CURTEA CONSTITUŢIONALĂ SĂ DEA O ERATĂ :) SERIOS, USL SE DISCREDITEAZĂ DACĂ NU ANULEAZĂ ACTUL ANTINAŢIONAL AL CCR. DAŢI CCR GAURA DIN COVRIGUL CVORUMULUI! :)

Foto: acuvio.blogspot.com

Sunt trei opinii separate, convergente – cinste judecătorilor Ion Predescu, Tudorel Toader şi Acsinte Gaspar! – şi cel puţin o opinie în afara legii, cea a trimisului lui Băşescu, pe nume, tot Lăbăroiu, care, la declaraţiile de pe hol, a pus placa de handicapat mintal cu „cetăţenii români din străinătate au şi ei drept de vot”, de unde rezultă că el a judecat prost, malonest sau pur şi simplu confuz, fiindcă a confundat dreptul de vot cu prevederea din legea electorală – inclusiv ordonanţa Boc privind alegerile prezidenţiale – că respectivii cetăţeni NU figurează pe listele permanente.

Nu s-a ţinut seama de argumentul elementar, acela că în condiţiile unui cvorum raportat chiar la listele neactualizate erau suficiente 4,5 milioane de voturi pentru validare. Politrucii au preferat să invalideze 7,4 milioane de voturi.

Acolo la şedinţa de redactare a motivării a fost ceartă mare, Aspazia face isterie. Ce discernământ poate avea un judecător aflat în asemenea stare psihi(atri)că? Ea şi-a anulat propria declaraţie din 2 august, când spusese că referendumul ar fi trebuit anulat, „fiindcă s-a bazat pe date false”. Şi când s-au adus datele actualizate, a spus că nu poate ţine seama de ele, că face puşcărie! Declaraţie care o dă de gol că a fost şantajată şi a cedat la şantaj cu dosar penal: pentru simplul fapt că votul din CCR, ca şi declaraţia politică a parlamentarilor, nu intră sub incidenţă judiciară. Iar tanti s-a isterizat că „nu s-a respectat secretul votului”. Deja se pregătise intoxicarea că persoana care a defectat a fost Tudorel Toader, o infamie.

Când redactam aceste rânduri, tocmai am aflat că s-a iniţiat o petiţie cu tema: Decizia luată sub ameninţare necesită anulare. Corect!

Şase politruci au decis pentru un popor, au anulat 7,4 milioane de voturi. O ERATĂ ar fi mai mult decât justificată.

Mai vorbim despre asta şi despre cum poate Parlamentul României să valideze votul naţional. Să crape Barosu, Gordon, Gitenstein şi alte lighioane care tratează România ca pe colonia mamelor lor!

Elementar: din moment ce şase politruci au anulat 7,4 milioane de voturi, Parlamentul nu doar că poate, ci, în calitate de reprezentant al suveranităţăii poporului, are obligaţia să anuleze anularea voturilor populare. Actul CCR este anticonstituţional.

Este inadmisibil ca o mână de iresponsabili să fie mai presus de Parlamentul României.

Deocamdată, anularea se poate face prin boicotare. Repet: Parlamentul să refuze să ia act de actul antinaţional al CCR. Iar dacă reprezentanţii PSD din fruntea celor două Camere refuză boicotul hard, e bun boicotul soft: NICI UN PARLAMENTAR USL SĂ NU PARTICIPE LA ŞEDINŢA ÎN CARE DE-ALDE ZEGREAN VINE SĂ-ŢI CHIŢĂIE MIZERIA.

E o prostie să declari că respecţi crima a 6 politruci CCR împotriva a 7,4 milioane de votanţi şi în acelaşi timp să spui că simţi că-i reprezinţi! Mă refer la Crin, că de la Ponta n-am (prea mari) pretenţii.

În final, ceva esenţial: toţi parlamentarii USL să meargă în Piaţa Universităţii, alături de cei pe care pretind că-i reprezintă.

Iar CCR şi Băsescu să ia gaura din covrigul cvorumului.

P.S. Impertinenţilor cu pretenţii coloniale de la Washington şi Bruxelles să li se spună: ia te uită! 🙂

Anunțuri

59 răspunsuri to “CURTEA CONSTITUŢIONALĂ SĂ DEA O ERATĂ :) SERIOS, USL SE DISCREDITEAZĂ DACĂ NU ANULEAZĂ ACTUL ANTINAŢIONAL AL CCR. DAŢI CCR GAURA DIN COVRIGUL CVORUMULUI! :)”

 1. CURTEA CONSTITUŢIONALĂ SĂ DEA O ERATĂ :) SERIOS, USL SE DISCREDITEAZĂ DACĂ NU ANULEAZĂ ACTUL ANTINAŢIONAL AL CCR. DAŢI CCR GAURA DIN COVRIGUL CVORUMULUI! :) » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 22 August 2012 – Blog « Romania e frumoasa (49): Delta Dunarii vazuta din Sf. Gheorghe […]

 2. R.Daniel Says:

  Desfiintarea CCR. Toti membrii curtii sa restituie sumele cu care au fost retribuiti iar perioada respectiva sa nu conteze la pensie.

 3. Serban Greceanu Says:

  Nu indignarea i-ar trezi la realitate pe romani ci doar frica.
  FRICA i-ar mai putea scoate in strada pe romanii care il vor cu adevarat plecat….FRICA ca regimul lui se va intoarce putin cosmetizat dar cu o pofta si mai mare de a jefui si a saraci populatia confuza. Pana la urma poporul trebuie sa stie ca detine PUTEREA adevarata de care se tem haitele lui Basescu…PUTERE care nu se face vazuta si simtita din case de dupa perdea….Se vede si creeaza panica numai prin iesirea a sute de mii in STRADA… Vazandu-i uniti si neanduplecati pe acesti oameni Basescu va ceda in final si nu va mai apuca sa-si puna in practica planurile diabolice.

 4. Roxana Iordache Says:

  @R.Daniel. Bun venit! Asta e o copilărie. Pe lângă faptul că e imposibil fără revizuirea Constituţiei, e şi aberant să-i pedepseşti şi pe cei drepţi. Nu crezi?

  @Serban Greceanu. Cred că greşeşti. Frica paralizează poporul român. De ce crezi că au băgat mizeria cu procurorii? Mai mult decât pentru a pregăti varianta a II-a, aia cu frauda de 2 milioane despre care guiţa Gordon, intimidarea a fost şi continuă pentru a dezvăţa poporul român de marea eliberare de frică din 29 iulie – una care la români se petrece cam o dată la vreo 100 de ani. 😐

  Să fim realişti, nu scoţi oamenii în stradă acum decât dacă dai un exemplu. Nu-i suficient să zici să-şi exercite oamenii dreptul civic, dacă ei constată că tu nu doar că nu-i aperi cu nimic, ci mai mult, îi expui – inutil. Ăsta-i sentimentul general, să fim realişti.

  De aceea cred că e nevoie de coordonarea acţiunii politice cu acţiunea civică. Boicot parlamentar, participare la mitinguri, care pot deveni masive numai cu parlamentarii USL alături de noi, să nu le facă jocurile şi să nu participe de teamă că-i vor acuza, oricum îi acuză şi fără să facă nimic, îi acuză preventiv, îi acuză mincinos şi îi demobilizează – de fapt, se observă un fel de relaxare în partea PSD, unora chiar le convine.

  Crin n-are tertium aici, ori se implică total şi ne reprezintă radical, inclusiv în stradă, ori mai bine se retrage fiindcă prin implicare parţială se erodează inutil.

  Sigur, dacă parlamentarii USL aplică boicotul până la alegerile din toamnă – Crin rămâne la Cotroceni şi îşi foloseşte DRASTIC pârghiile. Pe toate.

 5. Dinu Pop Aurica Doina Says:

  Cred ca Guvernul ar trebui sa demonstreze Comisiei de la Venetia si Cosiliului European ADEVARATUL NUMAR AL POPULATIEI CU DOCUMENTE SI SA DEMONSTREZE FALSUL VERDICT!

 6. Roxana Iordache Says:

  Şerbane, negriciunea-aia nu papă albitura de pe pagina ta de facebook? 😯

 7. Roxana Iordache Says:

  @Dinu Pop Aurica Doina. Bun venit! Şi-asta e o iniţiativă binevenită, dar simultan cu acţiunea din plan intern, care e de bază.

 8. mariusnyc Says:

  Balaceanca CSM

  Danileţ, membru CSM: „Nu mă tem de Ponta, am centura neagră, nu ştiu dacă el are aşa ceva”

 9. Roxana Iordache Says:

  Marius, unde-a zis aşa ceva? 😆 Îţi spun sigur, de fapt, replica e pentru Mircea Badea. 😆

 10. mariusnyc Says:

  http://www.cotidianul.ro/danilet-membru-csm-nu-ma-tem-de-ponta-am-centura-neagra-nu-stiu-daca-el-are-asa-ceva-192075/

 11. Serban Greceanu Says:

  Nu…sint prietene n-ai vazut filmul ? 😀

  Cine are cont ar putea sa intre si sa vada sutele de frumuseti negre si de alte culori din albumele foto si multe altele….Dar uneori ne domina prejudecatile si atunci ne lipsim de ele.OK,fiecare cu prioritatile lui 🙂

 12. Roxana Iordache Says:

  @mariusnyc. Eu am citit pe blogul lui o postare comică. Acolo nu zice de centura neagră. Sau poate a scos paragraful între timp. Aşa cum a scos şi virgula dintre subiect şi predicat, după ce i-am atras atenţia, dar mesajul meu nu l-a postat. 😛

  @Serban Greceanu. Nu, dar aş vrea să văd acel film! În rest, ştii că e aberant să mă acuzi că aş avea prejudecăţi, mai mult, că m-ar domina! 😯 Am spus de multe ori că nu am timp, pur şi simplu n-am timp pentru aşa ceva şi personal consider inutil demersul – aţii sunt liberi să aibă altă opinie. Cine vrea să văd ceva îmi trimite pe mail – sau chiar aici, pe blog, cum s-a întâmplat – link intern şi atunci accesez fără să am cont. Tu ştii că eu nici măcar pagina verişoarei mele, pe care a postat tot felul de frumuseţi, n-am vizitat-o? 😳

 13. ALM Says:

  Stimată Roxana, puteţi să-mi explicaţi cum a putut CCR să ocolească Art.10 din Legea 3/2000 (Legea Referendumului), completată şi republicată?

 14. Și ciorile mor în cele din urmă… | Teologie pentru azi Says:

  […] Roxana Iordache: „Elementar: din moment ce şase politruci au anulat 7,4 milioane de voturi, Parlamentul nu doar că poate, ci, în calitate de reprezentant al suveranităţăii poporului, are obligaţia să anuleze anularea voturilor populare. Actul CCR este anticonstituţional”. pr. dorin picioruş psa. gianina picioruş teologie pentru azi […]

 15. mariusnyc Says:

  ROYAL IN THE NUDE: PRINCE HARRY LOSES IT ALL IN VEGAS!

  Prince Harry – Naked Photos of Las Vegas Rager Leaked

  Prince Harry put the crown jewels on display in Vegas this weekend … getting BARE ASS NAKED during a game of …
  http://www.tmz.com/2012/08/21/prince-harry-naked-photos-nude-vegas-hotel-party/

 16. mariusnyc Says:

  Premierul Ponta a declarat ca citirea deciziei CCR in Parlament se poate face mai relaxat , adica fara cvorumul necesar …

 17. mihai444 Says:

 18. stejarul Says:

  Corect. Decizia CCR trebuie anulata! S-a bazat pe date false.
  Adica pe cifra de 18 milioane. Ea include 26 000 de morti. Unul daca era pe lista, era suficient sa arunce magaoaia lui coana aspazia in aer. Apoi cei cu buletinele expirate. Pe listele electorale trebuie trecuta si SERIA buletinului. La buletinele expirate seria isi pierde si ea valabilitatea odata cu expirarea valabilitatii (nu vorbesc de CNP, vorbesc de serie). Orice lista electorala ce contine date nevalabile ESTE NULA. Deci toate listele ce contin cele 500 000 de buletine expirate sunt NULE. Pe astfel de liste electorale s-a bazat decizia CCR! Si mai avem si declaratia tarfei de aspazia care spunea ca referedumul trebuie anulat!
  USL AU OBLIGATIA sa se lupte „cu dintii” pentru cei 8,5 milioane de voturi. Daca nu o fac, atunci sa nu mai spuna ca CCR au aruncat la gunoi voturile romanilor ca si ei, USLul, au fost partasi la asta!
  Parlamentul sa anuleze decizia CCR! Sa nu fie complice la calcarea in picioare a legilor tarii!
  Daca USL accepta listele electorale FALSE, atunci noi toti cei 500 000 cu buletine expirate sa ii dam in judecata ca nu ne-au dat voie sa votam desi ne-au inclus pe liste si la cvorum? Daca USL accepta decizia CCR inseamna ca USL a acceptat ca eu sa particip la cvorum si in acelasi timp au fost de acord sa mi se refuze dreptul constitutional de a vota!
  Ce a facut aspazia e nimic pe langa ce face USL daca accepta decizia CCR!
  Mizerie, mizerie, mizerie! Crin sa inteleaga ca pontacu e blatist si de aia o lasa moale cu contestarea deciziei CCR. Crin trebuie sa se lupte pentru noi.

  PS. vad ca ma „actualizez”! 🙂 Ieri cand ceream anularea deciziei CCR eram „complet paralel cu situatia” ha ha ha 🙂

 19. stejarul Says:

  Roxana,
  te rog sa imi scoti din spam un comentariu. E lung si zau ca nu il mai pot scrie inca odata. Mersi.

 20. mihai444 Says:

  foarte bun clipul de mai sus.cea mai buna opinie luata aseara unui protestatar din piata. trebuie vazut.multumim lui Marius M. ca l-a salvat si la urcat pe youtube 🙂

 21. virgilvirgil Says:

  Aha !…
  Cind va spuneam acum doua luni ca suntem colonie si stapinul e domnul Ghitastein …

 22. stejarul Says:

  Asta-i culmea!

  „Motivarea CCR privind referendumul nu va fi făcută publică până la citirea în Parlament” si „De asemenea, Zegrean a mai spus că trei judecători constituţionali vor merge în Parlament la citirea deciziei.”

  Sa fie doar cei trei care au votat impotriva?

 23. hit0a0monkey0get0a0cookie Says:

  TEST

 24. Un simpatizant poate neautentic Says:

  test2 ..scuze,nu am mai lucrat cu WordPress 🙂

 25. Ileana Andersson Says:

  CCR joaca in forta, auzi motivarea se face publica doar la citirea in Parlament. CCR si-a baut joc si de guvern dar si de popor. Off doamne daca revine nemernicul la Cotroceni o sa avem parte numai de intrigi si manipulari.

  Chiar nu poate nimeni sa-l opreasca nimeni pe nebunul asta? Ma uit cu stupoare cum se dau de ceasul mortii toti sa joace cinstit, in timp ce nebunul isi rade in barba si se uita cum o natiune intreaga innebunita se ajita pentru el. sa joci cinstit cu un trisor este prostie. Siretenia se trateaza cu siretenie.

 26. stejarul Says:

  >>>Curtea Constituţională a anunţat, miercuri, că a transmis preşedinţilor Senatului şi Camerei Deputaţilor hotărârea privind referendumul din 29 iulie şi precizează că „hotărârea nu poate fi făcută publică până la prezentarea în Parlament”.>>>
  Ce este CCR? Inchizitie?
  Daca USL nu anuleaza in Parlament asa ceva, atunci sa nu mai ceara nici un vot in toamna! Nu merita !
  Cum sa accepti o decizie fara motivare? Ce sens mai are sa treaca deciziile CCR prin Parlament daca nu sunt facute publice ?

 27. Raduraul Gisca Says:

  buna!test

 28. Raduraul Gisca Says:

  comentariile lungi si trudite ,n-apar!

 29. Un simpatizant poate neautentic Says:

  Este o chestie care mie imi pare cam absurda .Deci Parlamentul este ,conform Constitutiei ,”organul reprezentativ suprem al poporului român şi unica autoritate legiuitoare a ţării” …

  Acest Parlament inteleg ca se intruneste ca sa citeasca in plen hotararea CCRului, sa ia act de ea (adica sa bage la cap ce au stabilit musculosii aia 6 ai lui Basescu din CCR 😎 ) iar apoi,ca un grup de secretare dragute ,sa trimita hotararea la Monitorul Oficial ?! Adica ei doar citesc,spun tristi ” ‘tui ‘mama ei de viata ce ne facura astia de la CCR ” ,pun capul in pamant si pleaca apoi la o bere bombanind ca nu le-a iesit nici lor nici poporului suspendarea ?…

  Adica ei stiu ca CCR ul isi bate joc de romani,stiu ca CCRul ignora adevarul si stiu ca ei,Parlementul ,sunt organul suprem reprezentativ al poporului roman, dar cu toate astea nu fac nimic, ci accepta cuminti sexul oral dat de jigodile lui Basescu intregii Romanii ?…

  Asa este normal sa stea lucrurile ?!

 30. ada157 Says:

  Roxana… vezi ca am avut dreptate.
  Ce scump platim usurinta lui Ponta ( sper sa fie numai asta ) de a-l accepta pe RUS ???
  CCR – adunatura aia de amobe … a lipit-o tare si cu forta ca datele referitoare la votatnti si numarul lor le-au primit de la MAI ???
  Daca nici acum PONTA nu se trezeste din moleseala ..Nosferatu .. ii termina pe amandoi.
  Cum sa apare PONTA pe cineva cand nemernici de la CSM fac ca animalele contra Monei.
  El nu est ein stare sa puna un ministru dar sa se lupte cu Balaurul bautor de wiskey ….
  Cu 7, 7 milioane in spate… toti judectatorii CCR trebuie revocati…ptr pensioare linistite si bai galvanice….KOVESI si MORAR eliberati si ei …ca doar sunt in prelungirile ,prelungirilor…??
  Altfel schima Nosferatu majoritatea in parlament si… Jilava cie pe ei.
  Pina la urma PONTA … poat emerita ca a facut varza PSD.

  Dar CRIN nici intr-un caz…

  Nu poti lasa numai Antena3 sa-ti faca treaba si fraierii in strada ..

  O sa fie jale in Noiembrie la algegeri.. de 7,4 milioane voturi sigur vot scapa ..

  Imi pare rau ca blestematul asta de PSD a avut parte numai de plastiline la varf… Goana si acum PONTA..ca pe Nastase l-au revolzat.

  Cine Nu pricepe si invata din istorie , ii va repeta greselile…

 31. Trofin Doru Says:

  CDR si Constantinescu au guvernat impotriva opiniei majoritatii populare, impotriva manipularilor mediatice si a structurilor securisto-comuniste. Antonescu&Ponta si USL nu’s in stare sa guverneze avand alaturi 80% din popor, un trust puternic de presa si tu le ceri atat de mult Roxana? Ptr asta e nevoie de curaj si inteligenta!

 32. Roxana Iordache Says:

  Dragilor, MOTIVAREA CCR E HILARĂ! Parlamentul trebuie să o desfiinţeze, aşa ceva nu se poate. 🙂

 33. Roxana Iordache Says:

  V-am eliberat de la spam. Se mai întâmplă, sper să se acomodeze sistemul WordPress cu sistemul meu. 🙂

 34. Raduraul Gisca Says:

  roxana!daca usl are cojones si -i pasa de popor ,o sa ne pese si noua de ei!pana acum au facut numai prostii !din lasitate,delasare,tradare sau pur si simplu din prostie!toate aceste elemente au fost din plin in actiunea usl!eu sunt crunt dezamagit!sunt sigur ca si tu si cei de pe blog ,dar mai ales cei 7,4mil de romani!singura sansa de a-si spala pacatele e sa-si repare prosti!cum?cu inteligenta!trebuie sa-l demita pe tradator ,pt INALTA TRADARE!capete de acuzare:1.vanzarea tarii catre persoane private!alro slatina,clopotel,tramp sau trump,nu sunt sigur,rusii cu mpara curent ieftin dupa ce dau dreptul kiorului prin intermediul udrei si cocosului care si-au oprit bineinteles comisionul).2.presiunea pt instrainare aRosiei Montana(a se cauta cine di anturaj are actiuni la RMGC)3.presiunnea pt a cumpara avioane uzate fizic si moral ,in schimbul protectiei lui Gordon si a lui Gatenstain(citez din Ciuvica).aici e de intrebat si idiotul de Dobritoiu actual ministru al apararii care are aceleasi pretentii ca si basescu!4.dovedirea ca basescu e un impostor care ocupa ilegal scaunul de presedinte!am sa ma explic!usl,trebuie ,daca ne respecta,daca vrea cu adevarat sa scape de tradator si mai ales daca vrea voturile noastre,deci trebuie sa faca NUMARATOAREA VOTURILOR DIN 2009,SI SA DOVEDEASCA CA HOTUL BASESCU TRAIAN,INFRACTOR DE DREPT COMUN,A FRAUDAT SUTE DE MII,POPATE MILIOANE DE VOTURI!daca USL,vrea poate face acest lucru!daca nu,adio de la votul meu si cred ca al multor romani!n-am votat vreodata cu basescu!pe iliescu l-am votat ca raul mai mic,in 2004!pe basescu l-am citit de la primul ministeriat,niciodata nu m-a vrajit!cum i-a vrajit pe ceilalti?asa multa prostie e in Romania!?Roxana,te rog sa transmiti aceasta idee cu acuzarea de Inalta Tradare si numaratoarea voturilor din 2004!sper sa -mi iasa comentariul!

 35. Roxana Iordache Says:

  @ada157. Eu l-am atenţionat pe Ponta să nu-l ia ministru de Interne pe Rus încă dinainte ca desemnarea lui să se vehiculeze măcar ca zvon – cunoşteam propensiunea lui, ca să zic aşa, pentru anexa băsistă de la Cluj.

  @Virgile, @Simpaticule, @Radu Raul, bun revenit! Să vă aveţi ca fraţii! 😛

  @Stejare – nu la asta m-am referit, dragule! Când spuneam că eşti paralel cu situaţia mă refeream la dificultatea de a mobiliza oamenii în stradă pe care tu, din depărtare, n-o cunoşti. Dar o rezolvăm şi pe asta. 🙂

  @Virgile, păi tu repetai la infinit chestia-asta şi eu încercam să te fac să înţelegi că nu e o fatalitate, că există soluţii şi depinde de atitudinea noastră. Pe atunci tu îţi băteai joc de Crin, îl făceai slugarnic şi alte cele, după care ai spus că e aşa cum spuneam eu – şi încă după alegerile prezidenţiale din 2009 am spus că el este liderul mişcării de eliberare naţională, ceea ce şi-a asumat ireproşabil. Doar că uneori e mult prea legalist, ca să zic aşa, prea scrupulos în respectarea democraţiei şi a statului de drept, pe care însă nu le poţi apăra în faţa bandiţilor care le calcă în picioare decât dacă îi calci tu pe ei în picioare.

  Încă o putem face. Şi trebuie.

  @Ileana Andersson. Exact asta spun şi eu! E o prostie colosală să joci cinstit cu tâlharii!

 36. Roxana Iordache Says:

  @Trofin Doru. Constantinescu şi CDR n-au guvernat. Ţi s-a părut.

 37. Un simpatizant poate neautentic Says:

  „E o prostie să declari că respecţi crima a 6 politruci CCR împotriva a 7,4 milioane de votanţi şi în acelaşi timp să spui că simţi că-i reprezinţi! Mă refer la Crin, că de la Ponta n-am (prea mari) pretenţii.”
  ______________________________________
  @Roxana

  Crin si Ponta sa declare ce vor ei ,unul este presedinte interimar ,altul este premier .N-au decat sa spuna ca respecta ei ce vor ,este dreptul lor …..Nici unul nici altul insa nu pot de fapt dicta ceva Parlementului si cred ca oricine ,inclusiv Europa aia populara sau America ,pot citi in Constitutie ca asa stau de fapt lucrurile .

  Parlamentul nu este obligat sa se umple aiurea de respect tampit ,fata de o hotarare clar anticonstitutionala si total nedreapta …Nu cred sa fie Parlamentul obligat sa asculte de presedinte sau de premier 😉 , ca pe vremea lui Basescu si a sclavului sau Boc .Sunt si ei baieti mari ce dracu si au sansa sa arate poporului ca institutia aia de care mereu si-a batut joc Basescu si pe care mereu a incercat ba sa o reduca,ba sa o acuze de toate relele,poate de fapt ajuta Romania in momente cheie si poate reprezenta o forta !

  Ce naiba,a ajuns CCRul asta cea mai tare institutie (cu exceptia „institutiei” Basescu&famiglia ” 😎 ) din Romania ,care anuleaza si vointa clar exprimata a poporului si pe cea a Parlamentului ?!

 38. Un simpatizant poate neautentic Says:

  @Virgile, @Simpaticule, @Radu Raul, bun revenit! Să vă aveţi ca fraţii!
  ____________________________________

  Ai auzit Virgile ?! Sa nu ma mai enervezi daca vrei sa ne avem ca fratii :mrgreen: 😉 🙂

 39. ada157 Says:

  Draga Roxana .. asta este nicknameul meu Adriana Popa .. dupa ce mi-am tocit nervii cu platforma asta wordpress.
  Daca Victor Nu pune mana pe bata .. suntem pierduti…cred ca il inflenteaza pre mult tata socru…
  Sa ia lectii d ela Calin Popescu Tariceanu …acesta a avut scoala clara , a fost singurul care l-a infruntat pe Nosferatu, e drept in parlament tinea spatele PSD.
  Dar cu atat mai mult Nu se poate sa pierdem acum la mustata…
  Daca lasa alegerile parlamentare pe mana lor .. USl e pa…
  O sa iasa PDL cu 85 % ca Bunicuta prin 1990.
  Sunt convinsa cu tu esti su sfatul bun.. TREBUIE sa te si asculte…
  Ce ma deranjeza cel mai mult este ca NU invata ca Nu se poate cu GHIOLBANUL sa faci pe Domnul….La tigan trebuie sa-i vorbesti pe TIGANESTE ..

 40. Un simpatizant poate neautentic Says:

  @Simpaticule,, bun revenit!
  _____________________________
  @Roxana

  Bine te-am regasit Roxana si ,ca tot nu am apucat niciodata pana acum sa spun ,multe multumiri pentru tot ce ai facut in aceste zile si pentru ce ai facut si pana in aceste zile ! Bravo Roxana ,te iubim mult !

 41. Roxana Iordache Says:

  Simpaticule, eşti deştept, aşa e, doar că una e ce declară Ponta ca premier şi alta, Crin ca lider naţional. Lumea se raportează diferit la ei.

  Mulţumesc pentru aprecieri, sunt exagerate. Şi eu vă iubesc. Nu spun: mult, fiindcă ar însemna să cenzurez cantitativ iubirea. Nemăsurată. 🙂

 42. Roxana Iordache Says:

  V-am răspuns la postările anterioare. Aş vrea să vedeţi răspunsurile, voi cei care vehiculaţi aberaţia schimbării de guvern. 😯

 43. Roxana Iordache Says:

  Ada, mi-am dat seama, doamnă. 🙂

 44. stejarul Says:

  Roxana,
  vorbeste cu Crin.
  Nu se poate sa accepte sa fie trecut in MO decizia CCR pentru ca daca ar accepta asta inseamna ca ar accepta incalcarea drepturilor omului.
  Am buletinul expirat si nu am putut vota (mi-am exprimat public dorinta de a vota inainte de deschiderea centrelor de votare, la tine si la Voiculescu pe blog). si totusi am facut parte din cvorum.
  Din cvorum fac parte toti cei care au dreptul de vot. Atunci de ce nu ma lasa sa votez daca sunt parte din cvorum? Sunt in cvorum, inseamna ca pot vota! Nu m-au lasat deci mi-au incalcat drepturile mele inscrise in constitutie! Suntem 500 000 in situatia asta… dar ajunge doar unu. Adica, io!
  Daca CCR nu lua in calculul cvorumului pe cei cu BI expirat, era ok. Asa cu noi in cvorum dar refuzati de la vot decizia CCR incalca drepturile omului. USL are obligatia ca prin Parlament sa opreasca asta! Nu o fac, atunci sunt la fel ca si aspazia! Taraturi fara margini!

 45. Ileana Andersson Says:

  http://www.jurnalul.ro/politica/referendum-decizie-basescu-demis-parlament-621745.htm

 46. Roxana Iordache Says:

  Mihăiţă 444, da, e superbă româncuţa cetăţeancă şi americană. Absolut superbă şi reprezentativă. Sper să fii la fel de prezent pe-aici ca altădată. Ieri m-am întâlnit cu Alex în Piaţă, mă aşteptam să fii şi tu, dar probabil că n-ai fost în zonă. Ştiu că nu există manifestaţie bună fără tine. 😛

 47. ioprotestatarul Says:

  @Roxana Iordache
  Cred ca esti cea mai indicata persoana sa adreseze o scrisoare deschisa Parlamentului, pe care o voi semna si eu, impreuna cu multi altii, pentru a cere sa nu puna in aplicare decizia ilegala si antinationala a slugilor basiste, indiferent de consecinte. Romanii care mai au un dram de constiinta, demnitate si patriotism sunt gata sa suporte orice alte privatiuni decat sa-l mai vada pe securistul psihopat din nou la butoane. Ce zici, o facem?

 48. Roxana Iordache Says:

  Stejare, mulţumesc pentru informaţie. Parlamentul are obligaţia naţională să apere dreptul suveran al poporului român de a decide, drept constituţional fundamental, pe care o instituţie a cărei UNICĂ menire e să verifice constituţionalitatea unor legi şi acte l-a călcat în picioare. Cu copite politice.

 49. stejarul Says:

  Roxana, daca Parlamentul accepta decizia CCR inseamna ca incalca Constitutia. Inseamna ca accepta ca 500 000 de oameni sa fie parte din cvorum si in acelasi timp sa li se refuze dreptul de a vota inscris in Constitutie. Crin chiar si interimar ar trebui suspendat de 500 000 de ori! Pai, nu?

 50. Roxana Iordache Says:

  @ioprotestatarul. Ion Olteanu, mulţumesc pentru încredere! Da, o facem. O vom trimite online, prin intermediul unor parlamentari USL care să o împartă Parlamentului României. Genială ideea dv.! Dar numai puţintică răbdare, ca să o redactez.

  În plus, am să-i rog pe parlamentarii USL să umple balcoanele cu NOI, POPORUL. 😛

 51. Roxana Iordache Says:

  @Stejarul. Păi, nu! Pentru că n-are a se amesteca în treburile Parlamentului. El doar veghează la buna funcţionare a instituţiilor statului, moderează, mediază, etc. Şi din partea mea, îşi bagă picioarele în ea de decizie a CCR care îşi bagă picioarele în voinţa naţională. 🙂

 52. Roxana Iordache Says:

  @ALM. Iertaţi-mă, acum am văzut mesajul dv. Păi şi asta face parte din hilaritatea motivării – ilegală şi anticonstituţională.

 53. Roxana Iordache Says:

  CRIN, cică, la PNL: interimatul continuă până ce Parlamentul constată. 😆

 54. stejarul Says:

  Roxana,
  Pai, da!
  Daca Crin vegheaza la buna functionare a statului si a Parlamentului si vegheaza ca Parlamentul sa respecte Constitutia asta inseamna ca daca Crin nu opreste Parlamentul sa accepte decizia neconstitutionala a CCR , inseamna ca si el a incalcat Constitutia!
  Roxi, luptati-va! Nu va lasati. Cu astia nu e voie sa lasati de la voi nici un mm de Dreptate! Aveti dreptate? Va luptati pana in panzele albe.
  Vorbiti cu Crin, voi care aveti ocazia. Nu il lasati sa alunece pe panta „minimei elegante” ca la capatul ei e rau. E cimitirul, ti-o spun din propria-mi experienta si tristete.

 55. Last Says:

  @ada157 si cine mai vrea:

  ca sa schimbi numele (Display name publicly as) ==>
  http://dashboard.wordpress.com/wp-admin/admin.php?page=grofiles-editor

  sau aici (display name):
  http://en.gravatar.com/profiles/edit#about-you

 56. Ileana Andersson Says:

  Jurnalul National explica ca Basescu poate fi demis. Iata justificarea.
  http://www.jurnalul.ro/politica/referendum-decizie-basescu-demis-parlament-621745.htm

  Chiar nu inteleg de ce se pune batista pe tambal si s egrabesc cu totii sa accepte decizia CCR. Daca acesta decizie este impusa violent din afara, macar sa stim si noi.

 57. Last Says:

  Oricare e prins de reporteri se grabeste sa zica ca decizia CCR va fi respectata .. ultimu fu Corlatean.

 58. ioprotestatarul Says:

  PERFECT!!! ACEASTA ACTIUNE CIVICA VA FI DE IMPORTANTA ISTORICA, FIIND VORBA DE VOINTA A 7,4 MILIOANE DE ROMANI.
  NU UITA SA FIU SI EU INCLUS PE LISTA „NOI POPORUL” DIN BALCOANE.

 59. Roxana Iordache Says:

  Stejarul, nu, nu înseamnă asta, în nici un caz! Asta-i intervenţie, ceea ce n-are dreptul.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: