CSM A BOICOTAT CVORUMUL PENTRU MONA, PARLAMENTUL SĂ NU SE ÎNTRUNEASCĂ PENTRU VALIDAREA ACTULUI ANTINAŢIONAL AL CCR

Ponta se lamentează că nu e cvorum la CSM pentru Mona, de parcă nu era previzibil, la fel ca şi cvorumul de la referendum, pentru care ieri s-a declarat, public, prost prostănac.

Atâta minte n-au avut băieţii noşti sau mai bine zis, atâtea scrupule îşi fac ei să respecte regulile în faţa celor care îşi bat joc de ei câştigând tocmai fiindcă nu ţin seama de nici o regulă, ci fac regula pe loc!

A lipsit un singur membru pentru cvorumul de 15. O cheamă – predestinat! – Ana LĂBUŞ. Şi nu răspunde la telefon. În afară de telefonul scurt, evident.

Preşedintele interimar Crin Antonescu avea tot dreptul să participe, să asigure cvorumul şi chiar să prezideze şedinţa. Să le spună tot ce trebuie să fie spus, la lumina zilei, în numele celor 7,4 milioane de alegători pe care spune că simte că-i reprezintă.

Mona Pivniceru poate depune jurământul, pentru că demisia din magistratură e un act unilateral, de care, vorba unui comentator al meu, CSM poate lua act sexual şi după învestirea fostului judecător ca ministru. Pentru că nimeni nu o poate obliga să revină, nimeni nu-i poate anula actul unilateral. Dacă nu vor să-l constate, să li se arate degetul mare.

Pentru că România este ţara faptului împlinit. Iar fraierii de la USL încă n-au înţeles că nu se joacă după reguli cu bandiţii la drumul mare – şi încă unii sprijiniţi de crima organizată financiară internaţională.

Anunțuri

22 răspunsuri to “CSM A BOICOTAT CVORUMUL PENTRU MONA, PARLAMENTUL SĂ NU SE ÎNTRUNEASCĂ PENTRU VALIDAREA ACTULUI ANTINAŢIONAL AL CCR”

 1. Roxana Iordache Says:

  Ghica de la CSM zici că-i clona Udrei.

 2. CSM A BOICOTAT CVORUMUL PENTRU MONA, PARLAMENTUL SĂ NU SE ÎNTRUNEASCĂ PENTRU VALIDAREA ACTULUI ANTINAŢIONAL AL CCR » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 22 August 2012 – Blog « Romania e frumoasa (49): Delta Dunarii vazuta din Sf. Gheorghe […]

 3. argusdre Says:

  E clar ca daca Ponta nu-si schimba pozitia de bleg cu diploma si de puigan naiv caruia-i mananca altii mancarea din traista, USL va fi pe drumul pierzaniei, cu tot cu Crin, cu tot cu cele 7.4 milioane de voturi pro, etc. Nu te poti lupta cu puscariasii facand pe domnul maniera eleganta, deoarece aia nu pricep limbajul. In plus se si bucura cand dau de fraieri…In lupta asta ori suntem si noi golani, ori nu mai suntem..USL va pierde masiv inclusiv la voturile din toamna…si…posibil si guvernarea.

 4. mariusnyc Says:

  Lasati prezumtia de prostanac si nevinovatie deoparte, Ponta face jocul mafiei basiste,

 5. Johnson Reloaded Says:

  Parlamentul sa se intruneasca vineri dar ce sa vezi…bai nu sa facut cvorumul la „sedinta extraordinara” si ia sa incercam o reprogramare pe miercurea viitoare…Poate se intoarce si Labuş pana atunci…Si ca sa nu stea de pomana poate transmit si uslasii departamentelor USA si Comisiei UE la ce linsaj e supusa Justitia din partea popularilor portocalii…Daca nu e deranjul prea mare ma gandesc ca nu asteapta ca acest lucru sa fie rezolvat tot de catre „stradă” 😐

 6. mariusnyc Says:

  Daca as fi in locul lui Victor Ponta, dupa cate s-au intamplat in ultimele 40 de zile, de la acceptarea in genunchi a cvorumului impus de o entitate straina care a nenorocit Romania pina la ultima gafa , involuntara sau nu, nominalizarea ambitioasa ,cu scop precis a tradatorului Ioan Rus la Interne , mi-as da repejor demisia ca sa aiba Antonescu timp sa nominalizeze un alt PM. PSD are zeci, sute de oameni capabili sa indeplineasca cu onoare aceasta functie in statul Roman.

 7. Roxana Iordache Says:

  De acord cu voi toţi. Întrutotul.

  Marius Mina, ba îi acord prezumţia de naivitate. Ţi-am mai spus, altfel ştie că e mâncat. Cu fulgi cu tot.

 8. mariusnyc Says:

 9. mariusnyc Says:

 10. Ileana Andersson Says:

  Si eu cred ca Ponta ar trebui sa lase locul unui alt membru PSD ca de exemplu Victor Atansiu, un om ferm si bine pregatit.

 11. mariusnyc Says:

  Stie pe dracu, daca l-a asigurat zmeus ca nu se atinge nimeni de capul lui intr-o viitoare coalitie 😉 A pus botul dar ii va sari arcul imediat cum misiunea va fi indeplinita

 12. mariusnyc Says:

  Alexandru Athanasiu ar fi o solutie f buna

 13. virgilvirgil Says:

  Ma aflu in treaba si intreb si io ca prostul …
  Poate cineva sa-mi spuna de ce Pivnicereasa nu a fost numita la justitie inca in urma cu doua saptamini si intre timp avea la dispozitie 30 de zile ca sa-si deie demisia de la CSM , Inalta curte si mai stiu eu de unde dracu ?!…
  Ca legea iti da la dispozitie timp sa optezi ca demnitar pentru o functie sau alta si nu te opreste sa le exerciti chiar pe amindoua in limita a 30 de zile , n’asa?
  Poate cineva sa-mi spuna de ce nu a fost numita chiar astazi daca pina acuma nataraii a cascat gura ?!…

 14. virgilvirgil Says:

  Scz…
  au cascat ca ie mai multi , nu numai Ponta …

 15. Ileana Andersson Says:

  Ai dreptate mariusnyc, am gresit, la Alexandru Athanasiu ma refeream.

 16. virgilvirgil Says:

  „fraierii de la USL” ?!?!?!?!?!?!
  Waw ! Vai tu Roxi , ai devenit basista . Trist …
  Ha-ha-ha !

 17. mariusmioc Says:

  Adică Crin Antonescu a chiulit de la CSM, şi dacă ar fi fost prezent s-ar fi realizat cvorumul?

 18. virgilvirgil Says:

  Brava ma Marosica !
  Ha-ha-ha !

 19. stejarul Says:

  „Alexandru Athanasiu ar fi o solutie f buna”
  De acord!
  ponta trebuie sa plece!

 20. Roxana Iordache Says:

  Virgile, de ce-ţi place ţie să papi necomestibil, uneori? Eu am criticat USL de zeci de ori, de mult mai multe ori decât tine şi mult mai dur, pentru că a fost o critică la obiect, pe fapte şi argumente. Nu clişee cu neisprăviţi, n-au făcut nimic, sunt la fel ca ceilalţi, etc.

 21. Roxana Iordache Says:

  Voi sunteţi cu toţi boii voştri acasă, mă scuzaţi, când vorbiţi de schimbarea Guvernului? Sau vreţi să rezolve Băsescu direct cu mâna USL?

  Când faceţi propuneri, poate vă gândiţi şi la cât sunt ele de realizabile şi ce consecinţe decurg din ele.

 22. stejarul Says:

  Nu ma refeream la guvern. Ma refeream la sefia PSD. As dormi io mai linistit noaptea daca ponta nu ar mai fi sef la pesedeu, doar la guvern sa ramana pana pica basescu. Nici o secunda mai mult. Sa mearga la plaja la Dubai si la masinute …poate ca ii da nenea rus una de la el. Asa , de multam pentru „dambla”.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: