TĂCEREA LUI BĂSESCU ERA PREVIZIBILĂ CA MOARTEA. EL NU E BĂRBAT, CI CÂRNAT ALTERAT

Decizia CCR poate fi un balon de săpun în faţa Parlamentului României, care reprezintă suveranitatea poporului român. Decizia CCR chiar este nulă în raport cu voinţa naţională.

Este unul din motivele pentru care Băsescu stă la cutie. Tace. Cultivă un fals mister, pentru fraierii de serviciu.

Motivul principal pentru care Băsescu e ţinut cu forţa să nu apară în public este acela că barosanii oneroşi de la Washington şi Bruxelles i-au pus în vedere să tacă Doamne iartă-mă! Să nu apară, să nu existe, un timp, pentru ca nu cumva să irite oamenii şi de aici să se işte o mişcare de stradă de mare amploare, imposibil de ignorat. În apărarea voturilor naţionale.

El plănuieşte să iasă şi să glăsuiască doar după ce Parlamentul ar lua act de mizeria CCR, ceea ce nu trebuie să se întâmple. Cu tâlharii numai proştii se manifestă fair-play.

Deci, ieşim în stradă, civici şi politici, deopotrivă, într-o solidaritate irepresibilă! Ca să-i facem tăcerea şi invizibilitatea lui Băsescu, ireversibile.

Să şi-l ia la ei, să-l facă ce vor. Dar de pe România trebuie să-şi ia labele: murdare.

Infectul de Gordon, scârba de Gitenstein şi neruşinatul de Barroso. UE lor!

UPDATE. Băsescu e una din cele mai laşe creaturi cu pretenţia de făptură umană. De-aia şi tace acum. Şi tot de-aia a boicotat referendumul, după ce singur a spus că ar fi un act de LAŞITATE.

Băsescu nu e bărbat, e un cârnat. ALTERAT.

Reclame

24 răspunsuri to “TĂCEREA LUI BĂSESCU ERA PREVIZIBILĂ CA MOARTEA. EL NU E BĂRBAT, CI CÂRNAT ALTERAT”

 1. olimpiu65 Says:

  mai adauga guvernul federal german si poate si alte cancelarii.
  chiar crezi ca Ponta, Antonescu si intreg USL va actiona altfel dupa ce au promis ca vor respecta decizia kakanarilor????

 2. mariusnyc Says:

  S-o facem americaneste – Congresul SUA controleaza de la servicii secrete pina la procuror general , toti dau socoteala si sunt anchetati de congres, dupa caz, condamnati apoi de justitie. Sefii serviciilor sunt numiti de comisii, votati in congres si demisi la cererea comisiei tot de catre congres, procurorul general al SUA se afla in acest moment in ancheta ptr trafic de arme controlat de DOJ, daca va fi gasit vinovat de comisie va fi demis si deferit justitiei. Cat de greu este sa introduci niste amendamente la legea sigurantei nationale si in legea justitiei lui Macovei?
  Asa i-ar da sangele pe nas lui Gitenstein , Basescu ar face instant boala lui Kalake si Zegrean – apoplexie.
  Pot baietii nostrii de la USL executa urgent o astfel de manevra tehnica?

 3. Roxana Iordache Says:

  Olimpiu, Parlamentul e suveran şi nici premierul, nici preşedintele interimar n-au dreptul să cenzureze Parlamentul. 😉

  Marius, nu-i nevoie de aşa ceva. E nevoie doar de sânge. Naţional.

 4. olimpiu65 Says:

  papagalii din Comisia de siguranta nationala fac pe ei de frica! ati vazut voi in ultimii 12 ani vreo actiune serioasa de cercetare a activitatii serviciilor si masuri luate??? Coldea avea hartiutze in care erau listate persoanele cu problemele lor pasibile de a fi santajate…s-a luat vreo masura?????
  acum sa-mi pun eu speranta in circarii de parlamentari cum am crezut o clipa ca se poate judeca nepartinitor la CCR???

 5. Roxana Iordache Says:

  Dragilor, am update şi o actualizare a titlului. 😉

  Olimpiu şi ce trebuie să fac, să pun mâinile pe piept, să nu propun nimic, fiindcă asta e impresia ta, că tot nu se rezolvă? Hai să nu mai facem nimic, dar nici să nu mai fim nesimţiţi faţă de cei care chiar fac absolut tot ceea ce depinde de ei. Cinstit, nu?

 6. olimpiu65 Says:

  nu. eu spun doar ca nu trag sperante, in rest sunt de acord sa-i bage in ma-sa pe popandaii de la CCR, pe Baroso, pe frau fuhrer Merkel si pe amicii unchiului Sam pe care nici nu-i pomenesc
  eu in locul kakanarului de Ponta o punema pe Norica de la prima fitza a CSM si gata cu Kovesi, Morar si toti limbricii!!!
  nu vezi ca nu exista cojonnes in USL??? nu iei in calcul ipoteza ca nici majoritatea frustrata nu actioneaza nu de frica ci de sila celor care se lauda c-o reprezinta????

 7. stejarul Says:

  >>>În motivarea Curţii se arată că „scrisoarea primită de la Guvern nu răspunde solicitării de a se comunica „numărul persoanelor înscrise în listele electorale permanente, actualizate (până la data de 10 iulie 2012)”, ci prezintă o serie de date, privitoare la diverse categorii de persoane.“>>>

  Paradoxal, sunt de acord cu motivarea CCR dar nu cu decizia!
  Am spus ca ponta greseste sa dea CCR niste cifre aiurea fara sa prezinte o finalitate la aceste cifre, adica listele electorale permanente actualizate. CCR se multumea, se pare , doar cu cifrele finale ale acestor liste. CCR nu face calculele sa vada ei cat a fost procentul participarii la vot etc… pentru ca nu vor sa fie ei sursa de eroare (de ex de calcul) sa prezinte ei un procent. Procentul le este prezentat lor si decid daca acest procent atinge sau depaseste 50%+1 necesar validarii.

  Deci ponta a gafat rau. Acuma, CCR daca a vazut ca ponta nu le da ce le trebuie, aveau doua posibilitati:
  1. sa amane decizia si sa ii mai dea lui ponta inca in termen sa aduca EXACT ce ii cereau ei sau
  2. sa ia o decizie din documentele care le aveau la dispozitie. Adica din listele electorale si procentele de la BEC (prezenta la vot 46%) PLUS cifrele lui ponta care aratau ca procentul BEC e eronat. Decizia singura posibila era de anulare a referendumului pentru ca s-a bazat pe cifre false. aici skorpia aspazia avea dreptate! 🙂

  Decizia CCR de invalidare a referendumului este neconstitutionala pentru ca s-a bazat pe un procent fals si acel procent de 46% ascunde in spatele lui incalcarea dreptului Constitutional a 500 000 de romani care au fost considerati ca au dreptul legal sa voteze cu documente nevalide prin includerea lor in cvorum si totusi acest drept nu exista. Ei fiind respinsi de la procesul de votare.
  46% mai contine si 26 000 de decedati si restul… diaspora etc….
  Ma leg in principal de cei cu documentele expirate pentru ca in cazul lor acceptarea cifrei de 46% inseamna incalcarea flagranta a Constitutiei!

 8. stejarul Says:

  Roxi,
  inca unul la spam! Sorry! Mi-am propus sa fac copy inainte de a posta si uite ca am uitat!

 9. mariusnyc Says:

  Roxana, sange national ? Am acasa, iti aduc maine 😉

 10. Roxana Iordache Says:

  Olimpiu, tu chiar nu înţelegi. Eu fac propuneri, e dreptul meu şi e libertatea mea necondiţionată. Ce fac ceilalţi e treaba lor.

  Stejare, te-am scos! 🙂

  Marius Mina, să ştii că pe 29 iulie a fost poate mai mult sânge naţional decât în toată istoria României. Asta are Crin obligaţia să apere. Sau să plece. Poate că acum e clar.

 11. Roxana Iordache Says:

  Îmi aduci pe naiba, Marius Mina! Tu stai confortabil acolo cu blestemata ta de cetăţenie americană. Mă bucur că nu o am, sunt un om liber. Absolut liber.

 12. stejarul Says:

  Roxana,
  m-ai scos! 🙂 Mersi! Nu mai fac, promit! 😉

 13. TĂCEREA LUI BĂSESCU ERA PREVIZIBILĂ CA MOARTEA. EL NU E BĂRBAT, CI CÂRNAT ALTERAT » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 22 August 2012 – Blog « Romania e frumoasa (49): Delta Dunarii vazuta din Sf. Gheorghe […]

 14. stejarul Says:

  In cazul detinutilor care si-au pierdut dreptul de a vota,includerea lui in cvorumul care a generat procentul de participare la vot de 46 % complica si mai mult lucrurile. CCR, acceptand 46% inseamna ca a acceptat incalcarea sentintelor acestor condamnati… deci CCR anuleaza (partial??) sentintele penale????

 15. mariusnyc Says:

  Ma Bucur Obor ca te bucuri, om liber , keep dreaming. referitor la ce am scris mai sus despre controlul total al Parlamentului asupra serviciilor , procuraturii si CSm ului , or n-ai citit tot, ori nu intelegi or verti sa traiti in continuare in anomalia romaneasca…

 16. stejarul Says:

  „Având în vedere – oarecum – clarificarea chestiunilor, e o treabă de timp, de procedură. Eu sper vineri să se reunească Parlamentul, că până atunci interimatul formal continuă. În momentul în care interimatul se încheie, am să revin în poziţia de la partid. Fiind încă formal în interimat, asta i-am anunţat pe colegi, practic acum începe şedinţa”, a afirmat Antonescu.

  Ce face Crin? „treaba de procedura”? sa accepte o decizie nula???
  Daca nu lupta pana la capat cine o sa il mai voteze la prezidentiale?
  Io, nu! Ce presedinte „ales” va fi el care depune armele inainte ca lupta sa se incheie?

 17. stejarul Says:

  Acuma no, daca Crin se opreste din lupta e si asta o solutie…
  USL are premierul, care ar face bine sa mearga numa el la Bruxelles si sa voteze numa in contra lui merkel. sa o invete pe merkel ca nu poate fi jnapana cu romanii si sa aiba si votul lor.

  O sa aiba si justitia si sa inceapa judecarea hotilor din guvernele bok …. iar basescu sa nu poata face nimic decat sa priveasca pe fereastra Cotrocenilor… ok, e si asta o solutie sa il bage in camasa de forta „democratica” … sa devina limp ca o gasca beata…
  si totusi, eu nu il mai vad pe Crin cu aceiasi ochi cu care l-as fi vazut daca lupta pana la capat.

 18. argusdre Says:

  Başinescu, Gordon, Barroso, Gâtenştein, etc ..Ce au în comun ăştia ? Sunt cu toţii javre ordinare, escroci internaţionali ale caror interese primează.., faţă de interesele României în primul rând. De aceea se şi înteleg foarte bine şi se apără între ei : vorbesc acelaşi limbaj, jargonul Bastiliei….

 19. argusdre Says:

  Maine sau poimaine e vorba ca guvernul trebuie sa faca o noua rectificare bugetara.Ei sa-l vedem atunci pe Ponta cat sange are-n instalatie si daca vrea sa lupte cu javra nationala : suntem in plina criza iar presedintia poate merge si pe jos la supermarket, asa ca sa-i taiem banii de benzina, de motorina, de sute de consilieri, de platit presa perversa, etc….La fel si in cazul Parchetului : taiem din buget deoarece sunt prea multi procurori care taie frunze la caini (poate si la mate), CSM-ul o bate-n cap toata ziua, etc…
  Cumva, Guvernul trebuie sa instituie disciplina, iar daca nu, zic Ponta sa-si ia traista-n bat si sa ne lase…..

 20. argusdre Says:

  Toti astia talentati ajungem la span ?

 21. virgilvirgil Says:

  PARLAMENTUL ESTE SUVERAN !

  Nimeni in afara Parlamentului nu poate hotari revenirea in functie a mascariciului national .
  Nici CCR , nici CSM , nici DNA nici ANI si serviciurili sicrete , sau toate astea la un loc .
  Conform Legii Referendumului :

  „Art. 10.
  Demiterea Presedintelui Romaniei este aprobata, daca a intrunit majoritatea voturilor cetatenilor inscrisi in listele electorale.”

  E ?

  Majoritatea cetatenilor inscrisi pe liste au votat pentru demitere ?
  Au votat !
  Pai daca au votat , atunci Parlamentul , care este SUVEARAN , ia cunostinta de votu dat de noi prostimea si in consecinta il trimite pe Baselu la garaj .

  A ! Mai ar fi o mica problema …
  Asta poate hotari un Parlament al unei tari SUVERANE , unde votul poporului conteaza ca si vointa a POPORULUI SUVERAN DE LA CARE EMANA SUVERANITATEA PARLAMENTULUI , si nu o institutie care se cheama parlament intr-o COLONIE .

  CARE VAS’ZICA INVIT PARLAMENTUL SA NE DEMONSTREZE CA SUNTEM STAT SUVERAN SI NU COLONIE !

  Ca altminteri daca Parlamentul tre sa se ceara la voie de la Struli si Itici …

 22. olimpiu65 Says:

  @virgil
  Parlamentul??? bleah!!! USL cred ca nu mai are majoritatea acolo! probabil nici ceilalti nu au numarul necesar unei motiuni de cenzura

 23. Roxana Iordache Says:

  Marius Mina, eu sunt un om liber, chiar dacă m-ar aresta. Tu eşti sub interdicţiile represive ale cetăţeniei americane, care a devenit o mizerie la fel de mare ca şi cetăţenia sovietică. Poate chiar mai infectă, dată fiind ipocrizia.

 24. Last Says:

  E un cretin de reporter antena 3 in piata universitatii: si aseara si acum nu gaseste nimic mai inteligent de intrebat decat „cand o sa incetati protestele?”

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: