BĂSESCU NU MAI ARE – DE MULT – ABSOLUT NICI O PUTERE. SINGUR A ANUNŢAT CĂ SLUGILE CARE EXECUTĂ DIN REFLEX VOR PLĂTI CA PROASTELE :)

Băsescu Traian e un cetăţean superstiţios, decompensat şi fricos, care se dă mare într-o curticică. El crede că e preşedintele României, după ce a fost ciuruit cu 7,4 milioane de voturi. El nu mai e nimic, absolut nimic în statul român. Statutul de preşedinte suspendat îi va fi spulberat în curând şi oficial. Deznodământul este iminent.

Băsescu şi gaşca lui disperată au recurs la ultima cacealma şi cea mai penibilă. Dezgustătoare şi perdantă oribil. Cacealmaua puterii. O falsă putere. În realitate, de facto şi de jure, Băsescu Traian nu mai are nici o putere. Absolut nici una.

El mizează pe fondul pasiv ciobănesc al poporului român avertizat degeaba de Mioriţa, oiţa năzdrăvană care, ce să vezi? Rupe rândurile. Şi cheamă şi cuţu. Nu scrie nicăieri în balada noastră tradiţională că ciobănaşul nu s-ar fi pregătit să riposteze letal. Scrie doar că el e cosmic şi credincios, şi pregătit de nunta cea mare. Cu cerul. Până atunci, însă, mai are multe, foarte multe de făcut pe pământ. Printre altele, să-şi pună duşmanii în faţa faptului împlinit: vin să omoare un substitut lăsat drept momeală, cum fac copiii isteţi, sub formă de perne acoperite cu aşternutul.

Băsescu a crezut că poporul român e prost la infinit. Nici nu ne mai interesează acum ce a crezut. Ne interesează ce nu a crezut. Ce nu a crezut i s-a întâmplat. Şi i se întâmplă. Până ce va fi atât de umilit public încât va regreta ziua în care nu şi-a zburat creierii politici cu o demisie de onoare.

Acum, cum spuneam, mimează puterea. Pentru ca oamenii creduli să fie intimidaţi, iar marii analişti să iasă pe sticlă şi să bage refrene dubitative, să sperie poporul prosteşte, pentru nevolnicia lor de vânduţi, complici prin pasivitate sau doar neputincioşi. Aluatul pasiv al poporului român are următoarea reţetă: e dubitativ exact atunci când trebuie să fie activ. Şi invers. Dar are momentele lui de creştere, de graţie explozivă. Poporul român are şi stofă de învingător. Din această stofă e făcut preşedintele Antonescu –  are vocaţie şi premierul Ponta –  şi în general, şi în particular, coloana vertebrală a USL.

Deci, Băsescu şi ai lui măscăresc ultima cacealma. Tentativa de intimidare a autorităţilor şi a cetăţenilor, plus tentativa de a sugera, până la a provoca, o falie în USL, mai precis, între Ponta şi Antonescu. 😆 Utopia lor fiind revenirea lui Băsescu la Cotroceni, urmată de efectul dominoului: demolarea Guvernului Ponta, prin majoritatea formată după cum bate vântul puterii şi toate celelalte nenorocirile pe care le vizează în chip de răzbunare contra adversarilor interni şi de vânzare a ţării. În visele lor etnobotanice. Sunt patologici în libertate.

Încep cu tentativa de dezbinare: se chinuie degeaba să dezbine, încă de când s-a constituit USL. Victor Ponta a greşit de două ori – atunci, cu discursul şi mai acum, cu Rus. Ambele greşeli, din naivitate. Dar e băiat deştept şi are sistem imunitar. Şi-a dat seama imediat de prostia sinucigaşă care i se punea la cale. Şi-a dat seama de calitatea umană a preşedintelui Crin Antonescu. Şi Victor Ponta e un om cu fond foarte bun, crescut de o mamă pe care aş putea-o numi eroică. Un tânăr premier supus unor presiuni inadmisibile, pentru care băsiştii vor plăti. Fiindcă prin acţiunea lor amorsată peste hotare, au prejudiciat grav ţara noastră. Un tânăr premier pe care îl susţinem cu toţii. Începând cu preşedintele ţării.

Prin urmare, realitatea este următoarea: Crin Antonescu, preşedintele ţării, deocamdată, interimar. Victor Ponta, prim-ministru. Relaţia lor, excelentă pentru România. USL, la putere. PD-L, la gunoi. Plus avortonii lui MRU.

Asta e realitatea. România sănătoasă, vie, liberă. Unii dintre băsişti sunt recuperabili, le e frică să nu moară de foame. Să pună mâna şi să muncească cinstit, va fi loc pentru toţi cei corecţi sub soare. Iar cei care au greşit şi mai greşesc trebuie să plătească.

E simplu, clar, la lumina zilei. Chiar şi noaptea e senină.

Băsescu de mult nu mai are absolut, absolut nici o putere. Sunt rămăşiţe ale regimului Băsescu care se cramponează cu disperare. Sunt slugi rămase cu putere relativă de decizie în anumite instituţii – mai precis, Parchetele plus unele personaje din CCR – care îi fac jocul pentru a da impresia că Băsescu ar mai avea vreo putere şi că ar mai ordona cuiva.  Pentru ca unii slăbuţi de înger din USL, plus analiştii ezitanţi să iasă şi să valideze falsa imagine, pentru intimidarea poporului.  Poporul nu mai poate fi intimidat. Populaţia se va conforma, imediat ce-şi va constata evidenţa. Să vedeţi ce se va revendica ea participantă la referendum! :mrgreen:

Ergo: sunt doar câteva slugi extrem de proaste care dau impresia că Băsescu ar mai avea vreo putere, executând ce le-a ordonat din curticică. Cei din servicii care  fac tot ceea ce fac pentru a-l compromite lamentabil pe Băsescu evident că vor fi absolviţi. Dar ceilalţi, slugile disperate vor plăti primele. Vor fi prinse cu exact cătuşele pe care acum vor să dea impresia că le-ar mai comanda Băsescu pentru adversari. Pentru sine le comandă. 😛

Băsescu m-a plagiat prosteşte când, la o ieşire în curticică a clamat textual şi fără ghilimele exact finalul unui articol al meu despre procesele lui Adrian Năstase, mai precis, anume că slugile plătesc cu mult mai mulţi ani. Plagiatul îi explodează în faţă: a fost un avertisment către propriii lui lachei. Nu-l mai slujesc decât cei compromişi grav şi încârduiţi în acte de corupţie colosală plus crimă organizată, şi găinari şantajabili. Într-adevăr, vor plăti. În scurt timp. Pentru că sistemul judiciar se va elibera. Deci, ar fi bine să înceteze, ca să nu-şi agraveze situaţia.

Băsescu este zero. Absolut nici o putere de facto şi de jure nu mai are. Rămăşiţele umane care îi mai fac jocul au fost avertizate chiar de el, din curticică: vor plăti primele.

Ministrul Administraţiei, Radu Stroe, a zis că acel cetăţean, Băsescu Traian, iese din bârlog şi încalcă legile ţării.

Preşedintele şi Guvernul României ignoră fraudele, nu ţin seama de ele, aşa cum ocoleşti o scârnă aflată în stradă – cum ar fi erata de la CCR, pentru care cineva sau chiar unii va trebui să plătească, dar despre asta, într-o postare viitoare. Preşedintele Antonescu şi Guvernul României sunt la putere. Restul e impostură.

Numai fraierii se mai sperie. Poporul român s-a eliberat de frică în acea sfântă duminică de 29 iulie, când a ieşit la vot şi l-a demis pe dictatorul de carton. Oamenii şi-au dat seama atunci că numai cacealmaua fricii, cacealmaua prin care i-a dezbinat, stăpânit şi intimidat, l-a ţinut atâţia ani la putere.

Băsescu Traian a pierdut ireversibil puterea în urma referendumului naţional. În curând îşi va pierde şi libertatea. Dacă între timp – cât mai are timp – nu pleacă pe mare. Poate îşi va pierde urmele undeva. Deşi n-ar fi drept. Dar Justiţia îl va recupera.

102 răspunsuri to “BĂSESCU NU MAI ARE – DE MULT – ABSOLUT NICI O PUTERE. SINGUR A ANUNŢAT CĂ SLUGILE CARE EXECUTĂ DIN REFLEX VOR PLĂTI CA PROASTELE :)”

 1. sandi Says:

  Nosferatul musca furios !!

  Basescu a instaurat regimul terorii prin slugoii lui de la Parchetul General !
  Judecatorii ai CCR chemati la ancheta !! Rus si aAdjunctul sau Dobre , asemenea. Se pare ca ultimii au fost inregistrati !! Pe ce baza legala ?!?

 2. adriana popa Says:

  Cu ce sa plece particularul pe mare ???
  I-a vandut unul vapoarele….pe cand era presedinte.

  Ciudat ca inca unii de la SRI , SPP se incapataneaza sa-l tina in brate.. a si niste judectatori si procurori.
  Prietenului de la Comisia de la Venetia i-ar trebui traduse CV – baietilor si fetelor ca sa vada onorabilul ca sunt parareli cu pregatirea juridca fiind super – incompetenti..

  Asta este cauza pentru care baiatul cu tricoul albastru de la fundatura de la Piata Galati ( abia ma abtin crede-ma sa-i dau niste oua pe chelie ) a dictat , ei au scris dar fiin pafaristi Nu au fost in stare sa o comita ca la carte.

  Asta sigur fiind in avantajul nostru …

  Acum au luat-o a zbierete ca SE ca guvernul fura numarul de votanti.

  Nu vor astia de la interne sa recunoasca ca sumtem 37.000.000 de romani.

  SA dea Dumnezeu la nunta fii-sii sa se distreze ca Nastase , sau de ce nu direct la Jilava …

 3. adriana popa Says:

  @ sandi

  Baza legala este aia pe care l-au ascultat pe Victor Ponta si nu numai pe el… pe care i-au scos prezoanele de la masina Monei Pivniceru…

  Avea STALIN o cimilitura CINE NU E CU NOI E IMPORTIVA NOASTRA.

  VIVAT…

 4. Roxana Iordache Says:

  Sandi, glumeşti, că tu chiar nu eşti prost! 🙂

  Adriana scumpă, mi se rupe de tot ce nu e România. Mă crezi? 😛

 5. Roxana Iordache Says:

  Adriana Popa, fii serioasă, serviciile răspund în faţa comandantului suprem, care este preşedintele Antonescu. 😉

 6. Votul tau conteaza Says:

  JOI 16 AUGUST MARSUL LIBERTATII SI DEMOCRATIEI PENTRU RESPECTAREA VOTULUI EXPRIMAT DE ROMANI IN 29 IULIE, DE CATRE CCR.
  MARSUL VA AVEA LOC INCEPAND CU ORA 18.00 DE LA PIATA UNIVERSITATII PANA LA PIATA VICTORIEI SI INAPOI.
  CEI CARE DORESC SA PARTICIPE SUNT RUGATI SA AIBA UN TRICOU DE CULOARE ROSU, GALBEN SAU ALBASTRU.

 7. Abdulah Catli Says:

  @Votul tau conteaza
  Sa fie intr-un ceas bun.Nu trebuie sa ne culcam pe o ureche niciun dictator care se bucura de sprijinul serviciilor si procurorilor, nu a cazut fara reactia societatii civile (e vorba de istorie si statistica de unde reiese ca nr.dictatorilor plecati in timp ce societatea civila era in CO=0)

 8. sandi Says:

  Nu am crezut ca cineva dintre pedelacheii poate fi mai jos decat Boc ca sluga a lui Basescu ! Ei bine , iata ca Blaga dovedeste ( din nou !) ca am gresit !

  http://www.dcnews.ro/2012/08/blaga-nu-erata-ccr-este-falsa-ci-dl-stroe-este-un-fals/

 9. Un simpatizant poate neutentic ... Says:

  Ce dragut ,cum discuta oamenii la telefon , citind un scenariu scris de Basescu 🙂 . I-ai banui ca sunt naivi ,nu alta 🙂 .Cine dracu mai pune botul la circul lor de doi bani si ce naiba mai spera oare Basescu cu astfel de „gaozarii” ? …Ma mir ca nu i-a pus sa vorbeasca despre o tentativa de asasinare a lui Basescu ,sau de un complot cu FSBul rusesc …

  Astia chiar ne cred pe toti tampiti cum sunt ei …La ce cretinsime ii conduce disperarea …Huh !

 10. Abdulah Catli Says:

  Traansmiteti-i un mesaj aici: http://www.epp.eu/eppPresidentPg.asp?id=1 (accesati contact) presedintelui Parrtidului Poponarilor Europeni care a simtit din nou nevoia sa-l lustruiasca la popou cu limbuta pe Base.

 11. adriana popa Says:

  Draga Roxana , numai sa-l vad la Rahova , promit ca-i duc mancare saptamanal….

  M-am obisnuit cu CRIN ( care chiar arata a conducator si OM normal ) la Cotroceni ca nu VREAU sa -l schimb cu nimeni.

  Parca mai este cu EL mai avem o sansa spre NORMALITATE.

 12. Marius Mina Says:

  Prima oara cand ii dau perfecta dreptate lui Ilie Serbanescu pe care nu m-am obosit sa-l apreciez vreodata : Romania este o colonie a FMI si UE, fac ce vor cu noi pe banii si munca prostilor ,case closed. Victor Ponta are doua optiuni , una in picioare alta in genunchi . Daca va continua aceeasi politica de slugarnicie , supunand Romania capriciilor toxice ale UE si FMI, va achita nota de plata pentru toate relele …

 13. Kinjiru Says:

  Iarasi stenograme. Luate pe sarite, interceptate bizar din punct de vedere juridic, date la presa care din nou le ia de bune, iar peste o luna se vede ca a fost ca de obicei o manevra josnica

 14. BĂSESCU NU MAI ARE – DE MULT – ABSOLUT NICI O PUTERE. SINGUR A ANUNŢAT CĂ SLUGILE CARE EXECUTĂ DIN REFLEX VOR PLĂTI CA PROASTELE :) » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 10 August 2012 – Blog « Zell am See / Kaprun din Austria – ce sa faci, unde sa te cazezi, ce sa vizitezi? (2) […]

 15. Un simpatizant poate neutentic ... Says:

  Mariuse, si cam ce ar trebui sa faca Ponta in raporturile cu FMI si cu UE ?Tu ce-ai face spre exemplu ?…

 16. Un simpatizant poate neutentic ... Says:

  Iarasi stenograme. Luate pe sarite, interceptate bizar din punct de vedere juridic, date la presa care din nou le ia de bune, iar peste o luna se vede ca a fost ca de obicei o manevra josnica
  __________________________________________
  @Kinjiru

  Este o manevra penibila ,disperata si cred ca in afara de cretinii gen Noua Republica, nu mai este nimeni cu adevarat interesat de imbecilitatile lui Basescu .Pe scurt,poate sa-si bage stenogramele in dos, ca a trecut vremea cand mergeau la romani astfel de prostioare …

 17. Abdulah Catli Says:

  Dă-l în judecată pe Băsescu! Acțiune în masă pe Facebook

  Catre Judecatoria Sector 1 Bucuresti
  Domnule presedinte

  Subsemnatul ……….cu BI/CI…………domiciliat in……..str…….nr……prin prezenta formulez o actiune in pretentii pentru insulta si calomnie impotriva paratului Basescu Traian, domiciliat in Bucuresti,sector 1, Vila Lac3, care, in mod repetat m-a acuzat de sustinere si legitimare a unei lovituri de stat in Romania, pentru faptul ca am votat la referendumul din 29 iulie 2012.
  In fapt, paratul Basescu Traian ,in perioada 8-29 iulie 2012 a afirmat in diverse ocazii la conferinte de presa, interviuri si posturi de televiziune ca cei care vor vota la referendum sustin si legitimeaza o lovitura de stat in romania,ceea ce contravine legislatiei in vigoare, Constitutie romaniei,care considera legal participarea la vot si dreptul la vot.
  Afirmatiile paratului mi-au stirbit onoarea si demnitatea de cetatean al Romaniei, mi-au adus grave prejudicii imaginii si integritatii mele morale precum si a familiei mele, în localitate fiind cunoscut ca o persoana cu o reputatie aleasa,
  Dreptul la onoare si dreptul la reputatie sunt reglementate si de legislatia civila, precum art.54 alin.1 lit.c si d din Decretul nr.51/1954.
  Avand in vedere cele mentionate mai sus solicit o despagubire morala in valoare de……,si declararea de scuze oficiale in trei ziare nationale si la 3 televiziuni nationale.precum si plata cheltuielilor de judecata.
  despagubirea baneasca solicitata, pe lânga faptul ca nu acopera prejudiciul suferit , este pe de o parte compensatorie în vederea reabilitarii mele si pe de alta parte punitiva, adica cu titlu de pedeapsa pentru comportamentul ofensator al pârâtului.
  În drept, cererea este întemeiata pe dispozitiile art.998, art.999 cod civil, art.274 si art.275 cod procedura civila.
  În dovedirea cererii, ma voi folosi de proba cu martori, înscrisuri si interogatoriu (anexa copie dupa BI/CI cu stampila/timbrul VOTAT).

  Data
  Semnatura
  Domnului Presedinte al Judecatoriei sector 1 Bucuresti

 18. sandi Says:

  am gasit acest comentariu foarte intersant :

  http://www.pesurse.ro/#/2012/08/10/incetarea-interimatului–o-falsa-problema.html

 19. Kinjiru Says:

  Ce e cretin, e ca zice ala mic albastru ceva, si maine aceleasi cuvinte le foloseste seful ppe, martens al pacii, sau reading, mai cere ceva, face parchetul o ancheta, o interceptare. E obositor si plicticos. Peste toate, apar deontologii lui peste, care si ei peste 2 luni nu stiu cum sa intre in gratiile USL.
  Adevarul e ca daca PNL spun :”Prin noi insine”, aia de la PD-L zic „Pentru noi insine”. E un pic de diferenta 🙂

 20. ALM Says:

  Io cred că Băsescu şi-a scris mai demult demisia, a înregistrat-o şi cineva o ţine pitită. Că doar n-o să se lase el demis, să ajungă „muritor” banal, fără sepepei, casă şi maşină de-a moaca …

 21. sandi Says:

  mos bashina asta din fruntea PPE iar ne impute aerul !

  http://www.dcnews.ro/2012/08/presedintele-ppe/

 22. sandi Says:

  Tabara, acest neica-nimeni al politicii dambovitene, simte nevoia sa traga si el un partz poate, poate il aude cineva !

  http://www.dcnews.ro/2012/08/tabara-critica-iesirile-anormale-ale-unor-judecatori-ai-ccr/

 23. Argusdre Says:

  „Băsescu este zero. Absolut nici o putere de facto şi de jure nu mai are. Rămăşiţele umane care îi mai fac jocul au fost avertizate chiar de el, din curticică: vor plăti primele…”
  Jos palaria si izmenele pentru un atat de fin „ocservator”….Brava lui, brava marinarului…
  Se vede de la o posta si vreo 250 cm ca o intreaga tara ne chinuim sa reparam tot ceea ce strica acest dement de vreo doua luni incoace, de cand cica e suspendat si nu mai are nicio putere, si nu reusim… si pace… De vreo doua luni incoace, „el chiar este zero, n-are absolut nicio putere de facto si de jure” dar „ramasitele astea umane care ii fac jocul” se caca pe ele de spaima doar cand ii aud vocea pe sticla si desigur la Telefoanele speciale care au fost repuse in fonctie (si ma refer la Justitie, CSM, ICCJ, CCR, PARCHET, SRI, SIE, si alte derivate + Mass media) si executa zilnic, temeinic si intocmai toate ordinele emanate de la epuizat…Sun momente cand se poate spune ca dementul invinge singur un intreg USL, dar noroc cu Antena 3…care lupta vitejeste zi si noapte pe toate planurile si cu toate armele. Fara Antena asta USL era doar o mare movila de cacat de musca tete.
  Si fiindca dementul nu mai are putere, de aia nici la ora aceasta nu se stie exact cum se vor termina lucrurile dar nimeni nu poate sa jure ca am scapat de aceasta otrava perpetua care ne tot inunda si, iacata, 7.5 milioane de oameni seriosi dar disperati nu avem ce face…
  Faina analiza nu ? Mai ales ca ocservatoru-i de-o finete…ehe..he… puţă de mâţă….

 24. Virgil Ilie Says:

  Eeeeeeeee …
  Argusdre , Roxi nu ie cu analizele , ie cu prapaganda …
  Dar , sa-mi fie cu iertare , si tu i-ai tinut isonul precum cei mai multi de pe aici .
  Cind io tot spun ca treba nu merge asa unsa cu „Brava Ponta , brava Crin , rules Ponta , rules Crin!” …
  In trebusoara aiasta daca nu casti ochii bine pati preum USL-eii ceia papgali de le-a viirit-o asta in cur pina le-au iesit ochii ca la melc si iote-i cum rules , rules , dar … rules al dracului de cracanati , n’asa?

 25. mgabim2009 Says:

  Rox, pina una alta fiara isi arata (inca) coltii! vad ca serviciile/procuratura inca il slujesc si inca cu naduf; publicarea stenogramelor convorbirilor dintre Dobre si Rus mi se pare mai mult decit elogvent! Nu ma intereseaza cite bube in cap are Rus, dar mi se pare strigator la cer ca unui ministru de interne (neurmarit penal!!!) si unui secretar de stat sa li se asculte telefoanele!!!!
  Si evident Europa tace milc!

 26. Ianos Baci Says:

  „Atarnatu” devine din ce in ce mai periculos pe masura ce se strange latul la gatul lui de betiv.
  Asteptam saptamana viitoare sa implodeze.

 27. Argusdre Says:

  Virgil Ilie,
  Domnule, hai sa fim corecti : eu am sustinut doar faptele bune ale USL si am criticat pe cele rele .Spre ex. Cine a acceptat toate cele 11 balverne cerute la Bruxelles de catre PPE si de atunci turuie ca o moara stricata „noi respectam si nu comentam deciziile CCR” ? Cine a cedat pe la ora doua noaptea, daca mai tii minte, alegerea lui Mircea Stefan Minea, pretinul lui Emilica Boc, la CCR ? Dar cine a cedat si a dat dispozitie MO sa publice asa zisa ERATA semnata -pentru- de acelasi Mircea Stefan Minea ? Dar cine asteapta acum si crede ca CSM ii va da aprobare pentru Mona Pivniceru ca sa ajunga Ministru al Justitiei (ceea ce nu se va intampla) ?

 28. Virgil Ilie Says:

  mgabim2009

  Daca suntem o leaca atenti la ce spune si cum spune Rus in stenogramele alea , putem lesne trage concluzia ca Rus „vorbeste pentru posteritate” .

  RUS STIA CA VORBELE LUI VOR AJUNGE PE MASA PROCURORILOR SI LE TICLUISE DINAINTE ..
  RUS VORBEA DUPA DICTARE .

  Acum am curaj sa jur cu mina pe Sfinta Scriptura ca Rus stia ca este inregistrat , mai mult chiar , ca Rus este parte a unui plan bine ticluit si a actionat ca atare .

 29. Ghita Bizonu' Says:

  mgabim2009

  da las ca nici cu ambasadoru Gittenstein (pe care eu il alint gatiimasi) rerpezentantu hilariotei si al Uniunii Sovietice Ailalte nu imi este rusine. Dl procunsul al Marelui Tata Alb de la Uau!shinton vorbeste destul de binisor romaneste incat sa fi aflat de diversele traznai de la noi .. si lui nu i se pare revoltatoare nici procuratoriada izbucnita inca de la internarea la Urgenta a lui Nastase (avocati impotriva carora s-au cerut sanctiuni, medici anchetati la parchet [ma rog daca medocii erau de neamu lu gatiimasi … mama mama! sau poa nici atunci vezi cazul Kastner ot Hungvar] ) si acu nici in tuhas nu il doare de descindere de noapte (!! CEKA sa traiesti!!) cu ridicarea listelor electorale (?!? asa s-a procedat si in Florida la nspea numarare?!) noci de restu .. nici anchetarea fatucelor ce l-au insotit pe Mazare (pesemne ca i-e ciuda ca SUA fiind pudibonda el ambasadoru nu se poa afisa) insa bine le basheste in nasu lu Tonta.

  Ambasadoru vost care va sa zica. Pai sa te miri ca los gringos is atat de iubiti la S de Rio Grande del Norte? Pai nu fu SUA protectoarea lu Somoza, Batista, familia Duvalier?! Nascatoarea lu Pinochet … si a de se facu ca nu stie cine ucise si viola niste calugarite americane prin Salvador?!
  Atunci de ce sa ne miram?!

  Si tine minte: Baselu este produs al oranjardei din 2004 . Adica alesu lu Soros … ala de iubeste pre O’Laba…. S-ar putea sa mai stati in Barack indiferent de votu vost …ca aici se fac experimentele stiintifice urmand apoi ca tratamentu sa se faca si pe americani!!!

 30. Un simpatizant poate neutentic ... Says:

  @Virgile

  Singura deosebire intre ce spui tu si ce spune un basist inrait (unul gen Noua Republica,adica irecuperabil ,dus cu pluta ) ,este ca ei recunosc ca sunt basisti ,tu nu ! 🙂 Ce dracu omule, esti penibil, iar cine nu a inteles ce faci tu pe aici,este prost de bubuie . 🙂 Pe bune … 🙂 .Esti doar un biet si amarat propagandist basit ,de o calitate jenanta, dar deh,folosesc si ei rebuturile pe care le mai au prin magazie…

  Virgile,iti suna ceasul nene 🙂

  PS:Imi cer scuze ca am spus ca esti penibil….Asa cred de fapt, dar poate trebuia sa fiu politicos si sa nu spun ca cred 😎 .

 31. Corina Says:

  Chiar daca nu mai are putere, mai are cateva instrumente. Cu care vrea sa ne zapaceasca. Si poate ca zapaceste si pe cei din CCR, din procuratura etc. Iar zapaceala, cine stie, poate il va ajuta. In istorie multe lupte au fost castigate prin siretlicuri, tradar, pcaleli etc. Cunosc pe cineva care, desi nu mai are ca sef pe X (persoana pdl-ista), iesita la pensie, deci inofensiva, tot nu are curajul macar sa posteze pe FB chestii anti basescu. Se gandeste ca X o sa vada si… Asa ca, daca o biata angajata la o biblioteca face/simte asta, ce sa mai zic de cei care sunt in locuri cheie. E un lant de slabiciuni, de „eu te-am facut, deci nu ma lasi acum”, incat da, zapaceala cine stie unde poate duce.

 32. Virgil Ilie Says:

  Argusdre …

  Nush ce va face CSM si cum va face .
  Eu inca spun ca un judecator nu poate fi ministru plin , dar nu asta e important .
  Important e ca se pierde timpul cu formalitati de doua parale intr-o veselie .
  Chiar daca Mona Pivniceru va fi adusa la guvern , va fi prea tirziu .
  Pe de alta parte …
  Ce am mai sus despre Rus , imi demonstreaza ca avem de a face cu un plan minutios si bine pus la punct de sabotare a USL .
  Acuma , daca si porcaria asta cu iote numirea Pivniceresei , stai ca inca nu-i gata , face sau nu parte din planul asta nu pot sa stiu , nu m-ar mira , dar stiu sigur ca ajuta planul de sabotare a USL din interior .
  Pai sa-mi fie cu iertare , dar cu asa papagali si natarai impiedicati …

 33. treebeard00 Says:

  @adriana popa
  Spune si tu rugaciunea inainte de culcare si da si un acatist duminica, sa te auda cine trebuie.

 34. Virgil Ilie Says:

  Un simpatizant poate neutentic

  Ai dreptate simpatizantule , ESTI PROST DE BUBUI !

 35. Virgil Ilie Says:

  Si ESTI PROST DE BUBUI , nu pentru ca ma faci pe mine basist , ci pentru ca nu te duce capuL sa judeci decit in limita unui stalinist jalnic … CINE NU E CU NOI NECONDITIONAT , MUSAI TREBUIE SA FIE CU DUSMANUL !

 36. SRS Says:

  Porumbacu si Pontacu….
  Doi ratati!
  Asta e.

 37. Argusdre Says:

  „SRS spune:
  vineri 10 august 2012 la 6:25:04 pm

  Porumbacu si Pontacu….
  Doi ratati!
  Asta e.”

  Ba, da ma-ta ?

 38. Ghita Bizonu' Says:

  Unui simpatizant poate neutentic

  garantez io ptr Virgil. Pana in momentu asta nu s-a bashit. Pe viitor nu stiu.

  Insa Virgil este ceva mai lucid decat altii. Are „expertiza” cu un partid din care a facut parte, la care a tinut (poate chiar iubit) si care din „succes” in „succes” a ajuns azi sa i se poarte pielea (jupuita si tabacita) prin balciuri de catre Ciorbea si Pavelescu. Asa ca este „meteosensibil” .

  Ca sa intelegi – eu am fost de cealata parte in anii cand Virgil era pe cai mari ..si suntem doar doi aliati de conjuctura care ne acordam respect reciproc si atat. Caci ce ne uneste este PDerastia si der Baßesk (cf strigaturii „Eine Bande! Eine Strafverfolgung !! Ein Baßesk!!! Sieg Baßesk!!!!) …. si avem (mai ales eu) grija de maniile celullat…. Momentan …

  Insa cu mare scarba trebe sa fiu de acord – Tonta ala prea e supus. MI-e frica ca la o adica (adica sa fiu mai bine imbracat decat acu pe canicula) daca ma ratoiesc eu la el .. „ma baiete asculta la mine!” lipeste copita si uita sa intrebe da cine esti ba asta ?
  Prea mult wishfull thinking este periculos .. ca si partidu inimii lu Virgil pe asta s-a bazat .. prea mult!!! Ca de altfel si tov Ceasca mort tot pe baza de wishfull thinking…

  Si ar mai trebuyi sa stii ceva – si eu si Virgil am dori sa scapam de cel care ne uneste (vorba aia „Sa se intoaca Belodedici”)

 39. mgabim2009 Says:

  @Virgil Ilie, nu m-ar mira nici pe Rus sa fi stiut si sa fie bagat in magaria asat pina ingit! Sincer nu am inteles sub nici un chip cum Ponta l-a adus in guvern. Cine si de ce l-a impus. In fine asta nu mai are nici o importanta. Eu insa ma intreb cum este posibil ca un ministru (ma refer aici la Dobre) sa fie ascultat? In ce „caz” era el urmarit? Cine a dat ordin? (evident ca stim toate acestea) Cum de procuratura le-a facut publice prin intermediul; presei (fiind ilegal, dar cite nu sint ilegale si PROCURATURA CONTINUA SA LE FACA)
  @Ghita, vad ca te-ai suparat pe mine ca nu l-am adus in discutie si pe Ghitestein (sau cum naiba s-o numi). Tipul este un idiot si habar nu am cum de a ajuns ambasador (un lobist care habar nu are care ii sint indatoririle de ambasador, si pentru ca basescu i-a cintat in struna, tipul acum se crede pe mosia lui!). Din cite am inteles este un apropiat a lui Biden nu al lui Obama (asta nu-l scuza pe Obama) si sper sa fie schimbat cit mai curind.

 40. sandi Says:

  Dinescu : Ei bine, cadavrul politic al lui Traian Băsescu a sărit din căruță în timp ce era purtat spre groapa referendumului și zadarnic le sfîrîie călcîiele celor porniți în urmărirea sa, că mortul nu se dă prins.

  http://www.catavencii.ro/Povestea-mortului_0_5159.html#

 41. Un simpatizant poate neutentic ... Says:

  „Si ESTI PROST DE BUBUI , nu pentru ca ma faci pe mine basist , ci pentru ca nu te duce capuL sa judeci decit in limita unui stalinist jalnic … CINE NU E CU NOI NECONDITIONAT , MUSAI TREBUIE SA FIE CU DUSMANUL !”
  _______________________________________________
  @Gile

  Draga Virgilica ,iar te-ai infierbantat si iar esti magar si violent .Semeni cu Basescu pot spune , esti mereu plin de tupeu .

  Nu este vorba de stalinism la mine, nu impun nimanui nimic (nici n-as vrea si nici nu am cum) si pot discuta foarte bine chiar si cu basistii aia care vin pe aici ,cu singura conditie ca discutia sa fie civilizata si cat de cat argumentata .Partea cu argumentele este exact ce nu faci tu ,care doar bati campii si ataci de zor singura varianta a Romaniei de a scapa de Basescu,respectuv USLul.

  Nu pretind cuiva sa apere absurd USLul daca face niste greseli evidente ! Din contra ,voi sari si eu sa ii condamn .Problema este ca tu ii ataci absolut aiurea ,exact cum fac labele triste de la B1 ,cum face Macovei,Neamtu,MRU ,Pavelescu etc .Bati campii exact ca basistii ,esti obsedat de „ura” ta fata de USL ,esti mereu vigilent la orice „greseala” ,esti un vanator de greseli ,in cea mai mare parte doar imaginare …

  In privinta lui Rus spre exemplu ,stiam toti ce poama este si nimeni nu astepta ceva bun ,inclusiv eu .Unii insa pot intelege ce inseamna sa joci cu armele adversarului ,altii ,cazul tau ,se prefac ca nu inteleg si isi calaresc caii prin Urziceni propagand pe tot internetul ,exact ce au interesul sa propage basistii ….

 42. sandi Says:

  Dinescu :
  Ei bine, cadavrul politic al lui Traian Băsescu a sărit din căruță în timp ce era purtat spre groapa referendumului și zadarnic le sfîrîie călcîiele celor porniți în urmărirea sa, că mortul nu se dă prins.

 43. Un simpatizant poate neutentic ... Says:

  „Unui simpatizant poate neutentic

  garantez io ptr Virgil. Pana in momentu asta nu s-a bashit. Pe viitor nu stiu.”
  __________________________________
  @Ghita Bizonu’

  Ma simt mult mai linistit ca imi garantezi tu 🙂 .

  Acum serios vorbind Ghita ,ti-am citit postarile mereu cu placere dar zau ,nu-ti depasi limitele si nu garanta pentru cineva de care tu ,de fapt ,chiar habar nu ai .

  Experienta lui taranista ma lasa indiferent si mai mult ,daca taranistii nu erau sapati din interior si daca nu existau prosti si jiogodii influente printre ei ,nu pateau ce au patit . Gilica al nostru a fost unul care ,daca si atunci a gandit (n-am pus ghilimele la gandit ca sa nu il jignesc )ca acum ,si-a distrus partidul sau prin prostie in stare pura,sau prin jigodism .Din pacate insa,sau nu a inteles nimic,sau isi face numarul in continuare, pasandu-i doar de caii lui din Urziceni si nu si de romani ,ca oricarui fermier „onorabil” 😎 .

 44. Radu Humor Says:

  http://www.petitieonline.com/nu_venirii_lady_gaga_la_bucuresti

 45. Argusdre Says:

  Virgil Ilie,
  Eu, in locul lui Ponta, vazand ca Parchetul nu raspunde deloc la solicitarile Guvernului, as discuta cu Conducerea Parlamentului pentru aprobarea unei Legi privitoare la infiintarea unei grupe speciale de ancheta alcatuita din procurori promovati de catre Ponta- actual ministru de justitie si le-as da unda verde pentru cercetarile refuzate de catre Justitia basista.Alta solutie nu vad..

 46. Ianos Baci Says:

  Oameni buni „atarnatul” e turbat rau de tot.
  „Desteapta-te romane!”
  Acum ori niciodata!
  Alta solutie nu avem.

 47. Preaînsticlatu Says:

  Off topic. Cotidianul online Adevărul este un exemplu de manipulare.
  Una din metode este prin notarea comentariilor de la postări. Se poate vota de sute de ori de pe acelaşi IP. Se dau plusurile sau minusurile respective şi apoi Refresh pentru a vedea rezultatul.

  http://www.adevarul.ro/financiar/media/Decizie_incredibila_a_Consiliului_de_Administratie_al_Televiziunii-_TVR_Info_si_TVR_Cultural_isi_vor_inceta_emisia_0_752924972.html#comment

  Aceeaşi mizerie mai mult ca sigur se întâmplă şi la ziare.com.

 48. Virgil Ilie Says:

  Simpatizantule , iote ceie fatule … E ultima oara cind iti permit magarii la adresa mea .
  Propunerea mea e sa te abtii si sa treci peste mesajele mele .
  Judeca-te pe tine .
  Eu nu te judec .

 49. Preaînsticlatu Says:

  Iar la spam, pam, pam, pam, pam.

 50. Radu Humor Says:

  Uite în ce hal a ajuns România condusă de incendiatorul suspendat :
  Un mameluc de la UE ajunge să dea directive pe față guvernului și instanțelor juridice, imediat cum este alarmat de dementul suspendat !
  Vă dați seama prin ce otgoane infracționale sunt legați aceste bestii ordinare, a căror pradă de lux este o țară în care românii nu mai contează :mrgreen:
  Cei care vor s-o pună cu totul la pământ, expansioniștii iudeo-masoni și trădătorii de neam și țară, cozile de topor care pentru niște talanți o văd și pe mă-sa !

 51. Virgil Ilie Says:

  Argusdre …
  E al dracului de „peste mina” ce propui . Plus ca o asa propunere tot cu intirzieri mari se lasa chiar daca ar fi dusa la indeplinire .
  Parlamentul e in vacata , CCR e si ea …
  Solutia e ca doamna Pivniceru , daca tot este dedicata cauzei , sa demisioneze de la Inalta Curte si sa devina ministru imediat .
  Dupa care curatarea urgenta a procuraturii , iar Parlamentul sa transforme procuratura in judecatori de instructie , altminteri inlocuim „justitia PD” cu „justitia USL”.
  Din pacate in Romana de astazi , procuratura functioneaza exact cum functiona si pe vreme comunistilor .
  Astazi ca si atunci , üprocuratura este un organ de represiune politica si nu un o institutie menita sa desfasoare anchete penale corecte si drepte .

 52. Radu Humor Says:

  o vând…..
  Că de văzut o să vadă ei pe chiar pe ta-su lu Băse :mrgreen:

 53. Preaînsticlatu Says:

  Pusesem un off topic, ori s-a dus la spam, ori a fost vreo eroare. Manipulatorii de la Adevărul permit votarea de la acelaşi IP a unui comentariu în funcţie de nevoile manipulatorului. la acest articol este evidentă la comentarii mizeria pe care o continuă. Se dau negativele sau pozitivele necesare, click-uri la greu, apoi Refresh la pagină. Jenanţi.

  Articolul din Adevărul.
  http://tinyurl.com/ckddf8o

 54. Radu Humor Says:

  Mamelucul șef de CE a cerut ca Antonescu să nu schimbe nimic la DNA și ANI !
  De unde să știe îngrămăditul ăsta de niște instituții care n-au corespondent în alte țări ale UE, dacă nu la cererea expresă a disperatului național !
  După ce au primit asigurări în acest sens de la primii oameni în stat, cele două instituții care put a băsism de-ți rup nasul, au început să-și dea aarama pe față. Drept urmare cuvântul dat, pe bună credință, nu mai trebuie respectat. ci trecut de urgență la remanieri !
  Cu borfașii și cu nesimțiții n-ai obligația să fii domn 😉

 55. Adriana Popa Says:

  Mie un singur lucru nu mi-e clar cumla o miza atat de mare ( de care va depinde viata a 19-20 milioane de romanI ) A COPIILOR SI NEPOTILOR NOSTRI NU s-a gandit nimeni ca NU te poti duce la referendum sa NU stii CIFRA CLARA DE VOTATNTI.

  Eu ma duc la toate bisrricile sa ma rog sa-l vad unde merita , el si familia lui de nesimtiti care trateaza tara asta ca pe MOSIA lor…

  Dar clipa finala se APROPIE ….asasper ptr a mai avea tara asta un viitor…

 56. Argusdre Says:

  Virgil Ilie,
  Eu stiu ca aceasta propunere a subsemnatului e cam la „marginea legii”, dar dupa cum se vede, altfel nu se poate : justitia lui Basescu actioneaza doar la comanda sa, iar in rest nu vede nimic.Si cred ca asa va merge si in continuare cata vreme Europa e de partea lui..
  Chestia cu Pivniceru e si ea de durata si nu-i sigur ca Mona va renunta definitiv la functia ei de baza cata vreme aici poate fi ministru doar pana la alegeri….Cred ca si primarul Sibiului l-a refuzat pe Ponta din acelasi motiv…
  Deci, daca Ponta e de buna credinta si nu joaca in piesa „Marinarul isi baga socoteala in 8.5 milioane de alegatori romani”, nu vad sa aiba alta solutie pentru deblocarea actualei justitii…

 57. Argusdre Says:

  Virgil Ilie,
  Desigur ca unica solutie de succes sigur la ora asta este Iesirea populatiei in drum, cat mai multa si cat mai mult. Doar asta va speria si marina calareata, dar si Europa asta cinstita dar plina de cacat…

 58. Argusdre Says:

  Un amic, doctor, care a refuzat sa mearga la referendum motivandu-mi ca stie rezultatul dinainte, mi-a spus ca Masoneria
  ar dori ca Basescu sa ramana in continuare acolo unde este, deoarece el ii faciliteaza in Romania o multime de avantaje materiale….N-am crezut, dar acum ma intreb daca ala n-a avut dreptate ?

 59. Radu Humor Says:

  Bine zicea cineva, mi se pare că Mădălin Voicu:
  Înainte, emblema răului era „Secera și Ciocanul”, acum ea este înlocuită cu „Merkel și Barosoo” 😉

 60. Radu Humor Says:

  Sunt sigur însă că Mădălin a cerut , dând dovadă de mult curaj, arestarea acestui personaj penal și malefic !
  Numai faptul că acesta instigă pe față la nesupunere civică , din poziția de președinte suspendat, sau la sabotarea Referendumului cu toate urmările ce decurg de aici, reprezintă capete de acuzare ce nu pot fi trecute cu vederea !

  P.S. O seamă de analiști politici îi papă o groază de bani nesferatului, ca să–și schimbe de la o zi la alta, ba chioar de la o oră la alta, comentariile în legătura cu demiterea lui !
  Iar unii, mulți și de pe aici pun imediat botul la ce zice Realitatea, sau TVR !
  Realitatea TV a ajuns să-l cheme frecvent în studiouri pe DD , acest măscărici pe care nu l-aș chema nici la serbările de sfârșit de an de pe la grădinițe 😉
  Mai nou Ioan Rus, pe aceleași canale, face deliciul octogenarilor de cartier cu onoarea lui nereperată 😆

 61. Last Says:

  „Barroso cere ca guvernul sa actioneze imediat si sa dea listele la CCR.”

  E ori idiot ori mafiot interesat in afacerile necurate basiste.

  Ar fi cazul acum ca sa iasa Ponta cu o pozitie verticala, sa nu ii mai promita absolut nimic si sa ii spuna verde in fata despre ce este vorba.

 62. Radu Humor Says:

  Și findcă veni vorba de stenogramele, pentru care sper că cineva va da pentru prima dată cu subsemnatul, se vede clar că sunt făcături, scoase din context, deoarece până la urmă cei doi Ponta și Antonescu, în care vor să dea, n-au ascuns niciodată că vor să (re)aducă la zi numărul de locuitori, implicit de alegători din RO !
  Lucru pe care, dacă n-ar fi tâmpiți și rău intenționați, sau mai grav, direct interesați să părem mai mulți, și clownii UE ar trebui să-l salute, nu să trimită semnând ca primarii PD-L, ce le pune sub nas Băsescu !
  Vă dați seama cât le-a dat Băsescu ăstora ( sunt sigur că una din
  principalele lui sarcini a fost și aceea de a nu trage bani de la UE), dacă conțopiștii ăștia ajung să compromită prin partizanatul lor dement întreaga hardughie care și așa nu mai are mult până să se prăbușească !

 63. sandi Says:

  Ex-maoistul Barosu crede ca da ordine Rominei Fasso ! Cred ca e timpul sa i se dea una zdravana peste bot !

 64. Virgil Ilie Says:

  Argusdre …
  Din pacate niciodata populatia nu iese in strada .
  CA SA IASA IN STRADA TREBUIE SA FIE SCOASA IN STRADA .
  Cine sa o scoata ?…

  In ceea ce priveste masoneria …
  ROMNANIA ESTE DUPA RIVULUTIE CEL MAI PUTERNIC EXPERIMENT IUDEO-MASONIC DUPA STATELE UNITE .

  Iti mai aduci aminte ca am spus inca de la finele anului trecut ca la un convent masonic desfasurat in Elvetia participantilor li s-a recomandat sa isi puna la adapost interesele pentru ca in Romania urmeaza o vara foarte tumultoasa cu mari rasturnari ?
  Informatia o aveam de la un mason de rang inalt .

  PS

  Si ceilalti sunt masoni .

  PPS

  Sa avem rabdare .
  Eu inca sper ca Basescu va fi maturat .
  DAR NU NOI HOTARIM !
  Noi doar ne aflam in treaba si ne dam cu presupusul .

 65. sandi Says:

  Ia cititi ce vomita postul de radio al cucoanei Merkel ! ” La culona ” vrea neaparat sa-l salveze pe Nosferat ! Bitch !

  http://www.pesurse.ro/#/2012/08/10/antonescu–atacat-dur-de-deutsche-welle-microbul-p/#news

 66. Virgil Ilie Says:

  Radu …

  „Vă dați seama cât le-a dat Băsescu ăstora ( sunt sigur că una din
  principalele lui sarcini a fost și aceea de a nu trage bani de la UE)”

  Sa stii a ai dreptate . Romania are un extrem de stufos program de accesare a fondurilor UE . CEL MAI STUFOS SI IMPOSIBIL DE INDEPLINIT .
  Iata de ce , de fapt cotizatiile , contributiile Romaniei catre UE sunt mai mari decit fondurile descarcate de la aceeasi UE .

 67. sandi Says:

  Despre scandalul Victor Paul Dobre ,

  http://www.cotidianul.ro/abuz-incalificabil-al-procurorilor-sau-posibila-manipulare-de-zile-mari-191095/

 68. SRS Says:

  Bonbo tocmai a declarat ca-l dor oole si vrea afara din penitenciar 🙂

 69. Virgil Ilie Says:

  SRS …

  Las ca in curind o sa ii tina Base de urit si evident ca o sa-i treaca oole …
  Acuma nush cit o sa-l doara curul pe Base la afacerea asta , dar nu e problema de vreme ce vad ca te procupa oole lui Bombonelu , n’asa?

 70. SRS Says:

  Pe BoNbo il dor oole 🙂

 71. Roxana Iordache Says:

  Nu particip la nici un marş al prostiei. Asta e o frecţie.

 72. Roxana Iordache Says:

  Ce-aţi mai făcut? N-am apucat să văd. Eu am făcut câteva ore de exerciţii fizice grozave, ceea ce vă recomand şi vouă. E super. 🙂

 73. Roxana Iordache Says:

  @Corina. Hai siktir!

  @treebeard. Aceeaşi inteligenţă de mască mortuară. 🙂

  @Simpaticule. Eu chiar îl ştiu, e o tâmpenie să vă înjuraţi. Dar, treaba voastră. 🙂

  Dar parcă tot mai bine nişte exerciţii fizice. E atât de bine şi în timpul lor, şi după. Şi gândirea e mai ageră. 🙂

 74. sandi Says:

  Una tare pentru weekend : 🙂

  http://www.cotidianul.ro/ayatollahul-si-talibanii-190396/

 75. Roxana Iordache Says:

  Virgil Ilie. Bine că recunoşti, tu doar te afli-n treabă şi îţi dai cu presupusul. 😛 Acum, serios, cum să nu hotărâm noi? Noi hotărâm. NOI, POPORUL. Mentalitate resemnată ca a ta a fost şi atunci când s-au cedat Basarabia şi Ardealul fără luptă. Uite consecinţele, până în ziua de azi.

  Azi suntem liberi să decidem. Şi am decis.

  Vă rog pe voi băieţii să mă ajutaţi SĂ-I FUT MUMA-N CUR BAROSULUI DE LA BRUXELLES. 🙂

 76. Roxana Iordache Says:

  Virgil Ilie, ţi-am mai spus că eşti nesimţit. Şi chiar mă enervezi. Ţi-am mai spus că sunt un om liber care face ce vrea. Propaganda se plăteşte. Nu există ceva mai ofensator. Eşti chiar nesimţit. 😡

  Simpaticule, bagă! 😛

 77. Roxana Iordache Says:

  @Argusdre, vă fac onoarea nemeritată să vă adresez cuvântul, după cum urmează: hai siktir, misogin primitiv! 🙂

 78. Roxana Iordache Says:

  Marius Mina, deocamdată, din păcate, trebuie să le dăm banii înapoi. De fapt, plătim a doua oară, că şi până acum tot noi am plătit ce au furat ei.

 79. Roxana Iordache Says:

  Gabi, arată pe naiba! E exact aşa cum am scris. I se dă prea multă importanţă.

 80. mgabim2009 Says:

  de pe site-ul pesurse.com Dana Voicu spune:

  „Vineri seara… pe canalele de stiri se cearta niste .. unii… Nimic nou, oamenii se linistesc incet, incet anticipand un weekend pe care il viseaza linistit in care se vor diseca pana la epuizare evenimentele saptamani. Deodata, ecranele se ingalbenesc – flash, flash, flash. Barroso il cearta pe Ponta. Ii spune sa nu mai puna presiune pe CCR si sa trimita afurisitele alea de liste odata!!!ce l-o fi apucat? Vineri noaptea Barroso nu are alta treaba decat sa scrie compuneri catre Ponta? S-o fi plictisit omul de atatea paraciuni si plangeri caax re-i strica vacanta. O fi, ca prea suna incrancenat si pornit.

  Stirea e tare. este de breaking news. Hai sa vedem de unde a aparut. Pe site-urile UE tacere totala. Nimic. Nada. Atunci? Si cautam in continuare. Pana la urma dam de urma unui PDF care, aparent ar contine epistola cu pricina. Si citim. Surpriza totala. Barroso nu ii spune lui Ponta sa dea listele asa cum sunt. Barroso ii cere sa trimita listele relevante cat mai curand posibil in asa fel incat CCR sa poata da un verdict, de asemenea, cat mai curand posibil. Deh, Barroso, acuma, daca s-a obisnuit sa dea ordine in Romania, de ce nu ar da termene si Curtii Constitutionale. Dar Barroso nu se opreste aici, el continua: ” .. si toate celelalte parti trebuie sa se abtina de la orice fel de interpretare proprie”

  Mda…i sa mai citim:

  „As vrea, de asemenea sa exprim ingrijorarile CE cu privire la alegatiile de presiune si intimidare a judecatorilor CCR care ne-au fost aduse la cunostinta. Este esential ca aceste acuzatii sa fia aduse fara intarziere in atentia organelor competente si investigate in detaliu in asa fel incat orice incercare de intimidare a CCR sa fie oprita cu fermitate”

  Hmmm.. mie nu mi se pare ca il cearta pe Ponta aici.. mi se pare ca ii spune sa ia masuri.”

  este publicata si scrisoarea integral.

  @Rox, iti dai seama ca imi doresc din suflet sa ai dreptate, dar nu pot sa nu ma ingrijorez cind vad toate murdariile din presa Romana.

 81. sandi Says:

  da. Chiar acum am vrut si io sa semnalez manipularea asta grosolana a slugilor basiste !

  Deci scuze ca te-am bestelit in punctul asta don’ B.

 82. Virgil Ilie Says:

  Roxi , ce dracu , am facut ani de zile prapaganda neplatita .
  Daca ma plateau eram miliardar in euro .
  Sigur , eram membru de partid si faceam propaganda partidului meu , dar mai tirziu am facut propaganda la greu liberalilor ani de zile fara ca sa imi deie careva vreun sfant .
  Bine , asta pina m-am prins si io cum devine chestia , baietii cu curul mereu in doua luntre , cind cu pedei , cind cu pesedeii si cu ochii dupa furat . Al treilea FSN …
  Ori io la fesenei … Fac bube instant .
  Deci , de unde si pina unde prapaganda tre sa fie musi platita ?!
  Sa avem pardon , ai inteles pe dos .
  Sunt ferm convins ca ceea ce faci , faci din suflet si nu platita .
  Si io ii injur pe toti tot din suflet , chiar daca simpatiile ma indemna spre liberali care , trebuie sa fiu drept , inca nu si-au dovedit nemernicia la neivelul pedeilor si pesedeilor .
  In plus te anunt ca am prieteni foarte buni , oameni de toata isprava , nu numai la penelei , dar si la pesedei .
  Chiar si pedei stiu trei de isprava .
  Ma rog , unu nu mai e ca si-a dat demisia . Ramin doi …
  In plus in tevatura asta tiu partea USL-eilor , dar nu pentru ca ii iubesc ca tine , nu pentur ca sper sa fie vreo isprava de capul lor , CI PENTRU CA VREAU SA II VAD DUSI PE PEDEI SI PE BASELU .

  Independenta … Libertatea …
  Aici ma faci sa ma tavalesc de ris .
  Si e de plins .
  SUNTEM CO-LO-NI-E !

 83. Ghita Bizonu' Says:

  Bre! Ptr toate si toti!!

  luati de aici : http://www.europarl.europa.eu/portal/ro
  acolo deschideti fiecare grup politic. Selectati „tintele”
  Si apoi puneti o scrisorica . Pe care o scrieti in llimba pe care o cunoasteti cel mai bine.

  Zicem ca suntem 7,4 milioane si ca comisari europeni se cam caca pe noi dupa model Vasinki, da? Ei bine sa se bucure !
  Daca ar primi sa zicem numa vreo 10.000 de scrisorele – politicoase dar care sa le zica ca gresesc poa se vor gandi.
  Faptul ca aia le vor citi de abia dupa 20 aug sau mai traziu nasha dar asta este. Macar ca sa ii apuce greata stergand cateva sute de scrisori !! Ca o sa le stearga asistentii lor nu e mare necaz ca tot o sa trebuiasca sa zica „sefu vreo 400 de nebuni din Romania au facut apel la tine! ”

  Apropos stie unu bine tiganeste ? (adica englezeste).. ca am nevoie de o traducere accepatbila ca eu doar franceza mteterhenisesc. Da nemteste stie careva? Idem .
  Ca asta fac de cateva ore – am scris , am cautat niste adrese (de unde nu va priveste!) si am expediat. Si o sa ma mai distrez!!!

  Nu stati pe coada sperand ca neispravitii „nostri” o sa faca o sa dreaga. Laba asta fac 1001-1002-1003…. Dupa capu lor cel prost ar fi stat ca de lemn Nastase sa revina ala si sa ii trimitza langa Adrian! Ca nu va faceti iluzii ca ei samd. Au percutat ca au simtit ca o sa le purtam sambelele mai rau decat Suspendatului! (ma rog Antonescu poa isi aduce aminte de un exemplu ilustru cu acelasi nume … din cand in cand ca reste de lemn Nastase)
  Aratati ca nu au votat DA doar imbecilii si alcoliici fara scoala!!!
  Si asa vor inteleg si ai „nostrii” ca trebe sa mai aplece bleaga si la noi nu numa la ce zice intelctualimea lu vacselu .. stiu io ce zic credeti-ma-ti

 84. Roxana Iordache Says:

  @mgabim. Gabi, care presă?!

  @Traian dar nu Basescu – ţi-am răspuns la postarea anterioară, chiar aş vrea să vezi. Şi să nu mă mai enervezi. 🙂

 85. Ghita Bizonu' Says:

  mgabim2009

  nu m-am suparat decat ti-am adus aminte. Si cum a ajuns? Pai platind la campania lui Wonder a 8a a lumii Hussein!! Si poa a Hilarioatei.
  In rest manierele .. presupun ca sunt alea de pe timpu lui United Fruit … ca la noi poporu bashesc e in primul rand Camera de Comert Romanao-Americana

 86. Roxana Iordache Says:

  @Ghita Bizonu’. Ar fi energie irosită prosteşte şi tu ştii foarte bine asta. Li se rupe lor. Au interese, nu le pasă de textele noastre. Noi cu faptele să le arătăm că şi noi avem interese şi nu ne pasă de textele lor. 😛

  Hai să ne concentrăm.

 87. Roxana Iordache Says:

  Virgil Ilie, e treaba ta ce-ai făcut şi ce faci. Tu eşti politic. Eu sunt independent. Nu-mi atribui mie obiceiurile tale. Absolut deloc nu semănăm. Ba dimpotrivă. 🙂

 88. Roxana Iordache Says:

  Gabi, nu vă faceţi iluzii! Barosso e o janghină infectă, care trebuie executat scurt, româneşte. Ştiu eu pe cineva. 😉

 89. Roxana Iordache Says:

  Unii, incredibil! Pot fi chiar mai cretini – cică, spaniolii trebuie să plătească taxe pentru mâncarea copiilor de la şcoală. În Catalonia e chiar dublu. Să nu se mire nemernicii dacă oamenii vor ieşi la drumul mare. De fapt, chiar asta premeditează jigodiile din culise. 👿

 90. Roxana Iordache Says:

  @Abdulah Catli. Ceva mai stupid decât aşa impotenţă de plângere penală n-am pomenit. N-aş vrea să te superi, dar pare fabricată de cei mai neputincioşi dintre noi, care îl servesc de minune pe Băsescu prin neputinţa lor.

  Băsescu trebuie atacat frontal, în ficaţi, nu cu frecţii de personaje cu sex indecis.

 91. Ghita Bizonu' Says:

  Unui simpatizant poate neutentic

  pre Gili il „cunosc” de prin 2007 de pe ZIUA.

  Eu ca Ghita Bizonu sunt cunoscut de prin preajma aderarii la NATO (ba apar si in primul studiu asupra „faunei” netului…). Sunt „marca inregistrata” si uneori cunoscuta de ziaristi si adtratri ai portalurilor (curios se pare ca uneori prea cunoscut „nu avem nevoie de Bizonu si gasca sa”. Curios eu nu stiam sa am „gasca” .. desi as vrea sa am pe http://vremea.forumgratuit.ro/). Tot de pe ZIUA ma „stie” si Roxana Irubrica scarber antpatice ca gaseam ceva de lauta peste picior intitdeana la rubruica ei si a Miruneu Munteanu) Cam astea sunt „limitele” mele.

  Insa trebe sa iti marturisesc ca „Un simpatizant poate neutentic” nu am vazut decat aici si de putin timp … daca pricepi.

  A da.. totruysui trebe sa recunosc orbi et urbi ca am gasitt si insi de care ma feream … prea erau „bazati” – de ex unu care semna ca e din Vadu Ciorii si unu Mâţiu …. Acu daca le tiu minte numele va dati seama …..

 92. Ghita Bizonu' Says:

  Roxana Iordache

  imi pare rau ptr tine … habar nu ai cu ce se mananca democratia … cu loby!! Adica si cu scrisoreli multe , multe ….
  Dar e mai usor sa zici cutu si ciobanasul … si sa strambi din nas „mioritic”

 93. Roxana Iordache Says:

  Bizoane, ţi-am mai recomandat şi repet, dacă vrei să fii citit, scrie lizibil. Dacă nu, nu.

  Şi să ştii că nu e un argument vechimea. Sunt unii care se afirmă exploziv. 😛

 94. Roxana Iordache Says:

  Şi Bizoane, că ai postat în acelaşi timp cu textul meu anterior – dă lecţii cui îţi permite, că ţi-am spus cum e cu aroganţa, nimeni nu mă egalează. Treaba ta ce faci, am spus de la început. dacă vrei frecţie, fă frecţie. Eu prefer altceva.

  Bărbaţii agresivi sunt proşti. De fapt. 😛

 95. treebeard00 Says:

  @Radu Humor
  „Un mameluc de la UE ajunge să dea directive pe față guvernului și instanțelor juridice, imediat cum este alarmat de dementul suspendat !”

  „De unde să știe îngrămăditul ăsta de niște instituții [DNA si ANI] care n-au corespondent în alte țări ale UE, dacă nu la cererea expresă a disperatului național!”

  Pai d-aia zic, puneti mana pe iatagane si hai sa le declaram razboi, sa-i dam afara din europa! Fir-ar al dracului Basescu, ca uite in ce hal ne-a adus.

  Da’ sa stii ca si eu sunt curios cum au aflat astia de DNA si de ANI, ca ei n-au asa ceva. Vorba aia, daca eu nu sunt gaina, nici nu stiu ce-i ala ou. Si daca Comisia Europeana intamplator e gaina care le-a cerut alor nostri sa faca institutiile alea, si vorbeste despre ele extensiv in toate rapoartele MCV, atunci daca nu stii cum au aflat despre ele se numeste disonanta cognitiva.

  Dar nu pune la inima vorbele mele nedrepte, aici la roxana trebuie doar sa faci doua lucruri bine, sa bagi capul mai adanc in nisip si sa il injuri pe base in acelasi timp. Asa e la-nceput, iti mai intra nisip in gura, dar o te obisnuiesti mai incolo. Si parca te mai si racoresti putin.

 96. Un simpatizant poate neutentic ... Says:

  „Insa trebe sa iti marturisesc ca “Un simpatizant poate neutentic” nu am vazut decat aici si de putin timp … daca pricepi.”
  _______________________________________
  @Ghita

  Bine,bravo ! Si ce-i cu asta ?… 🙂 .

 97. Un simpatizant poate neutentic ... Says:

  „Simpatizantule , iote ceie fatule … E ultima oara cind iti permit magarii la adresa mea .
  Propunerea mea e sa te abtii si sa treci peste mesajele mele .”
  _______________________________________________
  @Virgile

  Daca nu ma inseala pe mine memoria ,nu ti-am cerut niciodata sa imi permiti sau sa nu imi permiti tu ceva . 🙂 .Adica, ma doare undeva de ce imi permiti si ce nu imi permiti tu 🙂 Pe linia asta voi merge si de acum inainte, iar daca nu iti convine, poti sa te dai cu capul de monitor in speranta ca asta iti va mai elibera din frustrari .

  Sa stii deci ca daca in postarile tale voi gasi prea multe imbecilitati basiste ,le voi comenta cat si cum am chef . Cum vrea muschii mei adica bai Virgilica ! 🙂 Nu ai castigat tu blogul asta la poker ,asa ca cererea ta SE RESPINGE .

  Huh,auzi la el taranistu’ basist, mic si tupeist , 🙂 „e ultima oara cand permite ” …. 🙂

  🙂

 98. sandi Says:

  Un simpatizant poate neutentic … spune:
  sâmbătă 11 august 2012 la 7:34:29 am

  Huh,auzi la el taranistu’ basist, mic si tupeist ,

  ******

  Asta-i tareeee ! Trebuie patentata ! 🙂

 99. Basile Says:

  Birocratii europeni, niste oameni fara mama, fara tata, fara tzara; asa ca injurati-i de altceva, daca se poate…

 100. Roxana Iordache Says:

  Simpaticule, nimeni n-a câştigat blogul meu la poker. 😉

  Şi să ştii că Virgil Ilie nu e mic. E un dulce şi-un haios. 😛

 101. Roxana Iordache Says:

  @treebeard00. E bine că te-ai grăbit să mai apuci să postezi aici: şi-aşa e de mirare că nisipul nu ţi-a invadat căile respiratorii. 😛

  În rest, să ştii şi tu că pentru a scrie Dumnezeu cu d trebuie să fii cel puţin panteist. Aşa şi cu Roxana. E un nume care se trage din LUX. 🙂

  Dacă nu vreţi să vă treziţi la realitate vă priveşte.

 102. Un simpatizant poate neutentic ... Says:

  Simpaticule, nimeni n-a câştigat blogul meu la poker.
  Şi să ştii că Virgil Ilie nu e mic. E un dulce şi-un haios.
  ____________________________________
  @Roxana

  Mic in ce sens ? 🙂 .Stiu si eu ca Virgil nu este scund … 🙂

  In privinta blogului ,pentru mine lucrurile stau clar .Accept neconditionat cererile proprietarului blogului ,dar nu ma intereseaza orice alte cereri ,indiferent de la cine sunt venite . Asta a fost sistemul meu pe orice blog pe care am postat si imi pare foarte corect si normal .

  Imi pare firesc daca esti in „casa” omului sa te conformezi dorintelor acestuia ,este un lucru de bun simt ! Nu imi pare deloc normal insa ca un alt „musafir „,sa aiba pretentii si sa imi ceara mie ceva ,sau sa incerce sa impuna ceva .

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: