POZIŢIA PREŞEDINTELUI ROMÂNIEI

Foto: Octav Ganea

În raport cu aroganţele lui Barroso şi ale Departamentului de Stat, care ar trebui să fie, după voi, poziţia preşedintelui Antonescu?

Eu zic aşa: UE lui Barroso. Şi Hilarei Clinton, un trabuc. Marca Monica Lewinsky.

Serios, faţă de funcţionăraşul de la Departamentul de Stat, atitudinea guvernanţilor români trebuie să fie în conformitate cu rangul trimisului. Să-i dea un director din MAE să se întâlnească cu el. Atât.

Înţeleg, de altfel, că vine ca să-l retragă pe Gitenstein. Nu de alta, dar rezultă că e ambasador degeaba, din moment ce n-a fost în stare să-i informeze şi a pus pe drumuri funcţionăraşul cu Eurasia. Să mai înveţe măcar geografie.

Sigur, sunt şi provocări pentru ca noi să fim în situaţia să ripostăm, să devenim euro-ostili şi americanofobi, de unde eram cei mai fideli parteneri şi aliaţi. Şi să se fluture imbecilitatea cu Rusia. De parcă am trăi în pădure. Şi de parcă n-ar trebui să avem relaţii diplomatice şi comerciale normale, în interesul României. Ci doar în detrimentul nostru. Şi în favoarea unor interese străine, în faţa cărora defunctul regim Băsescu a angajat aservirea ţării.

Cred că e cazul ca preşedintele Crin Antonescu să apere România. Nu mai suntem pe vremea în care eram obligaţi să cedăm, succesiv, Basarabia şi Ardealul – şi încă fără luptă.

Chiar trebuie să înveţe unii să ne respecte. Să priceapă că am învăţat să ne respectăm. Şi că nimeni nu-şi permite să dea ordine României. Şi nimeni nu-şi permite să ignore voinţa naţională, exprimată puternic de poporul român.

O declaraţie de la Cotroceni e binevenită. Dar poate că s-ar impune şi o scrisoare, scurtă, la obiect, elegantă şi fermă, a preşedintelui României către aroganţii care îşi închipuie că ne patronează.

Cred că şi premierul Ponta ar trebui să-l pregătească pe Barroso, Comisia Europeană, în general, cu gândul că poporul român a decis şi că voinţa naţională e ireversibilă. Băsescu a fost ales cu 5,2 milioane de voturi şi demis cu 7,4 milioane. Trebuie să li se explice absurditatea că dacă ar fi fost cvorum conform unor date moarte, erau suficiente 4,5 milioane de voturi pentru a-l demite. Trebuie să li se explice că din vina unui fost ministru de Interne, care a comis ilegalitatea de a nu actualiza lisele electorale conform adresei INS, s-au luat în calcul liste de mult depăşite. Trebuie să li se spună precis că data stabilită de Curtea Constituţională pentru predarea listelor actualizate este 31 august. Datele INS privind ultimul recensământ şi alte informări trebuie trimise la Bruxelles, Strasbourg şi la Departamentul de Stat. Nu de alta, dar să nu aibă vreun şoc şi să colapseze. Că prea îi frământă grija noastră.

Apropo, funcţionăraşu-ăla de la Departamentul de Stat e însărcinat cu problema Siriei şi o alătură României. Ăştia chiar n-au nici un pic de ruşine?

Oricum, SIE ce păzeşte? Nu doar că n-a explicat cum de nu a contracarat campania concertată împotriva (intereselor) României, aşa cum i-a cerut preşedintele Antonescu, directorului Meleşcanu. Ci chiar recidivează în pasivitate. Ca dovadă, scrisoarea chiar stupidă de la Barroso către Ponta. Şi comunicatul de-a binelea imbecil de pe site-ul Departamentului de Stat cu privire la România. Pentru asta plătim serviciile? Ca să facă poliţie politică în ţară şi să lase ţara expusă agresiunilor externe fără precedent postbelic?

Deci, cred că preşedintele Antonescu ar cam trebui să cheme la raport serviciile. Temele sunt mai multe. Nu în ultimul rând, ascultatul telefoanelor. Poate chiar un CSAT. Poate chiar un director revocat.

Poporul român trebuie să aibă garanţia unui preşedinte care apără ţara şi o reprezintă cu demnitate. Nu suntem sat fără câini şi nici ţară câştigată la belciuge.

Suntem aliat NATO şi partener în Uniunea Europeană. De pe poziţii de respect şi egalitate.

S-a terminat cu slugărnicia de pe vremea lui Băsescu. Să fie clar.

Ne-am ales destinul. Nimeni nu are dreptul să-şi bată joc de România.

54 răspunsuri to “POZIŢIA PREŞEDINTELUI ROMÂNIEI”

 1. Neveu01 Says:

  Mergeti aici si dati UE celor carora li se cuvine:

  http://ec.europa.eu/commission_2010-2014/president/contact/mail/index_en.htm

  Sir,
  I suggest you to send some military forces to break down the insubordination of the little colony named Romania.
  Only this way you can keep under supervision the rest of the UE Emporium!!!

  And now, seriously, my two cents are that neither you or somebody else from outside Romania has the RIGHT to dictate or demand the Romanian people or Romanian government what to do with its own regime.
  The fact that you do this is that the intention of the European economic powers like Germany, France,Belgium to be exploitative in all the relationship with the rest of the Europe.
  I can tell you that you won’t succeed, Mr. President because there was no Emporium to resist in time, especially when it is commended in such way like you do.

  Good luck achieving other goals, in regard to other tasks that you have and witch are, hopefully, designated to serve the humanity not only the interests of a few people that are surrounding you.

  Good day, Mr. President!

 2. plano Says:

  Dar pe europarlamentarii PSD și PNL nu-i bagă nimeni în seama pe le Bruxelles?
  Stau de lemn Tanase si se uita cum Monica Macovei le suflă in nas comisarilor Comisiei Europene numai puturosenii basiste? Tare se tin astia de nas cand vorbesc despre Romania.
  De ce-i plătim să ne reprezinte in Parlamentul European? Doua europarlamentare sunt si sotii ale liderilor USL:

 3. Roxana Iordache Says:

  Octav, mă îndoiesc că paragraful privind „ţările exploatatoare” e oportun. Dimpotrivă. Şi n-aş pune nici punct după Mr 🙂

 4. POZIŢIA PREŞEDINTELUI ROMÂNIEI » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 11 August 2012 – Blog « MAXIMA ABSOLUTĂ CU MĂDĂLIN VOICU. 🙂 PE BUNE! […]

 5. Roxana Iordache Says:

  @plano. Sir Watson s-a exprimat clar. Pricepe şi tu că PES e ezitant, pentru că unii socialişti sunt îmbârligaţi în interese cu PPE.

 6. Marius Mina Says:

  Acum este momentul sa-l punem la respect pe Gitenstein . Vreti sa atacati Siria si Iranul , ok , dar o faceti de pe portavioanele voastre. In niciun caz de pe teritoriul romanesc.

 7. Radu Humor Says:

  Jocul ăsta murdar pe care-l fac UE și USA are drept scop intimidarea celor doi, dar în special al lui Crin Antonescu, care se dovedește un naționalist luminat ! Este până la urmă un șantaj ordinar , de genul, hai că până la urmă suntem de acord, dar pentru asta trebuie să fiți și voi de acord cu 1,2,3,4,5,6 lucruri pe care vi le cerem noi !
  Niște mizerabili, care așa procedează peste tot unde nu li se trântește ușa în nas.
  Sper ca la Cotroceni să li se întâmple acest lucru, singurul pe care-l merită asemenea bestii CP, care se coboară la nivelul lui Băsescu pentru a-și putea ține mai departe sub papuc vasalii !
  Acreditarea loviturii de stat este cea mai descalificantă atitudine pe care puteau să o vânture niște oficialități în relațiile cu un partener fie UE, fie Mort Atalantic.
  Ce bine i-a citit pe ăștia chiar unul de-al lor, celebrul bărbos Karl !

 8. Marius Mina Says:

  Radule, ptr asta ai nevoie de COJONES si de oameni care sa te sustina , nu de gloabe perverse

 9. Marius Mina Says:

  Udrea vagaboanda a iesit la produs, din genunchi a sarit in asternuturi

 10. cip.s Says:

  da ma mariusica, ca udrea are cu ce! pai o vezi tu pe ratutita asta de roxi sa poata face asta? si urata si fara asternuturi….

 11. Radu Humor Says:

  Marius Mina
  Ai sesizat perfect motivul pentru care se cramponează ăștia de Băsescu :mrgreen:
  Singurul dement care strâns cu ușa ne-ar băga într-un război care nu-i al nostru !
  Cât de mizerabil poți fi să afirmi că armata unui stat ca Siria nu poate face rebelilor , cînd ei sunt mercenari în toată regula plătiți să dea lovitura de stat .
  Una adevărată , criminală și cotropitoare, nu cum încearcă să considere schimbarea democratică din România !

 12. Marius Mina Says:

  Udrea are ca e meseriasa in bransa , de la 16 ani produce . O baga pe treaba un tigan din Buzau . Apoi a trecut granita sarind peste liniile de tramvai cu frica , sa nu se electrocuteze. A preluat-o Geta, o bruneta cu ochi verzi si experienta in consumul bucurestean de prostitutie…Asa a ajuns la Niro care i-a pasat-o ospatarului Dorin Cocos . Uite asa a devenit cocosul , peste 😉

 13. Marius Mina Says:

  Cip.sugi -_Eu zic sa bagi un mars direct prin ma-ta Udrea pina in slaninile lui Ana Zvirid , repejor pina nu va bagam la puscarie , pregatirea ptr apel, viermilor . va luam si din Jordania sau Cayman Islands

 14. ioana Says:

  pe tine tampitule faci pipi

 15. Virgil Ilie Says:

  He-he-heeee !
  Roxi tii pariul ca o sa faca sluj ?
  Sper totusi sa nu mai maimutareasca limba engleza si sa faca sluj in romana .
  Macar atit .

 16. Virgil Ilie Says:

  Acuma … Ce as vrea io sa faca ?
  Pai ce zice Radu Humor , SA II TRINTEASCA USA IN NAS !

 17. Marius Mina Says:

  Cipulea, spune-i brigadierei tale, Ana Zvirid, Ca abia astept sa-i rup noada , ti-o leg de troliebuzul 87 cand o mai face imprudenta sa treaca pe la „Net Security” prin Pajura , pe ea si pe Tugurel pietzarul , sa nu se plctiseasca singura 😉

 18. Marius Mina Says:

  @Virgile, eu l-as trimite pe Fane Spoitoru sa se intretina cu emisarul Hilarioasei, sa-l invete barbut si box cu umbra

 19. J o h n s o n Says:

  americanul vine sa-i dea preavizul omului din gheretă si sa-l bage intr-un program al martorilor si al fostilor dictatori ascunsi pe cate o insula exotica la alegere…

 20. cip.s Says:

  mariusica, ma inmuiasi de tot! 🙂
  mai ai ceva pe teava sau assta e tot?
  nu-i asa ca nu vrei sa ma apuc sa te injur…?

  Jos Basescu!

 21. fluxnews Says:

  Esti buna rau. La scris, ca altfel, de unde sa te cunosc? Bafta

 22. Adriana Olteanu Says:

  „Nimeni nu are dreptul să-şi bată joc de România.” AMIN!

 23. Dan Says:

  cipriane, nu il veti impune pe MRU, nici macar pe basescu. Oricum 2014 este deja prea tarziu pentru voi si ei.

 24. cip.s Says:

  Nu mai e mult pana la decizia CCR! Noi nu impunem pe nimeni! SSe impun ei…! Dupa cum spuneam…Superbase pana in 2014, apaoi MRU! De cacarau su tonta vom afla din carti si din articolele vremii…

 25. barbarul Says:

  cip -smenare cine posteaza in locul tau pentru ca fiind analfabet tu nu poti ? Ragai si probabil ala/aia se executa traducand din tiganeasca ta intelectuala . Pentru voma din seara asta udrea te recompenseaza cu un cornet de seminte !

 26. Neveu01 Says:

  Corect zis, cornet de seminte.
  Sa i le scuipe-n mecla.

 27. Critic Says:

  Bă cipu pulii mele o fuţi pe mă-ta de labagiu păduchios. Vezi că-ţi bag nişte băieţi să tragă apa peste capul tău de mort. Fii sigur că acolo ajungi. Ai impresia că noi nu ştim cine eşti şi unde stai? Ştii de câte ori puteam să te trimit să vezi ce mai face tactu lui tactumare? Ai mare grijă ce faci, la fel putoarea de Udrea şi toate otrepele. Ne e scârbă să vă futem.

 28. Ionel Says:

  De ce nu sunt cenzurate mesajele obscene?

 29. Neveu01 Says:

  Ionelule,
  unii se simt bine doar cand is inveliti in cacatul propriu; ai ceva impotriva lor?
  cip.sugel e si el unul dintr-aia.
  acum cica s-a dus la nanica.
  isi ia biberonul in buze ca i s-or uscat de-atatea pupicuri.

 30. Neveu01 Says:

  test

 31. Un simpatizant poate neutentic ... Says:

  „Mai Simpatizantule dobitoc .
  Te-am rugat frumos , si nu o data , te-am tot lasat , te-am tot ocolit , m-am tot facut ca nu vad …
  Contitui dobitocule habarnist sa ma jignesti .
  Ca ti-ai da prosteste cu presupusul crezind ca stii tot , nu ar fi o problema , dar nu uiti deloc neispravitule sa ma si jignesti .
  Ia mai du-te ma in pizda ma-ti aia proasta cate te-a facut fara pereche !
  Tu crezi ca toti cei care se preumbla pe aici sunt niste neica nimeni cretini ca tine , care se mai si ascund viteji nevoie mare dupa nush ce nume de imprumut , rahatule ?
  Ma prostule , iote cum facem …
  Vii si-ti arat arhiva boule din 2008 incoace , dar in schimb o aduci si pe ma-ta .
  Daca am arhiva o futi .
  Poate mai face un prost ca tine sa ai pereche .
  Daca nu o am , te pup io si pe tine si pe ma-ta aia proasta care te-a facut , in cur .
  E bine boule ?”
  _____________________________________________
  @Gilica ,

  Ca sa zic Gile ,sunt impresionat cand vad ca o iei pe aratura si ca esti incapabil sa te mai controlezi 🙂 .Este limpede ca doar faci ce stii tu in lipsa de argumente sa faci ,adica injuri de zor,doar ca in locul USLului ai inceput sa ma injuri aiurea pe mine .Era de asteptat intr-un fel ,chiar stiam ca asta iti este nivelul Virgile …

  Acum hai sa iti explic cum stau lucrurile ….”Am fumat” indivizi mult mai zmei decat tine pe banda rulanta,cu amenintari teribile legate de viata reala ,de copii ,sotie ,de profesia mea ,cu injuraturi adevarate , nu ca prostioarele astea ale tale de gradinita 🙂 .Nu m-au impresionat absolut deloc ,ci mai mult simt compatimire fata de astfel de reactii, deoarece cand omul ajunge sa procedeze ca tine , inseamna ca s-a blocat pe totate caile logice si nu mai are ce spune . Te asigur Virgile ca singura lectie pe care mi-ai dat-o tu acum ,este sa am grija ca niciodata sa nu ajung asa de slabut psihic si intelectual ,incat sa ajung sa procedez ca tine… 🙂 .

  Sincer,esti chiar de compatimit daca la varsta ta ajungi sa ai astfel de reactii penibile, de adolescent scolit la profesionala 🙂

  PS:

  Iti spun cu modestie Gile ca pot proceda si eu ca tine,doar ca mult mai temeinic si mai profesionist 😎 . Daca o sa ma apuc de asa ceva, tu pur si simplu vei vedea imagini si vei auzi sunete de la toate persoanele de sex feminin din familia ta ,ordonate frumos ca intr-o revista porno, dupa categorii de varsta ,pozitie sexuala ,tip de perversiune , numar de participanti si decibeli de gemete de durere sau strigate de indurare.Pentru morti ai avea o rubrica speciala de „spiritism sexual” cu aventuri in cripta in care se afla si cu mesajele lor pentru tine. Intelegi Gile ce iti spun ?! 😎 .

  Nu procedez insa ca tine din doua motive :

  1)Sa ajung sa procedez ca tine imi pare semn de impotenta intelectuala .

  2)Nu cred ca Roxana asa ceva doreste pe blogul ei .

 32. Un simpatizant poate neutentic ... Says:

  @Gilica ,

  Ca sa zic Gile ,sunt impresionat cand vad ca o iei pe aratura si ca esti incapabil sa te mai controlezi 🙂 .Este limpede ca doar faci ce stii tu in lipsa de argumente sa faci ,adica injuri de zor,doar ca in locul USLului ai inceput sa ma injuri aiurea pe mine .Era de asteptat intr-un fel ,chiar stiam ca asta iti este nivelul Virgile …

  Acum hai sa iti explic cum stau lucrurile ….”Am fumat” indivizi mult mai zmei decat tine pe banda rulanta,cu amenintari teribile legate de viata reala ,de copii ,sotie ,de profesia mea ,cu injuraturi adevarate , nu ca prostioarele astea ale tale de gradinita 🙂 .Nu m-au impresionat absolut deloc ,ci mai mult simt compatimire fata de astfel de reactii, deoarece cand omul ajunge sa procedeze ca tine , inseamna ca s-a blocat pe totate caile logice si nu mai are ce spune . Te asigur Virgile ca singura lectie pe care mi-ai dat-o tu acum ,este sa am grija ca niciodata sa nu ajung asa de slabut psihic si intelectual ,incat sa ajung sa procedez ca tine… 🙂 .

  Sincer,esti chiar de compatimit daca la varsta ta ajungi sa ai astfel de reactii penibile, de adolescent scolit la profesionala 🙂

  PS:

  Iti spun cu modestie Gile ca pot proceda si eu ca tine,doar ca mult mai temeinic si mai profesionist 😎 . Daca o sa ma apuc de asa ceva, tu pur si simplu vei vedea imagini si vei auzi sunete de la toate persoanele de sex feminin din familia ta ,ordonate frumos ca intr-o revista porno, dupa categorii de varsta ,pozitie sexuala ,tip de perversiune , numar de participanti si decibeli de gemete de durere sau strigate de indurare.Pentru morti ai avea o rubrica speciala de „spiritism sexual” cu aventuri in cripta in care se afla si cu mesajele lor pentru tine. Intelegi Gile ce iti spun ?! 😎 .

  Nu procedez insa ca tine din doua motive :

  1)Sa ajung sa procedez ca tine imi pare semn de impotenta intelectuala .

  2)Nu cred ca Roxana asa ceva doreste pe blogul ei .

 33. Un simpatizant poate neutentic ... Says:

  Gile,ti-am trimis un raspuns puiule ca sa vezi ce durere in spate am fata de impotenta ta intelectuala manifestata prin injuraturi 🙂 .Se pare insa ca momentan este oprit undeva ,pe la spam probabil . 🙂 …

  Sper insa sa il deblocheze Roxana cat de curand …

 34. Ghita Bizonu' Says:

  http://www.zf.ro/business-international/dilema-premierului-italian-in-italia-austeritatea-sufoca-economia-si-nu-scade-costurile-de-finantare-9937544

  Pariu ca si la noi este la fel?
  Insa FMI stie una si buna: austeritate!!!
  De obicei FMi guita „reduceti taxele”. Da nu TVA ul la alimente nu!Nu!!NU!!!. Cred ca insa ar aplauda scaderea unor taxe pe produse de lux (vizoane, vuitoane, bentleyuri, si alte asemenea produse de prima necesitate ptr etalarea luxului).
  Morala ca de obicei este imorala : ei vor austeritate dar doar ptr catei!

  Acest FMI pare mai degraba o secta faneteca si austeritatea o dogma religioasa ….

  (nu ca as fi contra unui buget echilibrat . Insa sa tai de ola gradinite si spitale ca sa construyiesti o economie de seervicii secrete deja este o cestiune ce ridica problema sanatatii mintale a unora!)

 35. sandi Says:

  @ cipule
  Nu ti-a bagat inca in anusul inferior un cip ? „Servitiile” zic ca astfel chiar Basea o sa gavareasca prin anusul tau superior !
  Schmuck !

 36. sandi Says:

  @ cip-ulica,
  „Servitiile” zic ca daca iti bagi un cip in anusul inferior , o sa ajungi sa scoti pe anusul superior aceleasi sunete ca Basea !

 37. Preaînsticlatu Says:

  @all, sluga asta vrea, atenţie şi ducerea discuţiei la înjurături şi alte blesteme care pot îndepărta anumiţi cititori de pe blog. N-are sens să-i răspundeţi uliţarului.

  @sluga cip.s, scip, etc, doar o vorbă să-ţi mai spun.
  Vrăbioară mică cu buletin de imaş, dacă îţi mai arăţi vitrina când ieşi la maidan, adu-ţi aminte de calităţile tale, acelea de buzilău şi balconar ca să ştii câţi biştari meriţi.

 38. Preaînsticlatu Says:

  Iar sunt la spam.

 39. Virgil Ilie Says:

  D’aia .

 40. Virgil Ilie Says:

  test

 41. bmarinescu41 Says:

  http://bmarinescu41.wordpress.com/2012/07/26/dragomirescu-viorel-o-voce-curajoasa-impotriva-tandemului-criminal-antonescu-ponta-care-perpetueaza-genocidul-la-cim-krivoi-rog/

 42. Marius Mina Says:

  Philip Gordon, emisarul trimis de Hillary Clinton in Romania, a facut ordine intai in Kosovo, unde a hotarat ca o decizie a Curtii Constitutionale de a prelungi mandatul presedintelui de la 9 luni la… 5 ani, e corecta

 43. Marius Mina Says:

  Philip Gordon, emisarul trimis de Hillary Clinton in Romania, a facut ordine intai in Kosovo, unde a hotarat ca o decizie a Curtii Constitutionale de a prelungi mandatul presedintelui de la 9 luni la… 5 ani, e corecta!

 44. florentin Says:

  Adevarul ,asta trebuie sa le spuna tuturor emisarilor !!! Chiar daca vor stramba din nas !!! Kovesi …acasa ,pentru implicarea Parchetului in procesul elecroral ,judecatorii ,care au trimis erata fara sa fie discutata si aprobata in plen…acasa . Nu se poate coabita cu astia in nicio institutie …trebuiesc debasizate !!!

 45. Roxana Iordache Says:

  Dragilor, acum am deschis blogul, îmi pare foarte rău, constat că din nou sistemul vă trimite pe toţi la spam. Doar pentru că am făcut o manevră şi i-am banat neamul lighioanei de aseară.

  Vă mulţumesc că l-aţi ignorat pe scelerat. Aşa trebuie. Vor mai veni, pentru că, vorba lui Crin, la banii furaţi de la popor cu care sunt îngrăşaţi, n-au altă meserie decât să încerce să spurce.

  Deci, v-aş ruga să ignoraţi astfel de jeguri. Şi să continuaţi dezbaterea. Rolul lor, ca şi al băsiştilor la televizor, e de a distruge o dezbatere şi a face totul pentru a discredita personalităţi la nivelul cărora n-ar avea niciodată acces nici cu un lift cu capacităţi până la Mont Blanc. 🙂

  Sper să nu mai intraţi la spam, a mai fost o perioadă acum vreo trei ani, parcă, o perioadă mai lungă, în care trebuia să vă scot pe toţi de acolo. Pe cei care merită.

  Deci, când mai vine câte o lighioană, o ignoraţi în continuare. Când apar eu, vă daţi seama că şterg mizeria. N-are cum să ne atingă.

  Oricum, azi până diseară sunt cu voi, aşa că postaţi, fiindcă şi dacă vă blochează, vă scot imediat.

  Avem multe de vorbit, e o zi frumoasă. A plouat, s-a răcorit, acum e iarăşi soare. Superbă e viaţa de la Dumnezeu, sper şi vă doresc să vă bucuraţi de ea şi să o trăiţi frumos! 🙂

 46. Roxana Iordache Says:

  @Ionel. Nu sunt cenzurate mizeriile imediat, pentru că nu stau tot timpul pe blog. În absenţa mea, vin lighioane.

  @Ioana. Eşti o dulce, i-ai dat o replică letală, dar n-are sens să te cobori. Stai liniştită, pe mine nu mă ating mizeriile-astea. Nici chiar pe mine nu mă ating mizeriile, cu atât mai puţin pe preşedintele Antonescu.

  @Critic. Mulţumesc, prietene, apreciez în mod deosebit ce faci. Dar lasă-l în plata Domnului de psihopat! Nu merită, voi aveţi lucruri mult mai importante de făcut pentru ţara asta. Vă respect la infinit pentru că existaţi şi ajutaţi România să mai existe. Fără voi, era terminată de mult.

  @Kili. Am o rugăminte la tine, ai zis că nu rezişti când te rog – abţine-te o vreme de la comentarii. Cum postezi tu câte ceva, mai ales elucubraţii, cum stârneşti îngrozitor lighioanele băsiste, începând cu însuşi detracatul. Şi începe o împroşcare scârboasă, iar eu trebuie să-mi pierd timpul – şi ştii că nu suport să-mi pierd timpul – ca să şterg de pe faţa blogului meu abjecţiile şi să banez neamurile proaste. Când îţi mai vine nebunia, mai bine sună-mă.

 47. Roxana Iordache Says:

  @fluxnews. Bun venit! Mulţumesc.

 48. st_cip Says:

  Asa m-as plimba pe banu manta colt cu titulescu…! 🙂

 49. Virgil Ilie Says:

  Simpaticule , imi pare rau , dar din pacate ai fost primul care m-ai jignit , ai facut-o in mod repetat , cu toate ca te-am tot rugat sa te feresti de a proceda asa pentru ca voi fi nevoit sa-ti raspund exact pe limba pe care o intelegi .
  Consider incidentul incheiat .

  PS

  Daca doresti sa dai rapsuns la vreuna din postarile mele , inca o data , am rugamintea fo-o cu argumente , fara categorisiri , calificari si jigniri . Daca nu te poti abtine , nu baga in seama ce scriu , ca oricum nu scriu pentru tine .

 50. Radu Humor Says:

  De ce Hilara cu coarne poate fi huiduită în Turcia și urâtul ăsta de Gordon nu poate fi huiduit la București ?!

 51. Marius Mina Says:

 52. Radu Humor Says:

  Grupul de Slugi de la GDS stau ca porcii-n păpușoi, refuzând să comenteze măgăria ordinară a unui individ băgat cu forța în CCR după repetarea votului până la 2 noaptea, care s-a apucat să facă ceva ce nici la întocmirea proceselor verbale de la vreun vechi CAP nu ar fi îndrăznit nimeni să facă !
  După ce s-a luat o decizie în plenul CCR, bună-rea, dar legal și constituțional luată, la comanda lui Băsescu, idiotul ăsta se apucă să trimită o erată, pe care alți idioți o iau de bună ! Deși această erată, de fapt rectificare în toată regula, n-are nici o bază legală, ba mai mult, anulează cu totul prima decizie, spre a-i veni în ajutor celui care-i manevrează ca pe slugi !
  Uluitor ce se poate întâmpla în cel mai înalt for legislativ al țării, mai ceva ca-n țara proștilor !
  Cei de la UE trebuie băgați cu botul în fecalele astea legislative, să afle și ei pe cine apără ca niște disperați !
  Pentru că la rândul lor pierd majoritatea și sponsorul congresului PPE (Băsescu !) ce ar trebui să aibă loc în toamnă la București !

 53. Roxana Iordache Says:

  Ia plimbă-te, mă, jigodie! Plimbă-te. Că te bat eu, femeie, nici n-am nevoie să vină băieţii mei să te facă zob – ceea ce văd că o cauţi, Plimbă-te, ai văzut că dacă vreau, te extermin, nu mai postezi la mine şi dacă vreau, eşti terminat. Ţi-am dat drumul la ameninţarea de impotenţă doar ca să mă distrez. Hai plimbă-te, laşule, doar atât îţi spun, cînd mă mai vezi nu îmi mai linge picioarele. Ştiu exact cine eşti, un impotent păduchios, are dreptate amicul meu. Şi vezi – plimbă-te, că sunt obiectiv naţional, deci, protejat. Dar cum îţi spuneam, te bat eu, n-am nevoie de băieţi. Du-te şi tratează-te, că altfel nici nu-mi pasă cum o să-ţi explodeze calota. 😛

 54. Huhu Says:

  ROMANI DACA NU IESIM ZILNIC IN STRADA LA ORA 18, NU SCAPAM DE DICTATORUL BASESCU!

  ROMANI IESITI ZILNIC IN STRADA DE JOI ORA 18, DOAR ASA SCAPAM DE DICTATORUL BASESCU!!!!!!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: