dorinta de a bloca oricare analiza lucida a primului aspect despre care am discutat ,prin utilizarea unui populism ieftin si prin fortarea unui rationament fals ,de tipul „Ghise este cu poporu’ si este mare antibasist,deci daca cineva il critica sau ia masuri impotriva lui pentru cealalta actiune a sa ,atunci ala nu este cu poporu’ ,este basist,iar noi strigam huoooo si il aparam pe noul nostru idol Ghise”….

 42. Maria Savescu (@MariaSavescu) Says:

  Voi alege o forma de protest.
  Sa vedem ce ma duce bostanul.
  Nu mai sunt anesteziata nici nepasatoare, acum trebuie sa reactionam.
  Pana la moarte si dincolo de ea.

  Acum sunt incrancenata.
  Vai de mama lor, ce ii astepata.
  Ne lipsesc liderii care sa fie urmati cu ochii inchisi, nu motivatia.

  Acum intelegi de ce nu il suport pe oportunistul ala de la PNL (nu-i zic numele, masculul ala penibil care vorbeste din gat) violat dar nu destul, pe cat merita si merita (imperfect si prezent) ?
  De la gunoiul (H…ciuc) si gunoaiele de la psd nu ma asteptam la nimic, dar si ticalosii oportunisti din pnl au fost mizerabili.
  Daca nu puteau face nimic deocamdata, cel putin sa nu fi avut cvorum.
  Sa se fi luat decizia de intoarcere a dezaxatului fara cvorum.
  Daca pentru un referendum trebuie cvorum si pentru ilegalitati, nu cel putin sa o fi vazut omenirea.
  Tradatorii sunt tradatori, nu-i spala toate apele lumii de mizeria de care sunt acoperiti si din care sunt alcatuiti.

 43. Bibliotecaru Says:

  @ Roxana Iordache

  „Numărul mare de invitaţi pe care preşedintele îi aşteaptă la nunta fetei sale, 450, dar şi peisajul mirific sunt două dintre motivele care i-au determinat să-şi facă nunta în aer liber. Mai mult, dacă cei doi optau să-şi primească invitaţii în centrul de conferinţe al Palatului, ar fi dat 5.200 de euro pentru închiriere. Cortul amplasat pe peluză este gratis.”
  (rtv.net)

  Ce înţelegem de aici? Înţelegem că tot costul „locaţiei” este gratis. Dacă ar fi ocupat şi centrul de conferinţe, ar fi dat 5.200 euro, dar în lipsa ocupării lui preşedintele nu plăteşte NIMIC pentru că ocupă locul cu nunta.

  Asta este prima faţetă a problemei, pentru că mă îndoiesc că dacă pun eu un cort pe peluză este chiar gratis (în cazul în care mă lasă cineva să pun un cort acolo).

  Ce auzim astăzi:
  „Radu Enache, unul dintre cei mai mari hotelieri din România, a fost nevoit să amâne nunta fiului său, programată iniţial pentru 1 septembrie, la Palatul Snagov, unde în aceeaşi zi va avea loc nunta Elenei Băsescu, după ce RA-APPS a reziliat contractul semnat în urmă cu un an cu omul de afaceri.
  (…)
  Şi fata Cameliei Şucu ar fi dorit să se mărite în data pe 1 septembrie, într-un alt salon din Palatul Snagov, însă până la urmă data nunţii a fost fixată pe 15 septembrie”
  (RTV.NET)

  Deci alţi doi oameni au închiriat pe bani, înăuntru, şi nu pe gratis pe peluză… dar au fost amânaţi. Vă daţi seama ce înseamnă asta pentru că la această dată deja invitaţiile sunt trimise, fotograful programat, lăutarii arvuniţi…

  Deci nu numai că Băsescu primeşte pe gratis, dar RA-APPS renunţă şi la bani pentru a organiza o nuntă gratis ţinând clădirea goală.

  Eu nu am auzit în presă un astfel de punct de vedere, toţi ziariştii găsesc normal ocuparea peluzei fără bani, dar şi renunţarea la banii închirierii clădirii (şi chiar nu văd de ce nu s-ar fi putut face trei nunţi concomitent) pentru a asigura probabil securitatea preşedintelui cu lunetişti pe clădiri. Mare mirare să nu fie otrăviţi cu toţii de sutele de făclii anti-ţânţari sau cu ceva botulism din cauza căldurii (că afară nu au aer condiţionat şi parfeul ăla este destul de sensibil la căldură…).

 44. Marcus Says:

  De La Usier De Avarie, Doorman(Dorel) Onaca, Sef De Cancelarie Domneasca

  Cum care Doorman (Usier) ?
  D-l Onaca, traseistul no.1 al parlamentarismului postdecembrist. Cel care din purcoiu’ de bani castigati din afacerile cu statul in portul Constanta, in loc sa-si plateasca scafandri angajati la firma, cumpara camioane de trandafiri rosii cand venea d-l Iliescu in vizita la Constanta pentru a-si arata astfel atasamentul fata de valorile social democratiei mioritice, trecut apoi cu conturi cu tot in patul lui Vadim Tudor, refuzat de constanteni la Primaria tomitana ca reprezentant al pedeleului, taman cand vroia sa incerce politic si culoarea verde a udemere-ului iata ca este salvat de basesc si de la pozitia de “Dorele, adu-mi si mie dupa ce-mi parchezi masina niste piersici d-alea!”, ordin dat de tatuc inainte de a urca pe scarile exilului atarnarii, este numit seful ditai cancelariei domnesti ca rasplata pentru modul impecabil in care, in zilele de surghiun domnesc, el a stiut sa-si arate totala loialitate fata de chiombalau, asteptandu-l zilnic in curticica, in pozitia de drepti, repezindu-se sa-i deschida usa, sa-i care eventualele bagaje, dupa care sa-i parcheze masina si sa stea apoi in stand by, pentru alte eventuale treburi casnice.
  Dar nu trebuie uitat faptul ca Doorman Onaca nu este un inceput de drum pentru astfel de salturi ierarhice.
  Plecand de la calul lui Caligula ajuns senator, trecand pe la vizitiul lui Petru Groza, numit ministru si terminand cu soferul lui Boc uns consilier ministerial istoria este plina de astfel de exemple in care slugarnicia si obedienta fara limite sunt rasplatite cu marinimie de stapani multumiti de serviciile prestate de subiectii in cauza.
  Si ne mai miram de ce suntem in situatia de degradare sociala morala la care ne-a adus regimul basescului in anul de gratie 2012!
  Pai cu asa demnitari sau inalti functionari domnesti ma mir ca mai figuram si pe harta ca organizare statala si nu tribala.
  Este cert insa ca viitorul tarii se anunta de aur cu ibovnice prezidentiale rasplatite cu fotolii ministeriale si cu usieri la vremuri de rastriste ajunsi sefi de cancelarii domnesti.
  Felicitari, Doormane, si daca da Domnul inca o suspendare cu reintronare, de ce nu la mai mare, la Prim Ministru?

 45. argusdre Says:

  „johnson1312 spune:
  miercuri 29 august 2012 la 7:14:37 am

  Fweipjefiwj Adlvjfosjd scuza-ma ca ti-am raspuns la intrebare am crezut ca esti naiv si te-as putea ajuta dar acum vad ca repeti scenariile cele mai negre ale unor analisti de doi lei cred ca esti si putin ticalos nu numai naiv…vrei sa intimidezi pe cineva sau ce p.m vrei de fapt aici ???”
  Ce faci ba puta de maimuta, de ce te legi de oameni ba ? Dupa ce apari in public precum in lagarul de la Ozvieciem (cu numar in frunte), te dovedesti si sociopat notoriu care nu merita sa scrie pe bloguri….Realizezi cat esti de incuiat la bibilica prin ceea ce scrii ? Ce sa ajuti tu ba, cand nu esti in stare sa-ti ajuti propria persoana ?
  PS
  Ai zis ca ne-am mai intalnit pe bloguri si nu ti-a placut ce ti-am facut.Asta inseamna clar ca esti un basist notoriu, deghizat acum, deoarece eu numai cu basistii am dus lupte (pentru ca-s prosti facuti gramada)…

 46. johnson1312 Says:

  Tu erai micule onanist insiruirea aia nefireasca de zgomote ?

  De fapt de ce ma mai mir,colcaie de basisti activati de cand cu Ghise,v-a bagat chiombul la treaba ti-a intrerupt ocupatia pe care-o desfasurai cu dreapta ca sa mai lovesti si tu o tasta doua sa nu mori de foame curvuştină năroadă …in plus de asta cred ca i-ai mai dat o limba in cur „realizatoarei” aleia foanfe si ai pretentia ca esti „blogger”…. Da stiu,ma pandesti…asta-i viata intreab-o pe Roxana cu cati retardati ca tine m-am batut pe forumuri m-am obisnuit cu specia,nu mai juisa ca mi-ai dat vreun fior cu prezenta ta 😎 Stiu,vei da replica imediat,te framanta prezenta mea aici si ai senzatia ca o sa renunt….NU n-ai sa vezi asta. 😆

 47. Marcus Says:

  @Roxana, cauta-ma la spam, pls!
  sa fii iubita
  marcus

 48. Serban Greceanu Says:

  O familie de neam prost
  Posted by Radu Tudor on August 29th, 2012
  Ce neamuri proaste – familia Basescu. Dau afara dintr-un local deja inchiriat doua familii, care pregateau un eveniment important in viata lor, ca sa intre ei. Sa se marite EBA, care in mod evident are mai multe drepturi decit familia Enache sau familia Sucu.

  Un exemplu de nesimtire crasa. Adaug la asta faptul ca vorbim despre o locatie guvernamentala, patronata de RAAPPS. Daca tatal e presedinte si fiica europarlamentar, tot ce e al statului li se cuvine, nu-i asa?

  http://www.antena3.ro/romania/basescu-trage-sfori-chiar-si-pentru-nunta-fiicei-sale-vezi-ce-a-facut-ra-apps-pentru-eba-181801.html

  Familia Basescu se comporta specific polticienilor din America Latina sau celor din spatiul ex-sovietic. O combinatie de autoritarism, neamprostism si abuzuri pe banda rulanta.

 49. VDk Luwer Says:

  Nu inteleg ce au unii cu Ghise singurul politician care a inteles ca atunci cand afirmi ceva trebuie sa si pui in practica {pe vremuri in societatea etalon a democratiei Grecia antica orice filozof isi facea credibil crezul sau doar demonstrand pe propria-i piele teoriile enuntate in caz contrar ramanand ceea ce astazi se numeste demagog}

 50. Fweipjefiwj Adlvjfosjd Says:

  Solutia este in strada, nu vreau nici o coabitare cu Basescu. Eu va spun doar ca veti fi dezamagiti de Ghise, atat. Ca face asta pentru voturi si ca-l doare in fund de noi. Eu am spus clar ca Basescu nu trebuia repus in functie, dar niste animale au facut blatul, iar asta le spala din imagine. Prea credeti in libertatea de opinie in cadrul partidelor politice.

 51. mariusnyc Says:

  Asta e viitorul ptr toti

 52. Serban Greceanu Says:

  Ghise este singurul care a facut ceva ca sa repare tradarile si inabilitatile celorlalti.Nu s-a resemnat.Daca vroia sa iasa in evidenta se multumea cu interventia din Parlament dar uite ca atunci cand toata lumea trista si deceptionata s-a retras in case el a continuat si s-a mutat cu protestul in strada….simbolic dar deocamdata el este singura punte care a mai ramas intre popor si politicieni 🙂

  Nu trebuie lasat singur !

 53. Fweipjefiwj Adlvjfosjd Says:

  Pentru ,,Stejarul”: Eu sper ca marinarul sa moara pana vineri, pentru ca demisia nu o sa si-o dea. Sigur va incepe dosariada, dar deocamdata sta la cutie. Basescu este bolnav rau prietene si tratamentul pentru el ar fi cianura in concentratia celei de se va folosi la Rosia Montana. Semnat: ,,Pasaroiul-antibasist”. PS. Am numele asta colonizat pentru ca fara asta nu pot posta, din motive de represiune PDL. Ai bagat la cap!

 54. virgilvirgil Says:

  Fweipjefiwj Adlvjfosjd …

  Toti vor voturi nu numai Ghise …
  Sau crezi cumva ca pe aialaltii i-a apucat dragul si grija de bobor ?!

 55. mariusnyc Says:

 56. VDk Luwer Says:

  Pentru cine are curiozitatea si rabdarea sa urmareasca un fenomen pe care eu il denumesc parafrazand ,,pietrele vorbesc” postez un link http:/http://apologeticum.wordpress.com/2012/08/27/stelian-craciun-alias-cedry2k-un-cantaret-rap-ce-l-a-descoperit-pe-dumnezeu/ e un gen de muzica pe care nu-l agream dar avand rabdare sa-l ascult m-a naucit prin acuratetea si profunzimea realizarii mesajului transmis de catre niste tinericare ca ar face in mod normal sa strambe din nas niste puritani asemenea mie!

 57. mariusnyc Says:

 58. Fweipjefiwj Adlvjfosjd Says:

  Asta spun si eu mai VirgilVirgil, ca nu este diferenta intre Ghise si ceilalti si ca nu exista motiv,in opinia mea, sa-i faca statuie pe blog. Dupa alegeri urineaza pe noi, asta spun. Nu cred ca pe Ghise l-a apucat dragostea de poporul roman sau de cei care am vrut sa-l zburam pe Basescu. Mai cred si faptul ca au coabitat deja cu Basescu cei de la USL din frunte(Hrebenciuc,Mitrea,Cozmanca,Ponta,Crin,etc.) si ca-si vor imparti spaga( repet,eu nu sunt de acord cu coabitarea si vreau ca Basescu sa petrezeasca in puscarie).

 59. Fweipjefiwj Adlvjfosjd Says:

  Erata: sa putrezeasca in puscarie

 60. Roxana Iordache Says:

  @Fweipjefiwj Adlvjfosjd. Te agiţi cam mult ca să dai cu pietre în pomul care face roade. Referitor la animale, uneori ar merita ca unora să le rupă capetele, nu picioarele. Majoritatea animalelor sunt infinit mai bune decât unii oameni.

  Şi în mod cert, n-ai cum să iubeşti oamenii dacă nu iubeşti animalele. Fără acel gen de sensibilitate nu există iubire. De nici o culoare.

  @Johnson fără cifre. Ei, lasă, că n-a jucat-o chiar atât de prost. Noi îi cerem ceea ce el nu vrea să facă, adică, porcării. Recunoaşte. 😛 De fapt, ar putea, ar putea al naibii, că are imaginaţie, dar nu vrea. Totuşi, un pic porcuţ trebuie să fie şi el de-aici încolo, ca să câştige pentru noi. 😆 Şi stai liniştit, Ghişe plus Crin este egal OK. 😉

 61. Roxana Iordache Says:

  @johnson1312. Ai un simţ al echivocului deosebit, mă refer la „ce p.m. vrei?”. Adică, fiecare înţelege ce vrea sau ce poate din acel p.m. 😆

 62. Roxana Iordache Says:

  @Fweipjefiwj Adlvjfosjd. Amice, dacă nu ştii să citeşti nu-i vina mea. Oricum, fac absolut ce vrea constituţia mea pe blogul meu. Clar! 😛

 63. stejarul Says:

  @Bibliotecarul

  \Eu nu inteleg cum un individ care a furat miliarde nu vrea sa scoata din buzunar 5000 de euro sa plateasca chiria salii de la palatul Snagov (chiar daca nu o foloseste) si sa mai reduca din circul creeat de anulare celor doua nunti programate de multa vreme?
  E basescu atat de zgarcit? Sau poate atat de nebun …

  @All
  Citesc in Cotidianul un articol stupefiant despre o declaratie a lui basescu cum pe vremuri lua cana cu ciorba de la gura unor eleve aducand serpi in cantina … manca el din dintr-o portie de mancare inceputa deja de altcineva? E halucinant!

 64. Roxana Iordache Says:

  Şerban Greceanu, exact aşa mă gândeam că aş fi scris şi eu, o familie de neam prost. Dar n-am vrut să scriu pentru că nu mai vreau să scriu despre neamul lui Băsescu. Personal, propun embargo – am mai făcut-o şi tot degeaba. Dar eu personal fac ce vreau, deci, îl ignor cu neamul lui prost cu tot. Şi Enache şi Camelia Şucu sunt oameni cu bun simţ, rafinaţi, e simptomatic că nişte ghiolbani le-au amânat ceremoniile ca să se mărite o tâmpită. 🙂

 65. Roxana Iordache Says:

  Vă mulţumesc tuturor pentru comentarii – continuaţi! Şi îmi pare rău că de această dată mai degrabă n-am să vă pot răspunde fiecăruia.

 66. Roxana Iordache Says:

  @Bibliotecaru. În mod sigur vă daţi seama că astea cu gratuitatea la nunta loazei sunt detalii nesemnificative, din moment ce neica nimeni demis a fost întors la palat, pentru că aparatul securistic plus puterile străine care vor să distrugă România îl susţin pe sluga trădătoare şi suita lui. Eu, serios, nu omor nimic, că îmi e milă de vietăţi, dar dacă ar fi Băsescu, famiglia, paraziţii din PD-L, nemţenii, ungurenii – uau! Nu-i problemă, am spus chestia-asta de-atâtea ori la telefon încât dacă vor să mă salte, scot imediat „transcripturile”. Numai că de atâtea ori i-am pus pe piste false încât ar fi cam jenant să-şi ridice poalele. 🙂

 67. ioprotestatarul Says:

  Catre toti postacii care nu au nimic mai bun de facut decat sa o frece pe net.
  Da, toti au dreptul la opinie si e OK cand critici pe cineva ca nu face ce trebuie, insa cand critici pentru ca face nu mai este OK. Daca scopul este sa va justificati propria neputinta e una, daca vreti sa induceti ideea ca toti ar trebui sa fie vegetale nu e bine.
  Ce-ar fi sa veniti voi cu solutii, dar sa si participati concret cu ceva, nu de alta dar presupun ca sunteti cetateni responsabili civic. Nu?!

 68. ioprotestatarul Says:

  Roxana, m-am pierdut in spatiu!

 69. Bibliotecaru Says:

  @ Roxana Iordache

  Stimate doamnă,
  Chestiunea este mai tare decât Vila Dante… 😀

  Dacă veţi exprima o listă de gratuităţi, respectiv câţi bani plăteşte statul român pentru această nuntă, cu tot cu structura de securitate… vă asigur că cetăţenii nu vor lua în glumă. S-ar putea ca factura să depăşească, ştiu şi eu, o jumătate de milion de euro şi nu ştiu de ce ar trebui să plătească cetăţenii români aceşti bani în momentul în care ONU ne anunţă că va veni foamea. Poate că se va lansa şi o anchetă parlamentară…

  Eu nu pot să uit reacţia domnului Băsescu la OTV când vorbea cu atâta naturaleţe despre faptul că mergea zilnic să înoate în vila Dante de parcă era de la sine înţeles că domnia sa avea dreptul să folosească orice bun al statului fără nici un fel de oprelişte.

 70. Radu Humor Says:

  Mai bine spuneai să setrezească în pușcărie…
  Că-n altă parte nu prea are șanse !

 71. Radu Humor Says:

  Am tot respectul pentru ce a făcut Ioan Ghișe !
  Clarificările lui. probate cu legea în mână, pot fi deosebit de utile celor care vor să răstoarne într-un fel cumplita nedreptate, strigătoare la cer, făcută celor 8,5 milioane de votanți prin luarea în calcul a unei cifre false !
  Mă mir că n-ați începit să-l acuzați și de homosexualitate deoarece, în excelentul său demers juridic a fost ajutat de un prieten de-al lui, domnul Sebastian Ciochină, fost lucrător TV 😉

  Treaba cu oferirea gratuită a celor de la RAPPS trebuia lăsată până după consumarea infectării Ebei cu Sida și ar fi constituit un alt capăt de acuzare la suspendare 🙄 :zzz

 72. Radu Humor Says:

  Dle Ioan Olteanu ,
  Dacă erați ceva mai ortodox vă spuneam un sincer
  La mulți ani !
  Așa vă spun doar ca aveți ceva din curajul, demnitatea și tragismul celui al cărui prenume îl purtați.
  Sănătate și toate cele bune !
  Cu stimă,

 73. ioprotestatarul Says:

  @Radu Humor
  Mama m-a botezat, presupun ca sunt ortodox, chiar daca nu le am cu religia. Totusi, am si eu convingeri si cred cu tarie in dreptul fiecaruia de a trai liber si cu demnitate.

 74. stejarul Says:

  „Toate comunicatele lui Antonescu, şterse de pe pagina principală a site-ului Preşedinţiei” asta nu-i semna ca isi va da demisia degraba… si totusi…. si totusi …
  M-oi fi inselat eu? hmmmm … om vedea…..

 75. ioprotestatarul Says:

  Roxana scoate-ma de la spam, nu-mi taia capul…

 76. Radu Humor Says:

  Mortață replica !
  😆 😆

 77. stejarul Says:

  🙂 🙂 🙂

  „Cât de rău intenţionat să fii, să arunci un preţ aberant de 10 000 euro pentru o rochie simplă făcută de un designer român”, acuză EBA.

  Mutilata lu’ tata, ia incearca asa:

  „Cât de rău intenţionat să fii, să POPULARIZEZI un preţ aberant de 10 000 euro pentru o rochie simplă făcută de un designer român”, acuză EBA.

  Ei sunt „rau intentionati” iar tu esti „rea de scris si vorbit”. Lasa-i pe aia „rau intentionati” sa scrie si sa vorbeasca iar tu fugi ca dracu de tamaie de orice „unealta scriitoare” ! 🙂

 78. mert245 Says:

  am auzit ca ii pune tac-su flacara democratiei sa lumineze la nunta

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: