DUŞA, CE-AI FĂCUT, MĂ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DEMISIA!

Jandarmeria a identificat video 106 persoane din Piaţa Universităţii şi le-a făcut plângeri penale pentru tot felul de aberaţii, se arată într-un comunicat cretin – au fost selectaţi dintre cei care au ieşit, câteva ore, pe carosabil. Au fost acuzaţi de tulburarea liniştii publice, etc. Cu JOS BĂSESCU! Şi POPORUL A DECIS: BĂSESCU E DEMIS! Şi încă: KOVESI, DACĂ POŢI, ARESTEAZĂ-NE PE TOŢI!

Duşa, ce-ai făcut, mă? De fapt Rus o fi chiar mai democrat? Mai puţin băsist? 😯

Profit de ocazie ca să întreb de ce n-aţi trimis la CCR exact documentul cel mai important, anume, statistica INS privind evidenţa populaţiei după recensământul de anul trecut? Perfect relevantă, că doar nu conta pentru CCR numărul animalelor şi alte chestii domestice care urmează să fie date publicităţii la anul!

M-am înşelat când i-am dat credit în alb d-lui Duşa, la Parlament părea cumsecade.

De fapt, ce face PSD? Ce face Ponta?

Preşedintele Antonescu a încurajat manifestările civice, iar Ponta le reprimă?

N-ar fi cazul să ştim şi noi ce naiba se întâmplă? Nici măcar Igaş n-a îndrăznit aşa ceva, în iarnă – el cel puţin a procedat hard. Metodele-astea soft n-au alt rost decât a compromite guvernarea USL, a o rupe de popor, în condiţiile în care şi aşa oamenii sunt revoltaţi pentru voturile lor furate şi pe care USL are obligaţia să i le restituie în Parlament.

Îmi pare rău că n-am fost acolo. Dar nu-i nimic, domnule Duşa, puteţi lua imagini de la mitingul din faţa stabilimentului de la Modrogan, unde le-am tulburat liniştea hoţilor şi ticăloşilor cu huiduielile mele! Eram în faţă, lângă Briana, n-aveţi cum să mă rataţi, unii îmi spun Miss Zorro. 😛

Duşa, demisia!

Ruşine să vă fie! Băsişti în USL. 👿

P.S. Duşa, nu crezi tu că mai bine i-ai fi identificat pe băsiştii din faţă de la Antipa, vreo 20 de derbedei, care au distrus girafa? Cu steagul SUA în braţe. 👿 😡

UPDATE. Costin Georgescu: Ce face Jandarmeria e ruşinos pentru România. O spune un fost director SRI naţionalist, român adevărat, care spune că atitudinea colonială arogată de la Washington şi Bruxelles trebuie pusă la punct de către guvernanţii de la Bucureşti.

Costin, vino cu noi în stradă! Ca în anii 1990!

UPDATE 2. Stroe, tu ce moaş-ta faci?! 😯

Reclame

93 răspunsuri to “DUŞA, CE-AI FĂCUT, MĂ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DEMISIA!”

 1. ada157 Says:

  A innebunit TOATA lumea in Romania.
  Poate o fii trecut TOT guvernul de partea lui Nosferatu si noua Nu ne-au spus ????
  Vor sa ne prosteasca chiar in fata ….apoi sa stea nemernicii pe loc sa astepte voturi …
  Sau tara asta s-a transformat in OSPICIU ?????
  Le pune ceva pe scaun la interne ???
  Inseamna ca tot chinul la care ne-au spus cu votare cu tot a fost un mare bluf…. sa-i mai dea lui Nosferatu un pahar de apa vie ???

  Daca nici Tu Roxana nu intelegi ce se intampal , noi astia obisnuiti de pe strada ???

 2. DUŞA, CE-AI FĂCUT, MĂ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DEMISIA! » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 24 August 2012 – Blog « Regiunea Abtenau din Austria – ce sa faci 2 zile, unde sa te cazezi, ce sa vizitezi? (2) […]

 3. stejarul Says:

  Crin sa mearga in Piata! Sa-i faca si lui dosar penal! Crin sa se alieze protestatarilor! Daca coabitarea cu basescu e imposibila, coabitarea in USL cu ponta si oamenii lui este sinucigasa!
  Jos ponta, omul cu 7 fete! Jos escrocii care ne obliga sa il avem pe basescu inca 2 ani la Cotroceni! Jos plagiatorul imputit ponta!
  Gata! Eu nu ma mai amagesc! Cazul Panait reloaded, asta face ponta! Arunca democratia de la balconul palatului Victoria.
  Avem un ramaru ca premier

 4. micutzul1000 Says:

  Roxana , daca nu ai vazut filmul romanesc ,, TICALOSII,, te sfatuiesc sa il vezi. Este pe youtube. Dupa ce il vei viziona , cu floricele, vei intelege tot ce se intampla si acum.
  Vizionare placuta !

 5. stejarul Says:

  Ce face PSDul? Sa-l dea jos pe ponta de la sefia PSDului. Compromite tot PSDul.

 6. stejarul Says:

  ponta impinge lucrurile tot mai mult in asa fel incat profetiile lui Gupta sa para tot mai plauzibile:

  Necunoscut publicului român, profesorul indian e celebru în afara Indiei, mai ales ca prezicător şi clarvăzător, el profeţind, cu o acurateţe extraordinară, evenimentele cruciale ale sfârşitului de secol şi începutul noului mileniu: căderea lui Gorbaciov, atentatul terorist din Indonezia, căderea navetei Columbia, dar şi căderea şi execuţia cuplului Ceauşescu. Din această cauză, de-a lungul timpului, indianul a fost contactat de mulţi preşedinţi de state şi guverne. Chiar şi Elena Ceauşescu a apelat la Gupta Swami în 1983, însă, deranjată de prezicerile acestuia, soţia dictatorului l-a obligat pe guru să părăsească urgent ţara. Aflat în vizită în Bucovina “trimis de viitor”, gurul indian a făcut o serie de profeţii cutremurătoare care, dacă se vor adeveri, vor schimba faţa României şi a planetei.

  Ceauşeasca m-a făcut şarlatan

  “Românii care m-au abordat nu s-au interesat decât de propriul lor viitor. Ultima a fost Elena Ceauşescu, dar nu i-a plăcut viitorul pe care i l-am prezis. M-a făcut şarlatan şi peste două zile eram invitat să părăsesc România. Acest lucru se întâmpla în anul 1983. Un înalt personaj din Guvernul României, care a participat în calitate de revoluţionar în procesul soţilor Ceauşescu (a refuzat să precizeze numele acestuia) mi-a mărturisit cu oarecare teamă, că printre şuşotelile Elenei cu Nicolae ( la proces ) a distins de două ori, foarte clar, numele meu. Probabil acţionau târziile regrete.”

  Moartea actualului preşedinte va declanşa o explozie socială

  “Concomitent, va începe un scurt şi înfiorător război mondial – al treilea şi ultimul – programat, declanşat şi întreţinut de forţele oculte care conduc omenirea. România va participa la război încă înainte de extinderea şi mondializarea acestuia, din cauza unei politici aiurite a conducătorilor ei.

  Tinerii români vor muri pe capete în ţări străine, în locul unor străini, pentru o cauză străină de interesele românilor. Preşedintele României va fi ucis într-un atentat pus la cale de opozanţii din propriul partid de guvernământ. Moartea sa şi fariseismul ucigaşilor aflaţi la conducerea României vor declanşa explozia socială care se va rostogoli ca un bulgăre de zăpadă pe covorul nenorocirilor româneşti.”

  Românii vor trăi mai crunt decât pe vremea lui Ceauşescu

  “Să vorbim despre ceea ce va fi, despre România şi poporul său. După ce actuala guvernare va căştiga din nou alegerile, la jumătatea mandatului (perioada 2010-2011 este jumătatea actualului mandat – nota mea) se va declanşa altă revoluţie română, una cu totul diferită de cea din 1989. Guvernarea va fi brutală şi va arăta aproape ca o dictatură, deşi se va numi, în continuare, democraţie. Românii o vor duce extrem de rău. Viaţa lor va fi mai cruntă ca pe vremea lui Ceauşescu. Legile vor fi deosebit de aspre, conducerea va fi violentă şi necruţătoare. Criza se va adânci, iar cei care i-au ales pe reprezentanţii lor vor înţelege, într-un târziu, că prin înlăturarea lui Ceauşescu au adus la conducere sute de dictatori, mai cruzi şi mai lacomi decât răposatul şi că, de fapt, în România, prin revoluţie s-a “evoluat”de la rău la foarte rău.

  Averile celor îmbogăţiţi după 1989 se vor risipi

  Mii de români vor muri sub pretextul înfăptuirii dreptăţii pe care o aşteptau de atâţia ani. Va începe o adevărată vânătoare de vrăjitoare împotriva comuniştilor şi a ceea ce dvs. numiţi securişti. România se va scălda într-o baie de sânge, demnă de personajul Dracula pe care l-a impus un scriitor englez. Vor muri oameni vinovaţi, dar şi mulţi oameni nevinovaţi. Temporar, autoritatea de stat va dispărea. Opinia publică internaţională, şocată, dar preocupată de propriile griji ale războiului, va sta în expectativă şi nu va interveni. Populaţia României se va reduce aproape la jumătate. Averile celor îmbogăţiţi după 1989 se vor risipi în mâinile rebelilor scăpaţi de sub autoritatea statală.

  Din acest haos însângerat, România va ieşi purificată.”

  Militarii români îşi vor folosi experienţa în obţinerea unor victorii glorioase

  “Ceea ce mi-a purtat paşii spre binecuvântatul pământ al Bucovinei e faptul că, într-un viitor nu prea îndepărtat, de aici, va porni la întâlnirea cu destinul său, cea mai puternică personalitate politică pe care o va cunoaşte poate mileniul care a început. Am venit să mă familiarizez cu aceste sfinte locuri, de unde va porni Mântuitorul omenirii viitoare… şi trebuie să recunosc că acesta are circumstanţe favorabile. Spun asta după ce am vizitat stâlpii spiritualităţii româneşti, concretizaţi în incomparabile opere de artă, cum sunt mănăstirile Moldovei. Din Bucovina se va ridica un om bun şi credincios, tare ca o stâncă. O mână de fier, un om înţelept şi drept, de nimeni cunoscut aşa până la acea dată. El va opri prăbuşirea naţiunii române şi tot el o va înălţa în fruntea statelor de pe glob. România va ajunge în scurt timp la cea mai mare extindere teritorială din întreaga sa existenţă şi la cea mai mare înflorire economică. Militarii români, aduşi în ţară de pe fronturile unde luptau fără nici un ţel, îşi vor folosi experienţa în obţinerea unor victorii şi mai glorioase decât ale înaintaşilor lor. Va fi posibil, deoarece vor avea un ţel, o cauză şi un conducător care să-i călăuzească. Secolele următoare, România va juca un rol preponderent în viaţa politică, socială şi economică a lumii.”

  România – pilonul noii orânduiri internaţionale

  “Raportul de forţe se va schimba total în lume la încheierea ultimului război mondial. Ţările puternic spiritualizate vor dobândi supremaţia mondială. Ţările noastre, India şi România, vor deveni pilonii principali pe care se va sprijini noua orânduire internaţională. Grecia, Japonia, Franţa sau Rusia (spălată de ateism şi comunism printr-o mişcare socială mai brutală decât cea românească) vor deveni polii noii dezvoltări mondiale, bazată mai mult pe spiritualitate, cultură, religie şi artă decât pe regulile reci ale unor economii lipsite de suflet.

  Structurile statale lipsite de suflet şi istorie, precum SUA, UE, NATO se vor prăbuşi. SUA au picioare de lut, fiindcă au fost consolidate pe false premise. Slăbiciunea lor va fi demonstrată în al III- lea război mondial, în urma caruia vor disparea.

 7. stejarul Says:

  ponta impinge lucrurile tot mai mult in asa fel incat profetiile lui Gupta sa para tot mai plauzibile:

  Necunoscut publicului român, profesorul indian e celebru în afara Indiei, mai ales ca prezicător şi clarvăzător, el profeţind, cu o acurateţe extraordinară, evenimentele cruciale ale sfârşitului de secol şi începutul noului mileniu: căderea lui Gorbaciov, atentatul terorist din Indonezia, căderea navetei Columbia, dar şi căderea şi execuţia cuplului Ceauşescu. Din această cauză, de-a lungul timpului, indianul a fost contactat de mulţi preşedinţi de state şi guverne. Chiar şi Elena Ceauşescu a apelat la Gupta Swami în 1983, însă, deranjată de prezicerile acestuia, soţia dictatorului l-a obligat pe guru să părăsească urgent ţara. Aflat în vizită în Bucovina “trimis de viitor”, gurul indian a făcut o serie de profeţii cutremurătoare care, dacă se vor adeveri, vor schimba faţa României şi a planetei.

  Ceauşeasca m-a făcut şarlatan

  “Românii care m-au abordat nu s-au interesat decât de propriul lor viitor. Ultima a fost Elena Ceauşescu, dar nu i-a plăcut viitorul pe care i l-am prezis. M-a făcut şarlatan şi peste două zile eram invitat să părăsesc România. Acest lucru se întâmpla în anul 1983. Un înalt personaj din Guvernul României, care a participat în calitate de revoluţionar în procesul soţilor Ceauşescu (a refuzat să precizeze numele acestuia) mi-a mărturisit cu oarecare teamă, că printre şuşotelile Elenei cu Nicolae ( la proces ) a distins de două ori, foarte clar, numele meu. Probabil acţionau târziile regrete.”

  Moartea actualului preşedinte va declanşa o explozie socială

  “Concomitent, va începe un scurt şi înfiorător război mondial – al treilea şi ultimul – programat, declanşat şi întreţinut de forţele oculte care conduc omenirea. România va participa la război încă înainte de extinderea şi mondializarea acestuia, din cauza unei politici aiurite a conducătorilor ei.

  Tinerii români vor muri pe capete în ţări străine, în locul unor străini, pentru o cauză străină de interesele românilor. Preşedintele României va fi ucis într-un atentat pus la cale de opozanţii din propriul partid de guvernământ. Moartea sa şi fariseismul ucigaşilor aflaţi la conducerea României vor declanşa explozia socială care se va rostogoli ca un bulgăre de zăpadă pe covorul nenorocirilor româneşti.”

  Românii vor trăi mai crunt decât pe vremea lui Ceauşescu

  “Să vorbim despre ceea ce va fi, despre România şi poporul său. După ce actuala guvernare va căştiga din nou alegerile, la jumătatea mandatului (perioada 2010-2011 este jumătatea actualului mandat – nota mea) se va declanşa altă revoluţie română, una cu totul diferită de cea din 1989. Guvernarea va fi brutală şi va arăta aproape ca o dictatură, deşi se va numi, în continuare, democraţie. Românii o vor duce extrem de rău. Viaţa lor va fi mai cruntă ca pe vremea lui Ceauşescu. Legile vor fi deosebit de aspre, conducerea va fi violentă şi necruţătoare. Criza se va adânci, iar cei care i-au ales pe reprezentanţii lor vor înţelege, într-un târziu, că prin înlăturarea lui Ceauşescu au adus la conducere sute de dictatori, mai cruzi şi mai lacomi decât răposatul şi că, de fapt, în România, prin revoluţie s-a “evoluat”de la rău la foarte rău.

  Averile celor îmbogăţiţi după 1989 se vor risipi

  Mii de români vor muri sub pretextul înfăptuirii dreptăţii pe care o aşteptau de atâţia ani. Va începe o adevărată vânătoare de vrăjitoare împotriva comuniştilor şi a ceea ce dvs. numiţi securişti. România se va scălda într-o baie de sânge, demnă de personajul Dracula pe care l-a impus un scriitor englez. Vor muri oameni vinovaţi, dar şi mulţi oameni nevinovaţi. Temporar, autoritatea de stat va dispărea. Opinia publică internaţională, şocată, dar preocupată de propriile griji ale războiului, va sta în expectativă şi nu va interveni. Populaţia României se va reduce aproape la jumătate. Averile celor îmbogăţiţi după 1989 se vor risipi în mâinile rebelilor scăpaţi de sub autoritatea statală.

  Din acest haos însângerat, România va ieşi purificată.”

  Militarii români îşi vor folosi experienţa în obţinerea unor victorii glorioase

  “Ceea ce mi-a purtat paşii spre binecuvântatul pământ al Bucovinei e faptul că, într-un viitor nu prea îndepărtat, de aici, va porni la întâlnirea cu destinul său, cea mai puternică personalitate politică pe care o va cunoaşte poate mileniul care a început. Am venit să mă familiarizez cu aceste sfinte locuri, de unde va porni Mântuitorul omenirii viitoare… şi trebuie să recunosc că acesta are circumstanţe favorabile. Spun asta după ce am vizitat stâlpii spiritualităţii româneşti, concretizaţi în incomparabile opere de artă, cum sunt mănăstirile Moldovei. Din Bucovina se va ridica un om bun şi credincios, tare ca o stâncă. O mână de fier, un om înţelept şi drept, de nimeni cunoscut aşa până la acea dată. El va opri prăbuşirea naţiunii române şi tot el o va înălţa în fruntea statelor de pe glob. România va ajunge în scurt timp la cea mai mare extindere teritorială din întreaga sa existenţă şi la cea mai mare înflorire economică. Militarii români, aduşi în ţară de pe fronturile unde luptau fără nici un ţel, îşi vor folosi experienţa în obţinerea unor victorii şi mai glorioase decât ale înaintaşilor lor. Va fi posibil, deoarece vor avea un ţel, o cauză şi un conducător care să-i călăuzească. Secolele următoare, România va juca un rol preponderent în viaţa politică, socială şi economică a lumii.”

  România – pilonul noii orânduiri internaţionale

  “Raportul de forţe se va schimba total în lume la încheierea ultimului război mondial. Ţările puternic spiritualizate vor dobândi supremaţia mondială. Ţările noastre, India şi România, vor deveni pilonii principali pe care se va sprijini noua orânduire internaţională. Grecia, Japonia, Franţa sau Rusia (spălată de ateism şi comunism printr-o mişcare socială mai brutală decât cea românească) vor deveni polii noii dezvoltări mondiale, bazată mai mult pe spiritualitate, cultură, religie şi artă decât pe regulile reci ale unor economii lipsite de suflet.

  Structurile statale lipsite de suflet şi istorie, precum SUA, UE, NATO se vor prăbuşi. SUA au picioare de lut, fiindcă au fost consolidate pe false premise. Slăbiciunea lor va fi demonstrată în al III- lea război mondial, în urma caruia vor disparea.
  2

 8. stejarul Says:

  Cenzura SRI la wordpress

 9. virgilvirgil Says:

  Compromite PSD-ul ?!
  Cum vine aia „compromite PSD-ul” cu alte cuvinte ma rog frumos ?!
  Adicatelea PSD-ul m-ai poate fi compromis mai mult decit s-a compromis singur in ultimii 22 de anisori ?!…
  Hai sa fim seriosi !
  Poate asa beseii sa mai exceleze la capitolul compromitere , dar si astia mai au pina sa-i prinda din urma .
  Ce-i drept nu mult deloc , da orsicitusi …

 10. Roxana Iordache Says:

  Virgile, dacă nu vezi să citeşti, pune-ţi ochelari! Am zis USL.

 11. virgilvirgil Says:

  Roxi nu mai fi asa nervozata ca aia in primul rind nu au demonstrat „mimicogestic” cum spunea purtaturul de vorbe in vint al Geandarmeriei si au facut larma …
  Au facut larma si tulburau masinile si motocicletele care treceau prin zona .
  Eeeeeeeeeeee …
  Cum ie posibil sa tulburi masinile intr-un stat de drept ?!…
  Adica sa oracai mai tare decit claxonul ?!
  Unde ne trezim aici ?
  Suntem in Iuropa , sau unde mama dracului suntem ?

 12. virgilvirgil Says:

  Roxi , daca casti gura cind cetesti nu se vede .
  Casca ochii ca ma adresam Stejarului .

 13. Roxana Iordache Says:

  Virgile, ai promis că vii cu caii, doar vorba e de tine. 😆

 14. Roxana Iordache Says:

  Gura o caşti tu! 😛 Politicos e să te adresezi omului.

 15. Roxana Iordache Says:

  Stejare, ba nu! Crin să rămână la Cotroceni. 😉

 16. stejarul Says:

  Ce cai, Roxana? Sa ii faca Dusa salam?

 17. stejarul Says:

  Roxana, Crin nu ramane la Cotroceni! Nu vezi ca il da afara ponta cat mai repede ca trebuie pregatit palatul Snagov pt nunta lui eba?

 18. maharajahuldekapurthala Says:

  ASOCIATIA PENTRU COMBATEREA LUI BASESCU SI A INTERVENTIONISMULUI STRAIN IN ROMANIA: http://ascutirealupteideclasa.wordpress.com/2012/08/24/asociatia-pentru-combaterea-lui-basescu-si-a-interventionismului-strain-in-romania/.

 19. Roxana Iordache Says:

  Stejare, lucrurile nu sunt totdeauna ceea ce par.

 20. ada157 Says:

  Bine si atunci cine si de ce vrea sa opreasca demonstratiile impotrica lui Nosferatu ????
  Ca de aia se dau amnezi ????

 21. mariusnyc Says:

  Tara de babuini tranchilizati, asta vor liderii , asta le dam 😉

 22. stejarul Says:

  „Stejare, lucrurile nu sunt totdeauna ceea ce par.”
  Eu am ajuns la concluzia ca asta e amagire. Lucrurile sunt exact asa cum par. basescu este un ticalos dar cei mai ticalosi sunt sabotorii USL. Si ponta asta a facut tot timpul.
  Daca ponta avea un trecut curat i-as mai fi dat ceva credit, dar cu un trecut de posibil criminal si dovedit plagiator cat sa ma mai amagesc? Cat sa ma mai imbat cu apa rece?
  Eu va spun ca ponta e un ticalos mare. Poate gresesc , poate am foarte multa dreptate. Dar miza e prea mare sa gresesc in detrimentul nostru. Prefer sa gresesc in detrimentul lui ponta.

 23. stejarul Says:

  Datele lui ponta nu bat cu recensamantul! Din calculele lui lipsesc aprox 1 milion de oameni. Probabil mortii care inca sunt pe listele electorale pe care ponta nu s-a indurat sa ii stearga. Are nevoie de ei la alegerile parlamentare. Revin cu o postare detaliata.

 24. Un simpatizant poate neautentic Says:

  Ar face unii pe dracu in 4 sa distruga USLul 🙂 🙂 🙂 .

  Este si normal,daca USLul se distruge ,Base va ramane PE VECI la butoane! USLul este ultima si singura speranta care ar putea face ca Romania sa nu ajunga pe modelul rusesc al lui Putin .Este de inteles cumva disperarea cu care, toate canalele abjecte al basismului si toti cretinii care pun botul la ele ,ataca din toate pozitiile si din motive care mai de care mai stupide ,USLul …

  Pe o parte apare cate un nene Portocala si niste „liberali” ca Bogdan Duca ce injura de zor la PNL chipurile in numele „reformarii” partidului si a intoarcerii lui la „adevaratele valori liberale” care ,vezi Doamne, nu se pot realiza cu Crin .

  Adica „hai frate sa luptam impotriva lui Basescu”,da’ nu cu Crin ,ca n-are sapca „….

  Pe de alta parte tremura unii de indignare la tot ce face Ponta ,se plang oameni care abia au terminat 10 clase,apucati brusc de o sensibilitate intelectuala, ca nu il mai suporta pe Ponta deoarece a plagiat ,se indigneaza cate unul ca Virgil al nostru si tipa „tradare” la fiecare postare pe care o scoate de zici ca este platit la bucata ,cedeaza nervos cate o cucoana deoarece Ponta i-a crescut ei euroiu sau cate unul care stie el de pe Youtube, ca Ponta l-a omorat pe Panait .Jale mare …

  Adica „hai frate sa luptam impotriva lui Basescu”,da’ nu cu Ponta ,ca n-are sapca „…

  Deci hai sa luptam impotriva lui Basescu…dar fara Antonescu,Ponta sau USLul asta care ne-a adus nunai necazuri si face numai greseli … 😎 . Adica „hai sa luptam impotriva lui Basescu,dar …fara astia care chiar lupta ” ! 🙄

  Dragi papagali ,ciori vopsite basist-securiste ,poate il convingeti pe MRU sau pe Neamtu sa lupte impotriva lui Basescu … :mrgreen: Altcineva vad ca nu va place cand o face, si dati repede nemultumiti ochii peste cap injurand sau bombanind ,in functie de cat de securisti ,prosti sau prostiti sunteti.

 25. olimpiu65 Says:

  106 sase dosare penale?????? atati cetateni au incalcat legea de asa maniera in piata??? de ce nu au luat masuri ferme sa nu fie lasati sa rupa gardurile din prima seara, cum au facut-o ieri????
  si chiar chestia cu INS trimis la CC e o mizerie marca MAI chiar daca nu ar fi influentat nimic, Ponta avea dreptate toata amanarea fiind doar pt a atrage inca un vot!!!
  revenind: e periculoasa ideea care prinde contur printre cei din piata expusa de Craciun: politicienii si-au facut treaba cu demonstrantii acum ei sa isi vada de ale lor ca politicienii au alte proiecte..oricum poate cu alte cuvinte dar in acest sens!!!

 26. Trofin Doru Says:

  @ olimpiu65, mai periculos decat ideile lui Craciun nu crezi ca e comportamentul multora din usl? pana la urma un dram de adevar exista si in spusele lui.

 27. stejarul Says:

  Europarlamentarul PDL Cristian Preda , caine de paza al PSD. A spus ieri Geoana ca vrea sa revina in PSD azi preda il ataca pe blog. 🙂 penibili mai sunteti ma FSNistilor!

 28. E drept să te bucuri. Numai că în jur tronează tristețea | Teologie pentru azi Says:

  […] Dezamăgirea Mircea Dușa, care în loc să sprijine protestul poporului furat de dreptatea lui…a făcut plângeri penale la 106 persoane care au protestat în Piața Universității în ultimele 3 zile. E înfiorătoare ușurința cu care sunt intimidați sau disimularea unor demnitari puși de USL în fruntea țării și care se dovedesc oameni lipsiți de scrupule. pr. dorin picioruş psa. gianina picioruş teologie pentru azi […]

 29. virgilvirgil Says:

  Un simpatizant poate neautentic

  Mereu te-am rugat sa casti ochii daca tot te apuci sa citesti si comentezi mesajele mele si nu sa casti gura ca nu o sa realizezi altceva decit sa-ti intre musca .
  Daca ai fi cascat ochii ai fi vazut ca io nu am spus de Ponta ca e tradator , nici ca trebuie sa plece Antonescu , dimpotrva , chiar daca este necesara o analiza profunda si amanuntita a ceea ce s-a petrecut in aceste ultime luni .
  Sigur , am vorbit de dilatantism , de prostie , de habarnism , dar se vede treba ca fiind si tu stapinit de aceleasi metehne ca mai marii tai de la USL nu poti distinge astea de tradare .
  Exista si tradare , dovedita , la Rus , si indicii care duc cel putin in curtea PSD-ului , dar inca o data , am spus doar indicii , uneoari convergente si nu tradare la Ponta .
  A , ca PSD face un joc la doua capete …
  Da , aici sunt convins ca asa e .
  Ramine ca timpul sa ne dovedeasca daca convingerile mele in acest sens pot fi sau nu schimbate .
  Nu de mine depinde .

 30. Matei Florin Says:

  Costin Georgescu este, întradevăr, un om vertical. Ca el sunt puţini. Aştept să văd dacă, pentru larma aia invocată de jandarmi, nu i se va face plângere şi lui Mircea Badea. Că şi el a fost cu portavocea 🙂
  Altfel, da, @simpatizantule, coabitarea (termen la modă) partidelor din cadrul USL devine o problemă preocupantă. Acţiunile unor PSD-işti de marcă, totalmente nefireşti, au darul de a (ne) pune pe gânduri. Dacă bunelor intenţii ale lui Crin unii dintre partenerii din Uniune le dau cu tifla, nu cred că-i bine, dragi săpători, nu cred că-i bine.

 31. Un simpatizant poate neautentic Says:

  Europarlamentarul PDL Cristian Preda , caine de paza al PSD. A spus ieri Geoana ca vrea sa revina in PSD azi preda il ataca pe blog.
  ____________________________________________
  @Stejarul

  N-as spune ca Preda este caine de paza al PSD, ci al stapanului sau Basescu ….

 32. stejarul Says:

  „Este si normal,daca USLul se distruge ,Base va ramane PE VECI la butoane! ”
  poate fi corect sau poate fi doar o propaganda desantata menita sa il sperie pe Crin sa se separe de USL si sa faca capital electoral PNL indepent de colhozul USL.
  Aceste dosare penale ale prostestatarilor sunt imaginea FSNului reunit. basescu presedinte si ponta premier! PSD-PDL ! iar PNL-PC sunt doar sechestrati in USL cu pumnul bagat in gura !

  ponta a gsit inca 26 000 de morti pe listele electorale . Deci rus si BEC au facut fals in acte. De ce nu au rus si sefa de la BEC dosare penale pentru fals in acte???? Le face dosar penal celor pe care i-a chemat in bataie de joc la referendum doar sa se stearga undeva cu votul lor si care acum revoltati is striga supararea? Sa iti strigi supararea a ajuns fapta penala , domnule plagiator ponta? Dar sa furi de la ministerul dezvoltarii miliarde de euro, nu este fapta penala!
  Ce se aude cu acele audituri? Cand vedem dosare penale acolo? Ca tare iuti sunteti de pix cand sa faceti dosare penale la amarasteni ! Si tare iute au mai fost politistii sa insoteasca procurorii si pe cei dela DNA sa ancheteze batrani de 89 de ani pe ulita satului!

 33. Roxana Iordache Says:

  @Olimpiu, PSD a ajutat CCR prin netrimiterea statisticii INS. Le-a dat jigodiilor un pretext de invalidare. Nu mai sunt dispusă să-i dau circumstanţe lui Ponta.

  Crăciun a avut o intervenţie mai mult decât moderată, a fost pur şi simplu o analiză. Pertinentă. Aşa este, aşa mi s-a părut şi mie, la fel am scris şi eu, că toate astea compromit USL, rup guvernarea de popor.

  Şi realitatea e că lor li se rupe, o duc bine în funcţiile lor călduţe, coabitează transpartinic fără probleme, în timp ce proştii fac muncă patriotică şi ies în stradă ca să fie carne de tun şi masă de manevră.

  @Stejare – cine să fi făcut până acum dosare penale contra băsiştilor? Să fim realişti, ar fi fost gloanţe irosite, fiindcă orice acţiune a Guvernului contra unor foşti miniştri, în general, demnitari PD-L ar fi primit NUP.

  @Florin Matei. Care e prenumele? 🙂

 34. Un simpatizant poate neautentic Says:

  Acţiunile unor PSD-işti de marcă, totalmente nefireşti, au darul de a (ne) pune pe gânduri. Dacă bunelor intenţii ale lui Crin unii dintre partenerii din Uniune le dau cu tifla, nu cred că-i bine, dragi săpători, nu cred că-i bine.
  _____________________________________________
  @Matei Florin

  Bun ,sa spunem ca ceva ne pune pe ganduri .Suntem pe ganduri daca vreti . 🙂 Eu spre exemplu ma gandesc ca daca in USL apar tensiuni care eventual conduc la colaps ,Basescu va avea puterea pe vecie ,iar asta ar fi un dezastru .Ca urmare,din cauza ca ma gandesc la acest lucru,ii detest pe toti cei care incearca ,din prostie sau rea intentie ,sa contribuie la acest lucru avantajos pentru Basescu .Am incredere ca liderii si partidele din USL sunt suficient de maturi ca sa aiba grija singuri de aceasta alianta ,am impresia ca PNLul nu este o adunatura de copii cretini care sa fie dusi de nas de PSD ,tot asa cum sunt sigur ca nici PSDul nu o sa fie dus de nas de PNL .

  Dumneavostra va ingrijorati ca exista sapatori in USL.Sigur ca exista ,are basescu securisti pretutindeni .Astia insa nu au ce mare lucru sa faca , daca noi avem incredere in USL ca alianta functionala si nu ne agitam chiar noi singur ca prostii ,dand astfel o mana de ajutor planului lor. Pericolul insa apare cand oamenii nu mai au incredere in aceasta alianta ,cand chiar ei ajung din frica prosteasca sau isterie indusa ,sa vada dusmani in propria tabara si sa isi piarda increderea . Asta este de altfel tot ce doresc papagalii astia ca Virgil al nostru ,care zbiara cat este ziua de lunga impotriva USLului,pretinzand aiurea ca lupta de fapt impotriva lui Basescu si ca „spun adevaruri”

  Daca USLul nu rezista pana la toamna (si sunt sanse,oamenii sunt prosti),o sa fie jale si prapad ! Oricune intelege acest lucru,poate intelege si pentru ce nu ma framant deloc de eventualele tradari din USL ,cel putin pana ceva timp dupa aceste alegeri .Daca este ca cineva sa rezolve problemele USLului,atunci acestia sunt chiar cei din PNL,PSD si PC ,nimeni altcineva .Cei care insa au pretentia ca „demasca” tradari,care acuza incapacitatea aliantei si diverse esecuri imaginare ,care cer demisia unuia sau a altuia din liderii USL , nu rezolva de fapt probleme,ci vor doar sa le creeze !

 35. Roxana Iordache Says:

  Stejare. Tu de fapt vrei să revină băsismul în toată puterea şi să se termine cu Crin, PNL şi tot restul. Tot ceea ce scrii către asta duce. Şi nu de acum. Dintotdeauna. Asta e impresia mea, te poţi supăra, dar nu-mi dai deloc argumente contra teoriei mele.

 36. Matei Florin Says:

  @Roxana,

  Bine că nu te legi de mustaţă 🙂

 37. Un simpatizant poate neautentic Says:

  „Mereu te-am rugat sa …bla,bla ,bla”
  ______________________________________
  @Virgile

  Mereu ti-am spus ca ma doare undeva de rugamintile tale …Chiar nu esti capabil sa intelegi un lucru asa de simplu ?! Este o fraza simpla de tot ,n-ar trebui sa iti dea dureri de cap intelegerea ei …

 38. Roxana Iordache Says:

  Simpaticule, e o prostie sinucigaşă să aperi orb PSD cu toate că sunt atâtea date şi deja atâtea semne că unii din partidul lui Ponta vor să-l termine pe Crin. Lor de fapt le convine că au ajuns la guvernare cu ajutorul PNL, acum vor şi candidat la preşedinţie. Nu se gândesc că dacă vor porni pe calea asta, o să-i spargă Băsescu în bot şi asta e ceva ce doar vor merita. 👿 Pe noi nu ne va ajuta la nimic. Pentru că sunt nişte nemernici şi în PNL care aşteaptă la cotitură să-i ia capul lui Crin şi să concureze cu băsiştii din PSD la colaborat cu PD-L. Fii realist, e vorba de un sistem construit diabolic din 1945 încoace.

 39. Roxana Iordache Says:

  Stejare, numai când aud de Geoană mă enervez aşa de tare încât te-aş ruga să nu mai pomeneşti de el. 😡

 40. Matei Florin Says:

  @Simpatizantule,

  Ai un raţionament corect. Numai că, Doamne iartă-mă, când iese Crin şi le spune oamenilor care au votat ,,DA” să se manifeste în apărarea votului lor, iar Jandarmeria lui Duşa le face plângeri penale, unde-i logica? Eu n-am zis că n-am încredere în Uniune, există – cum ai zis – destui oameni-liant de ambele părţi, dar nu toată lumea e ca mine. Ca noi doi. Ca Roxana. Ca majoritatea celor ce scriu pe acest blog.

 41. Roxana Iordache Says:

  @Matei Florin. Matei, înţeleg – înainte semnai invers, de-aia te-am întrebat. Mustaţa e senzaţională! 😛

 42. Roxana Iordache Says:

  @Matei Florin. Părerea mea e că dacă Băsescu nu e demis parlamentar, USL nu mai are nici o şansă.

 43. Un simpatizant poate neautentic Says:

  „Simpaticule, e o prostie sinucigaşă să aperi orb PSD cu toate că sunt atâtea date şi deja atâtea semne că unii din partidul lui Ponta vor să-l termine pe Crin.Lor de fapt le convine că au ajuns la guvernare cu ajutorul PNL, acum vor şi candidat la preşedinţie. Nu se gândesc că dacă vor porni pe calea asta, o să-i spargă Băsescu în bot”
  ___________________________________________
  @Roxana

  Eu nu apar absolut deloc PSDul ,ci USLul !!! Daca ar fi cazul sa apar PSDul ,fara legatura cu USLul ,n-as misca nici macar un deget .PNLul insa l-as apara mereu ,cu sau fara USL 🙂 .Sper ca este clar .

  In rest ,PSDul ar trebui sa fie cretin sa spere ca va avea puterea fara PNL si la fel se pune problema si in cazul PNLului .Daca nu sunt impreuna ceva timp de acum inainte,daca nu joaca in mod corect unii fata de altii,se va alege praful de ambele partide iar Basescu va trage loviturile de gratie tuturor „ranitilor” .Te asigur ca stiu asta si cei din PNL si cei din PSD…

 44. Roxana Iordache Says:

  Marius Mina, prietene, ţară mai ipocrită decât SUA nu există, acum am înţeles. Asta fac guvernările „democrate”. Şi când mă gândesc că papagalu-ăla de Mitt n-are şanse să-l bată pe obamozaur! 👿

 45. virgilvirgil Says:

  Un simpatizant poate neautentic …

  Se vede cit esti de papagal asa ca … Ramine tot cum am stabilit .
  Eu nu spun sa se strice USL , dar modul in care pui problema arata ca nu te duce deloc …
  Capul …
  Adica de dragul unei fete morgana stai cu curul in sus sa ti-o tot traga ca nu cumva sa se suprere ala care te vinde , nu ?
  Brava !
  Pai in astfel de cazuri te alegi si cu futaiul si cu paralele luate .
  Si sa ne mai miram de ce s-a ajuns unde s-a ajuns ?!…

 46. stejarul Says:

  Roxana, eu scriu ce cred si vad gresit in Romania si sincer nu am energie sa combat acuze ca sunt basist. Am scris inainte ca ponta sa trimita datele la CCR ca tot ce trimite e bullshit. Mi-ai spus ca sunt paralel. Ti-am raspuns , pe maine. Eram convins ca „maine” vine dezastrul si a venit.
  Uite aici alta bomba:

  „Populaţia stabilă a României este de 19.043.767 de persoane, cetăţeni români şi străini cu domiciliul sau reşedinţa în România,”

  La astia trebuie adaugati inca 1 milion cica nerecenzati. Face 20 de milioane populatia Romaniei (inclusa si diaspora) Din astia 3,5 milioane sunt minori. Asta inseamna ca pe listele electorale ale lui rus (cu diaspora cu tot) ar fi trebuit sa fie 16,5 milioane de persoane.

  Din listele lui rus trebuiesc scosi doar mortii 26. 000 adica ajungem cu calculul 18 200 000 minus 26 mii la 18 170 000.

  Deci listele actualizate ale lui ponta contin 1 670 000 mai multe persoane decat sunt in viata ! (18,17 milioane minus 16,5 milioane) PONTA ARE PE LISTE APROAPE 2 MILIOANE DE MORTI SI NU VREA SA II DECLARE!

  Roxana, eu scriu ce cred eu. Voi puteti considera ca sunt basist. Am absoluta convingere ca timpul va demonstra ca am avut dreptate.
  Nu sunt basist, sunt numai ahead of my time! (asta mi-au demonstrat toate evenimentele din Romania pana acum)
  Spun ca Crin sa rupa USL pentru ca e o tradare infernala acolo dar nu am certitudinea ca va fi mai bine daca il rupe. Am doar speranta ca PNL ar putea supravietui.
  In acelasi timp am certitudinea ca daca mai sta in USL bine nu ii va fi. ponta il sapa iar PNLul are sanse foarte mari de dizolvare.
  E o situatie foarte incalcita la care eu nu vad nicio solutie… stiu doar ca inactiunea in momentul in care esti parlit la foc incet de un partener tradator e moarte sigura.

 47. Roxana Iordache Says:

  Simpaticule, e riscant să „asiguri” pe cineva de ceva în numele altora. Eu cred că de fapt nu ne contrazicem, dar tu ar trebui să renunţi să pari „setat” pe respingerea criticilor la adresa USL – a PNL, a PSD, a PC, dacă e cazul.

  La rândul meu am spus că sunt suficienţi care ştiu că separat n-au nici o şansă. Dar ceea ce tu nu pari dispus să accepţi e că sunt şi suficienţi care nu vor USL. Ci vor băseală. Şi atunci toată energia care ar trebui canalizată asupra eliminării totale şi definitive a băsiştilor şi a băsimului se iroseşte pe precauţii interne. Despre asta e vorba.

  Nu poate continua aşa. Sub nici o formă. Sunt diferenţe flagrante de atitudine între Ponta şi Crin, între PSD şi PNL. Ori se stabileşte linia comună, una tranşantă, ori mai bine pa.

 48. virgilvirgil Says:

  Eeeeeeeee , pai ce sa-ti fac Roxi ?! Nu tu i-ai invatat pe toti de pe aici sa nu cumva sa zica careva cit de cit ceva de dragalasii USL-isti ?!
  Na , iote ca Simpaticul asta atit i-a trebuit .
  A bagat la cap si acuma poftim de ii mai scoate daca poti …

 49. Un simpatizant poate neautentic Says:

  „Numai că, Doamne iartă-mă, când iese Crin şi le spune oamenilor care au votat ,,DA” să se manifeste în apărarea votului lor, iar Jandarmeria lui Duşa le face plângeri penale, unde-i logica?”
  _____________________________________________
  @Matei Florin

  Logica dupa mine este urmatoarea …

  Nu Dusa face aceste lucruri ,tot asa cum nu parlamentul ,ponta sau antonescu au trimis procurorii pe campii ,cum nu Marga a facut diversi ambasadori sa aiba declaratii tampite,etc . Cred ca problema nu este deloc una de tradare,ci una provenita din simplul fapt ca inca nu au putut sa fie indepartate toate lichelele aduse de Basescu nu doar in jandarmerie,ci ,in cam toate institutiile si structurile Romaniei .

 50. mariusnyc Says:

  Vosganian maraie, altii pe dedesubt lucreaza la greu, apare un articol vechi , reincalzit al lui Portocala Mecanica pe un site controlat de Ioana Costescu si Vlad Moisescu, frectii diverse. Daca prin absurd ar reusi(ceea ce nu cred) gruparea insuracelului Tariceanu, sa preia PNL , o sa-i spuna „nenea” lui Dan Diahonescu, in procente . Fara Antonescu, PNL e dead meat, fara Antonescu, USL e varza calita in farfuria Basescului

 51. ada157 Says:

  Roxai drag amea… Nu are PSD contrac candidat ptr CRIN.

  Nici vorba . Dac arenunta la CRIn .. e vai steaua lor.
  Cand vorbeste de milioane de voturi.. e jale pina le strangi.
  Sansa lor este sa mearga pe mana lui Crin , de indoit eu d ePonta ma doare capul… Cam duce picioarele stramb. Doar nu degeaba Nosferatu l-a vrut de ginere ???
  S-o fii legat vreo prietenie sincera ???

 52. virgilvirgil Says:

  Stejarul …

  Cum bine spui solutii nu se pot avansa in acest moment si situatia e al dracului de incilcita .
  Trebuie facuta o analiza cu cartile pe masa , o analiza la amanunt in urma careia sa se traga concluzii si sa se ia masuri .
  Daca mai pot fi luate .
  Apoi , daca mai pot , masurile trebuiesc atent monitorizate si orice deviere penalizata .
  Ochiul cit sarmaua si ca pe butelie .
  Si foarte important , cine a gresit sa plateasca deja greselile .
  Altminteri , daca se refuza plata greselilor pe principiul ca nu te amesteci tu peste oamenii mei , e prapad si jale .

 53. stejarul Says:

  „cine să fi făcut până acum dosare penale contra băsiştilor? Să fim realişti, ar fi fost gloanţe irosite, fiindcă orice acţiune a Guvernului contra unor foşti miniştri, în general, demnitari PD-L ar fi primit NUP.”

  Daca nu putea face plangeri penale. de ce nu le face macar publice hotiile de la ministere. Sa stim si noi ca, cale de intoarcere nu mai e.
  A facut public doar 200 de milioane de euro furate de avocati angajati de ministerul dezvoltarii si colace de wc de 15 000 de euro! Atat! astea sunt toate hotiile lui udrea? Daca facea publice miliardele furate de udrea as mai fi avut speranta ca intr-o zi o vedem pe japita cu catuse… asa ca tine totul ascuns, maine ne spune ca nu au gasit nimic.
  Pai nu ne-au spus duminica ca au centralizat datele de la MAI si vom vedea surprize luni cand trimit datele la CCR? Ce surprize ? 3 milioane in diaspora? Asta stiam! Supriza erau 2 milioane de morti pe listele electorale pentru ca atatia sunt! Asta era surpriza!
  Sau poate ca surpriza (neplacuta) era acel infim 26 ooo de decedati !

 54. Roxana Iordache Says:

  Stejare, evident că scrii ce vrei! Dar – repet – nu-i corect să mi se ceară ca la rându-mi să nu scriu ce vreau. Fair enough? 🙂 Lucrurile-astea cu listele le-am spus şi eu – nici nu mi-am imaginat că n-au fost trimise datele de la INS! Grupul de la Cluj l-am combătut şi eu. Atâta doar că tu ai o anumită atitudine, nu ştiu cum să-i spun, anticonstructivă.

  Pentru că faci nişte propuneri care nu se articulează strategic, adică n-ai viziunea „de după”. Tu doar expui ipoteze fataliste, dar nu le contrapui viziunea cu privire la ce ar urma dacă ar fi urmate propunerile tale. Despre asta-i vorba şi de-asta am considerat că atitudinea ta serveşte sistemul. Involuntar – nu te-am acuzat! Am spus doar care e impresia mea. Şi ea persistă. Repet: nu pentru că tu ai avea vreo vină. Ci pentru asta îmi inspiră atitudinea ta. Te-ai mai scos fiindcă singur spui că nu vezi nici o soluţie. 😛 Cine nu vede nici o soluţie cum crezi că poate fi creditat în propunerile lui care nu duc nicăieri? 🙂

  Şi repet: ţi-am spus că eşti paralel cu a noastră realitate de aici pentru că nu ştii cât de greu spre imposibil e să mobilizezi oamenii în stradă.

 55. Roxana Iordache Says:

  @ada157. Despre ce ginere vorbiţi?

 56. Un simpatizant poate neautentic Says:

  „Se vede cit esti de papagal asa ca … Ramine tot cum am stabilit .
  Eu nu spun sa se strice USL , dar modul in care pui problema arata ca nu te duce deloc …
  Capul …”
  _____________________________________________
  @Virgile

  Daca tot nu poti tu sa te exprimi civiilizat, atunci ia de la mine un calduros „hai siktir” si mai du-te putin si in pizda matii ! Ok ?! Te’n gura de patruped taranist pavelescian … 🙄

 57. ada157 Says:

  Basescu – si te rog sa nu ma mai domnesti atat – l-a vrut pe Victor POnta ginere ptr una din frumoasele inculte Elena sau Ioana.

 58. Roxana Iordache Says:

  Marius Mina, nu-l mai băga pe Tăriceanu în ciorba asta, am mai făcut o dată tâmpenia să ne certăm din cauza lui.

 59. virgilvirgil Says:

  Ma Simpaticule ma …
  Ma ia-o ma si tu mai cu binisorul .
  Vezi , te-ai virit in vorbele oamenilor mari si acuma o tot primesti pe coaja .
  Ma neica , te-ai cerut de la ai batrini la ordinator ?
  Stie mama ta, tatal cu ce te ocupi tu ?!…
  Ti-au dat voie ?
  Io crez ca nu .
  Eeeeeeee , nu ie frumos sa stii !

 60. virgilvirgil Says:

  Simpaticule ,

  Tot cum am stabilit ramine ma prostule !

 61. Un simpatizant poate neautentic Says:

  Simpaticule, e riscant să “asiguri” pe cineva de ceva în numele altora. Eu cred că de fapt nu ne contrazicem, dar tu ar trebui să renunţi să pari “setat” pe respingerea criticilor la adresa USL – a PNL, a PSD, a PC, dacă e cazul.
  ________________________________________________
  @Roxana

  Inseamna ca ar trebui sa par altceva decat sunt . 🙂 Da,pana in toamna chiar asa sunt setat 🙂 ,deoarece unitatea USLului si castigarea alegerilor din toamna ,imi par mult mai imprtante decat simtul meu critic . 🙂

  Oricum,majoritatea criticilor la adresa USLului sunt de proveninenta basista ,din laboratoarele lor ,si nu au in general nimic comun cu logica ci,din contra ,sunt doar cretinisme basiste din cele mai cumplite …

 62. Un simpatizant poate neautentic Says:

  @Gile

  Tot in gura ti-o trag ,fosila pavalescian-basista de Urziceni …. 🙂

 63. virgilvirgil Says:

  Roxi , scoate si mie de la spam ravasele alea destepte te rog .
  Merci !

 64. Un simpatizant poate neautentic Says:

  @Roxana

  Vezi ca unul din mesajele de la spam era civilizat 🙂 .Poate ar trebui sa il scoti pe ala de acolo si eventual,daca vrei, sa le stergi pe astea … 🙂

 65. stejarul Says:

  „Tu de fapt vrei să revină băsismul în toată puterea şi să se termine cu Crin, PNL şi tot restul. Tot ceea ce scrii către asta duce. Şi nu de acum. Dintotdeauna. Asta e impresia mea,”

  Pai da, asta e impresia pe care o dau. Corect.
  Asta pentru ca eu il vad pe basescu doar un nebun tinut sus de niste ticalosi si tras de sfori de el. Asta am scris intotdeauna!
  S-o adeverit acum la referendum ca daca ticalosii grupului de la Cluj nu il ajutau, basescu era istorie?
  Ce este basismul? Este un nebun la Cotroceni cu sutii si tarfele aferente iar in spatele lui niste ticalosi au furat sefia celui mai mare partid din Romania (PSD) si il dirijeaza pe nebun sa faca cele mai mari ticalosii impotriva poporului roman. Asta pentru ca atunci cand vor veni ei la putere o sa ii venerati pentru orice mizilic dupa asa cataclism cuma fost regimul basescu.
  Grupul de la Cluj, foloseste basismul sa va aduca in stare de lobotomizati si sa ii venerati ca ei fura mai putin decat basescu.

 66. virgilvirgil Says:

  Simpaticule, cum dracu de poti fi atit de prostovam mai baiatule ma ?
  Ma , tu te-ai carut voie de la parinti sa umbli la ordinator si sa te bagi in vorbele oamenilor mari ?
  Io crez ca nu !
  Ia vezi neica ca daca dau ai batrini peste tine o sa-ti rosesca curul cu nuiaua .
  Hai , sterge-o mcosule !

 67. stejarul Says:

  „Cine nu vede nici o soluţie cum crezi că poate fi creditat în propunerile lui care nu duc nicăieri? ”
  Da! Poate fi creditat. E peste un an de cand strig „atentie la grupul de la Cluj! De aici vine pieirea!” Nu am avut solutie cum sa scapati de ei, dar am reusit sa ridic un „warning flag”!
  Deci pot fi creditat pentru atentionare… doar daca voi ati fi fost putin mai vigilenti!
  Daca Crin isi folosea dreptul de veto impotriva lui rus…

 68. Ion Beuca Says:

  Este pentru prima oara cand am probleme cu electoratul meu USL-ist, din zona pe care o reprezint in CJ Maramures. Oamenii nu inteleg cum este posibil ca Jandarmeria sa reprime revolta justificata a protestatarilor. Din ce in ce mai mult, oamenii se simt abandonati si asta nu e bine deloc.

 69. Un simpatizant poate neautentic Says:

  @Virgile

  Poate este timpul sa avem mai mult grija cum discutam unul cu altul ….

  Sa stii ca daca ma apuc de tine te fac franjuri ,pe bune ! Imi displac mie golanismele si vulgaritatile,dar te asigur ca o sa te simti o biata copila naiva si violata cu perversiuni, daca ma apuc de tine.Este pacat mosule,ai si mata o varsta si este pacat sa te cureti umilit si pangarit !

  Eu iti propun de dragul Roxanei sa incerci sa te controlezi si sa revenim la echilibrul ala fragil pe care l-am avut dupa ce mi-ai trimis tu ultimele injuraturi la care nu am raspuns …Nu te intinde deci cu tupeu crezand ca sunt baiat bun ,deparece o vei lua urat de tot !

 70. stejarul Says:

  Roxana.
  cel mai important lucru care vreau sa-l spune sunt acei aproape 2 milioane de persoane fictive de pe listele electorale pe care ponta nu vrea nici un ruptu capului sa ii scoata.
  Nu stiu de unde provin. Zorro a confirmat ca o ruda de a sa decedata era pe liste si chiar i se atribuise postmortem CNP!
  Crin sa se lupte sa curete listele. 2 milioane sunt foarte multi mai ales la alegerile Parlamentare unde unui candidat nu ii trebuiesc foarte multe voturi in plus sa triseze alegerile.
  Am suspiciunea ca PSD nu are asa multi sustinatori cum vor ei sa ne faca sa credem. Chiar si ridicarea PDLului de la 7 procente la 30+ procente in perioada lor de glorie e dubioasa.
  Ma gandesc daca ar face publice listele electorale, sa le afiseze la primarii sa poata lumea anunta rudele decedate care apar pe liste…

 71. Roxana Iordache Says:

  Ada – OK! Să ştii că sunt şi persoane de 70 şi peste cu care sunt la persoana a doua singular, dar asta, doar de comun acord. 🙂

  De unde ştii că l-ar fi vrut ginere? Băiatul chiar nu e prost, iar mama lui, care şi-a dedicat toată viaţa ca să-i crească singură pe el şi pe sor-sa, chiar nu merita o loază de noră. 🙂

 72. Roxana Iordache Says:

  Simpaticule şi cu Virgil, sunteţi infantili. 😛

  Stejare, grupul de la Cluj e doar o anexă.

 73. Un simpatizant poate neautentic Says:

  cel mai important lucru care vreau sa-l spune sunt acei aproape 2 milioane de persoane fictive de pe listele electorale pe care ponta nu vrea nici un ruptu capului sa ii scoata.
  _______________________________________________
  @Stejarule

  Sunt mai mult de 2 milioane ,iar Ponta a trimis CCRului toate documentele .Ei sunt cei care nu au vrut sa le ia in considerare .Ca un exemplu asa ,diferenta de pe site-ul Biroului Electoral Central

  http://www.becreferendum2012.ro/DOCUMENTE%20BEC/Situatie.pdf

  intre cei de pe listele permanente fara CI si cei cu CI ,este de cam 2,6milioane din cate stiu eu .Acesti oameni trebuiau scosi de pe lista deoarece sau sunt cetateni cu domiciliul in strainatate,sau sunt cu CI expirat ,caz in care conf legii 370/2004 art 5 alin 3 ,nu ai cum sa le treci seria si numarul CI asa cum este prevazut acolo pentru oricine este trecut pe listele electorale permanente …

  Problema este insa la CCR,nu la Ponta …

 74. Un simpatizant poate neautentic Says:

  Simpaticule şi cu Virgil, sunteţi infantili.
  ___________________________________
  Eh,doar Virgil este infantil . :mrgreen:

 75. Roxana Iordache Says:

  @Stejare, nu Ponta „curăţă” listele. Te strică înverşunarea de a acuza oamenii şi pentru ceea ce nu merită.

  @Ion Beuca. Naşpa!

  @Simpaticule. Nu a trimis esenţialul, statistica INS.

 76. mert245 Says:

  numarul persoanelor de pe listele permanente trims de guvern 14,9 milioane

 77. olimpiu65 Says:

  acum cu siguranta suntem toti necajiti si frustrati. eu am criticat USL cand am avut ocazia , ba personal sunt impotriva oricarei asocieri a PNL cu FSN rosu sau portocaliu, dar impotriva basismului nu este decat o varianta (politica): USL!!
  mi-e ciuda pe greselile in special PSD dar si in PNL le merge gura unora a-mpulea de mori cand ii auzi sau citesti ce scriu!
  ce a fost a fost, e istorie, prefer sa merg inainte doar nu-mi doresc un USL sub 50% la toamna si Basescu mare aranjor de guverne tembele?!!!

 78. Roxana Iordache Says:

  Olimpiu, că nu-ţi doreşti tu e una, dar asta nu înseamnă că se va şi realiza. Repet, dacă Băsescu nu e demis parlamentar, USL e pa.

 79. ada157 Says:

  Rox .. eu 55 ( membru fondator partid Ponta ) 1990.
  Despre ei stiu tot…facut 2 camp electorale cand IIlici avea 85 % , partid 66 %.
  Partid distrus Rus. Eu grup separat Petre Roman de partid.
  Petre Roman ceva verisor grad 3- 4 cu TB.
  TB tras pe model Rus partid ca pres de sub picioare lui Roman.
  capacitate conducator toti slab , mult sub Bunica…
  dar oameni slabi si fara caracter.
  TB , Roman ( lider national , primul ce se visa pe viata ) , Gioana (politic cel mai slad).
  Victor Ponta atras atentia TB pentru ginerica .
  Victor refuzat si suferit piana acum.
  Prostovan nu vrut data la o parte cum era NORMAL ptr CRIN presedinte.
  Acum eram cu 3 ani de presedintie a lui CRIN ( orator stralucit).
  Dus pe Prostovan toata tara de mana ca pe orbi , dar prostie fff puternica , doborat pe el.
  Sufera CRIN dar si mai mult noi…( adus prostovan 2.3 milioane VOTURI ).
  Si eu crescut copil de la 6 nai divortata , copil procuror , as starnge de gat decat sa intre in rahat…
  pentru Rus , eu as scoate ochii Ponta.
  Sper ca desi m-am prostit depanand amintiri din sf tinerete revolutionara ( membra club CC 22 ) tu data super desteapta ai inteles.
  Cand prin oho 1990 am atras atentia despre A Severin mi-am luat-o… acum Adriana dreptate , qui prodest ???
  Mirarea mea B.N Duvaz si Mazare admis Rus…

 80. Roxana Iordache Says:

  @mert245. Sursa, te rog! Şi repet întrebarea, de ce nu a trimis statistica INS?

 81. virgilvirgil Says:

  Ma Simpaticule ma , vezi tu , io am naravul prost sau bun de a nu ma speria asa cu una cu doua si fac pe dos la amenintari .
  Ma , nu m-au speriat pe mine Ceausescu si securitatea lui , Iliescu si Basescu ,clanuriel tiganesti din Sinesti si Voluntaari la un loc si sa ma sperii de un ala care se piteste dupa monitor si nu are curaj nici macar sa spuna ce are de spus sub semnatura propriului nume ?!…
  Hai sa fim seriosi !
  Fugi cu ursul ca sparii copchii !
  Tu esti nebun ?! Te pui pe amenintari ? Ce e aia ?!…
  Crezi ca de pomana bat la aproape 2 metri si peste suta de kile , numa asa ca sa am picerele lungi la fuga ?!
  In plus niciodata nu ies din casa far de a purta asupra mea doua arme de foc .
  Doamne fereste si apara , chiar nu ai toate tiglele pe casa daca faci bagabonteli de Ferentari cu mine .
  Fii baiet cuminte si de isprava , mai casca si tu ochii , poate mai inveti cite ceva , ca nimeni nu s-a nascut invatat .
  Vezi , tu nu te poti astimpara sa ma tot califici si injuri .
  Pacat de tine , chiar imi esti simpatic …
  Eu te sfatuiesc sa sezi cuminte si nu vei avea din partea mea niciun prejudiciu .
  Ocoleste ce scriu io , fie ca-ti place sau nu , nu-ti mai da cu presupusul la ravasele mele .
  Nu de alta , dar esti pe linga subiect , te afli in treaba vorbind despre lucruri pe care nu le cunosti si mai ai si prostul obicei de a califica si injura , ca altminteri daca vii cu argumente nu am a ma supara .
  Pai nu se poate asa .
  Fii o de isprava cum te-am cunoscut .

 82. Roxana Iordache Says:

  Ada, mulţi înainte, te-am provocat, nu trebuia să spui! Înseamnă că eşti o bunică foarte tânără. 🙂

 83. ada157 Says:

  CRIn era si este singurul care poate tine piept si darama ( sigur din vorbe ) pe Nosferatu.
  restul le tremura genunchii.

 84. ada157 Says:

  Multumesc.. tanara am fost demult , o data cand mi-au mancat niste ciudati ficatii… de asta mor .. pe nenorociti ca Nu stiu sa aprecieze pe CRIN.
  rara om in politics sa nu ia de unde sa-l apuci si cum am spus care sta tare pe picioare…

 85. ada157 Says:

  Eu ca multi am fost , ei ca mine mai putin ptr ca Nu pot,
  Sunt anii mei sunt mandra de ei de ce m-a dus capul in viata sa fac.
  Si tie f.f. mult sanatate ,si sa luptam pina la capat … sascapam de jigodii , fiind se poate …

 86. Radu Humor Says:

  Dușa și ceilalți presimt că vor fi mari mișcări de stradă începând de luni 27 august și încearcă să se acopere de ceva măsuri preventive !
  Plătesc eu toate amenzile care nu se vor da celor cărora li s-au întocmit PV.
  E un fel de a spune „treci mă mai departe, dar fă-te că te împiedici de mine 😉 „

 87. mert245 Says:

  INS a trimis rezultatele partiale validate de comisie la ccr

  14,9 mil rezulta din datele transmise la CCR
  CCR a luat in calcul diaspora si cei cu CI expirate si a spus ca nu a fost cvorum

 88. Un simpatizant poate neautentic Says:

  Ocoleste ce scriu io , fie ca-ti place sau nu , nu-ti mai da cu presupusul la ravasele mele .
  __________________________________________
  @Virgil

  Ei na ! 🙂 Hai ca esti chiar hazos 🙂 .

  Ba’ Virgile,mosule,asta chiar nu-ti pot promite ca o fac,te-as minti,si nu-mi place sa fac asta 😎 .Pot insa sa iti promit altceva ,ca voi comenta mereu , toate postarile tale pe care am chef sa la comentez si care imi starnasc interesul (in general din motive de absurditate bassta) . :mrgreen:

 89. Un simpatizant poate neautentic Says:

  „Ma , nu m-au speriat pe mine Ceausescu si securitatea lui , Iliescu si Basescu ,clanuriel tiganesti din Sinesti si Voluntaari la un loc …”
  ___________________________________________
  @Virgile

  Basescu ce a avut cu tine?! Nu i-ai facut treaba repede si la timp cum ai promis si s-a suparat pe tine ? 😎

 90. Un simpatizant poate neautentic Says:

  „In plus niciodata nu ies din casa far de a purta asupra mea doua arme de foc .”
  __________________________________________
  @Vilgil (sau Gile ,cum ii spun eu )

  Hai ca daca tot stiu ca citesti aici si fierbi neputincios :mrgreen : ,trebuie sa iti spun ca esti un fel de Rambo de Urziceni ,nu alta 😎 .Ce dracu faci Gile cu armele alea ,tragi dupa ciorile care iti invadeaza gradina dintre blocuri ?! 🙂 Uau,bai da’ esti dur nu gluma ! Chiar iesi mereu cu doua arme la tine si chiar ai „avut ” si nenumarate femei cum te-ai laudat candva ?! Armele sunt cumva doua pistoale pe care le folosesti simultan ,sau o mitraliera de companie si un aruncator de grenade ?! 😎

  Ce tare esti mosule ! 🙂 …. Ca catine nu gasesti … 😎 . Ai dracu’ taranistii astia basisti, umbla daca este nevoie si cu TABurile dupa ei 😎 .

 91. Un simpatizant poate neautentic Says:

  Fierbi Virgile ,nu-i asa ? :mrgreen: Nu stii daca sa injuri de mama cum stii tu , cum ti-ar place si cum ai mai facut , sau daca sa incerci si tu un stil de dialog care nu te avantajeaza si care te duce la pieire ? … 🙂 Hai,lasa lasitatea si spune ceva,Rambo mic cu doua arme de foc la brau 🙂

 92. Roxana Iordache Says:

  Ada, mulţumesc!

  Simpaticule şi cu Virgil, voi aveţi toţi bouţii acasă? 😯 🙄

 93. Un simpatizant poate neautentic Says:

  Simpaticule şi cu Virgil, voi aveţi toţi bouţii acasă?
  ______________________________________
  @Roxana

  Despre Virgil nu garantez absolut nimic ,ba mai mult ,cred ca intrebarea ta este foarte intemeiata in privinta lui . :mrgreen:

  Ce ma face sa vorbesc cu Gilica aici,pe un subiect trecut ,este faptul ca nu deranjez ultimele topice si deci, ca astfel de discutii (imbecile recunosc,dar necesare pentru clarificarea relatiilor mele cu Gil pentru viitoarele subiecte ) nu afecteaza acest blog ….

  @Gile,stiu ca tu citesti si fierbi .Nasoala viata ai nu ? 🙂 O sa ti-o fac si mai nasoala daca nu te faci baiat cuminte . 😎 Bai,stai umil si fa-te ca nu vezi ce iti scriu 😉

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: