RĂMĂŞIŢELE REGIMULUI AGONIC BĂSESCU, PE CULMILE RIDICOLULUI. MUTANŢI DECOMPENSAŢI

Băsiştii sunt disperaţi. În disperarea lor, sunt pe culmile ridicolului în prestaţiile publice. Apar la televiziuni şi pe net în tentative elucubrante de a impune Curţii Constituţionale să nu valideze evidenţa.

Blaga are de întâmpinat un val de plângeri penale pentru denunţ calomnios, în calitate de preşedinte al PD-L, din cauza căruia sunt anchetaţi abuziv sute şi mii de oameni, mai ales de la ţară. Deci, l-a lăsat pe Boureanu la înaintare, să facă nişte anunţuri de râsul curcilor, printre care ameninţarea cu plângeri penale adresată premierului şi miniştrilor Administraţiei şi Internelor.

Ceilalţi băsişti de pe sticlă pun o placă aberantă, care nu poate decât irita sau cel puţin amuza membrii Curţii Constituţionale, anume că nu Curtea ar fi cerut guvernanţilor datele actualizate, ci guvernanţii le-ar fi impus!

Aberaţia este susţinută inclusiv de către europarlamentarul Cristian Preda, care spune că USL a impus CCR ce să ceară Guvernului! Jalnic de jenant! Dar şi mai jenante celelalte aberaţiile, anume, tâmpenia privind majoritatea necesară pentru validare. Halal profesor de politologie care nu ştie – sau se preface sofistic a nu şti – că e vorba de simetrie, aşa cum prevede legea: cvorum de două treimi pentru decizia privind valabilitatea, în ce sens teoretic s-ar lua ea.

Altă tâmpenie a lui Preda e vorbitul de funii în casa spunzuraţilor băsişti. Anume, zice că lui Crin „nu-i convin majorităţile”! 😛 Haida-de! E full de majorităţi Crin, spre deosebire de Băsescu şi PD-L, nu doar minoritari, ci izolaţi absolut, ciumeţi de manual didactic pentru loseri penali. Până şi băsiştii lui MRU detestă PD-L, se sfâşie deja între ei, nemţenii, ungurenii, pedelenii.

Mai zice Preda către USL: „nu ştiţi să pierdeţi”. 😆 Păi ce să piardă, că sunt câştigători în serie?! Iar în privinţa referendumului, să zici „nu ştiţi să pierdeţi” echivalează cu o directă la ficaţii lui Băsescu. Pentru orice om normal. Dar nu e cazul. Ca dovadă şi fantasmagoriile privind apocalipsa fără Băsescu. Ba viceversa. 😛 Se face linişte, pace, stabilitate, fără Băsescu. Dar disperarea atinge culmi inimaginabile, în momentul în care Cristian Preda vine cu o aberaţie tembelă, anume „arbitrajul Comisiei de la Veneţia”.

O dată, nici măcar o singură dată nu pomenesc băsiştii de votul popular: 7,4 milioane. Se feresc ca Necuratul de tămâie. Vânduţii imediat ar apela la abitraj internaţional în detrimentul votului naţional. Să arbitreze poate chiar Orban Viktor şi poate i-au promis chiar şi un arbitraj la schimb pentru Transilvania. Smintiţi ridicoli, reprezentaţie grotescă! Tupeu şi nesimţire.

Cristian Preda a mai zis că procurorii bine fac ce fac, pentru că e fraudă şi ei trebuie să o dovedească, de-aia merg să ancheteze oamenii şi se tem doar complicii! 👿

Băsiştii, mutanţi jenanţi!

Urât aţi trăit, urât mai muriţi!

Reclame

32 răspunsuri to “RĂMĂŞIŢELE REGIMULUI AGONIC BĂSESCU, PE CULMILE RIDICOLULUI. MUTANŢI DECOMPENSAŢI”

 1. Virgil Ilie Says:

  Din pacate CCR nu este un instrument al unui stat de drept , un stat democratic .
  In biata noastra Romanica democratia se mimeaza de 22 de ani .
  CCR face si ea parte din acele institutii menite sa ne dea noua romanilor impresia ca traim intr-o democratie , de fapt este unul din instrumentele spoliatorilor acestui neam si nimic altceva .
  Iata de ce , eu cred ca , in buna traditie a hotilor de drumul mare , CCR va da o decizie total anapoda . Daca o va da …

 2. Janos Says:

  Basisti tampiti si tradatori de neam si tara.

 3. RĂMĂŞIŢELE REGIMULUI AGONIC BĂSESCU, PE CULMILE RIDICOLULUI. MUTANŢI DECOMPENSAŢI » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 19 August 2012 – Blog « NORICA NICOLAI LE INDICĂ LIDERILOR LOCALI AI USL SĂ FACĂ PLÂNGERI PENALE LA ADRESA PROCURORILOR INFRACŢIONALI […]

 4. Last Says:

  Culmea culmilor ar fi sa se accepte arbitrajul comisiei de la Venetia. Sau presiunea americano-UE spre asa ceva. Dupa slabiciunea acceptarii unui cvorum tembel ar pune definitiv capac peste capacitatea de a iesi odata din perioada asta deloc roza.

 5. Radu Humor Says:

  Eu nu văd cum ar putea un în(jurat) de ăsta de la CCR să invalideze Referendumul !
  Or fi ei politizați până-n plăsele, dar proști nu-s !
  Chiar dacă, prin absurd, ar invalida Referendumul, ce va urma nu-i poate lăsa indiferenți.
  Pentru că tăvălugul ăsta nu se poate împiedica de 4-5 oameni !
  Au și ei copii, părinți, rude, colegi, foști profesori, prieteni, vecini ( chiar amanți, amante, că doar cu ce altceva sunt șantajați ?!), care pariez că nu sunt toți de părere că merită să riște și să se decredibilizeze în halul ăsta !
  Pentru că Băsescu pică, nu vă fie frică !
  Dacă nu marți, oricum până la sfârșitul anului !

 6. gala Says:

  Poate asta ar fi o solutie:

  Conform Legii Nr.47/1992 privind organizarea şi funcţionarea Curţii Constituţionale, Art.12., Aliniatul 1: “Şedinţele de judecată sunt publice, în afară de cazul în care, din motive întemeiate, Curtea hotărăşte altfel.”.
  În virtutea acestui lucru vă cerem ca ședința CCR din data de 21 August 2012 să fie filmată, transmisă în direct de televiziuni și să se permită participarea unor reprezentanți ai poporului la dezbateri. Vă cerem aceste lucruri pentru a se elimina orice suspiciune despre modul în care veți lua o decizie care va hotărâ soarta țării pentru următorii doi ani.
  http://www.petitieonline.com/cerem_ccr_transmiterea_la_tv_a_sedintei_din_data_de_21082012

 7. Roxana Iordache Says:

  @Radu Humor. Se va da o decizie în aşa fel încât să ţinem alegeri simultan şi să intrăm, în sfârşit, în normalitate. Sunt atâtea de făcut încât trebuie ani buni pentru asta. Nu se mai poate continua demenţa, e nevoie de dentensionarea rapidă a situaţiei. Dispare Băsescu, dispar în ceaţă şi slugile. Începem o viaţă normală a României.

 8. Dupa ce occidentul a pus botul cu inconstienta Says:

  Calareata fara cap a izbucnit in hohote de plans in timpul slujbei .
  A impresionat-o ‘melodia’ popii sau presimte ceva rau pentru consort ?

 9. Marius Mina Says:

  Satana Basescu loveste din nou – Luni 20 aug. Dinu Patriciu una din cele mai aspre pedepse care s-au dat vreodata unei personalitati publice.

 10. Marius Mina Says:

  Cristian Preda, omul cu clopotei, a fost adus in politica , varat pe gatul lui Milica Constantinescu de catre deistinsa domana Zoe Petre. El ca si MRU, , schimonositul Danilet, gloata de mutanti defecti produsi In laboaratoarele Securitatii.Facuti in Eprubeta sau donati de organele poporului. A fost proiectul strict secret denumit „Onan”, Nu glumesc, nu e caterinca, e reala…cautati in arhive.

 11. Marius Mina Says:

  Hai sa trecem oceanul, se intampla lucruri interesante ,

 12. stejarul Says:

  Sa ceara lumea daune pentru denunt calomnios sa ii bage pe PDListi in faliment! 🙂 ha ha ha PDL e numa bun de plata!

 13. Neveu01 Says:

  Rox,
  Inteleg ca nu ai citit invitatia de a-mi scrie de vreme ce ai luat ultimul meu mesaj drept impolitete.
  Aveam lucruri importante sa-ti comunic, fapte pe care n-ai de unde sa le stii. Ti-ar fi data de gandit si ai fi inteles mai bine ce se intampla in culise.
  Stii multe dar nu pe toate.

 14. olimpiu65 Says:

  sunt cinci judecatori nenumiti via Base&PD-L. cine din ceilalti patru va vota validarea referendumului??? Lazaroiu pus de Base? Motoc sau Minea ? sau poate chiar Zegrean??? eu am dubii mari ca maine se va vota cu 6:3 validarea referendumului

 15. Argusdre Says:

  Ca sa fiu foarte sincer, stiam de multa vreme ca alde Blaga, Bouleanu, Cezar Preda, Cristian Preda si alte oratanii portocalii, sunt regulati cu destu si fatati pe gaura cealalta, dar ca sunt atat de oligofreni, atat de goliti de crier, si in asa hal de dobitoace, nu mi-am imaginat vreodata.Se adevereste clar ca situatiile limita ne arata vietuitoarea exact asa cum fuse ea fatata….Care mai de care dintre cei de mai sus s-au inghesuit pe sticle ca sa-si exprime prostia crasa, ochii blanzi, mari si umezi, cum ar zice un clasic in mizerie morala, gaunosenia tigvei, ecoul prelung al cutiei ucrainene, sustinand aberatii greu de conceput chiar si pentru copilasii care se joaca cu puta-n nisip.Si la asta nu poti decat sa te miri : chiar atat de multe vite au avut cei care au condus ultima oara tara ? Pai…da, ca de aia a ajuns asa.

 16. florea Says:

  Judecatorii de la CC au si ei copii.. Copiii, relationeaza si ei..
  Tocmai de aceea santajul ar putea fi luat in considerare destul de serios. Sa-l vezi pe tac-tu in vreo piscina cu vreo „lipitoare” de la „cel pacatos” si sa mai ai tupeul sa spui buna dimineata colegilor, deja cam mult. Pe de alta parte nici nu stiu cum vor scoate camesuta pentru ca e foarte probabil sa fie valabil si in cealalta situatie. Din cauze de poze, care vin pe mobil cu ritm de metrou ziua, vom avea un referendum cu o decizie de genul „validarea ar fi invalida atata timp cat nu putem valida invaliditatea noastra de a nu ne lasa validati de aparatul foto” . Doar ca asta nu se poate scrie, iar un 5-4 ( ca la teatru) va da o prelungire, a doua in care duelurile vor fi in piata publica. Se asteapta provincia..

 17. cineva Says:

  Daca poporul asteapta o decizie corecta de la CCR se inseala amarnic! Dupa ce sunt furati e prea tarziu sa se protesteze! Decizia e luata! Iosif Buble spune ca se fac presiuni infernale asupra judecatorilor CCR! Fara presiunea poporului vor lua decizia care va duce la invalidarea referendumului indiferent de legi, evidente, calcule matematice si alte cele! Din pacate, vorba lui Mircea Badea, e mai cu efect un protest decat un vot!

 18. Florin Matei Says:

  Te-ntreb şi eu, Roxana: de ce te autoflagelezi?
  În altă ordine de idei: nu s-au încheiat nici acum audit-urile la ministere? Ori te pomeneşti că rezultatele acestora spun că totul a fost OK în administraţiile PD-L? Altfel, înţeleg de ce zburdă băsescopaţii pe la mai toate televiziunile: pentru că, din păcate, în absenţa unor mişcări de efect (din partea USL), ei sunt cei care impun şi acum temele zilei.

 19. Franklin Says:

  Deputatul PDL Stelian Fuia a demisionat din partid, urmând să lanseze, cu susţinere din partea unor fermieri, o ”platformă agrariană”, cu care să se prezinte la alegerile parlamentare.
  _______________________________________________
  Astia nu vor altceva decat sa ofere romanilor tot felul de alternative otravite, doar, doar i-or mai pacali odata.In realitate, si ungurenii si nemtenii si stelienii tot pedeleni raman, mai bine zis secureni!

  Apropo de denumirile partidelor. Ati remarcat ca securenii astia isi insusesc cu nerusinare zestrea istorica a unor mari partide? A fost infiintat Partidul National de catre Virgil Magureanu, Partidul Conservator de catre Felix Motanul, mai sunt republicanii astia de „dreapta”, ungureni si nemteni, ultimii, sanchi, cica ar fi un fel de legionari intelectuali. Asta ca sa nu mai vorbim de social democrati.

 20. Un simpatizant poate neutentic ... Says:

  „Astia nu vor altceva decat sa ofere romanilor tot felul de alternative otravite, doar, doar i-or mai pacali odata.In realitate, si ungurenii si nemtenii si stelienii tot pedeleni raman, mai bine zis secureni!”
  _______________________________________
  @Franklin

  Bine spus !

  De pacalit insa,nu prea mai au pe cine sa pacaleasca cu astfel de prostii,tot romanul stie diversiunea asta cu puzederia de partide si miscari basist-cameleonice .Cred ca doar incearaca disperati sa isi pastreze ceva din bruma aia de alegatori pe care o mai au, pe principiul „hai ba nu fugiti si voi ca uite ,daca esti agricultor ai la noi un partid,daca te joci de-a legionarul comunist ai la noi partid,daca iti plac ‘telectualii vezi ca avem si noi pe unii ca MRU de i-am numit brusc si fara sens intelectuali ,daca te simti crestin hai la Baconski ca a facut teologia ,etc.”

  In conditiile votului de la toamna,ii asteapta UN DEZASTRU si stiu si ei asta ….Sa-si faca partide,sa-si faca partide cate vor ei ,abia asteapta romanii sa NU le voteze 🙂

 21. Franklin Says:

  http://www.cotidianul.ro/sorin-iliesiu-apel-catre-judecatorii-curtii-constitutionale-191862/

 22. acuvio Says:

  Am convingerea că şi la acest referendum au fost multe nereguli dar probabil mult mai puţine decât cele presupuse la parlamentare sau prezidenţiale pentru că sunt mult mai puţini bani aruncaţi în luptă. Să vedem rezultatele investigaţiilor, în sfârşit se face ceva pe această zonă chiar dacă pare la hei-rup, să nu fie foc de paie politic. Nu ştiam până acum că în anchete se foloseşte tortura, tortura psihică prin fluturarea cătuşelor şi a bibliei, în fine poate nu înţeleg eu conceptul. Mi se pare însă imposibil de demonstrat că au fost fraudate 6.460.461 voturi, să le scad din cele 7.403.836 voturi pentru “Da” şi pe lângă abseţa cvorumului să susţin şi legitimitatea, cât de iubit şi dorit este dl Traian Băsescu în funcţia de preşedinte. Nu se lasă dus 🙂

 23. J o h n s o n Says:

  http://www.cotidianul.ro/patriciu-afla-azi-daca-face-inchisoare-191860/

  Ce frumos s-au coordonat termenele : 20 august amanare verdict Patriciu,21 august devansare verdict Basescu…Ideea era ca Adevarul sa ramana in priza ceea ce s-a si intamplat.
  Acolo sus undeva exista un Regizor atent la toate detaliile.

 24. Roxana Iordache Says:

  @Florin Matei. Amice, ai greşit adresa.

  @Johnson. Degeaba.

 25. acuvio Says:

  Augustin Zegrean 🙂

 26. Listele și oamenii de dincolo de liste | Teologie pentru azi Says:

  […] „Băsiştii sunt disperaţi. În disperarea lor, sunt pe culmile ridicolului în prestaţiile publice. Apar la televiziuni şi pe net în tentative elucubrante de a impune Curţii Constituţionale să nu valideze evidenţa. Blaga are de întâmpinat un val de plângeri penale pentru denunţ calomnios, în calitate de preşedinte al PD-L, din cauza căruia sunt anchetaţi abuziv sute şi mii de oameni, mai ales de la ţară. Deci, l-a lăsat pe Boureanu la înaintare, să facă nişte anunţuri de râsul curcilor, printre care ameninţarea cu plângeri penale adresată premierului şi miniştrilor Administraţiei şi Internelor”. […]

 27. Roxana Iordache Says:

  @Neveu01. Puteai să revii, uneori se mai pierd mesaje. În orice caz, nu obişnuiesc să port corespondenţă privată cu persoane pe care nu le cunosc personal. Excepţiile sunt stricte. Dacă ai ceva important de spus, spune public.

 28. Roxana Iordache Says:

  @stejarul. Exact asta a anunţat Ponta. Mii de plângeri în ţară contra PD-L, pentru denunţ calomnios, plângeri asistate juridic din partea USL. 🙂

 29. Roxana Iordache Says:

  @Franklin. Sorin Ilieşiu e un amic simpatic, dar are obiceiul să-şi aroge atitudini în numele altora. Pe mine, de exemplu, acel apel nu mă reprezintă. A adus cele mai slabe argumente. Dreptul lui! Dar n-are dreptul să se pronunţe în numele meu. Eu am avut o scrisoare deschisă către CCR şi voi mai avea una. În cursul zilei de azi.

  Oricum, e bine că Sorin Ilieşiu a luat atitudine publică. Excelentă atitudinea lui Doru Stănculescu, are credibilitate şi influenţă. Eu nu sunt de părere că CCR ar trebui pichetată, dar dacă Doru Stănculescu e de părerea contrară, atunci să facă tot ceea ce-i stă în putinţă ca să mobilizeze.

 30. Franklin Says:

  @Roxana

  Oricum, Doru Stanculescu se numara printre putinele personalitati care au avut curajul sa se opuna vehement si public regimului Basescu. Altii mai asteapta, inca, si acum, cand au ramas mai putin de 24 ore pana la epilog

 31. ANDU Says:

  eu oricum,sper sa ii bage chioru betiv si paduchei pdlaci pe tonta si porumbacu la puscarie,pentru flegma trasa romanilor cu,cvorumul ala aiuristic(daca nu era cvorum,prezenta la vot era de peste 60%).
  pai tonta trebuia sa se duca la baroso si sa ii spuna,cum s-a votat in 2007,adica fara cvorum,ei uite,asa se va vota si acuma,ca vrei ca nu vrei.
  porumbacu avea la dispozitie 20 de zile(din 11 iulie) sa promulge legea(o promulga in 30 iulie),iar el ce a facut?
  putea sa spuna ca,ccr a dat decizia cu cvorum,in campania electorala,si ca ii prea tarziu,el va promulga legea in 30 iulie.
  si sa ma lasati cu presiunile eu,si americane,ca doar atata trebuiau sa le spuna americanilor,tonta si porumbacu,ca daca ne faceti probleme,va desfiintam scutul antiracheta si ii lasam pe rusi sa puna aici scut antiracheta,sa vezi cum taceau malc,americanii si eu.
  dar cu asa sclavi,fara demnitate ca tonta…
  practic,tonta a fost facut gratar,prima data a fost batut cu ciocanelu,cu plagiatu,si dupa a fost aruncat pe gratar,de baroso.
  atata stres,atata ura,atata frustrare,pentru cel mai clar lucru din istoria romaniei,ca chioru betiv trebuie sa plece,si toate astea numai din cauza,ca porumbacu nu respecta constitutia si promulga legea cu cu cvorumul cu 20 de zile mai repede decat ar fi normal

 32. PC Says:

  http://cristipetre.wordpress.com/2012/08/20/autodenunt-pentru-vot-dublu-capsunarii-sunt-mai-egali-decat-restul-romanilor/

  e bine?

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: