VREAU EMISIUNE CU CIUVICĂ ŞI CHIRIEAC :)

Sunt absolut fabuloşi în seriozitatea cu care polemizează. 🙂 Se întâmplă mereu când se întâlnesc, astă-seară sunt la PANARAMA. 🙂 Nu se supără Oana Stănciulescu, îi trimit un pupic şi precis că nu rămâne datoare. 😛

Veselie mare, ce să mai zicem.

Dar Mugur Ciuvică şi Bogdan Chirieac sunt de-o gravitate maximă când polemizează: acid, adesea, uşor sarcastic şi e clar că nu se tolerează somatic, deşi se validează intelectual. Eu numai când îi văd că încep să polemizeze, mor de râs.

Vreau emisiune cu ei doi, permanentă. Poate chiar zilnic. Oricum, cel puţin o dată pe săptămână. Fără moderator. Doar ei înde ei. 😆

Reclame

16 răspunsuri to “VREAU EMISIUNE CU CIUVICĂ ŞI CHIRIEAC :)”

 1. ioprotestatarul Says:

  Si cu basescu moderator.

 2. VREAU EMISIUNE CU CIUVICĂ ŞI CHIRIEAC :) » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 25 August 2012 – Blog « MESAJ DIN PIAŢA UNIVERSITĂŢII BUCUREŞTI :))) […]

 3. Ileana Andersson Says:

  Nuuuu, cu Aspazia moderator! 🙂

 4. Radu Humor Says:

  „Naşa” – Merkel, şefa Mafiei: O carte incendiară despre cancelarul german
  Autoarea este o fostă consilieră a lui Helmut Kohl şi fostă membră a partidului conservator al lui Merkel
  Autor: MARINA CONSTANTINOIU 24 august 2012 – 21:04
  Twitter Facebook Email Imprimă

  Cartea „Naşa”, a publicistei Gertrud Höhler, lansată pe piaţa germană joi, aduce cele mai puternice critici de până acum la adresa cramponării de putere a cancelarului german Angela Merkel. Scrisă de o membră a propriului partid conservator al lui Merkel, o descrie pe aceasta drept un pericol la adresa democraţiei în Germania, o personalitate care face ca puterile Parlamentului să se reducă şi promovează valori de esenţă est-germană pe care mulţi dintre occidentali nu le pricep. Cancelarul german probabil nu va citi cartea, comentează vineri Deutsche Welle (DW).
  Cu ocazia lansării cărţii, Höhler a atacat-o pe Merkel pentru faptul că reduce rolul Parlamentului, în special în modul în care gestionează criza euro şi retragerea din „era centralelor nucleare”, potrivit thelocal.de. „Avem din ce în ce mai multă putere a statului şi din ce în ce mai puţină putere a Parlamentului”, a declarat publicista în legătură cu Guvernul doamnei Merkel. Ea o acuză pe Merkel că restricţionează libertăţile prin faptul că afirmă că nu există alternativă la salvarea monedei unice.

  Circulă zvonuri potrivit cărora Merkel, indignată, a lăsat la o parte extrase ale cărţii publicate în ziarul german Frankfurter Allgemeine Zeitung, după ce a citit doar câteva rânduri. Cu toate acestea, cele 300 de pagini ale cărţii anti-Merkel, scrisă de fosta sfătuitoare a fostului cancelar Helmut Kohl, are calităţile unui bestseller în Berlinul politic. Peste 80 de jurnalişti şi echipe de cameramani s-au adunat în număr mare la conferinţa de presă de joi.

  Cartea lui Höhler este mai mult decât despre afirmaţii răsuflate şi vechi potrivit cărora Merkel, de exemplu, îi scoate din calea ei pe toţi rivalii bărbaţi, nu şi-a însuşit nicio valoare şi ia decizii numai atunci când ştie în ce direcţie se va înclina balanţa.

  Merkel, poreclită „Mutti” (Mami) în cercurile politice, devine o „naşă” în cartea lui Höhler. Ea stabileşte o „variantă tăcută a puterii autoritare pe care Germania o are încă de experimentat”. Autoarea enumeră o serie de atribute, cum ar fi furtul de idei de la rivali politici, nivelarea sistemului de partid la o stare eclectică şi tratarea neglijentă a normelor legale, standardelor etice, Parlamentului şi Constituţiei – de multe ori mustrată de Curtea Constituţională Federală. Pe scurt, ea indică un declin al moralei politice.

  Este posibil ca toate acestea să fie legate de cei 35 de ani pe care i-a trăit Angela Merkel sub regimul dictatorial din Germania de Est. Nimeni nu ştie cu siguranţă ce o conduce pe Merkel, care a învăţat în fosta RDG să citească printre rânduri, să acţioneze în tăcere, să nu spună niciodată prea mult şi să fie suspicioasă, a remarcat Höhler în introducerea la cartea ei. În opinia lui Höhler, şi alţi europeni ar trebui să fie preocupaţi de setea de putere a lui Merkel, în contextul în care cancelarul oferă Europei un „costum croit în stil german”.

 5. mariusnyc Says:

  Ciuvica a batut campii in seara asta big time. „Ce nenorocire ar fi fost in Romania daca Ponta nu ar fi acceptat conditiile impuse de marxistul Barroso” …Ne-ar fi taiat fondurile , banii de pensii si salarii.etc/// asta chiar nu gandeste sau isi ia spaga de la guvern ptr taclale ? Stie cineva cat cotizam anual la UE ? Dar cat luam inapoi de la ei? 😉

 6. mariusnyc Says:

  România a dat UE 4,5 miliarde de euro şi a luat înapoi 600 de milioane de euro. Avantaj ei …

 7. johnson1312 Says:

  In orice formula ar fi decat cu Oana S. moderator mai bine singuri…o pupincurista fara stil si jenă gen Sorina M doar ca in oglinda….îhhhhhhhhh 😡

 8. argusdre Says:

  ..”johnson1312 spune:
  duminică 26 august 2012 la 4:12:53 am

  In orice formula ar fi decat cu Oana S…”
  Ba, din moment ce esti chiar bou-bou, consider ca doar ma-ta-i vinovata…Si tine minte : singurul defect al Oanei Stanciulescu e ca-i uratica rau. La fizic. Pe cand boul…..ahahaaaaaa…si incornorat…si mars la oglinda !

 9. argusdre Says:

  „Ponta i-a tăiat din bani lui Băsescu
  Publicat la: 25.08.2012 21:39 de Sorin Nuţă

  Conform noii rectificări bugetare, Cotroceniul a rămas mai sărac cu 2,7 milioane de lei, scrie rtv.ro. Banii vor fi luaţi din fondurile pentru încălzire, mobilă şi deplasări externe
  Guvernul a tăiat 1,37 milioane de lei, de la încălzit şi iluminat – 358.000 lei, de la poştă, telecomunicaţii, tv şi internet – 120.000 lei şi din fondurile alocate pentru servicii de curăţenie – 20.000 lei.
  Nici judecătorii CCR nu au scăpat de rectificarea Guvernului Ponta, Executivul a redus bugetul CCR cu 426.000 lei. Din fondul de reparaţii curente au fost tăiaţi 99.000 lei, de la protocol şi reprezentare – 50.000 lei, poştă, telecomunicaţii, tv, internet – 35.000 lei, iar de la încălzit, iluminat – 24.000 lei.”

 10. Ghita Bizonu' Says:

  mariusnyc

  pai ce sa ii faci daca oamenii nu gandesc… Ca la o adica la asa o amenigtare vbataiem fondurilor se raspunde cu un cuvant turcesc si cu ba si eu nu voi mai plati cotizatia!!!! Da ptr asta trebe sa ai dosaru pregatit – cat ai dat , cat ai primit . Prin dat trebe intelese si „conditionalitatile” economice .. si te asigur ca aici este mult mai grav!!! Dupa carepoti sa te lansazei intr-un bocet marca Dreyfuss ..
  Si cestia este ca gagilor nu cred ca le-ar conveni sa zica ca va dam un sut in .. exact in momentele astea , adica Grecia

 11. Ghita Bizonu' Says:

 12. johnson1312 Says:

  Bai complexatule boul e un animal inteligent si rabdator poti sa-i faci mult rau fara sa reactioneze,as vrea sa am eu calitatea asta.Dar mai ales tu viermisor de kkt ai sa vrei intr-o buna zi s-o am.Caci ma-ta nu te-a facut imun la durere si cu siguranta nici la prostia care ti-a transmis-o genetic devenita in timp in faza agravanta respectiv in faza terminala….Daca nu stii sa respecti parerea altuia locul tau nu este pe bloguri sociopat pervers 😉

 13. argusdre Says:

  @johnson 1312,
  Da ba ai dreptate si-mi cer scuze ca te-am confundat cu boul, si am injosit animalul…Tarziu mi-am dat seama ca ai doar cap de musca de rahat, dar in rest esti bine. Nu interveneam si te lasam in plata Domnului sa zaci in mocirla ta, insa ma deranjeaza rau prostia omeneasca mai ales ca faci o comparatie total ilogica( Oana Stanciulescu cu Sorina Matei), intrucat Stanciuleasca n-a dovedit nici macar odata ca ar fi pupincurista cuiva, mi-am zis in sinea mea de dascal : „uite-un bou ce trebuie educat”. Ca atare zicerea ta „Daca nu stii sa respecti parerea altuia locul tau nu este pe bloguri sociopat pervers „ nu-si are rostul cata vreme bati campii fara logica si doar din intentii rautacioase pur basite…Deci daca ai fi exprimat o parere normala, da, bai bouleanule, n-as fi zis nimic (vezi te simpatizez deja deoarece cred ca faci parte din PDL, unde numele asta e foarte apreciat) dar cand bagi fitile otravite bai puta de maimuta, nu te pot lasa chiar sa mori bou, sau cu cap de musca.Incerc sa-ti mai deschid ochii aia (desigur mari, blanzi,…)
  Daca mai ai nedumeriri, incearca marea cu destu…roaga-ma frumos si…te educ. Si-acu hai sictir ca-mi pierdusi prea mult timp cu unul care mugeste !

 14. mbazu Says:

  Inteleg ca sedinta de luni a Parlamentului se va desfasura doar daca VA FI CVORUMUL NECESAR. Dupa logica CCR, daca nu se va intruni cvorumul, deci sedinta nu va fi valida, ar trebui ca scopul sedintei, confirmarea verdictului CCR, sa fie RESPINSA fara drept de apel! Deci Basescu sa ramana demis, cu organizarea imediata de alegeri prezidentiale etc.
  Este cumva o reducere la absurd, pentru a arata cat gresit este sa se considere ca nevalidarea referendumului duce la respingerea demiterii presedintelui. Nu! Trebuie sa se aplice cutuma oricarei sedinte de organizatie (inclusiv sedintele de bloc), adica se convoaca prima data sedinta cu un cvorum. Daca acel cvorum nu se intruneste, se convoaca a doua oara, dar FARA CVORUM, pentru ca se presupune ca cei care nu au venit prima data ii deleaga implicit pe cei care vin a doua oara sa se pronunte si in numele lor. Asta e logica normala! Va functiona in cazul acestui referendum? Cred ca totul depinde de Parlament.

 15. Radu Humor Says:

  @mbazu
  Foarte logică demonstrația !
  Parlamentul are șansa unică de a se reabilita în ochii alegătorilor, unde se află pe treapta cea mai de jos, unde a ajuns și din vina lui, dar și în urma acțiunilor concertate ale lui Băsescu și a serviciilor sale secrete !
  Înghițirea pe nerăsuflate a găluștii/cvorumului s-ar putea să-i stea în gît și să-l sufoce de-a binelea.
  Eu nu cred că Antonescu sau Ponta le recomandă parlamentarilor lor să vină ca boii la abator/tăiere , de dragul de a nu-i supăra pe niște indivizi de teapa lui Barosso, Merkel sau Gordon, acest neica nimeni care se dă mare prin România !
  L-ați văzut cum a descins din tabul/mașina blindată cu care a venit la garajul băsist și ce pază antitero avea ?!
  De parcă era în ultima țară africană sau chiar în Afganistan, unde ucigașii ăștia parcă își merită soarta după câte crime comit !
  Genocid curat, ca să pună mâna pe drogurile de acolo sau pe resursele energetice ale altor țări ca Liban, Libia, Irak, Iran, Palestina, Siria și sper ca de aici să li se tragă sfârșitul binemeritat celor care-i conduc spre Apocalipsa finală !

 16. Maria Savescu (@MariaSavescu) Says:

  Super idea, poate te asculta cineva de la Antena 3 si chiar o vor face.
  Spectatori, toti jurnalistii care stiu ca mai au mult de invatat in meseria asta grea.
  Si sa li se permita 10 secunde pentru o concluzie, fiecaruia din sala.
  Doar 10 secunde.

  Imi lipseste Carmen Avram.
  Stie cineva ce face ea acum ?

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: