NORICA LA JUSTIŢIE, MONA LA PARCHET. AZI!

N-are sens să mai pierdem timpul. Norica Nicolai poate depune jurământul de ministru al Justiţiei chiar azi. Ştiu că ar trebui să renunţe la o groază de bani ca europarlamentar, dar dacă se poate să fii deopotrivă parlamentar şi ministru în România, nu s-ar putea să fie şi europarlamentar şi ministru? Oricum, europarlamentar mai poate fi şi altădată. Ministru al Justiţiei dacă e acum înseamnă că face istorie. Hai, Norica! 🙂

Aşa, deci după ce depune jurământul – că nu trebuie să ne apuce noaptea, mai ales că nici nu e cazul încă de şampanie -, îi revocă pe Kovesi, Morar şi Ţuluş pe loc. Tot azi.

Şi tot azi o propune pe Mona Pivniceru, Procuror General. Care se poate detaşa de orice suspiciune privind părtinirile politice numindu-l pe Victor Ciorbea, Procuror Şef la DNA – jurist eminent şi a cărui cinste nu a fost pusă vreodată la îndoială. El poate face un tandem excelent cu Valerian Stan, ca adjunct al Procurorului Şef al DNA. Astea-s propuneri.

Cert e că n-are sens să pierdem timpul. E clar după părerea mea că Norica trebuie să fie azi ministru al Justiţiei. Şi să revoce şefii Parchetelor care au încălcat grav înseşi legile sistemului judiciar.

O asemenea schimbare ajută Curtea Constituţională, fiindcă judecătorii şantajabili se eliberează, dispar şantajiştii şi intră direct sub incidenţa Codului Penal.

Go Crin!

Tu, Victor Ponta, dacă n-ai avut sânge să schimbi putregaiurile de la Parchete, vii frumos la Crin cu desemnarea Noricăi Nicolai, preşedintele interimar semnează decretul, vine jurământul şi tot azi revocările.

Nici mama lui Barosu nu mai zice nici pâs, mai ales că respectivul a încălcat legea, fiindcă nici după 30 de zile nu a răspuns la memoriul europarlamentarului Norica Nicolai prin care preşedintelui Comisiei Europene i s-a cerut să arate articolele din regulament care îi permit ingerinţe de genul celor 11 impertinenţe, aberaţie totalitară.

Sau Ponta, mai poţi face aşa: te duci la Crin – dar azi! – cu propunerea de revocare a lui Kovesi, după care îi scrii lui Barosu că te-a torturat sadicul de preşedinte interimar şi a trebuit să te conformezi, fiindcă nu mai suportai tortura. 😛

Dar n-ai să faci asta, ar fi prea mult să-ţi cerem. Deci, Norica. Acum!

P.S. Promit să sponsorizez eu un taxi pentru ea. 😆

UPDATE. Pe pariu că Băsescu se întoarce din Valea Zânelor, Covasna? 😆 😆 😆

118 răspunsuri to “NORICA LA JUSTIŢIE, MONA LA PARCHET. AZI!”

 1. J o h n s o n Says:

  Daca o pune pe Norica la Justitie gheretarul intra definitiv in fibrilatie paroxistica

 2. olimpiu65 Says:

  nu are sange in instalatie carlanul. daca avea facea mutarea deja si convoca prin colegi Pralamentul in sesiune extraordinara. Senatul poate da de pamant cu basistii din CSM. dar nu au sange in instalatie si astfel vor pierde la toamna
  Mishu Voicu foarte sigur pe el garanta zilele trecute ca vor castiga alegerile generale. eu le spun de pe acum sa uite de majoritatea absoluta daca continua asa

 3. Dante Says:

  Preşedintele interimar Crin Antonescu este invitatul serii la Realitatea TV de la ora 21.00, anunță postul de televiziune.

 4. Virgil Ilie Says:

  E o idee …
  Vezi ca vii la vorba mea !!!
  Daca nu pune urgent un ministru si nu schimba parchetele , e jale mare …
  Doamne fereste sa se returneze mascariciul si sa ramina la parchete Codruta si Morar !
  Io o tot zic de buna vreme si vad ca impiedicatii se impiedica de Pivniceru …
  Oki ! Treba lor , dar se va incinge o distractie de o sa ne fie cald si la iarna .

 5. oops Says:

  suspendatul s-a dus sa se adape de la pritenii lui din har-cov
  tradatorul naibii

 6. Roxana Iordache Says:

  Virgile, nu se returnează nici un măscărici, dar e bine să-l asigurăm pe domnul Zegrean că nu i se poate întâmpla nimic rău, deoarece el e inamovibil, iar impertinenţii nesimţiţi de Kovesi, Morar, Ţuluş şi alte lighioane ajung din anchetatori, anchetaţi.

  La fel şi unii de prin servicii, foarte curând. 🙂

  Ca să fiţi liniştiţi, că nu mai are cine să vă şantajeze. Se termină cu mizeria-asta în România.

  Şantajele sunt atât de nesimţite, ele privesc viaţa personală a oamenilor!

  Se termină cu poliţia politică. Se termină cu toată putreziciunea.

 7. Roxana Iordache Says:

  @oops. Vezi să nu vă adăpaţi împreună, cu nişte UE. 🙂

 8. Lucian Bureriu Says:

  Roxana, ar fi excelent să se întâmple conform acestui Project. În plus, doamna Pivniceru să devină pentru Băse doamna Temniceru

 9. Vasile Says:

  Cred ca la un moment dat va trebui sa regandim si contributia la varza birocratica brusseleza, numeroasa, ineficienta, corupta si mare consumatoare de resurse, in timp ce europenii traiesc pe datorie.

 10. Roxana Iordache Says:

  Lucian, da. 🙂

  Marius Mina, e târziu pentru Mona. Dacă vrea la Parchetul General e perfect, dacă nu, Ciorbea – Procuror General, Valerian Stan – şef la DNA. Sigur că sunt şi variante de rezervă. Îmi e dragă Mona în continuare, dar mai dragi îmi sunt România şi viaţa mea. Adică, nu credeam că poate să fie Geoană în fustă. Pe bune!

 11. oops Says:

  nu cred ca este cazul sa ma jignesti degeaba. nu sunt nici basist si nici nu-mi plac cei cu nemtudom

 12. Roxana Iordache Says:

  @oops. Păi ce-am zis? Şi ştii ceva? Pe-aici trebuie să rezişti. Dacă n-ai anduranţă eşti pa. 😉

 13. Roxana Iordache Says:

  Şi exclamaţie, mie îmi plac ungurii. Nu-mi plac janghinele, indiferent ce naţie ar avea ele. Dar cum să nu-mi placă atunci când mă uit la Frunda sau Borbely? Păi ce femeie aş mai fi eu de la Dumnezeu? 😳 😆

 14. oops Says:

  si mai am ceva de spus: nu-mi plac indicatiile
  in general emit pareri dupa ce ma documentez foarte bine.
  Cu Norica si Mona sunt de acord dar nu si cu Ciorbea care inca mai cauta luminita de la capatul tunelului

 15. oops Says:

  de acord cu Frunda si nu cu Borbely ca la el e plin de bube (si sunt adevarate 1000%)

 16. oops Says:

  @ Roxana
  si nu stiam ca se poarta asa de mult UEEEEEEE

 17. Marius Mina Says:

  ei da, vreti sa-i explodeze pancreasul infractorului ?

 18. Marius Mina Says:

  Hai ca am preluat-o pe Facebook sa vedem reactiile telespectatorilor 😉

 19. oops Says:

  pdl se pregateste de „almanahe”

 20. Franklin Says:

  Norica ar fi o nominalizare devastatoare, o revansa cu varf si indesat a „mapei profesionale” impotriva lui Basescu, o umilinta publica care-l va face pe acesta sa turbeze de furie si neputinta.
  Nu cred insa ca Norica va accepta, nu cred ca este suficient de devotata justitiei si democratiei, nu e vorba numai de salariul de parlamentar sau de parfumul de Brabant care cred ca le place tuturor toapelor si mitocanilor ajunsi pe acolo.

 21. oops Says:

  O nouă scrisoare în atenția președintelui Comisiei Europene
  Trei intelectuali către Barroso: „Sfătuiţi-l pe domnul Băsescu să-şi dea demisia imediat spre binele României”

 22. oops Says:

  Ce „coincidență”…
  CSM discută cazul Monei Pivniceru abia după ce se pronunță CCR în cazul lui Băsescu

 23. NORICA LA JUSTIŢIE, MONA LA PARCHET. AZI! » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 17 August 2012 – Blog « Concurs: Castiga o vacanta in insula Corfu (Grecia) pentru 2 persoane! […]

 24. Franklin Says:

  Mult mai tare ar fi Mona la parchetul general numai cred ca pentru parchet trebuie sa fii altfel construit decat este ea.

  De acord insa cu necesitatea unei mutari in forta impotriva lui Basescu si a slugilor lor, cu orice risc din partea partenerilor din UE sau de peste ocean. Este chiar necesar un tratament soc pentru recastigarea demnitatii nationale in lume si a respectului nostru de sine.

  Din pacate sunt convins ca nici nu le trece prin minte sa se atinga de lulutza si gulitza, sunt amandoi paralizati de frica lui Barosso. Mentalitate de slugi. Iar Crin lucreaza din greu, probabil ca isi pregateste aparitia de diseara de la Realitatea. Ce spui tu, Roxana, nu este decat un vis frumos, prea frumos sa poata fi adevarat.

 25. Marius Mina Says:

  O lighioana PDL (gunoierul Cezar Preda) :USL „instiga populatia la linsaj asupra institutiilor”. …
  Cand se va autosesiza poporul roman , vai de sistemul vostru osos , janghinelor ..

 26. Florian Says:

  @Lucian Bureriu
  Ai fost tare de tot cu Pivniceru – Temniceru 😆

 27. oops Says:

  Banuiesc ca uraniul este foarte important pentu sam de tine cu tb
  2 lucruri pentru care s-au ucis sefi de stat
  – banca mondiala araba pentru sustinerea africii
  – dorinta de a fi cat mai putine state care detin arme nucleare

 28. abdulah catli Says:

  Norica a fost un procuror obscur la Sinaia, cat a fost ministru a fost 0, ca europarlamentar a dormit pana acum o luna, Valerian Stan e un om de mare caracter dar nu poate sa indeplineasca nicio functie in parchet (doar consilier) pentru ca nu e magistrat, Ciorbea a fost procuror financiar si ca avocat intra numai in civil, cand vorbim de DNA vorbim de penal.In rest sunt de acord ca trebuiesc facute schimbari rapid.

 29. ion adrian Says:

  Mai fata, da isterica mai esti . Cred ca tare nefututa. Nu se indura nimeni de tine ca in trecut erai destul de misto. 🙂

 30. ion adrian Says:

  Hopa scuze credeam ca sunt in continuare cenzurat si ca ce scriu mai sus ramane intre noi. Sterge-o repede ca eu nu pot dar profit de ocazie:

  Repet o postare importanta dar care nu a avut pana acum efect:

  “Este gresit pusa problema ca CCR hotaraste asupra invalidarii cu 5/4 sau 6/3, caci conform f Legii ei de functionare nr 47/1992, republicata in 2010 la art 47 se precizeaza:

  Art.47. – (1) Plenul Curţii Constituţionale decide cu o majoritate de două treimi asupra valabilităţii referendumului.
  (2) Hotărârea Curţii Constituţionale stabileşte dacă a fost respectată procedura pentru organizarea şi desfăşurarea referendumului şi confirmă rezultatele acestuia.
  (3) Înaintea publicării în Monitorul Oficial al României, Partea I, hotărârea Curţii Constituţionale se prezintă Camerei Deputaţilor şi Senatului, întrunite în şedinţă comună.

  Adica art 47 din legea 47 a CCR, articol care nu poate fi modificat de Curte, rezolva problema validarii in sensul ca la vot se supune validarea si numai aceasta si nu invalidarea cu o majoritate de 2/3 sau mai mare .
  Deci daca nu se obtine aceasta majoritate pentru validare, nu rezulta nimic altceva decat invalidarea referendumului.

  Pe de alta parte doresc sa subliniez cu toata fermitatea ca nici nulitatea referendumului si nici orice altceva legat de solutia acestuia cum ar fi repetarea , trimiterea la parlament sa decida asupra validitatii(invaliditatii) si orice altceva, nu poate fi supus deciziei CCR conform Constitutiei si legii acesteia de functionare

  Referendumul din punct de vedere al CCR, ori este valid ori este invalid . Tertium non datur.

  Asta trebuie spus apasat si argumentat pana in 21 august, caci desi ieri CCR nu a discutat chestiunea, cel putin oficial, au aparut opinii pe acest subiect in spatiul public.

 31. Marius Mina Says:

  Conducerea Ministerului Justiției ar putea deveni, din nou, o problemă de dezbateri și de numiri la nivelul USL, după ce judecătorul Mona Pivniceru, desemnată de premierul Victor Ponta pentru a prelua postul de ministru a fost surprinsă și fotografiată la începutul acestei săptămâni urcând într-o mașină înmatriculată pe numele lui Adrian Năstase. Dacă Inspecția Judiciară, sesizată de Consliul Superior al Magistraturii, va stabili că Mona Pivniceru a încălcat cadrul legal al bunei reputații, alte trei nume ar putea fi avansate pentru funcția supremă de la Justiție: Norica Nicolai, Victor Alistar și Tudor Chiuariu.

 32. Un simpatizant poate neutentic ... Says:

  Nu,Mona Pivniceru trebuie sa ramana la justitie ,altfel s-ar forma impresia ca vezi Doamne a gresit cu ceva,ca a fost prinsa cu „mata in sac” ,ca atacul penibil de ieri si pozele acelea pot insemana ceva,ca USLul nu a avut incotro si a trebuit sa o schimbe deoarece este compromisa etc …

  Nu a gresit cu nimic Mona ,nu a facut nimic ilegal ,iar motive pentru anularea acestei propuneri si nominalizarea altcuiva,nu sunt !

 33. Last Says:

  @ion adrian

  oligofren portocaliu care linge pe toate blogurile penalilor pdl, la art.47 e scris VALABILITATE. Se pronunta cu 2/3 in toate cazurile, ca este sau nu este validat / invalidat. Invata si tu limba romana amaratule.

 34. stejarul Says:

  Nimic mai inportant decat destituirea lui covesi si morar.

 35. stejarul Says:

  important

 36. Ion Olteanu, protestatarul de la Drobeta Says:

  @Roxana Iordache
  Roxana cred ca ti-a scapat mesajul de mai jos. Sunt bucuros ca s-a terminat cu bine, chiar daca, pentru Adriana, un zbor de 18 ore s-a transformat intr-un cosmar de 54 de ore.

  „Ion Olteanu spune:
  marți 14 august 2012 la 8:46:35 pm

  Zborul LH 7637 Frankfurt-Newark cancelat in timp ce astepta decolarea. Oglinzile si suportii din 4 bai demontate. Atentat dejucat. Adriana la bord. Sute de politisti, ore de verificari la sange, doi arestati. Excelent. Dar de ce nici o declaratie oficiala?”

  Multumesc pentru articol. Cat despre „invitatia” la Bucuresti… a fost acceptata. Maine am sa comunic tuturor la ce ora si unde imi voi face Luni aparitia. Sper ca vor raspunde apelului tau si alti romani care au curajul si demnitatea sa-si exercite drepturile prevazute de Art. 30 din Constitutie. Oricum, vom fi cel putin doi…

 37. Franklin Says:

  @ion adrian

  A dk curtea asta bey maistre. A dk si justitia de o scosesi in pledoarie. Carevasazica CCR nu decide decat validarea sau invalidarea, auzi la el, „tertium non datur”, da? Da cand ne-a bagat, ca o curva ce este, pragul la referendum de 50% pentru validate ce p…zda ma-si a facut bre curtea asta de o lingi sub coada? Nu cumva a decis fara sa aiba dreptul sa decida? Unde erai atunci?
  Oi vrea sa respectam Curtea ca pe o domnisoara de vita nobila si cand colo ea nu e decat o centurista seropozitiva in slujba jegosului suspendat si a regimului vostru securist. Aruncati-l dreak la Glina si cautati-va unul mai normal la cap ca ati ingretosat romanii cu gagauzul vostru

 38. Ion Olteanu, protestatarul de la Drobeta Says:

  @Franklin
  Corect! Aia-i hiba. Si apropo, ma cheama Olteanu, cu “u” la urma. Nu de alta dar mi-e greata sa ma cheme ca pe ala cu bros_coaie in gat…

 39. Un simpatizant poate neutentic ... Says:

  Nimic mai inportant decat destituirea lui covesi si morar.
  _________________________________________
  @Stejarul

  Stim toti (sau ma rog,eu stiu) ca aceasta destituire nu se va face in timpul mandatului prezidential interimar ,nu doar din cauza promisiunilor fata de rahatul de Barosso (pe care multi le-am ignora cu bucurie) cat din cauza ca CSMul va taragana acest lucru pana in panzele albe ! Cu alte cuvinte, hai sa nu ne facem vise ca ii va schimba cineva de Kovesi sau Morar in mandatul interimar al lui Crin .Este frumos,mi-as dori asta ,insa din pacate nu cred ca asa ceva este realizabil acum ,in periaoda interimatului .

 40. olimpiu65 Says:

  daca a reaparut basistul ion adrian, atunci iar sunt in degringolada javrele
  @simtizantule
  CSM poate fi ,,redecorat” de catre Senat. vointa politica lipseste sa fie terminati nemrnicii astia!!!

 41. Roxana Iordache Says:

  @ion adrian. Decât cu tine, mai bine la mânăstire. 😆

 42. Roxana Iordache Says:

  Repet, îmi pare rău, dar e târziu pentru Mona.

 43. Roxana Iordache Says:

  Domnule Olteanu, chiar n-am ştiut! 😯 Slavă Domnului că s-a terminat cu bine!

  Dacă veniţi, vă rog să ne anunţaţi, ca să organizăm protestul.

 44. Ion Olteanu, protestatarul de la Drobeta Says:

  Am spus DA! Luni dimineata voi fi in Bucuresti. La ce ora voi ajunge si locul o sa comunic maine.

 45. Dante Says:

  http://www.cotidianul.ro/csm-discuta-cazul-mona-pivniceru-abia-dupa-ce-se-pronunta-ccr-in-cazul-lui-basescu-191660/

  Slugile de la CSM o imping pe Mona in prelungiri…e cazul sa li se aplice scenariul Norica sa-i lasam in ofsaid de 3 metri.

 46. Dante Says:

  Mama lui Striblea acuzata intr-un dosar penal de deturnare…Asa l-au agatat sa bage facatura cu Pivniceru

  http://www.cotidianul.ro/catalin-striblea-impartial-sau-agatat-191663/

 47. sandi Says:

  Trupele de asalt ale noii politii politice a lui Basescu continua terorizarea populatiei prin incercarile de a o determina sa-si retraga votul dat contra Diktachiorului !

  Ex-maoistul Barroso si secaturile din fruntea UE sunt chiori la asta !

  Praful sa se alega din UE ! Finlanda deja isi pregateste retragere din zona euro !

 48. oops Says:

  @dante

  -chestia cu mona este anuntata mai sus pe blog
  -chestia cu striblea a anuntat-o Marius Mina ieri

  Dar asta se intampla daca nu citesti decat pe sarite sau scrii fara sa citesti

 49. stejarul Says:

  @Un simpatizant poate neutentic

  „hai sa nu ne facem vise ca ii va schimba cineva de Kovesi sau Morar in mandatul interimar al lui Crin .Este frumos,mi-as dori asta ,insa din pacate nu cred ca asa ceva este realizabil acum ,in periaoda interimatului .”

  Iti raspund cu un citat din Ion Olteanu :”Nu indraznim pentru ca avem probleme, avem probleme pentru ca nu indraznim”

  Numai actiunea ne salveaza. Inactiunea e mama tuturor relelor din Romania. Pe asta si mizeaza basescu. Dupa ce si-au trimis DNAul si Parchetul Martorii lui basescu cu Biblia pe capota pe meleagurile patriei sa intimideze populatia, a nu-i pedepsi pe covesi si morar ar insemna ca guvernul pactizeaza cu ei.

 50. Ovidiu Says:

  pesurse.ro: Surse din cadrul Ministerul Administraţiei şi Internelor au declarat pentru pesurse.ro că recensământul instituţional comandat de Guvern este încheiat. Datele rezultate au fost transmise în centrala MAI şi urmează a fi procesate în acest week-end sub supravegherea ministrului Mircea Duşa. În ciuda boicotului PDL, majoritatea covârşitoare a administraţiilor locale au transmis datele solicitate de guvern.

  Iniţial guvernul solicitase ca datele să fie transmise spre centrală până în 24 august, dar după decizia Curţii Constituţionale care a devansat termenul de judecare a valabilităţii referendumului din 29 iulie, strângerea acestor date a fost accelerată.

  Potrivit surselor… numărul persoanelor decedate găsite pe listele electorale la nivelul întregii ţări este foarte mare. Impresionant este de asemenea şi numărul persoanelor încadrate în celelalte categorii care se găsesc în adresa care a fost trimisă în teritoriu ca urmare aprobării în guvern a momorandumului adoptat cu această ocazie.

  Datele finale vor fi transmise luni către Curtea Constituţională. Potrivit informaţiilor noastre există o mare probabilitate ca tot la începtul săptămânii viitoare MAI şi INS să prezinte şi primele date oficiale referitoare la populaţie aşa cum reies ele din Recensământul naţional al persoanelor şi locuinţelor efectuat anul trecut.

 51. stejarul Says:

  Ion Olteanu

  „Luni dimineata voi fi in Bucuresti”

  Pai asa! Bagam si artileria grea la proteste! 🙂
  Eu te rog sa renunti macar temporar la greva foamei sa poti rezista la drum. E cald in Romania, si asta pune destul stres pe organism. Si mai e un lucru, fa ce stii tu acolo in Romania, DAR SA NU AJUNGI CUMVA LA SPITAL! Au dracii de securisti sobolanii lor in sistemul sanitar… doamne feri!

  Ma bucur sa aud ca doamna Adriana a ajuns cu bine. Ma gandeam la ea zilele astea.

 52. sandi Says:

  ” A aparut modelul de plangere penala prin care cetatenii anchetati pentru ca au votat la referendum pot da in judecata PDL pentru denunt calomnios ”

  http://www.ghimpele.ro/2012/08/a-aparut-modelul-de-plangere-penala-prin-care-cetatenii-anchetati-pentru-ca-au-votat-la-referendum-pot-da-in-judecata-pdl-pentru-denunt-calomnios-descarca/

 53. sandi Says:

  Oamenii de stat pedelisti :

  De stat cu curul in sus la Basescu !

 54. mert Says:

  Europarlamentarii USL către Barroso și Reding: Aveți obligația să vă pronunțați asupra anchetelor desfășurate de Parchet și DNA

 55. sandi Says:

  Basea aflat in Covasna le trage o limba supusilor de aici ai lui Viktor Orban !
  Nemernicul e in stare s-o vanda si pe nevasta-sa ca sa-si atinga ambitiile personale !

  http://www.pesurse.ro/#/2012/08/17/bsescu-la-covasna-maghiarii-au-neles-modul-ilegal-.html

 56. mert Says:

  Taranii catre A3: daca nu se legitimeaza nu le deschidem pentru ca pot fi hoti

 57. mert Says:

  asa au ajuns sa fie considerati cei de la dna de oameni

 58. Un simpatizant poate neutentic ... Says:

  „Iti raspund cu un citat din Ion Olteanu :”Nu indraznim pentru ca avem probleme, avem probleme pentru ca nu indraznim” ”
  __________________________________________
  @Stejarul

  Da,dar asta presupun ca este valabila pentru masurile logice ,bazate pe inteligenta, nu pe simpla dorinta de a face ceva …

  Ca sa ma intelegi,un om poate „indrazni” sa stea in fata trenului care vine cu viteza,insa nu face deloc ceva bun sau inteligent, iar simpla indrazneala ilogica ,il va costa mult .

  Eu imi doresc mult Stejarule sa fie schimbati Kovesi si Morar deoarece sunt oameni care au facut pur si simplu ce se numese politie politica! VOR FI ORICUM SCHIMBATI ,ASTA ESTE SIGUR !

  Nu acum insa….In actuala conjunctura doar ar zbiera gloata portiocalie si dobitocii cu interese in aservirea totala a Romaniei, ca este un atac asupra justitiei. Asta nu ar conta insa pentru mine sau pentru multi altii , problema este ca nu ar reusi de fapt acum sa ii schimbe .Daca ar reusi ,atunci bravo lor si m-as bucura teribil! Este insa practic imposibil dupa mine de facut acest lucru ACUM ….

 59. sandi Says:

  (…) Din șpagatul aerian în care este ținut, dl Băsescu întreabă un ziarist de la Vocea Rusiei: ”Cine este americanul acesta Podesta?”
  Ar fi fost cazul ca dl Traian Băsescu să fi știut cine este dl John Podesta. Dacă tot nu știe, putea să-l întrebe pe ambasadorul Statelor Unite în România, nu pe jurnalistul de la Vocea Rusiei, post de radio ale cărui instrucțiuni ar fi puse în practică de Victor-Adolf Hitler și Crin-Benito Mussolini. În felul acesta, dl Băsescu ar fi aflat că John Podesta este un nume cu mult mai greu și mai cunoscut în Washington decât Mark Gitenstein.
  Problema este dacă dl Gitenstein mai știe cine este el însuși în acest moment, fiindcă, de la o vreme, se ia drept altceva decât ambasador al Statelor Unite în România. Pare mai degrabă ambasadorul Statelor Unite în PD-L. Or, parteneriatul strategic al Americii nu este cu partidul dlui Băsescu – formațiune unde orice propunere a dnei Monica Macovei vizând reformarea partidului pe criterii etice este trecută la punctul “A se scuti, Monica…” Nu un eșantion politic românesc este partenerul strategic al Statelor Unite. România se află în parteneriat strategic cu Statele Unite.(…)

  Va recomand sa cititi tot comentariul lui Dorin Tudoran aici :

  http://www.cotidianul.ro/gustul-mensevic-al-salatei-de-rosii-cu-branza-telemea-191626/

 60. Franklin Says:

  @Ioan Olteanu

  Scuzati eroarea prin omisiunea unei litere, mai ales ca am nimerit un nume odios. Cum spuneam, va admir pentru curajul de a spune lucrurilor pe nume, in primul rand ca Basescu nu a fost si nu este decat o unealta a securitatii aflata la putere in Romania dupa 2008.

  Pentru mine lucrurile sunt clare, problema fundamentala in Romania este ca puterea este de natura conspirationista si deriva direct din fosta securitate. Regimul ceausist era infinit mai legitim deoarece securitatea era 100% sub control politic. Regimul lui Traian Basescu este ilegitim deoarece securitatea controleaza politicul in totalitate, lucrurile sunt intoarse cu susul in jos. Ultimul “politician” autentic, Adrian Nastase, plateste pentru ca restul eventualilor doritori de normalitate sa caste ochii si sa stie ce-i asteapta.

 61. Radu Humor Says:

  USL trebuie să-i bage lui Barosso sub ochii ăia boldiți, tot ce ține de dublul boicot Băse _ Orban la un Referendum cu prag de participare !
  Nu trebuie să-l lase până ce nu-și exprimă un punct de vedere ! Oricare ar fi el !

 62. Radu Humor Says:

  Cei de la USL nu trebuie să-l lase pe Barosso până nu obțin din partea lui un punct de vedere în legătură cu dublul boicot Băsescu – Orban, făcut la un Referendum cu prag de participare impus Oricare ar fi răspunsul, trebuie să dea neaparat unul !!

 63. Dante Says:

  @oops….daca nu citeam nu gaseam apostrofarea ta…eu am dat si sursa spre deosebire de tine sau poate ai vrut sa para ca sint cuvintele tale hotzomanule….de aia e corect sa dai si sursa

 64. oops Says:

  @Dante

  eu pun intotdeauna sursa. am anuntat imediat ce am primit informatia;

 65. oops Says:

  si nu era in ca aparuta in presa

 66. stejarul Says:

  Un simpatizant poate neutentic

  Nu e „indrazneala” a sta in fata unui tren in miscare. Scuze, e nonsens.

  „VOR FI ORICUM SCHIMBATI ,ASTA ESTE SIGUR !”
  Vezi, tu nu ai limbaj de „do-er”. Vorbesti la timpul viitor si oferi asigurari fara acoperire.De ce sa asteptam sa faca altii ce putem face noi?
  De unde ai tu garantia ca vor fi schimbati? Ai ceva „stenograme” de la „doamna cu coasa” , ca numa aia ii schimba daca basescu revine.

  Crin si ponta pot face in asa fel incat cei doi sa fie demisi (cum zice Roxana, azi) si deschise dosare penale pentru amandoi. Chiar daca CSMul ori altii , vor incerca impiedece demiterea lor daca se intoarce basescu, USL ii poate baga bete in roate sa-i readuca pe cei doi in functie.

  „In actuala conjunctura doar ar zbiera gloata portiocalie si dobitocii cu interese in aservirea totala a Romaniei, ca este un atac asupra justitiei”

  Crin si ponta au exagerat cu curtoazia pentru liderii occidentali, unii dintre ei nu foarte bine intentionati. La inceput a fost frumos sa arate ca asculta de opinia colegilor lor din UE… acum e doar cruzime!
  Cum poate sta ponta linistit cand stie ca niste oameni simpli sunt terorizati de niste fanatici blasfemiatori! Sta in pixul lui ponta sa opreasca teroarea si el invoca promisiunea lui barroso!

  Cu pixul ala de ministru al justitiei i-ar putea demite pe covesi si morar in 3 minute pe amandoi! Dar nu o face… un jeg de om, ponta asta!

 67. Un simpatizant poate neutentic ... Says:

  Regimul ceausist era infinit mai legitim deoarece securitatea era 100% sub control politic.Regimul lui Traian Basescu este ilegitim deoarece securitatea controleaza politicul in totalitate, lucrurile sunt intoarse cu susul in jos.
  _______________________________________
  @Franklin,

  Ceausescu a picat ! Nici el nu a avut control …

  De atunci a inceput de fapt tragedia .Evident nu a inceput tragedia deoarece a picat Ceausescu.A inceput tragedia , deoarece tara a ramas in mainile unor javre ca cei din fost securitate .

  Pe Emil Constantinescu l-au distrus deoarece nu aveau control asupra lui si era periculos ,deoarece a actionat mereu perfect democratic si legal .Pe Ciorbea l-au distrus .De lucraturile anterioare cu Coposu,Ratiu,”gecile de blugi” si dolarii falsi format A3 ,de mesajele lui CTP ,de Doina Cornea „curva” etc ,nici nu are rost sa mai amintim .PNT-CDul spre exemplu ,l-au infiltrat pana au obtinut un control asupra unei parti a lui care are stampila si denumirea . PNL-ul ,l-au scindat .Au facut multe astfel de lucruri ,foarte multe .Le-au facut mereu …

  Acum insa au un sclav al lor in persoana lui Basescu,un om care pentru puterea lui face orice porcarie si accepta orice ii spun aia ! Nu vor sa-l piarda si este de inteles ,asa ceva se gaseste rar .Chiar si pentru ei care au o armata intreaga de sclavi obedienti sau santajati ,unul ca Basescu ,dispus sa isi bata joc de un popor intreg ,sa le dea avantaje ,sa faca orice porcarie ii ordona,rar gasesc !

 68. Un simpatizant poate neutentic ... Says:

  Vezi, tu nu ai limbaj de “do-er”. Vorbesti la timpul viitor si oferi asigurari fara acoperire.De ce sa asteptam sa faca altii ce putem face noi?
  De unde ai tu garantia ca vor fi schimbati?
  ________________________________________________
  @Stejarule

  Bine,hai succes si fa ce vrei si ce vrei si ce crezi tu ca este bine … 🙄

 69. Roxana Iordache Says:

  @Johnson. Idee excepţională.

  @Vasile. Sigur, dar mai încolo.

  @oops. Nu e problema mea ce-ţi place şi ce nu-ţi place. Eu spun ceea ce vreau, comentatorii postează ceea ce vor – condiţia fiind civilizaţia. Dar în nici un caz n-are nimeni dreptul să vină cu pretenţia de a mă cenzura. Nici nu e politicos. Cât priveşte „luminiţa” – asta a fost facilă rău. Ciorbea e mult mai bun profesional – adică, în judiciar – decât politic. Ar fi excelent şi la Externe. Adică, acolo unde se cere mai multă expertiză şi mai puţină politică.

  @Marius Mina. Nu pancreasul, doar ficatul. 🙂

  @Franklin. Norica nu poate rata revanşa vieţii ei. În sensul cel mai bun.

  @Franklin. Eu cred că Mona mai bine revine asupra demisiei din CSM. M-am plictisit de negările tale. Dacă ar fi direct la pixul lui Crin, le schimba pe jiganiile-alea din start. E ceva atât de simplu şi clar, şi uşor de făcut, dar sindromul de impotenţă la nivel de voinţă e devastator.

  @Florian. S-a terminat cu rima asta. A treia oară zic: e târziu pentru Mona. E clar că nu e ce credeam.

  @abdulah catli. Mai bine procuror obscur pe vremea lui Ceauşescu, nu crezi? Ciorbea nu a fost procuror financiar, ci de drept civil. Dar are tot dreptul să ocupe funcţia de Procuror General sau Şef al DNA.

  @ion adrian. Eşti atât de jenant de stupid. 🙂 În general, sunteţi atât de duşi de pe lumea asta ca să vă închipuiţi că mai întoarce cineva decedatul de la groapă. Cu excepţia unor slugi disperate şi a unor suporteri de-a binele imbecili, imensa majoritate răsuflă uşuraţi că au scăpat de dezaxat. 🙂

  @Marius Mina. Mai bine că s-a întâmplat aşa, decât să fi avut surprize ulterior.

  @Simpaticule, Mona e terminată. Fii raţional. Nu mă refer la chestia cu maşina, dar mă întreb, din nou, a milioana oară, de ce Geoană a fost la Vântu. :mrgreen:

  @Last. Ăştia sunt de-o prostie soră cu disperarea. Şi invers. 🙂

  @stejarul. Mai sunt şi altele, la fel de importante. Dar asta e prioritatea, să zboare lighioanele de-acolo. Nu există weekend pentru asta.

  @Simpaticule. Poate că ştii tu aberaţii din astea. Preşedintele Antonescu semnează revocarea lighioanelor. Sau crezi că e prost? Atitudinea asta pasivă, sinucigaşă e catastrofală pentru poporul român. De-aia sunt ăştia atât de disperaţi să tâmpească la loc poporul, să-l împingă înapoi în văgăuna de frică şi resemnare. 😡

  @olimpiu65. Să rezolvăm cu Parchetele.

  @Ion Olteanu. OK, atunci să vedem cum procedăm.

  @Dante. Corect!

  @Dante. „Făcătura” a fost binevenită. Mai bine acum decât să ne pomenim cu surprize. Nu e corect ca un magistrat să aibă vreo părtinire politică. Nu poţi să-i ceri să nu aibă simpatii şi antipatii, ar fi inuman. Dar ca magistrat n-are voie să fie părtinitor. Şi frate, dacă şi Striblea e şantajabil, şi dacă şi mamele le-o fac copiilor… Mama mai bine şi-ar fi dat viaţa decât să mă fi pus vreodată într-o situaţie de vulnerabilitate.

  @oops. Nu eşti aici ca să dai lecţii.

  @Ovidiu. Datele vor fi transmise marţi, nu luni.

  @stejarul. Domnul Olteanu ştie foarte bine cum să administreze o grevă a foamei. De-asta am şi propus ştafeta. Mai ales că nici nu mai sunt multe zile. 🙂

  @sandi. N-aş vrea să văd modelul. Până acum, numai catastrofe au fost. La fel şi plângerile penale.

  @mert. Poţi da o sursă şi un link?

  @sandi. Acolo sunt secui.

  @Simpaticule. De unde declaraţia-asta de impotenţă la tine? Mai lasă-mă cu „nu acum”, asta a fost reţeta sigură a tuturor eşecurilor. Şi de unde ai scos-o că n-ar reuşi? Ar avea o jenă? Ar sta să vadă cum sunt executaţi, pentru că nu-i execută pe cei care în caz contrar îi execută ei?Ţi s-a părut Crin vreun ezitant? Chiar crezi că ajungea unde e?

  @Radu Humor. USL trebuie să-şi bage picioarele în ei de UE. Să ne rezoivăm problemele şi pe urmă vor lua act, că nici n-au încotro. Ei au nevoie de România, nu România de ei. Până la urmă, modelul islandez e demn de urmat.

 70. Roxana Iordache Says:

  Olimpiu, de acord, USL e cazul să termine cu lălăiala. O declaraţie fermă a avut Duvăz ieri, excelentă.

 71. mert Says:

  http://pesurse.ro/#/2012/08/17/europarlamentarii-usl-ctre-barroso-i-reding-avei-o/

  scrisoarea este si pe dc news

 72. Ion Olteanu, protestatarul de la Drobeta Says:

  @stejarul
  Prietene, doar o decizie corecta a CCR ma va determina sa renunt la greva foamei. Pana atunci raman un om „satul” gata de actiune.

 73. Roxana Iordache Says:

  @stejarul. CSM n-are cum să împiedice revocările. Şi de fapt nici nu putem vorbi de CSM, de fapt, cele două pipiţe au dat comunicatul impertinent. Şi anticonstituţional.

 74. Roxana Iordache Says:

  @mert. Mulţumesc mult.

  @Ion Olteanu. V-aţi gândit cum vreţi să vă administraţi protestul în Bucureşti? Ca să ştiu să le comunic unor amici, cei care sunt pe baricade mereu când e nevoie. 🙂

 75. Un simpatizant poate neutentic ... Says:

  @Simpaticule. De unde declaraţia-asta de impotenţă la tine? Mai lasă-mă cu “nu acum”, asta a fost reţeta sigură a tuturor eşecurilor. Şi de unde ai scos-o că n-ar reuşi? Ar avea o jenă? Ar sta să vadă cum sunt executaţi, pentru că nu-i execută pe cei care în caz contrar îi execută ei?Ţi s-a părut Crin vreun ezitant? Chiar crezi că ajungea unde e?
  _____________________________________________
  @Roxana

  Multe salutari USL ului daca incearca asta si reuseste !Toata stima mea !…

  Nu mi-a parut niciodata Crin ezitant ,insa nu mi-a parut nici prost deloc, si oricum de fapt, nu de el tine asta . Daca insa vor reusi Crin ,Ponta si USLul sa ii schimbe pe Morar si Kovesi ,atunci inseamna ca prostul sunt eu ,ca sunt impotent cum spui tu ,ca am asa eu o nebunie si nu cred eu ca pot fi schimbati astia ACUM ,dar, de fapt se putea .O sa imi recunosc greseala fara probleme si chiar cu bucurie.

  Inteleg insa foarte bine,cred eu, cum stau lucrurile .Presiunea indusa „fanilor” USL creste si doreste sa forteze USLul sa ia o anumita decizie ,chipurile „barbateasca „, dorita intr-adevar de noi toti ,dar care nu are de fapt deloc sorti de izbanda .

  Iti dai seama de rezultat daca nu iese ?Va striga Virgil pe aici ca „impotentii” aia din USL au inceput asa ceva dar nu le-a reusit ,vor rade toti fanii PDL-MRU-Neamtu (si se vor indigna simultan ,cum fac mereu), satisfacuti ca USLul a incercat sa interfereze cu justitia 🙄 dar nu le-a reusit ,o sa fie o jale daca nu reuseste actiunea .Sansele de reusita sunt insa nule, asa ca doar un cretin sau unul care stie mult mai mult decat stiu si inteleg eu ,ar incerca asa ceva ….

  Lucrurile stau clar dupa mine si m-ar bucura sa ma insel .Este o nebunie intreaga indusa pentru schimbarea celor doi acum deoarece nu are de fapt sanse de izbanda . Ca urmare ,daca nu se incearca aceasta schimbare ,vor injura toti USLul ca este impotent,ca sunt papagali,ca nu au sange in ei,ca sunt la fel de vanduti vestului sau mai stiu eu cui exact ca Basescu ,etc .Daca se incearca si nu reuseste ,se vor gasi rapid greseli de strategie ,vor spune ca sunt tembeli cei din USL ,ca nu sunt capabili sa faca o treaba bine desi o incep ca prostii,ca nimic nu le iese de fapt ,ca sunt o jale si ca dezamagirea este insuportabila . 🙂 .”De ce au inceput asa ceva daca nu au dus la bun sfarsit ,de ce isi bat joc de noi,de cea a tradat X sau Y aceasta cauza ?” .

  Dupa atata timp nu va dati seama ca IN PERIOADA MANDATULUI INTERIMEAR NU II VA SCHIMBA NIMENI PE KOVESI SI MORAR ?! Nu se poate ,CSMul va amana asta pana in panzele albe ,ce dracu este asa de greu de inteles ?!

 76. olimpiu65 Says:

  @ rox
  la CSM nu sunt doar pipitzele alea basiste, mai e Vasilica Danilet fost asistent a Monicai Macovei care ieri vb cu nonsalanta de interogatoriul cu biblia in mana!!

 77. Argusdre Says:

  @Ion Adrian,
  Bai boule, iti spun asa doar din simpatie, deoarece am vazut ca mananci ciuperci mereu pe blogul Udreai si-o pupi mereu acolo, stii tu…, faci o mare confuzie si casca bine ochii :
  legea zice asa : „Art.47. – (1) Plenul Curţii Constituţionale decide cu o majoritate de două treimi asupra VALABILITATII referendumului.”
  Iar tu confunzi (cu siguranta voit, pentru boi ca portocalii) VALABILITATEA cu VALIDAREA…
  DECI, CONFORM LEGII, LA REFERENDUM DECIZIA CURTII CA SA FIE VALABILA SE FACE DOAR CU DOUA TREIMI ADICA, 6-4.
  In rest, mars la curul Udrei mai javra, fost comunist, fost liberal, fost taranist, actualmente PDL-ist, Cercetator pensionar damblagiu…

 78. ion adrian Says:

  Roxi,
  Tot doream eu de mai demult sa ma fac calugar. 🙂
  .Pun eu de-o manastire mixta.
  Ne intalnim acolo 🙂

 79. Marius Mina Says:

  Pe Daniletz de la CSM l-a facut ma-sa cu vibratorul..

 80. Un simpatizant poate neutentic ... Says:

  @All

  Daca cineva vrea sa faca ceva cu adevarat onest si uman ,atunci hai ,puteti sa va interesati ce se intampla cu Florin Lesh !

  Urgentele stiu ca sunt altele ,mereu sunt altele, iar un om nu conteaza ,mai ales ca nu este ruda cu noi ,nici prieten ,nici vedeta sau politician simpatizat de noi .Nici noi insa nu vom conta pentru altii, daca asa stau lucrurile !

  Un om insa sta DEGEABA in puscarie (12 ani a luat din cate imi amintesc eu ) fara sa il apere nimeni,doar ca sa aiba cineva activitate „antiterorista” , bazata pe butelii, pe mesaje adolescentine pe internet si pe intoxicarea unui om amarat si cam slabut cu duhul .

  Soarta omului asta insa, este cel mai bun exemplu pentru ce inseamna lupta „antiterorista” a unor smecheri care sug bine, si pentru ce inseamna justitie securista, corupta si ticaloasa ,care distruge oamenii fara sa ii pese .S-a intamplat in mandatul Basescu si a fost facuta exact de oamenii care lupta acum impotriva noastra ….Este cel mai bun exemplu de ce se face la scara nationala.De omul asta, nu i-a pasat nimanui niciodata, iar in locul lui ,poate sa fie oricand ,oricine …

 81. Roxana Iordache Says:

  Simpaticule, chiar nu te înţeleg: cum adică, nu iese? Ce, e sarcină toxică sau cum?! Atunci, facem cezariană! N-are nici o treabă USL în procedură. Asta ţine strict de două persoane, în ordine cronologică: ministrul Justiţiei, care propune revocarea şi preşedintele ţării, care dispune. Ponta e Pilat, cu pampers cu tot, s-a scos în faţa lui Barosu, de vină sunt Crin şi Norica. Am scris în „Ziua” un editorial atunci când cu şicanele lui Băsescu, „Frica de Norica”.

  CSM NU are absolut nici un drept de intervenţie în procedura de revocare a şefilor Parchetelor. Este aşa cum ţi-am descris. E clar că nu ştiai, de-aia o lălăiai aşa cu drobul de sare. Acum e explicabil. Deci, procedura e extrem de simplă şi rapidă.

  Olimpiu, ştiu, dar parcă sunt vreo 24 sau câţi?

 82. mert Says:

  la ce fata are cred ca era un inlocuitor de prin gradina

 83. Roxana Iordache Says:

  @mert. Cine? 🙄

 84. mert Says:

  @ Marius Mina
  la ce fata are danilet cred ca era un inlocuitor de prin gradina

 85. Roxana Iordache Says:

  Dragilor, vouă nu vi se pare o pălitură de băseală peste Antena 3, azi? 😯 Cred că l-au dat pe Frizerică de minimum 15X. 😡 Şi pe Băsescu de nu ştiu câte ori, din secuime. De fiecare dată schimb de-acolo. Azi au avut un program de „noaptea minţii”. 🙄

 86. J o h n s o n Says:

  Cu vibratorul fara baterii direct la priză 😯

 87. mert Says:

  @roxana
  mai sunt si basisti la A3
  gadea zice ca nu poate sa-i dea afara pe acest criteriu

 88. mert Says:

  Danilet seamana foarte bine cu Gulita din Coana Chirita

 89. J o h n s o n Says:

  Da si nici fetei aleia locţiitoare si foarte gureşă nu i-a iesit incercarea de a parea un pic deşteaptă

 90. Franklin Says:

  Poate scapam dk de nenorocirea noastra. Poate o stii Felix ceva!

 91. mert Says:

  La RTV este vidanja otvista

 92. stejarul Says:

  Un simpatizant poate neutentic

  „IN PERIOADA MANDATULUI INTERIMEAR NU II VA SCHIMBA NIMENI PE KOVESI SI MORAR ?! ”

  Simpaticule, suntem pe doua linii paralele!
  Eu nu spun sa II SCHIMBE! Eu spun sa ii DEMITA! Sunt doua lucruri diferite.
  Daca covesi si morar dadeau dovada ca sunt indivizi civilizati (doar atat, nimic mai mult) nu as fi pretins ca USL sa ii schimbe. S-au facut niste promisiuni care trebuiesc onorate in limitele decentei si a normalitatii, o zi in plus sau in minus cu morar si covesi la varful DNA si a Parchetului nu-i asa un mare pericol…etc.

  Situatia actuala a demonstrat ca acesti doi sunt un pericol social.
  Acesti doi indivizi manati de loialitate oarba, de frica , de dragostea de putere etc fac dovada ca sunt niste indivizi fara discernamant capabil sa produca teroare in populatie. Sunt de fapt doi teroristi.
  De aceea eu spun ca trebuiesc DESTITUITI! Nu sa fie dati jos pentru a fi inlocuiti cu altii ci sa fie dati jos sa oprim actele lor teroriste. Nu mai putem sa ne permitem sa-i mai lasam pe cei doi sa isi faca numarul sadic in populatie.
  Au furat listele electorale originale… ok, nu se moare din asta. Dar acum cand au constatat ca frauda la referendum a fost minima, au declansat o „vanatoare de vrajitoare” salbatica. Din asta se moare.

  PS as vrea sa dea o declaratie covesi, pe propria raspundere, ca nu a suferit nici odata de vreo boala psihica… am eu banuielile mele din felul cum se poarta… cum vorbeste… as pune pariu ca e pe neuroleptice doze mari … my guess!

 93. Un simpatizant poate neutentic ... Says:

  Simpaticule, chiar nu te înţeleg: cum adică, nu iese? Ce, e sarcină toxică sau cum?!
  ____________________________________
  @Roxana

  Ok, mult succes in demiterea astora doi ! Vreau si eu sa fie demisi astia doi si, precis se poate ACUM, daca spuneti voi 😎 .

  Daca nu se poate ACUM sau daca nu reuseste ,atunci sau este USLul prea tampit , sau nu a incercat din toata inima ca are Ponta blat ,sau este prea infiltrat de grupul de la Cluj care i-a convins sa nu incerce ,sau prea prost este USLul asta , sau nu are sapca ! Mai departe va avea Virgil cuvantul ,ca se pricepe ….

  Uf,deja imi dau seama cum se poate scoate basescu ! Cu cereri absurde venite de la tot felul de „proletari ” care devin imperativi ,cereri pe care USLul nu le va putea satisface „intocmai si la timp ” desi chipurile „putea” .

 94. mert Says:

  Surse.ro”Secretatul de stat ungar Zsolt Németh va vizita România si se va intalni cu Emil Boc

 95. ioana Says:

  Crin pe realitatea

 96. mgabim2009 Says:

  vad ca astia de EVZ au inceput „campania” cum ca invalidarea referendumului se poate face si cu 5-4!

  (http://www.evz.ro/detalii/stiri/Curtea-Constituional-poate-decide-doar-dac-referendumul-e-valid-sau-invalid-996941.html)

  Deci se pregateste reintoarcerea jigodiei marti!

 97. stejarul Says:

  mgabim2009

  cred ca vor avea o problema sa invalideze referendumul.

  In 90 eram o populatie de 21 milioane de romani iar listele electorale contineau aprox acelasi numar de persoane ca cele de la referendum cand INS spune ca suntem 19 milioane. Deci o diferenta in populatie de 2 milioane de oameni care nu se reflecta in listele electorale. Daca proportia de varsta in populatie s-a pastrat (eu cred asta) atunci diferenta se explica doar prin existenta in listele electorale ale referendumului a 2 milioane de decedati.
  Actualizarea CORECTA a listelor electorale trebuie ca i-a scos pe cei 2 milioane afara. Deci fara sa fie nevoie de rezultatele recensamantului, doar un program pe computer care sa excluda CNPul decedatilor, cele 18 milioane ale lui rus au devenit 16 milioane. Nici nu mai e nevoie sa scoata diaspora de pe liste.
  Bazandu-ma pe cele de mai sus eu cred ca referendumul v-a fi validat cu 9 voturi pentru.

 98. Ion Olteanu, protestatarul de la Drobeta Says:

  @Roxana Iordache
  Nu am facut un plan anume si ar fi super daca ai vrea ca impreuna cu amicii sa te ocupi de program. Vreau doar sa am doua zile pline care sa includa „garajul” dictatorului, CCR, Piata Universitatii si de ce nu sediul PDL si Parchetul General. Daca ceilalti sunt de acord, chiar si Palatul Cotroceni si Palatul Elisabeta pentru sustinere. Dar sunt receptiv si la sugestii. Ei vor „tara inapoi” ca sa o jefuie, noi libertatea. Sa stii insa ca eu ma descurc cam greu in Bucuresti.

 99. ioana Says:

  iuhu! that’s my boy!

 100. J o h n s o n Says:

  Simpatic Crin

 101. Last Says:

  „intre MRU si Sorin Oprescu de cine va temeti mai mult ? ”

  „de departamentul de stat american”

  lol

 102. Radu Humor Says:

  Ce sentiment nobil !
  În doar 40 de zile de când este Crin Antonescu președinte orice român se simte liber și în siguranță. Chiar și cei portocalii se simt mai altfel, întrezărind că se poate schimba țara în bine !
  Eu nici nu mai spun Jos Băsescu !
  Să-l lase acolo suspendat !
  De ce să-l dea jos Barosso, sau altcineva ! 😉

 103. Radu Humor Says:

  Aduc în sprijinul celor de mai sus trăirea resimțită de unul dintre cei mai înfocați și inteligenți băsiști :

  Mi-e sufletul curat ca un pahar
  Nemurdărit de buze. Cînd respiri
  Se aburește fin de amintiri
  De care tu, acum, nici n-ai habar.

  Când te încearcă asemenea sentimente, având puterea de a-ți scoate nasul din duhoarea prezidențială în care prestezi ( e drept că pe bani grei 😉 ), înseamnă că nu este încă totul pierdut !
  Nici pentru ei …..

 104. Radu Humor Says:

  Versurile nu sunt ale lui ( deși nu m-ar fi mirat 🙄 ) ci ale lui Nicolae Labiș, ce dă numele unui Festival de poezie ce va avea loc în curând la Suceava !

 105. Dawson Says:

  Ti-am zis ca te iubesc. 😉

 106. Ionel Says:

  „Să-l lase acolo suspendat!” for ever!:)
  O idee minunata! In timp, ar putea deveni chiar o atractie turistica! Ceva de genul Base al Dracului!

 107. Dawson Says:

  @Ionel
  Base afurisit!

 108. Roxana Iordache Says:

  @Johnson. Deci n-a fost doar impresia mea. 😐

  @Franklin. Cum adică, băseşte Antena 3? 😯

  @stejarul. 😆 Eşti rău.

  @Simpaticule, se pare că nu înţelegi, n-are USL nici o treabă, e o problemă care se rezolvă în doi (timpi şi trei mişcări), între ministrul Justiţiei şi preşedintele ţării – repet: ministrul Justiţiei propune, iar preşedintele dispune revocarea. Iar pentru numirea înlocuitorului la Parchetul General trebuie avizul CSM, dar e doar consultativ, deci, o formalitate. Ce să le fac, e legea Macovei. 😛

  @mert. N-ar putea să-l ia în Ungaria? La pachet cu Băsea. 🙂

  @ioana. Ştiam. 🙂

  @mgabim2009. Gabi, ascultaţi după toate gâştele cu wishful thinking. Legea e lege, cvorumul e 6-3. Atât. Şi oricum referendumul va fi validat, oricât s-ar da disperaţii de ceasul morţii. 🙂

  @Ion Olteanu. Trebuie să văd ce program au şi ei, că sunt zile lucrătoare şi nu ştiu în ce măsură sunt disponibili tot timpul. Deci, nu mă pot angaja în numele lor, însă sper să vă trimit într-un loc accesibil, foarte uşor de găsit, unde să vă întâlniţi cu ei.Trebuie totuşi şi supraveghere medicală şi nu ştiu cum e procedura, presupun că ştiţi dv., aţi mai trecut prin asta.

  @Johnson. Da. 🙂

  @Last. 😆

  @Radu Humor. Doamne fereşte! Să isprăvim odată! Deja e termenul bun ca să se poată organiza alegerile simultan.

  @Johnson. Păcat numai că nu l-a tracasat pe Băsea de prin Valea Zânelor, eu i-aş fi fluturat-o un pic pe Norica. 😆 Îţi dai seama acum ce uşurare când se gândeşte la Mona. 😆

 109. Dawson Says:

  Still my guitar gently weeps. 😉
  http://hristea.wordpress.com/2012/08/17/while-my-guitar-gently-weeps/

 110. Mogosica Says:

  Ma rog la domnul sa se intoarca base mai repede la amvon, poate va reveniti totusi cu picioarele pe pamant. Desi am mari dubii. Cu revenitul vostru, nu cu intoarcerea lui.
  Vad ca nu a pus-o azi pe Norica, ei..mai e o zi si luni. Desi poate iti vin alte idei pana atunci. De marti incolo….incepeti cu…trebuie suspendat iar, sau tampenia cealalta cu demisul pe baza de tradare

 111. J o h n s o n Says:

  Poate sa-l tracaseze si azi(sambata) cu Norica daca e sa vrea ea.
  Nu stiu ce referinte are din grupul liberal de la Bruxelles,se fac inca sapaturi 😉 Cu Mona s-a cam fasait.

 112. J o h n s o n Says:

  Ar mai fi unul foarte,foarte bun ! Ti-l dau pe email sa-l protejam de paparazzi 😆

 113. IO Rebelul Says:

  Ba gunoiule pe tine nu te mai face nimeni bine, asa ca mars la haznaua chiorului si mananca pana crapi.

 114. Godzillas Says:

  Asta e bolnavu ala cu viermi pe creieri ciprian stanescu

 115. mgabim2009 Says:

  @Stejarul & @ Rox
  Evident ca si eu sint convinsa ca legea va prevala. Dar adaug intr-o tara normala. Ce se intimpla insa in Romania nu prea aduce a tara normala. Exista presiuni cum ca daca scorul va fi 5-4 invalidare (adica conform legii NIMIC) asta trebuie interpretat ca INVALIDARE! Si daca CCR v-a considera ca este o decizie valabila (la cite alte prostii contra legii a debitat ce mai conteaza una!) ce facem? Va putea parlamentul sa overcome aceasta decizie?
  Pina marti nu-mi ramine decxit sa sper si sa zic Doamne ajuta-ne!

 116. Roxana Iordache Says:

  @mgabim2009. Nu trăim în peşteri. Nici nu se pune problema, astea sunt aiurerile disperaţilor băsişti. Degeaba. Repet: Curtea va valida referendumul. Şi se face aşa o linişte minunată în România! Dar mai întâi e sărbătoare.

  Sigur, Doamne ajută!

 117. Abdulah Catli Says:

  @Roxana
  Am scris pe fuga, mea culpa:Ciorbea a fost procuror la Direcţia pentru cauze civile din PICCJ dar a fost si judecator la inceputul carierei deci are tot dreptul sa fie Procuror General spuneam doar ca nu are experienta in penal iar cand vorbim de infractiuni de coruptie vorbim de drept penal-comercial.Oricum ar fi mai bun decat Morar si trepadusii sai.Nu te contraziceam sub aspectul acesta.Despre Norica Nicolai insa am rezerve.

 118. Franklin Says:

  @AbdCatli

  Bine ca aveau experienta lulutza si gulitza cand i-a pus nenorocitul

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: