USL SĂ BOICOTEZE SESIUNEA EXTRAORDINARĂ! ŞI UN SEMNAL DE TREZIRE PENTRU PONTA, POATE ÎNŢELEGE CĂ DIFERENŢA NU ÎNSEAMNĂ PROSTIE :)

PD-L trebuie lăsat să se dea de ceasul morţii, să dea din mânuţe şi din picioruşe, să deconteze toate mizeriile pe care le-a făcut cu Borfeta, cu Broscoi, cu anularea alegerii lui Valer Dorneanu la CCR şi înlocuirea lui banditească, la ceas de noapte, în dispreţul oricărei reguli, cu servitorul lui Băsescu, Ştefan Minea.

Democraţia nu-i pentru proşti. Democraţia e pentru cei cu anticorpi. Demnocraţia e pentru cei capabili să o apere de ea însăşi, în  esenţa ei sinucigaşă, în faţa ticăloşilor care îi speculează deopotrivă beneficiile şi vulnerabilităţile pentru a o înlocui cu dictatura – cum a fost regimul personal Băsescu. La fel ca democraţia, statul de drept nu poate fi apărat decât dacă-i calci în picioare pe cei care-l calcă în picioare. Şi pot fi călcaţi în picioare pur şi simplu folosind legislaţia şi „măreţia” ei, vorba lui Zegrean :mrgreen: , în avantajul majorităţii poporului român. Alegătorii chiar asta aşteaptă de la USL: să nu fie proşti. Să ne scape definitiv de Băsescu, băsişti şi băseală. În nici un caz cei 7,4 milioane de alegători – cu 3 milioane mai mulţi decât a luat USL la locale – nu aşteaptă de la USL să fie pasivi, blegi, impotenţi şi să capituleze fără luptă, în loc să apere, să salveze şi să pună în vigoare voturile zdrobitoare de la referendumul naţional. Pe care nimeni n-are dreptul să le anuleze, fără a călca în picioare însuşi principiul constituţional fundamental, acela al suveranităţii poporului şi al puterii care emană de la acea suveranitate.

Deci, să ne lase dragul de premier cu texte privind apologia prostiei, fiindcă în acest fel nu face decât să înfurie alegătorii. Şi să facă bine să nu-l mai asocieze pe Crin la prostia lui, aşa cum a făcut când i-a speculat fair-play-ul de a nu-şi exercita dreptul de veto faţă de băsistul Rus, catastrofa de la Cluj. A greşit Crin! A greşit grav! Era mai dator să asculte avertismentele alegătorilor lui, decât să accepte pe nemestecate propunerile aliatului. Din păcate, decontăm cu toţii.

Eu zic aşa: să fim uniţi, siguri pe noi şi raţionali, legitimaţi de 7,4 milioane de voturi şi enorm de obligaţi faţă de ele, deci, să folosim toate cărţile, să nu ne dăm bătuţi în faţa unui cadavru politic şi a cimitirului lui de mafioţi.

Deci, să nu convocăm sesiune extraordinară, în sensul că să o convocăm teoretic, dar practic să le urăm colegilor noştri parlamentari vacanţă plăcută şi urarea de a ne vedea la toamnă. Ne-a mâncat Băsescu o vară, măcar ultimele ei zile să le folosim inteligent.

USL tocmai a propus reunirea plenului pentru luni. Liberalii sunt destul de ageri, deci din partea lor e clar ce au de făcut. Problema e cu pesediştii, ei în general şi în particular de câţiva ani, mai precis, de prin 2004 încoace, au dovedit că nu prea ştiu ce vor şi au cam luat-o. De la Băsescu. Mereu de la el. Numai de când PSD s-a aliat cu PNL, le-a mers bine, au ajuns la guvernare sigură, elegantă, partenerială – nu în chip de prezervativ, cum i-a folosit PD-L. Acum sunt semne că unii din PSD sunt dispuşi să se prostească la loc. Iar alţii sunt băsişti troieni.

Preşedintele Camerei Deputaţilor e de bună credinţă: simpaticul Valeriu Zgonea face exces de zel, declară că umplu pesediştii avioanele din străinătate ca să-şi ruineze concediile şi să se întoarcă în ţară doar pentru a se face preş, din nou, în faţa celui pe care poporul român l-a făcut preş. La referendum.

Deci, parlamentarii USL să nu se prezinte în plen! Cei care sunt în Bucureşti să se mişte în Piaţa Unviersităţii, fiindcă oamenii se simt abandonaţi şi nu vor mai veni la vot. Ceea ce vizează Băsescu şi ai lui – şi am tot avertizat în aceste ultime săptămâni, ultraamical în susţinerea pentru Ponta, în acelaşi timp l-am avertizat că Băsescu vizează ca, după ce revine, să uzeze de absolut toate mijloacele, să schimbe majoritatea parlamentară, să dea jos Guvernul Ponta – mai ales că acum vine şi un ministru al Justiţiei tare periculos pentru infractori -, să bage la puşcărie nişte tâmpiţi care acum sunt dispuşi să-l retrimită la Cotroceni – la fel cum a făcut-o varză pe Aspazia după ce s-a folosit de ea, pentru că aşa sfârşesc şantajabilii care n-au curaj să se elibereze – , să organizeze alegerile cu un nou guvern MRU, să le fure, să facă zob USL şi să spulbere orice speranţă pentru România. Dacă slugile lui Băsescu din sistem au avut disperarea eficientă de a face ce au făcut pe perioada de până la pronunţarea CCR, orice om cu o minimă capacitate de judecată îşi dă seama ce-ar urma – fără scrupule şi fără ca Băsescu să iasă în faţă, strict în forţă ocultă – dacă CIURUITUL cu 7,4 milioane de voturi ar reveni la Cotroceni.

Nu vreau să vorbesc de trădare, prefer să mă refer – cu neplăcere absolută –  la prostie, slăbiciune şi nereprezentativitate  – din care premierul pare a-şi face un titlu de glorie în ultimele zile. Ponta ar trebui să ştie că e primul mâncat – şi mai ales din interiorul PSD, nu doar aripa cu „damblaua” – dacă nu mobilizează PSD ca să apere poporul şi să refuze să revină dictatorul.

Dacă nu e în stare să apere voturile populare şi pe alegătorii care au sentimentul că au fost şi sunt expuşi inutil, USL e istorie. Tot resentimentul pentru un eşec care nu e al nostru, al milioanelor de votanţi, se va canaliza asupra USL, alianţă percepută ca responsabilă pentru incapacitatea de a securiza victoria populară.

Din păcate şi Crin Antonescu e expus la maximum în aceste condiţii. Fiindcă aliaţii se dovedesc slabi, aşa cum au fost destui şi în campania pentru referendum. Crin ştie prea bine că băsiştii nu sunt adversari, ci duşmani – sunt termenii lor, dovediţi de atâtea ori în acţiunea banditească, împotriva unei alianţe USL duse de nas pe calea regulii pe care unii o respectă inadecvat, adică, prosteşte. Când ştii că duşmanul inventează reguli, trebuie tu să i-o iei înainte. Pentru că tu ai un scop nobil. Şi mijloacele nu depreciază scopul, dimpotrivă, se justifică pe măsura finalităţii superioare. E o problemă de adecvare. Dacă tu te duci ca idiotul cu mâinile goale în faţa unui cuţitar, îţi omoară mai întâi familia, din sadism, pe urmă, te ţine un pic ostatic ca să te folosească, după care, finalmente, tot te omoară. Umilitor. Ăsta e Băsescu. Ăsta e băsismul. Flancat de puterile care se vor coloniale. Şi cărora un singur om le stă în gât: Crin Antonescu. Asta e realitatea. Se vede şi din baletul socialiştilor europeni cu prostituaţii zişi populari. Se vede şi din defetismul PSD faţă de Băsescu şi PD-L.

Mai are rost USL? Un proiect generos, pe termen lung, e în pericol din pricina prostiei. Dacă PSD nu luptă pentru demiterea lui Băsescu, e preferabil ca USL să se destrame acum, deschis şi elegant, decât să fie făcută ferfeniţă, în episoade groteşti, de către un Băsescu revenit de la groapă şi energizat cu sete de răzbunare. Una care, spre deosebire de tot ce a făcut până acum, ar fi strict subterană. Deci, cu atât mai morbidă.

Aşadar, dragi Ponta şi PSD, e nu doar stupid, ci şi revoltător la maximum să pui în pericol un enorm câştig, doar dintr-o lipsă de voinţă scandaloasă de a marca victoria finală!

Parlamentul reprezintă suveranitatea poporului şi are tot dreptul să anuleze anularea votului popular suveran. Şase politruci nu pot fi mai presus de voinţa naţională, nu pot transcende suveranitatea poporului. Mai ales că au încălcat, grav, însăşi legea în raport cu care au avut de judecat, ceea ce este evident din motivarea lor aberantă. Şi din faptul că există trei opinii separate, coerente, convergente şi categorice, în favoarea validării votului.

PSD are sânge? USL să boicoteze cvorumul, în aşa fel încât până la încetarea vacanţei parlamentare să nu se citească aberaţia CCR în Parlament, iar USL să pregătească validarea demiterii – plus varianta de rezervă, demiterea pentru înaltă trădare – semnaţi aici:

http://www.petitieonline.com/cerem_parlamentului_sa_il_acuze_pe_basescu_de_inalta_tradare

Dar, repet, în opinia mea, înalta trădare e varianta de rezervă. Parlamentul are tot dreptul să ia act de rezultatele votului popular şi să decidă demiterea lui Băsescu în consecinţă. Decizia se întoarce la CCR şi să vedem care Aspazie se mai opune. Până atunci, ea trebuie revocată disciplinar, conform Legii Curţii Constituţionale şi înlocuită cu altcineva, la propunerea USL.

Apropo, are PSD o mână bună! Aţi căutat-o mult până s-o găsiţi – şi îmbârligată cu Securitatea, şi cu cazier penal, fostă puşcăriaşă de drept comun – cum naiba de i-a fost şters cazierul, după ce a graţiat-o Ceauşescu? Întrebare la care în mod sigur de-alde Coldea are răspunsul.

România e ţara stării de fapt infracţionale şi Ponta îşi face scrupule “legaliste”. Plus titlul de glorie că el va persevera în prostie şi va continua “să joace cinstit” în faţa trişorilor.

Mai încurajaţi-l şi voi, am impresia că unora din PSD le convine situaţia – sigur, sunt câteva codiţe de topor şi în PNL, dar nesemnificative şi nu suflă în faţa lui Crin, spre deosebire de şulfele băsiste care-l fac pe Ponta (nu doar) de la Cluj.

Dragă Victor, domnule prim-ministru, nu vă înţeleg zelul de a vă afirma în mod repetat mândria de a fi prost! 🙄

Ponta pare setat de un PR gripat într-unul şi acelaşi referen, că şi dacă ar fi să o ia de la capăt, tot prost ar fi în raport cu băsismul. Păi, cum altfel se pot interpreta afirmaţiile:

Regret că ne-am lăsat cu toţii păcăliţi de către nişte oameni necinstiţi„, „Când eşti de bună credinţă cu un hoţ, rămâi fără portofel„, MONUMENTAL: „Puteam să nu adoptăm cvorumul dar atunci ce diferenţă ar mai fi fost între Antonescu şi Băsescu?” – una esenţială, puiuţ: aceea, că Băsescu era distrus de jure, iar Crin, interimar tot de jure încă trei luni! Ceea ce încă se poate realiza şi USL are obligaţia să o facă, adică, să valideze votul popular.

Deci, Ponta ştiind că e o prostie să joace după reguli cu bandiţii, ce credeţi că mai declară, totuşi? „Nu boicotăm cvorumul la Parlament, pentru că noi vrem să demonstrăm care e diferenţa între noi şi ei„.

Victor Ponta, măi drăguţă, ni se rupe nouă, celor 7,4 milioane de alegători ce vreţi voi să demonstraţi – şi nu e clar la cine te referi când foloseşti persoana întâi plural -, dacă nu sunteţi în stare să păstraţi puterea, dându-l jos definitiv pe Băsescu!

Înainte să emiţi prostii, şi să le mai şi repeţi – de parcă noi am fi ca băsiştii setaţi să înghiţim harneala voastră şi să o preluăm pe nemestecate – mai bine te-ai gândi, premierule, ce vrem noi, alegătorii, să demonstraţi voi: că nu sunteţi proşti.

Până una-alta, din tot ce a declarat Ponta până acum rezultă că diferenţa cu care atât se mândreşte constă în prostie. Mulţumesc, dar, nu, mulţumesc!

Diferenţa dintre USL şi băsişti nu trebuie în nici un caz să fie prostia, amice Victor Ponta! Ci dimpotrivă. Dacă înţelegi ce spun. Dacă nu, întreabă-l pe Crin.

Aseară la Gâdea, Ponta se mai lăuda că el şi Crin nu sunt golani, pe când Băsescu e golan. Cu golanii trebuie să fii mai golan decât au visat ei vreodată că poate fi un domn. Doar un domn.

Dacă Ponta spune că revenirea lui Băsescu la Cotroceni e doar „o formalitate”, în ciuda votului meu şi ale celorlalţi 7,4 milioane, ce rost ar avea să mai votez vreodată?

Încununarea mentalităţii lui Ponta: „Categoric dacă vrem să ne întrecem în trişat, domnul Băsescu ne va bate totdeauna”.

Şi-atunci, de ce nu vă duceţi acasă? Şi de ce ne-aţi mai pus pe drumuri, la referendum?

Reclame

72 răspunsuri to “USL SĂ BOICOTEZE SESIUNEA EXTRAORDINARĂ! ŞI UN SEMNAL DE TREZIRE PENTRU PONTA, POATE ÎNŢELEGE CĂ DIFERENŢA NU ÎNSEAMNĂ PROSTIE :)”

 1. USL SĂ BOICOTEZE SESIUNEA EXTRAORDINARĂ! ŞI UN SEMNAL DE TREZIRE PENTRU PONTA, POATE ÎNŢELEGE CĂ DIFERENŢA NU ÎNSEAMNĂ PROSTIE :) » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 23 August 2012 – Blog « CRIN ARE DREPTUL SĂ SEMNEZE DECRET PREZIDENŢIAL PRIVIND ELIBERAREA MONEI PIVNICERU DIN FUNCŢIA DE JUDECĂTOR […]

 2. Ileana Andersson Says:

  Au amanat convocarea parlamentul pentru citirea deciziei CCR pentru luni. Posibil sa iasa ceva in weekend-ul asta? Ma refer la miscarile de strada.

  Nu inteleg cum pot astia de la usl, sa mai respecte decizia CCR cand aceasta a fost viciata de presiunile si amenintarile asupra judecatoarei Aspazia Cojocaru. Toate cedarile acestea or sa-i coste pe cei de la usl.

  Stejarul: nu sant de acord cu spargerea usl, fara ajutorul PSD nu o sa reusiti niciodata sa-l dati jos pe Basescu. Electoratul roman, unul din cele mai sarace din europa nu va vota niciodata un partid politic de dreapta astfel incat sa aiba o majoritate absoluta. Nici pdl-ul nu a reusit sa aiba o astfel de majoritate. intotdeauna minoritatile si UMDR au participat la formarea guvernelor. Daca usl-ul nu se sparge mai au o sansa reala sa ia majoritatea absoluta la alegerile din toamna si astfel sa-l sileasca pe Basescu sa respecte alegerile. Si este important ca UDMR-ul si minoritatile sa nu mai fie aduse la putere. Acestea s-au dovedit mereu o masa de manevra si un factor de instabilitate in viata politica din Romana. Pentru ca sa nu va inchipuiti ca daca minoritatile si UDMR-ul au tradat guvernul PDL nu or sa-i tradeze si pe cei de la USL. Este vital ca USL-ul sa castige o majoritate clara ca sa guverneze linistiit si mai mult pentru a-l izola pe Basescu.

 3. ada157 Says:

  Felicitari fata desteapta.
  Ai o elocinta perfecta.

  Daca Nu vrea Ponta sau Nu poata la Cluj cu el la Rus si Dancu.
  Dupa atata balet va ajunge sigur pe faras si la PSD. E nebun daca se increde in promisiunile Marinarului.

  Mi-e teama ca nu-l prinde Oct la Palatul Victoria.

  Se da pe tava lui Nosferatu. Iar PSD va gresi a 2 oara fata de CRIN.

  O sa se uite lung dupa votanti in Noimebrie… asta daca mai permite Nosferatu alegeri… sau poate la anul si la multi ani..

  Domnia si prostia s eplatesc in viata cel mai scump.

  In maximum 30 de zile vom vedea cine a avut dreptate si cine NU.

 4. olimpiu65 Says:

  bravo! asta e mesajul pe care trebuie sa-l dam si pe acre trebuie sa-l ia in seama liderii USL.nu depunem armele chiar adac ramane doar unul in picioare!!!
  pdeleprele deja sunt in spasme, iar s-au vaicarit in afara.
  azi, satul fiind de ziarele romanesti, am rasfoit cateva din cele ale neamurilor din Deutschland. care-s de dreapta o tin ca neamtul tra la la cu critica la adresa lui Ponta dar am citit in altele si niste analize care se doreau obiective. din pacate mi s-au parut insuficienti informati analistii si normal ca neavand toate datele, analizele sufereau la greu. eu chiar nu pricep, nu se poate contracara fluviul de dezinformare ce curge spre partenerii nostri europeni si media vest europeana????

 5. Când unii se joacă cu nervii noștri | Teologie pentru azi Says:

  […] Roxana Iordache: „Demnocraţia e pentru cei capabili să o apere de ea însăşi, în  esenţa ei sinucigaşă, în faţa ticăloşilor care îi speculează deopotrivă beneficiile şi vulnerabilităţile pentru a o înlocui cu dictatura – cum a fost regimul personal Băsescu. La fel ca democraţia, statul de drept nu poate fi apărat decât dacă-i calci în picioare pe cei care-l calcă în picioare”. […]

 6. treebeard00 Says:

  @olimpiu65
  Sigur ca da, putem sa inchidem granitele si sa cenzuram internetul si massmedia. Putem s-o numim filtrare sau aviz conform daca vrei, ba chiar „contracarare a fluviului de dezinformare” – sa nu inteleaga toti prostii.

 7. Ileana Andersson Says:

  Dezinformarea vine de la servicii care mereu au fost de partea lui Basescu in acest conflict. Basescu o sa cada cand il parasesc serviciile la fel cum a cazut ceasca, tot cand l-au parasit serviciile. Servciile noastre au oameni care scriu in presa occidentala si platesc gras pentru ca acele articole sa apara sub sigla ziarului. Romania a pierdut controul asupra propriilor sale servicii secrete, el fiind infestate de spioni straini.

 8. stejarul Says:

  “Nu boicotăm cvorumul la Parlament, pentru că noi vrem să demonstrăm care e diferenţa între noi şi ei“. ponta

  Cui vrei sa demonstrezi ca esti altfel? In nici un caz celor 8,5 milioane ca nu asta vor ei sa vada.

  Ce inseamna „altfel”? Inseamna cumva ca esti capabil sa arunci la gunoi 8,5 milioane de voturi in timp ce basescu se agata de fiecare vot pe care il poate sutii? Uite la basescu, RESPECT PENTRU VOT!
  In timp ce ponta face 8,5 milioane hartie igienica!
  Sa nu fii „altfel”! Sa fii ca basescu cand e vorba de voturi. Sa le aduni cu aviditate… nu sa inchizi portile sectiilor de votare in nasul alegatorilor cum a facut rus ioan.

  Sa-ti fie dragi si sa le respecti! Sa te bucuri de ele si sa arati ca esti pe masura lor. Un premier puternic nu unul care plays the fool!

  Oricum, dupa mine, ponta e doar o rama care nu avem ce face trebuie sa il sustinem in functia de premier.. pentru o vreme! Sper cat mai scurta.

 9. Last Says:

  se baga in seama ambasadoru britanic, la ei pe blog. N-ar fi rau sa ii raspunda cat mai multi … Daca o sa aprobe comentariile 😉

  ii f.te grija si pe astia cu reformele noastre, cu FMI …

  http://blogs.fco.gov.uk/martinharris/2012/08/23/after-the-courts-verdict/

 10. mariusnyc Says:

  harneala de categoria a 3 a, „vrem sa demonstram ca nu suntem ca ei „..;-)))))
  Deci am „mirosit-o” pe smecherie din timp…ce rau imi pare ..

  Ma ia capul …

 11. Roxana Iordache Says:

  @treebeard. Nici tu nu crezi aberaţiile pe care le emiţi. Dacă le crezi, înseamnă că nu eşti decât un personaj cu coloană din fecale, un sclav în faţa unor interese străine oneroase. România trebuie să fie demnă, pentru că are statut partenerial european egal şi de aliat NATO.

  Ce a făcut Macovei cândva se pedepsea cu moartea. Dar nu-s de acord. Eu pledez pentru viaţă, pentru penitenţă. La fel şi pentru Băsescu.

  Cine poate susţine infractorii băsişti nu merită nici un scuipat în gură. E prea preţios pentru gura lor spurcată de felaţii.

 12. Roxana Iordache Says:

  Măi dragă amice, Marius Mina, m-am plictisit de câte ori am amintit că l-am troznit pe Ponta preventiv pentru Rus. Crin e de vină că a acceptat. Să recunoaştem. Tot el are obligaţia acum să facă eforturi ca să ne salveze voturile şi să rămână la Cotroceni.

 13. mariusnyc Says:

  Ramane de vazut, pina luni mai e timp

 14. Roxana Iordache Says:

  @Ileana Andersson. Serviciile se bat între ele ca chioarele. Dacă eram preşedinte interimar le încăieram până când veneau în genunchi. :mrgreen:

  Glumesc, evident. Dar sigur zburau Coldea şi alţi câţiva, nu vreau să spui care. Oricum va urma. 😛

 15. Roxana Iordache Says:

  Plenul CCR se revoltă şi cere respect. Personal, le fut un respect oral. Cu trei excepţii, singurii judecători care îşi merită statutul de veghetori ai constituţionalităţii, nu slugi politice.

  O şleahtă de prostituate politice! Vor respect! Ce respect vreţi, mă nenorociţilor? Voi ce respect aţi avut faţă de noi, 7,4 milioane de alegători, măiii. infractorilor îmbuibaţi?! Fiindcă e o infracţiune ce aţi făcut voi, 6 hoţi să vă permiteţi să anulaţi 7,4 milioane de voturi! Aţi merita să fiţi călcaţi în picioare de toţi votanţii. Nimic altceva nu meritaţi. Dar ne-ar fi scârbă să ne murdărim picioarele. 👿

 16. virgilvirgil Says:

  Wawww ! Crinulet si Victoras au gresit ?!…
  Nu se poate !!!
  Nu mai „go” , nu mai „rules” , nimic , nimic ?!…
  Pai cind io spuneam ca din capul locului au pus cap compas spre aratura , ca o sa „go” cu oistea in gard si o sa „rules” pina o sa se alega praful …
  A , evident io eram agentul lui Baselu si taman din cauza ca am … cobit io , au dat nataraii cu oistea in gard , n’asa ?

 17. ilecaragiale Says:

  Compunere despre „plebicist”
  (plan simplu de idei)

  „Ana” are mere. „Sanda” are pere.

  „Sanda” iese, după ani şi ani, pe sticlă, la Sandra (Stoicescu) – 11 aug.
  Emisarul stătea să vină.

  Pe 12 vine emisarul, iar pe 13 se face că face vizite şi preacuvântă. T.B. îşi foloseşte organul (de presă). Preacuvântă şi el. La „Voci”. Dispus la „coabitare”. Pe la prânz începe procuriada. Pe emisar nu-l deranjează. Nici pe Ponta.

  Pe 14 aug., zi plină, plină:
  – Procurorii luptă la baionetă şi deschid alte fronturi;
  – A. N. reia postările pe blog şi vorbeşte subtil. Intre altele, despre „Noul limbaj”: „Războiul este pace. Libertatea este sclavie. Ignoranţa este Putere. Ceea ce a fost bun este acum rău; ceea ce a fost rău este acum bun.” Unele subtilităţi au dispărut ulterior de pe blog. „Sanda” şi „Ana” fac schimb de mere şi de pere.
  – Mona, fără mere, fără pere (sper!), se plimbă cu maşina lui Andrei Năstase. E pozată de profesionişti. Iese bine, dar puţin mişcată.
  – T.B. trimite la CCR petiţia de devansare a hotărârii hotărâte. CCR zice că da, să trăiţi!
  – Ponta îşi foloseşte organul (de presă). Zice că vrea, şi el, „coabitare”. Are un nou limbaj. De stenograme de lemn. Electorii se prind şi ameninţă că nu mai vor să „vorbesc” cu el. Nu-l deranjează.

  Pe 15, Băsescu pune lacăt la curticică şi pleacă în concediu. Se-nchină la unii, alţii se-nchină la el. Face „chef la mânăstire”.

  Între timp, restul lumii tooot numără!
  Degeaba. „Ana” ştia exact câte mere trebuie să aibă. De-aia a şi grăit: „Dacă nu s-a atins pragul care-i problema?”

  Zăgrean, Minea, Motoc şi Kovesi dispar din prim-plan. Ne certăm cu „Ana” şi Dănileţ, caricaturile momentului. Furiei electorilor i se contrapune băşcălia. Doar, doar s-o dizolva.

  Şi dl. Ponta apare la teveuri ca să facă glumiţe. Pe cealaltă jumătate a ecranului sunt oamenii revoltaţi din P.U. Nu-i vede, nu-l deranjează. Ponta e vesel şi satisfăcut ca un boboc după ce-a luat 10 la dictare. La lecţia „Ana are mere”. Se dizolvă şi el în caricatură.

  După ce ne-a numărat pe limba lui Rus, Ponta şi-a cam încheiat, zic eu, socotelile pe-aici. Probabil va intra în „formula optimă de reprezentare a României la U.E.” .
  Iar Crin nu are în jur niciun om politic „de tăria parfumurilor sale”.
  La întoarcerea din vacanţă, piesele din Parlament vor fi aranjate probabil altfel.

  Unde-o fi „dragă Stolo”?

 18. Roxana Iordache Says:

  Proştii de la USL care sunt gata să capituleze ar trebui să ştie că nici măcar nu mai pupă alegeri, pentru că dacă au nemernicia să permită întoarcerea trădătorului de ţară, el va institui stare de urgenţă şi va prelungi puterea sine die, adică, atât cât va urma războiul dictat de SUA.

  Şi pentru Antena 3, poate Alina Petrescu şi Mihaela Bârzilă iau o mică pauză şi fac şi ele nişte exerciţii de dicţie. E jenant să vezi că înghit litere şi abia respiră, uneori.

 19. stejarul Says:

  „Kovesi: Am foarte multe aşteptări de la noul ministru al justiţiei”

  Un sut in cur! Asteapta-l ca vine.

 20. Roxana Iordache Says:

  Cum a putut ajunge o târfă ca Alina Ghica şef al CSM? Ce târâtură! Gusturile jegului de Băsescu, care toată viaţa lui a avut numai târfe, cu una s-a şi însurat.

 21. Ileana Andersson Says:

  Au amanat convocarea parlamentul pentru citirea deciziei CCR pentru luni. Posibil sa iasa ceva in weekend-ul asta? Ma refer la miscarile de strada.

  Nu inteleg cum pot astia de la usl, sa mai respecte decizia CCR cand aceasta a fost viciata de presiunile si amenintarile asupra judecatoarei Aspazia Cojocaru. Toate cedarile acestea or sa-i coste pe cei de la usl.

 22. virgilvirgil Says:

  Trebuia nu sa suspectati Marius , era suficient sa cascati ochii si nu gura , s-ar fi vazut clar din capul locului , cum de altfel v-am tot spus , ca demiterea lui Basescu era imposibila .
  Un pod prea indepartat …
  A Bridge Too Far parca ii spuneti voi pe la amerlocii aia .

 23. Roxana Iordache Says:

  Exagerezi, amice. Unul este Eminescu. Sigur, asasinat. 🙂

 24. Roxana Iordache Says:

  Virgile, mai lasă-mă cu placa asta stupidă! Singura greşeală a fost Rus. Actualizarea listelor ţi-ar fi închis gura ta mare şi fără argumente. Ţi-ai fi folosit-o doar la pupat. 🙂

 25. virgilvirgil Says:

  „Proştii de la USL care sunt gata să capituleze…”
  Cuuuuuuum ?! Ce ie aiaaaaa ?! Prostii de la USL ?!
  USL aia care urma sa guverneze minimum 10 ani si dupa care inca 10 schimbind pe Ponta cu Antonescu si pe Antonescu cu Ponta ?!
  Nu se poate !!!
  Roxi , te-ai dat cu Baselu !
  Trist !
  Ha-ha-ha !
  Pai buna parte dintre ei luptau la greu pentru Baselu inca inainte de a incepe distractia asta .
  Cind io-ti spuneam luam injuraturi …

 26. virgilvirgil Says:

  Placa , neplaca Roxi , din pacate am fost singurul care am atras atentia ca o sa dam cu oistea in gard de o sa se aleaga praful si tot din pacate „placa” de zici s-a dovedit a fi adevarata .

 27. olimpiu65 Says:

  manacatorii de kakat portocaliu viseaza doar cenzura sau limitarea drepturilor omului!!! asa ca nu ma voi chinui sa explic unor fascisti diferenta intre o informatie corecta si minciuna institutionalizata!!!
  ma mir ca de la atata UE mai reusesc sa ciripeasca!!!

 28. stejarul Says:

  Virgile, cum sa fie un pod prea indepartat? E aici sub nasul nostru doar ca rus o facut rost de sfoara si ponta ne-o legat picioarele!
  Trebe rupte sforile si am ajuns la pod!
  Ce face avocatul poporului? De ce nu se auto-sesizeaza ca prin decizia CCR de a accepta procentul de 46%, 500 000 de romani au fost inclusi in cvorum si in acelasi timp li s-a refuzat dreptul de a vota?
  O plangere la senat! Sa cheme senatul CCR la raport?
  Nici o autoritate nu face nimic cu informatia ca aspazia are o condamnare penala? De ce nu o cheama Senatul si pe ea ;a raport? Sa explice!

  Daca Crin se mai uita si pentru o secunda la ce spun cei din UE, atunci e un las. Sa se uite la ce spunem noi, cei care il votam!
  Ce poate face UE? Sanctiuni impotriva Romaniei? No si ce? Daca tot ajunge basescu la Cotroceni lasa-l sa ajunga in fruntea unui stat ultra-sanctionat si cu pilele lui in UE il „desanctioneaza”!
  Nimic nu mai conteaza decat sa ne eliberam de regimul basescu. Dupa ce o facem, venim noi cu explicatii la UE si facem circ pentru ca ne-au impus reguli incalcand dreptul romanilor la autodeterminare.

 29. mariusnyc Says:

  Roxana are dreptate dar..cine a insistat sa-l puna pe Rus? Cred ca tot ea ;-))) sau eu …

 30. virgilvirgil Says:

  stejarul …

  Nu te amagi . Rus a fost doar mijlocul , nu si cauza .
  Unul dintre mijloacele care au facut imposibila demiterea .
  Cauza profunda si reala este aceea ca suntem colonie , ca in Romanica de mai bine de 20 de ani se mimeaza demicratia , ca aici s-au cinstruit forme fara fond cum sunt si acele institutii la care tu faci referire mai sus .
  Pacat de Antonescu .
  Nu este suficient pregatit sa se inhame la carul asta , dar eu il cred onest si bine intentionat si de aceea trebuie sprijinit .
  Sprijinit de catre noi proistimea , cei multi … Ca daca se sprijina tot pe aia pe care s-a sprijinit pina acuma …
  Aici functioneaza principiul „nu te sprijini pe mine ca cazi!”.
  Numai ca trebuie sa vrea si el …
  Este momentul sa ne cheme in strada si sa se puna in capul nostru .
  Daca vrea …
  Daca nu … Nu .

  PS

  Sa nu mi-o zici pe aia cu hai sa iesim in strada ca e de ris .
  Cum am mai spus , poporu nu iese in strada , POPORUL ESTE SCOS IN STRADA .

 31. virgilvirgil Says:

  Roxi scoate te rog mesajul ala inteligent , da ce spun io inteligent , deosebit de inteligent care s-a dus la spam si in care ii raspundeam Stejarului .

 32. mariusnyc Says:

  Declaratia Senatorului Daniel Savu:

  În semn de protest faţă de modul controversat şi ambiguu în care Curtea Constituţională a luat decizia de invalidare a Referendumului pentru demiterea preşedintelui României, am hotărât că nu voi fi prezent la sesiunea
  extraordinară a Parlamentului, în cadrul căreia se va citi textul prin care Traian Băsescu se va întoarce la Palatul Cotroceni.

  Cred sincer că prin prezenţa mea în plen n-aş face altceva decât să legitimez o decizie profund controversată şi politizată, împotriva cetăţenilor României, aşa cum NU ar trebui să fie deciziile Curţii Constituţionale.

  Ştiu că USL a anunţat că va respecta decizia Curţii Constituţionale, oricare ar fi aceasta. Din acest punct de vedere, sper din tot sufletul că nu voi fi obligat, prin disciplina de partid, să renunţ la această hotărâre pe care înţeleg să o anunţ public şi să mi-o asum ca parlamentar.

  Sper ca partidul meu să înţeleagă că am datoria să fiu solidar cu ploieştenii care au mers la Referendum şi pe care i-am asigurat că votul lor nu va fi în zadar. Vă spun deschis, la momentul respectiv am spus ce am crezut ! Nu mi-am imaginat nicio clipă că votul a 7.400.000 de oameni va fi ignorat. Ştiu că acum există dezamăgire, tristeţe şi neîncredere în rândul celor care m-au întrebat de atâtea ori “Când ne scăpaţi de Traian Băsescu ?” În egală măsură, ştiu că orice ar face şi ar spune politicienii, până când această voinţă a străzii nu va fi îndeplinită, va exista întotdeauna precedentul “Dar pe Băsescu tot n-aţi putut să-l schimbaţi !”

  Personal, nu pot decât să vă spun ceea ce cred, în continuare! Rămân pe baricade şi încerc să-i conving pe cei mai sceptici să nu renunţe la dreptul de vot. Este singura şansă !

 33. mariusnyc Says:

  Daniel Savu
  În semn de protest faţă de modul controversat şi ambiguu în care Curtea Constituţională a luat decizia de invalidare a Referendumului pentru demiterea preşedintelui României, am hotărât că nu voi fi prezent la sesiunea
  extraordinară a Parlamentului, în cadrul căreia se va citi textul prin care Traian Băsescu se va întoarce la Palatul Cotroceni.

  Cred sincer că prin prezenţa mea în plen n-aş face altceva decât să legitimez o decizie profund controversată şi politizată, împotriva cetăţenilor României, aşa cum NU ar trebui să fie deciziile Curţii Constituţionale.

  Ştiu că USL a anunţat că va respecta decizia Curţii Constituţionale, oricare ar fi aceasta. Din acest punct de vedere, sper din tot sufletul că nu voi fi obligat, prin disciplina de partid, să renunţ la această hotărâre pe care înţeleg să o anunţ public şi să mi-o asum ca parlamentar.

  Sper ca partidul meu să înţeleagă că am datoria să fiu solidar cu ploieştenii care au mers la Referendum şi pe care i-am asigurat că votul lor nu va fi în zadar. Vă spun deschis, la momentul respectiv am spus ce am crezut ! Nu mi-am imaginat nicio clipă că votul a 7.400.000 de oameni va fi ignorat. Ştiu că acum există dezamăgire, tristeţe şi neîncredere în rândul celor care m-au întrebat de atâtea ori “Când ne scăpaţi de Traian Băsescu ?” În egală măsură, ştiu că orice ar face şi ar spune politicienii, până când această voinţă a străzii nu va fi îndeplinită, va exista întotdeauna precedentul “Dar pe Băsescu tot n-aţi putut să-l schimbaţi !”

  Personal, nu pot decât să vă spun ceea ce cred, în continuare! Rămân pe baricade şi încerc să-i conving pe cei mai sceptici să nu renunţe la dreptul de vot. Este singura şansă !

 34. mariusnyc Says:

  Daniel Savu – senator PSD

  În semn de protest faţă de modul controversat şi ambiguu în care Curtea Constituţională a luat decizia de invalidare a Referendumului pentru demiterea preşedintelui României, am hotărât că nu voi fi prezent la sesiunea
  extraordinară a Parlamentului, în cadrul căreia se va citi textul prin care Traian Băsescu se va întoarce la Palatul Cotroceni.

  Cred sincer că prin prezenţa mea în plen n-aş face altceva decât să legitimez o decizie profund controversată şi politizată, împotriva cetăţenilor României, aşa cum NU ar trebui să fie deciziile Curţii Constituţionale.

  Ştiu că USL a anunţat că va respecta decizia Curţii Constituţionale, oricare ar fi aceasta. Din acest punct de vedere, sper din tot sufletul că nu voi fi obligat, prin disciplina de partid, să renunţ la această hotărâre pe care înţeleg să o anunţ public şi să mi-o asum ca parlamentar.

 35. stejarul Says:

  zegrean a marturisit ca documentele trimise de ponta la CCR nu erau ce i s-a cerut si atunci ca nu mai traga de timp, CCR a votat pe ce aveau. E clar dovada de superficialitate in felul in care CCR a tratat acest referendum. Parlamentul are obligatia sa returneze decizia inapoi la CCR si sa le ceara sa faca in asa fel incat sa obtina TOATE INFORMATIILE NECESARE UNEI DECIZII CORECTE!

  Crin sa se lupte! Cum sa acceptam o decizie luata in pripa de CCR???? INADMISIBIL! O DECIZIE CARE INCALCA DREPTUL LA VOT AL CETATENILOR?

 36. stejarul Says:

  Virgile,

  am observat ca daca scriu o postare mai lunga apoi fac CUT , refresh la page si paste apoi postez, nu mai intra in spam. Ca si cand daca postez in primele secunde de cand am deschis pagina nu o baga in spam.

 37. stejarul Says:

  Daca ponta nu vrea sa retrimita la CCR cifra actualizata a numarului de votanti pe listele electorale (aia de 15-16 milioane) si procentul de peste 50% prezenta la vot, sa isi dea frumusel demisia, punem un interimar care face asta. Doar nu o sa il obligam sa mearga puscarie cum spuneau rus si aspazia!
  E mai inportant pentru USL sa aiba presedintele decat premierul. Premieri poate tot numi Crin odata basescu demis.

 38. acuvio Says:

  Dacă poate fi chemată în justiţie orice instituţie a Statului, ar fi posibil să fie controlate şi dioptriile Curţii Constituţionale prin justiţie?
  Motivul: Aspazia Cojocaru 🙂

 39. stejarul Says:

  http://www.cotidianul.ro/joc-la-doua-capete-sau-doar-slabiciunile-politicianului-necopt-192213/
  OOOPS!

 40. Last Says:

  Crin a semnat decretul de numire al Monei P.
  E timp pana luni pentru indepartarea nemernicei kovesi si a slugii morar. Macar sa avem (si mai ales sa aiba !) compensatia asta daca in parlament vor accepta fara vlaga reintoarcerea oligofrenului.

 41. mariusnyc Says:

  Întrebări pentru Victor Ponta, Joc la „două capete” sau doar slăbiciunile politicianului „necopt”?

  http://www.cotidianul.ro/joc-la-doua-capete-sau-doar-slabiciunile-politicianului-necopt-192213/

 42. mariusnyc Says:

  Marea defăimare a Aspaziei Cojocaru: implicarea în reţeaua falsificatorilor

  http://www.jurnalul.ro/observator/aspazia-cojocaru-flasificare-diplome-621851.htm

 43. stejarul Says:

  „Preşedintele Comisiei de Afaceri Europene a Bundestagului, Gunther Krichbaum, a declarat pentru MEDIAFAX, referindu-se la comentariile lui Crin Antonescu la adresa cancelarului Merkel, că acestea au fost dăunătoare chiar preşedintelui interimar.”
  Ne stergem undeva cu declaratiile escrocilor astora! Pana nu sunt in pielea noastra, sa nu ne judece !

 44. Last Says:

  alt rahat si Gunther Krichbaum. Afaceri cu SIE ?
  Zice gunther ca stie si el cum e cu regim nedemocratic (cele 2 germanii). Mare bou …

 45. octavpelin Says:

  ROX,de acord cu tine ,mai ales ca decizia de”invalidare” data de CCR ESTE CADUCA,INTRUCAT ABHAZIA COJOCARU A FOST CONDAMNATA IN DOSARUL DE FALSIFICARE AL LUCRARILOR LA DREPT IMPREUNA CU SOTUL EI PAVEL SI SEFUL RETELEI UNCHIUL EI VASILE FODOR,GRATIATA DE CEAUSESCU,ZEGREAN UN TURNATOR LA SECURITATE,SI EXEMPLELE JUDECATORILOR CU O „INALTA MORALA „BASISTO-SECURITA CONTINUA DAR SI „FASNEATA „DE CLUB DE FITE AL AMBASADORULUI MIHNEA MOTOC”DISIDENTA BASISTA”IULIA MOTOC…

 46. olimpiu65 Says:

  ma uitam la investirea Monei Pivniceru si ma gandeam ca un om deosebit cum este Crin va pleca din Palatul Cotroceni si se va intoarce acolo un nenorocit ca Basescu! Trist!!!!

 47. Ana are mere « Mihai Hristea Says:

  […] vă rog, acest articol scris de Roxana Iordache pe blogul său, apoi poate semnaţi şi petiţia prin care cerem […]

 48. ioprotestatarul Says:

  „Aceste acţiuni, cărora li se adaugă, în ultima perioadă, actele denigratoare la adresa unora dintre judecătorii Curţii, cărora li se contestă moralitatea, integritatea, pregătirea profesională, produc grave prejudicii de imagine CCR şi tind la decredibilizarea sa, punând sub semnul îndoielii deciziile pe care Curtea le-a pronunţat.”
  Zau? Pai daca este asa pot sa ma pis si eu pe un gunoi securist si zdreanta penala numita Aspazia? Nu?! Atunci ma pis pe Basescu.

 49. Sandi Says:

  Roxana Iordache spune:

  joi 23 august 2012 la 2:21:15 pm
  Virgile, mai lasă-mă cu placa asta stupidă! ….
  ******
  Pe care o pune cand pe o parte cand pe alta ! 🙂

  Daca referendumul tinea 2 zile cvorumul era atins cu brio !

  .

 50. virgilvirgil Says:

  Stejarul …

  Din pacate liberalilor le place sa tot fie violati de catre fesenei , fie ei pedei sau pesedei , la fiecare ciclu electoral .
  Iata , USL s-a dovedit a fi o constructie incapabila sa se bata cu pedeii .
  Asta si pentru ca feseneii pd sau psd sunt in parmanenta cu bagajele facute si gata sa sara dintr-o barca in alta atunci cind interesele le-o cer .
  Am spus din capul locului ca USL este o prostie .
  In istoria postdecembrista partidul liberalilor a avut de doua ori sansa sa se ridice la nivel de prim partid al Romaniei .
  Si de doua ori vai , a ratat .
  A ratat cu DA cind l-au facut pe Basescu presedinte , au ratat acum cu USL cind l-au facut pe Ponta premier .
  Acum partidul liberalilor ar trebui sa stringa rindurile in jurul lui Antonescu , sa trimita la dracu pe fesenei si sa se puna in capul luptei de eliberare nationala chemind poporul in strada .
  Ar putea transforma esecul politic de azi intr-un succes electoral de miine .
  Se vor ridica liberalii la inaltimea cerintelor ?!…
  Eu cred ca nu .
  Din pacate urmarea esecului de acum o sa fie alergarea lui Antonescu .
  Liberalii vor trece in planul secund al scenei politice si isi vor reocupa rolul de partid balama pentru fesenei .
  Pacat .

 51. virgilvirgil Says:

  Sandi …

  Daca asculti „placa” cu atentie , ai sa constati Sandi ca si asta am zis sa se faca , doua zile de vot .
  Din pacate ca de obicei m-ati injurat .

 52. Roxana Iordache Says:

  Virgile, toată lumea a făcut evaluări şi a luat în calcul ipoteze, tu doar ai cobit. 😆

  Şi să ştii că nu se schimbă ce am spus anterior. Pentru că nu are nici o valabilitate o decizie a CCR în care decisivă a fost poziţia unei infractoare.

  Numai absurdităţi spui, găseşti câte o placă şi o pui la infinit. N-ai nici un criteriu analitic. Bagi toval. 😛 O dată au fost conduşi de Stoica, a fost prostituţie, acum Stoica şi gaşca sunt daţi afară, în PD-L. Sub Tăriceanu nu au guvernat cu PSD, pentru că s-a pus condiţia ca el să rămână premier.

  Mişcarea de eliberare naţională condusă de Antonescu este o expresie care îmi aparţine şi o realitate din 2009 încoace. Propunerea ta e de pădure, de peşteră, de varză, viezure, pizmă… 🙂

 53. Sandi Says:

  Roxana Iordache spune:

  joi 23 august 2012 la 2:21:15 pm
  Virgile, mai lasă-mă cu placa asta stupidă! ….
  ******
  Pe care o pune cand pe o parte cand pe alta ! 🙂

  Daca referendumul tinea 2 zile cvorumul era atins cu brio ! Si atunci coloana a 5-a Rus nu mai avea ce sa faca .

 54. Roxana Iordache Says:

  Dacă referendumul ţinea 2 zile, eram acum al 51-lea stat. 😆

 55. Roxana Iordache Says:

  Ioane! 😆 Cred că merită şi ceilalţi cinci. 😆

 56. stejarul Says:

  Virgile,

  Sunt si eu de parere ca liberalii sa se desprinda de PSD daca basescu revine la Cotroceni.
  ponta a tradat. Daca acum Crin se desprinde, castiga mare parte din electoratul care a votat la referendum. Daca mai sta langa blatisti, imparte infrangerea cu ei si e pacat.
  Pana acum s-a vazut clar cum Crin a luptat din greu in timp ce ponta zambea fin pe sub mustata. Vedeti si voi pozele cu cei doi. De fiecare data Crin apare ingandurat iar ponta langa el numa o veselie de zambete.

  Daca Pivniceru reuseste sa ii schimbe pe covesi si morar, Crin ar trebui sa il lase singur pe ponta sa isi savureze infrangerea.
  Am banuieli ca covesi si morar au avut intr-o mare proportie comanda politica de la grupul de la Cluj in toti anii astia. De aia ponta va incerca sa impiedice schimbarea celor doi.

 57. Roxana Iordache Says:

  Olimpiu, păi dacă acceptă decizia unei puşcăriaşe, e normal să se întoarcă un infractor la Cotroceni. :mrgreen: 😡

 58. Roxana Iordache Says:

  Stejare, tu uneori dai sfaturi de parcă ai face cu noi un joc virtual.

 59. stejarul Says:

  Adica?

 60. Roxana Iordache Says:

  Octav Pelin, bun revenit! Mă bucur mult! 🙂

 61. Sandi Says:

  Adica, daca USL se sparge Belzebut a invins ! Atunci jocurile vor fi in mana lui total. Adica inclusiv in parlament

 62. Roxana Iordache Says:

  Stejare, adică noi parcă am fi nişte piese într-un joc virtual şi tu le muţi. 🙂

 63. virgilvirgil Says:

  stejarul …

  Pivniceru nu va schimba nimic .
  Pivniceru este mai degraba achizitie PSD decit PNL .

 64. stejarul Says:

  Da, incerc sa le mut doar cu privirea! 🙂

  Cam asa de putincios ma simt! 🙂

 65. olimpiu65 Says:

  la virgil inteleg frustrarea si neputinta taranista ce rasare din unele comentarii, la stejarul chiar daca nu inteleg ma distreaza cand alearga pe aratura!!!

 66. stejarul Says:

  Virgile,
  cat de repede numeste inlocuitori pentru covesi si morar cred ca este testul ei de buna credinta.
  Bine ar fi pana e Crin la Cotroceni… nu stiu daca este posibil … daca e, sa vedem cat de dornica este sa faca mutarea.

 67. ioprotestatarul Says:

  @Roxana Iordache
  Absolut! Am crezut ca se subintelege, oricum consum numai apa…

 68. Raduraul Gisca Says:

  roxana,ma bucur ca ai ajuns la aceiasi concluzie cu mine!ieri si alalteieri,m-am chinuit cu nenumarate comentarii care daca erau scurte si de proba iseau,altfel nu!cred ca in final a aparut unul in care propuneam acuzarea de Inalta Tradare!am venit cu cateva exemple de acuzatii!principala arma a usl ar fi sa numere voturile lui basescu din 2009!acolo se va putea dovedi clar ca a furat intre 300mi si 2milioane de voturi!e usor de dovedit si probat ca e un impostor care ocupa functia de presedinte prin fals,uz de fals!geoana +crin=5milvoturi!basescu=3,15mil(primul tur)e greu de crezut ca geoana n-a mai castigat decat 150mi de voturi in plus (cumuland cele ale lui crin si ale sale),iar basescu a castigat in turul doi peste 2mil voturi!normal votantii celorlalti candidati s-ar fi impartit intre cei doi in din finala!cele 2mil de voturi de la basescu ,in realitate s-au impartit si fiecare ar fi cumulat cate un mil la cele deja castigate in primul tur!asa ca rezulta ca basescu n-ar fi putut ajunge la 4,5mil de voturi!concluzia mea e ca usl ar trebui sa mearga pe aceasta pista pe care au abandonat-o f usor atunci,si sigur da rezultate!Roxana,te rog deschide-le ochii!

 69. virgilvirgil Says:

  stejarul …

  Nu-ti fa iluzii . Nu se va face nicio schimbare . Cel putin deocamdata .
  Eu vreau sa cred totusi ca inca putem scapa de Basescu .
  Aaaa , nu . Nu prin actinea parlamentului , fie ca ar anula decizia CCR sau , asa cum viseaza Roxana , l-ar acuza pe mascarici de inalta tradare .
  NU .
  Totusi , strada …
  Strada poate sa il faca pe mascarici sa plece .
  Trebuie insa un detonator si o goarna care sa cheme lumea in strada la o actiune sustinuta si care sa implice mase mari de nemultumiti .
  Detonatorul ar putea fi aparitia mascariciului in direct si la ceas de maxima audienta la microfoanele din fata scarilor interioare ale Cotrocenilor .
  Acolo unde 7.5 milioane de romani s-au obisnuit si le place sa il vada pe Antonescu .
  CHESTIA ASTA VA NASTE REVOLTA IN SUFLETUL A 7,5
  Mai trebuie goarna care sa sune adunarea si pornirea la lupta .
  Va suna USL goarna ?
  Va suna PNL ?

 70. stejarul Says:

  Olimpiu,

  cand vezi ahead of time ca doua trenuri se vor ciocni si tot ce poti face e sa le opresti cu privirea, si nu o data… normal ca frustrarea te domina.

 71. Radu Humor Says:

  Cum poate cineva să ia de bună invalidarea Referendumului de către o Curte Constituțională mânjită din cap până-n picioare, dar umflată cu pompa de către Băsescu și făcută un fel de Bau-bau folosit împotriva românilor.
  Am mare încredere în pledoaria excelentă făcută de deputatul Ioan Ghișe cu privire la depășirea competențelor CCR cu ocazia constatării invalidării Referendumului !
  Dacă Parlamentul își asumă concluziile CCR în ciuda evidențelor strigătoare la cer cu privire la numărul total al alegătorilor, care asigură cvorumul, a dublului boicot , a numărului de alegători luați în calcul -n 1992 , 16 milioane, a recensământului din 2011, a aceluiaș număr de voturi exprimate la aprobarea Constituției, 8,5 milioane, ca și la Referendum, etc. ( Mihai Gâdea le are pe toate strânse la un loc !) , înseamnă că trădează și ei !
  De aceea salut inițiativa domnului senator D Sava, la care sper să se mai alăture și alții !

  Lui Krickbaum ăsta ar trebui să i se adreseze cele cuvenite atât de reprezentanți ai Guvernului, cât mai ales de noi, cei care știm ce javră ordinară este, și a cui vorbe le transmite :mrgreen:
  Așa că, siktir jigodie !

 72. romania inedit Says:

  Parerea mea este ca Ponta este pregatit sa coabiteze cu Basescu, altfel nu ar tot da inainte cu convocarea Parlamentului, cand putea sa dea un mesaj clar de genul „V-om convoca Parlamentul, chiar daca eu nu pot sa vin, la fel ca marea majoritate a parlamentarilor nostrii „.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: