KOVESI, DEMISIA! GATA CU BĂTAIA DE JOC. CONSECINŢE PENALE PENTRU INFRACTORII ÎN FLAGRANT, BĂSESCU ŞI PD-L, CARE INSTIGĂ LA NERESPECTAREA CONSTITUŢIEI ŞI A LEGILOR ŢĂRII

Cum spuneam ieri, într-o postare cu această temă, Băsescu de facto şi de jure nu mai are de mult nici o putere. Absolut nici una. Deloc. Neam. Oricum ar vrea s-o dea, tot în faţă îi explodează. E demis de popor zdrobitor. Şi nimeni nu-şi permite să ignore 7 milioane şi jumătate de voturi populare.

Cum precizam, sunt, însă, nişte slugi ombilicale prin cârdăşia la nelegiuiri anterioare, slugi care încă mai au o relativă putere de decizie prin instituţii importante, mai precis, Parchetele şi Curtea Constituţională. Slugile dau impresia că instituţiile îi sunt în continuare subordonate individului Băsescu Traian, prin aceea că imediat pun în aplicare ce decretează el în curticica din Piaţa Galaţi.

Tactica se augmentează prin atitudinea de grupare teroristă pe care o exhibă PD-L, care instigă la ilegalitate, respectiv, la anarhie. În ton cu individul – că nu merită calitatea de cetăţean – în bleu, din curticica şi garajul de unde se revendică.

Toate acestea sunt manifestări penale, fiind paralele cu statul de drept.

Infractorii în flagrant, însă, ca să se protejeze anticipat de rigorile legii, urlă delaţiuni în Vest – cele mai stupide minciuni, mai precis, atribuie guvernanţilor români, chiar actele infracţionale ale băsiştilor, iar anumite autorităţi europene, aflate aproape în aceeaşi agonie politică la nivel de UE  ca şi Băsescu în ţară, îşi umflă la noi muşchii din carton. Nesfârşit de ridicol. De exemplu, premierul Ponta i-a răspuns lui Barroso de aşa natură încât să-l pună în situaţia în care a fost Merkel faţă de Băsescu, atunci când a minţit-o că nu există procedura de suspendare în Constituţie.

Dar unii mai slabi de înger sunt impresionabili şi pe asta mizează băsiştii aflaţi în cârdăşie de corupţie cu autorităţi transnaţionale, de la UE şi de peste Ocean. Adică, băsiştii vor să sugereze teroarea, de aşa natură încât oamenii să fie intimidaţi, iar intimidarea să se suplimenteze cu ameninţarea biciului stăpânilor de la UE sau din Washington. Doar că nu mai ţine. Românii nu mai suportă ideea de subordonare internaţională şi nici de supuşenie internă. Cine plusează iresponsabil generează o reacţie de ostilitate fără precedent a românilor până nu de mult, euroentuziaşti şi filoamericani.

Unii, însă, presteză în demenţă. Cum fac Parchetele, în frunte cu Parchetul General. Ceva mai stupid stalinist decât imbecilităţile instrumentate zilele acestea împotriva procesului electoral prin care poporul român a decis eliberarea ţării de Băsescu nici nu s-a pomenit, de la Tribunalul poporului încoace.

Culmea rechizitoriului politic imbecilissim e cel la adresa lui Victor Paul Dobre, acuzat de „abuz în serviciu contra intereselor publice”, pentru că le-a slujit, în momentul în care a autorizat adresa către Curtea Constituţională prin care se declara că Ministerul de Interne nu îşi asumă valabilitatea listelor electorale permanente. Altă ilegalitate a procurorilor a fost darea spre publicare a unor pretinse transcrisuri de convorbiri telefonice între miniştri. Pe ce bază li se ascultă telefoanele miniştrilor? A fost o manevră menită şi ea să intimideze simplul cetăţean.

Kovesi, demisia de urgenţă! O mai mare degradare a procuraturii în ţara asta nu s-a petrecut de când a fost adus comunismul cu tancurile sovietice. Începând cu arestarea listelor electorale, pentru care nici până în ziua de azi Parchetul nu a dat socoteală.

Şi toată mascarada a fost totodată menită să mascheze imensa ilegalitate de la Curtea Constituţională. De altfel, ca să se protejeze anticipat de consecinţe, Zegrean a trimis mizeria de scrisoare la Comisia de la Veneţia şi alte instituţii juridice internaţionale. Dar despre asta, separat. Şi tot separat, despre funcţionăraşul de la Departamentul de Stat care a aruncat un buzdugan mai ridicol decât un hotdog. Urmează. Şi multe altele. Nu în ultimul rând, poziţia preşedintelui României. Nu vă grăbiţi să comentaţi anticipat, toate la timpul lor. Deocamdată, vă invit să spuneţi despre Kovesi, mascarada procurorilor şi instigările infractorilor băsişti.

Anunțuri

35 răspunsuri to “KOVESI, DEMISIA! GATA CU BĂTAIA DE JOC. CONSECINŢE PENALE PENTRU INFRACTORII ÎN FLAGRANT, BĂSESCU ŞI PD-L, CARE INSTIGĂ LA NERESPECTAREA CONSTITUŢIEI ŞI A LEGILOR ŢĂRII”

 1. Lucian Bureriu Says:

  In sediul garajului basean se confectioaneaza toate documentele antinationale. Inclusiv ERRATA a fost facuta acolo, in timp ce Zegrean se imbaia la Neptun. Din pacate Basia-Sa va mai produce nenorociri. D-l Quintus i-a prezis un sfarsit tragic, daca nu demisioneaza. Iar Codrutei o sa-i vina de hac chiar viitoarea doamna ministru al justitiei.

 2. PLANO Says:

  Ce face ministrul justitiei interimar(Ponta) si presedintele tarii(Antonescu) in scandalul interceptarilor telefonice publicate în presa?
  Au trecut 24 de ore.
  Se multumesc doar cu declaratia europarlamentarei Manescu?

 3. BlueEyes Says:

 4. KOVESI, DEMISIA! GATA CU BĂTAIA DE JOC. CONSECINŢE PENALE PENTRU INFRACTORII ÎN FLAGRANT, BĂSESCU ŞI PD-L, CARE INSTIGĂ LA NERESPECTAREA CONSTITUŢIEI ŞI A LEGILOR ŢĂRII » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 11 August 2012 – Blog « MAXIMA ABSOLUTĂ CU MĂDĂLIN VOICU. 🙂 PE BUNE! […]

 5. Roxana Iordache Says:

  @Lucian Bureriu. Nu cred să i se mai permită să producă nenorociri. A produs şi-aşa prea multe.

  @PLANO. Ţi se pare întâmplător că mizeria s-a produs vinerea?

 6. Ghita Bizonu' Says:

  Sa imi fie cu pardon : Basescu nu are puterea de jure insa are puterea de facto. Adica aia de fapt.
  De zilce el o vorba „so pe ala” procuratura sare pe ala. De zice al ceva CCR „corecteaza” . Ministrii sunt ascultati . Oare si Crin? Da ce cusur are sa nu fie ascultat? Are infuenta in CSM . De fapt dl din graj hotaraste cine o ia in barba. De zice el o vorba ministrul Rus isi da demisia. Baorsosu european cade asupra Romaniei. Proconsulul Gatiimasi il apara. Maine vine un trimis al Hilarioatei de la Coliba Varuita a Marelui Tata Alb de la Uau!sinton sa ne probizeasca ca daca nu stam cuminti aranjeaza sa finimpusctai ca in Siria .

  USL are puterea de jure. Nu are puterea de facto. Si conteste de facto, adica cine ucide pe cine. Ca in anii 30 tov IV Stalin nu era nimic de jure (doar Secretar General al PCUS) insa camd d zicea „deportati 10 milioane” aia care aveau puterea depprtai 20!!! Si ucideau vreo 3!! Era nebunia condusa de Ejov (iejosvshcina) si Stalin nu avea .. nici o putere.. insa a hotarat ca ptr excese tov Ejov trebuieste sa fie impuscat…
  (Asta imi aduce aminte de ultima iesire publica a tov Deng Xiao Ping. Care mai avea o singura functie „presedinte de onoare a federatiei jucatorilor de bridge din RPC”. Jucatori de bridge! Tare functie ! Si mosu era dus de sub brate de doi zdrahoni purtand epoleti de ofiter si intreg Congresul PCC era in picoare aplaudand in delir. La ce iti mai trebuie puterea „de jure”?
  Asta imi aduce aminte ca „particularul” Sulla , Lucius Cornelius , a ordonat uciderea unuia Granius chestor in functie ptr niste bani pe care zisu chestor nu ii platea astepatand ca Sulla ( grav bolnav) sa dea coltu’.”E bine domnu chestor?” Si care si mort fiind apasa cu mana sa de fier Republica Romana. )

  ––––––––––––––––––––––––––––––
  Asa ca Codruta nu isi poate da demisia . Ci doar sa fie demisa …

  Ce trebuie insa sa fie constientizat : daca se Reintoarce Suspendatu sezonu 2 .. alegerile din asta toamana sunt superflue si se poa iesi in piata cu celebrisima tipuitira „sa ne ierti ca-n decembrie eram beti!” (cu ce dracu’ ca nu gaseam nici cu ce sa cherchelesc dar-mi-te sa ma imbat?! Da ma rog sunt unii mai slabi de ficat)

 7. Roxana Iordache Says:

  @BlueEyes. Mulţumesc pentru link. Asta e ceva extraordinar de grav. Scuză-mă că nu ţi-am răspuns imediat, dar a trebuit să verific, fiindcă sub nick-ul tău frumos au mai postat, uneori, nişte lighioane. 🙂

 8. olimpiu65 Says:

  cand i se termina mandatul acestei vaci (in octombrie abia???? )?? pacat de animal sa semene creatura cu el pt ca este unul superb si folositor omului!

 9. Roxana Iordache Says:

  @Ghita Bizonu’. N-o are nici de fapt. De fapt, unele marionete dau impresia-asta. Să ştii că el de fapt n-a avut niciodată putere. Dacă n-ar fi avut-o de jure era zero. Zero, fără un aparat în spate.

  Greşeşti, muşti momeala lor: nu Procuratura, ci Kovesi, respectiv, nişte procurori aserviţi. Sigur că prin asta dau impresia unei instituţii aservite, asta e şi ideea lor.

  În mod sigur Crin e ascultat. Până la urmă, toată lumea îl ascultă. 😛

 10. Roxana Iordache Says:

  Olimpiu, mandatul lui Kovesi i se termină în curând.

 11. Florin Matei Says:

  Ştii bine că nu va demisiona (Kodruţa). Am încercat să înţeleg, în ultimele zile, dacă în cazul ei şi-al lui Daniel Morar e vorba de idolatrie. Şi am ajuns la concluzia că nu, nici pomeneală: în cazul ăstora e vorba, pur şi simplu, de slugărnicie! De supuşenie necondiţionată şi de convingerea că CCR nu-l va lăsa niciodată pe Traian Băsescu pradă demiterii. Cum spunea Mircea Badea, într-una din seri: în România nu (mai) există instituţii ale statului, există doar nişte găşti bine înfipte în spaţiul carpato-danubiano-pontic. Or, găştile astea, dă-mi voie să am această părere, sunt în stare de orice!

 12. Virgil Ilie Says:

  Aveti si voi o leaca de rabdare ca ne lamurim pina in trei patru zile .
  USA isi trimite olacar la Bucuresti spre a hotari ce e de facut .
  Domnul Philip H. Gordon , adjunctul Secretarului de Stat USA va debarca duminica pe Otopeni , va analiza cu simt de raspundere si evident grija fata de …, bineinteles ca fata de interesele amerlocilor , ofertele si garantiile celor doua tabere dupa care va hotari pe cine debarca .
  Avind in vedere ca oferta USL este imbunatatita de recent angajamentul ferm al ministrul Dobritoiu de a cumpara cosciugele zburatoare F 16 scoase din uz ale USA si de a le si „moderniza” in Israel , nadajduiesc ca debarcatul va fi domnul Basescu .
  Ma rog , ar mai trebui sa puna pe deasupra si ceva carne de tun romaneasca pentru rezbelul care se anunta cu Iranul , ca doara e bine situt ca Israel , marele iubitor si luptator pentru pace o face , lupta ziceam , cu mina altora .
  Eu unul sunt optimist !

 13. Florin Matei Says:

  Pe Antena 3, la emisiunea Sabinei Iosub, au participat Mihai Voicu, Ecaterina Andronescu şi Adrian Izvoranu. Primii doi, deşi politicieni (şi încă la vârf), deşi direct interesaţi de rezolvarea unor situaţii bizare ce ţin, la urma-urmei, de statul de drept, au fost plaţi, împăciuitori, şterşi, insignifianţi. Androneasca o dădea cu ,,e timpul să ne privim în ochi şi să renunţăm la a ne ataca unii pe alţii”. Zău? Atunci, bineeee! Ălălaltu’, Mişu liberalu’, surâdea tacticos, ca-ntr-o şuetă despre snobismul de tip britanic din secolul XIX, pozând într-un ins excesiv de amabil, de culant, de îngăduitor. Îşi impusese o mină vag-aristrocratică şi părea a nu avea prea mult de-a face cu întâmplările din ultimul timp din arealul socio-politic. Amândoi repetau papagaliceşte banala expresie ,,să sperăm că…”, , urmată invariabil de bla, bla, bla-ul de rigoare… Noroc cu Izvoranu, mult mai tranşant, mai la obiect, mai direct. Cu această ocazie, am (re)văzut cum arată doi dintre cei ce se presupune că apără voturile a 8,5 milioane de votanţi la referendum… Uau! Nu ştiu dacă-i bine, doamnă Roxana Iordache, nu ştiu dacă-i bine!

 14. Ghita Bizonu' Says:

  Roxana ai dreptate. Mi se pare doar ca procuratura a saltat listele electorale, ca ancheteaza samd. Am visat urat ca CCR da „erate”.

 15. scip Says:

  Auzi ma pisi, dar de ce nu ii schimba tonta pe kovesi si pe morar….! LOLOLOLOL!!
  Ca si poate si vrea…! 🙂

 16. scip Says:

  si inca ceva…!
  pisi, nu te mai chinui sa tot dai ban. sa schimb un ip imi ia 5 secunde. cam tot atat cat il tine pe adormitu starea de veghe….

 17. sandi Says:

  Prietenii si sustinatorii lui Basescu actioneaza :

  „Parlamentarul Fidesz Kőszegi Zoltán şi Balczó Zoltán (Jobbik), vicepreşedintele Parlamentului ungar, au ajuns sâmbătă, în Harghita, la concluzia că obţinerea autonomiei Ţinutului Secuiesc este inevitabilă, iar exemplul cel mai bun de urmat este Tirolul de Sud, transmite corespondentul NewsIn. ”

  http://www.pesurse.ro/#/2012/08/11/kszegi-zoltn-fidesz-obinerea-autonomiei-inutului-s/

  Vorba aia, Basea ca sa-si atinga interesul e in stare sa-si vanda si nevasta !

 18. scip Says:

  pisi, vrei sa ne distram…?
  ia de la tata: 0742479784

 19. scip Says:

  Ia sa vedem mica uselista, tu poti…?!

 20. Preaînsticlatu Says:

  @scip, te supra apreciezi, nu eşti băsist, eşti doar o biată slugă. 🙂

 21. scip Says:

  sticluta,
  mai incet cu galagia de dupa ecran…
  btw, sunt basit dinainte de 2004 si pana dupa 2014 cand Base ii va preda mandatul lui MRU. Intrebari…?

 22. Roxana Iordache Says:

  @Ghita Bizonu’. Păi suntem de acord. Nu Parchetul, ci procurorul Iacob. Nu CCR, ci indescifrabilul. Sau nu? 🙂

 23. Preaînsticlatu Says:

  @scip, repet, te supra apreciezi, cu slugile nu se stă de vorbă.
  Nătăfleţule. 🙂

 24. scip Says:

  sticluta,
  iti repet, desi maslina ta nu pricepe. iesi de dupa sticla….! pana atunci esti doar un zgomot, nimic mai mult. uite, te rog ceva, fa si matale o pauza de msturbare.
  P.S.
  voi va dati seama ca tocmai in aceste momente, in garaj, omul cu tricou albastru pregateste lovitura decisiva…? eu m-as cutremura… 🙂

 25. s.cip Says:

  Pisi, tu esti chiar proasta!
  Ti-am spus cat imi ia sa trec de banul tau…tampitica mica!

 26. Virgil Ilie Says:

  scip …

  „voi va dati seama ca tocmai in aceste momente, in garaj, omul cu tricou albastru pregateste lovitura decisiva…? eu m-as cutremura…”

  Moaaaaamaaaa !!!
  Maaaaaaa , te pomeni ca s-o fi pus sa-si spele tricoul .

 27. Virgil Ilie Says:

  scip …
  „voi va dati seama ca tocmai in aceste momente, in garaj, omul cu tricou albastru pregateste lovitura decisiva…? eu m-as cutremura…”

  Moamaaaaa !
  Mai , te pomeni ca s-o fi pus sa-si spele tricoul , n’asa?

 28. Florian Says:

  Numarul de alegatori inscrisi in listele electorale de la parlamentarele din 2008, prezidentialele din 2009, localele din 10 iunie 2012 si referendumul din 29 iulie 2012 este aproximativ egal:
  – alegeri parlamentare 2008: 18.464.274
  – alegeri prezidentiale 2009 – turul II: 18.303.224
  – alegeri locale pentru primari 2012: 18.538.262
  – referendum 29 iulie 2012: 18.292.464
  Asta inseamna ca, nici la localele din 10 iunie, si nici la referendum, cetatenii romani cu domiciliul in strainatate nu au fost scosi din listele electorale permanente.
  Poate cineva sa ii explice acest lucru cetateanului care bate campii in curticica?

 29. cip.s Says:

  Florian,
  Sunt legi diferite pt referendum si pt fiecare tip de alegeri.
  Citeste legile. Nu te mai informa de la a3 si de la nauca asta!

 30. Florian Says:

  @cip.s
  Da, sunt legi diferite. Tocmai de aceea am adus problema in discutie. Pentru ca, desi sunt legi diferite, numarul de alegatori inscrisi in listele permanente este aproximativ acelasi. La parlamentare si la prezidentiale se cuprind in liste si cetatenii romani cu domiciliul in strainatate, dar la locale si la referendumuri acestia trebuie exclusi. Cifrele arata insa ca, la localele din 10 iunie 2012 si la referendumul din 29 iulie, nu au fost exclusi. Localele deja s-au incheiat, dar la referendum situatia poate fi corectata. Ceea ce a cerut de altfel CCR, si ceea ce intreprinde Guvernul.

 31. Dan Says:

  cipriane, tu chiar ştii cât de mic vei deveni.

 32. Ghita Bizonu' Says:

  sandi

  eu asrteot momentu cand isi va vinde Blonda

 33. Franklin Says:

  @Virgil Ilie
  Domnule, chiar gasesti normal ca romanii sa mearga intr-o campanie militara impotriva Iranului? Pareati om serios!

 34. bmarinescu41 Says:

  Hai să ne uităm şi la ai noştri:
  http://bmarinescu41.wordpress.com/2012/08/10/rog-procurorul-general-al-romaniei-sa-dispuna-inceperea-urmaririi-penale-pentru-crima-cu-premeditare-si-incalcarea-legii-532003-codul-muncii/

 35. bmarinescu41 Says:

  Ce-ai păţit Roxana,ai introdus cenzura?
  Chiar nu vreţi să ştiţi nimic despre muribunzii de la CIM Krivoi Rog, pe care Ponta-Chiţoiu îi omoară prin înfometare?
  http://bmarinescu41.wordpress.com/2012/08/10/rog-procurorul-general-al-romaniei-sa-dispuna-inceperea-urmaririi-penale-pentru-crima-cu-premeditare-si-incalcarea-legii-532003-codul-muncii/

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: