CEI CARE ASIGURĂ CVORUMUL PENTRU BĂSESCU NU MAI MERITĂ VOTAŢI VREODATĂ ŞI ÎNSEAMNĂ CĂ SUNT NIŞTE IMPOSTORI ŞANTAJABILI CARE AR MERITA SCUIPAŢI. NU MĂ MAI DERANJEZ LA VOT. USL, O FRAUDĂ INFECTĂ CA ŞI PD-L. N-AM CE VOTA! ŞI NICI PE CINE, ÎN AFARĂ DE GHIŞE ŞI DE ABSENŢII DE LA ŞEDINŢA DE AZI. HAI SĂ FACEM UN PARTID, PARTIDUL STRĂZII! GHIŞE, PREŞEDINTE!

Băsişti, fiţi fericiţi! Aţi pus laba pe ţară, vindeţi-o, înecaţi-vă în averi, că tot nu le luaţi pe lumea-aialaltă! Trădători de ţară!

Să ardeţi în chinuri nenorociţilor care aţi schimbat decizia USL de boicotare! La fel şi proştii care s-au răzgândit. Indiferent cum îi cheamă.

Zgonea, băi, jigodie, mai ajungeai tu preşedinte al Camerei dacă PSD nu urma planul PNL? PSD, sunteţi labele PD-L, sclavii FSN, o să vă calce-n picioare, după ce s-au folosit de voi!

Ponta, am să savurez momentul în care vei cădea ca laşul imbecil şi încă tânăr! Du-te şi pupă-l în cur pe Băsescu! După, o să ţi-o tragă în gură. Nemernicule, jigodie infectă! Stai guvernat de Hrebenciuc, corupt şantajabil. Aşa ai făcut şi în campania din 2009, când ai stat la curul lui Geoană şi pe urmă l-ai dat jos. Mereu ai fost sluga lui Băsescu, tu şi celelalte scârbe din PSD.

Scârbe devertebrate! Nu meritaţi nici măcar să fiţi scuipaţi în faţă! Scuipatul e nobil faţă de faţa voastră slugarnică, felaţionistă a vânzătorilor ţării.

USL, o fraudă!

PSD n-a făcut decât să-l distrugă pe Crin Antonescu şi să faulteze PNL. Iar Crin dacă e sinucigaş, noi nu suntem.

Votez Ghişe. Atât! Dacă n-am cum să merg la Braşov pentru asta, înseamnă că aici la Bucureşti nu votez nimic. Jigodii infecte! Toţi!

Nu mai votez niciodată. Nu mă mai interesează politica. Mi-am pierdut aproape 23 de ani din viaţă din cauza ei. De-acum încolo, chiar n-o să-mi mai pese. Pentru că nici janghinelor din partide nu le pasă de mine. Din partea mea, să moară în chinuri. Politice, evident. Laşii dracului, nemernici!

Anunțuri

193 răspunsuri to “CEI CARE ASIGURĂ CVORUMUL PENTRU BĂSESCU NU MAI MERITĂ VOTAŢI VREODATĂ ŞI ÎNSEAMNĂ CĂ SUNT NIŞTE IMPOSTORI ŞANTAJABILI CARE AR MERITA SCUIPAŢI. NU MĂ MAI DERANJEZ LA VOT. USL, O FRAUDĂ INFECTĂ CA ŞI PD-L. N-AM CE VOTA! ŞI NICI PE CINE, ÎN AFARĂ DE GHIŞE ŞI DE ABSENŢII DE LA ŞEDINŢA DE AZI. HAI SĂ FACEM UN PARTID, PARTIDUL STRĂZII! GHIŞE, PREŞEDINTE!”

 1. stejarul Says:

  Romania daca nu e Monarhie, nimic nu e !

 2. virgilvirgil Says:

  A iesit tariceanu sa ne anunte ca „am parasit sedinta in semne de protest fata de abuzurile CCR ” …
  FB !!!
  Dar ce ai cautat sa asigur cvorumul ma musiu ?!
  ‘Rati ai draculcui sa fiti de hahalere ordinare !

 3. mariusnyc Says:

  cand l-am vazut pe Tariceanu ce afectat era dupa ce a asigurat cvorumul de sedinta parca imi vine sa-i umplu gura cu carne

 4. Last Says:

  @Roxana, decizia se pare ca a fost colectiva. Nu doar PSD sau doar PNL. S-a zbatut degeaba Ghise. Nu au vrut sa intre in istorie. Inconstientii au dat dreptate unor lideri europeni si au pierdut voturile unor milioane de romani.

 5. mert245 Says:

  Antonescu si Ponta le-au cerut sa asigure cvorum(asa spun unii din pnl si psd pe holul parlamentului)

 6. virgilvirgil Says:

  TREIASCA REGELE !

  SCAPA-NE DOAMNE DE MISEI ! TRAZNESTE DOAMNE CU PUTEREA TA INTREAGA CLASA POLITICA ROMANEASCA ! PRAFUL SI PULBEREA SA SE ALEGA DE TOTI !

 7. mert245 Says:

  Daca mai aflu ceva va spun

 8. virgilvirgil Says:

  NU AVEAU DREPTUL !

  Nu aveau dreptul sa faca ce au facut . Fata de amaritii aia din strada . Mai ales ca au auntat ca nu vor participa .
  Chiar daca se returna mascariciul , macar o facea saptamina viitoare …
  Rusine porcilor , rusine !

 9. ioprotestatarul Says:

  TRADATORI IMBECILI! USL MUIE DE LA CEI 7,4 MILIOANE!

 10. sandman Says:

  As injura, dar nici asta nu-mi ma ivine. Sintem blestemat sa traim intre javre si tradatori. Asta pt ca in 89 faceam pe crestinii si nu i-am impuscat. De Ponta nu ma mir, dar Antonescu m-a dezamagit total. Niciodata nu-i voi ma ivota pe javrele astea. NICIODATA!!!

 11. virgilvirgil Says:

  spaaaaaam

 12. treebeard00 Says:

  Hai cu galeata, da’ sa fie rece!

 13. Last Says:

  @mert, intreaba-i de ce s-au comportat ca niste lasi (toti). O sa-i faca pe romani sa voteze fix PPDD + PDL (macar basescu orice tampenie ii venea in minte o punea in practica: era DECIS. USL si liderii sai ..unde e DECIZIA si hotarea ? )

 14. virgilvirgil Says:

  Puteau amina pina lunea viitoare …
  Macar din respect fata de cei care oracaiau in strada , ce de cei 7.5 milioane ce sa mai zic …
  Si mai ales dupa ce se anuntase ca nu e cvorum si nu vor participa .
  Misei ! Neispraviti !
  O sa va mai voteze pulea spataru !

 15. mert245 Says:

  am inteles ca nu mai puteau face nimic pentru ca nu aveau voturile necesare. usl a ramas singur. Minoritatile au hotarat sa accepte decizia CCR. UDMR si UNPR de partea naparcii.
  se pare ca vor face niste modificari legislative si daca merge bine se va incerca o noua suspendare.
  asta-i tot ce-am aflat.

 16. virgilvirgil Says:

  iar spaaaaaam

 17. johnson1312 Says:

  Roxana….niste derbedei,cu nimic mai prejos decat derbedeul Basescu…Cine e destept si-si face acum un partid antibasescu la toamna aduna o gramada de voturi de la dezamagitii de USL.

 18. mariusnyc Says:

  Este ultima teapa pe care constient si voluntar am luat-o, cu USL ul asta … gata, de azi intram in ofensiva

 19. ada157 Says:

  Roxana … ai adeziunea mea … ptr noul partid cu Ghise presedinte…
  P etoti i-a santajat Merkel si Barosso ca NU mai dau bani Romaniei…
  De ce Nu au spus cat banii a imprumutat Nosferatu ????
  Nu mai conteaza Jegul Uman … oricum va plati cu varf si indesat si el si javrele 6 de la CCR

 20. olimpiu65 Says:

  Crin este sinucigas. si el si Ponta le-au dat indicatii parlamentarilor sa inceteze boicotul, sa asigure revenirea psihopatului la Cotroceni. pt lipsa de coloana vertebrala nu voi mai vota decat PNL atunci cand nu va mai face parte din USL si cu alta conducere!!!

 21. Roxana Iordache Says:

  Deloc nu mă mai interesează. Dar înainte vreau să văd scoşi cu şuturi în cur nişte trădători din PNL.

  Crin, tu şi Ghişe luaţi milioane de voturi. Acum! Ştiu că ai curaj.

 22. virgilvirgil Says:

  mert245 …

  Nu conteaza si nu importa ca nu puteau face nimic .
  MEMBRII USL NU AVEAU CA CAUTA IN SALA .
  Macar din respect pentru amaritii aiai care le scandau numele in strada .
  ASTA E TRADARE !

 23. Roxana Iordache Says:

  Olimpiu – nu le-a dat Crin nici o indicaţie, asta e propagandă mincinoasă ca să aibă jigodiile trădătoare de ce se agăţa.

  PARTIDUL STRĂZII NAŢIONAL LIBERAL. Sigur că au să fure, că ei, feseniştii organizează. Dar ce ne pasă? Nu pot fura chiar atât. Şi chiar dacă fură, ce dacă?

  Crin e încă tânăr şi ambiţios, va avea destul timp să scrie cărţi – ca şi mine. Şi ca şi mine la fel e prea orgolios ca să nu-şi ia revanşa

  Domnule Ghişe, vă respectăm şi vă iubim!

 24. Florentin Draganescu Says:

  Partidul Solidaritatea 2012 ,iar principalul obiectiv ; in alegeri 51% din mandatele de senatori si deputati … in Parlament Monarhie Constituionala . O decizie ,fara referendum ,ca suntem patiti … pentru obiectivele astea ma bag !!!

 25. Matei Florin Says:

  Chapeau bas, Ioan Ghişe! Acest om a denunţat cât se poate de clar abuzul de drept comis astăzi în plenul celor două camere ale Parlamentului român de CCR. Acest om stă pe poziţii de multă vreme, de partea legii şi a celor care l-au ales. Acest om merită aplauze, şi nu de azi, de ieri! Bine că unii şi-au bătut joc de el pentru că a îndrăznit să aibă o iniţiativă legislativă CORECTĂ (aia cu mass-media)!!!

 26. virgilvirgil Says:

  Acum se vede clar ca nenorocitii nu au urmarit demiterea mascariciului ci scoaterea lui Antonescu din cursa prezidentiala .
  Pe ei , pe mama lor de imputiciuni jidovite !
  Este momentul sa se face ordine .
  Ordene macar si in primul rind in PNL .

 27. florentin Says:

  Partidul Solidaritatea 2012 ,iar principalul obiectiv in alegeri 51% din mandatele de senatori si deputati …principalul obiectiv in Parlament Monarhie Constituionala . O decizie ,fara referendum ,ca suntem patiti …

 28. Last Says:

  Ghise se salveaza si alti cativa care i-au sustinut ideile. In niciun caz liderii pnl si psd. Din pacate. Ghise si-a spalat toate pacatele. Gata baieti, demisia din conducerea PNL, lasati sa vina tineretul scolit si care sa nu tremure ca se rasteste merkel sau dobitocu ala de barosu la ei.

 29. Roxana Iordache Says:

  Virgile, de data asta n-am cum să nu fiu de acord cu tine. Au fost codiţele de topor, deci, Crin trebuie să-i dea afară din PNL pe parlamentarii care au executat comanda lui Băsescu.

 30. Matei Florin Says:

  Ghişe ar trebui să meargă imediat în stradă, alături de oamenii de-acolo. Şi să le spună tuturor că n-o face pentru imagine, ci pentru că strada este locul celor care nu trădează.

 31. olimpiu65 Says:

  Nicolaescu a spus cu subiect si predicat ca le-a data Crin indicatii. mi-e profund antipatic Nicolaescu dar nu-l cred mincinos si nici cartita fsnista, asa ca imi mentin optiunea. una luata mai demult pt ca ce s-a intamplat azi nu ma mira deloc si nici nu ma dezamageste!!!

 32. Roxana Iordache Says:

  Deci, Crin, te susţinem cu toţii, dă-i afară pe janghine pe 6 septembrie! După care ne rupem de impostură şi reprezentăm 7,4 milioane de voturi! Trebuie să ieşi şi să spui că tu n-ai avut nici un amestec, pentru că era decizia Parlamentului Ieşi şi spune asta, alături de Iona Ghişe. Un tandem preşedinte-premier pe care l-ar vota cel puţin 7.4 milioane de alegători.

 33. Mihai Hristea Says:

  Al meu Porumbescu:
  http://hristea.wordpress.com/2012/08/27/muie-base-i/

 34. stejarul Says:

  Ghise sa declanseze strangerea de semnaturi pentru un referendum pentru Monarhie (fara cvorum). Se poate tine odata cu parlamentarele! Putorile de politicieni vor vedea in referendum o ocazie ca oamenii sa vina la vot si poate nu vor baga bete in roate. Fara asa un referendum prezenta la vot va fi sub 10%!

  Din cele 7,4 milioane de semnaturi nu gasim 4,5 care sa opteze pentru Monarhie?
  E o ocazie unica! Traiasca Regele Mihai!

 35. Roxana Iordache Says:

  Stejare, mă laşi dracului, Doamne iartă-mă şi cu monarhia? Cu ce m-a ajutat Regele meu la greu? Cu nimic. S-a eschivat. Ca şi Patriarhul. Când va părăsi lumea-asta am să plâng infinit mai puţin decât l-am plâns pe credinciosul, curatul, independentul în afară de noi, Grivei.

 36. mert245 Says:

  @virgil
  incerc sa aflu care este adevarul.
  asta se spunea la Parlament. Eu nu am emis nicio ipoteza. am scris doar ce au spus astia acolo.A fost scandal la sedinte dar au hotarat sa nu intre in sala
  Vor trebui sa iasa sa explice oamenilor cine a hotarat ca ei sa asigure cvorum.
  Oricum trebuie facuta o mare curatenie in usl.
  Nu stiu ce va fi de acum incolo dar banuiesc ca nimic bun

 37. Roxana Iordache Says:

  Vreau Partidul Străzii Naţional Liberal – preşedinte, Crin, secretar general, Ghişe. Va lua cele mai multe voturi, indiferent cât ar fura jigodiile-astea! Dacă voi de azi încolo vă situaţi în fruntea mişcării de eliberare naţională efectiv, sunteţi învingători! În caz contrar, mai bine vă retrageţi.

 38. olimpiu65 Says:

  Stejarul de data asta e mai logic !! Majestatea sa este deasupra tambalului politic. el trebuie chemat de vointa natiunii inapoi pe tronul stramosilor si reparata nelegalitatea din decembrie 1947…dar pana vom ajunge o natiune ne delectam cu circarii astia Crin , Ponta, Hrebe, Base, Unugureanu….lista lunga

 39. Roxana Iordache Says:

  Olimpiu, mă laşi dracului cu Majestatea Sa? Ce-a făcut pentru mine? Ca şi Patriarhul, absolut nimic. Doar a stat în expectativă politicianistă. Şi voi visaţi că va vota cineva monarhia MOKA.

 40. Mihai Hristea Says:

  Rox, si eu, ca si Regele, suntem mereu aici alaturi de tine.
  http://hristea.wordpress.com/2012/08/27/muie-base-i/

 41. CEI CARE ASIGURĂ CVORUMUL PENTRU BĂSESCU NU MAI MERITĂ VOTAŢI VREODATĂ ŞI ÎNSEAMNĂ CĂ SUNT NIŞTE IMPOSTORI ŞANTAJABILI CARE AR MERITA SCUIPAŢI. NU MĂ MAI DERANJEZ LA VOT. USL, O FRAUDĂ INFECTĂ CA ŞI PD-L. N-AM CE VOTA! ŞI NICI PE CINE, Î Says:

  […] Original Blog » 27 August 2012 – Blog « INIŢIATIVA GHIŞE E LEGITIMĂ. BĂSESCU A DAT ADEVĂRATA LOVITURĂ DE STAT PRIN CCR, SERVICII ŞI PARCHETE, IAR PARLAMENTUL TREBUIE SĂ O DEJOACE. ASTĂZI, PRIN LIPSĂ DE CVORUM. PESTE O SĂPTĂMÂNĂ, PRIN CONSTATAREA DEMITERII LUI BĂSESCU DE CĂTRE POPOR LA REFERENDUM […]

 42. olimpiu65 Says:

  Nu trebuie sa votez nimic!!! oricum exista informatii clare si pana Crin nu le dezminte eu voi continua sa le dau credit. are aceeasi vina ca si Ponta pt tradarea electoratului de azi. poti sa te iluzionezi cat vrei. MS Mihai e mult peste kakanarii astia!. iar eu am precizat ca doar in cazul in care devenim o natiune se poate instaura monarhia constitutionala , acum nici popor nu suntem!!!!

 43. dantanasescu Says:

  Ioan Ghişe a rămas singurul român adevărat şi singurul bărbat politic, care are curajul să spună adevărul. L-aş vota preşedinte fără să ezit.

 44. Mihai Hristea Says:

  Wow!!!!!!!!! I mean WoW!!!!!!!!!!!!!!!!

 45. ioprotestatarul Says:

  Treaba e ca fara basescu, USL-ul trebuia sa se puna pe treaba, cu basescu romanii sunt ocupati, iar ei toti vor putea jefui in voie. Ia sa vedeti cum de maine se vor relua telenovelele de la Antena3 cu invatatoarea eroina, colonelul politruc cu spume la gura & Co. ce vor protesta si da cu presupusul, dar si cu tradatorul ghiocel ponta aliatul lui izmene care-si va justifica impotenta pe baza de interese nationale supreme si sacrificiul pe care il face pentru a coabita cu basescu. Vai de voi si de mama voastra tradatori ai poporului!

 46. Roxana Iordache Says:

  Olimpoiu, Regele e cel mai vinovat, deoarece se supune presiunii externe, nu vreau să spun de ce jidovească natură. Asta e realitatea.

 47. Gabriela Ioana Musetescu Says:

  De pe Fb adunate:

  „CE NU SE SPUNE :
  – USL NU MAI ARE MAJORITATE ÎN PARLAMENT
  – URMEAZĂ MOŢIUNE DEPUSĂ DE PD-L, SUSŢINUTĂ DE PD-L, UNPR, UDMR ŞI NU NUMAI…. ADIO GUVERNUL PONTA
  – URMEAZĂ CENZURA PRESEI ŞI ÎNCERCĂRI REPETATE DE ÎNCHIDERE A ANTENEI 3
  – DICTATURA INSTAURATĂ”

  In cazul asta,numai strada poate salva situatia…Dar cum romanii protesteaza din fotoliu,slabe sperante…Pacat!

 48. Mihai Hristea Says:

  Haha, am senzzatia ca ala e el. :))

 49. ioprotestatarul Says:

  Care strada Gabriela, care strada?

 50. Mihai Hristea Says:

  Rox, hai sa ne vedem”

 51. Roxana Iordache Says:

  Nu-mi pare rău că n-am plecat din ţară, am să îngraş pământul ţării, când va fi, necondiţionat,

 52. virgilvirgil Says:

  Roxana , termina cu prostiile .
  Nu se amesteca Regele si nu se baga in rahatul la a tot felul de rulesi de doua parale .
  Mesajul Mariei Sale Mihai I Regele Romanilor de 23 august a fost foarte clar .

  Pe de alta parte …
  Celor care il pun pe Antonescu pe aceeasi tava cu Ponta .
  Antonescu a fost nevoit sa se adapteze situatiei daca a fost de acord cu cvorum astazi , rau a facut , dar fortat in special de jidovii din PSD si de jidovitii din PNL .

 53. ioprotestatarul Says:

  Roxana, daca ai inceput sa vorbesti deschis de ” jidovească natură” esti pe calea ce-a buna. Sunt alaturi de tine.

 54. Bibliotecaru Says:

  Mi-a plăcut titlul-imprecaţie, chiar am zâmbit un pic… dar Ghişe preşedinte… să fim serioşi.

 55. Donkeypapuas Says:

  NU se poate cenzura guvernul cu mai puţin de 6 luni înainte de alegeri. Dacă băşinescu va încerca asta va fi iarăşi demis.

 56. Un simpatizant poate neautentic Says:

  Au facut astia si din tine ce doreau ?…

 57. Mihai Hristea Says:

  Bag pula:
  http://hristea.wordpress.com/2012/08/27/muie-base-i/

 58. Abdulah Catli Says:

  Dupa cum spuneam inca de la bun inceput strada este singura speranta de a restabili ordinea constitutionala, „Black Panther” spunea ca „Răbdarea are limitele ei. Depăşeşte-le şi devine laşitate.” Noi romanii le-am depasit demult. Eu unul abandonez si dupa cum am promis de la inceputul acestui „circ” maine dis de dimineata incep formalitatile de renuntare la cetatenie. Despre Romania as vrea sa spun numai de bine, insa binele nu va veni deci Noapte buna Romania!Despre USL….hmm n-am cuvinte, dar tradarea poporului care i-a sustinut ii va costa amarnic, or sa infunde puscariile multicei, altii vor fi reevaluati, singurul de care imi pare rau este Mogulul cu Grivco deoarece Antena3 a fost singura opozitie viabila, impreuna cu cei 7,5 mil., din pacate tocmai din acest motiv va fi condamnat si el si fata lui, si multe alte victime colaterale nevinovate, presa ultimul bastion va cadea odata cu condamnarea lui SRS…s.a.m.d. Repet pentru ultima oara solutia era strada dar romanul a preferat o mare, un munte, un mic, o bere.In concluzie: C.Brincusi avea dreptate „V-am lasat saraci si prosti, v-am gasit si mai saraci, si mai prosti.”
  Pacat de efortul tau Roxana, pacat ca ai iesit in strada, pacat ca ai pus suflet!

 59. Mihai Hristea Says:

  Rox, tu le ai la vioara, nu?

 60. Mihai Hristea Says:

  Ayay stiu si eu:

 61. julia Says:

  Reblogged this on Julia's Blog.

 62. Mihai Hristea Says:

  She is my ex. :))))))

 63. Roxana Iordache Says:

  Bibliotecare, OK, recunosc, deci, tot Crin preşedinte, ălălalt, premier. 🙂

 64. Roxana Iordache Says:

  Laşilor! 😆

 65. Gabriela Ioana Musetescu Says:

  @ioprotestatarul

  O strada ca asta

 66. argusdre Says:

  „Roxana Iordache spune:
  luni 27 august 2012 la 5:01:14 pm

  Olimpiu – nu le-a dat Crin nici o indicaţie, asta e propagandă mincinoasă ca să aibă jigodiile trădătoare de ce se agăţa….”
  Din pacate cred ca DA…Crin s-a pregatit de dimineata pentru primirea diliului la Treicoceni, motiv pentru care si-a pus pe liber consilierii personali…Deci ce insemneaza asta ? Cel putin ca lupta s-a terminat in Parlament….

 67. Mihai Hristea Says:

  Gabriela pot pune pe blogf?

 68. Ovidiu Says:

  USL-ul a tradat. USL este o formatiune de infractori tradatori. Ghise EROU!

 69. ioprotestatarul Says:

  Corect Gabriela, dar ce-mi arati nu e noutate pentru mine, de doi ani le spun conationalilor sa faca o investitie profitabila, sa-si inchirieze vreo cateva sute de mii de protestatari de afara ori un guvern daca vor sa scape de securisti, politruci si progeniturile lor.

 70. olimpiu65 Says:

  Crin&Ponta demisia!! cu acesti circari lasi nu obtine USL 50%+1
  ori vor merge in fruntea celor 7.5 milioane care acum detesta practicile birocratilor din Comisia Europeana si a Departamentului de Stat, ori vor ramane cu voturile pe care le vor strange baronii locali…cati nu vor trece in tabara basista de unde bate vantul si voturile spalatiilor pe creier care refuza realitatea!!!

 71. Roxana Iordache Says:

  Strada e pe dracu, musulmane, n-aveţi dreptul să le cereţi oamenilor hnimic, mai ales voi cei plecaţi de-aici. Oamenii au votat. Dacă nemernicii din USL nu sunt în stare să le valideze voturile, oamenii ar trebui să nu mai voteze vreodată.

 72. Gabriela Ioana Musetescu Says:

  @ Mihai Hristea

  Bineinteles !
  Pozele si filmuletele de la manifestatia mexicana ar trebui distribuite in toata tara,poate asa invatam si noi sa ne mobilizam…

 73. Roxana Iordache Says:

  Olimpiu – n-aş pune o jagardea ca Ponta lângă Crin. Mai găseşti tu om de anvergura lui Crin.

  În rest – detest propaganda de extremă stângă, în general, de extremă, n-aveţi decât să v-o băgaţi în cur. 😛

  PSD, i-aş lua şi i-aş executa. Pe extrema lor.

 74. Roxana Iordache Says:

  Deci, fiţi atenţi, să n-avem vorbe la proces, mai întâi să văd executate nişte jigodii din PNL. Şi sigur îi veţi vedea. Pe urmă, mai vedem.

 75. mert245 Says:

  Va schimabati opiniile dupa cum bate vantul.Unii pe meleaguri straine cu pnt mort si ingropat,altii urla dupa monarhie, dar unii dintre voi sunteti oameni cu scaun la cap si nu inteleg de ce nu realizati ca daca usl se sparge si nu se va mai iesi la vot pdl va castiga si ne vom trezi cu un mru candidat la presedintie si cu un basesl care va vrea sa fie prim ministru.

 76. johnson1312 Says:

  I-au ajuns blestemele a 7,4 mil de romani 😆

  http://www.dcnews.ro/2012/08/scandal-in-sua-poze-cu-mama-lui-obama-goala-publicate-pe-internet/

 77. Un simpatizant poate neautentic Says:

  Deci, fiţi atenţi, să n-avem vorbe la proces, mai întâi să văd executate nişte jigodii din PNL.
  ____________________________________________
  @Roxana

  Pe cine si din ce cauza ?

 78. olimpiu65 Says:

  a fost data lista cu cei din USL care au asigurat cvorumul. si???
  asta e comunicarea USL, ne ascudem dupa teoria: au fost presiuni din partea occidentului??????
  chiar adac sunt liberal prin crez si optiune, il condamn pe Crin la fel ca si pe Ponta!!! asa face un lider liberal care vrea sa lupte pt voturile cetatenilor??? isi elibereaza colaboratorii, pleaca anticipat de la locul muncii si lipseste de al conducerea trupelor in zi de dezbateri???
  de altfel si el ca si altii sunt liberali de imprumut via CDR si este tot atat de atasat doctrinei liberale cum sunt eu celei comuniste!!!

 79. Radu Humor Says:

  Văd că nimeni n-a sesizat esențialul !
  Ponta și în final Antonescu au primit asigurări că dacă-i permit lui Băsescu să se întoarcă la Cotroceni, acesta își dă demisia, astfel că Antonescu revine la Cotroceni.
  Singura condiție este ca lumea să iasă în stradă !
  Dar și una care nu ne privește pe noi:
  Obama și Merkel să câștige alegerile.
  Personal cred că mai ușor le este celorlalți să-și respecte promisiunea făcută decât alor noștri să scoată lumea în stradă ( mai ales după toate acuzele care se aduc acum USL și liderilor ei). 😉

 80. Un simpatizant poate neautentic Says:

  „Pe ei , pe mama lor de imputiciuni jidovite !
  Este momentul sa se face ordine .
  Ordene macar si in primul rind in PNL .”
  _______________________________________
  @Virgilica

  Normal ca in PNL trebuie facuta ordine ,mai ales ca mai sunt cateva luni pana la alegeri . 😎 Asta vrea si Basescu ,sa se termine dracu’ cu dezordinea si debandada de acum din PNL ! 😎 Pai ce,PNLul este sat fara caini ?! 😎 🙄 .

  In PNTul vostru sa stii ca intr-adevar, Basescu chiar a facut ordine 🙂 …. Sa faca si in PNL ,”n’asa” ? …Sar „baietii’ pe tot internetul,este si amuzant cat de tare s-au mobilizat 🙂 … Toti vor „reforma” in PNL ,in PSD si ,asa in general, in ULS 🙂 .

  PS:Ghise is za best nau ? 😉 . Normal,a spus ce dorea toata lumea sa auda … 🙂 .

 81. Ovidiu Says:

  Liderul Camerei, Valeriu Zgonea, a declarat luni că în urma unei discuții cu Victor Ponta și CRIN ANTONESCU s-a decis ca parlamentarii USL să asigure cvorumul astfel încât să nu fie acuzați că blochează instituțiile statului.

  “Am avut o discuție și cu premierul și cu dl ANTONESCU și cu colegii din cele două grupuri și am căzut de comun acord ca de fiecare dată în ultimele luni de zile, când au fost decizii importante ale Parlamentului, ca USL să asigure cvorumul astfel încât să nu fim acuzați nici la Bruxelles, nici în alte părți, și nici în declarații politice ale Opoziției, că USL blochează instituțiile fundamentale ale statului român”, a explicat Zgonea, întrebat dacă l-a sunat Ponta în chestiunea cvorumului.

 82. Radu Humor Says:

  Eu n-am puterea să le reproșez nimic mai mult lui Antonescu și lui Ponta decât am să le reproșez celor care n-au ieșit la vot !
  Eu cred că acceptarea cvorumului (este de bun simț, ca la un referendum să ai asemenea prag) deoarece să-mi spună mie cineva de pe aici că se aștepta la așa o prezență anemică !
  Mai ales că Ponta și Crin au avertizat că se face un Referendum pe bune, fiind atent urmăriți de adversari, dar mai ales de cei de afară. Ajunși aici, eu unul aproape că pledez pentru o guvernare cu Băsescu izolat la Cotroceni ( de fapt o altă cușcă 😉 ), obligat să conducă de acolo ostilitățile prin cei câțiva fideli care i-au mai rămas prin servicii sau parchete !
  O situație de forțe care se va s chimba în foarte scurt timp !
  De Ponta sunt sigur că va rămâne, dar din păcate mi-e frică de faptul că Antonescu ar putea fi abandonat.
  Dacă Antonescu nu face parte din scenariu, singura lui șansă este aceea de a se alătura străzii, un tandem Antonescu- Ghișe ar fi câștigător sigur !

 83. stejarul Says:

  Radu Humor

  Putem spune cu certitudine ca lumea nu a iesit la vot?
  Daca rus a impus asa un prag mare de unde nu stim ca nu a facut disparute cateva sute de mii de voturi el cu STSul? Oricum au fost sectii de votare unde au inchis portile in fata celor care stateau la coada.

 84. Fweipjefiwj Adlvjfosjd Says:

  Mai Roxana, cand eu am zis ca trebuie sa iesim in strada si sa-i terminam ai zis ca sunt de la OTV. Pana la urma USL si PDL aceeasi mizerie. Singura solutie este aceea de a iesi in strada si de a face guvernul acolo. V-am inebunit cu metoda islandeza, v-am scris despre ce ne pregatesc astia si despre Argentina. Poate vreodata o sa invatati si voi sa ascultati un om cu carte care cunoaste istorie. Pentru cei care vor regalitate, va spun sincer si eu vreau, dar MS Mihai I trebuie sa renunte la ceea ce a semnat in iulie 1989, adica la declararea Transilvaniei ca spatiu de complementaritate romano-ungar. Eu nu v-am scris cu rautate si nici nu am scris ca sa jignesc pe cineva, eu am scris pentru ca asta imi este datoria de istoric,aceea de a deschide ochii poporului meu. Astia vor vinde tot, isi vor incasa spaga si se vor cara din tara. Pe Basescu il vor trimite raportor si nu ne vom mai putea atinge de el. Acum ii vedeti pe toti, dar nu trebuie sa capitulezi, trebuie ca sa actionam ca un bloc unitar si sa aducem la conducere prin puterea strazii niste oameni demni care sa nu fure. In incheiere eu spun din nou ca nu regret ca am fost la referendum si consider inca odata ca mi-am facut datoria fata de tara mea sfanta Romania. Traiasca Romania! Moarte dusmanilor tarii! Traiasca poporul roman,unit si liber!

 85. Abdulah Catli Says:

  @Roxana
  Eu nu am cerut nimanui nimic, mi-am spus opinia, la revolutie am iesit in strada pentru mine nu pentru altcineva, de plecat din tara am plecat pentru copiii mei si din scarba de tot ceea ce se intampla.Restul fiecare cum isi asterne asa doarme.Va place tara in care traiti?Va plac cei ce va conduc?Stati in casa atunci.

 86. arhiprofesor Says:

  O sa constatam foarte curand dupa alegeri ca PSD va face o alianta cu PDL si candidatul la presedintie va fi Oprescu – ul alt securist om al lui Basescu. In Romania de astazi, daca nu esti securist din echipa Basescu nu ai nicio sansa, incapand de la administratorii de bloc pana la nasii mafiilor de trafic cu droguri si carne vie. Traim intr-un roman de Orwell devenit realitate.

 87. Jan Pantelimon Says:

  USL SLUJ GRETOS IN FATA MAFIEI IUDEO-SECURISTE !
  Partea pozitiva e ca acum ne cunoastem dusmanii .
  Cum reactionam si cand ?

 88. olimpiu65 Says:

  Alina Ghorghiu dixit: dupa decizia CCR nu mai era nimic de facut! What????? deci e de adus aminte proverbul cu pacalitul si rusinea!
  nu stiu daca cuplul comica va da explicatii dar eu pot spune ca la iarna adio 50%+1 la parlamentare pt USL. Bravo USL te-ai batut singura!!!!

 89. Fweipjefiwj Adlvjfosjd Says:

  Primul pas este acela de a chema oamenii sa-si spuna parerea in strada, apoi cand se strang mai multi incepe salvarea tarii. Daca se reuseste mobilizarea in Bucuresti a 300 de mii de oameni nimic si nimeni nu ne va sta in cale.

 90. Fweipjefiwj Adlvjfosjd Says:

  Cand vorbesc de 300 de mii ma refer si la oameni veniti din tara.

 91. Radu Humor Says:

  Stejarul
  Au ieșit mai mulți decât altădată, dar mai puțini decât ne așteptam unii dintre noi !
  Și ca să n-avem vorbe și eu am aflat că s-ar fi palmat câteva sute de mii de voturi de către mizerabilii de serviciiu 🙄
  Dar a crede că 9 milioane de români n-au fost de acord cu demiterea lui Băsescu, așa cum susțin unii și de aia n-au ieșit la vot, este ceva care poate fi la fel de bine negat, dar și demonstrat !
  Până la urmă este de tot râsul să știi că ai în România 9.815.346 de femei, 9.297.678 bărbați ; 690.123 de țigani, etc ( preferam să știu câți evrei și mai ales în ce posturi 😉 ), dar să nu ști cifra la care să se calculeze acel 50 +1 !!!!!!

 92. Radu Humor Says:

  Și încă ceva :
  Liderii USL nu s-au implicat mai deloc în campania de Referendum șăsând totul pe seama votanților, care și unii din ei au zics că nu-i neaparată nevoie și de votul lor !
  A-i diaboliza acum pe toți în bloc este rețeta sigură de distrugere a singurei forțe care putea face față oranjgutanilor !

 93. ALM Says:

  Uite aşa o să scape şi Patriciu de puşcărie! Că doar n-o să renunţe Băselu la o oficină guduristă. Deja Caţavencii au părăst corabia piraţilor, aşa că rămân vuvuzelele libere la ţipurit …

 94. virgilvirgil Says:

  Simpaticule …

  Eeeee , pai de ce nu spui tu asa mai baselule din capul locului ?!…
  Sigur ca va convine ca situatia sa ramina neschimbata .
  Sigur ca cei care sunt vinovati nu trebuiese sa dea socoteala .
  Ati minarit lucrurile de asa natura incit Antonescu sa fie pus pe tusa , si acuma evident ca doresti ca lucrurile sa mearga inainte exact in aceeasi formul astfel incit niciodata Antonescu sa nu mai aibe vreo sansa .

 95. ilecaragiale Says:

  „Să iasă lumea în stradă!!!” CA SĂ CE?
  De ce-ar ieşi oamenii în stradă acum? Privind raţional situaţia, împotriva cui/ a ce ar protesta?
  Împotriva lui TB?
  Păi, împotriva lui au ieşit la mitingurile USL şi, cu milioanele, la vot. Iar ăia cărora le-au acordat un capital de încredere şi, implicit, de putere uriaş l-au jucat la „Popa prostu’” şi la „alba-neagra”.
  Împotriva stârpiturilor de la CCR? Ca să se-ntâmple ce? CCR şi Parlamentul tocmai şi-au dat mâna peste ţară.
  Împotriva comportamentului USL? Asta da, s-ar justifica, numai că ne-am pune în cea mai penibilă situaţie: am plecat la drum strigând „Jos Băsescu!”, „Jos PDL!” şi încheiem strigând „Jos USL”?!?!
  Împotriva clasei politice, în general?
  N-avem cum, că e ultima „clasă socială” care ne-a mai rămas! Restul suntem… „categorii socio-profesionale”, adică nişte diviziuni muuulte şi mărunte care trebuie mobilizate la-„ntâlnirea cu evenimentul” (cum zicea un nene filosof), că n-au cum să se comporte ca la 1907. Şi nimeni nu are în momentul ăsta interesul să „răscolească” mulţimile, căci nu se ştie, la învălmăşeală, încotro s-ar putea îndrepta armele.
  Să facem „guvern în stradă”, cu „oameni demni” etc. ??? Curat „Republica de la Ploieşti”!

  P.S.
  Gâdea zice că să-i cerem lui Băsescu să demisioneze… de ruşine… Şi lui Zăgrean, tot de…
  Oh, Doamne! S-a dus dracului rapiţa!

 96. stejarul Says:

  @ilecaragiale

  Iesirea in strada impotriva intregii clase politice demonstreaza ca prin actiunea lor azi in parlament, USListii (ca la PDlepre si iudemerei nu are rost sa ma refer) au bagat societatea in anarhie!
  Sa vedem ce spune ghitanstain ca america a reusit sa faca un dezastru social in tara de care au mare nevoie sa o foloseasca in razboiul din Siria. Sa vedem ce spune ca vor investi miliarde de euro pentru un scut intr-o tara unde nu exista stabilitate.
  Ma intreb daca nu cumva PSDistii impreuna cu PDL au complotat sa compromita america in Romania mai ales acuma cand rusia a dat semne ca este „the good guy”?

 97. stejarul Says:

  Oare nu cumva basecu si ponta au declansat suspendarea mizand pe revolte in tara ca urmare a bajocorei politicienilor sa evite ca Romania sa intre in conflictul din Siria?

 98. Mihai Hristea Says:

  @Gabriela
  http://hristea.wordpress.com/2012/08/27/muie-base-ii/

 99. stejarul Says:

  Atat de mult s-a incovoiat basecu la licurici ca a ajuns sa nu mai poata spune NU chiar daca licuriciu ii cere sa-si taie gatu!
  Uite aici scenariu:
  basecu e in trouble! Tre sa lase america sa foloseasca Romania in razboiul din Siria. Se intelege el cu ponta si probabil Crin sa declanseze o suspendare generatoare de mari miscari sociale.
  La un moment dat, basecu cere disperat ajutor americanilor sa il salveze. Vine gordon la curticica unde basecu ii explica ca daca el pica, USL nu le da voie la Americani sa foloseasca Romania in razboi. gordonel cu morcovu la umbra, merge la discutii cu Antonescu care ii confirma ca intradevar USL nu doreste intrarea in conflict. gordonel disperat ne demonstreaza cat de rama poate fi daca interesul americii i-o cere. (sau poate ca e foarte patriot, granita nu e clara)
  Si merkel sare sa dea o mana de ajutor sa opreasca suspendarea singurului individ americanofil din Romania! basescu traian!
  Problema e ca romanii au luat prea in serios referendumul si au venit masiv la vot … vreo 10 milioane zic eu. Intra in actiune „extinctoarele” de la CCR si potolesc focul suspendari ca alea preventive ale lui rus lucrau de mult deja.
  USL se da lovita in aripa ca deobicei, ca doar nu vor sa ia conducerea unei tari facuta pres de un betivan acum in pragul unui razboi in care americanii poarta toti bocanci cand iti trec presul… Bajocura celor de la CCR si inscrierea in monitor este urmata de aparitia femelei udrea declarandu-l victorios pe betivan, sa atate din nou valul de proteste de strada(acuma ca suspendarea s-a volatilizat) care vor face din Romania o tara „indispusa”, incapabila de tavelala cu marele licurici in escapadele lui belicoase!
  Si uite asa, aspazia, zegrean, basescu, ponta, rus etc devin eroi nationali salvand Romania de ura Coranului.

  Pai sa nu te bucuri draga roman ca am ajuns ca sa ne impunem vrerea in lume trebuie sa inscenam cu mic cu mare un razboi civil?

  Ne trebuie Regele! Trebuie sa iesim din tiganie!
  PS poate si Mariei Sale i s-a soptit sa stea tacut si sa nu se uite la Antene …

 100. mariusnyc Says:

  Duda presedinte ;-)))0

 101. ilecaragiale Says:

  @ stejarul
  Starea de anarhie este indezirabilă de orice om zdravăn la cap. Şi în România nu e nicio anarhie, a fost puţin deranj printre politicieni, a fost mult avânt urmat de multă deznădejde în jumătate de populaţiune şi, în rest, disfuncţionalităţile instituţionale perpetue…
  Că e „dezastru social”, zici… Da, dar la el se lucrează de ani de zile cu participarea excepţională a FMI. De ce s-ar zgudui de remuşcări SUA? Iar „instabilitatea” văd că tocmai se stabilizează. Băieţii se-ntorc la miuţa din Parlament şi-şi fac semne discrete de complicitate (ca să nu-i vadă poporu’!). Dac-o mai fi vreun deranj prin public, mai pun de-o procuriadă.
  Că jocurile sunt cu mult mai mari decât sîrba de pe Dâmboviţa, e clar. Dar să-ţi imaginezi că Băsea poate face un joc şi mai mare decât jocurile SUA + Merkel şi să-l mai şi scoţi erou naţional pe şmenarul din garaj e prea de tot!

 102. Radu Humor Says:

  Cine poate, să-i transmită lui Mihai Gâdea, lui Badea, până la urmă chiar lui Voiculescu, să întrerupă emisiunile celor doi și încă câteva, sub pretextul că dacă emisiunile lor n-au avut ecoul scontat, preferă să-și ia o cuvenită vacanță !
  Vă asigur că-n 5-10 zile ies în stradă sute de mii de oameni !

  Hai domnule Voiculescu, că se poate !
  Adică se poate să pierdeți ceva bani, dar să știți că face !

 103. Maria Savescu (@MariaSavescu) Says:

  cel putin nu ma mai doare.
  Sunt ca anesteziata.
  Sau nepasatoare.

  Roxana,
  esti chiar tu, cand vorbesti ca mai sus, despre rege?

  Si maine e o zi, asa-i ?

 104. plano Says:

  Nu basescu era obiectivul USL-lui în acest an ci guvernarea. Obiectivul s-a realizat în avans.
  A grest cine a plusat suspendarea fara sa pregateasca temeinic cadrul legislativ al referendumului. N-au fot ascultati vechii specialişti în proceduri parlamentare. Noii parlamentari juristi din USL şi-au aratat limitele de competenta. Pe basescu nu-l demiti numai din entuziasm.
  Batalia fusese pierduta deja din momentul in care s-a fixat pragul de participare de 50%?+1.
  Decizia finala a CCR este nedreapta dar are acoperire legala.
  Acum, este de inteles fustrarea, dar ce faceti, demobilizat pentru alegerile parlamentare?
  Sunt mai vinovaţi USL-iştii decat gasca basista pentru deficitul de democrate din România?

 105. Mihai Hristea Says:

  Imi bag picioarele! Am luat bataie de la vaslui.

 106. mariusnyc Says:

  Dintre parlamentarii USL prezenti in sala de plen asigurand cvorumul
  De la PSD nu ma intereseaza deocamdata dar de la PNL au participat urmatorii:

  Calin Popescu Tariceanu
  Eugen Nicolaescu
  Marius Nicoara
  Ovidiu Mario Oprea
  Puiu Hasotti
  Ionel Palar
  Mihai Dontu
  Cristina Pocora (neaga prezenta in sala )
  Diana Tusa
  Mirel Talos
  Lucia Varga
  Dan Bordeianu
  Mirel Tintean
  Horia Cristian
  Daniel Budurescu
  Minerva Boitan
  Ichim Paul
  Mihaita Calimente ( neaga prezenta in sala )

 107. mariusnyc Says:

  Dintre parlamentarii USL prezenti in sala de plen
  De la PSD nu ma intereseaza deocamdata dar PNL:

  Calin Popescu Tariceanu
  Eugen Nicolaescu
  Marius Nicoara
  Ovidiu Mario Oprea
  Puiu Hasotti
  Ionel Palar
  Mihai Dontu
  Cristina Pocora (neaga prezenta in sala )
  Diana Tusa
  Mirel Talos
  Lucia Varga
  Dan Bordeianu
  Mirel Tintean
  Horia Cristian
  Daniel Budurescu
  Minerva Boitan
  Ichim Paul
  Mihaita Calimente ( neaga prezenta in sala )-

 108. mariusnyc Says:

  @Maria Savescu, Roxana are perfecta dreptate, eu am inceput de ceva vreme sa am acelasi impresii, mai precis de cand l-a sustinut pe Duda in campania prezidfentiale din 2009. -end of story

 109. stejarul Says:

  Mariuse,

  cine-s aia 7 de la PDL care cica au lipsit?

 110. mariusnyc Says:

 111. virgilvirgil Says:

  Oare de ce domnul Ponta a plecat in Africa de Sud inca de astazi la un congres care incepe abia joi ?!…
  Circula cu camila ?!

 112. stejarul Says:

  Virgile,

  plastografu’ se da virgin ca nu fuse la locul faptei cand s-o intamplat violul bietei Romanii. Ca parca nu el o aruncat-o vlaguita, in parlament dupa ce si-o facut poftele cu ea aproape o luna, cot la cot cu amiku rus. 😉

 113. Mihai Hristea Says:

  Pula mea:
  http://hristea.wordpress.com/2012/08/28/muie-base-iii/

 114. Roxana Iordache Says:

  @Tuturor. Vă mulţumesc pentru comentarii. Celor care postează pentru prima oară le spun să fie bineveniţi!

  Eu când zic „dracu”, şi încă şi repet, e de naşpa rău. 😛

  @Fweipjefiwj Adlvjfosjd. Şi tuturor celor care spuneţi de stradă – mă exasperaţi! De parcă eu n-aş fi ieşit în stradă şi de parcă n-aş fi făcut apel ca să iasă oamenii! De parcă eu aş fi de vină că nu iese lumea!

  Am spus doar – şi am repetat – că în România e greu spre imposibil să mobiliezezi oamenii în stradă. Asta am spus! Dar voi uneori aveţi aşa o atitudine de parcă împuşcaţi solul cu vestea proastă. 🙂

  Referitor la Rege, e lăutărie treaba cu semnatul aberaţii referitoare la Ungaria. Era modalitatea propagandei ceauşiste de a compromite oameni incomozi în ochii românilor.

  Cu privire la Islanda – şi eu am spus pe-aici de mai multe ori că e un model de urmat.

  @Maria S. Iubirea şi devotamentul meu faţă de Rege rămân, dar ştiu că din păcate are dependenţe, în sensul că şi Prinţul Charles face parte din Sistemul ocult. Aş fi vrut ca Regele meu să cheme oamenii la referendum, pentru că nu erau alegeri, era strict de competenţa relaţiei care trebuie să existe permenent între popor şi Suveran.

  @mariusnyc. :mrgreen: Când ai dreptate, ai.

  @Simpaticule, dacă nu sunt executate nişte jigodii din PNL, abia atunci se întâmplă ce spui tu că s-ar întâmpla dacă n-ar fi executaţi nemernicii.

  @ilecaragiale. Lucide observaţii. Şi totuşi, e momentul unei mişcări civice puternice. Mişcare civică adevărată, nu impostură. Pur şi simplu cu elite morale – de la ţărani ca Moş Lisandru din Vrancea, la intelectuali veritabili, nealiniaţi, ca Marius Bâzu – dar, din păcate, prea puţini dintre voi ştiţi de el, pentru că e mult prea modest. În faţă au ieşit, din păcate, mai ales fraudele.

  @Ioprotestatarul. Ioane, aveţi dreptate pentru trecut, i-am criticat şi eu. Dar ceea ce a făcut Antena 3 în ultimele luni se numeşte eroism jurnalistic. Presă de angajament naţional. Presă de investigaţie, anchetă până la ultima consecinţă. I-am criticat tocmai pentru că nu-şi duceau la capăt investigaţiile, nu făceau din ele campanii. În ultima jumătate de an, exact asta fac. Din păcate, s-au expus teribil, iar consecinţele penale mai degrabă le vor suporta ei, decât infractorii.

  P.S. Poate că era preferabil ca toate dezvăluirile dure despre membrii CCR să le fi făcut înainte. Dar au mizat, probabil, pe faptul că nu vor îndrăzni să calce în picioare 7,4 milioane de voturi. Mai bine însă era ca lumea să ştie cu cine au de-a face şi la ce se pot aştepta.

  @Ovidiu – va trebui să primim explicaţii. Vineri vine Ponta la „Vorbe grele”. Dacă mai vine! 😛

  @virgilvirgil. Virgile – hahalere e puţin zis!

  @Last. Nu există „decizie colectivă”. Aminteşte-ţi că a existat un moment sublim, în care PSD a anunţat că se raliază PNL şi nu participă la ticăloşia de şedinţă. Atunci s-au întâmplat semnalele. Dar ei n-ar fi trebuit să cedeze. Numai că atunci când faci parte dintr-un partid, trebuie să te conformezi deciziei majoritare. Tocmai, însă, că decizia majoritară era pentru neparticipare.

  Crin era într-o situaţia delicată, nu avea cum să-i încurajeze, pentru că s-ar fi interpretat pro domo. Dar nu trebuia să-l intereseze nici cum s-ar fi interpretat. Partea proastă e că sunt nişte aspecte internaţionale oculte pe care el şi Ponta le ştiu. Ar trebui să ni le spună deschis, măcar Crin.

  @mert245. Vezi răspunsul de mai sus.

  @sandman. Şi ce propui?

  j@ohnson1312. Asta spuneam şi eu, Partidul Străzii. 🙂 Aiurea, n-are nici o şansă. Tot PNL e proiectul. Crin trebuie să pună osul tare de tot. Sau să se retragă. Una din două. Dar a se retrage nu mai poate acum, din moment ce s/a angajat să reprezinte o mişcare. Va fi foarte greu să-l mai creadă cineva, dacă nu explică foarte clar ce şi de ce s-a întâmplat.

  @mariusnyc. Trebuie neapărat date afară jagardelele-alea.

  ada157. Ghişe are un ascendent formidabil. PNL trebuie să-i ridice statuie. El are o credibilitate ca nimeni altul în faţa alegătorilor. Trebuie scos în faţă, făcut purtător de cuvânt. Cooptat consilier personal al lui Crin. Să facă tandem cu el, să fie nedespărţiţi.

  @olimpiu65. Cu care conducere ai vota PNL, cu aia băsistă? :mrgreen:

  @Virgil – te citez şi subscriu întrutorul de această dată, când zici că nu aveau ce căuta în sală, „măcar din respect pentru amărâţii care le scandau numele în stradă”.

  @Matei Florin. Aia cu presa a fost o tâmpenie, am fost prima care l-a troznit. 😛 Presa trebuie să aibă libertate absolută, indiferent de riscuri. Dar atitudinea de acum e fără precedent în parlamentarismul românesc postcomunist.

  Nesimţirea cea mare a fost că Zgonea nici măcar n-a supus la vot propunerea lui Ghişe, şi-a bătut joc.

  Şi Socaciu a fost OK. Şi de Socaciu şi-au bătut joc. A fost la oameni să-i anunţe bucuria şi când colo! 😡

  @Last. Mă faci să râd! În PNL stau la cotitură băsiştii să pună mâna pe partid şi să-l facă preş.

  @olimpiu65. Mie nu-mi e deloc antipatic Nicolăescu. Crin trebuie să comunice oamenilor TOT adevărul.

  @stejarul. Referitor la ce propui pentru monarhie. Referendum pe nepregătite e grâu de pus la fiert pentru colivă.

  @dantanasescu. Gabriela Ioana Musetescu. Bun venit!

  @Donkeypapuas. Teoretic. Practic, însă, orice e posibil în România securistă.

  @Simpaticule. Chiar n-ai o jenă să pui aşa o întrebare de grupa mare?

  @Abdulah Catli. Nu, nu-i păcat. Păcar ar fi fost dacă n-aş fi făcut-o. În legătură cu cetăţenia, eu te-aş ruga să nu reacţionezi la primul impuls! Sigur, e decizia ta, dar e una capitală. Ai o minte atât de limpede şi o tristeţe prin care ţi se vede inima. Nu vor reuşi să doboare Antena 3! Dacă SRS va fi condamnat la pachet cu Patriciu ar fi grav. Doamne fereşte!

  @Mihai Hristea – ţi-ai amintit că totuşi, pianul e febleţea mea. 🙂

  @johnson1312. Păi mă-sa lui Obama era cu bagabonţeală. 🙂

  @Radu Humor. Până îşi dă Băsescu demisia, mă duc eu după Grivei! :mrgreen:

  @Ovidiu. Zgonea e un nesimţit, să dea vina pe Antonescu. El chiar din ziua în care CCR a anunţat decizia a declarat că se grăbeşte să convoace Parlamentul ca să ia act de fraudă.

  @Radu Humor. Au fost românii la vot în număr uriaş! Nici peste 100 de ani nu va mai fi asemenea scor. Ponta rămâne pe naiba, aşa cum am tot avertizat în ultimele săptămâni, e mâncat din toate părţile. În rest, Crin contează. Marea bătălie a fost ca să-l scoată din joc.

  @Jan Pantelimon. Bun venit! Să nu exagerăm! Generalizarea e o exagerare şi ne duce la erori de judecată.

  @ALM. Au deja toată presa, în afară de Trustul Intact. Aşa că mai degrabă îl bagă pe Patriciu la puşcărie.

  @Stejare, referitor la acel scenariu, am impresia că totuşi e un sindrom de nesomn. 🙂

  @mariusnyc. Aşteptam lista asta. Dar vreau să fie certă. Îi cred pe Cristina Pocora şi Mihăiţă Calimente că n-au fost în sală. Am să verific şi eu, din sursele mele, poate mai verifici şi tu.

 115. Neveu01 Says:

  Stejarule, asa este!!!!

  https://roxanaiordache.wordpress.com/2012/07/05/hai-in-piata-universitatii-sa-i-facem-urari/

 116. Mihai Hristea Says:

  Hai aiciÖ
  http://hristea.wordpress.com/2012/08/28/la-umbra-ta/

 117. Mihai Hristea Says:

  http://hristea.wordpress.com/2012/08/28/la-traviata/

 118. stejarul Says:

  Mai neveu, nu-i asa!

  Adevarul e mult mai simplu si mult mai dureros.plastografu’ l-a tradat pe Crin si a tradat 7,4 milioane de romani.

  Cat despre iesit in strada, romanii nu vor mai iesi pentru o vreme dar vor exploda in curand si praful si pulberea se va alege de cloaca de hoti, tarfe si securisti din feseneu.
  PSD, PDL, doua pedale ale aceleiasi biciclete monstruoase isi vor vedea visul partidului unic cu doua fete prabusit la alegerile din decembrie.

 119. argusdre Says:

  Am mai spus-o odata ieri si ma repet pentru gugustiucii care spun despre Crin ca ar fi fost inafara problemei si n-ar fi stiut nimic despre asigurarea cvorumului in Parlament.Din moment ce si-a pus pe liber consilierii din dimineata zilei de luni, oare nu-i clar ca a acceptat intoarcerea basescului la Treicoceni ?
  Avem aici o serie de berbeci care tot vin cu idei preconcepute care nu fac altceva decat sa contribuie la propaganda portocalie ca USL se destrama. Daca si asta se destrama, atunci chiar ca ramanem fara nicio urma de speranta, ne putem lua traista-n bat si incaleca pe Marita cu destinatia Congo.

 120. Elisa Says:

  Habar n-am de politica (constientizez si opinez ca un cetatean responsabil, caruia-i pasa ), insa, azi am inteles cum este cu politica la nivel mondial. Intr-un grup de copii (baieti de obicei), dintr-un cartier oarecare, se stabileste ordinea importantei si ordinea luarii deciziilor dupa ce se bat si se stabileste cine este seful.Cei batuti devin sluji, executa comenzi si primesc drept rasplata cate-o palma dupa ceafa si-un zambet stramb. Mai aduna si firimiturile, mai freaca puntea dar stau mereu cu capul plecat si cand il ridica se uita doar la masculul alfa sa-i citeasca din ochi poruncile.
  Si eu mi-am promis mie sa nu ma mai intereseze, se poate trai mult mai frumos fara sa stii ca exista politicieni, televiziuni cu dezbateri (aiureaaa…) politice,etc. Oricum, linia de separare intre emisiunile despre politica si a celor cu pitipoance este tot mai subtire.Divertisment de calitate se gaseste in arhive.

  Mai am o singura curiozitate, de fapt doua: primele discursuri ale celor trei.

 121. virgilvirgil Says:

  argusdre …

  Sigur ca Antonescu nu e in afara problemei , dar …
  Dar eu inclin sa cred ca a fost oarecum fortat sa accepte tarasenia .
  Iarasi este sigur ca initiativa lui Ghise nu avea sanse prea mari de izbinda , dar trebuiau sa se foloseasca de ea macar penru a arata simpatizantilor ca au luptat pina la ultimul cartus .
  Acuma , din acest moament de desprind doua mari cai de urmat .
  Fie Antonescu forteaza ruperea USL si impreuna cu PNL merge in opozitie luind batalia pe cont propriu , fie PNL si PSD merg inainte impreuna ca si USL .
  Personal mi-ar fi placut prima varianta in care PNL sa se aseze in capul luptei de eliberare nationala renuntind la orice aliante cu feseneii de orice culoare si chiar sa forteze nota spre revenirea tarii la monarhia constitutionala .
  Din pacate nu cred ca au atita singe in instalatie si nu sunt capabili sa-si asume acest risc chiar daca situatia este deosebit de favorabila si din pacate poate irepetabila .
  Dorinta de a pastra cascavalul si avantajele puterii va fi mai puternica .
  Vor urma a doua cale , pastrarea USL .
  Pastrarea USL are avantajul ca poate in timp relativ scurt sa il puna pe Basescu in afara jocului politic , dar din pacate nu garanteaza ca linia guvernarii USL va fi alta decit a guvernelor Boc si Ungureanu in ceea ce priveste arondarea tarii intereselor straine , si vai din pacate deja lucrul asta este demonstrat de scurta guvernare Ponta .
  Nu garanteaza nici macar faptul ca Antonescu o sa fie prezidentiabilul aliantei daca nu se face un bilant al actiunii de demitere a lui Basescu , nu se trag concluziile si nu se iau masurile absolut necesare .
  Dimpotriva , Antonescu devine oale si ulcele .
  Sigur asta nu exclude pastrarea rolului de partid balama al PNL ca si minim necesar la guvernare , dar poate ingropa pe termen lung posibilitatea ca PNL sa devina vioara intii a scenei politice romanesti .

 122. virgilvirgil Says:

  argusdre …

  Spuneam ca prefer calea unui PNL independent pentru ca numai asa noua celor multi , prostimii ne va putea fi un pic mai bine .
  Eliminarea lui Basescu nu e un scop in sine .
  Daca cei care il urmeaza pastreaza Romania in sfera intereselor jidovesti , nu am facut nicio isprava daca in fotelele de la Victoria si Cotroceni , in locul lui Ungureanu si Basescu , stau Ponta si Antonescu , eventual Oprescu .

 123. harlau625 Says:

  PSD tocmai a facut dovada ca are tradarea in sange! Sper ca la iarna, la alegeri, cei 7,4 milioane de alegatori care au spus DA, sa nu-i voteze! Repect pentru Ghise!

 124. Un simpatizant poate neautentic Says:

  „Eeeee , pai de ce nu spui tu asa mai baselule din capul locului ?!…
  Sigur ca va convine ca situatia sa ramina neschimbata .
  Sigur ca cei care sunt vinovati nu trebuiese sa dea socoteala .
  Ati minarit lucrurile de asa natura incit Antonescu sa fie pus pe tusa , si acuma evident ca doresti ca lucrurile sa mearga inainte exact in aceeasi formul astfel incit niciodata Antonescu sa nu mai aibe vreo sansa .”
  ____________________________________________
  @Virgil

  Hodoronc,tronc,buf … 🙄

  Cei vinovati sunt CCRul,UE ,America,si chiar si romanii care puteau sa se mobilizeze mai bine ,intr-un procent mai mare de 60-70% cati au fost la vot .Trage-i pe cei vinovatii adevarati la raspundere ,ca daca nu erau CCRul,alde Merkel ,Barosso si Gordon , suspendarea era joc de glezne ,Basescu era acum istorie, iar peste cateva luni Antonescu era ales presedinte ….

  Tu insa,ca de obicei , cauti vinovatii aiurea, doar din simpla incapatanare ,combinata cu o ura ilogica orientata catre singura opozitie care mai exista in fata lui Basescu .

 125. Fweipjefiwj Adlvjfosjd Says:

  Din pacate nu este nici o aberatie ceausista. Iti spun eu ca este reala, poti macar sa cauti pe internet ,,Declaratia de la Budapesta din 1989”. Asta nu inseamna insa ca nu vreau regalitate. De multe ori am spus de iesit in strada, de Islanda, de Argentina si tu ai zis diverse lucruri. Oricum eu nu-ti port pica si sper sa ne trezim ca popor. Daca nu ne trezim o sa fim sclavi si o sa murim de foame. Eu am zis sa iesim in strada si sa punem noi guvernul, tu ai zis sa iesim in strada, sa dam jos cu chiorul si sa votam USL. Eu am spus clar ca nu avem pe cine vota, pentru ca toti sunt oamenii securistilor sau fosti securisti.

 126. Un simpatizant poate neautentic Says:

  „Personal mi-ar fi placut prima varianta in care PNL sa se aseze in capul luptei de eliberare nationala renuntind la orice aliante cu feseneii de orice culoare si chiar sa forteze nota spre revenirea tarii la monarhia constitutionala .”
  ____________________________________________
  @Virgil

  Asta din cauza ca tu esti un „idealist” basist 🙂 .Cam cum s-ar putea aseza PNLul cu cei 20-30% votanti ai sai ,sa fie in fruntea unei lupte de „eliberare nationala ” ,si cu ce sanse ?

  Iti spun eu, ca sa nu te mai straduiesti cu astfel de utopii .Nu are cum ,matematic nu are cum …Altfel,daca putea PNLul sa lupte singur cu succes,te asigur ca asta faceau si fara sa le spui tu .

  In conditiile in care PNLul nu colaboreaza cu PSDul ,urmarea este una singura .Basescu va ramane pe veci fruntea luptei pentru „institutia” Basescu 😎 si va avea toate caile deschise,in timp ce PNLul se va juca de-a eliberarea nationala,probabil la concurenta cu Dan Diaconescu , Becalli si PSD,fiecare pe barba lui si injurandu-se de zor unii pe altii, mai mult decat pe Basecu .

 127. olimpiu65 Says:

  nici nu e de mirare unde am ajuns la capitolul reperezentantii natiei, daca un smecheras ca Ghise pacaleste atata lume care urmareste activ politica si este informata
  nu stiam ca in PNL doar Crin si acolitii lui sunt antibasisti, nu stiam ca Ludovic Orban sau Varujan Vosganian sa fie basisti, dar ma rog fiecare isi poate face o analiza asupra celor care il reprezinta si sa vada daca acestia sunt barbatii de stat care merita sau nu.
  nu achiesez publicatiilor basiste care tzopaie pe marginea mormantului politic al lui Crin si imagineaza scenarii de rupere USL, dar astept un punct de vedere clar si pragmatic din partea liderului PNL sau demisia!!!

 128. Un simpatizant poate neautentic Says:

  nici nu e de mirare unde am ajuns la capitolul reperezentantii natiei, daca un smecheras ca Ghise pacaleste atata lume care urmareste activ politica si este informata
  ___________________________________________
  @Olimpiu65

  Nu stiu daca demersul lui Ghise(din cate stiu eu nu a fost al PNLului,ci al lui personal) a fost unul bine intentionat sau nu ,cert este ca urmarile actiunii sale nu au fost deloc bune. Toate falsele sperantele acumulate s-au transformat in frustrari pentru multi oameni la care nu ma asteptam, iar Ghise , fara sa faca de fapt nimic a ajuns peste noapte „erou national” pe „barba” si in dezavantajul USLului ,doar aparand pe la TV….

 129. olimpiu65 Says:

  @ simpatizant
  desi in mod logic nu imi faceam vreo iluzie ca in Parlament se va schimba ceva (Ponta si Antonescu anuntasera clar ca vor respecta decizia CCR), marturisesc ca am pus botul la vrajeala lui Ghise ca un innecat care se agata de pai!!!
  foarte mult rau si-a facut USL cu aceasta suspendare. prost pregatita, prost manageriata toata actiunea asta imi arata ce diletanti sunt acolo!!! daca nu vor schimba din temelia de la startegia comunicarii, la program, la reprezentatii propusi, sa nu-si faca iluzii pt decembrie

 130. Radu Humor Says:

  Că tot a venit vorba de Monarhie 🙄
  Știați că atât Williams, fiul Dianei, cât și Kattie Midleton, noua vedetă a Casei Regale britanice au gene iudaice ?!
  Se duce pe Tamisa și ultima speranță !

 131. Un simpatizant poate neautentic Says:

  „foarte mult rau si-a facut USL cu aceasta suspendare. prost pregatita, prost manageriata toata actiunea asta imi arata ce diletanti sunt acolo!!! daca nu vor schimba din temelia de la startegia comunicarii, la program, la reprezentatii propusi, sa nu-si faca iluzii pt decembrie”
  ________________________________________
  @Olimpiu65

  USLul a facut foarte bine cu aceasta suspendare si,repet,daca nu erau CCRul ,UE si USA,acum Basescu era demis . Nu ii acuza pe cei care au incercat sa scape tara de Basescu,ci pe cei care au impiedicat ca acest lucru sa se intample …

  Referitor la votul din iarna ,am si eu o intrebare .Tu daca vei fi nemultumit de USL ,cu cine vei vota ?…

 132. Un simpatizant poate neautentic Says:

  Chiar ,ca tot a venit vorba de monarhie …simt pe zi ce trece ca devin din ce in ce mai republican …

 133. Fweipjefiwj Adlvjfosjd Says:

  In concluzie o sa vedem investitori strategici care vor pune mana pe tot, ca doar Basescu nu s-a mentinut la putere pentru ca-l iubeau strainii. Soros este cu aurul, cu metalele rare ?!, cu avioanele F-16?!, cu nava de razboi din 1980?!, smecherii lui Merkel cu Oltchim RM.Valcea?!, Hidroelectrica,Nuclearelectrica?!. Astea sunt doar cateva exemple asa ca: ,,Sa traiti,bine!”. Asta au facut cei care au asigurat cvorum si l-au repus in functie pe javra ordinara. cei care aplauda vor vedea la facturi si in nivelul de trai. dragi basisti sa va vad zambetul cand ala pleaca raportor european si noi toti vom achita la curent in 5 ani cu peste 70% mai mult, cand se vor inchide intreprinderi care vor deveni nerentabile din cauza pretului curentului si voi sau familiile voastre vor merge acasa. Inc-odata multumesc USL si PDL pentru grija avuta de noi. Dragi romani stati in case si o sa vedeti apoi ce inseamna sa se moara de foame pe strada.

 134. olimpiu65 Says:

  @ simpatizant
  eu nu sunt bun de dat exemplu. fac parte din electoratul captiv PNL asa ca…

 135. virgilvirgil Says:

  „Cei vinovati sunt CCRul,UE ,America,si chiar si romanii…”

  Brava ma Simpatizantule !
  Parca ai fi Papa de la Roma . Emiti decizii … Infailibile … Tu si cu CCR-ul … Brava !
  Acuma , daca vinovati suntem cu totii si in special io care am criticat actiunea dezlinata a USL , zici ca astia sunt infailibili si ei ca si tine , n’asa?
  De astia de la USL zic …
  Totusi , stii care e partea proasta ?
  Partea proasta e ca astia de la USL au exact atita minte cit din pacate au si unii dintre Simpatizantii lor .
  Lipsa vreau sa zic …
  Dovada ?
  Rezultetele obtinute Simpatizantule care vorbesc de la sine .

  PS

  Spre deosebire de tine , eu inca sper ca USL isi va face un bilant riguros , amanuntit si obiectiv .
  Care sa se lase cu masuri .
  Altminteri alegerile parlamntare din iarna se pot dovedi „un pod mult prea indepartat” pentru USL si nu numai ca ne lasa cu Baselu pe cap , dar ne putem trezi si cu revenirea pedeilor la guvern .

  PPS

  Si stai ca inca suntem departe de a putea „citi” cum se cuvine rezultatele acestei actiuni deslinate si fara niciun folos .
  Deocamdata constatam nu numai revenirea mascariciului , dar si o resuscitare a lui si a pedeilor aflati pe tobogan la vale inainte de inceperea pe nepregatite a nastrusniciei cu demiterea .
  In plus nu e deloc de neluat in seama si a produs pagube imaginii USL faptul ca au refuzat sa traga ultimul cartus pus la dispozitie de Ghise in Parlament .
  Populimea , ne place sau nu , ii acuza de tradare .

 136. Un simpatizant poate neautentic Says:

  Acuma , daca vinovati suntem cu totii si in special io care am criticat actiunea dezlinata a USL , zici ca astia sunt infailibili si ei ca si tine , n’asa?
  ___________________________________
  @Virgile

  Eu cand am spus ca sunt vinovati si romanii,am vorbit clar despre cei care nu au mers la vot din comoditate,cretinism etc .Cei care au stiu ce fac si au dorit boicotarea ,dreptul lor.Cei care insa il doreau jos pe Basescu dar nu au mers (printre ei si o categorie de „monarhisti” aerieni care propaga dispretul fata de politica si ideea securist-basista ca toti sunt la fel ),sunt foarte vinovati !

  Deci sau nu ai citit ce am scris,sau bati campii aiurea ca-ti place… 🙄

 137. Abdulah Catli Says:

  @Roxana,
  1.Vis-a-vis de cetatenie, eu cand mananc un rahat turcesc il mananc pana la capat.
  2.Nu m asteptam la Zeii USL la minuni, ma asteptam doar la lucruri pamantene, cum ar fi:
  2.1.Rus never-ever la MAI.Dar ei nu si nu, l-au pus cu magna cum laude l-au „plecat” cu magna cum laude
  2.2.Corlatean never-ever la justitie, nu-l recomanda absolut nimic nici profesional, nici ca „diplomat” in vreme de razboi.
  2.3.Pactul de la Bruxelles, dictatul Barosso-Redingo-Merkel-steinian (mai mult Kafko-orwellian) in 11 timpi, nu avea ce cauta intr-un stat suveran-independent. Reamintesc ca o paranteza ca Ungaria se judeca cu CE la Curtea de la Luxemburg pentru o procedura de infrigement datorata modificarii Constitutiei (condamnata in prelabil si printr-un raport al comisiei de la Venetia), unde mari sanse nu au dar si le joaca demn.In cazul Romaniei CE este cea care a incalcat Rec.Comisiei de la Venetia (2 la numar), Directivele comunitare (2 la numar in stransa legatura), art.21 alin.3 din Declaratia Universala a Drepturilor Omului, principiile Cartei ONU (suveranitate, independenta si respectarea drepturilor omului), art.4 din 228 din TFUE….si noi am acceptat.
  2.4.In momentul in care CCR a impus cvorumul listele electorale trebuiau imediat refacute, nu ulterior, dar acest pct.e in stransa legatura cu pct.2.1.
  2.5.Parlamentul in care majoritatea era detinuta de USL trebuia in cf.cu art.2 din legea fundamentala sa ma reprezinte, enumar pe scurt cateva actiuni ce nu au fost facute: Comisia de specialitate privind controlul SRI si SIE trebuia sa se reuneasca si sa cerceteze campania de denigrare si dezinformare dusa de servicii pe plan extern si ulterior sa propuna presedintelui convocarea CSAT si luarea masurilor ce se impuneau; aceleasi comisie trebuia sa cerceteze politia politica desfasurata de SRI la Jurnalul National dar si in general; Comisia pentru cercetarea abuzurilor impreuna cu Avocatul Poporului trebuiau sa interpeleze si sa ceara lamuriri PICCJ si DNA pentru cercetarea abuziva a celor care si-au exprimat dreptul constitutional la vot si pentru implicarea fara precedent intr-o tara membra UE a justitiei in politica.
  3.Nu ma asteptam ca demersul dlui Ioan Ghise sa aiba succes dar ma asteptam ca plenul reunit al celor 2 camere (pana la urma are dreptate si Basescu cu o singura camera, ma rog sa aiba baie si bucatarie, ca si cu doua tot aia e) sa dezbata Hot.CCR (cel mai grosolan abuz de drept si cea mai mare frauda pe care o jurisdictie constitutionala a putut sa o comita candva in lumea larga) sa interpeleze visinii, sa ceara explicatii, lamuriri, sa solicite o parere Comisiei de la Venetia,etc. Ei as, n-ai sa vezi!Parlamentarii USL ne-au predat fara lupta pe noi astia 8,5 milioane de votanti, daca aveau grade (si multi au sub acoperire) si razboiul civil Basescu impotriva poporului roman ar fi fost conflict armat, USL-asii ar fi fost condamnati pentru savarsirea infractiunii prev.si ped.de art.339 C.pen. cu titlul de „Parasirea campului de lupta”, asa ei sunt politicieni nu militari si cei pedepsiti suntem doar noi societatea civila.
  4.SRS va fi condamnat la pachet cu Patriciu pentru infractiunea de lezmajestate, Patriciu va fi condamnat cu siguranta pentru a imbarliga UE ca justitia lu’Basescu e independenta chiar daca Adevarul a pupat dosuri si Patriciu a fost reevaluat la nivel declarativ.
  5.Nu stiu daca am sau am avut vreodata „mintea limpede” dar „tristetea” mi-ai citit-o.

 138. Un simpatizant poate neautentic Says:

  „In plus nu e deloc de neluat in seama si a produs pagube imaginii USL faptul ca au refuzat sa traga ultimul cartus pus la dispozitie de Ghise in Parlament .
  Populimea , ne place sau nu , ii acuza de tradare .”
  _____________________________________________
  @Virgile

  Doar populimea proasta rau de tot ii acuza de tradare pe cei din USL .Doar aia adanac prosti si manipulabili, sau lichelele manipulatioare penibile, ce doar zbiara cu tupeu si propaga cretinismele ,doar aia pot acuza USLul de tradare.

  Adica,pe scurt, doar aia ca tine acuza USLul de tradare .Prostii care fac ,constient sau inconstient ,jocul lui Basescu.

 139. virgilvirgil Says:

  Intr-o prima faza este ABSOLUT NECESAR ca PSD sa faca clarificari in ceea ce priveste declaratiile grupului de la Cluj , ale domnului Dincu in special , dar si cele facute de catre Codrin Stefanescu referitoare la necesitatea unui nou Nastase in fruntea PSD si sa dispuna si masuri ferme care sa duca chiar la excluderea a macar unaora dintre membrii acestei grupari .
  Abia dupa aia poate urma o analiza in cadrul USL a cauzelor neputintei de a demite pe mascarici .

 140. mbazu Says:

  E criză, nu sunt bani! Iar democrația costă! Păi atunci trebuie să găsim soluții prin care să reducem la minimum cheltuielile cu sistemul politic în vigoare la noi. Adică să scoatem tot ce de prisos. Iată, în continuare, o propunere care privește administrația centrală.

  Referendumul a arătat ca CCR este instituția esențială pentru România. Deci să rămână. Oricum, nu e scumpă: doar 9 persoane. În schimb, putem tăia fără nicio pagubă Parlamentul. Are peste 400 de persoane, care orice ar decide poate fi invalidat de CCR. Economie importantă ! Inclusiv prin renunțarea la alegerile parlamentare, care nu mai sunt necesare, nu-i așa ?

  Ce mai tăiem ? De Guvern avem nevoie ? Nu prea, că oricum există la Cotroceni consilieri pentru orice activitate. Ei pot prelua fără probleme sarcinile tuturor ministerelor. Tăiem și Guvernul ! Iarăși, economie mare ! Ce mai rămâne ? Exact ceea ce este necesar.

  Vom avea o Președinție care are și rol de Guvern (ca în SUA ! Ne-am ajuns!). Îl mai alegem pe Președinte la fiecare 4 ani? Nu cred că are rost. Să riscăm să ne punem rău cu UE ? Nu ! Mai bine se duc candidații (2-3, nu mai mulți) direct la dl. Barroso, care îi vizionează și decide care e cel mai bun. Iarăși, economie mare prin renunțarea la alegerile prezidențiale, care nu mai sunt nici ele necesare. La nivel central, rămânem doar cu alegerile europene. Astea nu se pot scoate, trebuie făcute !

  Sistemul se prefigurează a fi suplu și perfect articulat. Președintele numește membrii CCR, cei care (precum Parlamentul din vremea lui Boc) aprobă legile elaborate de consilierii prezidențiali. Partide politice ? Da, vor exista, că nu se pot interzice, dar ele vor avea doar un rol decorativ la nivel central, urmând să participe doar la alegerile locale (primari, consilieri locali). Consiliile județene sunt numite de sus, pentru că județele vor deveni importante unități teritoriale, gata să colaboreze cu omoloagele lor din UE.

  Lipsește ceva ? A mișcat cineva in front ? Nu cred! E liniște! Cei care au aprobare pentru așa ceva se ocupă în liniște de afacerile lor…

 141. argusdre Says:

  ”virgilvirgil spune:
  marți 28 august 2012 la 6:32:51 am
  argusdre …
  Spuneam ca prefer calea unui PNL independent pentru ca numai asa noua celor multi , prostimii ne va putea fi un pic mai bine .
  Eliminarea lui Basescu nu e un scop in sine .
  Daca cei care il urmeaza pastreaza Romania in sfera intereselor jidovesti , nu am facut nicio isprava …”

  Virgile, nu stiu ce faci, dar le cam dai cu bata-n balta…Un PNL independent la ora actuala nu poate face nimic singur, decat eventual sa se uite-n oglinda si sa se laude …O miscare total sterila care nu duce decat eventual la pierderea simpatizantilor pe care i-a castigat sub Crin. Si cum sa ne fie mai bine daca liberalii nu pot face absolut nimic daca nu se unesc cu altii ?
  Apoi, eliminarea lui Basescu e un scop in sine clarm pentru ca a dovedit fara putinta de tagada ca este dusmanul cel mai periculos al Romaniei.Daca mai sta mult in functie vom disparea ca stat…
  Ar trebui sa stii ca la ora asta cam toata planeta e prinsa-n sfera intereselor celor taiati la puta si a caror nume se termina in „ –stein , -baum , berg, etc”, deoarece banii sunt la ei.

 142. virgilvirgil Says:

  Sarmane Simpatizant …

  Daca aia care folosesc ca mijloc de informare si comunicare internetul sunt ceea ce tu denumesti „populimea aia proasta rau de tot” , atunci ai perfecta dreptate .

  PS

  Boule nu mai casca gura la ce scriu , casca ochii .
  Eu nu acuz de tradare USL ca nu s-a batut in parlament pe tema lansata de Ghise , eu am spus din capul locului ca nu are nicio sansa .
  Eu doar spuneam prostovanule chior , ca USL era obligata din respect pentru „populimea aia proasta rau de tot” cum o denumesti tu , sa fi tras si acest cartus Ghise si abia apoi sa fi capitulat .
  Sa ne mai miram de „sucesele” USL cind are simpatizanti atit de narozi ca tine ?!…
  Mai baiatule ma , tocmai atitudinea ta de „basist pe dos” indeparteaza lumea de USL .
  Cind ii citesc pe postacii pedisti imi vine sa-l string de git pe Basescu , dar cind te citesc pe tine postac USL-ist zici tu , imi vine sa dau de pamint cu USL .
  Care e ma diferenta dintre tine si aia ?
  NICIUNA .

 143. virgilvirgil Says:

  argusdre …

  Pai mai omule , imi spui si mie care e diferenta intre guvernul Ungureanu care vindea cuprul si aurul pe nimic lui Soros si guvernul Ponta care il are drept „consilier onorific” taman pe primvicele firmelor aceluiasi Soros , l-am numit pe venerabilul jidov Clarck ?
  Care e diferenta intre guvernul Ungureanu care dadea liber la gazele de sist si guvernul Ponta care si-a trimtit in parlament propria lege anti sist pentru care cind era in opozitie scosese si oamenii in strada ?!…

 144. lascaris Says:

  Eu unu nu mai inteleg nimic.
  Cred ca USL-ul a tradat poporul. Si pentru asta vor avea rezultate foarte slabe la alegeri. IMulti din cei care au votat la referendum nu vor mai vota la parlamentare, in schimb pdl-istii convinsi vor merge cu mic cu mare la vot, unde mai pui ca unii vor spune – „da pdl-ul si Basescu sunt mai tari, mai barbati, pe astia ii votez”.
  De aici rezulta, ca exista foarte mari sanse ca pdl-ul sa formeze dupa parlamentare guvernul (impreuna cu minoritatile nationale si mai stiu eu cine).
  USL-ul si-a taiat singur craca, iar prin asta a lasat tara in mainile pdl-ului.
  BUNA TREABA

 145. virgilvirgil Says:

  lascaris …

  E mult , foarte mult prea mult spus ca USL a tradat poporul .
  Hai sa fim seriosi !
  Sigur USL poate fi acuzata de dilatantism, de habarnism , de prostie chair , dar de tradare NU .
  Asta chiar daca unii de prin USL au tradat intradevar , dar sunt putini si nu definitorii pentru USL .

 146. lascaris Says:

  Cum spuneam, eu nu mai inteleg nimic din ce se intampla.

 147. Marcus Says:

  Sa Te Tii, Vere, Potop Ce Va Urma!

  La foarte putin timp dupa intronarea chiombului la Cotroceni, cunoscand foarte bine marfa descalecata, am scris un eseu in care anticipam modul in care acesta, daca va fi lasat sa-si faca mendrele, va perverti societatea romaneasca rabatand cu 180 de grade sistemul sau axiologic si dand noi limite nesimtirii.
  Acum, dupa opt de ani de zile de la acele previziuni, ma urasc deoarece trebuie sa-mi dau dreptate cu toate ca nici in cele mai sumbre anticipari nu mi-am imaginat ca se poate merge cu nesimtirea si dispretul fata de “poporul suveran” pana la limitele la care s-a ajuns astazi.
  “Popor suveran” pe dracu, notiune de text constitutional cu care basescu si cu clica lui de derbedei s-au sters pur si simplu la cur in vazul unei Europe intregi care Europa, culmea, din motive de ciolan moca romanesc il crediteaza pe anticristul tradator de neam si tara si da cu tifla milioanelor de romani satui de mizerabil.
  De la fugaritul romanilor de catre procurarorii naimiti ai baschetbalistei prin bisericile patriei si pana la suficienta si nesimtirea crasa de care dau dovada slugile basescului de la CC, totul este dovada vie a cum a reusit acest nemernnic sa distruga societatea romaneasca abia scapata din cosmarul comunist.
  Pai, comunistii, sa-mi fie cu iertare, au fost mici copii pe langa sfidarea nationala care se numeste regimul basescu.
  Ca sa nu mai vorbim de impietatea cu care este prigonit de catre procurori taranul roman in sfanta zi de sarbatoare crestina si in sfanta biserica. Pana si turcii cand veneau sa ne rapeasca fecioarele, cand acestea se refugiau in biserica, respectau locul de refugiu si amanau operatiunea respectiva. A fost nevoie sa depasim feudalismul, sa trecem prin capitalism si comunism ca sa ne arate noua oamenii basescului de ce sunt in stare pentru a batjocori poporul roman si valorile sale spirituale.
  Acum, cand aspectele inteunecate ale biografiilor catorva dintre judecatorii CC, care prin decizia lor au urinat pur si simplu in capul romanilor, au fost date publicitatii, pur si simplu te crucesti sa afli pe mana cui a ajuns soarta acestui neam.
  Dar nu trecutul lor este de-a dreptul scandalos, ci atitudinea lor sfidatoare fata de prostimea care, sincera si cu inima deschisa, a crezut ca votul ei conteaza atitudine de o nesimtire strigatoare la cer prin aroganta de toparlan ajuns la putere cu care se afiseaza in public si raspund la intrebarile justificate ale mass-media.
  Mie, unul, nu-mi vine sa cred ca o oligofrena logoreica precum Aspazia, care macar de logoped si tot ar avea nevoie a putut prin votul ei sa schimbe soarta unei natiuni si sa readuca iadul pe pamant. La fel cum nu-mi vine sa cred ca acest beneficiar penal de drepturi materiale constituite intr-o pensie pe caz de boala, fac vorbire despre Zagrean, are tupeul sa ne vorbeasca despre maretia justitiei, care in cazul lui nu este oarba ci chioara sau chiombie (merg ambele variante).
  Pana una alta insa, chiombila s-a intors la Cotroceni si chit ca niciun roman cat de cat intreg la minte nu mai da doi bani pe asa o muhaia impropriu si total ilegitim “intitulata” presedinte al tuturor romanilor, bestia a venit insetata de razbunare pe care sunt sigur ca ne-o va aplica cu varf si indesat tuturor celor care nu l-am mai dorit. Culmea este ca nu numai noua ci, sunt convins de aceasta si dobitocilor care l-au sustinut cand va considera el ca se poate dispensa de ‘mnealor.

 148. Un simpatizant poate neautentic Says:

  Sarmane Simpatizant

  Boule nu mai casca gura la ce scriu , casca ochii .
  _________________________________________
  @Virgile

  Tu deoarece nu ai ce spune si esti disperat sa mai dai cate o limba in fundul PDLului si cate un dos de palma USLului , te magaresti si iti pierzi price urma de bun simt … 🙂 .Nu e bine ma Virgile,nu e deloc bine 😎

  In cazul asta Gile daca astea sunt conditiile ,tin sa te anunt ca te fut in gura ,pe tine si pe tot neamul tau ala de cacat ,din care a iesit un imbecil ca tine. Intelegi papusica grasa care umbla mereu cu doua arme de foc prin Urziceniul ala de cacat ? 🙂 .Intelegi bai ratane jegos ,prefect de doi bani ,tarane ramolit care faci culturi printre blocuri ? 🙄 .Te-n gura de labar trist basist … 🙄

  Bai Gile,daca ma’ta nu ti-a facut educatie ca era prea ocupata cu …altele (sau cu altii 😎 ),sa stii ca iti fac eu,porc slinos pavelescian ce esti ! 🙄

  Alege tu cum vrei sa discutam,imbecil subdezvoltat mintal ce esti … 🙄

 149. Un simpatizant poate neautentic Says:

  Multi din cei care au votat la referendum nu vor mai vota la parlamentare, in schimb pdl-istii convinsi vor merge cu mic cu mare la vot, unde mai pui ca unii vor spune – “da pdl-ul si Basescu sunt mai tari, mai barbati, pe astia ii votez
  ____________________________________________
  @Lascaris

  Tu asa vei face, sau doar banuiesti tu ca asa vor face altii? 😎

 150. Roxana Iordache Says:

  Tuturor – vă mulţumesc foarte mult pentru comentarii. Chiar excepţionale! Păcat de ţara asta, că asemenea oameni ca voi n-au un cuvânt de spus şi ne mai mirăm de ce s-a ajuns la asemenea eşec lamentabil.

  Dar totdeauna există soluţii – minte, voinţă şi cinste să fie.

  Le mulţumesc în mod particular celor care nu mai postaseră de multă vreme comentarii şi au revenit. Sper să participe în continuare la dezbateri.

  @Elisa – din grădina ta de vis, nu înceta să fii aşa cum eşti! Sunt sigură că oameni ca tine nu demobilizează niciodată. Ca dovadă, umorul vaporos peste constatările triste.

  @Virgil Ilie, de data asta sunt sută la sută de acord cu tine, pentru că acum eşti chiar critic raţional, cu analiză pertinentă şi ipoteze de lucru. Nu cred că avea sens să recurgi din nou la insultă cu Simpaticul – abia ajunseserăţi la un mod de dialog polemic civilizat.

  @mbazu.Marius Bâzu – Uau!

  @Cel cu nick imposibil – pe net circulă şi tot felul de făcături.

  @Abdulah. De acord! Ai dreptate. Cum spuneam, o luciditate de consilier prezidenţial sau guvernamental. Asta ar trebui să fii, printre strategii USL. Dar din păcate la nivelul strategiei, totul s-a limitat la intuiţia lui Crin, iar în privinţa comunicării, nici nu vreau să mai amintesc, pentru că am scris de atâtea ori încât deja devine penibil. Mai gândeşte-te, totuşi, cu cetăţenia. Măcar fiindcă ai văzut cât de mult poate conta un vot. 🙂

 151. Roxana Iordache Says:

  Simpaticule, dacă nu îţi ceri scuze, nu-ţi mai adresez niciodată cuvântul! E o reacţie viscerală, total disproporţionată şi inacceptabilă. 👿

 152. virgilvirgil Says:

  Roxi imi pare rau , dar tot Simpatizantul a inceput ca deobicei .

  Simpaticule …

  Io nu discut ma cu prostii care dau in gropi cu luminarea aprinsa .
  Deci nici cu tine .

 153. Un simpatizant poate neautentic Says:

  Simpaticule, dacă nu îţi ceri scuze, nu-ţi mai adresez niciodată cuvântul! E o reacţie viscerală, total disproporţionată şi inacceptabilă.
  ______________________________________
  @Roxana

  Mda,scuze Roxana 🙂

 154. Roxana Iordache Says:

  Cât sunt de lamentabil de slabi la capitolul comunicare se vede şi din faptul că n-au priceput ce lovitură de imagine era acţiunea Ghişe – indiferent de rezultat. Dar oamenii ar fi rămas trup şi suflet cu USL, fiindcă ar fi văzut că le pasă de ei. Aşa, principala furie se va canaliza asupra USL, personal, asupra liderilor despre care se ştie că au deturnat acţiunea Ghişe. Să fim realişti, astea sunt datele de la care pornim şi numai fiind conştienţi de ele putem găsi soluţii pentru problema în care se află USL la ora actuală.

 155. virgilvirgil Says:

  Roxi , permanent critica mea a fost la obiect , daca s-ar fi tinut cont de ea nu s-ar fi ajuns aici .
  Si nu pentru ca am scris aici , dar am transmis si unde trebuia pe filiere pe care altminteri le stii si tu .

 156. Un simpatizant poate neautentic Says:

  Io nu discut ma cu prostii care dau in gropi cu luminarea aprinsa .
  ________________________________________________
  @Gile

  Din cauza asta nu-ti mai vizitezi neamurile ? …

 157. Roxana Iordache Says:

  Simpaticule, deloc nu ţine! Ai obligaţia să-i prezinţi scuze lui Virgil Ilie. El te-a luat la mişto, a mai folosit nişte termeni din bătrâni, dar niciodată nu te-a înjurat în asemenea termeni care te descalifică.

  Nu înţeleg de ce nu ne putem respecta. Are dreptate că atitudinea de peluză e nocivă. Asta am spus şi eu de atâtea ori. Şi e cu atât mai lamentabil cu cât de fapt ştii care e situaţia şi îţi asumi propaganda.

 158. virgilvirgil Says:

  Roxana , aici in special PSD a facut un joc de glezne de toata jena .
  Puteau dracului sa intre cu totii in sala si sa se fi lasat infrinti la vot si gata daca chiar vroiau sa ii deie aluia Cotroceniul indarat inainte de nunta .
  Tantalaul ala de Zgonea se putea abtine de la a ii tine lectii lui Ghise .
  Io l-as lega acuma la stilp in Piata Universitatii fro doua zile . Neuns cu miere …
  Pina la urma tot e bine ca Antonescu si PNL apar ca fortati de jocul PSD in chestia asta , dar Ponta va iesi sifonat rau in ochii opoiniei publice .

 159. olimpiu65 Says:

  USL trebuie sa vina cu oameni care au trecere la electorat.daca iasa Relu Fenechiu si isi da cu caramida in piept si bate campii cu ziceri gen: romanii s-au batut cu UE, USA, Merkel ,etc, atunci mai bine si-ar lua toti o mica vacana si discutam pe urma!!!
  peste tot se vede o stare de maxima frustrare ce duce la nervozitate, tampitii astia de politicieni chiar nu pot sa observe si sa analizeze????

 160. Un simpatizant poate neautentic Says:

  Cât sunt de lamentabil de slabi la capitolul comunicare se vede şi din faptul că n-au priceput ce lovitură de imagine era acţiunea Ghişe – indiferent de rezultat.
  ____________________________________________
  @Roxana

  Daca Ghise nu propunea actiunea asta ,nu mai existau regrete si acuze (absolut incorecte dupa mine) la adresa USL din aceasta directie…

  Asta este daca vrei si ce ii reprosez lui Ghise! Nu te apuci de nebun sa dai sperante false unui popor si sa pozezi in eroul salvator pe cont propriu,in dauna uniunii din care faci parte. Intai ai consultari,vezi ce se poate si ce nu,de ce nu se poate daca nu se poate ,ce cred si ceilalti etc .El insa a preferat sa iasa el cu fituicile sale pe laTV .Oamenii insa se trezesc din visele frumose si devin furiosi 😦 .De injurat insa nu il injura pe Ghise cum era normal,ci ii injura pe cei care i-au trezit .

  Pe Ghise ar trebui Basescu sa il considere erou, deoarece,actiunea sa (un fel de-a spune „actiunea”,de fapt chiar nu a facut nimic) este o palma zdravana data USLului …

 161. virgilvirgil Says:

  Roxi , nu am nevoie de scuzele lui .
  Tipul asta care nu stie sa poarte discutii si doar sa-si impuna prin injurii „opiniile” , altminteri sarace si fixe , vine inca din anii 90 pe vremea lui Iliescu …
  Imi placea sa-l cred disparut , a fost renascut de basei si iata vai , acum a trecut si in tabara USL …
  Pacat , nu face decit rau .
  Multe din cele pe care le-am adunat de-a lugul timpului impotriva lui Basescu se datoreaza tocmai unor astfel de indivizi si la fel acuma de cite ori „ma baga in seama” Simpaticul asta ma simt „dator” sa critic USL cit de vinjos pot .
  Sunt sigur ca el chiar se crede mare luptator pentru cauza USL si e sincer in adeziunea lui la USL , dar sarmanul nu realizeza ca prin modul in care procedeaza face numai rau .

 162. Roxana Iordache Says:

  Virgile, n-are rost să ne pierdem timpul cu polemică sterilă. Ce-ai făcut tu aici pe blog, spre deosebire de ieri şi azi, n-a fost nici pe departe critică la obiect, ci campanie demolatoare. Toate observaţiile pertinente pe care le mai făceai erau diluate şi anulate de atitudinea ta insultătoare. Cine crezi că e dispus să ţină seama de o critică îmbrăcată în atacuri jignitoare?

  Ceea ce faci acum, în schimb, e corect şi benefic. Pur şi simplu, analiză calmă. Şi cordială.

  Mai e o problemă, una de adecvare, ceea ce nici tu n-ai înţeles. Într-un anumit fel te raportezi la scena politică în timpul unei campanii electorale şi altfel în afara campaniei. În timpul campaniei, susţinerea trebuie să fie atât de puternică încât să facă digerabilă critica. După campanie, în schimb, critica trebuie să fie necruţătoare, analiza – rece. E o obligaţie care face parte din susţinere. Cine nu critică azi, dur, USL nu face decât să-i cocoloşească erorile. Ca să le repete catastrofal. Pe de altă parte, e firesc să existe mereu susţinători necondiţionaţi.

  Referitor la „filierele” tale, cele pe care ţi-ai comunicat criticile, s-ar putea să fi fost greşite, nu de alta, dar ştiu eu câţiva care i-ar mânca ficaţii lui Crin. :mrgreen:

 163. Un simpatizant poate neautentic Says:

  „Multe din cele pe care le-am adunat de-a lugul timpului impotriva lui Basescu se datoreaza tocmai unor astfel de indivizi si la fel acuma de cite ori “ma baga in seama” Simpaticul asta ma simt “dator” sa critic USL cit de vinjos pot .”
  ______________________________________________
  @Virgile

  Lucrurile stau putin cam vita-vercea . 😎

  Te-am bagat in seama (si altundeva 😎 ,si o sa te mai bag )doar din cauza ca tu bateai campii nu criticand ,ci atacand absurd USLul ,exact ca orice basist ,exact ca aia care apar din cand in cand pe acest blog .

  Singura diferenta intre tine si ei,este ca macar aia sunt cinstiti si nu se pretind „reformatori” ai USLului , ca tine …

 164. virgilvirgil Says:

  Mai Simpaticule ma …
  Tu chiar poti sa crezi ca actiuea lui Ghise a fost o actiune individuala a acestuia ?!…
  Mai , pe Ghise in primul rind nu il duce capul la toate chitibusariile alea avocatesti .
  Deci acolo si-au virit nasul si si-au adus contributia juristii PNL , iar faptul ca PNL a anuntat din capul locului ca nu participa la sedinta de luni si a si cerut lucrusorul asta aliatilor din PSD arata clar ca Ghise nu de capul lui a intreprins actiunea .
  Actiunea nu a fost la futu-i ma-sa , liberalii nu s-au aflat in treaba cu chestia asta , chiar au considerat-o o gaselnita demna de a fi pusa in opera .
  Numai ca PSD nu a marjat .
  Ponta deja a plecat calare pe camila in Africa de Sud inca de duminica spre a putea ajunge acolo joi .
  Sigur , daca ar fi fost o actiune individuala a lui Ghise , atunci ai fi avut dreptate .
  Dar nu asa a fost .

 165. Un simpatizant poate neautentic Says:

  Roxi , nu am nevoie de scuzele lui .
  __________________________________
  @Virgile

  Hai mai,esti sigur ca nu ai nevoie de scuzele mele ?!

  Si eu care tocmai eram gata sa imi cer scuze.. :mrgreen: .Daca insa nu ai nevoie este ok,nu le cer 🙂

 166. virgilvirgil Says:

  Roxi , EU NU M-AM AFLAT IN CAMPANIE ELECTORALA .
  Nu sunt membru al USL , nu sunt nici macar simpatizant al USL .
  Simpatiile mele se rezuma deocamdata la Antonescu si atit .
  USL doar accept pentru ca nu e alta varianta la indemina .
  Sigur , doresc schimbarea mascariciului , dar asta e alta problema si cind vad cit de prost este pornita si desfasurata o actiune pe care mi-o doresc nu stau sa le caut in coarne celor care dau in gropi .

 167. Un simpatizant poate neautentic Says:

  „Roxi imi pare rau , dar tot Simpatizantul a inceput ca deobicei .”
  ____________________________________________
  @Gil Ilie

  Paracioasa mica ! 😎 …

 168. mert245 Says:

  Ghise patruleaza cu o pancarda de gat pe la usa Cotroceniului

  E mortal .

 169. virgilvirgil Says:

  Roxi am un raspuns la chestiunea cu Ghise la spam te rog …
  Merci !

 170. virgilvirgil Says:

  mert245…

  Foarte bine face .
  Ar trebui sa fie si Antonesc cu el .
  Ma rog si domnul Ponta , dar asta e inca in Africa , nu ?

 171. ada157 Says:

  Roxi , este nebunie pe radio..

  A inviat spiritul lui Ceausescu… Mai raman sa vina si versurile Mandra corabia , mester carmaciul..
  Ce CULTUL PERSONALITATII..

  Acum parca Betivu Nu s-a intors de la piata Galati – din garaj – parca a fost SURGHIUNIT pe Marte.

  Te ia greata…. Basecu a suspinat …a basit …a dat apa si caise la ziaristi ( si astia alti pupincuristi ) ….a sosit la 3 coceni… VOMISMENTE.
  Javra de POnta su RUS al lui si mai VINOVAT…. Cap de MUSCA fara CREIER.
  Am dat certificatele de deces a parintilor mei scanate la MAI , la PSD , la Antena 3 si finalmente la CCR ( pe email).

  Cred ca este nevoie sa fie pregatit pentru ce este mai RAU.

  Eu una si familia mea NU VOM MAI VOTA.
  Daca a lasta pe Basescu sa se steraga la fund cu votul nostru , si pe ORBAN jegul UNGUR – sa faca ordine in Romania ….. SA-L CHEME PE JEG sa-i voteze…

  Pe jegul MAGHIAR Europa , Merkel si celelalte jeguri Nu il deranjeaza .. si face ce vrea , noi suntem COLONIA DE EXPERIMENTE..

  Pacat de CRIN ….. El NU merita asemenea tratament.

  VArianta ptr el ceva partid cu Ghise….

  PSD si PONTA LA GUNOI….

 172. Un simpatizant poate neautentic Says:

  Eu una si familia mea NU VOM MAI VOTA.
  _____________________________________
  @Ada157

  Mda,lasa-i doar pe Basisti sa voteze, iar apoi supara-te in iarna pa USL ca nu a fost in stare nici macar sa castige alegerile si sa-si faca un guvern 🙄 Are sens actiunea ta,nu gluma 🙂 .

 173. stejarul Says:

  Virgile,

  total de acord cu ce ai scris la 6:20:30 am!
  Crin a fost tradat mojic si nu a avut ce face decat sa se complaca situatiei pana s-a incheiat circul ieri in parlament. Sper sa revina la Bucuresti cat mai repede si sa faca cateva declaratii.
  Daca Crin se complace in continuare in USL vor veni din spate altii iar USL va lua foarte putin procente in decembrie. (deja ala cu noua republica face capital electoral giugiulindu-se cu hoasca de udrea).

  Prezenta la vot la referendum a fost foarte mare. Sa nu ne plangem de asta pana nu stim exact amploare fraudei facuta de rus(a tras in jos USL si sunt convins ca a furat din voturi sa nu depasim cifra de 9,2 milioane) .

 174. Roxana Iordache Says:

  Simpaticule, ai prins din zbor prostia-asta cu „speranţe false”. Şi sigur, ca de obicei, cel care are curajul să reprezinte e înjurat, nu idolenţii şi trădătorii. USL recupera procentele pierdute, pur şi simplu prin acţiunea asta, indiferent de rezultatele ei. Iar trădătorii s-ar fi văzut la votul pentru hotărârile lui Ghişe. Tu probabil nu eşti conştient de impactul acestui eşec catastrofal asupra alegătorilor. Dacă oamenii s-ar fi văzut reprezentaţi până la capăt, uitau de impotenţa USL în securizarea voturilor lor.

  Fără „falsa speranţă”, oamenii ar fi înjurat din ficaţi USL, guvernanţi incapabili, fără de fapt nici o putere reală şi fără demnitate în ei raportat la comandamentele externe umilitoare. Prin cedarea la şantajele din afară, USL se situează pe acelaşi nivel detestabil ca şi PD-L. Asta e realitatea percepţiei electorale. Dacă tu vrei să fii struţ, nu reuşeşti să schimbi realitatea şi nu faci decât să stimulezi impotenţa USL.

 175. stejarul Says:

  Un singur lucru am asteptat de la ponta: sa ne scape de mafia oranj. Adica demiterea lui basescu si dosare penale dupa audituri.
  Daca facea asta, USL avea in decembrie aproape de 70% .
  ponta nu poate face asta . Ar insemna sa distruga exact motivul pentru care a venit la guvernare: renasterea PDL si punerea in functiune a bicicletei FSN.
  Si, da, cu suspendarea asta s-a urmarit doborarea lui Crin si trimiterea PNL langa PNTCD.

 176. ada157 Says:

  Rox … poate ai dreptate ..
  Dar Nu stiu de ce Ponta NU cred ca rezista pina in Decembrie..
  Il mananca cu fulgi cu tot … animalul .. CARE S EVA DEZLANTUI … CU TOT VENINUL LUMII…
  V ajuca numai la RUPERE

 177. Roxana Iordache Says:

  @Virgile, vezi, de-asta îţi spuneam de adecvare, pe percepţia asupra mesajului. Indiferent de tine sau de mine şi de modul în care ne-am raportat, a fost campanie electorală, o realitate obiectivă. La asta m-am referit. Iar lipsa de tact nu poate avea decât efecte contrare eventualelor bune intenţii. Nu e vorba să cauţi în coarne, e vorba doar să fii civilizat, fiindcă sunt în USL o mulţime de oameni ca tine, de fapt, majoritatea sunt OK ca oameni.

  @Simpaticule, atitudinea ta e de sclav electoral, de fraier de serviciu, care alimentează nesimţirea aleşilor de a considera că un anumit partid sau alianţă are o categorie de votanţi din oficiu, cu care poate face tot ce vrea.

  @mert245 plus Virgil. Va fi şi Crin lângă Ghişe. Are şi el nevoie măcar de o săptămână de vacanţă. Că în tot timpul ăsta, 3-5 ore pe noapte e distrugător pentru oricine. Şi să nu uităm că fetiţa merită şi ea câteva zile cu tati.

  @ada157. Aia cu partidul e o copilărie, credeam că ţi-ai dat seama de ce am scris postarea asta: pur şi simplu pentru ca să vadă deştepţii, la cald, care e reacţia alegătorilor lor. Imensa lor majoritate simt aşa. Şi imensa lor majoritate, spre deosebire de mine, îşi consolidează atitudinea ostilă. Ca să recâştige oamenii, liderii USL va trebui să tragă de să le sară capacele. La vot veţi merge, pentru că la parlamentare nu există cvorum.

  @stejarul. Tu te auzi ce spui – „noua republică îşi face capital giugiulindu-se cu haşca de udrea”. Dacă aşa capital îşi fac băsiştii, le urez succesuri. 😆

  USL e un proiect solid, care trebuie relansat rapid. Ferm, puternic. Trebuie eliminaţi nemernicii, în aşa fel încât alianţa să funcţioneze fără derapaje. În caz contrar, într-adevăr, e preferabil mersul pe cont propriu al PNL. Dacă PSD nu dă afară stricăciunile din grupul de la Cluj.

 178. Roxana Iordache Says:

  Stejare, iarăşi judeci nedrept, nu ţii seama de realitate. CINE să le facă dosare penale băsiştilor? Sau poate ai fi vrut să primească NUP, ca Băsescu în cauza spălării de bani? :mrgreen:

 179. ada157 Says:

  Sigur ca pricep ca glumeai cu partidul lui Ghise.
  USL poate trage pina nu mai poate ….VOTURI nu mai primeste.

 180. stejarul Says:

  Roxana, basecu trebuia debarcat din 29 iulie si deja sa avem oameni noi la DNA si Parchet care sa instrumenteze dosarele oranj.
  Da, cred ca PDLul vrea sa faca capital electoral din debarcarea lui udrea formatiunilor para-PDL, cum ar fi NR.

 181. Roxana Iordache Says:

  @Virgile, ţi-am scos mesajul de la spam.

  @Simpaticule. Citeşte mesajul lui Virgil, e beton.

  @ada157. Că zici tu? Cu atitudini din astea era şi acum Boc la guvernare sau oricum MRU. Ne va ajunge o moarte să punem mâinile la piept.

  @stejarul. Noi ce facem, analizăm pe date şi pe fapte sau pe imperative defuncte? Şi pe wishful thinking?

 182. Un simpatizant poate neautentic Says:

  Iar trădătorii s-ar fi văzut la votul pentru hotărârile lui Ghişe. Tu probabil nu eşti conştient de impactul acestui eşec catastrofal asupra alegătorilor.
  __________________________________________
  @Roxana

  Daca acest esec are impact asupra alegatorilor ,atunci sa ii injure pe cei din CCR ,pe cei din UE sau USA,nu sa-i injure aiurea exact pe cei care au vrut sa scape de Basescu ,insa nu au reusit din pacate.

  Impactul emotional puternic il pot intelege si pot admite ca multi romani nu au mai putut gandi limpede din cauza dezamagirii .Nu pot insa ,facand abstractie de impactul de moment ,sa inteleg frustrarile impotriva USLului, decat din doua perspective .Prima este ca cei care simt asa si dupa ce trece impactul momentului sunt perfect idioti ,a doua este ca sunt jigodii care il servesc pe Basescu, profitand de cei din prima categorie .

  Ca sa ne intelegem clar … Singura mea speranta in acest moment este USLul .Pur si simplu nu mai am alta speranta ,impotriva lui Basescu si a celor pe care isi bazeaza puterea.

  Stiu cum stau lucrurile in PNL acum,stiu foarte bine ce se intampla acolo ,dar din fericire ,vociferarile si nemultumirile, sunt in general mai mult la un nivel jos ca pozitie in PNL ,mai mult printre membrii si liderii de mana a inspea.Nu imi pare deloc o primejdie, ci doar una din multele tentative securistice de atac asupra PNLului ,fara sanse reale de reusita . Nu stiu ce se intampla exact in PSD, dar intuiesc ca grupul din Cluj este intr-adevar o problema ,una serioasa pentru coeziunea PSD.Asupra UNPRului nu cred ca isi face cineva mari iluzii si ca sa fiu cinstit,ma si deprima sa vorbesc despre ei …Stim toti cat de tare se agita Basescu sa distruga USLul ,sa il compromita,sa sadeasca tensiuni,sa corupa ce nu a fost corupt ,sa planteze cat mai sus oamenii sai infiltrati ,sa ii distruga mediatic,sa ii cheme la procuratura ,etc. Nu sunt vorbe,sunt chiar fapte,asa merg lucrurile !

  Presupun ca si tu stii foarte bine aceste lucruri si ca stii ca pana la alegerile din iarna USLul trebuie sa reziste unit ,chiar daca printre ei exista si un grup de la Cluj,si un UNPR,si cate un liberal cu initiative siguratice,si profitori si jigodii .Sigur,putem spune simplu sa ii dea afara,sa se duca in origini ,insa nu asa se procedeaza inteligent ,asa doar se pierde .Dupa ce stii aceste lucruri ,imi spui ca „tradatorii s-ar fi vazut la votul pentru hotararile lui Ghise” ? Nici macar nu este adevarat .Votau propunerea lui Ghisa si toti populistii ,demagogii,fricosii si mai ales infiltratii lui Basescu, care doreau sa isi consolideze pozitia in ochii electoratului .Poate insa nu votau altii care intelegeau cum stau lucrurile si care intelegeau ca presiunile vestice nu sunt vorbe in vant, ci se refera chiar la propriul popor si la soarta lui ! S-au dus vremurile cu Visinski si pistolul pus pe masa ,acum astia sunt mai rai si iti pun pe masa in loc de pistol, un popor intreg aruncat in mizerie .Sigur ca tu poti crede ca nu fac asta ! Eu insa deja am ajuns sa cred ca ar face-o …. Vorba lui Antonescu cand a avut o discutie mai dura cu Hitler despre iesirea Roamniei din alianta cu Germania ,”astia sunt gangsteri dom’le ,sunt gangsteri,mi-au pus mana in gat „…

  Sa stii ca oamenii sunt schimbatori si,chiar daca au acum impersia ca daca ii beep in gura pe cei de la UE si USA ,se vor hrani cu orgolii nationaliste ,le trece chestia asta daca rabda ceva timp de foame sau si doar daca aud ei ca ar putea sa se intample acest lucru …Ce s-ar intampla cu un guvern in astfel de conditii si cu cei care sustin un astfel de guvern ? Dupa cate luni ar ajunge poporul asta minunat de inteligent si a carui demnitate in multe cazuri trece prin stomac ,sa il regrete pe Boc sau MRU ?

 183. Un simpatizant poate neautentic Says:

  Simpaticule, atitudinea ta e de sclav electoral, de fraier de serviciu, care alimentează nesimţirea aleşilor de a considera că un anumit partid sau alianţă are o categorie de votanţi din oficiu, cu care poate face tot ce vrea.
  _____________________________________________
  @Roxana

  Mda,stii sa te faci placuta . 😎 .

  Nu este deloc atitudine de sclav electoral ,fraier nu sunt deloc ,insa este o atitudine de om disperat care intelege perfect ca daca USLul se fragmenteaza ,vom striga linistiti si pe buna dreptate ,”cu Basescu pe veci! ” .Toate aceste zbierete ilogice in care se da vina ba pe PSD,ba pe grupul de la Cluj ,ba pe Ponta ,ba pe Antonescu,ba pe unii liberali ,ba asa in general pe USL , doar daca eram prost ,nu intelegeam de unde provin si ce se urmareste prin ele .

 184. Un simpatizant poate neautentic Says:

  @Simpaticule, atitudinea ta e de sclav electoral, de fraier de serviciu, care alimentează nesimţirea aleşilor de a considera că un anumit partid sau alianţă are o categorie de votanţi din oficiu, cu care poate face tot ce vrea.
  __________________________________
  @Roxana

  Esti cam nedreapta fata de mine …

 185. Un simpatizant poate neautentic Says:

  @Simpaticule. Citeşte mesajul lui Virgil, e beton.
  __________________________________________
  @Roxana

  Serios ?Ia sa vad minunea asta … 🙂

 186. Un simpatizant poate neautentic Says:

  „Mai Simpaticule ma …
  Tu chiar poti sa crezi ca actiuea lui Ghise a fost o actiune individuala a acestuia ?!…
  Mai , pe Ghise in primul rind nu il duce capul la toate chitibusariile alea avocatesti .”
  __________________________________________
  @Virgile,

  Ai mai auzit tu pe cineva din PNL vorbind despre aceasta actiune in afara de Ghise ?! …Ai auzit acum lideri liberali spunand ca PNLul avea acest plan si ca l-a mandatat pe Ghise sa il anunte public ?

  Nu este vorba deloc de chitibusuri avocatesti ,ce a facut Ghise era o „compunere” juridica pentru cei care simteau nevoia sa creada ca inca nu este totul pierdut .Nu erau acolo chitibusiri sau subtilitati avocatesti sa banuim ca cine stie ce armata de juristi era in spatele lui ci,exact ce a fost ,o prostie menita sa il scoata pe el in fata tragand USLul in spate .

  Deci da,cred ca actiunea lui Ghise a fost una individuala si nici Ghise nu stiu sa fi spus altceva ….

 187. Roxana Iordache Says:

  Simpaticule, tu crezi că politica se face cu proşti, se vede treaba. 🙂

 188. Un simpatizant poate neautentic Says:

  Simpaticule, tu crezi că politica se face cu proşti, se vede treaba.
  _________________________________________________
  @Roxana

  Si cu prosti,sigur ca da .

 189. Un simpatizant poate neautentic Says:

  De ce ma intrebi,tu ai impresia ca se face numai cu genii ?…

 190. Cristina Ancuta Pocora Says:

  NU am participat la citirea hotararii CCR in Parlament! Iar aceasta este dovada:
  http://blog.cristinapocora.ro/nu-am-participat-la-citirea-hotararii-ccr-in-parlament-iar-aceasta-este-dovada/

 191. Roxana Iordache Says:

  @Simpaticule, lucrurile sunt cum sunt, nu cum ai vrea tu să fie. Reacţia oamenilor e ostilă.

  @Cristina Ancuta Pocora. Mulţumesc pentru mesaj, eram sigură, am şi scris, de altfel, mai sus, că sunt sigură că nu ai fost, nici tu, nici Mihăiţă Calimente. Îmi eşti foarte dragă – ştii asta – şi te felicit încă o dată.

 192. Drumuri care nu duc nicăieri (1) A rămâne “cramponat” de o idee « ROMÂNIA DE GAMING LA NIVEL SEMI-OBIECTIV Says:

  […] pentru că d-na Iordache recidivează, şi am şi eu o demnitate de apărat, vă supunem atenţiei următorul comentariu: “Cu ce m-a ajutat Regele meu la greu? Cu nimic. S-a eschivat. Ca şi Patriarhul. Când va […]

 193. Drumuri care nu duc nicăieri (1) A rămâne “cramponat” de o idee « Platforma Radar Says:

  […] pentru că d-na Iordache recidivează, şi am şi eu o demnitate de apărat, vă supunem atenţiei următorul comentariu: “Cu ce m-a ajutat Regele meu la greu? Cu nimic. S-a eschivat. Ca şi Patriarhul. Când va […]

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: