INFRACTOAREA ASPAZIA ŞI ONOAREA NEREPERATĂ A CURŢII CONSTITUŢIONALE. DECIZIA CCR E LOVITĂ DE NULITATE. O FALSIFICATOARE PENALĂ

Foto via Marius Mina

Se lamentează azi politrucii de la CCR, fac din nou sluj în faţa puterilor Axei oculte – că tot e 23 august – şi cer măsuri represive împotriva libertăţii de exprimare la adresa nesimţirii fără margini pe care au comis-o când şi-au permis să-şi aroge drepturi suprastatale de anulare a înseşi suveranităţii poporului.

Decizia CCR de reprimare a voturilor populare e lovită de nulitate chiar şi de-ar fi numai pentru faptul că a fost luată cu concursul unei infractoare, Aspazia Cojocaru, şantajată cu puşcăria, după cum singură a recunoscut involuntar – că doar ditamai autoarea de cărţi de Drept n-ar putea fi considerată o idioată care nu ştie că judecătorul nu răspunde judiciar pentru decizia lui.

Decizia CCR e nulă de drept. Băsescu – prin Coldea, care e de Curtea Marţială prin ceea ce prestează şi Crin ar trebui chiar mâine să-l dea afară cu şuturi prezidenţiale în curu-i penal – s-a folosit de Afazia şi pe urmă imediat a distrus-o, aviz amatorilor atât de imbecili încât nu s-au prins până acum ce-i aşteaptă dacă n-au curaj să reziste la şantaj.

Repet: decizia CCR e nulă de drept, nici n-are sens să mai luăm în calcul alte motive de nulitate. E suficientă participarea falsificatoarei cu antecedente penale.

Parlamentul trebuie să constate nulitatea deciziei CCR, să o revoce disciplinar pe Aspazia Cojocaru, să o înlocuiască legal cu un candidat propus de USL şi să retrimită la CCR cauza referendumului, spre o dreaptă judecată.

Pot fi revocaţi la pachet Minea, Motoc, Lăzăroiu şi Zegrean. Primii doi, pe cale parlamentară, ultimii doi, de către preşedintele Antonescu.

Nu decid infractorii şi politrucii în detrimentul voinţei suverane a poporului român.

P.S. Evident că trei oameni verticali, Ion Predescu, Tudorel Toader şi Acsinte Gaspar, salvează cu adevărat onoarea Curţii Constituţionale. Altfel, o oroare.

Anunțuri

50 răspunsuri to “INFRACTOAREA ASPAZIA ŞI ONOAREA NEREPERATĂ A CURŢII CONSTITUŢIONALE. DECIZIA CCR E LOVITĂ DE NULITATE. O FALSIFICATOARE PENALĂ”

 1. virgilvirgil Says:

  IATA O ANALIZA CORECTA SI LA OBIECT

  http://c-tarziu.blogspot.ro/2012/08/cele-trei-infrangeri-ale-usl.html

 2. INFRACTOAREA ASPAZIA ŞI ONOAREA NEREPERATĂ A CURŢII CONSTITUŢIONALE. DECIZIA CCR E LOVITĂ DE NULITATE. O FALSIFICATOARE PENALĂ » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 23 August 2012 – Blog « CRIN ARE DREPTUL SĂ SEMNEZE DECRET PREZIDENŢIAL PRIVIND ELIBERAREA MONEI PIVNICERU DIN FUNCŢIA DE JUDECĂTOR […]

 3. stejarul Says:

  „s-a folosit de Afazia şi pe urmă imediat a distrus-o, aviz amatorilor atât de imbecili încât nu s-au prins până acum ce-i aşteaptă dacă n-au curaj să reziste la şantaj”

  Exact la asta ma gandeam azi. Cum au lucrat-o! Au santajat-o securistii lui basescu, a primit aprobare de tradare de la ponta iar mai apoi au dat-o toti la caini sa se scoata ei. basescu scapa de suspendare si ponta isi ascunde tradarea in spatele votului lui aspazia!
  Lucratura ca la carte! Si ca sa fie lucrul dus pana la capat, cu ce au santajat-o face acum front page-ul tuturor ziarelor si breaking news-urile televiziunilor!

 4. virgilvirgil Says:

  stejarul …

  He-he-he ! De ma Stejare , dreptu-i ca au folosit-o securistii PDL , dar prostia numirii unei pupeze santajabile la CCR apartine securistilor PSD , n’asa?
  Tu crezi ca securistii PSD nu stiau ce hram poarta pupaza ?!…
  Stiau foarte bine , de aia au si numit-o acolo sa o poata folosi , numa ca iote , cind faci astfel de numiri ele se razbuna chiar pe cel care a facut numirea neispravitei .
  Cum a fost si cu isprava ala de Nastase care si-a aranjat sa-si traga mandat de 5 ani sa fie el arbitrul tuturor alegerilor .
  Si s-a nimerit Basescu …

 5. virgilvirgil Says:

  SUNT DE ACORD CU CE SCRIE AICI :

  http://www.cotidianul.ro/parlamentul-este-cel-care-poate-decide-ce-face-cu-basescu-192226/

  ASTEPT CU INTERES SA VAD SI IO CE VOR FACE PARLAMENTARII USL LEGAT DE TREBUSOARA ASTA .
  In general cei ai USL si in special cei ai PSD .
  Hai , sa vedem …
  E vreo isprava de capul lor ?
  Eu zic ca NU !
  Poftim de ma contraziceti domnilor parlamentari ai USL .

 6. virgilvirgil Says:

  DE LA DOMNUL RADU PORTOCALA CITIRE :

  http://www.romanialiberala.ro/RL/scrisoare-deschisa-catre-liberalii-dinauntrul-si-din-afara-partidului/

 7. mariusnyc Says:

  Dl. Maior , nasul de la SRI intervine prin SMS la Gadea in emisiune si spune ca nu e profesionist sa critici judecatorii ccr. . devine din ce in ce mai evident ca cineva a tradat referendumul.

 8. mariusnyc Says:

  Virgile, mai lasa-l dracu si pe frustratul ala, suparat ca nu a fost numit la ICR 😉

 9. virgilvirgil Says:

  Nu impartasesc insa pozitia domnului Portocala pentru schimbarea lui Antonescu , dar din pacate spune adevarul .
  PNL trebuie sa faca o analiza amanuntita si extrem de serioasa a ceea ce s-a intimplat .

 10. mariusnyc Says:

  Articolul este mai vechi preluat de un basist in straie „liberale” Bogdan Duca, care controleaza site ul ala vagabond

 11. virgilvirgil Says:

  Mai Marius , dezastrul era previzibil si perfect viszbil inca de la decansarea suspendarii .
  Eu am spus din capul locului ca asta va fi rezultatul .
  Pi daca un natarau ca mine a putut sa vada , asta de ce dracu nu a vazut ma ?!
  Ma , cit de prost trebuie sa fii ca sa te numesti sef de baritai partidul liberal si sa nu vezi ca iti viri singur capul in latz ?!
  Hai sa fim seriosi , eu nu ii imput lui Antonescu ca este habarnist , ca nu le poate sti un om pe toate , dar de ce dracu ma s-a inconjurat de tot felul de papagali de doua parale care in loc sa-l fereasca de dezastru il impingeau in el ?!

 12. mgabim2009 Says:

  Toate acuzatiile (unele, iertat sa-mi fie belicoase) la adresa lui Ponta, acuzatiile de o parte si de alta (vezi pe Portocala contra Antonescu!), ar putea conduce usor, usor catre ruperea USL. Si atunci basescu chiar va putea sa spuna: un fleac! i-am ciuruit!
  Si eu ii reprosez lui Ponta faptul ca l-a pus pe Rus in guvern, ca (macar!) nu a controlat cifrele legate de listele electorale (desi cred ca Dobre fiind si el acolo – si el era ministru delegat cu administratia – are si el partea lui de vina). Faptul ca s-a acceptat procaria de cvorum aici vina este juma – juma Ponta-Antonescu (si asta a fost cred ca cea mai mare eroare); dar au explicat-o amindoi, aruncarea in izolare a Romaniei sau acceptul. Ca zimbeste Ponta si Antonescu este serios, hai sa fim seriosi!!! Problema principala (in afara acceptarii cvorumului) este lipsa de pregatire mediatica. Si aici si domnul Marga are parte dinsului de vina. Cind pleci la un asemenea razboi ai grija sa-ti alegi si aliati in afara granitelor. Nu a fost sa fie asa. Cu exceptia celor de la partidul liberal european, USL nu a avut nci un fel de sprijin! NADA! Este impartonabila comportarea liderilor socialistilor europeni.
  In fine as putea continua, dar este inutil. Cum se spune toti din tribuna se pricep la fotbal!
  Un singur lucru bun (daca poti gasi ceva bun intr-o asemenea drama) toate (sau cel putin majoritatea) cirtitelor basiste au fost desconspirate (ma refer la cele de la agentiile de presa straina).

  O seara buna tuturor, si sa speram ca miine va fi soare si pe strada nostra.

 13. stejarul Says:

  victoras a facut rectificarea bugetara. A taiat ceva banuti de la bugetul prezidential sau l-a crescut „usor” pentru nunta lui eba?
  Si daca tot veni vorba de nunta, sa fie graba asta a lui victoras de a strica concediile pesedeilor cu reunirea celor doua camere ale Parlamentului de dragul cuscrului mic ? Pai trebuie pregatit palatul Snagov, nu? Si cand te gandesti ca zgonea se zgonea sa tina plenul comun azi, joi !!!
  Ar face bine Crin sa intarzie inscaunarea lui zeus iar de 1 septembrie sa organizeze o ciorba a saracului la palatul Snagov in cinstea mirilor! Asa e frumos sa celebreze si natiunea nunta princiara! Pai, nu?
  Si cand te gandesti ca toate evenimentele le-au reusit aproape perfect in schedule! Cat de pork poate fi un premier blatist!

  PS daca Crin nu merge in Piata intre manifestanti este cel mai mare fraier!

 14. stejarul Says:

  Mai george, mai! Aflu de la Marius ca tu ii iei apararea lui tanti aspazia prin SMS? Atata merita tanti aspazia, doar un SMS?
  Da telefon nu ai? Sa-ti auzim glasciorul revoltat cum il ameninta „intelectual” pe Gadea. „Nu e profesionist”…. hmmm… ce diferenta „intelectuala” intre stapan si sluga! Ce face domle facultatea din om! „nu e bine” a devenit „nu e profesionist”. Georgica, se vede ca ai clasa la likurici! Bravo! Acuma mai trebuie putina „stofa”. Cand vrei intradevar sa iei apararea unei femei in distress care a ajuns sa latre ca o foca de stres, ai „stofa” daca dai macar un telefon. Bine era sa fi mers si tu in emisiune la Gadea… dar asta e partea facultativa a „stofei”.

 15. Trofin Doru Says:

  @ stejarule draga, nu merge ca-i frica de departamentul de stat al sua. hal de lider mai e si asta.

 16. mariusnyc Says:

  Virgile, nu e la prima reactie de genul asta la Radu Portocala . A mai luat odata foc cand s-a facut alianta pentru turul doi impotirva lui Basescu sa-l sustinem pe Geoana..auu ce foc luase omul….turbat. I-am monitorizat expunerea publica la vremea respectiva 😉 Deci se leaga, omul maraie la coamanda cand e groasa la curul basescului, ca si ceilalti pe care ii consideram pina ieri antibasisti. Si tine minte… Ofiterii de informatii cu acoperire diplomatica, comercial-economica, de presa, culturala, nu sunt niciodata dati pe mana civililor,Portocala a lucrat la ICR Paris 😉

 17. mariusnyc Says:

  Ii poti observa usor cum isi pun reciproc mainile in cap, in situatii de tensiune, se invata din primii ani de meserie. Din motivul asta, exista si practica generarii de crize virtuale, artificiale, doar pentru a-i identifica, de a le stabili apartenentele si legaturile pe orizontala, ca alea pe verticala sunt mai complicat de decelat si acolo se folosesc alte metode. So, portocala mecanica lucreaza si in vremuri de criza

 18. mariusnyc Says:

  Se observa cum isi pun reciproc mainile in cap, in situatii de tensiune, se invata din primii ani de meserie. Din motivul asta, exista si practica generarii de crize virtuale, artificiale, doar pentru a-i identifica, de a le stabili apartenentele si legaturile pe orizontala, ca alea pe verticala sunt mai complicat de decelat si acolo se folosesc alte metode. portocalele se vand bine si pe vremuri de criza 😉

 19. virgilvirgil Says:

  Lasa-l ma dracului pe Portocala , eu de altceva intrebam si-s necajit …

 20. Gabi Mihalcea Says:

  @Rox, m-am „ratacit” poate ma scoti la lumina 🙂

 21. ioprotestatarul Says:

  Corect! Niste gunoaie, nulitati si infractori decit soarta poporului… Decizia CCR este ilegala si antinationala, iar Parlamentul are obligatia sa reprezinte, apere si respecte vointa poporului. Cei ce vor sa coabiteze cu dictatorul psihopat o pot face unde vor ei, dar nu fiind presedinte si nu cu forta in viata a 7,4 milioane de romani.
  Vrem o tara ca afara, fara javra ordinara! Jos Basescu! Afaraaaa!

 22. ioprotestatarul Says:

  Erata: decid soarta, nu decit

 23. argusdre Says:

  „…..Decizia CCR de reprimare a voturilor populare e lovită de nulitate chiar şi de-ar fi numai pentru faptul că a fost luată cu concursul unei infractoare, Aspazia Cojocaru, şantajată cu puşcăria, după cum singură a recunoscut involuntar – că doar ditamai autoarea de cărţi de Drept n-ar putea fi considerată o idioată care nu ştie că judecătorul nu răspunde judiciar pentru decizia lui….”
  Cu „mare regret”, dar daca extindeti sapaturile asupra tuturor celor numiti de Beselu si PDLichele (Petre Lazaroiu-fost Ceausescu, Jiulia Motofloc, Mircea Stefan Minea,etc.) veti avea revelatia sa constatati ca absolut toti au cate unul, doi, trei… scheleti in dulapurile de la mansarda. Pentru ca asta a fost si este principiul besit de selectie si promovare a cadrelor : ori e foarte santajabil, ori e bou de rage la luna…Cei isteti, cei capabili au fost dati afara cu tinichele legate de coada : vezi P.Roman, A Sassu, marionalizarea lui Frunzaverde-foaielata, etc.

 24. johnson1312 Says:

  Daca asa a spus Mona atunci e perfect….Chiar daca nu apuca sa instaleze unii noi macar sa-i zboare pe astia.Oricum Basescu nu poate nominaliza el altii celmult poate pune piedici dar in situatia care ar putea deveni exploziva in strada si cu legitimitatea facuta franjuri nu cred ca se va juca mult de-a respinselea de frica sa nu-l ia mama dracului

  http://www.ghimpele.ro/2012/08/primele-masuri-ale-monei-pivniceru-in-calitate-de-ministru-al-justitiei/

 25. johnson1312 Says:

  Si cu logare… tot cenzurat ?

 26. virgilvirgil Says:

 27. olimpiu65 Says:

  Parlamentul si partidele politice nu vor avea niciodata cojonnes sa infrunte UE si USA. oricat il injuram pe Viktor Orban ala a dat cu flit si FMI -ului si UE. la ca sa m astept cand Ponta declara senin : luni Base va reveni la Cotroceni???? nici nu-si pune problema unui boicot parlamentar , a unei lipse a cvorumului!!!

 28. virgilvirgil Says:

  olimpiu65 …

  Ai sa inveti in curind ca , ceea ce indeobste numim „partide politice” sunt de fapt niste gasti ale unor furi de drumul mare , care nu functioneaza dupa parincipiile democratiei , ci dupa regulile mafiei si intereselor de grup si personale .

 29. Matei Florin Says:

  Ce dezastru, Virgile? Scorul a fost 9-1! Despre ce eşec vorbim?

 30. virgilvirgil Says:

  Matei Florin …

  Aaaaaaa , e o victorie ?!…
  Buuuuun , nu am stiut .
  Parca scopul circusului a fost demiterea mascariciului si nu obtinerea unui scor , fie el si de 9-1 precum zici …
  A fost atins scopul si nu am aflat eu ?!
  Ma rog , daca tu zici ca e victorie , atunci victorie sa fie …
  Si …, go Ponta , go Crin , brava Ponta , brava Crin !
  Rules …
  Acuma intrebarea ar fi ce ne facem daca Doamne fereste mai ne procopsim cu inca o „victorie” ca asta dupa ce iata , ne-am umplut de … „sucesuri” din cap pina in picioare , n’asa?

 31. olimpiu65 Says:

  @virgile
  te-a convins Pavelescu ca totusi exista o sansa pt PNT sub aripa protectoare a PD-L???
  ai facut politica intr-un partid si o administratie, ce crezi Basescu asta ca om politic mai are vreo tarie (nu visichi) sa propuna si conduca proiecte , teme , dezbateri etc??? PD-L iasa cumva mare biruitor???
  vom vedea la toamna!!!

 32. Roxana Iordache Says:

  Cirip Labagescu, te chinui degeaba, ţi-am şters mesajele imediat ce le-am găsit, nu-mi pierd timpul cu jeguri. N-ai decât să salivezi după mine până te îneci. 🙂

 33. Roxana Iordache Says:

  Al lui Ionescu, cred că te-a ţinut în carantină fiindcă s-a obişnuit cu ăla Reloaded. 😆

  Încercaţi metoda găsită de @stejarul, adică fie să scrieţi în word şi să faceţi paste pe blog, fie să copiaţi ce aţi scris direct pe blog, să ştergeţi şi să faceţi paste la loc, după care să postaţi imediat, pentru că sistemul probabil are reţineri faţă de mesajele lungi în timp, nu în spaţiu. 🙂

 34. Roxana Iordache Says:

  @mgabim, Gabi Mihalcea, eu l-am apărat pe Ponta chiar în faţa prietenilor mei şi asta nu doar pe blog, ci şi în particular – poţi să ceri proba cu martori, ca să n-avem vorbe la proces. 🙂 Dacă la mine te referi – înţeleg că m-ai invitat să renunţ la plural – înseamnă că n-ai citit bine. Eu nu l-am acuzat, dar nici nu l-am mai scuzat, ca altădată. Doar l-am criticat, invocând nişte fapte şi vorbe ale lui. Eu ţin la el, de mai multă vreme îmi e chiar drag, aşa cum e el, bebeluşat, vorba lui Mircea Badea. Dar nu încurajez sub nici o formă slăbăciunea PSD – dacă aveau determinare se termina cu Băsescu încă din 2009.

  Mesajul meu este pentru salvarea voturilor noastre şi DEMITEREA LUI BĂSESCU ACUM. Pentru asta, PSD trebuie să aibă sânge şi USL trebuie să funcţioneze ceas, ca atunci când a preluat puterea în Parlament. E clar nu doar că se poate, ci şi că TREBUIE.

  Nu cred că, în afară de Crin, a mai apărat cineva USL ca mine, în tot acest an. Condiţia însă este ca să funcţioneze aşa cum a fost proiectul, nu ca o fraudă a PSD contra PNL. Sigur că nu se întâmplă asta, dar unii aşa ar vrea. Ca să-i contracarăm, în nici un caz nu trebuie să băgăm gunoiul sub covor. Dimpotrivă.

 35. Roxana Iordache Says:

  Virgile, văd că nu te plictiseşti de aceeaşi prostie pe care o repeţi la infinit. 🙂 USL era oale şi ulcele dacă n-ar fi fost suspendat Băsescu.

 36. virgilvirgil Says:

  olimpiu65 …

  Pavelescu nu are absolut nicio legatura cu PNT , iar pnt E MORT IREMEDIABIL SI IREVOCABIL :

  In ceea ce priveste proiecte , te me si alte alea …
  Hai sa fim seriosi , discutii poate , dar materializare … NIMENI SI NIMIC .

  Basescu …
  Circusul acestor zile l-a resuscitat . Si pe el si pe pedei .
  Iata-l de la 8% la 16%.
  Flacaul are inca resurse si isi cunoaste meseria .
  Nu-l crede dus cit inca nu e . Poti avea surprize …

 37. virgilvirgil Says:

  Asta e parerea ta Roxana .
  Din pacate deocamdata s-a adeverit la virgula „prostia” mea si nu alea cu go go Ponta , go go Crin .

 38. Un simpatizant poate neautentic Says:

  Aaaaaaa , e o victorie ?!…
  Buuuuun , nu am stiut .
  _______________________________________
  @Virgile

  Nu este victorie,nu este nici infrangere sau dezastru cum spui tu ,iar „meciul” continua ! Mie imi pare ca USLul a actionat corect ,in fond s-a situat de partea poporului roman care dorea si doreste in continuare sa scape de o lichea ….

 39. Roxana Iordache Says:

  Virgile, nu s-a adeverit nimic din înjurăturile tale. 😆 În rest, ţine-o tot aşa, că e bine. 😛

  Simpaticule, USL are obligaţia să-l demită parlamentar. ACUM!

 40. Roxana Iordache Says:

  Stejare, de ce să-i fi tăiat bugetul lui Crin? 😆

 41. Ghita Bizonu' Says:

  Roxana Iordache

  nu bugetul lui Crin. Bugetul presedentiei. Care a crescut cam mult …

 42. gicacontra.eu Says:

  Din pacate mambrii Cur-tii nu pot fi revocati, de fapt destituiti, pentru ca revocarea nu vad sa isi aiba locul aici:

  LEGEA Nr.47/1992*) privind organizarea şi funcţionarea Curţii Constituţionale, Art.61. – (1) Judecătorii Curţii Constituţionale sunt independenţi în exercitarea atribuţiilor lor şi sunt inamovibili pe durata mandatului.

 43. gicacontra.eu Says:

  membrii

 44. Radu Humor Says:

  În legătură cu Pazica asta, cum îi spun prietenii și rudele apropiate, mi-am adus aminte că la celebrul proces cu falsificatorii din 1972 era unul mare gobaie pe la partid, ce era și student la Drept în anul III la f.f. .
  În urma procesului s-a dovedit că intrase fraudulos, examenul fiind măsluit de rețeaua Fodor, cu care soția ăstuia ( Ungureanu Mitică) era ceva rudă, a fost exmatriculat din facultate și și-a pierdut și funcția de partid (era președintele orășenesc al Sindicatelor)
  ajungând un simplu muncitor la o întreprindere.
  După cum arată și mai ales după cum vorbește Pazica pot pune pariu că și ea beneficiase la admitere de serviciile aceluiași escroc condamnat atunci, deoarece ea a terminat Dreptul în 1972 și se presupune că la nivel restrâns rețeaua era activă încă de mai înainte !
  Și așa o infractoare ajunge în forul juridic suprem al țării, de decizia ei depinzând soarta a opt milioane și ceva de oameni !
  Ca să nu mai vorbim de puținătatea intelectuală dovedită în cele câteva ieșiri în decor, adevărate țațisme agramate, mințind cu nerușinare și nerecunpscând ce-a spus deși fusese înregistrată !
  Indivizi creați după chipul și asemănarea hidoasă a lui Băsescu !

 45. olimpiu65 Says:

  USL detine controlul macar al unei institutii ca jandarmeria???? daca da, atunci de ce nu vad anchete privitoarea la reprimarea demonstrantilor din iarna si cum de se permite din nou deschiderea de dosare penale contra manifestantilor???
  oare peste 100 de demonstranti au rupt garduri si au incalcat ,,ordinea publica”…au zi tu in acuzatie se scrie: au facut larma!!!

 46. Un simpatizant poate neautentic Says:

  Simpaticule, USL are obligaţia să-l demită parlamentar. ACUM!
  __________________________________________________
  @Roxana

  Eu asta sper si asa gasesc ca este normal sa mearga lucrurile …

 47. Radu Humor Says:

  Nigel Farage:
  Problema nu se limitează doar la economie.
  Dacă le răpești oamenilor identitatea și democrația, la final nu rămâne decât naționalismil și violența !
  Cine naiba vă credeți voi ?!!!

  Singura salvare , respectiv validarea referendumului o poate duce Parlamentul !
  Dar sub o presiune a maselor cum nu s-a mai văzut până acum în România !
  Ziua de luni 27 august 2012 poate rămâne ca dată de referință a exercitării dreptului de voință populară !

 48. stejarul Says:

  Roxana,

  bugetul lui Crin? … bugetul lui eba! Nu vezi ca ponta se zbate din greu ca Crin sa nu aiba buget?
  La fel ca si cu plecarea aia la Bruxellles. Mai bine il lasa pe basescu. S-a luptat mojic cu basescu iar mai apoi s-a dus el la Bruxelles dand impresia ca liderii USL sunt dictatori si nu respecta legea. Asta chiar inaintea declansarii suspendarii. ponta a sapat si sapa din greu USL si orice sansa de demitere a lui basescu.

  Nu mai fiti naivi! E viclean si pozeaza in imatur! La umbra „imaturitatii” ii sunt permise multe ! Ce naiba ca e barbat la 40 de ani! La jumate din varsta lui Regele Mihai facea istorie!

 49. Fweipjefiwj Adlvjfosjd Says:

  Cine a pus-o pe Aspazia Cojocaru la CCR, PSD cumva? CCR este doar un for politic si nimic altceva. Astia isi bat joc de votul oamenilor tocmai pentru ca sunt votati politic si stim cu totii ca avem o clasa politica care tot timpul si-a batut joc si a sfidat poporul.

 50. mgabim2009 Says:

  @Rox, nu m-am referit la tine si nici la cineva in particular. Observam doar o tendinta. Si sint multe lucruri care trebuie criticate. Dar (parerea mea) USL nu trebuie sa se destrame. Cu destramatul (si mai ales indemnarea catre) am o problema.

  PS. Cred ca este o problema cu logarea pe blogul tau. este o problema generala wordpress sau doar „te plac” pe tine?

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: