MONA ŞI-A DAT DEMISIA DIN MAGISTRATURĂ ! UN ACT DE ANGAJAMENT FĂRĂ PRECEDENT. JURĂMÂNTUL ARE LOC ASTĂ-SEARĂ, DE DATA ASTA DEMISIA NU NECESITĂ NICI UN AVIZ

Foto: bzi.ro

Mona Pivniceru a făcut, azi, un act la propriu eroic. O opţiune care vine să spulbere orice urmă de neîncredere în ea, insinuată zilele trecute, ca urmare a „manevrei securistice de provincie”, cum a numit-o preşedintele Antonescu.

Mona şi-a dat demisia din magistratură, sacrificiu ultim pe care am avut tupeul să i-l cer, fără nici un drept. Sau poate doar cu dreptul de român care vrea dreptate. Care aşteaptă cu ai ei, de trei generaţii, dreptatea în România.

E o alegere crucială, un angajament fără precedent, o renunţare eroică, pur şi simplu, la o carieră pe care a slujit-o cu cinste şi care o defineşte. Un risc personal radical, pentru un câştig naţional total.

Mulţumesc, Mona! Şi iartă-mă că m-am îndoit de domnia ta, la un moment dat.

Succes, doamnă ministru!

Am să urmăresc cu emoţie jurământul de fidelitate de la Palatul Cotroceni. El trebuie să aibă loc astă-seară, aşa cum a fost programat. Pentru că de data asta nu-i vorba de o demisie din CSM, ci din magistratură. Act unilateral, care nu necesită nici o avizare. Să terminăm cu fiţele de la pipiţele din CSM! Mona Maria Pivniceru trebuie să fie ministru al Justiţiei începând de azi. Are absolut tot dreptul. Preşedintele Antonescu să nu înghită gogoaşa băsistă! Gata cu greşelile copilăreşti, din prea multe scrupule fără obiect.

România iese la lumină, începem să respirăm liber.

Mona Pivniceru e un exemplu şi o garanţie pentru Justiţie. Pentru magistraţii din România. Pentru toţi juriştii. Şi nu în ultimul rând, pentru membrii Curţii Constituţionale. Ei ştiu că de acum încolo s-a terminat cu şantajele. Şantajul e o infracţiune şi ea e pedepsită conform legii. Judecătorii de la CCR care se simt ameninţaţi sau şantajaţi pot depune încă de pe acum plângeri penale la Parchetul de pe lângă Înalta Curte.

P.S. Felicitări, Victor Ponta, pentru atitudinea şi deciziile de azi! (Numai) Aşa onorezi milioanele de voturi care legitimează USL.

UPDATE. Ponta spune că CSM trebuie să ia act şi că o va face miercuri şi că va fi şi el prezent. Şi asta n-are nici o importanţă. Important e că şedinţa o va prezida preşedintele Antonescu. Cum adică să refuzi să iei act de o demisie din calitatea de judecător?!

Când se întruneşte Senatul, pipiţele de Ghica şi Hăineală trebuie revocate. Scurt. Simetric. Pe aceeaşi cale pe care au fost instalate.

83 răspunsuri to “MONA ŞI-A DAT DEMISIA DIN MAGISTRATURĂ ! UN ACT DE ANGAJAMENT FĂRĂ PRECEDENT. JURĂMÂNTUL ARE LOC ASTĂ-SEARĂ, DE DATA ASTA DEMISIA NU NECESITĂ NICI UN AVIZ”

 1. Filip G Says:

  Demisia in optiunea unor alesi ori numiti nu exista.
  Doamna Pivniceru ,a demonstrat ca legal nu se poate,urmand caile birocratice.
  Felicitari pentru atitudinea curajoasa!
  Suntem alaturi de dumneavoastra!

 2. Anca Says:

  E-ntrebarea aia cretina, „Ce tehnocrati valorosi pe felia lor renunta la cariera proprie ca sa-si lipeasca-n frunte o sustinere politica?” – si raspunsul vine frontal: NUMAI CEI CU SANGE-N INSTALATIE! 😀

 3. adriana popa Says:

  Cea mai tare femeie…o super capacitate…poate s-a intors cu fata la noi Dumnezeu…
  Poate vor capata creier , vana si curaj si doamnele si domnii de la CCR….
  Sau daca Nu sa mai aducem sa punem pe lista CHINEJI…. ptr Nosfertu.

  Ca totul sa fie clar ce frumos ar cu Norica si Ciorbea.

  L-am iertat ca si-a pus cenusa in cap ca Nu l-a denuntat de Nosferatu cand i-a daramat guvernul…

  Ce lighioana… si ce sanasa sa scapam de el… Trebuie organizate sarbatori nationale …

  Cred ca frizerica , luluta , udruta , bercenutul , morarul , si toate lighionele cauta bilete de avion….preda cel cu creierul spalat , monicutza keep walking face plinul on the rocks

 4. olimpiu65 Says:

  am spus ca e pizdoasa tipa asta!!! acum va cara dracu kakat cu nemernicii basisti!!!!

 5. Marius Mina Says:

  Morar si Lulutza au belit maimutza

 6. Virgil Ilie Says:

  Pi ar fitrebuit sa si-o dea acum doua saptamini .
  Poate scapam de circusul asta …

  PS

  Sper sa nu fie prea tirziu …
  Doamne fereste !

 7. Myroda Says:

  Sper sa nu fie adevarat, dar legea 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor, la art 65 ar spune ca si pentru demisie ar trebui sa treci pe la CSM, „(2) Eliberarea din funcţie a judecătorilor şi procurorilor se dispune prin decret al Preşedintelui României, la propunerea Consiliului Superior al Magistraturii.” și in plus, CSM poate sa intarzie acceptarea cu maxim 30 de zile: „ (5) În cazul în care judecătorul sau procurorul cere eliberarea din funcţie prin demisie, Consiliul Superior al Magistraturii poate stabili un termen de cel mult 30 de zile de la care demisia să devină efectivă, dacă prezenţa judecătorului sau procurorului este necesară.” In mod sigur Mona stie cel mai bine, este de admirat curajul ei si sper sa fie sustinuta de toti magistratii care au fost obligati sa se pensioneze anticipat sau chiar sa plece din magistratura in ultimii ani si de toti magistratii care isi doresc o justitie puternica si independenta care sa aplice numai legea.

 8. Argusdre Says:

  Bravo moldoveanco ! Sa vada, sa auda si sa tremure porcii ! Primele masuri obligatorii : taierea mainii drepte si a celei stangi a dementului national , adica inlocuirea lui Morar si Kovesi. Dupa asta, matrozul e ca si mort. O sa-l vedem cum revine la adevarata dimensiune, se va face mic, mic, mic de neputirinta si spaima….

 9. sandi Says:

  Virgil Ilie spune:
  PS

  Sper sa nu fie prea tirziu …
  Doamne fereste !

  ****

  Ti-a soptit ceva ” mama Omida ” ?!?

 10. Roxana Iordache Says:

  Vă mulţumesc mult!

  Adi, mă bucur mult că ai revenit! Îmi pare sincer rău dacă te-am lezat, crede-mă că a fost involuntar, dar şi tu ai fost un pic nedreaptă. Dar, vorba iubitului meu din perfidul Albion, totul e bine când se termină cu bine. 🙂

 11. Argusdre Says:

  Pariez ca a doua jivina inspaimantata de venirea doamnei Pivniceru este tarfo-betiva aia de Macovei…Daca nu cumva ea e chiar prima, pentru ca pe Mona n- mai poate rasuci cu tromboane legislative…

 12. sandi Says:

  Din ciclul : ” Amicii lui Basea, marionetele lui Viktor, actioneaza ” :

  Kelemen Hunor a declarat, duminică, că autonomia dorită de comunitatea maghiară nu înseamnă ”secesiune” şi nu este îndreptată împotriva unităţii statului român. Cu toate acestea, președintele UDMR a participat la inaugurarea unei investiții de reabiliatere a drumului județean 121, unde steagul României a lipsit, locul fiindu-i luat de steagul Ținutului Secuiesc și culorile Ungariei.

  http://www.dcnews.ro/2012/08/kelemen-hunor-ne-arata-ce-inseamna-autonomie-in-tinutul-secuiesc/

 13. adriana popa Says:

  Te-am „reevaluat” .. Nu pot sta departe de blodul tau ca te am draga…
  Nu o lua altfel ca ti-am mai spus ca am 2 nepoti… deci sunt hoasca…
  Te apreciez f mult , ai un scris porfund care arata o minte sintetica … si imi place sa-ti citesc postarile..
  La mai mare… am dat vestea buna , asteptata ca painea calda cu Mona , la mare la partea buna a parchetului … a avut cocarda cu RESPECTATI INDEPENDENTA JUSTITIEI …

 14. traian dar nu basescu Says:

  Bravo!!!
  Sa fie intr-un ceas bun!!!
  Doamne ajuta-i pe romani!!!

 15. Virgil Ilie Says:

  Sandi …

  Nu trebuie sa-mi sopteasca mama Omida ca sa vad cu ochii mei cu ce fel de natarai si prosti avem de lucru .
  Am sustinut cu doua saptamini in urma ca madam Pivniceru ar trebui sa-si deie demisia si sa fie urgent numita la minister .
  Din pacate prostovanii se trezesc totdeauna cam tirziu .
  Sper doar sa nu fie prea tirziu .

 16. Roxana Iordache Says:

  Doamnă Popa, atunci ar trebui să folosesc pluralul! 🙂 Să vă trăiască!

  Traiane dar nu Băsescu. Corect! 🙂

  În rest, repet, DEMISIA E UN ACT UNILATERAL. NIMENI NU POATE INTERVENI ÎN ACTUL DE VOINŢĂ AL CUIVA DE A DEMISIONA DIN MAGISTRATURĂ. DECI, MINISTRU ACUM!

  Mâine oricum pipiţele şi toate rămăşiţele regimului Băsescu vor merge pe burtă. Se vor târî la condurul lui Crin. Iar el şi-l va retrage cu scârbă. 🙂

 17. Virgil Ilie Says:

  test…iar sunt la spam

 18. ZORRO Says:

  CSM a dat imediat un comunicat in care anunta ca Pivniceru mai are de asteptat, pentru ca Plenului trebuie sa i se prezinte demisia. Danilet anunta ca un cvorum al Plenului CSM nu e posibil mai curand de miercuri

 19. Radu Humor Says:

  Un gest de o mărinimie și o cutezanță proprii doar marilor caractere !
  Jos pălăria în fața acestei nobile Doamne !
  Mona Maria Pivniceru – un nume de referință în Renașterea națională și spirituală ce va să vină !
  Să fim mândri că suntem contemporani cu asemenea Oameni !

 20. ZORRO Says:

  COMUNICAT DE PRESA – privind cererea doamnei Mona Maria PIVNICERU, membru ales demisionar al CSM, de eliberare din functia de judecator, prin demisie

  „Astazi, 20 august 2012, a fost inregistrata, la Consiliul Superior al Magistraturii, cererea de eliberare din functia de judecator, prin demisie, a doamnei Mona Maria PIVNICERU, membru ales al CSM, reprezentant al judecatorilor Inaltei Curti de Casatie si Justitie.

  Conform prevederilor art. 35 lit. a din Legea nr. 317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, Plenul Consiliului Superior al Magistraturii propune Presedintelui Romaniei eliberarea din functie a judecatorilor si procurorilor, cu exceptia celor stagiari.

  Pe cale de consecinta, pentru a fi efectiva si pentru a produce efecte juridice, respectiv pentru ca persoana aflata intr-o atare situatie sa nu mai aiba calitatea de magistrat, trebuie ca cererea de demisie sa fie prezentata Plenului CSM, reunit in sedinta. Ulterior, hotararea Plenului se transmite Presedintelui Romaniei in vederea emiterii decretului de eliberare din functie, decret ce se publica in Monitorul Oficial.

  Data eliberarii din functia de magistrat este data publicarii decretului in Monitorul Oficial.”

 21. adriana popa Says:

  Insist sami spui ADRIANA

  E placerea mea… si copilul tot asa ma numeste… si nepotii..

 22. Virgil Ilie Says:

  Io in locul natarailor as numi astazi in functie pe Pivnicereasa , iar pina deseara s-ar duce dracului si Codruta si Morar .
  Nu de alta , dar daca se intoarce ala …
  Ca pe astia de la CCR nu poti avea nicio baza .

 23. Dawson Says:

  Imi asum riscul de a nu-i fi pe plac lui Virgil, dar trebuie s-o spun, macar acum: Mona rullllzzzz!!! 😀

 24. Tzara Says:

  CSM, un sereleu parasutat de pe Marte, fara mama, fara tara si fara D-zeu, care detine monopolul natural al serviciilor pe care le ofera(care sunt foarte scumpe si de foarte proasta calitate) si care va trebui sa raspunda urgent in fata protectiei consumatorului, mergandu-se pana la retragerea autorizatiei de functionare.
  (reorganizare, nr de salariati, statut, reinregistrare etc.)

 25. Un simpatizant poate neutentic ... Says:

  Virgile …

  Ce bine era mai cand erai tu la spam 🙂 …

 26. MONA ŞI-A DAT DEMISIA DIN MAGISTRATURĂ ! UN ACT DE ANGAJAMENT FĂRĂ PRECEDENT. JURĂMÂNTUL ARE LOC ASTĂ-SEARĂ, DE DATA ASTA DEMISIA NU NECESITĂ NICI UN AVIZ » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 20 August 2012 – Blog « Impresii din Copenhaga – cazare, transport si un tur de oras, by Paravion.ro […]

 27. Franklin Says:

  Ei hai, a innebunit chiar toata lumea? Comunicatul ala bate campii, se refera la o procedura de eliberare din functie care se realizeaza de catre CSM nu de o procedura de demisie. A demisionat si basta, nu mai magistrat, ii pupa pe portofel, sa se reuneasca in plenul p..zdi ma-sii cand vor, e treaba lor. Adica pana si presedintele are voie sa demisioneze in 5 minute dar un amarat de judecator nu ar avea dreptul. Of, unde esti tu, Tepes Doamne …

 28. Virgil Ilie Says:

  Un simpatizant poate neutentic …

  Ceea ce spui dovedeste ca iata , nu numai ca intre USL si PDL nu este nicio diferenta , dar iata , din pacate nici intre multi dintre vajnicii lor sustinatori nu este una .

 29. Radu Humor Says:

  Asta e valabil atunci când este vorba de o demitere . Aici fiind vorba de o demisie intervine efectul de unilateralitate !
  Parcă o văd pe madam Ghinea (antipatică figură de păpușă prostuță și rea) înroșind telefoanele și întrebând cum să iasă din belea 🙄
  Să nu uităm că de capul ei a luat niște decizii lovite de nulitate.
  Vezi sesizarea Inspecției Judiciare cu privire la persoane publice care nu activează în domeniu 🙄
  Doamne, când vom scăpa de asemenea nulități avansate până la cele mai înalte nivele, doar pe considerente politice sau de alcov ?!

 30. Un simpatizant poate neutentic ... Says:

  „Ceea ce spui dovedeste ca iata , nu numai ca intre USL si PDL nu este nicio diferenta , dar iata , din pacate nici intre multi dintre vajnicii lor sustinatori nu este una .”
  _____________________________________
  @Virgile

  Pari tensionat rau omule ….

 31. Virgil Ilie Says:

  Ma tensionez numai cind am de a face cu natarai …
  Ceea ce nu e cazul cu tine , n’asa

 32. stejarul Says:

  Mie nu imi place ce spun USL ca respecta decizia CCR.
  Cum sa respecti o decizie daca e cumva nula? Toate datele statistice indica ca cvorumul a fost depasit. Ba mai mult, aproape am depasit cvorumul numai cu voturile DA!
  Daca CCR invalideaza referendumul o face pe date false, deci decizia lor e nula.
  Cum sa o respecti?
  O contesti! Unde ? Nu stiu… ma gandesc in Parlament. Ca oricum decizia CCR merge la Parlament.

  PS, Victoras, pe cand ioan rus isi dadea demisia „scarbit” ca guvernul democratic nu era pe gustul lui, tu il invitai pe Johannis la tine. Sa fie ca vroiai si tu sa stergi putina impreuna cu nenea rus?
  Revino-ti victoras si pune osul serios la demolarea regimului basescu! Fa o plangere penala impotriva lui nenea rus pentru fals in acte ca sa fie la dosar motivul serios pentru care listele electorale au trebuit actualizate DUPA referendum.
  Asa da bine la justitie!
  Sa vada nenea si tantiile alea de la CCR motivul pentru care ei trebuie sa ia in seama noile liste… pentru ca nenea rus a facut fals in acte! Altfel iesim ca am modificat listele sa dam bine la rezultat…
  DOSAR PENAL LUI NENEA RUS SI LA TANTI AIA DE LA BIROUL ELECTORAL PERMANENT!

 33. ZORRO Says:

 34. Marius Mina Says:

  Sunt curios sa vad cand incep ministrii USL curatenia generala. bag seama ca le e jena. Ministerele sunt pline de oameni de neinlocuit , mostenirea basista prospera fara stres… Abia astept sa s e termine cu referendumul sa ma pun pe ei, cu nume , date si fapte. gata cu lunile de miere, auditul s-a transformat intr-o batista cu muci pe tambalul lautarilor aruncati in fucntii dupa preluarea guvernarii ..

 35. cineva Says:

  Haidi bre, sa ma lamureasca cineva: maimutoiul ala de la CSM spunea ca presedintele nu poate semna actul de eliberare din functie decat in urma luarii la cunostinta a CSM cu privire la demisia Monei Pivniceru!!!!!!!!! Nu cunosc legea si am o lene grozava de a ma documenta, poate stiti voi, e adevarat? Ala e un jeg portocaliu sinistru si la propriu si la figurat, n-as pune prea mult pe vorbele lui! Asa ca daca stiti ceva in sensul asta lamuriti-ma si pe mine!

 36. cineva Says:

  @Roxana
  Scoate-ma te rog de la spam, aveam o intrebare si asteptam un raspuns! Te rog!

 37. stejarul Says:

  „Victor Ponta a anunţat luni că Guvernul va trimite, în cursul zilei, la Curtea Constituţională datele centralizate de MAI şi MAE referitoare la listele electorale”

  Bravo, victoras! Acuma, trimite si listele electorale actualizate!
  asa cum au cerut cei din CCR. 😉

 38. cineva Says:

  Am aflat raspunsul de la Ponta!

 39. Un simpatizant poate neutentic ... Says:

  „Ma tensionez numai cind am de a face cu natarai …
  Ceea ce nu e cazul cu tine , n’asa”
  ________________________________________
  @Virgile

  Evident ca nu este cazul meu ,stim amandoi .

  Nu mai pune insa totul la suflet si nu te mai supara pe natarai Virgile , ca neintelese sunt caile taraniste si putini sunt cei care isi pot da seama cat de bine este pentru tara ca un taranist sa injure bine si din suflet USLul in fiecare postare ! 😎 Baieti ageri (dar nu obligatoriu si la minte) ca fostii taranisti 😎 nu prea mai exista Virgile in libertate, ci sunt prin diverse haremuri .Parte sunt la Basescu via Pavelescu ,parte tot la Basescu ,dar via SRI.

  Ceea ce nu e cazul cu tine,n’asa?

  PS:Mai exista si taranisti veritabili ca ai lui Ciorbea,insa imi este teama ca pentru tine sunt natarai ca si USListii 😎

 40. Roxana Iordache Says:

  Am update.

 41. Bibliotecaru Says:

  Nu numai asta, dar anulează şi fotografiile. Un ministru al educaţiei se poate plimba cât vrea cu maşina cu fiul lui Adrian Năstase, că nu poate interveni în procese. Ca judecător, în cazul în care ar fi judecat pe Adrian Năstase, era o problemă… dar acum, chiar nici o problemă.

 42. stejarul Says:

  ce vad eu: victoras ne-a aruncat „ciolanul” cu doamna Pivniceru sa nu mai bagam de seama ca trimite DOAR DATELE CENTRALIZATE la CCR si nu listele actualizate cum a cerut CCR.
  victoras va spune ca listele sunt la Parchet deci nu le putea actualiza. Oare? Le-ai cerut listele alea de la Parchet, victoras?

  victoras, fara liste la CCR, nu-i bine!

 43. Ion Olteanu, protestatarul de la Drobeta Says:

  Deci Mona Pivniceru va fi investita cel mai devreme Miercuri…

 44. Roxana Iordache Says:

  Stejare, uneori deraiezi.

 45. Virgil Ilie Says:

  Nu , Ciorbea este un mare neispravit care la ordinul lui Basescu a facut pact cu Pavelescu si a impiedicat reunificarea si relansarea PNTCD .
  Fireste dupa aia Basescu i-a facut uitat procesul redeschis cu sindicatele , dar la si zvirlit pe usa afara preferind pe mai vechiul sau amic Pavelescu .
  Ceea ce l-a facut pe Ciorbea ca dupa ce a injurat incalificabil USL si pe Antonescu sa devina instant … simpatizant USL .
  Marius Mina aici de fata , care alaturi de mine si de altii a pus si el umarul la relansarea PNCD , poate depune marturie ca este adevarat ceea ce spun .
  Dar firest ca unul ca tine care habar nu are despre ce e vorba , dar care crede ca le stie pe toate , nu poate judeca decit in termeni de cine nu e cu noi , e cu dusmanul …
  Asa ca nu am astept ca sa si intelegi si sa accepti ce-ti spun .

 46. Roxana Iordache Says:

  Ponta e slab, ar fi trebuit să-i trimită lui Crin propunerea de numire. O tot ţine cu luatul act. Ce act le-aş trage eu lor peste bot, că sunt târfe şi hoţi, imediat le-aş deschide dosare penale şi i-aş închide. Târâturile-alea două din fruntea CSM trebuie să plătească din gros. Eu sunt mult prea generoasă, dar pe-alea vreau să le văd suferind în chinuri. Adică, excluse din magistratură, pe motive disciplinare rezultate din obedienţă politică şi incompetenţă crasă.

 47. stejarul Says:

  „Ponta spune că CSM trebuie să ia act ” Fuck it! rar injur, dar amu se cere!
  De ce si-a mai dat demisia din magistratura atunci? Nu putea astepta pana miercuri ?
  Eu va spun ca ponta tre linsat! simplu, linsat!
  Acuma ii trebe CSM sa ia act… oare la toti care isi dau demisiile din magistratura tre CSM sa ia act?
  In plus, a trimis la CCR niste bullshit! Aia au cerut listele electorale actualizate si ponta le da „date centralizate” !
  ponta, esti un mizerabil! L-ai numit pe rus sa ajungem unde suntem acum iar tu ai ramas agatat de guvern sa pui capac!
  Ma jigodie, daca ti-a fost atunci frica de cifra de 7.4 milioane incat mai mai sa speli putina cu rus, nu iti mai e frica acum?

  In strada fratilor! Jos ponta!

 48. Virgil Ilie Says:

  Io nu inteelg in ruptul capului de ce e navoie de „aprobarea demisiei” de catre CSM ?!…
  DEMISIA ESTE ACT UNILATARAL .

 49. stejarul Says:

  ponta nu e slab, e un pork!

 50. ZORRO Says:

  Si-a dat demisia pentru ca CSM dadea aviz negativ pentru numirea ca ministru

 51. olimpiu65 Says:

  Daca nici miercuri , printr-o metoda tipic basista, nu va fi cvorum in CSM eu zic ca este obligatoriu intrunirea senatului si schimbarea CSM!!! trebuie date semnale ferme pt ca toti basistii astia sa stie ca nu fac ce vor si in Romania exista regului si institutii

 52. Marius Mina Says:

  Usor cu Ciorbea taranist veritabil pe scari, analistilor de buzunar

 53. Virgil Ilie Says:

  Mai fratilor ma , DE CE E NEVOIE SA FIE O DEMISIE APROBATA ?!…
  CUM POATE IMPIEDICA LIPSA UNEI SEDINTE DE APROBARE A CSM NUMIREA UNUI MINISTRU CARE NU MAI E MAGISTRAT PRIN VOINTA PROPRIE ; PRIN DEMISIE DIN CASTA MAGISTRATILOR ?!

 54. Un simpatizant poate neutentic ... Says:

  „Dar firest ca unul ca tine care habar nu are despre ce e vorba , dar care crede ca le stie pe toate , nu poate judeca decit in termeni de cine nu e cu noi , e cu dusmanul …”
  _____________________________________________
  @Virgile

  Virgile,ma ranesti cand spui ca habar nu am despre ce este vorba 😎 si zau ca exagerezi cand spui ca am impresia ca le stiu pe toate . Nu am deloc impresia asta ,habar nu am cu cate femei te-ai culcat tu ,dupa cum te lauzi, spre exemplu …Nu-mi spune insa te rog,chiar nu simt nevoie sa aud astfel de cretinisme .

  In rest sa stii ca ai dreptate 🙂 . Chiar nu cred ca esti cu noi ci ,in mod evident,cu Basescu . Nu stiu daca o faci constient ,sau doar ca urmare a numeroaselor excese alimentare facute cand erai prefect ,combinate cu varsta .

 55. Virgil Ilie Says:

  Iote-l simpatizantule pe marele taranist Ciorbea salvind pe Pavelescu de la a fi aruncat pe scari de proprii lui oameni .
  acum si aici , pe 28 ianuarie 2010 a fost ingropat definitiv si irevocabil PNTCD-ul de catre nimeni altul decit de domnul Ciorbea de mina cu Pavelscu .

 56. Un simpatizant poate neutentic ... Says:

  Mariusica ,

  Nu intide coarda durule american .

 57. Atena Says:

  Intr-o postare pe blog, fostul premier Adrian Năstase s-a adresat celor care îl „invidiază pentru condiţiile” pe care le are în Penitenciarul Jilava.

  „Celor care gândesc în acest fel, le sugerez să ţină seama şi de următoarele aspecte:

  Cei care vin aici – şi nu le doresc acest lucru – vor trebui să se trezească, în fiecare zi, la ora 5:30, vor dormi în paturi suprapuse, vor avea apă caldă câte două ore de două ori pe săptămână, vor trebui să se obişnuiască cu mirosul de sulf şi cu depunerile de pe ţevile de apă; vor trebui să înveţe să mănânce toate felurile de mâncare – bazate în principal, pe cartofi şi varză, – cu lingura; vor trebui să se înveţe să nu se sperie de şobolani – în curtea de plimbare – dacă aceştia nu sunt mai mari de 20 de cm; să respire mai puţin în zilele de caniculă – atunci când mirosul de la groapa de gunoi din apropiere este ingrozitor; să nu se enerveze la „invaziile” periodice de musculiţe şi de ţânţari, la urletele celor obişnuiţi să „socializeze” de la ferestrele celulelor, începând fiecare frază cu un angajament de a-şi introduce instrumentul, de regulă, în morţii interlocutorului; vor trebui să se obişnuiasă cu sunetul uşilor de metal şi cu sunetul lacătelor – dimineaţa şi seara –, cu lipsa telefonului, a calculatorului, a internetului, a multor comodităţi cu care erau obişnuiţi…

  Vor trebui să se obişnuiască să-şi vadă familia doar de 3-4 ori pe lună. Vor trebui să se obişnuiască, în definitiv, cu lipsa de libertate fizică, cu un mediu în care 80% din persoanele de aici sunt recidivişti.

  In rest, rămâne cum am vorbit – locul acesta poate fi un fel de „cantonament”, dacă te gândeşti la Olimpiada viitoare. Depinde şi cum priveşti lumea… Unii ar spune că nu există decât ceea ce percepi – cei 4 m² în care trăieşti. Eu însă privesc mai departe…”, scrie fostul premier pe blog.

 58. stejarul Says:

  Trebuie schimbat planul de atac. ponta e o cartita imputita!
  Pivniceru sa schimbe miercuri pe covesi, sa puna pe cineva cinstit. Parchetul sa ancheteze toate cele 200 000 + contestatii de la alegerile din 2009. Daca valideaza suficiente sa demonstreze ca alegerile au fost fraudate, basescu nu este presedinte pentru ca nu a castigat alegerile. Se fac din nou alegeri!
  Dosare penale la toti hotii, incepand cu basescu, beneficiarul fraudei, bankonski …etc!

 59. Un simpatizant poate neutentic ... Says:

  Virgile,ti-am raspuns, insa deja dracu’ stie cand o sa mai fie afisata postarea mea …:) .

 60. Virgil Ilie Says:

  Marius Mina iti poate povesti de un congres de reunificare , care il arunca pa Pavelescu , dar il pastra pe Radu Sirbu in fruntea PNTCD , cum de altfel era si normal si corect .
  Lucrusor care nu i-a convenit deloc domnului Ciorbea care se vrea dinsul mare sef si astfel a purces la salvarea lui Pavelescu .

 61. Un simpatizant poate neutentic ... Says:

  Virgile,Marius ,

  Un om poate sa fie pacalit si tradat ,iar Ciorbea este om .Daca insa in final isi da seama de acest lucru ,bravo lui .Exact asta este cazul lui Ciorbea .

  Altii insa sunt ticalosi sau tampiti si merg inainte dupa cum le canta cineva sau dupa cum ii conduce mintea aia a lor impotenta .

 62. Virgil Ilie Says:

  Nu trebuie sa-mi raspunzi Simpatizantule , insa TREBUIE SA AI BUNUL SIMT SA NU MA INVETI ISTORIA PNTCD .
  Nu de alta , dar eu nu o stiu nici din carti , nici din ziare , nici din auzite , O STIU DIN TRAITE .

 63. Un simpatizant poate neutentic ... Says:

  Virgile

  Nu este vorba de istoria PNTului ,ci de cat intelegi tu din ea …

 64. stejarul Says:

  „Stejare, uneori deraiezi”
  Mda, imi spuneai ca am o logica tampita cand va spuneam ca bok castiga alegerile de primar la Cluj cu ajutorul lui rus/ponta. Tot la fel cand va spuneam ca nu puteti scapa de basescu decat atunci cand ati scapat de grupul de la Cluj. Atunci imi spuneati ca numa sa scapam de basescu si vedem mai apoi…

  No! Puteti scapa de basescu atata timp cat grupul de la Cluj va stabileste ca sunteti 18 milioane cu drept de vot?
  Stii ce Roxana, deraiez eu si suferiti voi. Masochistilor!

 65. Virgil Ilie Says:

  Iarasi ma inveti …
  Ciorbea nu a fost pacalit , este neispravit de la natura .
  In ziua cind Regele il decora , Corbea injura pe Antonescu de mama focului si fugea cu decoratia Regelui in piept la Cotroceni de mina cu Pavelescu sperind ca Basescu sa il prefere pe el in capul PNT .
  Cum Basescu i-a dat cu flit si l-a dat afara , preferind pe vechiul amic Pavelescu , Ciorbea a intors foaia ca sa nu ramina far de coledzi .
  A fugit la USL care i-a promis doua locuri pe liste .
  Cu astfel e oameni nu faci Romania Mare Simpaticule .
  Astia te vind cind iti e lumea mai draga .

 66. stejarul Says:

  apropo de bok, cat de infect a sarit imediat sa returneze banii dati de mru primariilor din TOT JUDETUL Cluj iar acum cand a trebuit sa dea datele despre cei ce nu trebuie sa fie pe listele electorale i-a aratat finger-ul lui ponta! No, ca piticul stie sa faca opozitie cand trebuie! Da banii inapoi ca guvernul ponta sa-si poata onora promisiunea de crestere a salariilor dar nu mai da datele sa-l demitem pe basescu! Ciudat,nu?
  Daca ne gandim ca bok face jocul lui basescu si al lui ponta, atunci ajungem la concluzia ca jocul lui basescu e ponta la guvern si el la Cotroceni!
  Ce a fost cu circul suspendarii? Sa invatam ca nu se poate ! Dom’le nu se poate sa il demitem pe basescu orice am face! Omu e tare! Cel mai tare din parcare!
  Si americanii il sustin! Pai cum sa nu il sustina cand dam semnale gresite in afara? Ce vad americanii: ca nu ne convin cifrele la referendum si le schimbam! Stiu americanii ca rus a facut fals in acte? Nu! Ei stiu ca rus a fost foarte cinstit a dat cifre corecte si nu a mai rezistat presiunilor lui Antonescu care ii cerea sa falsifice listele sa fie validat referendumul!
  De ce nu are rus dosar penal? Ne poate spune ponta?
  Sa vada si americanii ca din cauza unui penal am ajuns sa refacem listele. Un penal care a avut zeci de milioane euro afaceri cu statul lui basescu in ultimii 3 ani. Afacerile alea nimeni nu le verifica>?

 67. Virgil Ilie Says:

  SE INGROASA GLUMA …
  Ca sa fie validat referendumul , Zegrean cea ca e necesar un scor de 6-3 .
  Ca sa fie invalidat insa , este suficient dupa capul lui un scor de 5-4 .

 68. stejarul Says:

  Voi chiar nu vedeti cum isi bate joc ponta?
  CCR a cerut listele electorale actualizate. De ce nu a cerut ponta listele de la Parchet si sa le actualizeze?
  Cum poti spera sa castigi la CCR cand le dai altceva decat ei iti cer?

  …dar stie victoras ca Pivniceru trebuie sa aiba acceptul CSMului pentru demisia din magistratura… ce convenabil!
  Cu ponta asta am ajuns toti ca rama care constata dezamagita ca a trait atatia ani cu un siret!

 69. Atena Says:

  Reprezentanta societatii civile in CSM Georgiana Iorgulescu acuza: “CSM nu doreste sa ia act telefonic de demisia din magistratura a Monei Pivniceru, desi altadata, cand erau in concediu, membrii Consiliului votau telefonic luarea unor decizii”

 70. Roxana Iordache Says:

  @ZORRO. Avizul CSM e consultativ, deci egal cu zero.

 71. Roxana Iordache Says:

  E o imbecilitate chestia cu luatul act. Repet, Ponta a fost slab.

 72. Roxana Iordache Says:

  Virgil Ilie, asta e o imbecilitate pentru cretini. Legea e una şi prevede două treimi pentru constatarea valabilităţii, indiferent în ce sens. Nu ştiu de unde ai scos prostia.

 73. Roxana Iordache Says:

  Stejare, repet, tu chiar nu pricepi şi te pronunţi.

 74. Roxana Iordache Says:

  Virgil Ilie. Ce rost are discuţia-asta cretină despre PNŢCD acum?

 75. Roxana Iordache Says:

  Olimpiu, asta spuneam şi eu. Dar nu dacă, oricum. Ştoarfele-alea trebuie revocate. Şi repede.

 76. Roxana Iordache Says:

  Stejarul. Boc a câştigat la Cluj pentru că o mare parte din clujeni sunt cretini. Dar asta tu nu vrei să recunoşti. Dacă n-ar fi aşa, nu stăteau 12 ani cu Funar şi cu curul pe bănci vopsite în culorile drapelului naţional. 👿

 77. Roxana Iordache Says:

  Virgil Ilie, de acord. Crin şi anunţase că astă seară e jurământul. Dar Ponta e …

 78. Florian Says:

  Si eu am mari suspiciuni in legatura cu Ponta, dar de data asta cred ca are dreptate. Mona Pivniceru nu poate fi investita ca ministru al justitiei, pana nu este publicat in MO decretul de eliberare din functia de judecator. Iar Crin Antonescu poate semna decretul numai in baza comunicarii pe care trebuie sa o primeasca de la CSM.
  Daca ar fi investita ca ministru al justitiei, inainte de publicarea decretului, ar insemna ca este si ministru, si judecator.

 79. Florian Says:

  Am postat un comentariu, da’ l-a matrasit nenea Spamu’.

 80. Florian Says:

  Iaca si comentariul, a aparut! Dar il vad numai eu, pentru ca e la moderare 😀

 81. stejarul Says:

  „Stejarul. Boc a câştigat la Cluj pentru că o mare parte din clujeni sunt cretini. Dar asta tu nu vrei să recunoşti. Dacă n-ar fi aşa, nu stăteau 12 ani cu Funar şi cu curul pe bănci vopsite în culorile drapelului naţional”

  Io ma gandesc ca decat sa fiu un cretin la care ii vine orban viktor in tara si ii dicteaza cum sa voteze la referendum, mai bine sunt un cretin care sta pe o bancuta tricolora.
  Sa fie 8 ani cu unu care s-a imbogatit din pensiile macelarite mai gloriosi decat 12 cu unu care de bine de rau se pare ca nu a furat din buzunarul amarasteanului .
  bok a castigat la Cluj exact cum basescu a castigat la Bucuresti in 2009. 😉

 82. stejarul Says:

  Si daca pun in calcul si primaria de la Bucale, pai ati stat cu basescu tot 12 ani ! Oricum, miticii nu-s cretini! De ce ? De aia! 😉

 83. mariusmioc Says:

  Scriam cu cîteva zile înainte că, dacă vrea să devină ministru, Mona Pivniceru trebuie să demisioneze nu numai din CSM ci şi din funcţia de judecător:
  Mona Pivniceru, Constituţia îţi cere: demisia din magistratură înainte de numirea în funcţia de ministru!.
  O felicit pe doamna Pivniceru pentru îndeplinirea întocmai şi la timp a cerinţelor formulate de „Blogul lui Marius Mioc”.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: