IMPERTINENŢĂ FĂRĂ PRECEDENT A CSM, CARE SFIDEAZĂ PREŞEDINTELE CONSTITUŢIONAL ŞI PROCLAMĂ DICTATURA PROCURATURII. IEŞIM ÎN STRADĂ ŞI MĂTURĂM GUNOAIELE REGIMULUI AGONIC BĂSESCU! ÎL OBLIGĂM SĂ (SE) PLECE!

Foto: pressalert.ro

CSM a dat un comunicat de-o impertinenţă fără precedent, în loc de răspuns la solicitarea preşedintelui constituţional, Crin Antonescu, de convocare a CSM pentru lămurirea anchetelor cu aspect de represiune politică stalinistă la adresa votanţilor din 29 iulie.

Mai precis, două pipiţe – pe care chiar le invit să-mi facă plângere penală sau ce abuz de putere îşi închipuie ele că mai pot face timp de câteva zile până când CCR consfinţeşte votul popular -, deci, două pipiţe categoria Udrea postate la vârful CSM îşi închipuie că România e chiar sat fără câini şi că rămăşiţele regimului agonic Băsescu se pot comporta la infinit ca şi cum ar fi stat în stat, moştenit de la cadavrul politic pe care îl apără la fel cum îşi apără propriile funcţii pe care în incompetenţa lor nu le-ar mai putea ocupa într-un regim democratic, într-un stat de drept autentic şi nu în parodia parastatală lăsată în urmă de Băsescu.

Deci, pipiţele au dat un comunicat în care îl sfidează cu tupeu nesimţit pe preşedintele Antonescu în exercitarea obligaţiilor constituţionale pe care le are, mai precis, acelea de a veghea la buna funcţionare a puterilor şi instituţiilor statului, şi de a apăra drepturile cetăţenilor în faţa abuzurilor de toate felurile. Şi nu doar că nu convoacă o şedinţă de urgenţă a CSM, ci sesizează inspecţia judiciară ca să cenzureze declaraţii politice şi atitudini constituţionale! Mai precis, aceste pipiţe acuză apărători ai statului de drept şi ai drepturilor omului, începând cu preşedintele Antonescu, continuând cu fostul preşedinte Iliescu şi nu în ultimul rând, cu însuşi mult prea tolerantul premier Ponta, de intervenţie în „independenţa justiţiei” – grosolănie fără margini, unu, pentru că e o acuzaţie aberantă şi doi, dar în egală măsură, pentru că Parchetele NU sunt justiţie, ci doar o componentă a sistemului judiciar, Justiţia însemnând în exclusivitate instanţele de judecată. Şi e sinistru ca înseşi şefele de la CSM să răspândească informaţii false despre justiţie şi sistemul judiciar.

Şi mai spun pipiţele de la CSM că nimeni n-are dreptul să controleze Parchetele! Cu alte cuvinte, salută dictatura Procuraturii!

Imediat, hop din baie şi Kovesi, cu un comunicat la fel de nesimţit, în care justifică mincinos represiunea la adresa votanţilor la referendum. Asta trebuie scoasă de la Parchetul General cu şuturi în cur. La fel Morar şi pipiţele de la CSM.

Ei forţează, evident – şi isterica de Macovei precis că deja a mai tras o flegmă la adresa României către împăiaţii de la Bruxelles – o nouă reacţie internaţională scandaloasă, menită să paralizeze autorităţile din România în drepturile lor fundamentale de a servi România şi poporul român. O mascaradă a mafioţilor internaţionali de care nu mai trebuie să ne pese.

Şi jigodiile plusează, pentru că este anchetat fiul ministrului Dobriţoiu şi este anchetat la DNA şi liberalul Atanasiu, pentru că au respectat legea privind stimularea participării la vot. În schimb, cei care au încălcat legea, boicotacii băsişti, nu doar că nu sunt anchetaţi, ci devin anchetatori, prin plângerile penale aberante cărora li se dă curs.

Anchetaţi-mă şi pe mine, nemernicilor! Că am făcut tot ceea ce a depins de mine pe acest blog şi în particular pentru a ajuta oamenii să se elibereze de frică şi să vină la vot ca să scăpăm ţara de jigodia antinaţională Băsescu împreună cu şleahta lui de hoţi şi trădători de ţară. Iar acum voi sunteţi disperaţi în faţa acestei eliberări de frică naţionale şi vreţi să-i puneţi din nou pumnii voştri murdari în gură. Nu veţi reuşi! Iar soarta voastră va fi pe măsura nesimţirii cu care plusaţi, sinucigaş.

E o manifestare de tip mafiot, o manifestare a crimei organizate prin intermediul căreia Băsescu a guvernat România şi acum se agaţă cu disperare de iluzia unei întoarceri la putere.

E chiar Leviathanul, monstrul în agonie, acest spectacol grotesc prin care rămăşiţele regimului Băsescu se dau de ceasul morţii ca să întoarcă mortul politic de la groapa istoriei. Sunt urmaşii trădătorilor de ţară care au comunizat România cu tancurile sovietice, ei şi slugile lor – printre care tatăl şi socrul lui Băsescu şi idoliţa MRU cu al cărei portret doarme. Ca să fie clar cine reprezintă trecutul comunist şi cine reprezintă viitorul liber.

În mod sigur Curtea Constituţională va apăra votul popular, pentru că nu pot 9 oameni să decidă în detrimentul a 7,44 milioane. Nimeni nu mai poate face abstracţie de voinţa naţională fără a suporta consecinţele. De această dată, dure. Chiar violente dacă e nevoie – aşa cum trebuia să facem încă din decembrie 1989 şi n-am făcut, iar puiii „omului nou”, mutanţii postcomunişti, au proliferat până la ultima consecinţă, cu care ne confruntăm acum.

Să ajutăm Curtea Constituţională să ne ajute! Să ieşim în stradă, masiv, ca să ne apărăm libertatea, voturile şi dreptul la viaţă demnă, normală, dreptul de a trăi într-o democraţie şi într-un stat de drept, nu într-un stat poliţienesc, guvernat de teroarea exercitată printr-o dictatură a procurorilor!

ieşim în stradă şi să-l obligăm pe Băsescu să ne respecte voturile şi să demisioneze de urgenţă, pentru a pune capăt agoniei unui regim care a făcut şi încă mai face atât de mult rău României!

Să ieşim în stradă şi să ne apărăm prin mijloace civice preşedintele şi premierul care ne apără prin mijloace politice.

Protestul nostru civic trebuie să fie ferm. Şi la nevoie, facem revoluţie. De fapt, n-ar fi nici o revoluţie, ar fi pur şi simplu apărarea puterii legitime care ne reprezintă interesele. Şi răsturnarea unor personaje care se manifestă parastatal, în detrimentul cetăţenilor ţării şi al intereselor României.

Deci, AZI, ORA 18, PIAŢA UNIVERSITĂŢII BUCUREŞTI!

Voi în ţară unde vreţi voi. Ca să se arate voinţa naţională şi să se termine cu demenţa.

Aşteptăm poziţia preşedintelui Antonescu faţă de toată această evoluţie scandaloasă.

P.S. Ştiu că am cere prea mult, dar poate Mona face sacrificiul ultim şi demisionează din magistratură, pentru a putea deveni ministru ACUM şi a începe o carieră politică strălucită în serviciul independenţei sistemului judiciar şi deci, în serviciul naţiunii.

Reclame

171 răspunsuri to “IMPERTINENŢĂ FĂRĂ PRECEDENT A CSM, CARE SFIDEAZĂ PREŞEDINTELE CONSTITUŢIONAL ŞI PROCLAMĂ DICTATURA PROCURATURII. IEŞIM ÎN STRADĂ ŞI MĂTURĂM GUNOAIELE REGIMULUI AGONIC BĂSESCU! ÎL OBLIGĂM SĂ (SE) PLECE!”

 1. olimpiu65 Says:

  astia sunt idioti de-abinelea. nu mai pot reinstaura frica. sperie doua, trei babe de prin catune si atat
  dar imi doresc ca lupta mea civica sa fie sustinuta de alesii nostri in parlament. de aceea am propus initiativa guvernamentala, parlamentara pt schimbarea legii. piticul utecila asuma scurt raspunderea, o poate face si Ponta, trebuie doar cojonnes.daca noi ne facem treaba , atunci cu atat mai mult ei sa lase dreak concediul si lalaielile televizate

 2. Franklin Says:

  Ma tem ca aia de la CCR vor vota mai intai, cu 5:4 ca decizia de invalidare sa se poata face si cu majoritate simpla, nu doar cu doua treimi, dupa care vor invalida referendumul tot cu aleasi si aceiasi 5 la 4.
  Nu stiu pe ce te bazezi Roxana cand spui ca CCR va valida referendumul. Si presa, si justitia si partidele politice sunt pline de agenti acoperiti care lucreaza la ordin. Si cine lucreaza la ordin, nu lucreaza dupa altceva, indiferent daca e vorba despre legi sau despre proceduri de lucru, norme de buna practica, deontologie sau bun simt.

  In strada putem obtine victoria numai daca demonstratiile vor fi de mare amploare si daca vor dura cateva zile, oricum pana peste week-end, daca se vor desfasura in toate marile orase si daca vor fi hotarate si puternice. Nu cu fataieli simandicoase de marsuri ale tacerii, cu lumanarele sau cu fite scrise pe tricouri. Huiduieli sanatoase si spanzuratori cat de multe si un mars pe la Comanitza si Vila Lac

 3. Ghita Bizonu' Says:

  cica procirorii nu pot fi audiati de o comisie parlamentara ca aparin putorii juridice si ca nu s esubordoneaza puterii legislative si nici celei adtive.
  Bun
  Atunci simetric – de ce procurorii au dreptul sa ancheteze parlamentari ?

 4. Franklin Says:

  In cazul reintoarcerii la Cotroceni, suspendarea se poate face astfel incat referendumul pentru demitere sa se organizeze la ACEEASI data cu alegerile parlamentare, folosind exact aceeasi tactica populista folosita de basisti in 2008, parca. Vor fi bagati intr-un impas mortal de data asta, pentru ca nu vor mai putea sa indemne populatia sa nu mai vina la vot, s-ar trezi fara mandate. Cvorumul ar fi asigurat.

 5. sandi Says:

  Putorile astea juridice din fruntea CSM…..

 6. Roxana Iordache Says:

  @Olimpiu, la ce lege te referi? Te rog să repeţi, n-am apucat decât o diagonală scurtă asupra mesajelor voastre de la postarea anterioară.

  @Franklin. Dacă te temi, îţi meriţi soarta. Dar nu influenţezi destinul meu. Eu mă bat pentru votul meu, pentru viaţă liberă. Ai dreptate în partea finală. În partea iniţială, crede-mă, chiar m-am săturat de lamentaţii sterile.

  Mă bazez pe mine. Pe tine văd că nu pot să mă bazez. Mă bazez pe faptul că oamenii-ăia de la CCR nu sunt orbi şi surzi să nu vadă şi să nu audă. E momentul ca toţi să se elibereze de frică. De frica de şantaj. Fiindcă altfel infinit mai frică le-ar fi de furia populară decât de un cadavru politic. Au luat decizia corectă contra comasatelor în iarnă, când erau doar mii de oameni în stradă în toată ţara şi regimul Băsescu la putere plenară. Cum să nu ia acum decizia corectă, într-o vară a libertăţii, în care Băsescu mai trebuie doar îngropat politic? Iar CCR o va face, pentru că ei au în spate voturile a 7,44 milioane de cetăţeni. În mod sigur li s-a urât de urâciunea unui dezaxat şi de un regim represiv detestabil. Ştiu că îşi vor consuma anii de mandat în linişte şi în condiţii în care nu va mai trebui să facă decât să-şi exercite strict şi lejer atribuţiile legale.

 7. Marius Mina Says:

  Astazi in Capitală se va desfăşura, joi, începând cu orele 18.00, Marşul Libertăţii şi Democraţiei. Manifestarea are loc în semn de protest ca urmare a nerespectării, de către Curtea Constituţională a României (CCR), a votului exprimat de cei 7,4 milioane de români la referendumul din 29 iulie de demitere a preşedintelui.

 8. mert Says:

 9. Marius Mina Says:

  Magistrații, șantajați cu filmări sexuale

  În ultimele șase luni, în contextul luptei pentru putere în Ministerul Public, dar și în Înalta Curte de Casație și Justiție și Consiliul Superior al Magistraturii, mai mulți magistrați au ajuns să fie filați și înregistrați în timp ce întrețineau relații sexuale sau în ipostaze intime. Informațiile despre rezultatul filajelor le-au fost aduse la cunoștință subiecților, după care li s-a propus un târg: în schimbul nepublicării imaginilor, care ar fi dezastruoase pentru cariera și familia lor, fie să nu mai încerce promovarea de la o instanță la alta, fie să își denunțe un coleg, fie să treacă dintr-o barcă politică în alta sau să ceară condamnarea la ani grei de închisoare a unei persoane importante. Cu alte cuvinte, magistrații au fost șantajați de proprii lor colegi. Majoritatea dintre aceștia au cedat presiunii, pentru a nu fi pătați în public și pentru a nu le fi distruse familiile

  http://www.ziuanews.ro/dezvaluiri-investigatii/climax-judiciar-82358

 10. IMPERTINENŢĂ FĂRĂ PRECEDENT A CSM, CARE SFIDEAZĂ PREŞEDINTELE CONSTITUŢIONAL ŞI PROCLAMĂ DICTATURA PROCURATURII. IEŞIM ÎN STRADĂ ŞI MĂTURĂM GUNOAIELE REGIMULUI AGONIC BĂSESCU! ÎL OBLIGĂM SĂ (SE) PLECE! » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 16 August 2012 – Blog « Veniturile Impact s-au redus de 3,3 ori in primele sase luni […]

 11. Virgil Ilie Says:

  Roxi gata ?
  O punem de rezbel ?
  Io viu cu caii .
  Care ara cai … Pe cai !
  Care nu … Pe curind !

 12. cineva Says:

  Am spus si o repet: unica solutie e STRADA! Cei de la CCR daca tot sunt santajati cu dosare si alte cele mai bine ar valida referendumul sa fie si ei liberi! Ca cvorumul s-a indeplinit fara probleme, matematic.

 13. dan mircea Says:

  Un amanunt. La Realitatea au fost prezentati membrii unei comisii electorale, printre care si o PDL-ista, dusi la Alba Iulia, la ancheta, cu duba Politiei.
  NU LE-AU PUS OCHELARI DE TABLA. OARE NU MAI SUNT IN DOTARE ?

 14. cineva Says:

  Am mai spus la un post anterior ca asta ar fi culmea impertinentei si tupeului! Iata ca s-a intamplat: cele trei fufe i-au dat cu flit lui Antonescu! Sunt curioasa de reactia lui pentru ca ceva imi spune ca nu va lasa lucrurile asa!

 15. altcineva pt. cineva Says:

  Ai perfecta dreptate. Exista, insa, o „mica” problema: esti convins ca vor avea loc manifestatii de amploare? Eu nu as paria pe asta.

 16. Franklin Says:

  @Roxana
  M-as bucura mult sa ai dreptate, dar crede-ma ca mi-e greu sa sper intr-un vot de 6:3 al CCR in favoarea noastra. M-as multumi macar cu o anulare a referendumului, nu mai zic de unul reloaded, fara cvorum.
  M-as mandri, crede-ma cu esecul previziunilor mele, toata viata. Doamne ajuta!

 17. olimpiu65 Says:

  despre legea propusa poate aminti Virgil, e mai aplicat in materie
  hai Ponta curaj altfel demisia!!!!

 18. cineva Says:

  @altcineva
  Am convingerea ca cei 7,4 milioane de oameni nu s-au dus la vot la referendum ca n-aveau ce face acasa de plictiseala! Nu, s-au dus pentru ca-l urasc din ficati pe basit si ca s-au saturat de el si sistemul lui mafiot(ce ironie, nu?) pana peste cap! Si crede-ma nici macar nu e nevoie de toti cei 7,4 milioane de oameni la proteste! E nevoie de mult mai putini! Vorba unui prieten drag din online: nici la revolutie n-a fost cvorum, au iesit doar vreo suta de mii de oameni de toti, in toata tara!

 19. mert Says:

  astia se leaga de mona pivniceru

 20. Last Says:

  cica imagini-soc, ca s-a urcat in masina lu’ Andrei Nastase.

 21. altcineva pt. cineva Says:

  Crede-ma, sunt unul dintre cei care-l „urasc din ficati pe basit ” si asta nu de ieri, de alaltaieri. Mi-e teama, insa, ca in cei 8 ani de cand isi face de cap in tara asta, ticalosul a reusit sa dezvolte un sistem al naibii de eficient care sa-l apere de raspundere. Pe de alta parte, romanii au iesit in strada cateva sute de mii, cum spui tu, in 1989, dupa ce fusesera infometati (la propriu!) timp de cativa ani, iar „democratiile” occidentale aveau atunci cu totul alte pareri (si interese). Nu vreau sa par fatalist, dar nu vreau nici sa asist la spulberarea propriilor mele iluzii. daca evenimentele viitoare vor demonstra ca nu am dreptate (SPER, DIN TOT SUFLETUL, SA NU AM!), voi recunoaste, spasit, ca am gresit. O voi face si pe acest forum.

 22. mert Says:

  javra asta de vadim mananca iar ce nu trebuie. ca sa scape de proces ii pupa pe pdlisti

 23. mert Says:

  si zice ca mona pivniceru nu poate fi ministru pentru multe motiva si ca usl nu are oameni si sunt avizi de putere.

  Vadim zice ca nu avem profesionisti in usl. o sa se umple de bube tot pupand in c–r pe base si ai lui

 24. Last Says:

  si motz jegoasa de macovei. Si totusi jurnalistii nu au investigat despre macovei ca fiind legata de gregorian bivolaru, gurul pedofil MISA. macovei a fost in secta lor

 25. cineva Says:

  Bre fratilor, daca nu erati voi habar n-aveam ce da irealitatea sau ce zice vadim! Voi sunteti masochisti! 🙂 Iaca am descoperit de unde au si ei macar audientele alea de 1,ceva. De la voi! 🙂

 26. Last Says:

  God, trebuie sa se justifice … ca s-a urcat in masina aia sa mearga cu o cunostinta la aia acasa

 27. BlueEyes Says:

  de cand e asta o infractiune ?

 28. Last Says:

  E clar ca imputitul de schizofrenic si-a asmutit javrele pe ea …

 29. cineva Says:

  @altcineva,
  Ma vad nevoita sa te contrazic: PRIMA si PRIMA data in 89 romanii au strigat LIBERTATE si nu: mi-e foame! I-am vazut, i-am auzit! Sa nu uitam ca tocmai pedeleprele la un congres sau ce cacat au facut ei acolo au strigat acelasi lucru si crede-ma in societate exact lipsa acuta de libertate se simte! Acu’ in vremurile noastre daca ti-i foame te duci la capsuni, cu libertatea stam mai prost! Nici in ianuarie n-au strigat ca le e foame, ci jos basescu! Parerea mea.

 30. stejarul Says:

  CSMul nu ia act de demisia Monei Pivniceru dar ia act de declaratiile lui Crin? Ce-i cu atitudinea asta discretionara a CSMului?
  Protestati si cereti demisia celor din CSM!

 31. mert Says:

  turnatorul Valentin zaschievici a fost asumat de sri azi intr-un comunicat

 32. stejarul Says:

  @Last
  tu bagi in seama toate nimicurile?

 33. dorut Says:

  Putina aducere aminte:
  1990 Piata Universitatii, incalcari grave ale normelor democratice si libertatii individului. Iliescu, sustinut de SUA. Ce a urmat stim cu totii, devalizarea economiei de mafia securist-comunista.
  2012 Incalcari grave ale libertatii omului si normelor democratice. Basescu, sustinut de SUA si UE. Ce va urma?Instaurarea sclavagismulu modern.

 34. mert Says:

  Judecătoarea Mona Pivniceru a declarat pentru EVZ că îşi va retrage demisia din CSM şi nu mai este interesată de funcţia de ministru a Justiţiei. „A fost o prietenă la mine pentru a mă lua la ea. Nu ştiam a cui este maşina aceea. Nu mă mai interesează ministerul Justiţiei”,a delarat Mona Pivniceru după ce Romania TV a difuzat imagini cu propunerea PNL la Ministerul Justitiei in masinea lui Andrei Nastase, fiul cel mare a lui Adrian Nastase

 35. ioana Says:

  ce porcarie!Mona ar fi declarat caisi va retrage demisia si ca nu mai e interesata de minister!Sper sa fie doar o bomba basita de la evz

 36. Last Says:

  si cand basestii au dansat la bercea mondialu si au primit aur de la ei, nu fu nimic …dar ca Mona s-a urcat intr-o masina cu o pretena e vai si amar.

 37. mert Says:

  asta dovedeste ca le este frica de Pivniceru

 38. Last Says:

  @stejarul, pai uite ca o sa o toace acum toti oligofrenii si ete ce e in EVZ

 39. mert Says:

  ar trebui sa facem pentru ea ce am facut si pentru Raed si smurd

 40. Last Says:

  si imediat s-a sesizat CSM apropo de Mona in masina aia !!! ce infectie !!!

 41. Franklin Says:

  @Dorut

  Ceausescu: URSS si SUA, ambele impotriva lui, rezultat normal.
  Iliescu: sustinut (chiar propulsat, probabil) de URSS si admis de SUA, rezultatul e cel pe care l-ai spus tu.
  Basescu: sustinut doar de SUA, Rusia probabil impotriva, rezultat INCERT !!

 42. mert Says:

  Mona Pivniceru: „Ma simt hartuita! Meditez la retragere…”

  Mona Pivniceru: „Este o chestiune inadmisibila, Eu nu stiam a cui e masina, nici nu stiu cine e Andrei Nastase. In acea masina se afla Mariana Alexandrescu (n.n. – consilier pe teme juridice al fostului premier Adrian Nastase) ea ne sprijina pe noi in unificarea practicii. Pe mine nu ma intereseaza numele Adrian Nastase. Eu stiu ca Mariana Alexandrescu lucreaza la Parlament, nu stiu daca a fost sau nu consiliera lui Adrian Nastase. In masina mai era soferul, nu stiu cine era, se ducea spre casa si m-a luat si pe mine. Nu era baiatul lui Nastase, era un sofer, n-am facut cunostinta cu el. N-am nicio idee despre masina. Nici nu m-am gandit in ce masina ma urc…”

  „Asta ar insemna ca eu ar trebui sa fac azi lista cu toti prietenii, pentru ca cineva ma va urmari? (…) Meditez la retragere. Motivul ar fi: nu exista om a carui demnitate si onoare sa nu poata fi terfelita… E atat de importanta persoana mea? Nu mai putem merge un metru fara sa fim urmariti? Eu ma simt hartuita in acest moment! Sunt un om de bun simt, am relatii minimale cu oameni de bun simt si daca cineva m-a luat cu masina eu nu am stat sa intreb a cui e masina. E inadmisibl, e penibil sa explic eu cine e Marianana Alexandru, unde si cu cine a lucrat. Eu m-am tinut departe… eu am putine prietenii. Stiam eu a cui e masina?? O sa ajungem ca in 56 ca legionarii. Masina m-a dus la Mariana acasa. Cu ea colaborez pe o lege… Dupa ce a murit sotul dnei Mariana m-am simtit datoare sa fiu mai aproape. Ea e consiliera cui este, eu sunt cine sunt. Eu nu am treaba cu niciun dosar. M-am imixtionat cumva?”

  CSM s-a autosesizat

  Nici nu a apucat Mona Pivniceru sa explice la RTV episodul cu imaginile, ca CSM a anuntat ca s-a autosesizat. Probabil ca va urma suspendarea din functie a judecatoarei pe buna reputatie, pe perioada verificarilor, asa cum s-a procedat in cazul membrului CSM procurorul George Balan.

  Imaginile prezentate nu au fost insotite si de o acuzatie la adresa judecatoarei Mona Pivniceru, privind anumite legaturi, nefiind dovedit ca in masina s-a aflat vreun membru al familiei Nastase.

  Cel mai probabil imaginile au fost efectuate de un serviciu secret care a urmarit-o pas cu pas pe judecatoare, dupa care imaginile au fost oferite RTV.(luju.ro)

 43. Virgil Ilie Says:

  Ce viteza ! Ce viteza ! Ce viteza !…
  Cita … celeritate pe CSM-ul asta !!!
  Adica tara poa sa arda ca nu-i bai , baietii au conced , dar daca Pivnicereasa se suie la Nastasei in masina nici macar doua minute nu dureaza ca CSM sa-l deie dracuui de conced si sa se puie pe treaba …
  Acuam dreptu-i ca si Pivnicereasa … Mai rar sa dai dovada de asa dobitocenie cind stii ca stau astia cu ochii pe tine ca pe butelie .
  Doaaaamne , oare ce se intimpla in tara asta e real ?!…

 44. Last Says:

  si totusi a fost hazardata decizia lui Crin de a nu atinge serviciile secrete si alte institutii. Efectul se vede acum. Oligofrenul isi face de cap cu toate mijloacele, exact cele lasate in pace de USL.

 45. stejarul Says:

  Last
  Toate nimicurile astea sunt doar sa distraga atentia de la lucruri serioase.
  Iesiti in strada si cereti demisia celor din CSM. Numai „strada” ii poate demite pe sobolanii astia din csm.

 46. Last Says:

  De fapt tot circul asta se putea evita simplu: nu se acceptau presiunile UE relativ la cvorum. Iar CCR nu putea sa intervina, sa faca legile cum vrea.

 47. mert Says:

  maior a dat afara din sri mai multi portocalii dar nu s-a atins de coldea.
  dobritoiu s-a legat de fufa de la celula de imagine si gata s-a si luat dna de fiul lui vitreg

 48. Last Says:

  maior nu conduce absolut nimic. Trebuia dat afara imediat, sa vina unu sa aiba control total.

 49. mert Says:

  Trebuie zburat Coldea

 50. Roxana Iordache Says:

  @altcineva. Du-te altundeva. De unde ai venit.

  @Virgil Ilie. Pe bune! Absolut demenţial ar fi să facem marşuri pe cai! 😛 Super! Ai curaj să vii călare până aici? 🙂

 51. mert Says:

  basescu si-a deschis firma : S.C. „Justitia” S.R.L.

 52. mert Says:

  angajati kodruta, morar si csm

 53. cineva Says:

  @mert
  corect! Afara cu coldea! Acum!

 54. Franklin Says:

  Poate ca e vorba despre o strategie prin care se urmareste victimizarea Monei Pivniceru si incarcarea bateriilor pentru demonstrantii de diseara si zilele urmatoare, probabil. Dupa modelul Arafat. E straniu ca e vorba de Andrei Nastase, victimizat si el dupa cele petrecute cu Adrian Nastase.

  Obiectiv, vorbind, care e problema? Cine e Andrei Nastase in economia can-canului ca sa se sesizeze CSM? Magistratii astia trebuie sa mearga singuri, neinsotiti de nimeni, sau cum? Daca daca stau pe langa securisti, nu inseamna ca sunt acoperiti?

  Ati uitat cand Basescu l-a recomandat pe castigaror si a pariat corect pe unul Pandrea? Asta nu a mai fost amestec?

  „Am o rugaminte, nu va mai uitati o saptamana la antene”. Sper ca acum a inteles toata lumea ce avea nenorocitul in cap cand spunea asta. Avea in cap toata organizatia lui!

 55. stejarul Says:

  Uite aici intrebari serioase:

  De ce ioan rus l-a informat pe blaga duminca de intentia lui de a demisiona dar nu a informat premierul sau USLul?
  raspuns= Sa fie ca a vrut sa ii previna pe PDL isti ca nu mai pot conta pe el?

  De ce a venit ghitanstein la ioan rus cu o ora inaintea demisiei?
  raspuns- Sa fie ca a fost trimis de PDL sa il convinga pe rus sa nu demisioneze?

  Ce il indeamna pe ghitanstein sa incalce toate regulile si sa se implice masiv in lupta politica a pdlului?
  raspuns- Sa fie ca are in derulare afaceri masive cu statul roman si risca sa fie dat in vileag de o schimbare a puterii ?

  De ce a demisionat ioan rus?
  raspuns-Sa fie ca s-a speriat de cifra de 7,4 milioane pe care a sabotat-o ca un netrebnic ce este?

  Toate intrebarile de mai sus au un singur raspuns care nu este o intrebare: CRIN ANTONESCU, DESIGILEAZA BIROUL LUI BASESCU DE LA COTROCENI SI IA CUNOSTIINTA DE CONTINUTUL ACELOR DOCUMENTE !

  CRIN ANTONESCU, ESTI PRESEDINTELE SI CONDUCATORUL ROMANIEI, CUM ITI POTI IMAGINA CA ITI POTI FACE „MESERIA” FARA SA CUNOSTI TOATE DEDESUBTURILE IN CARE A FOST IMPLICAT STATUL ROMAN?

 56. Critic Says:

  Vă daţi seama că deconspirarea cârtiţei de la Jurnalul e ca să zboare cineva din SRI. :mrgreen:

 57. stejarul Says:

  Last
  maior e omul lui basescu.
  De fapt nu maior george conduce SRI ci tatal lui , liviu maior. george e o leguma naiva…

 58. cineva Says:

  Draga DOAMNA Mona Pivniceru
  Sper din toata inima sa nu va lasati intimidata pentru ca nu aveti nici un motiv! Stiati exact (nu va suspectez de naivitate) cu ce metode lucreaza basescu si clica lui! Deci mergeti inainte pentru noi cei 7,4 milioane de oameni! Sunt sigura ca nu veti fi lasata singura de nici unul dintre noi!

 59. Last Says:

  da stejare, aia ziceam: dat afara maior, vine unul care chiar conduce, in consecinta coldea e dat afara si eventual cercetat …

 60. Ion Olteanu Says:

  http://www.romani-in-lanturi.blogspot.ro/2012/08/1-din-cei-7403836-de-romani-in-greva.html

 61. Virgil Ilie Says:

  Stati ca nu stiti urmarea …
  CSM nu de pomana s-a sesizat .
  Punerea sub ancheta inspectiei judiciare a doamnei Pivniceru inlatura posibilitatea de a avea ministru la jusitite prea curind .
  Aici e miezul chestiunii .
  Daca la asta adaugam si punerea sub ancheta a ministrului interimar la justitie , l-am numit pe domnul Ponta , rezulta ca SCAUNELE CODRUTEI SI A LUI MORAR AU FOST SECURIZATE .

 62. Un simpatizant poate neutentic ... Says:

  Uau,ce intamplare socanta …. 🙄 A fost Mona intr-o masina iar acea masina era a fiului lui Adrian Nastase . 🙂 .

  Asa,si ?!Ce-i cu chestia asta ? A facut sex cu un minor ?S-a prostituat ?A furat masina in care a mers ? A furat in complicitate cu Nasatase sau cu fiul lui Nastase, o casa in Mihaileanu ?A facut sali de sport la preturi de 5 ori mai mari ? Era bauta si a tulburat linistea publica ? Care-i chestia ,unde este marea stire si ce anume este interesant de comentat in chestia asta ?…Vreau si eu nene o infractiune ca sa ma indignez 🙂 ,altfel ma doare drept in basca in ce masina a fost Mona, si am senzatia ca acolo ar trebui sa ne doara pe toti …

  Sa-mi dea si partea a doua daca exista si daca vor sa am un cat de cat mic interes fata de chestia asta . 🙄 Altfel,in situatia de acum,chiar nu ma intereseaza absolut deloc cu ce masina s-a dat Mona. 🙄 .

 63. J o h n s o n Says:

  De azi incepand nu ma mai uit la Răitaru…prea jegos chiar si pentru stacheta pretentiilor mele,destul de coborată …. 😡

 64. Marius Mina Says:

  Scenariul este simplu, Mona Pivnicieru a fost atrasa in capcana de fosta consiliera a lui Adrian Nastase, Anca Alexandrescu(fosta sotie a limbricului basist Dan Andronic, infiltrata acum langa Sorin Oprescu) . Au mai colaborat, STS, SRI si ofiterul Sebastian Ghita , patronul trustului Romania TV. „Mona vino sa -ti spun cum se poate obtine derogarea de la CSM, vin eu sa te iau.-# Alo, Sebi, trimite un baiat sa ne faca fotografii sa aveti si voi subiect de breaking news, maine”

 65. Last Says:

  @Un simpatizant poate neutentic
  problema nu este daca noi credem ori ba, problema sta in consecintele care deja se aratara (vezi csm). Cusut cu ata alba, da, dar e suficient in lipsa unui control asupra csm, procurorilor etc.

  S-ar cuveni sa se trezeasca si parlamentu, sa bage niste legi ceva si Ponta sa nu mai pozeze in baietelul cuminte tras de urechi de domnul invatator UE.

 66. Un simpatizant poate neutentic ... Says:

  Trebuie sa tina minte tot poporu’…Daca Basescu spune ca mersul la Grivco este rusine,atunci Geoana sau alti politicieni sunt vinovati daca merg acolo 😎 . Daca Basescu si coleneii lui spun ca este rusine sa mergi in masina fiului lui Nastase,atunci nu are nimeni voie sa mearga in acea masina . 😎 .

  Ba nene,nu degeaba vor PDListii sa schimbe constitutia 🙂 .Probabil vor sa treaca o lista de sedii si de masini in care nu are voie omu’ sa mearga ….Altfel ,daca stai sa te gandesti,este al dracu de legal si sa mergi si la Grivco,si la Nastase al mic in masina . 🙄

 67. Marius Mina Says:

  Scuze nu este Anca Alexandrescu , consiliera lui Oprescu este o fosta judecatoare care poarta acelasi nume

 68. Un simpatizant poate neutentic ... Says:

  @Un simpatizant poate neutentic
  problema nu este daca noi credem ori ba,
  ____________________________________
  @Last,

  Ba exact asta este singura problema ,ce credem noi poporul roman ! Altfel,toate uneltele lui Basescu isi vor vedea oricum de treaba inainte …

 69. mert Says:

  Mariana Alexandru

 70. mert Says:

  mariana alexandrescu fosta consiliera a lui A.nastase

 71. mert Says:

  de asta o musca astia de fund pe mona

 72. Un simpatizant poate neutentic ... Says:

  „Scenariul este simplu, Mona Pivnicieru a fost atrasa in capcana de fosta consiliera a lui Adrian Nastase”
  __________________________________
  @Marius Mina

  A facut ceva ilegal in aceasta capcana ?Daca nu a facut ceva ilegal ,atunci noi suntem cei atrasi in capcana,nu Mona !

  Ne comportam de parca au obtinut astia cine stie ce victorie ,de parca au facut cine stie ce smecherie .Nu au facut nimic,au facut doar un apel sa puem noi botul la vrajelile absurde si „dezvaluirile” cretine cu care ne-a obisnuit regimul basescu …

 73. mert Says:

  Javra de macovei a sarit repde sa-si verse veninul ca nu este moral si ca ea avut dreptate.
  Ii sugerez madamei cu breton sa manance mai multa branza La Vache Qui Mou pentru ca cea cu la vache qui rie este pentru copii

 74. Virgil Ilie Says:

  Hai sa nu na dam dupa cires . Monica stia in ce masina se urca si a cui e masina .
  Nu asta e problema .

  Problema este ca acest lucrusor va fi folosit de prepaganda baseilor spre a arata cum doreste USL sa puna mina pe justitie ca sa-l scape pe Nastase de la beci .
  Independenta doamnei Pivniceru s-a dus pe apa simbetei .

  Pe de alta parte filmul blocheaza numirea Monicai la justitie in urma sedintei de luni cum ar fi dorit USL si o amina la calendee grecesti .

  PS

  In ceea ce priveste filmul …
  El nu este opera RTV ci a unui serviciu secret .
  Faptul ca RTV l-a dat , se datoreaza practici secretilor de a oferi informatii compromitatoare tocmai opozantilor .
  RTV nu putea sa nu difuzeze filmul . Il prelua chiar si A3 sau altii .
  Daca e cineva de acuzat , e de acuzat prostia doamnei Pivniceru care ar fi fost bine sa caste ochii zilele astea , macar pina se vedea in scaun . Doar stie cu cine e in conflict si care sunt procedurile .

 75. Franklin Says:

  Bah, ce dk pierdeti vremea in discutii, voi nu vedeti ca astia chiar dau o LOVITURA DE STAT sub ochii nostri, sunt o minoritate care pun mana pe putere in stat ilegitim, care taie si spanzura in toata tara fara sa aiba vreun guvern si fara majoritate parlamentara? In mod normal ar trebui arestati, radeati ca prostii de Medelin si cand colo prostii suntem chiar noi care asteptam validarea referendumului de la CCR. Bine zis, prosti dar multi. Multi dar degeaba!

  Ati inteles acuma de ce zicea Basescu sa nu ne uitam o saptamana la antene? E lupta pe viata si pe moarte cu securitatea, daca o pierdem acum, mars la spalat closete prin Germania!

 76. Un simpatizant poate neutentic ... Says:

  Chestia asta cu Mona imi aminteste de o poveste legata de o tentativa de racolare facuta de un serviciu de spionaj ,unui membru al guvernului Iordaniei .L-au pozat aia pe om ,barbat casatorit si personalitate importanta 🙂 ,in timp ce si-o tragea cu o prostituata intr-un hotel ,iar apoi s-au dus la el sa il santajeze .

  Omul i-a rugat frumos sa publice in toate ziarele,sa trimita si familiei ,mai ales baietilor ,si i-a rugat si frumos daca pot,contra cost evident,sa ii dea si lui un set cu cele mai frumoase poze sa se mandreasca la toti prietenii si cunoscutii cu potenta lui si cu frumusetea tipei .:)

  Chestia cu Mona (facuta nu pentru racolare sau santaj, ci pentru terfelire mediatica) ,este esuata mai penibil decat asta cu arabul din punctul meu de vedere … 🙂 .Sa ceara si Mona pozele in care a iesit cel mai bine, iar noi sa ne vedem de treaba 🙂

 77. Florian Says:

  Cand am zis ieri ca Procuratura si CSM ii vor raspunde lui Crin Antonescu in bataie de joc, m-ai apostrofat ca acreditez imaginea de putere a decedatului. Asa cum ma asteptam, am avut dreptate :P.
  Continuam cearta in Piata Universitatii, peste o ora 😀

 78. Maria Says:

  Si cand Basescu s-a dus la inculpatu’ Bercea Mondialu’ acasa nu se pune?Sau salba prita de Maria Basescu de la acelasi ,nici aia nu se pune?
  E din ce in ce mai dizgratios acest personaj.
  Mi-e teama ca CSM-ul va avea motive acum sa-i respinga cerea Monei Pivniceru.

 79. Virgil Ilie Says:

  Sigur , ai dreptate Simpaticule , numai ca ramin cele doua probleme pe care l-am spus mai sus din care una e insurmontabila .
  SESIZAREA CSM DUCE LA IMPOSIBILITATEA EMITERII AVIZULUI PENTRU NUMIREA MONEI PIVNICERU .
  Numirea este bocata .
  Asa ca , ramine ca

  Ori doamna Mona isi da demisa astazi din functia de judecator si este numita la Ministerul Justitiei si pina diseara propune schimbarea Codrutei si a lui Morar , iar omnul Antonescu emite decretee de numire in functii …

  Ori USL numeste alt candidat care sa faca acelasi lucru .

  Sigur , ramine si partea cea mai proasta .
  USL lasa lucrurile asa cum sunt .

  Acum , care crezi tu ca o sa fie calea pe care o sa o apuce USL ?

 80. Un simpatizant poate neutentic ... Says:

  Problema este ca acest lucrusor va fi folosit de prepaganda baseilor spre a arata cum doreste USL sa puna mina pe justitie ca sa-l scape pe Nastase de la beci .
  __________________________________
  @Virgil Ilie

  Si pana acum nu tot asta faceau oricum ?….

  Daca lumea intelege ca este o manevra slabuta ,prostuta si imbeciluta, 🙂 prin care vor sa faca din nimic o stire exploziva propagandistica ,atunci s-a dus dracu toata stradania lor… 🙂

 81. mert Says:

  Întrebări care se impun

  – De ce moderatorii RTV nu au prezentat sursa fotografiilor, aşa cum cere deontologia profesională?
  – De ce moderatorii RTV au contactat pentru reacţii doar lideri ai PDL?
  – De ce „ştiriştii” de la RTV au declarat că au informaţia sigură că CSM s-a autosesizat – au dat şi amănunte privind obiectul sesizării (vezi mai sus) – din moment ce pe site-ul CSM nu există niciu comunicat în acest sens, iar într-o altă publicaţie preşedintele CSM a negat o verificare a Monei Piviniceru?
  – Este oare o coincidenţă faptul că în presa pro Băsescu au apărut în doar câteva minute articole bine documentate, cu informaţie de background şi captură TV?

  Lucian Gheorghiu

 82. mariusmioc Says:

  Fostul preşedinte Ion Iliescu „apărător al statului de drept şi al drepturilor omului”. De reţinut asta.
  Cît despre Mona Pivniceru, era de bănuit că nu va renunţa la magistratură pentru cîteva luni de ministeriat.
  Eu am scris de mult că nu poate ocupa funcţia de ministru pînă nu renunţă la funcţia de judecător.
  http://mariusmioc.wordpress.com/2012/08/09/mona-pivniceru-constitutia-iti-cere-demisia-din-magistratura-inainte-de-numirea-in-functia-de-ministru/#comment-8489
  E lăudabil că s-a prins şi Mona Pivniceru de treaba asta, chiar dacă cu întîrziere.

 83. Radu Humor Says:

  S-a repetat scenariul cu Geoană !
  Numai că de data asta Mona Pivniceru trebuie să nu cedeze.
  Până la apariția unor eeventuale stenograme, n-are nici un motiv să facă pasul înapoi !
  Această filare are darul de a face să nu mai fie dubii asupra statului polițienesc pe care Băsescu l-a dus la apogeu !
  Trebuie ca Antonescu și Ponta să rupă pisica și să opereze niște demisii spectaculoase, care coroborate cu manifestările din stradă să-i facă pe bășiți să bată în retragere.
  Bine ar fi dacă la aceste manifestații s-ar pune și problema atacării Siriei și Iranului, război în care și România este târâtă !

 84. sandi Says:

  Ceea ce se desfasoara acum in Romanica este dovada faptului ca niste „gunoaie” nu pot fi stapanite si conduse decat de straini !
  Pentru ca turcii nu mai puteau stapani „gunoaiele” , au adus pe fanarioti, apoi pentru ca printii autohtoni se sfasiau intre ei pentru tron, Bratianu l-a adus pe Hohenzollern,apoi sovieticii au adus la putere evreii lor comunistoizi, tigani si alti alogeni, apoi mamaliga aia a explodat in ’89 tot datorita gazului pus pe foc de straini, … acum indirect stau cu stremeleagul la curul „gonoaielor” , evreii yankei !
  Si noi stam si ne paruim aici !

 85. Virgil Ilie Says:

  MAI OAMENILOR BUNI …

  Stati va rog o leaca strimbi si judecati drept .

  Tot ce s-a intimplat in ultimul timp , incepind cu acela termene date de CCR , dar si de CSM astfel incit sa se ajunga la 20-21 ale lunii ARE DREPT SCOP SECURIZAREA SCAUNELOR DE LA PARCHETUL GENERAL SI DNA .

  Acum , cred ca nu trebuie sa mai fac cuiva un desen ca daca Basescu va reveni la Cotroceni , si semnele spun clar ca se va petrece acest lucrusor , ATUNCI LUI NU II RAMINE CA ARMA DE FOLOSIT SPRE A PUTEA SALTA PDL DECIT PROCURATURA .
  O va folosi la greu in timpul ramas pina la alegerile parlamentare .

  Rezulta de aici ca lucrul ABSOLUT NECESAR PE CARE TREBUIE SA IL FACA USL , CIT INCA MAI ESTE ANTONESCU LA COTROCENI , ESTE SA SCHIMBE PE CODRUTA SI MORAR .
  Cu orice risc si cu orice impotriviri .

  Deci , ce spuneam in postarea de mai sus , trebuie indepinit de urgenta .

  PS

  Sigur , CSM se va opune , dar avizele de aici sunt doar consultative .
  Vreau sa vad si io pe Antonescu , dind dovada ca are oo si spunind , altminteri ca si Basescu in fata Parlamentului … „V-am consutat!”…

 86. Radu Humor Says:

  Băi fraților !
  Voi ați privit mai cu atenție, pe viu, mutanta aia din poză ?!
  E groaznic ce se întâmplă în țara asta !

 87. Virgil Ilie Says:

  Plus ca numirea unui jude la Ministerul Justitiei nu de deloc in acord cu Constitutia , am mai spus-o si nu are rost sa tot pitrocim prostii acuma cind purceaua e moarta in cotet si timpul se scurge cu rapiditate .
  Orice minut pierdut duce la catastrofa .

 88. Marius Mina Says:

  Ca sa intelegeti de ce joaca Striblea cu Basescu …
  infracţiuni de corupţie (Legea nr. 78/2000) art.289 C.p. rap. la art. 17 lit.c din Lg.78/2000, art.18 ind.1alin.1,3 din Lg.78/2000 STRIBLEA MAGDALINA : Inculpat
  pentru administrarea probelor cu expertiza tehnică, cu martori şi cu înscrisuri se acorda termen inn data de 05.09.2012 = MAMA JURNALISTULUI STRIBLEA

 89. Franklin Says:

  Cu Siria si Iranul e incurcata rau. Una e parteneriatul si alta e razboiul. Chiar cu Basescu la Cotroceni, lucrurile nu sunt deloc clare, in CSAT acesta nu poate face nimic fara cativa membri cheie ai guvernului. Asa incat americanii ar trebui preveniti ca Basescu nu respecta intelegerea.

 90. mert Says:

  cand am scris zilele trecute despre mutarea pe 21 a deciziei ca este legata de mona nu m-ati bagat in seama

 91. raduraul Says:

  ehe,roxana!cand ziceam eu ca astia trebuie omorati,pur si simplu !sa ma ia procurorii astia analfabeti ,facuti la particular(spiru h,d. cantemir,romanao-americana,etc)n,zic sa ma ridice,asa ajung si eu erou martir!!astia trebuie exterminati!incepand cu basescu si terminand cu procurorii,sri-stii,sts-istii-postaci,sie,procuratura,dna,ccr(cei 5 sau 6 ii cam stie lumea),icr,gds,pdl,n.republica,mru ,tru,etc.trebuie sa cada intre 1000 si 10000 de capete.vreau afara din acesta noua urss care a devenit ue si vreau totala independenta fata de sua care trebuie sa inceapa cu expulzrea lui gatenstein(vorba lui ciuvica),si declararea lui philip gordon persona non grata!persona non grata pt baroso,merkel,viviane, si alti cativa!ce v-or face sobolanii cand vor fi combatuti cu armele lor,dar noi fiind si indreptatiti?vor lasa ciocul mic si nu vor mai trata romania ca o colonie de sclavi!apropo!ponta mi-e mila de tine!ori esti idiot-prost,ori esti las-tardator!cale de mijloc nu exista!crin declara ca e lupta de totul sau nimic si jigodia de ponta zice ca vrea sa coabiteze!nu pune ministru justitiei!nu schiba pe morar-kovesi!si-l asuma pe rus!cu asa parteneri care ne-a vandut pe cei 7,4mil,nu poti castiga!pai daca macovei vrea sa fie razboi,sa fie razboi!moarte tradatorilor!traiasca romania!

 92. Franklin Says:

  N-a ajuns tara asta sa stea intr-o Mona si un Arafat. Inca!

 93. sandi Says:

  Judecatoarea aia de la CCR ,cu fata de papusa Barbie matoala, trage din nou pe Facebook o basina ce se vrea cu fitze :

  “O să mor şi n-o să mai fie îngeri”

  http://www.dcnews.ro/2012/08/iulia-motoc-pe-facebook-o-sa-mor-si-n-o-sa-mai-fie-ingeri/

 94. Virgil Ilie Says:

  mert …

  Aici nu ai voie sa scrii decit brava Ponta , brava Crin , rules Ponta , rules Crin , altiminteri te poti trezi categorisit basist , vindut , securist , dobitoc , prost si pus bine a injurat .

 95. sandi Says:

  Virgil Ilie spune:
  joi 16 august 2012 la 4:27:13 pm
  mert …

  Aici nu ai voie sa scrii decit brava Ponta , brava Crin , rules Ponta , rules Crin , altiminteri te poti trezi categorisit basist , vindut , securist , dobitoc , prost si pus bine a injurat .
  ****
  Daca aici esti cripto…. , nimeni nu te poate acuza de asa ceva !

 96. Virgil Ilie Says:

  Franklin …

  Sigur ca nu sta tara in Monica , dar daca mascariciul revine si astia ii lasa jucaria procuraturii neatinsa , nu vad bine deloc USL pina la alegerile parlamentare si nici dupa chiar …

 97. Maria Says:

  Nu stiu ce simtiti voi in legatura cu ce i se intampla Monei Pivniceru ,dar cu cat vor incerca astia s-o improaste mai mult cu mizerii (mai mult sau mai putin „fabricate”) cu atat mai mult va creste increderea mea in ea.Inseamna ca se tem muuuuuuult de ce poate face odata ajunsa la Justitie , daca o urmaresc pas cu pas.
  Capul sus Mona si mergi inainte mai hotarata sa faci dreptate.

 98. mert Says:

  @Virgil Ilie
  eu nu am nimic cu parerile oamenilor
  Cred ca acum este nevoie de unitate pentru ca avem un dusman comun:base si ai lui
  am mai scris si despre asta.

  mai rau este ca atat Crin cat si Ponta sunt lucrati de javrele alea din pdl acceptate in partide si de cei care au fost impotriva USL
  Crin si ponta trebuie sa inteleaga ca trebuie sa stie cati mai putini oameni ce vor sa faca caci altfel se alege praful
  Si ar trebui schimbati kovesi, morar, opris & co.

 99. Radu Humor Says:

  Singurul mod în care li se poate arăta pisica atât UE cât și SUA (mai ales !) sunt manifestațiile împotriva războiului iminent ce urmează a-l declanșa Israelul sprijiniți imediat de SUA și mai apoi de restul țărilor occidentale !
  Astfel de manifestări pentru pace sunt nu numai corecte din pdv politic 😉 , dar mai au darul de a-i face pe americani să bată în retragere cu sprijinul demențial pe care i-l acordă lui Băsescu, văzând că se îngroașă prea tare gluma !

  P.S. Eu unul aș protesta și la ambasada rusă, dar nu vă spun cu ce pancardă 😉

 100. stejarul Says:

  „Plângere penală pe numele lui Traian Băsescu pentru trădare și nu numai”
  ASA DA!

 101. mert Says:

  Nu vi se pare că trăim într-o ţară în care imediat cum propui pe cineva care nu e din tabăra lui Băsescu apare o poză, o bârfă? Securitatea a rămas, daca eşti cu Basescu esti lăsat în pace, daca nu eşti… Doamna Pivniceru n-a apărut din ceruri sau din spuma mării, cum a fost propusă ministru, cum i s-a scos un mic dosărel, o poză”, a declarat Victor Ponta.

 102. mgabim2009 Says:

  Dea zi de dimineata nu mai reusesc sa receptionez antena3 nici pe calculator nici pe IPTV. Nu este vorba de network deoarece am unul foarte bun (de altfel receptionez absolut altceva dar nu si antena3). Nici maca web site-ul lor nu pot, mesajul fiind „unknown”
  Poate voi din Romania ii puteti contacta si afla ce se intimpla.

  Legat de ce se intimpla acum in Romania, cred ca le-a luat cu totul mintile! Modul securist de urmarire si dat in presa al Monei Pivnicierul mi se pare rupt de prin anii lui Ceausescu! Nu stiu cum se va termina; apreciez optimismul tau Rox, dar eu sint sceptica. Am si eu o mica mica mica sursa mai sus pusa ce m-a lasat sa inteleg ca DIICOT (cred ca am scris corect) lucreaza la greu la un dosa de „subminarea autoritatii de stat” ce sa va lasa cu doua arestari spectaculuase in secunda 2 dupa decizia CCR de invalidare. Spuneau ca pentru astfel de „incadrari” juridice nici macar nu este nevoie de acceptul parlamentului pentru ridicarea imunitatii. Si vocea mi-a mai sotit ca ar exista deja si un acord extern pentru acest lucru. Drept argumente ca nu este doar propaganda mi-a cerut sa urmaresc comportamentul parchetului a csm-ului si iccj-ului in urmatoarele zile „ca va fi instructiv”.
  Eu am luat-o drept zvonistica basista de intimidare. Dar nu pot sa stau linistita!

  Doamne ajuta sa fie doar o minciuna vulgara.

 103. J o h n s o n Says:

  Referitor la montajul pentru prosti cu Mona…Mare lucru nu e…Masina putea sa fie in service,i-au luat numerele si le-au pus pe alta identica,i-au livrat-o lui madam Constantinescu cu sereist la volan …acolo s-a filmat din alta masina parcata si gata „dezvaluirea”…facatura putea sa dureze cel mult o ora…restul trebii o fac cei de la rtv si isterica macovei si prostu-i deja impachetat…”a vazut cu ochii lui cum Pivniceru s-a urcat in masina lui Andrei Nastase …nggîîî … „

 104. stejarul Says:

  mgabim2009

  Scrie la Dan Voiculescu pe blog.
  \\cea mai sigura cale sa se rezolve ceva.

 105. Last Says:

  @mgabim2009

  eu nu am probleme si nu sunt in tara, de dimineata sunt pe a3 fara probleme

 106. stejarul Says:

  Daca ponta are cea mai mica intentie sa ne scape de matroz, atunci ar curata varful jandarmeriei de elementele basesciene. Cu jandarmii pusi pe linia dreapta se poate protesta civilizat, fara bataie. USL are nevoie de proteste de strada sa poata supravietui navalei securiste a DNAului, procuraturii si politiei. Fara o jandarmerie onesta nu se poate face nimic.

  PS ioan rus se jura la Ciutacu la interviu ca a curatat jandarmeria. De prea mult „curat” nu se mai poate circula prin fata pe la curticica alienatului.

 107. Last Says:

  @mgabim2009
  poate a3 (ip-ul lor) a intrat pe vreo lista neagra a providerului;
  incearca sa dai un ping pe antena3.ro (deschizi o fereastra DOS si dai comanda: ping antena3.ro)

 108. Scrie opinia ta Says:

  Sigur la ora 18? Ma uitam pe web-camerele montate la fantana si teatrul national si e pustiu.

 109. sandi Says:

  @ Roxana
  Da’ nu zici nimic de turnatorul ala sereist din redactia ” Jurnalul National ” ?
  Ce crezi, pe aici bantuie vreunul ?!?

 110. cineva Says:

  @sandi
  este pe web cam de la teatrul national.

 111. cineva Says:

  scuze era pentru @ scrie opinia

 112. ALM Says:

  Pe Mona Pivnicieru au infectat-o! Cei de la Romania TV au tras un filmuleţ cu Mona intrând în maşina lui Andrei Năstase. Vă daţi seama? Un magistrat în maşina fiului „interlopului” nr 1 din România? E mai grav decât vizita lui Geoană la Vântu …

  Stimată Roxana, de ani de zile atrag atenţia că ne îndreptăm către România anilor 50. Speram să fiu profet micinos …

 113. Dante Says:

  Nici nu trebuia sa fie masina in service,faceau niste placuţe,mare lucru.
  Piesa grea in acest scenariu a fost Macovei,ea era tragatoarea de la fileu pe o minge ideal ridicata de casa de filmari a Serviciilor plus o televiziune flamanda de rating

 114. Virgil Ilie Says:

  Roxiiiiii …
  La 18 ai zis ?
  Sau pe la 18 trecute fix asa ?
  Mai te astept mult ca se face de 19 ?
  Acuma inteleg, sfertul academic , dar …
  Hai ca daca vii si tu suntem toti .
  Io si cu tine …

 115. stejarul Says:

  „E mai grav decât vizita lui Geoană la Vântu …”
  Domnule ALM, cat de grava e vizita la Vantu sa stim sa apreciem gravitatea unui drum al doamnei Pivniceru cu masina ?

  Daca puteti sa ne raportati la penthouse=ul cadoul de la interlopul popoviciu am intelege si mai bine. Sau poate la 3 milioane datorii achitate peste noapte de lenutza udrea, ori poate cel mai corect ar fi o raportare la „dosarul calitatii” varianta portocalie cu ritzi la procuratura si eba beneficiarul fraudei in parlamentul european silabisind cu greu discursul scris de netoti ce folosesc cuvinte alambicate…

 116. mgabim2009 Says:

  uneori daca intri de dimineata, stai fara probleme. incerc sa folosesc ceva back doors sa vad daca pot intra.

 117. Virgil Ilie Says:

  In buna traditie a baietilor cu ochi albastri crescuti si furajati in cele scoli din padurea Baneasa , politicienii nostri cund sunt prinsi la oala cu smintina sau cu ocaua mica , nici prin cap nu le trece sa raspunda de ce incalca legea sau morala si imediat se imbatoseaza strigind cit ii tine gura …

  CIIIIIIIINE SE AFLA IN SPATELE ACESTOR DEZVALUIRI , CU CE SCOP LE FACE , IN FOLOSUL CUI LE FACE , CINE II PLATESTE PE CEI CARE FAC DEZVELUIRILE ?

  Ei bine doama Pivniceru , ne place sau nu ne place , a fost prinsa in masina unui infractor dovedit care se afla la beci si care are inca procese pe rol la Inalta Curte exact impreuna cu nimeni altcineva decit consiliera juridica a acelui infractor .
  Acuma ca domnii politicieni ai USL ii tin isonul , inteleg , e de a lor , dintre ei , pentru ei …
  Dar ce nu pot intelege in ruptul capului este cum noi poporenii de rind , batjocoriti cind de unii cind de altii dintre acesti infractori si jefuitori de drumul mare picam in plasa lor si , nadajduind sarmanii de noi sa ne scapam de un drac fara pereche , l-am numit pe neispravitul de Basescu , inghitim ca oamenii Basescului sa fie inlocuiti cu oameni care au cam aceleasi „calitati” ?!…

  Aloooooo !
  Mai fratilor , tara asta nu sta in Pivniceru !
  Care-i problema ?
  Altul la rind , si rapid …
  Pai daca se intimpla asta in Anglia bunaoara , engezoaicei Pivniceru ii sarea populimea in ajutor sa nu cumva sa se stearga pe bot de o asa mindrete de ministru ?!

  Oki !
  Acum astept sa ma injurati la greu si sa ma categorisiti vindut , securist , om al mascariciului .
  Ca e mai susor decit sa gindim , n’asa?

 118. olimpiu65 Says:

  la concertul Lady Gaga 30.000 participanti, in Piata Universitatii nici 300 participanti. atat ne intereseaza!

 119. sandi Says:

  Virgil Ilie spune:
  Aloooooo !
  Mai fratilor , tara asta nu sta in Pivniceru !
  Care-i problema ?
  Altul la rind , si rapid …
  Pai daca se intimpla asta in Anglia bunaoara , engezoaicei Pivniceru ii sarea populimea in ajutor sa nu cumva sa se stearga pe bot de o asa mindrete de ministru ?!

  ****
  Hai ca-ti scapat de ea. Linistiti-va !

 120. dorut Says:

  @ Virgil Ilie, ai grija, imediat ce rezolva cu mitingul si mai tarziu cu CCR-ul, ti-o iei de la Roxana.

 121. sandi Says:

  dorut spune:
  joi 16 august 2012 la 6:28:03 pm
  @ Virgil Ilie, ai grija, imediat ce rezolva cu mitingul si mai tarziu cu CCR-ul, ti-o iei de la Roxana.
  *****
  Aoileuuu ! Ce vrei sa zici ? Ca si-a uitat-o la ea acasa ?!?

 122. ondina Says:

  Lumeajustitiei.ro a luat un interviu in exclusivitate Marianei Alexandrescu (foto) fosta consiliera pe probleme juridice a lui Adrian Nastase in perioada in care acesta era premier al Romaniei. Fost judecator de cariera, Mariana Alexandrescu clarifica imaginile cu judecatoarea Mona Pivniceru, prietena sa de ani de zile in AMR, imagini servite „pe surse” la RTV, in care Mona Pivniceru, fara a cunoaste a cui e masina, s-a urcat in Audi-ul familiei fostului premier Adrian Nastase, dupa ce Mariana Alexandrescu pleca de la Dana Nastase unde fusese intr-o vizita in data de 14 august, iar la plecare i s-a pus la dispozitie masina familiei cu sofer pentru a fi dusa acasa. Pe scurt, Mariana Alexandrescu a sunat-o in drum pe Mona Pivniceru si a intrebat-o daca poate sa treaca pe la ea sa o ia si sa mearga impreuna la domiciliul ei, ca sa discute probleme personale si sa serveasca o felie de tort intrucat a doua zi era sarbatoarea Sfintei Maria, si era ziua de nume a amandurora. Mona Pivniceru nu a stiut niciun moment a cui e masina in care se urca!

  Doamna Alexandrescu, e scandalul cat casa cu doamna Pivniceru urcandu-se in masina familiei Nastase. Cum s-a intamplat asa ceva? Stia Mona Pivniceru in ce masina se urca?

  Eu sunt prietena de ani de zile cu Mona Pivniceru. Este ingrozitor si foarte urat ceea ce se intampla si asta imi demonstreaza ca serviciile secrete au filat si au ascultat. Va spun asta pentru ca in primele secvente pe care le-am vazut la RTV am identificat in prima poza garajul familiei Nastase.

  Deci sa intelegem ca masina a plecat de acasa de la locuinta familiei Nastase. Cum ati ajuns dvs in masina aceea?

  Mona Pivniceru habar nu a avut in ce masina se urca. Si acum sa va explic foarte clar cum stau lucrurile! In ziua de 14 august, eu, care sunt in relatii foarte bune de ani de zile cu Adrian si Dana Nastase, am facut o vizita Danei Nastase, care a vrut sa ma vada si sa-mi spuna „La multi ani!” cu o zi inainte de Sfanta Maria. Am plecat la familia Nastase cu un taxi, iar cand sa plec, Dana Nastase mi-a spus ca imi da ea masina sa ma duca acasa, mai ales ca nu ma aflam intr-o stare fericita, intrucat sotul meu a decedat in urma cu doua luni. Repet, nu fac parte din cercul de prieteni al familiei Nastase, iar prietenii mei nu sunt si prietenii lor, nu se intersecteaza… Drept urmare, subliniez ca Mona Pivniceru nu-i cunoaste pe sotii Nastase si nici pe copiii lor. Cand am plecat, Dana Nastase mi-a dat masina cu soferul, care nu era Andrei sau celalalt baiat. Am sunat-o pe Mona Pivniceru sa o intreb daca pot sa trec sa o iau sa mergem la mine acasa, ca sa mai stam de vorba ca vechi prietene si sa servim o felie de tort pentru ca a doua zi era sarbatoarea Sfintei Marii si noi purtam acest nume, fara sa ma gandesc o clipa ca as putea sa-i fac vreun rau. Vreau sa subliniez ca prima data cand s-a dat azi filmul la RTV am fost foarte atenta si, prima imagine, care nu s-a mai dat dupa aceea, a fost cu masina care pleca din fata garajului familiei Nastase. Deci e clar ca au mers dupa mine, au pozat pe urma momentul in care am ajuns acasa la Mona sa o iau din fata blocului… Imi pare groaznic de rau ca i-am facut Monei un rau imens, fara sa-mi dau seama, in conditiile in care ea habar nu a avut a cui e masina pana in momentul in care s-au difuzat imaginile la televizor.

  Cand ati lucrat cu Adrian Nastase si cand v-ati imprietenit cu Mona Pivniceru?

  Am fost consilier pe probleme juridice al premierului Adrian Nastase in perioada 2003 – 2004. Sunt membru fondator al Asociatiei Magistratilor din Romania din anii ’90. Cu Mona, care a venit mai tarziu in asociatie m-am imprietenit intrucat ea este o persoana deosebita si din punct de vedere moral si profesional si nu mi se pare ca prietenia a ajuns ceva de ascuns sau ca trebuie sa ne rusinam intr-o societate normala de lucruri firesti in orice lume civilizata.

  Contactata telefonic de Lumeajustitiei.ro dupa difuzarea fimului la RTV, judecatoarea Mona Pivniceru ne-a declarat suplimentar fata de ce a spus pe postul de televiziune: „Sunt socata si siderata in ce masina am putut eu sa ma urc! Habar nu am avut pana acum! Ce pot sa mai spun?! Nu am nicio vinovatie!”

 123. olimpiu65 Says:

  test

 124. dorut Says:

  @ Virgil Ilie, am si eu o intrebare pentru toti si in special ptr Roxana. Stiti cumva cum se face ca Dna judecatoare Mona Pivniceru a respins toate cererile de retrocedare a proprietatilor? O fi de la educatia comunista?

 125. cineva Says:

  Mona Pivniceru nu ia in calcul renuntarea la portofoliul justitiei, a declarat pentru Agerpress! Corect! Muie ba securistilor sper sa muriti in chinuri ca pute ingrozitor din cauza voastra! S-a fasait repede si raitaru! Gata cu treaba! Sictir jigodiilor! Nu mai are voie sa se intalneasca nimeni cu nimeni ca asa vrea basitu vostru, imputitilor! Ete ca nu-i chiar asa!

 126. olimpiu65 Says:

  Bun deci revin :: concert Lady Gaga 30000 participanti, Piata Universitatii ora 18 nici 300 . No comment!

 127. olimpiu65 Says:

  testul a mers comentariul s-a dus in spam. tot mai bine

 128. cineva Says:

  Ba basistilor, ba securistilor si ba imputitilor! Indiferent daca se intoarce basitu sau nu la treicoceni voi impreuna cu el n-o mai duceti mult! E gata bre jigodiilor! Veti avea ocazia sa testati pe pielea voastra ce va zic! Cat de repede!

 129. ondina Says:

  Acuma, vor sa-i bage pe gat Monei Pivniceru si ca a participat la o sedinta a PNL, cu toate ca era firesc sa participe, pentru ca PNL trebuia sa stie daca are acordul clar al judecatorului pentru postul de ministru al Justitiei, decizia fiind una politica si de grup a partidului. Dar cand ”ministrul independent” Monica Macovei participa tot timpul la sedintele de partid ale PDL, nu s-a mai sesizat CSM-ul. Atunci era bine, era cool, era portocala curata si fresh-cancan, nu?

 130. ALM Says:

  @ Stejarul
  Regret că n-aţi înţeles tragi-comicul situaţiei. Noua Securitate lucrează! Şi măcar dacă au lucra toate fostele servicii, că atunci ar mai rămâne ceva şi românaşilor. Dar lucrează numai poliţia politică, cu toate armele: dube, intimidări, propagandă antinaţională în slujba chiorului, fără nici cea mai elementară perdea!

  Vizita lui Geoană la Vântu a fost o flatulenţă (adică un vânt). Dar, propaganda noii Securităţi, fără să se întrebe în ce bază a fost filat non-stop Geoană, a dat drumul la placa băsistă cu poşta şi sarea, asmuţind adulmecătorii băsişti împotriva celor care voiau schimbarea. Atunci, băsiştii au furat alegerile ca la balamuc, opziţia fiind timorată de agresivitatea poliţiei politice băsiste, care nu a schiţat măcar o verificare a plângerilor depuse de opoziţie …

 131. sandi Says:

  Din ciclul : ” Condamnarea Securitatii de catre Basescu ” ,

  ” Marius Oprea: Niciun securist nu a fost condamnat. Torționarii au pensii imense”

  http://lupta-ns.blogspot.ro/2012/08/marius-oprea-niciun-securist-nu-fost.html

 132. sandi Says:

  @ Roxana sau ceilalti ,
  Stie cineva ce se intampla cu Alison Mutler , corespondentul AP la Bucuresti ? Nu am mai vazut-o in public ( mass media ) de mult timp . O fi plecat ?

 133. sandi Says:

  Din ciclul : ” Shtrul e la datorie ” ,

  ” La peste o săptămână de la scrisoarea Curții Constituționale către instituțiile europene, despre presupusele presiuni la care sunt supuși judecătorii Curții, iese la iveală un amănut care pune sub semnul întrebării independența și neutralitatea unui serviciu secret.

  Potrivit informațiilor De Ce News, scrisoarea cu pricina ar fi fost redactată de către fostul premier, Mihai Răzvan Ungureanu, după care, pe filiera unor lucrători SIE, care au rămas fideli fostului lor șef, ar fi ajuns la instituțiile europene.(…)

  http://www.dcnews.ro/2012/08/este-mihai-razvan-ungureanu-autorul-scrisorii-ccr-adresata-institutiilor-europene/

 134. ondina Says:

  ultima oara a scris pe 29 iulie despre referendum

 135. sandi Says:

  Addendum la cele de mai sus :

  Si tataia Melescanu doarme in bocanci !?

 136. Virgil Ilie Says:

  Chiar nu ati inteles despre ce e vorba …

  Doamna Pivniceru nu mai poate fi numita prea curind la Ministereul Justitiei , pentru ca neispravitii de la CSM s-au „autosesizat” , iar cazul de astazi , alaturi de faptul ca a participat la nush ce sedinta a PNL , a fost dat spre solutionare Inspectiei Judiciare .
  Pe cale de consecinta se amina la calendele grecesti avizul CSM pentru a ocupa functia .

  Ori ce zic io ?…
  Io zic ca daca mascariciul se intoarce la Cotroceni , si nu i se ia inainte jucaria procuraturii , o sa fie dupa aia alergatura pe USL-ei ceva de nu se poate .

  IN CONCLUZIE , EU CRED CA TREBUIE ACUM NUMIT UN MINISTRU LA JUSTITIE SI TOT ASTAZI SCHIMBATI CODRUTA SI MORAR CA LE-A EXPIRAT MANDATUL .

  Dupa aia Basescu se poate reintoarce la Cotroceni si sa stea acolo cit pofteste .
  Altminteri , cu jucaria procuraturii la ordinul lui , e jale !!!

 137. Ovidiu Says:

  Judecătoarea Mona Pivniceru a declarat joi pentru AGERPRES că nu ia în calcul varianta renunţării la funcţia de ministru al Justiţiei deoarece ”nu toată lumea este şantajabilă”.

  ”Eu nu iau în calcul această variantă (n.r. a renunţării la mandatul propus pentru funcţia de ministru al Justiţiei) pentru că nu toţi suntem şantajabili. Faptul că cineva m-a fotografiat ieşind din blocul în care locuiesc şi intrând în alt bloc, urcându-mă într-o maşină care nu am ştiu a cui este, nu găsesc că este un lucru incriminant”, a punctat Mona Pivniceru.

 138. Radu Humor Says:

  Trebuie să-l înțelegem și pe Ponta, care s-a văzut singur printre hienele UE, curve bătrâne care au știut să-l dezbrace rapid de hainele/interesele românești, obligându-l să termine rapid…. cu principiile și să achite pe loc nota de plată pentru cele 11 numere/porunci
  Și acuma sincer să fim, cine nu se gândea că pragul de 50%+1 este un fleac,ușor de îndeplinit, dacă nu in tervenea nerușinatul și ilegitimul boicot al lui Băsescu, care ca să fie sigur l-a chemat în ajutor și pe Victor Orban !
  Din acel moment trebuia ca Ponta să-și strângă jucăriile, să le arate obrazul, sau mă rog, altceva, spunându-le PA !
  Ați trișat, nu mai am nici o obligație să-mi țin cuvântul dat
  Și ar fi trebuit ca restul condițiilor, printre care cele cu neatingerea de DNA, Procuror General, etc, să fie date uitării !
  Ba, mai mult, în urma implicării lor brutale, ilegale și neconstituționale în procesul electoral să fie urgent demiși !
  Ceea ce încă se mai poate face
  P.S. Dacă Ponta nu înțelege nici acum acest lucru este terminat politic !

 139. Pivniceru. Mona Pivniceru! « Mihai Hristea Says:

  […] dorim pe dumneaei ministru al […]

 140. altcineva pt. Roxana Iordache Says:

  Nu sunt, asa cum pari a crede, un basist infiltrat pe blogul tau, avand – vezi Doamne! – „misiunea” de a-ti taia elanul. Cunosc, de multi ani, cate parale face basescu si-l urasc in consecinta (nu l-am votat si nu l-as vota vreodata). De aceea cred ca nu merit expedierea la origini, pe care mi-o sugerezi cu gratie. Asa cum spuneam, sunt un antibasist convins, dar care isi permite si unele indoieli. Un optimism exagerat nu mi se pare deloc eficient in timpurile pe care le traim, desi inteleg cumva atitudinea ta in sensul acesta. Petre Tutea spunea ca „doar pesimistii pot fi rafinati, optimistii sunt cam plavani”. Acestea fiind spuse, promit ca nu voi mai posta nimic pe blogul tau (scuze, am crezut ca e un loc unde se pot exprima liber si civilizat opinii).

 141. Argusdre Says:

  Vazand si constatand postura de non-combatanta a actualului Guvern USL privind apararea cetatenilor romani care au votat la Referendum, impotriva abuzurilor dementului national prin CSM, Parchet, SRI, etc, incep sa ma conving ca USL e prea sigura de castigarea alegerilor din toamna, de aia stau cu sula-n sus la soare, la plaja, si-i doare nici in cur….Cu alte cuvinte, face exact ce face face si PDL+ Basescu, adica nu o intereseaza de cei multi si prosti, ca deja aproape ca sunt la putere

 142. razbelut Says:

  Fratilor voi puteti sa judecati cu capul vostru si fara sa va lasati dusi de valul manipularilor basiste?
  nu vedeti ca ei vor sa-i distruga pe toti cei care indraznesc sa fie anti base chiar dac distrug si tara asta?

 143. sandi Says:

  Răzvan Belciuganu – jurnalist de investigaţii:
  „M-au urmărit când am spus că americanii acoperă matrapazlâcurile din SRI”

  http://www.cotidianul.ro/m-au-urmarit-cand-am-spus-ca-americanii-acopera-matrapazlacurile-din-sri-191594/

  Alo ! Ce-i linistea asta pe aici ? Ati fugit dupa instructiuni ?!?

 144. sandi Says:

  Este una acum la Razvan Dumitrescu . Florea parca . Desteapta fata !

 145. Dawson Says:

  @Sandi
  Serios, lasa-l pe Razvan in pace!
  Toata tampenia asta cu securicii imi provoaca greata.

 146. Virgil Ilie Says:

  Pesimistul , e un … optimist informat !

 147. Last Says:

  Senatu’ poa sa ii cheme la ordine pe cei din CSM. Si destitui. Ce ace USL ?

 148. sandi Says:

  @ Dawson praleo
  De unde postezi ? Din Gaza ? Daca nu vrei „securici” ia bunghesti aici :

  http://www.ziuanews.ro/stiri/se-agita-apele-in-orient-israelul-este-gata-sa-atace-iranul-82535

  Bahta delo delo !

 149. sandi Says:

  @ Roxana,
  Pe unde esti ? Te-au saltat procurorii baisti ? Spune-ne urgent. Unii ca sa dam declaratii sa te salvam, altii sa te „ingropam” !!

 150. Virgil Ilie Says:

  VAD CA NU ATI INTELES …

  Eu spun ca Mona Pivniceru nu e de neinlocuit .
  In plus , doamna Pivniceru o sa fie numita la Ministerul Justitiei la calendele grecesti avind in vedere mai noua sesizare a CSM .
  Acuma , daca Basescu se returneaza la Cotroceni , cum de altfel se cam anunta , si o sa ii aibe la indemina pe Codruta si Morar e vai si amar de USL pina la alegeri .
  Asa ca USL trebuie sa numeasca astazi un ministru al justitie si sa schimbe pe cei doi de la parchete tot astazi .
  Pricepe cineva pericolul sa ii lase acolo ?!

 151. sandi Says:

  Itzik vrea urgent partid !

  http://www.pesurse.ro/#/2012/08/16/mru-catre-sustinatorii-sai-suntem-cel-mai-mare-ong/

 152. sandi Says:

  Virgil Ilie spune:
  joi 16 august 2012 la 8:07:27 pm
  VAD CA NU ATI INTELES …

  Acuma , daca Basescu se returneaza la Cotroceni , cum de altfel se cam anunta , si o sa ii aibe la indemina pe Codruta si Morar e vai si amar de USL pina la alegeri .
  *****
  Uraaa ! Aplauze !

 153. Virgil Ilie Says:

  http://www.jurnalul.ro/webcam/piata-universitatii-teatrul-national-345.html

  Iote aici este Roxi , alaturi de sutele de mii de Bucuresteni care au iesit in strada .

 154. Virgil Ilie Says:

  Sandi …

  CINE II IMPIEDICA PE IMPIEDICATI SA II SCHIMBE ?!
  Cumva io ca ii critic ca nu ii schimba ?!

 155. olimpiu65 Says:

  30000 la concert 300 la miting

 156. sandi Says:

  He-he-he ! Si cine tot zicea pe aici… in strada … in strada !

 157. sandi Says:

  Au murit de mult demonstratiile alea mamut contra Batranului Bolsevic !

 158. Dawson Says:

  @Sandi
  Am vb la tel. S-asr putea sa stie lumea ce.

 159. Dawson Says:

  @Virgil Ilie
  Bai, tu nu intelegi ca Base e dusmanul national???

 160. sandi Says:

  De Basea numai o singura Doamna ne poate scapa ! De ea nu-l poate scapa nici mama serviciilor secrete !

 161. Virgil Ilie Says:

  Ba inteleg !
  Ce nu inteleg e de ce se poarta astia cu el cu manusi ?!

 162. olimpiu65 Says:

  eu am fost la ora 18 au mai amanat marsul dar nu cred ca erau mai mult de 100. acum eu m-am intors poate s-au mai strans dar nu se arata vreo frenezie, in rest cam tot aceia care au luptat si pe frig in iarna

 163. sandi Says:

  Iata aici unu’ care are cojones ! 🙂

  http://www.pesurse.ro/#/2012/08/16/berlusconi-se-pregtete-s-reintre-n-scen/

 164. sandi Says:

  Proasta planificare ! Miting anti-basist la ora cand se produce Lady Gaga pe scena !!

 165. sandi Says:

  SRI – un pericol pentru democrație și libertățile cetățenilor români

  http://www.cotidianul.ro/sri-un-pericol-pentru-democratie-si-libertatile-cetatenilor-romani-191593/

 166. Virgil Ilie Says:

  Sandi …

  Nope , ideea poa sa fie buna .
  Poate la sfirsitul concertului o cirmesc aia si prin Piata , ca altminteri oricum nu ii urnea nimeni din casa .
  Acuma , la concert sunt max 30-40.000 . Restul pina la 1.5 milioane de bucuresteni cu drept de vot unde sunt ?…

 167. Florian Says:

  @Virgil Ilie
  Mai mult ca sigur ca, din cele 1,5 milioane de bucuresteni cu drept de vot, nu au stiut nici macar o mie despre manifestatia de azi. Stim noi, cei de pe blogul Roxanei, si poate mai stiu alte cateva sute de pe alte bloguri.
  Iar astazi nicio televiziune nu cred ca a dat imagini din Piata Universitatii, sau din timpul marsului la sediul PD-L. Asa ca, daca nu s-a mediatizat nimic, probabil ca si maine vom fi tot vreo 200, cati am fost azi.

 168. Dawson Says:

  Am pus un discurs de Kennedy:
  http://hristea.wordpress.com/2012/08/16/no-church-tells-me-how-to-vote/
  Stiu ca multi dintre voi sunt republicani, dar eu sunt liberal autentic.

 169. MB Says:

  Procurorii pot fi audiati in Parlament. Amanunte, legile, aici (in ultima treime a articolului):
  http://bibliotecarul.blogspot.ro/2012/08/comunicate-de-presa.html

 170. recollector1973 Says:

  Stupid cum pot uni sa spuna ca la Universitate sunt 300 de oameni, fara sa cunoasca istoricul demonstratiilor in Romania.
  Probabil sunt copii (pana in 25 de anisori).

  Nici nu era nevoie sa vina GAGA la Bucuresti.Oricum erau 200-300 indiferent de situatie.

  Pentru astia mai tinerei : romanul este CALM, RABDATOR si traieste cu SPERANTA.

  Pana cand CCR nu da o decizie, sa nu va asteptati la mari proteste.Nici Stefan nu s-a luptat cu turcii INAINTE sa intre turcii in tara.

  Toti basistii de aici sa ia aminte : rugati-va ca CCR sa VALIDEZE referendumul, pentru ca daca il vor INVALIDA, va fi nasol nu numai pentru basescu, ci si pentru udrea, videanu, pinalti, flutur, pana la sediile PDL din toata tara si membri de rand ai PDL.

 171. Despre convocare Says:

  […] Georgescu Scriu iute si piperatIMPERTINENŢĂ FĂRĂ PRECEDENT A CSM, CARE SFIDEAZĂ PREŞEDINTELE CONSTITUŢIONAL ŞI PROCLAMĂ DI… […]

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: