NIMIC NU-MI POATE CLINTI ÎNCREDEREA CĂ REPREZENTANTUL UDMR ÎN CCR E INTEGRU

Foto: adevarul.ro

Se numeşte Puskás Zoltán Valentin, a fost propunerea UDMR la Curtea Constituţională. E un om integru. De regulă, a votat corect, în momente foarte importante.

Unul dintre ele a fost 2 august. Crucial. Atunci a înclinat balanţa, în favoarea poporului. În favoarea voinţei poporului, votând decizia privind listele actualizate pentru constatarea cvorumului.

Nici un om responsabil nu poate ignora voinţa poporului. Puteţi spune orice, poate Băsescu să-şi ia câmpii secuimii cât vrea, nimeni şi nimic nu-mi poate clinti încrederea că putem conta pe acest domn în validarea voinţei populare.

UDMR a făcut o alegere bună.

Şi e cu atât mai tristă presiunea pe care băsiştii o exercită asupra CCR, în particular, asupra domnului Puskás. Un motiv de uimită tristeţe l-a constituit, azi, domnul Péter Eckstein-Kovács. Mai comisese dumnealui declaraţii jenante. Dar azi la Antena 3, în direct de la Cluj, s-a întrecut în batjocorirea respectului de sine. Nu credeam că se poate preta chiar la aşa ceva. A dus băseala pe culmi atât de inimaginabile încât a reiterat o bazaconie scoasă de Băsescu, anume, a zis textual că „Voronin i-a susţinut pe Ponta şi Antonescu”!!!

La Băsescu nu miră nici o elucubraţie, dimpotrivă, cu cât elucubraţia e mai delirantă, cu atât e Băsescu mai în pielea lui. Dar ca domnul Eckstein-Kovács să maimuţărească o asemenea tâmpenie e peste poate! Ar fi comic, dacă n-ar fi şi îngrijorător pentru starea de sănătate a emitentului. Sau poate o fi fost sub efectul uneia din cele 1000 de sticle cu vin de colecţie pe care Voronin i le-a făcut cadou lui Băsescu la Cotroceni, când s-au sărutat pe gură în beciul domnesc, iar domnul Eckstein-Kovács era consilier prezidenţial.

N-aş crede că domnul Puşkas poate fi convins prin metode maloneste. Mai ales că domnul Kovács l-a şi invocat, în context. 😳

Extraordinar de trist este că o instituţie care trebuie să fie deasupra oricărei influenţe politice nu e decât proiecţia unor interese politice pe care, acum, membrii CCR trebuie să le ignore strict în favoarea poporului român. Pentru că n-a votat nici USL, nici PD-L, nici UDMR ca atare. N-au fost alegeri, a fost un referendum. Au votat 8,5 milioane de cetăţeni români, dintre care aproape 90% pentru demiterea însuşi factorului de tensiune continuă în România.

19 răspunsuri to “NIMIC NU-MI POATE CLINTI ÎNCREDEREA CĂ REPREZENTANTUL UDMR ÎN CCR E INTEGRU”

 1. J o h n s o n Says:

  Dincolo de toate e ungur si face exact ce-i dicteaza interesul din aceasta perspectiva …

 2. NIMIC NU-MI POATE CLINTI ÎNCREDEREA CĂ REPREZENTANTUL UDMR ÎN CCR E INTEGRU » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 19 August 2012 – Blog « NORICA NICOLAI LE INDICĂ LIDERILOR LOCALI AI USL SĂ FACĂ PLÂNGERI PENALE LA ADRESA PROCURORILOR INFRACŢIONALI […]

 3. Noi avem doar un singur Președinte | Teologie pentru azi Says:

  […] Roxana Iordache: toate presiunile la adresa lor „membrii CCR trebuie să le ignore strict în favoarea poporului român. Pentru că n-a votat nici USL, nici PD-L, nici UDMR ca atare. N-au fost alegeri, a fost un referendum. Au votat 8,5 milioane de cetăţeni români, dintre care aproape 90% pentru demiterea însuşi factorului de tensiune continuă în România”. pr. dorin picioruş psa. gianina picioruş teologie pentru azi […]

 4. Zorina Raducu Says:

  Asa este cum spui.
  Puskas zoltan Valentin poate fi integru.
  Poate fi pentru validarea Referendumului.
  Sunt insa alti cinci la fel de onesti ca si el ?
  Sunt sigur trei de-ai monstrului refugiat in Covasna: zegrean, motoc si minea, carora li se mai poate aduga unul/una si vai de validare.
  E nevoie de sase voturi si Mugur Ciuvica spune ca Aspazia Cojocaru
  este din nou fortata sa incline balanta, in favoarea suspandatului.
  Sa vedem:
  Cei trei, care au denuntat ticalosia din asa zisa erata, voteaza pentru validare, Puskas, Cojocaru s-ar putea sa fie tot pentru, pana la urma.
  Cine este al saselea ?
  Ce va face el ?
  Aceasta este intrebarea.
  Si necunoscuta.
  Si rezultatul referendumului.
  Si viitorul Romaniei.
  Si mai sunt posibile amanari peste amanari.

  Nu cred ca in 21 august ac. vom afla daca referendumul este validat.
  E posibil ca si in 12 septembie ac sa fim tot in asteptare.

  Ai fotografia si numele celui care va lasa bratul balantei in jos ?
  Cine l-a trimis la oratanii si ce jocuri face ?

  Doamne ajuta !
  maria s.(Timisoara)

 5. Argusdre Says:

  Un motiv de uimită tristeţe l-a constituit, azi, domnul Péter Eckstein-Kovács. Mai comisese dumnealui declaraţii jenante. Dar azi la Antena 3, în direct de la Cluj, s-a întrecut în batjocorirea respectului de sine.”
  Nimic nou sub soare. Daca judecam prin prisma maghiarilor, am afla ca niciun ungur cu sange-n puta n-ar fi acceptat pozitia de consilier al basescului. Imputitul asta a acceptat-o.Corcitura asta ungureasca a fost multa vreme handralaul care-i potolea hormonii Monicai Macovei…si probabil ca l-a invatat aia principiile de baza ale justitiei romanesti, stand in cur si cu cracii-n V, (ca de aia se cheama curvele curve).
  In privinta deciziei viitoare din CCR a lui Puskás Zoltán Valentin nu ne putem pronunta. Depinde daca-l sfatuieste UDMR-ul, depinde cat de dependent e el de UDMR, etc.Oricum, USL se bazeaza, zic eu, pe Axinte Gaspar, Tudorel Toader, Ion Predescu si Aspazia Cojocaru-despre care se stie ca a mai fost santajata de catre basescu pe tema faptului ca a fost colaboratoare a securitatii. Deci punctul slab care poate ceda…si atunci decizia se poate lua cu 6-3, presupunand ca si ungurul e determinat in aceste zile sa voteze pro-basea, consecinta a excursiei din tinutul secuiesc.

 6. olimpiu65 Says:

  vom vedea marti. pana atunci raman circumspect!!!

 7. Marius Mina Says:

  Mai vorbim marti , pina atunci o intrebare de bun simt :Monsanto, cum a intrat si cine a permis accesul acestui asasin economic in Romania ?

 8. Roxana Iordache Says:

  @Johnson. Nu vreau să intru în detalii etnice. 😛 Eu am spus ce cred. Şi Frunda e ungur, dar el a fost românul când a apărat ţara faţă de minciunile lui Macovei, antiromânca. A fost mai român decât românii de sânge care au tăcut.

  @Zorina Raducu. Mărie, Ciuvică e băiat deştept, coana Aspazia trebuie protejată. E o femeie şi jumătate, a dovedit că nu-i e frică.

  Băsiştii în disperarea lor presează oamenii, iar oamenii îşi dau seama că ăsta e chiar momentul eliberării lor definitive de presiuni.

  Toată lumea bună a văzut ce parfum e Crin. Îl vezi pe el să şantajeze? Poate doar din ochi, şantaj sentimental. 😆

  Eu cred că marţi sau cel mai târziu la sfârşitul lunii avem rezultatul. Pentru că deja s-a îndeplinit termenul pentru alegeri parlamentare şi prezidenţiale simultane.

 9. Atena Says:

  Magistratii cu grade sunt santajati ca daca nu “joaca” vor fi deconspirati si trimisi in penal

  Explicatia pentru felul in care destui magistrati cu functii importante isi tradeaza colegii si fac ce nu ar trebui sa faca:
  Regimul Traian Basescu i-a prostit pe multi oportunisti sa accepte grade militare, iar pe langa ele anumite solde platite prin serviciile secrete. Carieristii din diverse instante si parchete s-au repezit la acest dar otravit, uitand ca au dat declaratii pe propria raspundere ca nu sunt agenti acoperiti sau colaboratori ai vreunui serviciu de informatii (articole de lege introduse dinadins de fosta ministresa Monica Macovei). Au semnat pactul cu diavolul si daca si-ar permite sa nu faca ce li se spune, sunt constientizati ca totul va aparea in presa si vor risca nu doar excluderea din magistratura si oprobiul public, dar si puscaria pentru fals in declaratii. Ce usor au fost prostiti! D-aia sa nu va mire de ce unii joaca ca pe sarma… Sunt sanse mari ca dupa alungarea lui Basescu aceste informatii sa fie date publicitatii, pentru curatirea Justitiei de “sclavii” regimului portocaliu, intrucat acestia vor fi priviti ca amenintari pentru noua putere. Deja unii nu mai dorm bine noaptea!

  * Nu doar judecatorul Gabriel Nasui de la CA Cluj are poze in jacuzzi. Mai exista un judecator vestit cu asemenea imagini care circula pe internet. Nu cu partile care le judeca, ci cu colege judecator. Cine e? Cristi Vasilica DANILET Si e chiar mandru de asta, pentru ca zice el ca era in viata privata. Nu v-ati intrebat pana acum de ce pe blogul lui a tot tinut atatea prelegeri despre notiunea de viata privata si pericolele la care se expun cei care o deconspira? Pai la cate poze are prin carciumii, portbagaje si alte asemenea locatii… Dar noi suntem baieti buni si nu vom publica pozele lui in bermude, ca sa nu creem palpitatii!…

  * Ce se intampla cu Justitia romana? Mai este ea independenta? Iar se anunta dinainte de a fi dat un mare verdict? Cica luni Tribunalul Bucuresti va pronunta in cazul omului de afaceri DINU PATRICIU una din cele mai aspre pedepse care s-au dat vreodata unei personalitati publice. Daca va fi asa, nu e normal sa stie dinainte! Va fi cumva o razbunare a regimului Basescu pentru faptul ca Patriciu a dezvaluit in premiera vestitul film cu Traian Basescu lovind un copil cu dosul palmei peste fata? Hai sa vedem ce se va decide luni, dar deja unele posturi de televiziune au pregatite emisiuni speciale pentru acest verdict!

 10. Atena Says:

  ART ICIL LUJU.RO

 11. Atena Says:

  Explicatia pentru felul in care destui magistrati cu functii importante isi tradeaza colegii si fac ce nu ar trebui sa faca: Regimul Traian Basescu i-a prostit pe multi oportunisti sa accepte grade militare, iar pe langa ele anumite solde platite prin serviciile

  secrete. Carieristii din diverse instante si parchete s-au repezit la acest dar otravit, uitand ca au dat declaratii pe propria raspundere ca nu sunt agenti acoperiti sau colaboratori ai vreunui serviciu de informatii (articole de lege introduse dinadins de fosta ministresa Monica Macovei). Au semnat pactul cu diavolul si daca si-ar permite sa nu faca ce li se spune, sunt constientizati ca totul va aparea in presa si vor risca nu doar excluderea din magistratura si oprobiul public, dar si puscaria pentru fals in declaratii. Ce usor au fost prostiti! D-aia sa nu va mire de ce unii joaca ca pe sarma… Sunt sanse mari ca dupa alungarea lui Basescu aceste informatii sa fie date publicitatii, pentru curatirea Justitiei de “sclavii” regimului portocaliu, intrucat acestia vor fi priviti ca amenintari pentru noua putere. Deja unii nu mai dorm bine noaptea!

  * Nu doar judecatorul Gabriel Nasui de la CA Cluj are poze in jacuzzi. Mai exista un judecator vestit cu asemenea imagini care circula pe internet. Nu cu partile care le judeca, ci cu colege judecator. Cine e? Cristi Vasilica Danilet! Si e chiar mandru de asta, pentru ca zice el ca era in viata privata. Nu v-ati intrebat pana acum de ce pe blogul lui a tot tinut atatea prelegeri despre notiunea de viata privata si pericolele la care se expun cei care o deconspira? Pai la cate poze are prin carciumii, portbagaje si alte asemenea locatii… Dar noi suntem baieti buni si nu vom publica pozele lui in bermude, ca sa nu creem palpitatii!…

  * Ce se intampla cu Justitia romana? Mai este ea independenta? Iar se anunta dinainte de a fi dat un mare verdict? Cica luni Tribunalul Bucuresti va pronunta in cazul omului de afaceri Dinu Patriciu una din cele mai aspre pedepse care s-au dat vreodata unei personalitati publice. Daca va fi asa, nu e normal sa stie dinainte! Va fi cumva o razbunare a regimului Basescu pentru faptul ca Patriciu a dezvaluit in premiera vestitul film cu Traian Basescu lovind un copil cu dosul palmei peste fata? Hai sa vedem ce se va decide luni, dar deja unele posturi de televiziune au pregatite emisiuni speciale pentru acest verdict!)LUJU.RO)

 12. Zorina Raducu Says:

  Doamne ajuta !
  Sa fie cum spui tu.
  Totusi ultimul judecator cel fara nume in ce am scris mai sus, cine e ?
  Cum il cheama si ce jocuri face ?
  E clar ca presiunile le face gaska si nu Antonescu.
  m.s.
  Marti veti fi in fata curtii ?
  Cati veti fi ?
  Si reporterii stiu drumul spre curte sau doar cel spre garaj ?
  m.s. (Timisoara)
  Cu sufletul si vocea inimii sunt langa voi.

 13. Florin Matei Says:

  Sunt reticent pentru că evenimentele din ultimul timp mi-au relevat, cât se poate de cinic, că băsismul n-are graniţe şi nici limite. Doară mâine nu-i poimâine…

 14. Roxana Iordache Says:

  @Olimpiu, e dreptul tău.

  @Marius Mina. Mai întrebi?

 15. Argusdre Says:

  Pe blogul asta vad ca cei mai destepti ajung mereu la span…

 16. Roxana Iordache Says:

  @Florin Matei. Nu există băsism. Există câteva personaje în funcţii importante care au rolul să dea impresia de băsism atotputernic. Fuse şi se duse.

 17. Atena Says:

  art din luju.ro despre santajul asupra procurorilor si condamnarea lui Patriciu de maine

 18. Roxana Iordache Says:

  Mărie, eu nu sunt de părere că trebuie miting la Casa Boborului. Nu cred că e nevoie de presiuni asupra Curţii Constituţionale. Ştiu ei deja prea bine cum am votat, suntem 7, 4 milioane, mai mare presiune ca asta nu se poate. Eu cred că manifestaţiile au locul lor în Piaţa Universităţii. Tot acolo ne vom bucura. Şi în Piaţa Palatului.

 19. Roxana Iordache Says:

  @Atena. Cei care fac acte patriotice îşi binemerită avansările. Repet, e momentul ruperii lanţului şantajelor.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: