USL ÎI CERE LUI BĂSESCU – AZI – CAPITULARE NECONDIŢIONATĂ. PONTA CERE PARCHETULUI SĂ ANCHETEZE ADRESA NEREVENDICATĂ DE LA CCR

Varujan Vosganian a declarat, azi, tranşant, că USL n-are ce să negocieze cu Traian Băsescu privind demisia, din moment ce votul popular l-a demis categoric.

Totodată, vorbitorul a spus că Parchetul trebuie să cerceteze adresa de la CCR semnată indescrifrabil şi trimisă la Monitorul Oficial.

La rândul lui, premierul Ponta a declarat azi, de la tribuna oficială, că solicită Parchetului General să ancheteze acea adresă, a cărei publicare în Monitorul Oficial a dispus-o pentru că, în conformitate cu legea, răspunderea pentru autenticitatea ei revine emitentului.

Aseară, preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a declarat telefonic la RTV că dacă un judecător de la CCR a procedat abuziv, încălcând voinţa Curţii şi semnând în numele preşedintelui acelei instituţii, el va fi judecat de plenul Curţii, urmând să fie revocat şi înlocuit de Parlament sau de către preşedintele României.

Oricine e vinovat de asemenea fals în acte publice este pasibil de revocare. Şi de consecinţe penale.

Premierul Ponta, totodată, a considerat inadmisibilă anchetarea fotomodelelor de la Constanţa pentru că au votat la referendum.

Referitor la procurorii abuzivi, tot Parchetul îi va ancheta şi pe ei. Nimeni nu scapă. E momentul să terminăm cu bătaia de joc în România.

32 răspunsuri to “USL ÎI CERE LUI BĂSESCU – AZI – CAPITULARE NECONDIŢIONATĂ. PONTA CERE PARCHETULUI SĂ ANCHETEZE ADRESA NEREVENDICATĂ DE LA CCR”

 1. Kinjiru Says:

  Epic? :
  http://nenea.wordpress.com/2012/08/04/imi-este-frica/

 2. Virgil Ilie Says:

  Domne , nu mi ai loc de mascariciul asta , toata ziua la televizor sa dea el sfaturi …

 3. sandi Says:

  I-auzi, ia !

  ” Averea lui Augustin Zegrean a explodat de când este preşedintele CCR ”

  http://www.dcnews.ro/2012/08/averea-lui-augustin-zegrean-a-explodat-de-cand-este-presedintele-ccr/

  L-o fi ajutat si pensia aia de handicapat… ?

 4. ilecaragiale Says:

  Iar a iesit asta cu ciungile la poarta s-arate ce surprize i-au mai picat!

 5. Artemis Says:

  Prestatia USL e din ce in ce mai jalnica. Daca le-o trage Basescu peste bor o merita cu varf si indesat.

 6. Ghita Bizonu' Says:

  Ar tine figura cu un ministru la justitie care sa fie capabil sa o schimbe pe Codruta in 5 minute (eventual cu o trimitere la Sulina) .

 7. sandi Says:

  baga ceva explicatiuni !

 8. Dawson Says:

  „Rox
  http://hristea.wordpress.com/2012/08/09/mihaela/

 9. sandi Says:

  @ Artemis
  Baga ceva explicatiuni la ce-ai zis acolo ! Ca sa ne desteptam si noi.

 10. sandi Says:

  @ cucoane Bizonachi
  Ce Sulina ??!! Cred ca la Husi iar sta bine vreo cativa ani.

 11. ani Says:

  artemis, iar pui botul la bas? cat de influentabil po’ sa fii… si cata preocupare, zau…

 12. USL ÎI CERE LUI BĂSESCU – AZI – CAPITULARE NECONDIŢIONATĂ. PONTA CERE PARCHETULUI SĂ ANCHETEZE ADRESA NEREVENDICATĂ DE LA CCR » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 09 August 2012 – Blog « DECLARAŢII PREZIDENŢIALE LA COTROCENI: URMARE A MOTIVĂRII CCR, GUVERNUL TRIMITE LISTELE PERMANENTE ACTUALIZATE CONFORM LEGII REFERENDULUI. LEGEA ALEGERILOR PREZIDENŢIALE O VOM FOLOSI ÎN CURÂND.CLAR! […]

 13. Ghita Bizonu' Says:

  sandi

  pui mic si slab pregatit … Husi in comparatie cu Sulina e lux !! Autobuze, sosea , tren . Iasiul aproape. Iasi adica oras mare, teatre, opera, filarmonica .. plus magazine lume „buna’ samd.
  Sa nu mai zic vinurile de Husi – hony soit qui mal y pense! – care daca nu le parciezei tu le pot aprecia amicii tai …
  Sulina puiule …. moarta … poa vara sa fie mai vie. Miie dupa 2 ore de Sulina mi s-a facut dor de aglomeratia din Bucale!!

  Cand vrei sa „frigi” pe careva trebe sa tii cont de : sosele, gari, dotari culturale. Ma rog daca esti cu microbu pescuitului sau vanator Sulina poa sa aibe farmec …

 14. Virgil Ilie Says:

  In urma cu ceva vreme Sulina avea un premar care-si puse-se o sirena pe masina proprie si se preumbla cu ele date drumul la maximum de a un capat la altul al tirgului , adicatelea pe o distanta de fro suta cinzeci doua sute de metri asa .
  Poa si Beseala sa se dea cu aia prin tirg sa se stringa lumea ca la urs …

 15. sandi Says:

  Ghita Bizonu’ spune:
  joi 9 august 2012 la 6:33:00 pm
  sandi

  pui mic si slab pregatit … Husi in comparatie cu Sulina e lux !!
  *****
  Bre tetio,

  Io nu m-asi duce nici mort la Husi ! La Sulina vara e parfum. Din toate punctele de vedere. Soare, plaja ( in curul gol sau nu ) , scaldat in ape dulci sau sarate, ciorba de peste lipoveneasca, crap la protap , samagon de calitate, plimbari cu barca prin toate vagaunile Deltei, gagici statute…. nu mai spun cate !
  Iarna, toate cele de mai sus dar fara scaldat si plaja. Da’ poti sa stai cu curul pe scaunel , pescuiesti in Dunare si casti ochii la vapoarele care intra sau ies de pe Canal. Sau te duci si tragi niste plumbi in pasari care is cacalau. Si daca iti vine plictiseala… dai o fuga pana la Tulcea sau chiar Galati.
  La Husi ? Vara plin de colb cat cuprinde iar iarna ingropata coliba in zapada !

  Da’ daca zici ca Codruta ( scuzati caco… ) nu merita la Husi, atunci la Tandareii cu ea !

 16. La pas cu vântul | Teologie pentru azi Says:

  […] „Aseară, preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a declarat telefonic la RTV că dacă un judecător de la CCR a procedat abuziv, încălcând voinţa Curţii şi semnând în numele preşedintelui acelei instituţii, el va fi judecat de plenul Curţii, urmând să fie revocat şi înlocuit de Parlament sau de către preşedintele României. Oricine e vinovat de asemenea fals în acte publice este pasibil de revocare. Şi de consecinţe penale. Premierul Ponta, totodată, a considerat inadmisibilă anchetarea fotomodelelor de la Constanţa pentru că au votat la referendum”. pr. dorin picioruş psa. gianina picioruş teologie pentru azi […]

 17. Dupa ce occidentul a pus botul cu inconstienta Says:

  Mesaj pentru soldatii si coloneii din armata de teracota a Hanului chior :
  Salvati-va cat mai aveti timp, CHIORULVA INGROAPA RITUALIC !

 18. Virgil Ilie Says:

  Sfinta Constituţiune.

  Art. 125 alin. 3
  „Funcţia de judecător este incompatibilă cu orice altă funcţie publică sau privată, cu excepţia funcţiilor didactice din învăţământul superior”.

  Asta ca sa inteleaga si gugustucii habarnisti ca nu vorbesc prostii cind spun ca pierdem vreamea si astfel nu facem decit jocul lui Basescu .
  Dar ma rog , la noi habarnismul , diletantismul si aflatul in treaba e procedeu de lucru , asa ca aveti liber sa ma injurati …
  Evident ca madama Pivniceru nu poate fi ministru pentru ca nu vreau io dupa cum spune si Roxana si nu are nicio legatura cu faptul ca Ponta si Antonescu sunt doi papagali daca si viseaza la o asa isprava interzisa de Constitutie , n’asa?

 19. Dawson Says:

  MIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

 20. Abdulah Catli Says:

  @Virgil Ilie
  Nu poate simultan! nu mai cititi ad literam, dreptul constitutional se invata un an de zile in Facultatile de Drept.Pe de alta parte,Legea 303/2004, prin art. 58 (introdus prin OUG nr. 50/2006), stipuleaza – in ce priveste detasarea – ca CSM dispune detasarea procurorului sau judecatorului cu acordul scris al acestora la parchete, CSM, INM etc si ALTE AUTORITATI PUBLICE, in orice functie, inclusiv cele de demnitate publica numite, la solicitarea altor institutii, in plus nu exista nicio incompatibilitate daca se accepta detasarea, incompatibilitatile fiind bine determinate in Legea nr. 161/2003.

 21. olimpiu65 Says:

  Basescu ar fi fost demult unconditionalasurrender daca nu ar fi existat tradatori ca Rus si imbecili cum este carlanul fara minte cu amicii lui!!!

 22. Radu Humor Says:

  Suspendarea și în curând demiterea lui Băsescu a avut darul de a ne lămuri definitiv cine ne sunt prietenii, dar mai ales cine ne sunt dușmanii !
  Din interior , dar și din exterior !
  Pentru că în afară de Băsescu cu ai lui, în frunte cu Monica Macovei, Cristian Preda, MRU, TRU și celelalte lepre portocalii, cu ajutorul acestor cozi de topor din extrerior, și-au dat arama pe față și cei de la UE, care s-au situat imediat de partea acestor trădători , reușind să declanșeze o scîrbă și o repulsie de neimaginat vis-a-vis de această făcătură iudeo-masonică, ce reușise să păcălească o groază de lume.
  E vorba de UE care deși începe să-și dea duhul ( SUA se pregătește pentru eventualitatea mai mult ca sigură a destrămării UE, protejându-și și asigurându-și afacerile din Europa, Anglia se pregătește la rândul ei să părăsească acest artificial țarc în care o mână de ovreiași reușiseră să strângă la grămadă, germani, francezi, spanioli, portughezi, polonezi, români,etc pe care-i supuneau unor degradări inimaginabile, mergând până la anularea suveranității, pe care unul ca Băsescu se și grăbise s-o ofere pe tavă în schimbul rămânerii la putere cu sprijinul acestor hiene politico-financiare, îndatorându-ne pentru 3-4 generații).
  Mai nou și Polonia vrea să-și construiască propriul scut, să nu mai depindă de străini !
  Sper însă ca toți să plătească după răul făcut României într-o perioadă atât de critică !

 23. mgabim2009 Says:

  EVZ isi face datoria (nu degeaba CSM a aminat decizia detaserii pentru 20 august) au aparut cu niste articole de lege prin care decreteaza (EVZ: http://www.evz.ro/detalii/stiri/bomba-mona-pivniceru-nu-poate-fi-ministru-995835.html) ca Mona nu poate fi ministru al justitiei! Le este graznic de frica cu ea la justitie; stiu ca este curajoasa si bine apreciata in occident; cu ea la cirmele MJ nu va mai cirii nimeni cind Morar & Luluta si toti procurorii aserviti cauzei basiste vor zbura de nu se vor vedea!

 24. Roxana Iordache Says:

  Tot răul, spre bine. 🙂

 25. Dawson Says:

  MiauP
  http://hristea.wordpress.com/2012/08/09/sandra/

 26. Virgil Ilie Says:

  Abdulah Catli …

  Pai aia e , ca nu citesc mecanic si nici ad literam . ( pot spune aceleasi lucru despre modul in care interpretezi tu legea ) .
  Sigur , putem merge pe „ce nu e interzis este permis” , dar se incalca spiritul Constitutiei care prevede separarea puterilor in stat .

  FUNCTIA DE MINISTRU ESTE O FUNCTIE EMINAMENTE POLITICA .

  Si iarasi ne intoarcem si spunem ca unui judecator ii este interzis sa faca politica .
  Doamna Pivniceru nu isi pierde calitatea de judecator pe timpul detasarii , ba mai mult VA FI PLATITA DE LA INALTA CURTE .
  Doamna Pivniceru nu vine pe o functie tehnica , detasarea nu se face cu un scop bine stabilit intre niste limite .
  Ar putea fi inghitita detasarea pina la cel mult fucntia de secretar de stat sau asimilati , dar nu si la MINISTRU PLIN .

  Chiar daca CSM ii acorda detasarea , or sa se gaseasca baseii sa ii faca lacramatie la CCR si astfel o sa avem un ministru la justitie la calendele grecesti .

  Ori , imperativul momentului CERE UN MINISTRU IN DEPLINATATEA ATRIBUTIUNILOR DE URGENTA . Dupa 31 august nici nu mai are importanta .

 27. sandi Says:

  Ponta s-a cacat pe el prin decizia aia rapida de a da drumul la publicare a hotiei comisa la CCR !!

 28. sandi Says:

  Virgil Ilie spune:
  joi 9 august 2012 la 8:45:40 pm

  Pai aia e , ca nu citesc mecanic si nici ad literam . ( pot spune aceleasi lucru despre modul in care interpretezi tu legea ) .
  Sigur , putem merge pe “ce nu e interzis este permis” , dar se incalca spiritul Constitutiei care prevede separarea puterilor in stat .

  FUNCTIA DE MINISTRU ESTE O FUNCTIE EMINAMENTE POLITICA .

  Si iarasi ne intoarcem si spunem ca unui judecator ii este interzis sa faca politica .
  Doamna Pivniceru nu isi pierde calitatea de judecator pe timpul detasarii , ba mai mult VA FI PLATITA DE LA INALTA CURTE .
  *****

  Nene ! Stati linistiti ! Nu intrati in panica ! Ca se aranjeaza ! Nu va fi numita !

 29. Ghita Bizonu' Says:

  Radu Humor

  nu o sa plateasca … nu.
  Insa daca avem tupeu le vo scoate pe nas faptul ca au psu botul la baseli , ca au tacut la unele abuzuri si ca au pus umarul la descalificarea CCR. Da dupa stirile de azi … adios CCR ptr ca a fost implicata in nsite „erori” si fiindca a incalcat legea de functionare. E cazul de reforma a ei dupa sistema baseasca .. adica sa dispara!
  Si bine-nteles putem sa ne folsom capacitatea de batjocura (latineste satyra) glosand prin ORRORpa despre „Comisia pentru nedemocratie prin abuz de drept ” si altele ca astea . Sa intrebam pe nemti la ce dracu le servesc servicile secrete , gramezi de jurnalisti si alti bagatori de seama daca Merkeloaza trebe sa intrebe pe vacsescu despre constitutia Romaniei samd samd.

 30. Colonel Doctor in fitile Arogantu' Says:

  Da’ Shulfinica Barbu va fi si ea anchetata pentru denunt calomnios ? 😀

 31. treebeard00 Says:

  @Virgil Ilie
  Si cand te gandesti ca deja si-a dat demisia din CSM. Poate i-o refuza colegii, ca sa o scoata din situatia asta penibila.
  Sau ar putea sa-si dea demisia si ca judecator, daca e asa hotarata sa fie ministru pana in toamna, cand vor fi alegerile, si nu mai e nicio problema.

  Apropo, mai stii cand am zis ca prevederile anti-boicot din legea referendumului sunt doar niste generalitati cu iz de lege, usor neconstitutionale? CCR a explicat intr-o motivare, daca nu ma insel adoptata in unanimitate:
  „Partidele politice pot îndemna sau din contră să nu îndemne cetăţenii să voteze, ambele aspecte ale dreptului la vot contribuind la definirea şi la exprimarea voinţei politice a cetăţenilor. Ceea ce însă partidele politice nu pot întreprinde este obligarea cetăţenilor la a vota sau, din contră, la a nu vota, întrucât numai în acest caz dreptul la vot este golit de conţinut.”

  Si tot acolo CCR a mai explicat si cum poti sa-ti exprimi optiunea politica prin faptul ca nu votezi. Din cauza asta si cei cu acte de identitate expirate trebuie sa faca parte din listele electorale si din cvorum.

  Si daca e sa fim corecti, si cei care au domiciliul in strainatate ar trebui sa faca parte din cvorum. Daca CCR a zis ca astia nu se pun e probabil din cauza ca statul roman nu are parghiile necesare sa le tina evidenta. Dar oricum astia sunt prea multi.

  Iar CCR a cerut intr-adevar listele actualizate. Liste actualizate sau actualizarea listelor este exact acelasi lucru. Nu poti sa ai liste actualizate daca nu schimbi nimic, iar CCR voia realitatea. Trebuie verificate, dar nu din poarta-n poarta cum spunea sublimul Rus, ci de autoritatile locale, care trebuie sa stie cine s-a mutat in strainatate (cu acte), cine a murit, cine si-a pierdut drepturile si cine a innebunit.

 32. treebeard00 Says:

  Dar oricum astia nu sunt prea multi.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: