NEIL ARMSTRONG A PĂŞIT DINCOLO DE LUNĂ

Neil Armstrong, cel cu pasul uriaş pentru omenire, a rămas şi întors pe pământ un om puternic, un om de caracter. Era de dreapta, republican radical, susţinător al Grand Old Party.

Armstrong – ca şi omonimul lui genial, cel cu lumea minunată cântată cu o voce inconfundabilă – era unul din motivele pentru care am iubit America.

Dumnezeu să-l odihnească!

17 răspunsuri to “NEIL ARMSTRONG A PĂŞIT DINCOLO DE LUNĂ”

 1. ada157 Says:

  Ei cu ochii si zborul spre stele…. Noi cu nasul in tarana .
  Prostia mare ca nici nu ne lasa sa devenim bipezi.
  Urate caractere … chiar negre.

  Dze sa-l ierte pa Neil.

 2. NEIL ARMSTRONG A PĂŞIT DINCOLO DE LUNĂ » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 26 August 2012 – Blog « Cazare in Timisoara – apartamentele in regim hotelier Vidican […]

 3. Mihai Hristea Says:

  R.I.P. Neil.

 4. ioprotestatarul Says:

  Roxana, daca tot este vorba despre „plecari” in spatiu, era vorba ca fiind cea mai calificata vei compune o scrisoare deschisa catre Parlament…

 5. Ghita Bizonu' Says:

  Insa e cu haz cestia aia ca ajunsu [e luna e un tric cinematografic. Asta rata ce tampita si manipulabila e degeneratia asta cu http://www...

 6. fluxnews Says:

  N-a pus niciun picior pe luna, dar a jucat bine in piesa de teatru transmisa in direct… Chiar ca merita un Oscar pentru cea mai buna cascadorie

 7. stejarul Says:

  Citeam ieri pe DCnews un comentariu la un articol unde cineva spunea ca o carte scrisa de aspazia era plagiata 100%. Foca asta are vreo 20 de carti cica scrise de ea dar dupa felul in care vorbeste nu da impresia ca a CITIT la viata ei vreo care , dapai sa mai si scrie ceva.

 8. ioprotestatarul Says:

  Neil, fly up and rest in peace…

  Cu aceasta ocazie mi-am amintit de o scrisoare de acum 20 de ani de la un alt astronaut, John Glenn. Cititi sa vedeti ce avea de spus senatorul John Glenn despre indatoririle unui cetatean responsabil.

  http://romani-in-lanturi.blogspot.ro/2012/08/john-glenn-responsible-citizens.html

  Pe cand si in Romania?

 9. Radu Humor Says:

  Bunica mea, ajunsă la o vârstă destul de înaintată atunci când se dădeau ăștia cu Luna, zicea că nu crede o iotă din filmulețul acela, în ciuda strădaniilor noastre de a-i explica că totu-i real și că nu-i o „treabă jidovească” cum spunea ea !
  Mult mai târziu am aflat că bunica fusese cu mult mai isteață decât noi, deoarece povestea că profesorul Paulescu, care trebuia să ia Nobelul pentru descoperirea insulinei, a fost flagrant nedreptățit de iudeo-masonii care-i reproșau că fusese un bun român !
  De atunci cred cu tărie că cel puțin 1/3 din cei care au luat premiul nu l-au meritat și că l-au luat pe criterii subiective, lipsindu-i pe alții prin furt sau dezinformare, de gloria cuvenită, dar și de banii care nu trebuiau să ajungă la n(g)oi 🙄

 10. Ghita Bizonu' Says:

  fluxnews

  tocmai despre desteoti ca tine vorbeam ..
  Auzi mai amaratule in primul rand in anul aselenozarii efectele speciale se cam bazau pe bunavointa spectaorilor … adica in 1969 nu se putea face e s-a facut in 1977 anul aparitei Razboiului Stelelor …
  Apoi draCul meu cel meschin ca intelect … nu stou daca ai falat dar in 1969 era un stat numit URSS … care se dorea a fi al mai atre din parcare. Si care nu intamplator era ala care a deschis cursa spatiala. Si bine-ntels ca urmarea (radare, ascultari , raditelescoape si ce mai era ) ce face NASA. Ah c eplacere ar fi avut conu tovaras Leonid Brejnev sa ii prinxa pe amerlocani cu minciunica !! Sa ii faca labei de porci ca au mintit popru cu televizoru.. sa demonstreze lumii ca amerlocacnii e nu numa „gangesteri” da si sarlatani! Cum i-ar fi placut. Ca apoi sa trimita URSS primul om pe Luna!!! Tu chioar crzi ca URSS pitea fi mintit? Sau „convins” sa coopereze accepatand ca caza pe locu 2 in cursa spatiala?!
  Si ce importanta avea luna…? E sa zicem o baza cu niste racheteledragute de vreo 20-50 megatone fiecare ….

  Asa ca vrei nu vrei Niels Armstromg a aselinizat .. si ptr asta a fost primit si de Brejnev care s-as straduit sa zambeasca … A da stiu argumenteui vost suprem : de ce nua facut mai mulet poze pe luna?! Fiidnca avea un Hasselblad cu film lat. d’aia. Voi astia care nu suntei in star sa bagati o castea Leika intr-un aprat habr nu aveti ce inseman un film lat fara caseta … si uitati ca pe Luna era atmosfera zero si la umbra temaprtura de -160 grade. Adica aparatu a fost incarcat pe pamant, sigilita si apoi s-a zis „domane ajuta sa nu fie vr-un defect ca am ….it-o” Ca d’aia au ales Hasselblad ..

 11. Roxana Iordache Says:

  Ioane, păi spuneam ieri că din moment ce are d-l Ghişe proiectele, nu mai are rost Apelul nostru.

  Celor cu teoria conspiraţiei – şi ce vă faceţi că pe urmă au fost şi ruşii acolo, şi au găsit drapelul SUA? 😛

 12. Mihai Hristea Says:

  Rox, e o conspiratie ruso-americana. 😀

 13. mariusnyc Says:

  Solutia Islandeza functioneaza

 14. ioprotestatarul Says:

  @Roxana Iordache
  „Are d-l Ghişe proiectele”, dar sa nu fie doar o cacealma care sa justifice ca s-a incercat tot ce se mai putea face… Eu cred ca era benefica o scrisoare deschisa adresata tuturor parlamentarilor prin care sa fie somati sa apere si sa respecte vointa poporului suveran. Fara a lua atitudine vom ramane mereu la discrertia lor!

 15. stejarul Says:

  Parlamentul are o raspundere extraordinar mare. Daca parlamentarii stau ca vitele in staul in Parlament si asculta decizia CCR fara sa faca nimic, vinovatia lor este infinit mai mare decat cea a CCR. CCR nu poate sa il readuca pe basescu la Cotroceni. Parlamentul pasiv, poate. CCR doar a declarat referendumul invalid dar nu au invalidat vrerea populatiei majoritare adica basescu sa fie demis. Asta o face Parlamentul cu cei prezenti in sala. In Constitutie scrie ca poporul este suveran. Deci poporul decide. Parlamentul trebuie sa asculte si decizia poporului nu numai decizia CCR. Cum poporul este suveran si a decis demiterea lui basescu, el a anulat decizia CCR de invalidare. Asta trebuie sa constate Parlamentul si sa puna in aplicare vointa populara.
  Sa vedem ce se intampla maine in Parlament. Salariile gigante ale parlamentarilor vin cu o raspundere mare iar cei care isi incalca atributiile si decid de capul lor soarta tarii, trebuie sa plateasca cu capul.

 16. Maria Savescu (@MariaSavescu) Says:

  Dumnezeu sa il odihneasca !
  Ave Maria !

 17. julia Says:

  RIP Neil.
  😦

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: