CRIN: EU RĂMÂN, BĂSESCU TREBUIE SĂ PLECE

„PNL rămâne în serviciul celor 7,4 milioane de oameni” a spus Crin Antonescu de la sediul PNL.

Crin a spus că nu se poate retrage când oamenii sunt ameninţaţi. Şi că îşi onorează angajamentul, pentru că de fapt Băsescu a fost demis de popor.

Preşedintele PNL a chemat cetăţenii la acţiune civică, la luptă democratică, în deplină respectare a legilor.

Nimeni nu poate dicta în România ca într-o colonie” „şi toţi cetăţenii curajoşi şi conştienţi trebuie să continue lupta”.

„Mai devreme sau mai târziu, regimul Băsescu va cădea”.

„Nu renunţaţi la convingerea că votul vostru contează”.

„Mergem înainte, mergem până la capăt, fără să fim intimidaţi, fără să fim dezamăgiţi”.

„Cei care serbează azi victoria împotriva poporului român se bazează pe lehamite”.

„Vom lupta până la capăt şi vom elibera ţara de regimul Traian Băsescu”.

„7,4 milioane de oameni nu mai vor să coabiteze cu Traian Băsescu, PNL, cel puţin, nu va coabita cu Traian Băsescu”.

Răspunzând unei întrebări, Crin a spus că „fără doar şi poate” se va iniţia o nouă procedură de suspendare dacă Băsescu nu va respecta Constituţia „în litera ei”, cum a întrebat reporterul.

Anunțuri

65 răspunsuri to “CRIN: EU RĂMÂN, BĂSESCU TREBUIE SĂ PLECE”

 1. treebeard00 Says:

  Crin Antonescu ramane dictatorul de serviciu.

 2. Last Says:

  @Roxana, n-ar fi rau sa ii suportam doar pe cei – chiar basisti – care au argumente. Nu pe unul batut in cap precum treebeard care defileaza cu gunoaie.

 3. olimpiu65 Says:

  sa va stea in gat necomestibilul pe care-l rumegati zilnic basistilor!!!!
  nu-mi place Crin cu sustinerea lui la adresa lui Ponta. Ponta si-a aratat limitele ca om politic, ca om de stat este o catastrofa!!!

 4. olimpiu65 Says:

  deci am avut dreptate cu ipoteza de la precedenta postare: Aspazia si honvedul au asigurat cvorumul necesar invalidarii. Poate si oamenii de litere devin mai realisti cu ocazia asta!!!

 5. Johnson Reloaded Says:

  Fara doar si poate…Raspunde Crin la ultima intrebare si o tacere adanca se lasa in sala conferintei de presa.

  Prima proba de coabitare pt Basescu…Validarea Monei Pivniceru …Ia-o p-asta ! 😀

 6. Marius Mina Says:

  Nu mai sunt vertebrali viermii de la CCR, ungurii si neamul tradatorilor? Unde e Ponta , baiatul bun care joaca corect blatul cu basescu? Vai steaua ei de tara …isi merita soarta

 7. Roxana Iordache Says:

  @treebeard. Dovedeşti din nou că eşti 00. Crin Antonescu rămâne un om, un domn vertical şi mai devreme sau mai târziu va elibera România de jeguri vândute.

  @Last. Eu decid. Băsiştii n-au argumente. Îi prefer pe cei sinceri în convingerea lor patologică, precum bărbosul cu pricina.

  @olimpiu65. Judecă raţional, ce-ai fi vrut să declare? E nevoie de unitate, nici cea mai mică mişcare centrifugă nu trebuie încurajată.

  @olimpiu65. Ia-ţi ironia şi bagă-ţi-o în partea dorsală! Voi aţi stat şi v-aţi lamentat pe-aici, eu am făcut chiar tot ceea ce puteam face omeneşte posibil, cu tot realismul, dar şi cu toată convingerea că trebuie să fac absolut tot ce depinde de mine, ca să nu regret. Prefer să regret ce am făcut, decât ce n-am făcut. Pentru că asta-i viaţa. Dar nu regret că le-am scris, data trecută a funcţionat, acum n-au mai rezistat la presiuni. Eu mi-am făcut datoria, ei nu.

  Aşa că dacă nu puteţi face măcar o parte din ceea ce fac eu – adică, muncă patriotică, vă cer să aveţi măcar puţin respect.

  În plus, am ieşit şi în stradă, ceea ce v-am urat şi vouă, cârcotaşi şi plângăcioşi din fundul casii. 👿

  Sigur că îmi eşti drag şi de-aia îţi şi trag acest perdaf. Deci, ador ironia, când e fină şi bine plasată. Când nu, atunci e mârlănie. Şi nu suport mârlănia. Din partea nimănui. Cu atât mai puţin din partea alor mei.

 8. Roxana Iordache Says:

  Acum vorbeşte Blaga, am închis televizorul înainte de-a-i vedea măcar mutra. Plec în Piaţa Universităţii. Voi ce faceţi là-bas?

 9. CRIN: EU RĂMÂN, BĂSESCU TREBUIE SĂ PLECE » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 21 August 2012 – Blog « Agentia de turism Paralela 45 – zeci de circuite turistice noi in 2012 […]

 10. ALM Says:

  Domnule Mina, CCR-ul este o reprezentare în mic a acestui neam. Vă puteaţi închipui că pot exista băsişti care, împotriva tuturor evidenţelor, să susţină distrugerea României? Vă puteaţi închipui că un Blaga poate vorbi de legalitate, respect faţă de legi şi dragoste de ţară? Până şi Bastos a fost mai sincer!

  Nu cred că Ţara îşi merită soarta. S-a dovedit că Ţara nu contează în faţa jandamilor mondiali. Ţara, după 1990, a fost transformată într-o colonie a ţărilor dezvoltate şi, pentru asta, nu este vinovat numai Băsescu. El doar a avut talentul să identifice, să promoveze şi să folosească lichelele autohtone …

 11. olimpiu65 Says:

  He, he, he oricat te enervezi ar trebui sa revezi toata campania pe care ai dus-o si bestelirea colegilor pe aici. care colegi de fapt incercau sa fie rationali daca asta se mai putea si se mai poate??!!! dar nu pe tine ma supar eu , ci pe latraii care preluau ideile fara sa gandeasca o clipa si se dadeau in stamba ,,crosetand fraze” ca sa citez o celebra sfertodocta din P.E.!

 12. Ia inca odata, cordela Says:

  Cordela Udrea revine în aşternuturi, suge pula lu Băsea. Asta o să moară înecată cu spume. La baie. 😆

 13. mert245 Says:

  Ne vedem in piata

 14. johnson1312 Says:

  Ia sa vedem cum merge contul asta…Proba de logare :

  Denisa sluga lui Basescu si posibil una din lighioanele de pe acest blog care te-ai uitat deschisa pe FB…ce vroiam sa spun ? Aaaa,da…I-o sugi la greu lui Turcescu 😆

 15. harlau625 Says:

  Culmea ipocriziei! Blaga a declarat ca a invins democratia in Romania! Va dati seama? Cei 15% care au votat pentru Basescu, au invins pe cei 85% care au votat contra! La lupta doamna Roxana. Baza este in noi varsta a III-a! Liberalii sunt speranta! M-am lamurit (mai de mult) ce lichele sunt PSD-istii! Nu m-ar mira un guverni PSD, UDMR, PDL! Este greu doar sa gasesca un motiv!

 16. florianflorian Says:

  Inca de ieri, de cand Ponta a dat citire datelor transmise de guvern la CCR, mi-a fost clar ca votul va fi invalidat. Daca m-am abtinut sa imi exprim public parerea, a fost pentru a nu da apa la moara jegurilor basiste care colcaie pe aici.
  Ponta, in tandem cu al sau ministru de externe si coleg de partid Corlatean, nu au cerut in exterior numarul cetatenilor romani care au domiciliul in strainatate, ci al celor care au drept de sedere. Una e sa ai drept de sedere, si cu totul altceva e sa ai domiciliul in alta tara. Cine are drept de sedere poate sa uzeze permanent de el, dar poate la fel de bine sa domicilieze in Romania, iar in tara unde are drept de sedere sa se duca o luna – doua pe an. Pe cand, daca Ponta & Corlatean cereau si transmiteau la CCR numarul de cetateni romani cu domiciliul in strainatate, situatia nu mai putea fi interpretata altfel.
  Prin ceea ce au facut, Ponta si Corlatean au dat motive atat celor cinci, cat si Azpaziei Cojocaru, sa voteze cu seninatate invalidarea referendumului. In fata datelor transmise de Ponta si Corlatean, si ceilalti trei ar fi putut vota la fel, fara sa-si faca probleme de constiinta.
  Si acum ma duc sa imbuc ceva si apoi directia Piata Universitatii, sa-mi vars naduful.

 17. florianflorian Says:

  Am postat un comentariu, dar s-a dus la spam. Sa-l ia dracu’ de spam, sa-l ia dracu’ si de comentariu. Plec in Piata Universitatii, sa ma bronzez.

 18. Ion Titeica Says:

  Basea a fost demis!
  Niciodata nu o sa recunosc lovitura de stat data de Zegrean si gasca lui de banditi!

 19. ioprotestatarul Says:

  Nerespectarea vointei poporului si a legilor tarii de catre slugile lui Basescu de la CCR reprezinta un atac la democratie.
  Toate slugile de la CCR demisia!
  Dictatorul Basescu DEMISIA! Tu nu mai esti presedintele a peste 7,4 milioane de romani!
  Cainele lui Eba, Bleaga sau cum te cheama, eu nu am nici un aranjament de colaborare cu USL-ul!
  Desteapta-te romane! Astazi a avut loc o lovitura de stat prin calcarea in picioare a vointei poporului si legilor tarii!
  Crin Antonescu, sunt alaturi de tine, tu esti presedintele meu!

 20. Sandi Says:

  Basescu nu va pleca de la Cotroceni decat cu picioarele inainte !

 21. stejarul Says:

  ponta tace si vorbeste swoboda pe twitter in locul lui. Ce sweet! 🙂

 22. Marius Mina Says:

  Ponta vrea sa dea un mesaj de stabilitate, mars ma la Basescu, care te-a facut presedinte de partid si prim ministru. Tradator ordinar !

 23. mariusnyc Says:

  Ponta vrea sa dea un mesaj de stabilitate, mars ma la Basescu, care te-a facut presedinte de partid si prim ministru. Tradator ordinar !

 24. Sandi Says:

  Codoasa Aspazia s-a pisat in pampersi de frica si a votat alaturi de Handicapatul sef al CCR !
  De la o fosta turnatoare a Securitatii la ce te poti astepta !

 25. treebeard00 Says:

  @roxana
  „O critică echilibrată, raţională, e de dorit. Critica necesită raţiune. ”
  Da, dar ratiunea lipseste. Sunteti orbiti de ura, nu mai e loc de altceva. Sunteti in stare sa calcati in picioare legi si institutii, v-ati aliat cu securistii si cu penalii numai ca sa il dati jos pe Basescu.

  Cum sa-i ceri CCR sa il demita ca sa va faca pe plac daca n-ati gasit destui oameni spalati pe creier care sa voteze, daca n-ati fost in stare sa fraudati suficient, daca v-a fost frica sa mintiti ca sa iasa cvorumul?

  Sa fie clar, poporul nu e mai tare ca legea. Daca poporul vrea ca nastase sa fie din nou presedinte, sa astepte la coada la rahova.

 26. olimpiu65 Says:

  care securisti vita incaltata???? sunt mai multi ca pe vremea lui tov Ceausescu, mai bine platiti si toti in tabara psihopatului!!!!
  poti iubi un regim in care procurorii dau buzna in curtile taranilor, jandarmii stalcesc oamenii in pietze iar securistii asculta si mustele de pe pereti??? iubiti-l voi si mancati rahatul portocaliu pana va ia dracu!

 27. Sandi Says:

  mai gainatz 00 !Du-te si trage-i un cunilingus madamei ot Pleskoi !

 28. Last Says:

  @treebeard
  ai mintea slaba:
  1.basescu este turnator si securist, cu acte aparute deja in presa
  2.mafiotii udrea, mircea basescu, videanu, berceanu, ritzi, apostu, solomon, basescu, fetele lu basescu cu case furate, etc. toti astia sunt penali zglobiule fara minte.
  3.spalat pe creier esti tu si toate rudele tale slabe de minte, care repeta tampeniile vomitate de basescu.
  4.aspazia a fost prinsa cu dosarul. Daca tu aplauzi in prostia ta un santajist penal ca basescu, este problema ta si a slabei capacitati de a pune in miscare cei cativa neuroni mucegaiti ramasi si care tipa ingroziti sa ramana in bezna din capul tau.

 29. tiberiu2009 Says:

  „””Încă de săptămâna trecută dacă v-aţi fi uitat cu atenţie la preşedintele CCR, Augustin Zegrean, vă dădeaţi seama că el ne comunica să avem puţintică răbdare, doar încă o săptămână, pentru a fi validată voinţa naţională.

  I se rupe lui de Băsescu şi ai lui. Şi chiar i se rupe de şantaje. A trecut vremea lor. A înţeles că Băsescu e ZERO, demis de popor. E bună inamovibilitatea liniştită.”””

 30. tiberiu2009 Says:

  Nu e asa ca nu merita doi bani ce scrie Roxana?

 31. stejarul Says:

  Listele electorale trebuiau cerute de la procuratura si actualizate pe motiv ca penalul ioan rus a facut fals in acte. Aceste liste cu 15 milioane de votanti trebuiau trimise la CCR . ponta a ascultat DOAR de erata si a trimis niste cifre care trebuiau sa fie interpretate de cei din CCR. Normal ca lacheii PDL nu au nici un interes sa interpreteze. Au luat cifrele lui ioan rus de 18 milioane si au votat invalidarea!

 32. tiberiu2009 Says:

  Antonescu:”” Astept ca Monica Macovei si Partidul Parchet sa ma aresteze””

  Sa-ti fie gura aurita, Antonescule.

 33. Last Says:

  @tiberiu
  nu mah baiete, a vrut Roxana sa-i dea o sansa hodorogului incompetent sa acceada la pozitia de biped uman. A ratat-o. A ramas un maimutoi in cusca oligofrenului basescu.

 34. Last Says:

  bai tiberiule oligofrenul tau securist nu risca sa-si puna pe cap cateva sute de mii de Oameni. Fii baiet dajtept, macar straduieste-te.

 35. Sandi Says:

  O jagardea a politichiei dambovitene,unu’ Feldman ,cu numele trecut la secret , vomita si el o cugetare :
  http://www.dcnews.ro/2012/08/radu-f-alexandru-despre-decizia-ccr-legea-ratiunea-si-corectitudinea-au-prevalat/

 36. virgilvirgil Says:

  Stejare …

  Nu puteau sa faca modificarea listelor . Asta o fac primarii , ce e drept sub indrumarea si atena observatie a prefectilor , dar …
  Dar tre sa ai baza legala sa midifici a liste .
  Referendumul a fost invalidat LEGAL , pe baza de procedura , dar …
  Dar procedura se pisa in capul poporului suveran si isi bate joc de vointa lui .
  Concluzia ?
  Statul este prost aranjat .
  Cum spuneam , in Romanica se mimeaza doar demoicratia , s-au construit forme democratice , dar fara fond .

 37. Ghita Bizonu' Says:

  Apropos de ce sa nu se cace in capul nostru?

  Cine este stab la TV? Claudiu Elwis Săftoiu fosta sluga de casa a Basescului… si demisionat ca urmare a unui scandla legat de intercepati telefonice.
  Si avea o nevasta , s-o-tie nenumitu la caldura una Ana Adriana purtatoare de vorbe si de opiteze a Basescului care a depus o plangere penala impotriva ministrului liberal Satanasiu .. ca zisu ar fi furat aurul dacilor sau ar fi sasinat pre Burebista… ocazie cu care inca reSuspendatu si inca neRevenitu a pis la pct metoda de schimbare a cate unui ministru (folosita din p-in cu guvernu Tonta). Si azi zisa Ana Adriana este deputata PNL…

  Pai de ce sa nu te caci pe asa oameni? Iertatori pana la prostie!!
  Insa cu celalat .. naspa ba. AN nu stiu daca ar fi chiar inocent insa sigur ca nu erau probe impotriva sa! 2 ani !!! Pai cum sa carcnesti?!

  Ma rog de cativa ani m-am ramolit asa ca mai imi tin gura. Da’ acu’ peste 30 dupa ce ma zis un banc politic ce avea marele merit de a fi mai ales utraporcos am avertizat publicu auditor : ba mie imi place sa rad! Insa daca unu crede altceva si ma toarna imi bag @@@@ in ea de viata si il tai, il spintec in plina strada cu martori de fata!!! Si de am timp ii beau si sangele @@@@@@@ …. Dupa vreo 25 de ani am primit un telefon de la un suspect (de turnatorie) ca pe mine m-a respectat si niciodata da niciodata ….

  Pricepeti? Frica pazest bostana! Oderint, dum metuant. Oricum ei ne urasc.
  Ne urasc din strafundul rarunchilor sufletelelor lor meschine : fiindca ei ne fura. Fiindca bogatia lor este rezultatul saracirii noastre. Fiindca ei sunt ceea ce sunt. Findca noi suntem romani.
  Fiindca suntem slabi si iertatori.

  A da. O sa ziceti „bizonism”. Insa daca nu incepeau nu stiou cati sa il planga pe sireacu Ceasca marele martir a ce-o fi fost si s-ar fi zis atentieo c’alta data data o s-o facem si mai lata ….. e?!

 38. stejarul Says:

  Virgile,
  eu nu inteleg ceva. Daca o curte iti cere ceva tu trebuie sa te executi. De ex niste amici de ai mei au avut un proces odata deschis de niste escroci cu o revendicare dubioasa. La proces „revendicatorii” au chemat toata lumea care a locuit in imobilul respectiv. Inclusiv o matusa de a mea de gradul 3 cred, deci indepartat. Batrana locuia acum in alt oras cu alte rude ale mele si alea indepartate si curtea nu stia unde sa o citeze. Ma suna amicii mei ca judecatoarea a intrebat in curte daca cei prezenti stiu pe cineva care ar putea stii unde se afla batrana. Amicii mei au marturisit ca sunt prieteni cu un nepot de al doamnei (adica eu). Atunci judecatoarea le-a cerut sa ma caute si sa afle adresa batranei doamne. Eu le-am spus amicilor mei ca ce sunt ei politie, de ce sa caute ei? De ce nu cauta „revendicatorii” ? Ei mi-au raspuns ca avocatul lor le-a spus ca daca Curtea le-a cerut asta ei trebuie sa se execute.
  Nu am avut ce face decat sa pierd o saptamana pe telefoane pe la rude si cunostiinte sa aflu telefonul matusii si apoi sa vorbesc cu vara aia mea indepartata sa ii explic de ce o sun.,.. nasol! Infect! Matusa avea peste 90 de ani..
  Asta nu inteleg eu, daca cerinta curtii mi se aplica si mie pana la urma sa fac io pe evidenta populatiei si politie si jandari, cum de ponta nu trebuie sa se supuna cerintei initiale a CCR sa faca rost de liste si sa le actualizeze daca asta cere CCR?

 39. stejarul Says:

  Fratilor, nu va demoralizati! Eu spun „la lupta”!
  aspazia cojocaru a spus ca referendumul s=a facut pe date false si trebuie refacut! Parlamentul accepta o invalidare a unei curti al carei membru se pronunta (ante) ca referendumul trebuie refacut?
  Nu e posibil!
  Sa voteze Parlamentul refacerea referendumului!

 40. stejarul Says:

  Virgile,
  baza legala de modificare a listelor era: rus a facut fals in acte!
  Pai nu?
  Adica ponta l-a scos pe rus din kktel si a bagat o natie intreaga acolo? Jos cu ponta atunci!

 41. olimpiu65 Says:

  @ stejare nu mai bate campii cu refacerea referendumului! mai sunt trei luni pana la alegerile generale. crezi ca Romania o poate tine intr-o votare, cheltuiala si nervi??? USL are de castigat 50%+1 si de inceput refacerea institutiilor, altfel vb discutii si atat!!!

 42. stejarul Says:

  olimpiule,

  crezi ca Romania mai merge la vot pentru parlamentare ? Chiar asta a vrut ponta si basescu! Sa nu se prezinte lumea la vot in noiembrie si sa se aleaga ei (PSD si PDL) cu mortii din listele electorale ale lui rus! Nu vezi ca au facut erate si jmenuri numai sa nu refaca ponta listele?
  Care cheltuiala? 20 milioane pentru inca un referendum e mult cand compari cu miliardele lui udrea si cu zecile de milioane ale lui rus?
  Singura voastra sansa este acest referendum. Cat de mult va agatati de el asa de liberi veti fi, Eu va garantez ca in noiembrie veti avea un parlament bicolor PSD PDL!

 43. Raduraul Gisca Says:

  de ce nu pot posta?

 44. virgilvirgil Says:

  stejare …

  Ca sa procedezi la scoaterea de pe o lista electorala TREBUIE SA AI BAZA LEGALA .
  Nu poti merge acasa la Virgil , nu-l gasesti , intrebi veciinii si astia zic ca e plecat de doi ani in Germania si atunci hrishti , il tai pe Virgil de pe lista .
  Adicatelea vreau sa zic ca minirecesamintul ala NU SE PUTEA FACE LEGAL SI INATACABIL .
  USL insa ar fi trebuit , cind stia ca vrea sa il mature pe Baselu , sa aibe grija de actualizarea listelor cu mult inainte de a declansa procedura suspendarii .
  Daca o faceau , primarii ar fi operat sub atenta supraveghere a prefectilor , eliminarile necesare fara ca cineva sa ii ia in tarabaca si sa conteste .
  Puteau da un ordin scurt in teritoriu :
  „ACTUALIZATI LISTELE ELECTORALE CONFORM RECESAMINTULUI DIN 2011 IN VEDEREA ALEGERILOR PARLAMENTARE PINA LA 31 AUGUST ” bunaoara .
  Iar dupa o luna il trimnteau pe Basel in Parlament .
  Nu mai contesta nici dracu procedura dupa care s-au midificat listele SI ERAU TRIMISE AUTORITATII ELECTORAE PERMANENTE SI BEC .

  De aia printre altele spuneam ca USL nu a avut un plan amanuntit si bine pus la punct pentru debarcarea lui Basescu .
  Daca l-ar fi avut , ar fi trebuit sa ia multe , foarte multe in consideratie , inclusiv chestia asta .

 45. virgilvirgil Says:

  Plus ca , legea zica ca listele actualizate se afiseaza la primarie si fiecare are drept de contestatie o periaoda de timp .
  Daca contesta bine , dar erau infime contastatiile , daca nu pa si pusi … Si aveam cvorum .
  Unde nu-i cap ( la USL ) vai de picioare ( nopi prostimea ) .

 46. mert245 Says:

  cica csm va amana sedinta de maine si-l asteapta pe base sa revina
  udmr a batut palma cu pdl si vor sa dea jos guvernul usl

 47. olimpiu65 Says:

  @virgil
  care recensamant??? a fost neprosionist. se vb de cel putin 1 milion cetateni nerecenzati!! umflatul ala de director trebuia zburat din functie demult! fac pariu ca tema listelor va trece nu planul secund ci in fundul planurilor!!!

 48. mert245 Says:

  Daca se face actualizarea listelor meserias pana la alegerile din toamna multi pot sa spuna adio la un loc in parlament.

 49. Sandi Says:

  @Virgilie
  Acum o mie de vorbe si explicatii doi bani nu mai fac!

 50. Sandi Says:

  Angela ” La Culona” Merkel nu-l va invita niciodata pe ILEGITIM la Berlin !

  http://www.cotidianul.ro/stelian-tanase-angela-merkel-nu-il-va-invita-niciodata-pe-basescu-la-berlin-192009/

 51. Raduraul Gisca Says:

  renunt!cand scriu un comentariu ca lumea,nu-l publici!

 52. Sandi Says:

  JJJ ( Jarlele,Jagardelele,Jighimelele) basesciene fac orice ca sa o opreasca pe Pivniceru de a deveni ministru

  Alta gaselnita murdara :

  http://www.cotidianul.ro/csm-demisia-din-magistratura-a-monei-pivniceru-discutata-daca-se-aproba-suplimentarea-ordinii-de-zi-192016/

 53. Sandi Says:

  @R.G
  Se intampla sa intarzie. Asa am patit si eu recent cu doua mesaje.

 54. tiberiu2009 Says:

  Vocea Rusiei: Printre actiunile care ar putea imbunatati pozitia PNL si PSD s-ar numara schimbarea rapida a Laurei Kovesi de la Parchet si a lui Daniel Morar de la DNA

  Traiasca maretul popor rus si alaturi de el maretul USL.

 55. Ghita Bizonu' Says:

  Last

  basisti – care au argumente este o contradictioe in termeni. UInoeri pot avea drepatate – de ex sa zica ca ploua sio ca de aiai e ud. Insa sunt atat de netrebnici ca sunt in stare sa se gabe imrqacti sub dus ca sa poa zice ca ploua!!

 56. stejarul Says:

  Virgile,

  sa scoata mortii (numarul lor real, nu mizilicuri) si pe cei cu buletinele expirate, din listele electorale aveau baza legala. nu era nevoie sa vina la om la poarta sa intrebe vecinii.

  Asta putea face ponta si apoi sa adauge cifrele cu diaspora si sa le trimita la ccr.
  ponta a facut pe diletantul in toata afacerea asta. Are el calculele lui dar s-ar putea sa greseasca la „virgula”. Sa-i puste-n fata exact de unde se asteapta mai putin…. Pai ce, la Geoana nu i s-a intamplat?

 57. Sandi Says:

  @t00
  Du-te repede in Modrogan ca s-a pregatit un ceaun cu handas. Poti manca cat vrei !

 58. Roxana Iordache Says:

  Cei care ajungeţi la spam, am o rugăminte, schimbaţi-vă ceva la ID, că m-am plictisit să vă tot scot de acolo, mai ales că voi sta din ce în ce mai puţin pe blog.

  Am fost în Piaţa Universităţii, când am plecat eu, a venit Mircea Badea. Voi staţi dragilor, staţi şi-o frecaţi aici!

 59. Roxana Iordache Says:

  Tiberiu, marş! Nu de-alta, dar îmi este scârbă să-mi stric pantofii pe tine. 🙂

 60. Roxana Iordache Says:

  Tu Virgile acum faci apologia impotenţei. Pe care până acum o neisprăveai. :mrgreen:

 61. Roxana Iordache Says:

  Postare nouă, n-o vă placă. Că vouă vă place doar în virtual, acolo faceţi şi amor, şi toate cele. Avea dreptate în noaptea aia când v-a luat la 11 m curveta aia mică de la PD-L pe care am ţinut-o-n braţe şi acum e bine plasată, ia o groază de bani de acolo, nu mai are chef să defecteze. O înţeleg.

 62. Sandi Says:

  @MM
  Te masturbezi cam demult. N-ai ejaculat inca ? Ia o poza a madamei Udrea si freaca-te cu ea.

 63. Roxana Iordache Says:

  Marius Maties, evident că te-am şters de pe faţa blogului meu. Mi-ar fi scârbă să lingi urmele paşilor mei. 😛

 64. Sandi Says:

  @Roxana
  Scuze. Sterge si raspunsul meudat jighimelei alea

 65. Roxana Iordache Says:

  Sandi, ba nu! De ce să-l şterg? Dar văd că nu vreţi să comentaţi la noile postări. Sunt prea grele? 😛

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: