GITENSTEIN, GORDON, BARROSO, REDING, MERKEL, SCHULZ, SWOBODA ŞI ALŢI POLITRUCI TRANSPARTINICI ŞI TRANSNAŢIONALI, AŢI AUZIT DE DOINA CORNEA? JOACHIM GAUCK, SIGUR DA

Pe când idoliţa fariseilor criminali transpartinici şi transnaţionali, , pe numele ei, Monica Gherghescu-Macovei, persecuta şi ucidea oameni ca procuroare comunistă, cu tată securist represiv, o doamnă profesoară din Cluj, Doina Cornea, era persecutată de Securitate pentru că avea curajul de a denunţa regimul Ceauşescu. Doar faptul că fiica ei, Ada Combes, era refugiată la Paris a făcut să nu fie chiar asasinată. Fiul şi soţul ei, însă, au rămas în ţară.

Fraudele din Administraţia SUA actuală şi impertinenţii-şefi de la Bruxelles – ultimii, proveniţi din structuri securisto-comuniste ale ţărilor lor  (sau agenţi străini pe refrenul „Blame America first”) şi acum pretinşi de dreapta, ca şi impostorul Băsescu – îşi permit să dicteze în România, cu aroganţă nesimţită fără margini. Nu vin ei la congresul PPE din toamnă la Bucureşti? Vor avea parte de o primire memorabilă. N-au decât să se cazeze la ambasada SUA, dar ar fi cam ciudat, fiindcă ambasadorul reprezintă stânga de la Washington. :mrgreen:

Şi totuşi, sunt îmbârligaţi. Transpartinic. Falsa stângă şi falsa dreaptă, din UE şi din SUA. Ei vor să ţină România în continuare în poziţie subalternă, aşa cum i-a învăţat mutantul antinaţional Băsescu, care le-a predat o ţărişoară în genunchi – deşi România e mult mai mare decât Ungaria lui Orban şi infinit mai mare ca să fie cel puţin la fel de demnă şi respectată ca ţărişoara de buzunar a maimuţei Viviane Reding. Cine le stă în gât? Evident, Crin Antonescu. Naţionalistul filoamerican şi filooccidental, pe vremea în care ipocriţii actuali înjurau Vestul şi SUA, şi ziceau că trebuie să sugem la ţâţa Moscovei.

Pe cine susţin fariseii de la Washington şi Bruxelles? Securişti, comunişti, hoţi, prostituate. Ca şi ei. De exemplu, Theodor Stolojan care, în 1989 decembrie, încă administra valuta ţării. Securist cu spume. Ofiţer acoperit, ca şi Băsescu – mai mare în grad, dar mai prost în funcţie.

OK, deci Doamna Doina Cornea nu se mai poate deplasa la manifestaţii de protest, o face, însă, fiul ei, Leontin Iuhas. Care transmite şi mesajul mamei. Împotriva imposturii lui Băsescu – şi nu de ieri-de azi, ci de aproape 8 ani. Luaţi de la Doina Cornea şi familia ei, care sunt susţinători ai lui Crin Antonescu – om politic şi om de stat autentic democrat, liberal şi care nu provine din sistem, motiv pentru care nici nu consimte la aservirea României. Iată, deci, mesajul lui Valentin Iuhas, în numele familiei lor:

”Ne-am săturat de un președinte mârlan. Ne-am săturat de o șleahta de înavuțiți care fură tot ce pot. Nu cerem un anumit președinte. Dacă mă întrebați pe mine, este evident că este Crin Antonescu, dacă întrebați pe altcineva de aici, poate că vrea pe altcineva. Singurul lucru comun între toți de aici este că nu îl vrem pe Traian Băsescu la Cotroceni. Mai ales că suntem 7,4 milioane de oameni care am spus ”Nu te vrem la Cotroceni!”.

Un om care are așa puțină demnitate încât se întoarce împotriva întregului popor și se duce liniștit la Cotroceni nu merită să fi președintele nostru”.

Şi încă:

”Mama mea este cu sufletul alături de noi și noua clasă politică, deci cea care a vrea să fie o altfel de clasă politică. În 22 de ani ne-am câștigat dreptul măcar cei 7,4 milioane de oameni vii. A avut dreptate Crin Antonescu când a spus că în 29 iulie societatea s-a împărțit în două, în oameni vii și în oameni morți. Moartea nu e o rușine, e o stare de fapt, dar morții nu vorbesc. Noi care vorbim dorim o altă clasă politică”.

Toate acestea au fost rostite la manifestaţia din Cluj, pe care unii îmbuibaţi nesimţiţi o acuză că nu e reprezentativă, din pricina numărului mic de participanţi. Exact atâţia au fost şi în 21 decembrie 1989, 20-30 maximum maximorum. Restul nu aveau curaj.

Şi în timp ce doamna Cornea e de partea adevărului, de partea dreptăţii, băşici din Cluj ca Dâncu aruncă toxine pentru retarzi contra USL şi mai ales, contra liderului mişcării de rezistenţă şi eliberare naţională, Crin Antonescu. Dar despre asta va urma.

P.S. Clujenii sunt două planete într-una. Altfel nu se explică realegerea utecistului Boc, în municipiul anticomunistei Doina Cornea, victimă a Securităţii care pregătea în laboratoare, printre altele, „Grupul de la Cluj”.

Reclame

54 răspunsuri to “GITENSTEIN, GORDON, BARROSO, REDING, MERKEL, SCHULZ, SWOBODA ŞI ALŢI POLITRUCI TRANSPARTINICI ŞI TRANSNAŢIONALI, AŢI AUZIT DE DOINA CORNEA? JOACHIM GAUCK, SIGUR DA”

 1. GITENSTEIN, GORDON, BARROSO, REDING, MERKEL, SCHULZ, SWOBODA ŞI ALŢI POLITRUCI TRANSPARTINICI ŞI TRANSNAŢIONALI, AŢI AUZIT DE DOINA CORNEA? JOACHIM GAUCK, SIGUR DA » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 26 August 2012 – Blog « Cazare in Timisoara – apartamentele in regim hotelier Vidican […]

 2. stejarul Says:

  Roxi, te iubesc! 🙂

 3. johnson1312 Says:

  http://www.ghimpele.ro/2012/08/mihai-calin-basescu-sustinut-de-un-fost-lider-maoist-si-o-utc-ista-din-rdg-mai-avea-rost-smecheria-cu-iliescu-si-minerii/

  Solutia Ghişe trebuie pusa urgent in practica altfel vom trai zilnic intoxicari a la Dancu pana la alegerile din toamna si cine stie ce kk mai iese pana la final…pupincuristii USL in loc sa se tanguiasca si sa prezinte ca o fatalitate acest esec al Referendumului fara a spune adevarul ca a fost prost instrumentat inca de la inceput mai bine ar promova si-ar sustine initiativa lui Ghişe care este si solutia optima pentru tine Roxana cat si pentru multi de aici.Saptamana asta,luni ea trebuie introdusa pe ordinea de zi si pusa in dezbatere.

 4. Maria Savescu (@MariaSavescu) Says:

  Si eu te iubesc Roxana,
  din aceleasi motive si altele poate, in plus, decat stejarul.
  Iti multumesc mult si pentru ca ai inteles ce este America si de ce noi ceilalti de pe aici aveam rezerve fata de ea, invatati de John Steinbeck sa le avem.
  Dar rezervele acestea nu conteaza, in momentul acesta.
  Nici macar faptul ca ue face ceva pe noi, asa cum spunea Marius Mina, in alta postare.
  Ce face pe noi UE facem si noi pe ea.
  Mai inteleg de ce Marius a spus ca liderul nationalist liberal Crin Antonescu este singur.
  Acum ii pot raspunde, ca nu este singur.
  Nu stiu cum va reactiona fiecare dintre cei peste sapte milioane de romani care au votat DA, la ce se va intampla in curand in parlament, dar stiu ca nu este singur.
  Si mai stiu ceva, asa cum spunea fara vorbe mari cu un calm desavarsit, tot adevaratul presedinte al Romaniei, Crin Antonescu, ca lupta acesta este pana la moarte si dincolo de ea pentru fiecare dintre noi, ROMANII, atatia cati mai suntem.
  ASA SA NE AJUTE DUMNEZEU !

 5. argusdre Says:

  „johnson1312 spune:
  duminică 26 august 2012 la 4:12:37 pm

  ……cine stie ce kk mai iese pana la final…pupincuristii USL in loc sa se tanguiasca si sa prezinte ca o fatalitate acest esec al Referendumului fara a spune adevarul ca a fost prost instrumentat inca de la inceput …”
  Bai puta de maimuta, esti cam obsedat, dupa cate se vede, de cica „pupincuristii USL”…Care-s aia ba pasarica salbatica, ca sa stim si noi pe ce se bazeaza Moromete…
  Iar faptul ca sustii alta aberatie, precum ca „referendumul a fost prost instrumentat de la inceput”, dovedeste cat de „fara bibilica” poti fi…Unu : ajungerea la referendum s-a facut mai mult spontan si nu a putut fi pregatit cine stie ce deoarece actiunile calculate si distructive ale matrozului nu a dat timp USL-ului iar „edecarul” trebuia surprins si, doi, referendumul ar fi mers aproape ceas, daca nu interveneau conducerea UE si Secretariatul de Stat al USA…Si, in idiotenia ta cred ca nu poti contesta ca astora din urma n-ai cum sa te opui indiferent cat te-ai pregati. Deci bati campii aiurea si ca atare n-ar trebui sa ai deloc dreptul sa mananci rahat pe bloguri.Doar pe-al tau, daca-i secretizat si ferit de ochii lumii. Deci atentie la ce scoti pe borta gurii !

 6. stejarul Says:

  Nu prea mai este timp, dar ar trebui ca populatia sa-si constientizeze parlamentarii de importanta actiunilor lor in parlament luni si de raspunderea care o au. Telefoane la sediile parlamentarilor? Ceva de genul asta…

 7. virgilvirgil Says:

  Eeeeeeeeeeeeeee , adicatelea vrei sa le strici vacanta !!!

 8. stejarul Says:

  Virgile,
  nu le-o stric io, le-o strica eba! 🙂
  Graba mare sa fie readus matrozu la palat sa nu-l prinda nunta pe drumuri ocupat cu mutatu’.

  Cica e prescriere de 20 de ani la penalitatea care se pregatesc s-o faca maine in parlament oranjgutanii si afiliatii!

 9. argusdre Says:

  Deocamdata, din decembrie 1989 si pana-n prezent, Occidentul acesta foarte iubit de romani s-a dovedit a fi mult mai rapace si mult mai dusmanos cu Romania decat vechiul nostru dusman Estul.
  Si daca nu vom uita deloc ca dupa ce tot Occidentul ne-a vandul rusilor in 1944, ne-a si pacalit mai mereu ca vor veni si ne vor elibera…S-au cam adunat dovezi clare ca occidentalii astia sunt tot niste javre ordinare precum si rusii.Deci aveau dreptate foarte mare liberalii cand sustineau „prin noi insine” si stiau ei de ce si cum….

 10. virgilvirgil Says:

  argusdre …

  Da-mi voie sa-ti spun ca dupa actiunea de suspendare in Parlament , care putem zice ca a fost o surpriza , tot ce a urmat a fost nu prost instrumentat , ci un dezastru .
  De aici inainte USL a pierdut initiativa si a jucat exact dupa muzica transmisa de mascariciul ala de Basescu din garaj .
  Ris ! Bataie de joc ! Diletantism , habarnism , amatorism , lene cit cuprinde , si toate astea amestecate si cu o leaca de tradare .
  Sa-ti amintesc cum s-a pierdut vremea in discutii sterile si fara folos , cum bunaoara nu numai noi aici am dezbatut 10 zile marea problema a amaraciunii aluia de TO , dar s-a ajuns sa fie convocata o sedinta a CSAT , cind de fapt subiectul ar fi trebuit sa fie NECESITATEA , MOTIVELE SI AVENTAJELE PENTRU POPOPOR SI TARA A DEMITERII LUI BASESCU ?!…
  Tot timpul s-a discutat despre orice , despre UE , despre MUE , despre cvorum , despre CCR , despre prisii mici si blanosi de desert , despre dracu sa ii mai ia , dar numai despre DE CE E NECESAR SA-L DEMITEM PE BASESCU , NU .
  In afara de vreo zece insi cel mult de la USL care tocau verzi si uscate pe la tevereuri , sutele de mii de activisti ai USL unde mama dracului au fost ?!
  Eu sau tu trebuia sa mobilizam poporul sa iasa la vot ?!
  Nataraii faceau discutii interminabiule la tevereuri despre cvorum .
  Ei si ?!
  Le ce a foslosit ?!
  Nici macar nu au avut singe in coaie sa fi dat dracului ordonata aia ca nu e necesar .
  Pai ca sa ai poporul aproape total de partea ta , sa fii pe val cum n-a mai fost nimeni , decit poate neispravitul de Ilici la rivulutie , sa ai pe mina tot aparatul de stat care se ocupa de o amaraciune de referendum si sa-ti iasa rezultatul care a iesit , nu se poate chema decit prostie la superlativ .
  Ma rog , daca prostia poate fi superlativa .

 11. Ghita Bizonu' Says:

  Doina cine? Jalea? Badea?

  nashpa voci dinas tea nu se pra gasesc!
  A nu Cornea?! Pai daca va mai trebuie facem 2 care sa iubeasca Baßesk!
  ––––––––––––––––––––––––––––––-

  Ca cam asta ar zice d’alde Gorodon Gatiimasi.. si ce nu e bun Volodea? De ce ca esti antise…?! Sau nu iti este buna Alinuta Lipidi?!
  ––––––––––––––––––––––––––––––-

  Ca despre asta este vorba – ei ne impun .. si pe cine sa citam, si ce sa zicem , si cum sa fim… DC Juhasz a fost .. ce au gasit la un moment dat. Acu; au produsele lor omologate incepand cu marii anticomunisti Tismaneanu si Pacepa generalu’ erou ….(al cui?!)

  Si DC Juhasz are si ea partea ei de merit … nu semna ea cumva o „declaratie;’ de la buda pestei?! Nu a cerut si ea sanctiuni impotriva Romaniei? Ei bine azi UDMR, Jobick , Soros habibi la Baßesk si El la ei … si cer pedepsirea alaora care nu inteleg democratia in Romania…

  Asta este slabiciunea noastra – para la inalta poarta! Si cu romanii e usor – beleste-i Stapane ! Sa le sara @@cii pe lampa!! Asa ca cu placere…
  Insa altii .. ehe !! Stii cumva ca la Uausiuntoncare sunt lobyurile nationale 2 si 3? Ucraineienii si ungurii!! polonezii au sie un lobby pternic. Lobby al nepotilor care candva au emigrat si care zic : da Stapane, milueiste-ne ca sa te servim! Si care costa !!! In astia nu dai , nu ii scuipi nu .. trimiti Gatiimasisi la ei…
  Astia au „eroi” cu carti dedicate, cu fi,e sa stie mapamondu nu poti sa le dai peste bot. Noi ?! Doina Cornea ? Cine este?!

  Despre asta este vorba … influenta.
  A da. Cica a fost in Ungaria unu cardinal Mindszenty. Mare erou anticomunist din 56 … Mare. Amerlocii i-au facut si un film … Iuliu Maniu*?! Un intrigant asta iti vor zice anglofonii. De ce? Pai cestia ar fi ca ungurii fac propaganda ptr tara … si asta pana la urma ramane!

  *ala care in 1918 a impiedicat bolsevizarea Vienei.. si a Austriei. Dupa cum se vede „anticomunismu” singur nu renteaza

 12. mariusnyc Says:

  Cineva mi-a atras atentia ca resedinta ambasadorului Gitenstein din Sos. Kiseleff nr.19-21 , este bantuita de stafia fostului comisar sovietic ANA PAUKER (Hanna Rabinsohn) O fi bunica -sa ca prea se lauda ca are origini romanesti . Carcotasii barfesc pe la colturi ca imobilul de la adresa sus mentionata ar fi fost folosit si de catre komisareasa Pauker

 13. johnson1312 Says:

  Roxana ce ne facem cu micul onanist Argusdre care ti-a invadat blogul de plictiseala ca pe al lui nici mustele nu intra desi pute a rahat proaspat …L-am mai intalnit si pe alte bloguri unde nimeni nu-l baga in seama nimeni nu-i raspunde si atunci da navala aici unde tu ca buna gazda il lasi sa se masturbeze la vedere.Daca nu-l baga nimeni in seama nici aici atunci incepe el sa-si puna poalele-n cap si sa spumege la altii,pe mine unul ma distreaza pentru ca asa un PROST rar mai gasesti,este pur si simplu unul de colecţie… 😆

  Mai da-i din tine argusel mai baga-te in seama mai da o contra altfel zau ca esti nimeni pe pamant si nu te va mai baga nimeni in seama lucru care ti-ar putea fi fatal.te vei sufoca in propriul cacat pe care-l scoti pe gura….Daca vrei sa-ti spun ca USL nu are pupincuristi o fac si pe asta poate te crezi cumva unul dintre ei desi nu este cazul,un pupincurist are notorietate totusi,este bagat in seama,este admirat de catre o parte a populatiei pe cand tu….ti-am mai spun,zero barat care cerseste atentia altora,ti-am mai spus ca nu o vei capta niciodata dar am uitat ca esti prea prost ca sa pricepi si poate ca-ti si plac replicile mele…iata o cale nesperata de a nu ramane izolat in haznaua ta trista,o replica=un bonus la care nici nu visai. 😆 😆

 14. Donkeypapuas Says:

  – Este adevărat că Băsescu le-a dat colegilor săi să bea?
  – Nu, nu este adevărat. Doar a turnat.

  – Dar de ce după aceea nu au mai băut şpriţ?
  – I-a părăsit sifonarul.

 15. Radu Humor Says:

  Cred că după ce terminăm cu căcatul ăsta în care ne-au băgat beliții ăștia, primul lucru pe care ar trebui să-l cerem în stradă ar fi expulzarea lui Gitenstein.
  Afară cu spurcatul ăsta de afacerist-lobist din România !
  Ducă-se-n aia mă-sii de escroc și ca să nu plece cu mâna goală să-l ia și pe Băsescu cu el, ca amintire din partea noastră !

 16. argusdre Says:

  „virgilvirgil spune:
  duminică 26 august 2012 la 5:15:40 pm

  argusdre …

  Da-mi voie sa-ti spun ca dupa actiunea de suspendare in Parlament , care putem zice ca a fost o surpriza , tot ce a urmat a fost nu prost instrumentat , ci un dezastru .
  De aici inainte USL a pierdut initiativa si a jucat exact dupa…”

  Virgile, crede-ma ca daca inclusiv tu ai fi fost in locul liderilor USL, n-aveai cum te lupta cu Merkel, Baroso, et co. De aia a fost cum zici tu „ nu prost instrumentat , ci un dezastru „.Trebuie s-o recunsatem ca n-ai ce face cand te ameninta astia ca-ti taie toate fondurile si as fi vrut sa-l vad pe ala care risca soarta tarii, adica fara basinescu dar si fara niciun ban..Stii chestia cu „dupa razboi…multi viteji…”

 17. argusdre Says:

  „johnson1312 spune:
  duminică 26 august 2012 la 5:35:53 pm

  Roxana ce ne facem cu micul onanist Argusdre care ti-a invadat blogul de plictiseala ca pe al lui nici mustele nu intra desi pute a rahat proaspat …”
  Ba puta de maimuta, era vorba doar de logica ta retardat si nimic altceva.Ce faci te plangi la ma-ta ca „este un copil obraznic pe blog”?
  Tu nu vezi ce dezlanate-ti sunt parerile, cum incoerenta e ideea ta principala si cata invidie starnesti in randul oligofrenilor ?
  De ce te plangi apropitarei si nu apelezi direct la mine, ca eu te fac om ba…

 18. ioprotestatarul Says:

  @Radu Humor
  …. sa-l ia si pe MRU ca-i jidan de-al lui si pe Macovei pe care o idolizeaza si sa zboare toti la Soros sa-i dea raportul.

 19. argusdre Says:

  „johnson1312 spune:
  duminică 26 august 2012 la 5:35:53 pm

  Roxana ce ne facem cu micul onanist Argusdre care ti-a invadat blogul de plictiseala ca pe al lui nici mustele nu intra desi pute a rahat proaspat …”
  Ba puta de maimuta, era vorba doar de logica ta retardat si nimic altceva.Ce faci te plangi la ma-ta ca „este un copil obraznic pe blog si nu-ti da pace”?
  Tu nu vezi ce dezlanate-ti sunt parerile, cum incoerenta e ideea ta principala si cata invidie starnesti in randul oligofrenilor ?
  Esti tipul perfect al basistului retardat.

 20. stejarul Says:

  Argusdre,

  USL nu s-a luptat cu merkel si baroso ci cu tradatorii din interiorul USL. Daca rus facea sedinta cu cei de la INS sa valideze datele preliminare ale recensamantului atunci cand cei de la INS au solicitat (inainte de referendum) si rus ar fi actualizat listele electorale, basescu era deja demis. Citesc comentarii pe net cu oameni care atunci cand au mers la vot au gasit decedati din anii 70 pe liste. Au gasit persoane care nu au locuit niciodata la adresa lor … Listele electorale supra umflate au fost „jucaria” prin care basescu a fraudat toate alegerile la care a participat iar misiunea lui rus a fost sa nu ii perturbe „jucaria”.
  Sa nu mai dam vina pe cei din afara. Problema noastra e in interior

 21. olimpiu65 Says:

  Have fun Rox! Ciuvica and Chireac together again!! Ghise si el e la emisiune dar ma bucur ca psdistii sunt reprezentati de Alexandru Athanasiu!

 22. virgilvirgil Says:

  argusdre …

  Ce lagatura are Baroso si Merkel si jidanimea cu ce am spus io mai sus ?!
  Me refer STRICT la actiunea USL si nu la chestia cu cvorumul .
  Aia a fost impusa , de acord .
  Pina la urma si eu sunt de acord ca la orice chestiune electorala , inclusiv la un referendum trebuie indeplinit un cvorum .
  Dar , ce i-a impiedicat sa modifice legea referendumului in sensul unui tur doi ?!…
  Merkel , Baroso , jidanimea ?!
  Hai sa fim seriosi !
  Prostia . Asta da , prostia i-a impiedicat .
  Inainte de a-l suspenda pe Basescu , cind au umblat prima oara la legea referendumului , trebuiau sa prevada asta .
  Sau macar 2 zile de vot …
  Eu am spus asta chiar in ziua cind au pornit suspendarea .
  Nataraii nu puteau sa prevaa acest lucrusor ?!
  Apoi , ce i-a impiedicat sa actualizeze listele electorale ?!
  Tu nu vezi ca nici la ora asta nu au fost capabili sa o faca , si culmea , asta dupa ce le-a cerut-o chiar CCR .

  De asta tot Baroso e de vina ?!
  Ei vor daca se poate sa stea cu sula in sus la soare , cu fetitele linga ei si sa fie poftiti , chiar rugati frumos , ca le-a venit rindul la furat .
  In rest nu misca un deget .
  Chiar nu se vede ca l-au lasat singur pe amaritul ala de Antonescu ?!…

 23. stejarul Says:

  Nu mai dati vina pe cei de afara. (baroso, merkel. etc) Problema e la voi: rus, aspazia… zegrean. Cozile de topor tradatori de tara. Astia sunt vinovatii principali. Fara astia aia de afara urlau la luna.

 24. stejarul Says:

  test

 25. ioprotestatarul Says:

  Virgile, mai mereu sunt de acord cu tine, dar am o mica problema cu cei care doar fac analize si critica insa nu se implica pentru a incerca sa schimbe raul sesizat.

 26. virgilvirgil Says:

  ioprotestatarul …

  Regret , mai mult nu am cum sa fac , nu-i treaba mea sa fac , dar fii sigur ca multe din cele ce l-am spus pe aici le-am transmis la timpul cuvenit si unor lideri ai PNL sau PSD .
  Din pacate , de prea putine ori au tinut cont de ele , dar mi-au confirmat apoi totdeuna ca am avut dreptate .
  Chestiunea nu ma incelzeste prea tare , dar ce pot sa fac ?!…
  Sa fie sanatosi !

 27. ioprotestatarul Says:

  @stejarul
  Prietene, daca tot faci teste, te rog fa-i un „test” SIDA progeniturii sa vedem daca e apta de maritis si unul psihopatului sa vedem daca mai are dreptul sa revina la Cotroceni. Buchetele si coroanele se ofera din partea casei.

 28. Mihai Hristea Says:

  Deci daca vreti sa va cacat pe dvs. de ris, intrati pe Twitter ca comentez acolo live cainii cu lupii, adica Dinamo vs. Petrolul. 😆

 29. ilecaragiale Says:

  @virgilvirgil

  Împărtăşesc dezamăgirea…
  De la început în USL s-a cântat pe două voci. Aia a PSD-ului a sunat fals rău de tot:
  Nea Greblă, adică rânitoru’ cu glasu’, desemnat să citească „rechizitoriul” în Parlament?!
  Mazăre, face caterincă à la Clejani din mitingul de la Constanţa (primul, aşteptat de toată lumea)!
  După asediul de-afară, într-un târziu apare Norica Nicolai să combată alături de … un june europarlamentar anonim de la PSD! Etc.
  Nu mai vorbesc de handicapul întreţinut în plan comunicaţional, unde au intrat într-un hăţiş de polemici legislative şi politice (diavolul stă în detalii, nu-i aşa?!), eludând, într-adevăr, problema de fond.
  Întrebarea mea (naivă) e pe ce s-a bazat Crin când s-a lansat la chestia asta?
  Nu cred că nu ştia cum stau lucrurile în PSD şi care sunt limitele lui Ponta.
  Deci, avea o strategie care includea şi aceste riscuri?!
  A avut, totuşi, o garanţie externă?
  Unde s-a rupt firul?

 30. virgilvirgil Says:

  ilecaragiale …

  Ar mai fi ceva cu propunerea asta a lui Ghise .
  Daca miine nu avem cvorum la Parlament si nu se poate tine plenul camerelor reunite , atunci inseamna ca cineva ia in calcul chestiunea .
  Ramine ca peste o saptamina , luni 3 septembrie camerele sa se reuneasca pentru ca incepe sesiunea de toamna .
  Pina atunci se pot pune multe la cale .
  Sa speram …
  Sa speram ca de data asta nu se mai actioneaza conform principiului „narodul intii croieste si abia apoi gindeste” …

  Lansarea lui Crin in aceasta tevatura este explicabila , dar nu se justifica .
  Este explicabila pentru ca deja existau semne ca PSD poate amina dupa alegerile parlamentare la calendele grecesti demiterea mascariciului cu gindul de a inlocui candidatul la presedentie al USL cu felcerul jidovesc de la capitala , este explicabila si prin presiunile din partea domnului Felix , pardon Voiculescu ca spuneam ca acuma e d’al nost’ …
  Nu exclud nici ca Antonescu sa fi fost impins intentionat in aventura demiterii nepregatite tocmai pentru a scapa de el .
  Dar nu se justifica prin faptul ca actiunea nu a fost temeinic si amanuntit pregatita inainte de lansare .
  Adica cum spuneam , narodul intii croieste si dupa aia gindeste .
  Sa speram ca nu se va mai repeta macar pe chestia asta scoasa de Ghise .

 31. virgilvirgil Says:

  test , iar spam …

 32. Roxana Iordache Says:

  Mulţumesc pentru comentarii.

  Ghişe la Sinteză, săracul, a tăcut o oră şi zece minute. 🙂

  @Stejare, sentimentele sunt reciproce. 🙂

  @Bizoane, eşti trist când cânţi după ureche.

  @Maria S. Intri pe teren minat cu Steinbeck – n-aş vrea. 🙂 Aveam şi noi unul, Zaharia Stancu, care scria că boierii le puneau botniţe ţăranilor la cules de struguri, la care Marin Preda, care era redactor de carte, a dat aviz negativ, cu explicaţia: Ce, suntem un popor de idioţi?! 😛 Sigur că ulterior a intervenit partidul şi cartea a apărut ca atare, e vorba de „Desculţ”, evident.

  @Olimpiu, da. 😆

  @Stejare, deocamdată trebuie să boicoteze cvorumul.

  @Virgile Ilie, scuză-mă, dar ai aberat şi atunci cu TO, aberezi şi acum. Nu era nici un TO, era linie directă de comunicaţii speciale. Stai şi repeţi la infinit aceleaşi încăpăţânări. Numărul votanţilor a fost enorm. Enorm. Eroarea majoră a fost acceptarea lui Rus. Cvorumul nu mai conta. Şi o prostie mai mare decât turul II la referendum nu s-a inovat. 😛 Iar două zile de vot erau reţeta sigură a dezastrului. Şi-a permis acum Gordon să vină cu planul B, „fraudă de 2 milioane” şi atât de căcăcios a fost, încât nici n-a avut curaj să pună problema fraudei la întâlnirea cu Crin, a pus/o direct pe site/ul Dept. de Stat.. 👿

  @Donkeypapuas. Umor negru. 🙂

  @mariusnyc. 🙂

  @Radu Humor. 😆

  @Stejare, ai dreptate, „cei de afară urlau la lună dacă aici nu erau cozile de topor”.

  @Mihai Hristea. De multă vreme nu mai urmăresc eu nici Steaua şi tu vrei să ne trimiţi la Dinamo. 😆

  @ilecaragiale. Nu-i drept să dai în căluţul care ară – Cătălin Ivan a fost foarte prompt şi energic atunci, dar ticăloşia era mult prea mare ca să o poată demonta. Despre comunicarea catastrofală am tot spus şi eu, şi am repetat. În rest, chiar nu înţeleg de ce pui atâtea întrebări când răspunsul e unul singur şi clar: Rus, „damblaua” lui Ponta. Dacă mai vrei o întrebare, întreabă-te de ce dintre toţi pesediştii, Băsescu l-a numit taman pe Maior la SRI. Ca să vezi coincidenţa naibii, cum toate duc la Cluj. :mrgreen:

  @Johnson. De acord cu tine, am spus-o şi o repet. Vot ca la armată pentru horărârile iniţiate de Ghişe.

  Sunt disperata, chiar ieri a fugit Grivei, a rupt gardul si a plecat, am aflat aseara tarziu. Si ne e foarte frica, fiindca e batranel si nu stiu daca de data asta e vorba de fete sau a plecat sa moara. Sa dea Dumnezeu sa se intoarca!

 33. stejarul Says:

  Ion Olteanu

  un test psihiatric lui syda mai degraba! 🙂

  Cat despre reintoarcere, jocurile par cam facute.
  http://www.cotidianul.ro/hrebenciuc-jocurile-nu-se-fac-la-bruxelles-ci-la-berlin-sau-paris-192492/

  Dupa spusele lui hrebenciuc suspendarea a fost facuta doar sa il sperie pe matroz sa nu mai bage batul in gard!
  Electoratul, masa de manevra, a fost folosit ca sperietoare pentru nebun.

  Daca maine parlamentul il inscauneaza pe nebun la Cotroceni, USL se poate spala cu el pe cap. Oamenii nu uita batjocura USL.Orice vot urmeaza, prezenta la vot va fi la un minim nemaintalnit. Vor lua ani buni pana oamenii vor capata incredere ca se merita sa mearga la vot.
  Clasa politica corupta , transpartinica necesita probabil o noua revolutie pentru a scapa de ei. Nu cred ca romanii mai sunt capabili de asa ceva.

 34. stejarul Says:

  Roxana,
  nu rupea gardul un muribund. Femeile te fac sa rupi garduri. 🙂
  O fi el batraior, dar e tare „naravas”! 🙂

 35. virgilvirgil Says:

  Roxi scoate de la spam raspunsul ala catre ilcaragiale si lasa …
  Io am zis , nu am dat cu parul , dar din pacate e cum am zis io .

 36. Mihai Hristea Says:

  Rox, lasa-ma dreq ca am zis ca fac si eu o gluma si m-am luat prea in serios – apoi au inscris securistii contra cursului jocului! 😆
  Mai mult, dupa aia a pierdut si echipa mea de suflet, Real Madrid.
  Ascultam muzica:

 37. ilecaragiale Says:

  @ roxana iordache
  Absolut şi definitiv admirabile postările tale. De mare angajament şi de o subtilitate expresivă rară. Reverenţe!
  Ştiu că toate drumurile duc la… Cluj. De fapt, la extensiile lui străvechi. Dar ştia şi Crin!
  Acum, pe fondul problemei: De ce nu se poate constitui o platformă naţională, cu impact mediatic, a celor care susţin valorile identitare şi adevăratul europenism (nu UE-ismul PP-ist!), în care să se reunească mesajele unor oameni de talia Doinei Cornea?
  De ce nu se pot aduna, mobilizaţi de convingeri comune, oameni cu notorietate (dar şi anonimi, ca mine) pentru a exprima un punct de vedere „forte”, în problemele şi contextele care ţin de binele public?
  Nu sunt puţine vocile importante care s-au auzit în ultima vreme, dar se rostesc individual.
  E nevoie de un cadru care să le reunească şi să le dea o greutate civică fără echivoc.

  P.S. Cuţu’ a plecat cu treabă. Motanii mei, chiar bătrâni, hoinăreau câte o săptămână cu gagicile. Apoi mâncau ca nebunii, dormeau o zi şi făceau aroganţe.

 38. ilecaragiale Says:

  @virgilvirgil
  Eu m-am adresat cu sinceră şi politicoasă resemnare unui cunoscător. Deci, de ce s-a băgat Crin, de vreme ce ştia că scenariul e „Pupat toţi Piaţa Endependenţi”?

 39. Mihai Hristea Says:

  Did it, kiddo:
  http://hristea.wordpress.com/2012/08/27/i-pledged-an-oath/

 40. Maria Savescu (@MariaSavescu) Says:

  Roxana,
  iau raspunsul ca pe o gluma.
  Totusi se impun niste consideratii.
  Cu Steinbeck oricine intra pe un teren minat.
  Sau nimeni.
  Este indubitabil unul dintre greii literaturii americane.
  A fost premiat si contestat in egala masura.
  Nimeni insa n-a putut sa-l minimalizeze sau sa ignore ce a gandit si a scris.
  Alaturarea lui Steinbeck de Z.Stancu e cel putin gratuita.
  Ca: valoare, impact, gandire, ideologie, scris.
  Z.Stancu e iremediabil un autor zonal, balcanic, fara importanta universala. Sau cu o importanta limitata.
  De tonele de maculatura in care si-a ratacit talentul, nu zic mai mult. Nici de politrucia lui.
  Steinbeck e un scriitor universal.
  Sper ca mai este.
  Ar fi mers, sa raspund: ce are aia cu prefectura, dar nu as fi facut precizarile, absolut necesare.
  Daca ai fi spus: vezi ca intri pe teritoriu minat cu „rezervele noastre” fata de …, nu as fi cracnit.
  Dar cand e vorba de Steinbeck si de o alaturare neinspirata de Z.Stancu, mare scriitor prin Satra si Jocul cu moartea, dau doar doua romane valoroase si zero prin maculatura, nu pot tacea.
  Am avut senzatia ca nu mi-ai raspuns tu, ci altcineva.
  Dualitatea asta ma omoara.
  Deocamdata atat despre dualitate.

  De fapt, am intrat ca sa semnalez demonstratia stralucita a proiectului lui Ghise pe care am urmarit-o abia la Sinteza zilei, desi el a mai facut-o de cateva ori, si in cursul zilei de azi, proiect despre care si johnson 1213, vorbea mai sus.
  Bravo Ghise, cu felicitari si aplauze.
  Peste „suveranitatea poporului”, de asta data roman, nu se poate trece cu Panzerul.
  De fapt cu nimic.
  Artileria grea incepe sa apara.
  Sa dam juristilor ce-i al juristilor: cuvantul.
  Iar parlamentarilor zile grele si noroc.
  Si sa stea bine maine si in zilele urmatoare cu cvorumul si cele 2/3 de care au nevoie.

  Mariusnyc,
  ha,ha.ha. Esti super.

 41. ilecaragiale Says:

  @Maria Savescu
  Parlamentul…”artileria grea”? Păi ăştia au fost votaţi cu uninominalul (parţial, adică după interese), de-au intrat toţi escrocii, cârciumarii şi abatoriştii în „Forul democratic”! De unde … conştiinţă?

 42. Mihai Hristea Says:

  Cum ii spuneam lui Marius in particular, cineva mi-a furat inima:

  Dar s-a jucat cu ea si am devenit fan Romney. Asa, de-al dracu!

 43. Mihai Hristea Says:

  I know you read this blog and you kinow what I’m waiting from you, ditrty bitch! He’s OURS, not yours, shitty whore!

 44. virgilvirgil Says:

  ilecaragiale …

  De ce s-a bagat Crin ?…
  Pai si tu , dar si eu m-as fi bagat daca eram in locul lui .
  Singura diferenta e ca as fi procedat mai intii la punerea pe hirtie a unui plan amanuntit , bine intocmit , cu scopuri de etapa de atins , sarcini precise si control permanent .

  Era obligat sa se bage .
  Multi din PSD nu inghit galusca asta cu Antonescu presedinte , sunt unii si prin PNL , iar dupa parlamentare era mai greu sa-si atinga obiectivele .
  Pe de alta parte e de luat in calcul ca daca Antonescu ajunge la Cotroceni inainte de parlamentare , atunci pozitia PNL este cu totul alta in cadrul USL . nu ?
  In paranteza fie spus , poate nu se termina astazi si poate …
  Slabe sperante insa . Sau mai deloc , dar … speranta moare ultima .
  Sigur au existat presiuni si din partea lui Voiculescu .
  Iata suficiente motive sa se bage .
  Acuma , eu inclin sa cred ca a si fost impins in chestia asta .
  Viitorul destul de apropiat ne va lamuri daca este asa sau nu .
  A fost impins spuneam , tocmai spre a fi scos din cursa pentru scaunul de la Cotroceni si sa fie inlocuit cu felcerul jidovesc de la Bucuresti , astfel incit presedentia sa se joace intre doi jidovi , MRU si Oparescu asta .
  Poate gresesc , dar oarece indicii sunt .
  Unele converg , dar nu toate . Cum spuneam , vom observa destul de curind , mai precis dupa parlamentare .
  Dar si astazi vom capata un nou indiciu .
  Sa vedem ce fac parlamentarii astazi .
  E un indiciu serios .

  PS

  Daca ne luam dupa ce a spus deja Ponta , e dezastru .
  Sper insa sa spuna una si sa faca alta .

 45. Mihai Hristea Says:

  Un cantec pentru cei mai frumosi oameni din lume:

 46. lascaris Says:

  „Everybody knows that the war is over
  Everybody knows the good guys lost”

 47. Mihai Hristea Says:

  Rox, te rog sa ma scuzi pentru limbaj.
  Faaaaaaaaa, C., tu ai inteles vreodata ceva?????????????

 48. Maria Savescu (@MariaSavescu) Says:

  ilecaragiale,
  N-am vorbit despre constinta, nici despre valoarea alesilor.
  Inteleg ce te macina, si ma ingrijoreaza si pe mine calitatea lor, dar mai ales daca vor realiza cvorumul si cele doua treimi pentru a constata ca referendumul este valid si sa il valideze..
  Artileria grea consta in cele doua proiecte de hotarari pe care Ghise le-a depus la PNL si pe care le va sustine in parlament, orice alte acte vor mai fi depuse sau a fost deja depuse la hai sa le zic organismele competente. Alte elemente ale artileriei grele sunt discutiile din parlament si orice alta manevra strategica folositoare si legala pentru validarea referendumului. Inclusiv din nou lamurirea alesilor sa fie de partea buna a baricadei.
  Concluzia actelor intocmite si sustinute de Ghise este aceea ca referendumul este valid si ca de fapt parlamentul nu poate face decat un lucru sa constate aceasta.
  Aici ajungem iarasi si iarasi la cei incriminati de tine si de care te indoiesti.
  Nu stiu daca si de data aceasta balanta va fi inclinata de unguri si ce vor face ei, pentru cvorum si cele doua treimi.
  Mi se pare ilogic si inspaimantator, ca de data asta, dupa ce l-au suspendat pe uciga-l toaca, ungurii sa faca intoarcere in front si sa nu valideze referendumul, care este valid prin voturile noastre, sapte milioane patrusute de mii.
  Nu pot decat sa anexez emisiunea lui Mihai Gadea pentru a putea fi ascultata discutia despre proiectele de hotarari ale lui Ghise.

  http://inregistrari.antena3.ro/view-Sinteza_Zilei_cu_Mihai_Gadea-12.html de la 1.10 – 1,45 aproximativ 35 de minute, strict despre referendum. Toata emisiunea este de urmarit cu mare atentie.

 49. Maria Savescu (@MariaSavescu) Says:

  Roxana am trimis in spam, cred, un cearsaf. Scoate-l te rog, de acolo. Multumesc.

 50. Mihai Hristea Says:

  Asta am primit, stii bine:

 51. Mihai Hristea Says:

  Gata, m-am prins:

 52. Florea Catalin Says:

  Cei care nu au fost sa voteze deloc la referendum, sunt cei care sunt total scarbiti si oripilati de intregul regim politic realizat de intreaga clasa politica romaneasca si impus de catre UE si SUA prin intermediul unora ca ‘jidensteing, barosso. Si da, nici eu n-am fost sa votez nu pentru ca tin cu unul sau altul , ci sunt impotriva intregii clase politice romanesti care nu face decat sa distruga fiinta nationala incet dar sigur la ordinele stapanilor lor de peste hotare.

 53. Fweipjefiwj Adlvjfosjd Says:

  Si-au batut joc de noi si au dovedit ca sunt slugile americanilor si nemtilor. Despre Soros nu spun decat ca este tare, a castigat razboiul din Kosovo si s-a ales cu minele de carbune si va castiga si aurul de la Rosia Montana, Rosia Poieni,etc. pentru ca substantele rare intra in atributiile altor smecheri. Sper sa dovedim ca nu suntem un popor de second-hand-uri. In rest in cateva zile o sa auzim din nou pe javra ordinara urandu-ne: ,,Sa traiti,bine!”HAHAHAHAHAHA. Numai gandul asta ma face sa vomit. Mai spun un lucru, o sa vedeti cum incepe dosariada si cum vor fi arestati oameni pentru nimic. Totul pe sistemul nu l-ai ascultat pe chiorul, mergi la inchisoare.

 54. Fweipjefiwj Adlvjfosjd Says:

  Apropo, bozgorii l-au sutinut pe Basescu pentru ca i-a dat aurul lui Soros. O sa vedem privatizari cu investitori strategici(coincidenta americani si germani).

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: