BĂSESCU A RÂS, DAR N-A FOST RÂSUL LUI

Băsescu are faţa resemnată, în Covasna, Poiana Zânelor. Normal! Unde naiba să mai meargă, ca să evadeze din realitate?

Şi acolo l-a întrebat o reporteră – a naibii ţigancă-mpuţită! – dacă el a făcut un pact cu Orban Viktor.

La care Băsescu a început să râdă, şi să râdă, şi să râdă, atât de fals încât îşi dădea seama şi iapa.

Şi a negat, a zis că sunt doar din aceeaşi famiglie. Politică.

Semnificativ e că nimeni din secuime care stătea răsfirat pe lângă Băsescu nu râdea.

În realitate, s-au folosit de el, acum ştiu şi ei că nu mai au de cine se folosi.

În orice caz, mereu l-au detestat. Ca pe un trădător al propriei ţări.

Ce-a urmărit în secuime e la fel de aberant ca orice iluzie băsistă. În realitate, nu doar extremiştii din secuime, ai frumuşelului episcop Tokes, îl detestă pe Băsescu, mai ales că le-a promis degeaba ce le-a promis, ci şi sau mai ales UDMR, pentru faptul că a alimentat dezbinarea comunităţii maghiare, încercând să scoată Uniunea din Parlament. UDMR a votat suspendarea. N-am nici o îndoială că judecătorul desemnat de UDMR va onora voturile cetăţenilor români, inclusiv pe ale celor de naţionalitate maghiară, care au ieşit la vot graţie invitaţiei liderului politic Borbely Laszlo şi a liderului onorific Frunda Gyorgy.

L-a întrebat cineva pe Băsescu dacă nu merge şi la sanatoriu. Şi el a răspuns, lângă tăcuta Maria: „Doamnă, n-aş vrea încă la sanatoriu că ştiu, după ce… hă-hă”!

Da, am promis şi mă ţin de cuvânt: pledez pentru tratament.

Reclame

34 răspunsuri to “BĂSESCU A RÂS, DAR N-A FOST RÂSUL LUI”

 1. Marius Mina Says:

  Sper sa nu demisioneze inante de decizia finala…sa-l vad la garsoniera confort 2 ca pe Lina Ciobanu. Atat a produs legal de cand exista, restul ciordeli masive.
  Daca scapa de puscarie pe caz de boala 😉

 2. BĂSESCU A RÂS, DAR N-A FOST RÂSUL LUI » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 18 August 2012 – Blog « DIN NOU CĂTRE JUDECĂTORUL DANILEŢ […]

 3. Ruxandra Says:

  DA .. un tratament cu lichid organic GALBEN .. autorecoltat.. ca din celmaro… nu mai sunt rezerve.
  Il poate ajuta membra MISA Monica Macovei .. ” calda adepta ” a lui Gregorin Bivolaru pe care l-a si facut scapt in Suedia..

  TRAISACA MISA ..

 4. Marius Mina Says:

  de la Florin :
  “Acum cateva minute, am postat pe blogul lui Ponta urmatorul mesaj, care deocamdata este la moderare:

  Daca luni, 20 august, demarezi procedurile de destituire a Laurei Kovesi si a lui Daniel Morar, CSM isi va putea da avizul (fie el si negativ) in sedinta de miercuri 22 august. Motive sunt destule, si voi mentiona doar doua:
  – interogatoriile facute din poarta in poarta, fara citatii;
  – cei care au primit totusi citatii, au fost citati in calitate de martori, deci normal era sa li se ceara informatii despre fapte savarsite de terte persoane. Ei insa au fost anchetati despre propriul vot, deci este vorba de un abuz (citati ca martori, dar anchetati ca faptuitori).
  Daca nu vei demara pe 20 august procedurile de demitere a celor doi, in calitatea de ministru interimar al justitiei pe care o detii, va fi clar pentru toata lumea din ce tabara faci parte. Si voi avea grija sa raspandesc mesajul de mai sus pe cele mai citite bloguri politice care sustin USL”

 5. Florian Says:

  @Marius Mina
  Am postat si la Roxana mesajul scris pe blogul lui Ponta.

 6. Marius Mina Says:

  merge replay ;-)…

 7. Florian Says:

  Basescu actioneaza de multa vreme in sensul dezbinarii ungurilor, prin sustinerea extremistilor din PCM. Asa ca cel desemnat de UDMR in CCR ar fi avut pana acum toate motivele sa treaca in barca USL, dar n-a facut-o. Si, chiar daca o face acum, ceea ce nu cred, problema tot nu e rezolvata pe deplin. Din 5:4 in favoarea lui Basescu, se ajunge la 5:4 in favoarea USL.

 8. Virgil Ilie Says:

  Basescu s-a dus in secuime sa vinda inca o data Romania si sa se asigure in schimb de votul asa-zisului judecator unguresc de la CCR .

 9. Roxana Iordache Says:

  @Marius Mina. 😆

  @Ruxi. Eşti rea. 🙂

  @Marius şi Florian, mai terminaţi cu băseala contra lui Ponta. 😛

 10. Roxana Iordache Says:

  Virgil Ilie, încurci borcanele. 🙂

 11. Roxana Iordache Says:

  Dragilor, am constatat că Lady Gaga mi-a furat pălăria. 😛

 12. Roxana Iordache Says:

  Florian, în majoritatea cauzelor drepte, judecătorul desemnat de UDMR a votat corect.

 13. Atena Says:

  Ratatul asta de criastian preda dupa ce alansat ideea cu Comisia de la Venetia pentru a arbitra in cazul referendumul a guitat:
  Pe scurt: haos. Mai poate opri cineva acest tăvălug? Eu cred că da”, deţinătorul soluţiei miraculoase. Poporul, care să iasă în stradă pentru Traian Băsescu şi să-i dea jos pe „autorii loviturii de stat”

 14. Marius Mina Says:

  MAI : Actualizarea reala a listelor electorale nu s-a mai făcut din 1992

  O actualizare serioasă a listelor electorale nu s-a făcut din 1992.Un număr uriaş de persoane fără acte de identitate româneşti figurează în liste
  Informaţia a fost furnizată din cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor pentru pesurse.ro. Deşi legea îi obligă pe primari ca la fiecare scrutin să actualizeze listele electorale permanente, o asemena operaţiune nu s-ar mai fi făcut în mod serios de la alegerile parlamentare şi prezidenţiale din 1992. Pe 27 septembrie 1992 din numărul totalul de 16.380.663 alegători cu drept de vot s-au prezentat la vot 12.496.430 (76,29%). În ciuda oricăror explicaţii (decreţeii, cetăţenii din Republica Moldova…) numărul cetăţenilor înscrişi în listele electorale în 212 înainte de referendumul de demitere a preşedintelui Traian Băsescu a ajuns la 18.292.464, iar la referendum au participat 8.459.053 (46,24%).

  Potrivit informaţiilor noastre NU persoanele decedate sunt marea pondere a celor care nu au ce căuta în listele electorale permanente ci PERSOANELE CARE NU DEŢIN UN ACT DE IDENTITATE ROMÂNESC. Pentru cei care se miră explicaţie vine imediat – e vorba de regulă de persoanele care nu mai sunt cetăţeni români pentru că şi-au pierdut această calitate din diferite motive:
  -au primit cetăţenia unui stat care nu acceptă dublă cetaţenie
  -statul român le-a retras cetăţenia (unu număr mic)
  -au renunţat de bună voia la cetăţenia română (marea majoritate).

  Un rol important îl joacă aici Ministerul Afacerilor Externe. Potrivit informaţiilor noastre numărul celor din această categorie depăşeşte lejer până acum un milion de persoane. Numărul persoanelor decedate nu fi mai mare de câteva sute de mii, în timp ce al celor care şi-u pierdut drepturile electorale nu sare de 100 de mii. La asta se adaugă şi persoanele care intră în celălalte categorii care trebuiesc verificate conform adresei trimise de executiv în teritoriu.

  adresa transmisa de ministrul delegat pentru administratie
  Datele colectate şi apoi centralizate de MAI vor fi comparate cu cele de la CNAS şi Casa naţională de pensii. PESURSE.RO:

 15. Argusdre Says:

  Asta vrea din nou sa conduca poporul…Cica-si vrea tara inapoi. Pai daca el n-are „coraj” sa se plimbe „printre poporul pe care cica-l iubeste”, ce fel de presedinte vrea sa fie ?
  Probabil doar presedinte peste averea tarii si-atat. Asta-i visul nemernicului…

 16. fluxnews Says:

  O sa fie o noua amanare, de o luna, dispusa de CCR. Sa vina INS cu datele finale ale recensamantului din 2011 in privinta populatiei stabile a Romaniei

 17. olimpiu65 Says:

  si eu cred ca CCR nu va avea cvorumul necesar unei decizii finale. eu pur si simplu nu ii vad pe basitii Zegrean, Motoc Minea&comp votand validarea referendumului
  Kelemen ar trebui aruncat afara de la sefia UDMR, cu el nici in Parlament nu mai intra!

 18. Florian Says:

  @fluxnews
  Greu de crezut ca CCR va mai amana o luna, dupa ce a devansat de doua ori termenul. Oricum, decat o invalidare, mai bine o amanare. Intr-o luna, s-ar putea da zdravan cu maturoiul prin Procuratura Generala, DNA, CSM, servicii secrete, ANI si alte asemenea cuiburi de vipere.

 19. Virgil Ilie Says:

  Florian …

  Oki , dar da-mi voie sa ma aflu in treaba si sa intreb si io ca parostul …
  Pina acuam ce au pazit nataraii de la USL ma rog frumos ?!…

 20. sandi Says:

  Niciodata Nosferatul nu rade pe bune ! Se vede pe fata lui falsitatea rasului !

 21. sandi Says:

  Daca Belzebut revine la Cotroceni , vom vedea si la noi la asa ceva !

  ” Vineri, un tribunal din Moscova le-a găsit pe cele trei membre ale grupului de muzică punk rus Pussy Riot vinovate de “huliganism şi instigare la ură religioasă”. Cele trei femei au fost condamnate la câte doi ani de închisoare.

  Tinerele au interpretat în februarie o “rugăciune punk” în catedrala Mântuitorului Iisus din Moscova, cerând Sfintei Fecioare să “îl îndepărteze pe Putin” de la putere. “

 22. sandi Says:

  În secuime. Băsescu, impresionat de pământul care nu mai aparţine statului român

  http://www.ziuaveche.ro/actualitate-interna/politica-interna/in-secuime-basescu-impresionat-de-pamantul-care-nu-mai-apartine-statului-roman-114702.html

 23. stejarul Says:

  Pronosticul meu, 9-0 voturi pentru validare. Vin listele electorale cu decedatii scosi de pe liste si vom vedea ca numarul total al celor cu drept de vot e in jur de 16 milioane.
  Eu sunt optimist!
  Asta a fost „asul din maneca” al marinarului la toate alegerile pe care le-a avut: au votat mortii pentru el .. si pentru eba.
  Ar trebui verificate CNPurile celor care au votat in 2009 in locuri exotice… San Marino 126 de voturi.,.. pariu ca toti sunt nonagenari?

  Acuma sincer, nu vi se pare ciudat ca ritzi a fost lasata in necaz desi ea se lupta sa o ajute pe eba? Poate ca eba nu trebuia ajutata. Ritzi a primit o misie asa de ochii lumii … praf in ochi „sa intelegem” noi de unde veneau voturile lui eba… iar ritzi in prostia ei mai, mai sa o compromita urat de tot pe mutilata lu tata.

 24. sandi Says:

  Lingobaseii mananca atata cacat de miroase si prin ecran !

  http://www.cotidianul.ro/andra-timu-de-la-money-channel-minte-ca-leul-s-a-depreciat-azi-din-cauza-lui-ponta-191680/

 25. Roxana Iordache Says:

  sandi, de ce trebuia să repeţi o tâmpenie?

 26. Florian Says:

  @Virgil Ilie
  Nu sunt natarai, dar cred ca i-au naucit reactiile dure venite din afara. A sosit insa vremea sa-si revina si sa actioneze ferm, dar cu respectarea legilor, si sa le dea peste bot tuturor celor care vor sa dicteze ce trebuie facut si ce nu in tara noastra.

 27. sandi Says:

  Prietenii unguri ai Nosferatului se rascoala impotriva unei decizii a instantei de judecata !

  http://www.cotidianul.ro/udmr-vrea-sa-scoata-in-strada-comunitatea-maghiara-in-semn-de-protest-fata-de-o-sentinta-judecatoreasca-191757/

  Dar dupa cum am mai spus, Basea e in stare s-o vanda si pe nevasta-sa numai ca sa -si atinga el interesul personal !

 28. Virgil Ilie Says:

  Florian …
  I-au naucit ?!…
  FB !
  Pai noi de nauci avem nevoie ?!
  Sa se dezmeticeasca dracului o data , ca deja e prea tirziu …

 29. stejarul Says:

  De acord cu Virgil.
  Daca ponta nu poate sa lase pe altul.

  Am avut odata un profesor care atunci cand ii spuneam ca nu stiu sa rezolv o problema, imi raspundea „altii pot” (se referea la contracandidatii mei ). Ei bine, imediat gaseam solutia.

  Asta sa inteleaga si ponta, ca daca el nu poate, „altii pot”!
  ponta, solve it or leave it!

  Soarta Romaniei nu e o gluma iar un popor chinuit nu e „tata mare” sa te ierte ca esti incapabil si sa te sustina!

 30. Florian Says:

  @Virgil Ilie
  Asta am zis si eu, ca trebuie sa ia imediat taurul de coarne.

 31. Virgil Ilie Says:

  Florian …

  Tare-mi este teama ca l-au apucat de coada .

 32. Florian Says:

  @Virgil Ilie
  😆

 33. stejarul Says:

  >>>lazaroiu sebastian: Crin, de ce nu spui public ce mesaj ţi-a dat Gordon. Vrei să rezum eu? „Fuck off, kid! >>

  Cand are de gand labaroiu sa nu mai asculte la teava de calorifer? Nu de alta dar intelege gresit!
  gordon a spus :” fuck HIM off, kid!”

 34. Florin Says:

  @Florian si Marius Mina,
  Nu va dati la Ponta degeaba, nu-i poate schimba asa usor pe Luluta si pe Morar. Din cauza mecanismului instaurat de madam Macovei. Astora doi nu li s-a terminat mandatul. Numirea se face de catre ministrul justitiei cu avizul CSM-ului. Care CSM e basist pana-n varful unghiilor. Asa ca va fi o lupta tare grea pentru schimbare. Ar trebui schimbat intai CSM-ul si apoi varfurile procuraturii.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: