BĂSESCU, DISPERAT DE LOGICA LUI ANTONESCU :)

Mai jalnic decât în mascarada de astă-seară din curticică n-a fost Băsescu poate nici măcar atunci când ameninţa pe toată lumea.

Astă-seară era disperat, atât de disperat încât făcea eforturi colosale ca să-şi mascheze disperarea cu o siguranţă de sine mai falsă decât oricând.

În realitate, aşa cum spuneam că se întâmplă cu el în faţa actelor de autoritate, Băsescu e terminat psihic. De ce?

Mesajul de aseară al preşedintelui interimar, Crin Antonescu, a fost devastator pentru Băsescu.

Pentru că preşedintele de la Cotroceni a explicat clarissim legea referendumului, cerinţele Curţii Constituţionale şi îndatoririle Guvernului în consecinţă.

A explicat clar, perfect, cu o logică impecabilă, de aşa natură încât să priceapă de la cel mai puţin cultivat, la cel mai elevat. Şi toate autorităţile s-au lămurit ce au de făcut, în acord cu legea la care face trimitere CCR. Legea referendumului. S-au risipit dubiile şi confuzia.

Iar Băsescu a intrat în panică. Şi a ieşit la curticică pentru a încerca să arunce din nou toxina, să inducă din nou teamă, dubii şi confuzii.

În realitate, Băsescu n-a făcut decât să consolideze mesajul lui Antonescu. Fiindcă a prezentat drept marea captură de documente confidenţiale – sanchi, cică de la cârtiţe din Antena 3 😆 , tot ce poate fi mai public din partea Guvernului României, adică, dispoziţiile în acord cu motivarea CCR, privind actualizarea listelor electorale permanente conform legii referendumului, pentru data de 29 iulie.

Mai mare prostie împotriva lui însuşi nu putea comite Băsescu, dar el a mizat pe impresia pentru tembeli că e mare şi tare, şi că dă o lovitură USL fiindcă aşa vrea el să se creadă. Deşi, în realitate, Băsescu face servicii gratis USL şi preşedintelui Antonescu.

Deci, e bine să fie cât mai popularizate dispoziţiile cu pricina. Sunt limpezi şi indenegabile. Mulţumim, Traian Băsescu! Mai dă-ţi la cap, aplaudăm cu plăcere! 😛

Şi dacă o ţine cu frauda pseudo-CCR privind legea alegerilor prezidenţiale, aia n-are ce căuta, pentru simplul fapt că aici avem de-a face cu un referendum, care, deci, a fost organizat conform legii referendumului. Atât.Pentru că nimeni n-are voie să adauge la lege sau să mixeze legi conform fanteziilor loserilor.

Dar, cum mai spuneam şi altădată, presupunând prin absurd că totuşi s-ar admite aşa ceva şi s-ar lua în calcul legea alegerilor prezidenţiale, şi în această ipoteză fantezistă, Băsescu tot pierde.

Pentru simplul fapt că în acest caz, cvorumul de participare ar cădea din start.

Dar oricum, Băsescu e pa. Pur şi simplu pentru că noi l-am demis zdrobitor. Noi, poporul.

We the people, Mr Gitenstein. 😉

9 răspunsuri to “BĂSESCU, DISPERAT DE LOGICA LUI ANTONESCU :)”

 1. Marius Mina Says:

  Sutructuri mafiote la ordinul infractorului national – @ICCJ se intovaraseste cu CSM in cazul Monei Pivniceru si-i raspunde premierului Victor Ponta ca nu poate sa o detaseze pe judecatoare ca ministru la MJ pana cand Plenul CSM nu ”va hotara ca a luat la cunostinta” despre actul unilateral de vointa – demisia
  DE LA ANA LA CAIAFA – ICCJ se intovaraseste cu CSM in cazul Monei Pivniceru si-i raspunde premierulu
  http://www.luju.ro

 2. Roxana Iordache Says:

  Marius, nu-i nimic, aşteptăm până în 20. Până atunci, ai să vezi, Băsescu se sinucide. 😛 Politic, normal.

 3. Roxana Iordache Says:

  Deci, Băsescule, mai verificaţi-vă sursele, că tot ce aţi luat în ultimul timp, de la noi aţi luat. Drept în bot. 😆

 4. Roxana Iordache Says:

  Virgile, ţi-am răspuns la postarea cu plângerea penală contra lui Băsescu. Mergi de vezi, dacă mă iubeşti. Şi dacă nu. 🙂

 5. BĂSESCU, DISPERAT DE LOGICA LUI ANTONESCU :) » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 09 August 2012 – Blog « DECLARAŢII PREZIDENŢIALE LA COTROCENI: URMARE A MOTIVĂRII CCR, GUVERNUL TRIMITE LISTELE PERMANENTE ACTUALIZATE CONFORM LEGII REFERENDULUI. LEGEA ALEGERILOR PREZIDENŢIALE O VOM FOLOSI ÎN CURÂND.CLAR! […]

 6. Mircea Says:

  Intr-adevar este clar. Daca asa este legea referendumului este foarte clar. Ce nu este clar este de ce nu afost clar pina aseara ?
  De ce nu s-a stiut asta inainte de referendum ?
  Cum a fost posibil ca rezultatele referendumului in ce priveste participarea la vot sa fie cele care au fost ?
  A fost legea referendumului incalcata de cei care au numarat voturile si/sau cei care au publicat rezultatele procentuale ?
  De ce pe site-ul BEC inca se poate vedea o definitie a listelor suplimentare care nu este in concordanta cu legea referendumului ? ( acolo se spune ca pe listele suplimentare pot fi gasiti si cetateni romani cu domiciliul in Ro in anumite conditii – crede si cerceteaza )
  La ce au folosit toate balcanismele si isteria (de o parte si de alta) daca legea este atit de clara ?
  Ce legatura are toata aceasta balcaniada cu d-l Gitenstein ?

 7. Ghita Bizonu' Says:

  Mircea

  „Ce legatura are toata aceasta balcaniada cu d-l Gitenstein ?”

  Simplu – musiu Gatiimasi se simte foarte bine cu balcanismele. II sunt in sange … ca in sangele sau sunt toate proastele apucatturi ale Galitiei (Balcanii la puterea a 2a!)

 8. Mircea Says:

  E clar: clima bizonica, logica bizonica.

 9. Huhu Says:

  ROMANI, DACA VRETI SA SCAPATI DE DICTATORUL BASESCU SI DE GASCA LUI DE MARI HOTI PDL, IESITI ZILNIC IN STRADA LA ORA 18 INCEPIND CU JOI PINA VOM SCAPA DE DICTATOR, PE 31 AUGUST 1012!!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: