MESAJ DIN PIAŢA UNIVERSITĂŢII BUCUREŞTI :)))

Foto: ziare.com

Reclame

19 răspunsuri to “MESAJ DIN PIAŢA UNIVERSITĂŢII BUCUREŞTI :)))”

 1. mariusnyc Says:

 2. MESAJ DIN PIAŢA UNIVERSITĂŢII BUCUREŞTI :))) » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 24 August 2012 – Blog « Regiunea Abtenau din Austria – ce sa faci 2 zile, unde sa te cazezi, ce sa vizitezi? (2) […]

 3. mariusnyc Says:

  „Eu însă nu pot să înghit ca un servitor de mici dimenisiuni (…) lucruri care nu pot fi admise, pentru că dacă eu sunt prooccidental. Sunt prooccidental pentru că Occidentul a însemnat democraţie, raţiune şi stat de drept cu adevărat. Eu nu pot să spun că domnul Philip Gordon după ce vorbeşte cu mine, cu Ponta, nu spune un cuvânt despre fraude şi mai ales despre fraude masive şi credibile iese la presă şi declară un asemenea lucru, o asemenea minciună, că nici măcar Parchetul General din România, cu toate vastele sale anchete de la ţară, nu au demostrat până acum fraude semnificative. Nu pot să fiu de acord cu astea”

  http://www.cotidianul.ro/antonescu-cancelarii-straine-mi-au-cerut-sa-il-punem-inapoi-pe-basescu-192349/

 4. incaunipocrit Says:

  Reblogged this on TeMe.

 5. Neveu01 Says:

  Roxano,
  Sugerez sa lasi toata scursura netului romanesc sa se dea in spectacol pe situl tau fatuiesc sa-l scoti pe acest imputit care a postat aici la ora 3:14: 57.

  ” No Responses to “MESAJ DIN PIAŢA UNIVERSITĂŢII BUCUREŞTI :)))”

  Neveu01 Your comment is awaiting moderation.
  August 25th, 2012 at 6:10 am

  Mai, imputitule, creeaza cu creierul tau de cacat, nu mai umbla la furat.
  Sau vrei doar s-o pui pe Roxana in “lumina” Mosadului?

  Ce jertea mizerabila esti:((
  Impreuna cu ipocrita de Moluz:((

  Uita-te si pe-aici sa vezi ce zice lumea, cacanarule:

  http://juliablogging.wordpress.com/2012/08/21/basescu-se-intoarce-la-cotroceni/

  Citeste si precedenta postare pentru ca sunt convins ca …”o sa-ti placa”, domnule Feckala:)))”

 6. incaunipocrit Says:

  Draga Roxana, daca nu esti de acord cu reblogging-ul il dau jos imediat. Octav asta e tare tulburat la materia cenusie si e un sarpe veninos fara valoare. La virsta lui se tine de scos fecale prin degete. Cu stima, Dan Pohic

 7. Neveu01 Says:

  Auzi la el: „Draga Roxana…”
  LOL!!!

  Mey, Ando-Fecala, aka incaunipocrit,

  Stilul mieros nu pacaleste pe nimeni, mai ales pe unul care te stie de pe vremea cand iti curgeau balele la Mariana Serbanescu pe blog;)

  Esti un anti roman si un IPOCRIT declarat.
  De Haifa.
  Aparitia ta ingretoseaza.
  Anturajul cu madam Moluz-Touluse te face si mai linbidinos decat erai:(

  Ai dreptate, svcot fecalele printre degete; adica pe tine, cu primul tau nick, prapaditule, ca unul mai bun nu gaseai:)

  Vorbeste cu Julia-Texas desapre ipocrita cu care te-ai inhaitat la furat de pe forumuri si-apoi explica-i Roxanei cine esti.

  Sa stie si ea cine-i mascariciul care-o da in primire la Mosad.
  Crezi ca ai s-o impresionezi cu muierile goale de pe situ tau? Ma indoiesc, fecaliodule…

 8. Fweipjefiwj Adlvjfosjd Says:

  Un mesaj corect si de bun simt. Chiar asta trebuie sa se intample. Noi nu suntem o natiune second-hand. Sa-i dam afara din tara pe javrele astea care ne jefuiesc la fel ca URSS. Traiasca Romania democrata, nationalista si prospera!

 9. acuvio Says:

  @Roxana Iordache – Komunicat Curtea Constituţională 🙂

 10. Roxana Iordache Says:

  @mariusnyc. Citatul e inexact. L-a întrebat Ciutacu dacă lui „i-au cerut” ceva şi Crin a răspuns cu o ironie subtilă.

  @incaunipocrit. N-am nimic împotriva reblogging-ului, am, în schimb, împotriva ipocriziei. Ai scris acolo o tâmpenie – care justifică oarecum reacţia lui Octav – anume că postarea mea denotă „antisemitism”, pentru că altfel ar fi scris pe afişul din poză nu numele ambasadorului evreu, ci Obama sau USA.

  Ai toţi boii acasă? 1. E un mesaj al oamenilor pe care l-am preluat şi l-am postat fără comentarii, pentru că sunt pe deplin de acord cu el. Şi de altfel am scris de foarte multe ori, extrem de dur, la adresa lui Gitenstein, l-am trimis acasă. 2. Ştii ce-i ăla antisemitism – o ură de rasă la adresa raselor semite, cum este şi cea arabă, verişoara evreilor. 3. O tâmpenie mai mare nu se poate decât să acuzi pe cineva de antisemitism pentru o poză, cu numele unui om care s-a născut evreu de la Dumnezeu! 4. E normal să fie vizat ambasadorul, pentru că el e aici şi minte pentru Obama. 5. Am iubit SUA şi chiar dacă acum o detest, ştiu că într-o zi se vor întoarce republicanii la putere şi îmi vor recâştiga afecţiunea. Ei sunt cei care ne-au salvat de comunism şi ne-au aliat în NATO. Democraţii au făcut mereu o politică absolut catastrofală, cu excepţia lui JFK, pentru care, de altfel, a şi fost asasinat.

  6. Dar nu în ultimul rând. Chiar m-am săturat de etichetările-astea stupide. În loc de asta, aş avea tot dreptul să-i vituperez pentru ANTIROMÂNISM şi pe Gitenstein şi pe Gordon şi pe toate jigodiile infecte care şi-au băgat labele în decizia poporului meu şi care îşi permit să-l atace, cu o violenţă fără precedent şi fără legătură cu normele diplomaţiei, chiar pe apărătorul fiinţei naţionale a României, Crin Antonescu, singurul care a avut demnitatea să le spună în faţă tot ceea ce n-ar fi vrut să audă.

  Deci, dacă ai o minimă lipsă de ipocrizie, nu scoţi paragraful aberant despre antisemitism, dar faci amendă onorabilă, reproducând acest mesaj al meu pe blogul tău la reblogging-ul cu pricina. Dacă nu, nu. Îmi e egal.

  @Neveu01. Ţi-am mai spus că te frământă o grijă exagerată faţă de mine. Şi parcă am convenit să n-o mai ataci pe Julia. E atât de greu să ne respectăm?

  1. Ce-o să-mi facă Mossadul? 🙂 Sunt tare, dacă am ajuns atât de importantă încât să intru în luneta lor. 😆 Hai să fim serioşi, că au ei cu totul alte preocupări.

  2. Şi uite care-i treaba: mie prea puţin îmi pasă. Din momentul în care un nemernic m-a inclus pe lista neagră, pe motive absolut mincinoase, de-o ticăloşie fără margini, ce rost ar avea să mai ţin seama de fiţele lor? Şi-aşa am stigmatul, ar trebui să le fie ruşine pentru asta celor care pretind că îi apără pe stigmatizaţii lor cu steaua galbenă. Aşa ne fac şi ei nouă şi dacă ar putea, sigur ne-ar interna în lagăre. Repet şi am să repet de câte ori va fi cazul: respect evreii, detest jidanii. Evrei pentru mine sunt oameni de-o verticalitate admirabilă şi de-o sclipire de spirit excepţională, cum a fost, de exemplu, vrednicul de pomenire profesor clasicist Iancu Fischer şi cum este azi extraordinarul Niels Schnecker. Jidani sunt cei ca Radu F. Alexandru sau Radu Berceanu care nici măcar n-au curajul să-şi afirme sângele, pentru că îşi ascund numele.

  @Fweipjefiwj Adlvjfosjd. De acord. Dar nick-ul tău e imposibil. 😆

  @acuvio. Mulţumesc. Ţi-am lăsat mesaj pe blogul tău.

 11. Matei Florin Says:

  Fain mesaj, nu zic că nu, dar şi chestia aia de la Antena 3, în care e arătat Băsescu întrebând ,,Antena 3 e aici?”, iar o voce gravă gravă răspunzându-i: ,,Da, Antena 3 e aici! Tu… unde eşti?” E tare, produce un efect colosal!

 12. Roxana Iordache Says:

  @Marius Mina. Da, clipul cu româncuţa-aia superbă trebuie difuzat de câte ori avem ocazia. Superbă demnitate! Ar merita postat către Departamentul de Stat. Dar li se rupe. Ei ştiu prea bine care e situaţia aici şi vor să ne supună cu forţa.

  Gitenstein, cel puţin ne faceţi al 51-lea stat şi atunci ştim o socoteală. Dar în acest caz, Constituţia voastră e valabilă şi la noi, deci, we the people l-am ciuruit pe sluga voastră băşită şi îl vrem preşedinte pe românaşul nostru, Crin. Că vreţi voi sau că nu vreţi asta tot se va întâmpla. Nu cunoaşteţi, totuşi, poporul român. Are fibră. Aţi văzut în Antonescu fibra. V-a secat la ficaţi. Ăştia suntem, de fapt, demni, verticali. Şi prea buni, prea cinstiţi pentru jigodii ca voi.

  Susţin, declar şi semnez. Deci, GITENSTEIN, GO HOME, YOU MOTHERFUCKER! NO RIGHT TO DENY OUR RIGHTS! FUCK YOUR GUTS, JACKASS!

 13. Roxana Iordache Says:

  @Matei Florin. Da, Moustache! 🙂 Şi eu cred că e cel mai tare clip al lor despre ei înşişi, ca presă liberă şi nesupusă. Aşa să rămână!

 14. ada157 Says:

  Pacat de noi toti romanii.
  Licuricii mari si mici s-au invatat cu romani de proasta factura ,hoti , jeguri ,mincinosi , grobieni ,prostituate , smenari .. ptr pe astia ii poti face cu usurinta SCLAVI.

  C esafaca ei cu oameni de caracter , scoliti , vorbitori de libri straine , iubitori de oameni si tara ???
  Daca ai capatat statut decolonie … asa mori..

  Pacat ca ne pun a nu stiu cata oara talpa pe grumaz….

  Inca o sansa ratata a poporului asta obidit sa se scoale in picioare ,,, sa se faca respectat … sa insemne ceva …
  Au murit aia 1300 de roamnai in dec 1989 DEGEABA …
  MARE PACAT..

 15. Ghita Bizonu' Says:

  Eh .. ptr amerloci noi suntem Irac, Afgamistam si ce mai vor ei …. sau mai bine zis ce vres Soros Gyuri care este acum voosit ca „supravietuitor al Holocaustului” cand de fapt bunic-su a cam fost profitor , motv ptr care a si fost inchis motiv ptr care zisu Gyuri deveni mare anticomunist …

 16. Roxana Iordache Says:

  @ada157. Niciodată nu e degeaba, Adi!

 17. Roxana Iordache Says:

  Pitoane, asta-i o prostie, noi suntem aliaţi NATO. Ei vor de fapt să aibă sluga Băsescu, ca să le permită să atace unilateral Siria şi/sau Iranul pornind de pe teritoriul nostru, ca să ne expunem pe urmă din cauza nemerniciei lor. No Sir!

  Următoarea mişcare ar fi să decreteze stare de urgenţă, că am intra în război. 👿

 18. ioprotestatarul Says:

  Excelent mesaj!

 19. Mihai Hristea Says:

  @Rox
  Ha ha, interesanta ideea cu transformarea Romaniei in stat american de jure – daca tot cedam suveranitatea, hai s-o facem ca la carte: e clar ca Basescu nu e dorit de popor pe post de guvernator, sa ne lase sa ni-l alegem noi; pe Antonescu, cel mai probabil.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: