MAE, SCÂNCET UMIL ÎN FAŢA DELAŢIUNII LUI ZEGREAN

Cică,  Zegrean scrie la Comisia de la Veneţia. Care ia de bună scrisoarea idioată a lui Zegrean, care dacă este autentică şi n-a semnat cineva cu bară pentru el, e o ruşine antinaţională.

Deci, preşedintele Comisiei de la Veneţia, care zice că nu e nevoie de cvorum, ia de bună idioţenia trimisă de Zegrean şi se zborşeşte la Guvernul României. În ce calitate, cu ce autoritate? Ceva ridicol. Adică, delaţiunile neverificate ale lui Zegrean sunt luate de bune.

La care MAE trimite un răspuns în patru labe. Nici o argumentaţie că totul constituie o delaţiune penibilă! Numai sluj pentru care mi se face ruşine. Deşi lor ar trebui să le fie ruşine!

Ministerul de Externe a ratat răspunsul letal binemeritat, anume acela că singurul care face presiuni asupra Curţii Constituţionale e Băsescu. Suspendat şi demis cu voturile a 7,5 milioane de români. De care nimeni n-are dreptul să-şi bată joc. Faţă de care orice Zegrean e zero. El nu a fost niciodată ales, ci numit politic. Nu are dreptul să se opună voinţei naţionale, una mai clară decât oricând în istoria României. Şi dacă într-adevăr Augustin Zegrean a declarat ce a declarat, trebuie să răspundă.

Măcar să ştim de ce se plânge.

Şi când te gândeşti că era gata să propun păstrarea compoziţiei Curţii Constituţionale pentru încă o legislatură!

P.S. Pe ce bază a fost publicat falsul de la CCR în Monitorul Oficial?

Anunțuri

74 răspunsuri to “MAE, SCÂNCET UMIL ÎN FAŢA DELAŢIUNII LUI ZEGREAN”

 1. Virgil Ilie Says:

  Ce face Zegrean , ce face Basescu , ce face Blaga si muti alti neispraviti , era de asteptat .
  Important nu mi se pare ce fac astia , pentru ca oricum vrem sau nu , ei tot vor face , IMPORTANT E CE FACE USL .
  Ori USL FACE EXACT CEEA CE NU AR TREBUI SA FACA .
  Si nu de azi de ieri ci de lunga vreme .
  Asta pesemne si datorita faptului ca mai toti s-au simtit datpori sa ii ridice osanale neconditionat in loc sa dea cu ei de pamint , sa ii critice sa le sara fulgii cind calca in strachini .

  Acuma , ce nu pot eu intelege in ruptul capului , e de ce , in virtutea carui drept , carei obligatii , de mai bine de o luna si jumatate ni se tot spune

  ” VOM RESPECTA AD LITERAM DECIZIILE CCR ” ,

  si asta in dispretul unui vot mai mult decit majoritar in urma caruia POPORUL ASUVERAN a hotarit ca mascariciul sa plece acasa .

  Asta in conditiile in care avem un Presedinte si avem un Guvern .

  Pai , cine mama dracului apara Poporul asta , cine pune in oera VOINTA SUVERANA A POPORULUI ?!…
  Ce pazesc papagalii astia de la Guvern ?!
  La ce dracu ne-au mai impins la vot ?!
  TOATA TARA SE IMPIEDICA DE UN MASCARICI SI DE O MINA DE ASA-ZISI JUZI DE LA CCR ?!

 2. Ghita Bizonu' Says:

  pai le place in 4 labe .. ca asa e europeneste! Ca latfel ar semana cu d’alde mine ..
  cat despre aia de pun biti – cum am avut „placerea” sa zic sunt prosti si se lasa pacaliti de niste… a paste cativa ani cand vor constata ca prostia se plateste se vor sucari pe tine, pe mine ca nu i-am anuntat!
  Da ma rog poti fi satosfacuta ca MAE nu e „reactiva” Ca eu le ziceam ca si tine sau ma brital : ba tataticu probemu e ca 7,4 au zis hai pa si tu le zici ca nu au voie! Da cum zici io is reactiv..

 3. Virgil Ilie Says:

  Aha-ha !
  Antonescu sare la gitul lui Rus !
  Bravo !

 4. Marius Mina Says:

  Antonescu despre guvern : timiditate, ezitare,confuzie.”Eu nu stiu ce se intampla exact la guvern dar stiu sigur ca fostul ministru de interne a mintit si a procedat incorect”

 5. Franklin Says:

  Haideti sa incerc sa va propun eu o cheie.
  Dupa parerea mea toate informatiile converg catre un haos total asupra problemei cvorumului la recensamant. Cu cat haosul este mai mare cu atat CCR se va putea pronunta cu o mai mare dificultate. Daca tot e asa de mare ceata in care suntem cu totii de se desprinde o singura concluzie, anume aceea ca nimeni nu stie in tara asta cati romani mai sunt, oare nu ar putea declara CCR referendumul ca nevalabil, in sensul HP 34/2012 art. 3? Potrivit caruia Parlamentul ar urma sa tabileasca procedura de urmat?

  Cred ca toata lumea ar fi multumita, mai ales cei care au dat culoarea verde „loviturii de stat” de s-au imbulzit ai nostri s-o dea in 3 zile!

  Mie mi se pare posibil, plauzibil, rezonabil si constructiv pentru toata lumea. Soarta lui Base ar putea fi pecetruita pe aceasta cale.

 6. Virgil Ilie Says:

  Pai „timiditate , ezitare , cinfuzie” se traduce prin PROSTIE , DILETANTISM SI TRADARE .
  Ca doara nu te asteptai sa le-o zica pe de-a dreptul !!!

 7. Roxana Iordache Says:

  @Virgile, eu i-am criticat de câte ori am considerat că e cazul. Şi cu argumente. Să latri tot timpul la ei e aiurea.

  @Ghita Bizonu’. Iarăşi scrii ilizibil. Reactiv înseamnă să fii pasiv. Că tot pasivitate se numeşte să fii mereu la zid. Şi atunci când nici măcar nu eşti în stare să te aperi, necum să ataci…

  @Virgile, parcă ziceai că nu de cuvinte e vorba. A sărit după ce l-a executat. Eu cred că asta-i important. 🙂

  @Marius Mina – Păi da.

 8. Roxana Iordache Says:

  Virgil Ilie, asta-i isterie. 😛

 9. Virgil Ilie Says:

  Franklin …

  Asa inclin sa sper si io !
  Dar numai sa sper , pentru ca aici avem de lucru cu maaaaaaari , foarte maaaaaari neispraviti , capabili de orice .

 10. Dawson Says:

  @Rox
  Hai sa facem o recapitulare a tuturor evenimentelor, s-o redactam sub forma de petitie, s-o semnam cat mai multi si s-o trimitem dreq tuturor institutiilor si persoanelor care-ar putea avea ceva de spus.

 11. Virgil Ilie Says:

  Din pacate Roxi , L-A EXACUTAT DUPA CE NEISPRAVITUL SI-A INDEPLINIT MISIA .
  Daca era destept il executa inainte .

 12. Franklin Says:

  Crin: „…nu suntem ca acum 20 de ani, ca pe timpul lui Ceausescu si al Securitatii!”

  🙂 Sa-ti fie rusine, Crin Antonescu! Suntem pe timpul Supersecuritatii!

 13. MAE, SCÂNCET UMIL ÎN FAŢA DELAŢIUNII LUI ZEGREAN » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 07 August 2012 – Blog « MESAJUL PREZIDENŢIAL LA REMANIEREA GUVERNULUI PONTA: NIMENI ÎN ROMÂNIA NU TREBUIE SĂ SE MAI TEAMĂ DE AMENINŢĂRILE IRESPONSABILE ALE UNUI OM CONDAMNAT DE VERDICTUL POLITIC AL POPORULUI […]

 14. Roxana Iordache Says:

  @Virgile, sigur, trebuia să le facă el singur pe toate. Atunci de ce te-ai mai încântat că l-a atacat? Eu m-am încântat că l-a executat. Aşa cum l-a executat şi pe Băsescu.

  Ascultă ce-ţi spun, băiatu-ăsta doar dacă se plictiseşte nu stă 10 ani la Cotroceni. 🙂

  @Franklin. Nu-nţeleg ce propui.

  @Dawson. Chiar nu-mi pierd timpul. Hai să nu ne agităm. Toţi ştim că toată lumea ştie care e realitatea. Toate astea sunt ipocrizii. Crin are dreptate, Guvernul trebuie să se adreseze tuturor instituţiilor internaţionale pe care le-a sesizat Zegrean şi să restabilească realitatea. Ferm.

 15. Franklin Says:

  @Roxana
  Propun sa intelegem ceea ce se intampla prin prisma ideii ca CCR va permite parlamentului sa aplice lovitura de gratie lui Traian Basescu, intr-o forma sau alta.

 16. Roxana Iordache Says:

  @Franklin. Exact psihoza asta l-a ţinut pe Ceauşescu ani în şir. Nici pe vremea lui, Securitatea nu era aşa cum îi era legenda. Chiar dacă o reţea extinsă din colaboratori şi turnători. Acum e cu atât mai puţin, sunt nişte rămăşite augmentate propagandistic, pentru ca unii de bună credinţă ca tine să pună botu. 🙂

 17. Roxana Iordache Says:

  @Franklin. Există deja o decizie în acest sens privind ultimul cuvânt al Parlamentului, dar nu cred că se va recurge la ea. Cred că însăşi CCR va lua decizia.

 18. Marius Mina Says:

  Ponta: Bag mâna în foc că Ioan Rus este de partea noastră ..;-)))

 19. Marius Mina Says:

  Mazare: Ioan Rus nu trebuia sa fie ministru, nominalizarea e „o dambla” a lui Ponta

 20. Virgil Ilie Says:

  Roxana , si copii de tzitza , crescuti prin curtea unui simplu sef de organizatie , al oricarei gasti de-si zice partid in tara asta , de la Cheresteaua din Deal sau Cucuieti , stiau ca Rus nu avea ce sa caute la ministerul de interne .
  Ce sa mai spunem de baritai seful de partid liberal , co-presedinte al USL ?!…
  Vezi tu , io , dar si tu , am spus-o inca din capul locului ca Rus nu are ce cauta acolo , n’asa?
  Pai daca asa , atunci si tu , dar si io , suntem fiecare in parte , ca amindoi e deja mult prea mult , mai „destepti” politic decit domnul Antonescu .
  Asta nu ar fi o problema , dar nu ma pune sa fiu incintat si sa cad pe spate de un asa prezident .

  Cit despre facut singur pe toate …
  Pi cine l-a pus sa se inconjoare cu tot felul de nulitati de doua parale ?!
  Un bun conducator nu face , pune pe altii sa faca si pentru asta isi alege consilieri destepti care nu-l lasa sa calce in strachini , nu tot felul de gugustuci care sa-l aprobe si aplaude .

  PS
  Astazi mi-a venit sa crap Roxi cind l-am vazut incercind sa scoata vorbe englezesti in fata alora de la FMI .
  Si nu pentru ca nu stia engleza , ca nu e musai sa o stie , CI PENTRU CA SI-A ARATAT MENTALITATEA DE SLUGA .
  Nu e nicio isprava de capul lui sarmanul , DAR E MAI BUN DECIT BASESCU .

 21. Abdulah Catli Says:

  MAE e un rahat, Corlatean asisderea.Zegrean insa e un infractor:
  Cf.legii procedura jurisdictionala se completeaza cu regulile procedurii civile.Deci dupa pronuntarea hotararii asupra obiectului judecatii, instanta se dezinvesteste.Ulterior se poate intruni si pronunta o incheiere de indreptare a erorilor materiale.Aceasta incheiere se emite prin reintrunirea completului(4 judecatori insa erau in CO,CCR lucreaza legal în prezenta a doua treimi din numarul judecatorilor).Gestul inserarii in hotarare a unei „erori materiale” ce CONTRAZICE dispozitivul deciziei oricum am da-o miroase a infractiune.Paragraful inserat nu are nicio legatura logica cu paragraful dinaintea lui si estee o aberatie juridica Legea 3/2000 ESTE CLARA (Curtea nu modifica si nu adauga la lege cf.propriei legi de funct.si Constitutiei care afirma ca Parlamentul este unicul organ leguitor): se utilizeaza definitia listelor electorale permanente data de Legea nr. 373/2004 pentru alegerea Camerei Deputatilor si a Senatului (fara romanii din diaspora in cvorum).
  Comunicatul Cartierului General român, la 26 iulie 1941:
  „Lupta pentru dezrobirea brazdei românesti de la rasarit s-a terminat.Din Carpati si pâna la Mare, suntem din nou stapâni pe hotarele strabune.Lupta pentru asigurarea dezvoltarii noastre, pentru salvarea credintei, pentru ordine si civilizatie, continua.”Insa desi in fruntea Romaniei era tot un Antonescu, atunci romanii erau altfel(patrioti, curajosi…) si mergeau trup si suflet la lupta pentru tara si pentru maresalul dezrobitor.

 22. Marius Mina Says:

  Ioan Rus: Am incredere in Victor Ponta, ii voi fi aproape

 23. Virgil Ilie Says:

  Victor Ponta : Am incredere in Ioan Rus !
  Crin Antonescu : Am incredere in Victor Ponta !

 24. ioan Says:

  CCR apus pragul ,piedica pentru 7’5 milioane de romani

 25. Marius Mina Says:

  Rus i-a inscenat si lui Nastase nemernicia aia cu salvarea, cu telefoane la Basescu, la Ponta…l-a facut praf pe ala, mai praf decat era cu condamnarea. un om normal iesea sa povesteasca cum a pregatit el iesirea lui Nastase din scena? i-a facut cel mai mare rau. s-a razbunat. Din cate imi amintesc , Nastase l-a remaniat in 2002 …. De atunci a facut el disidenta in PSD, el cu balerina Dâncu.

 26. Roxana Iordache Says:

  Virgil Ilie, nu-i aşa! Eu am spus de la început şi chiar prima că Rus n-are ce să caute. Am spus cu multă vreme înainte de a se face nominalizările, încă înainte de a se vechicula ca zvon, că simpla idee e o glumă proastă. Crin nu s-a amestecat în ciorba lui Ponta. Acum, ca preşedinte interimar are altă responsabilitate. Răspunde pentru 7 milioane şi jumătate de voturi. De înţelepciunile tale din fundul patului sunt sătulă. 🙂

  Şi chiar mă enervezi, chiar eşti nesimţit dacă poţi să-i atribui omului ăstuia mizeria pe care i-o atribui. Mai bun decât Băsescu e gunoierul din colţ. În mod sigur. E cinstit, munceşte din greu pentru mai nimic şi nu face rău nimănui.

  Deci, lasă-mă cu texte de-astea, că sunt plictisitoare la maximum. Şi chiar mă vexează, Pur şi simplu îţi baţi joc. 😡

  Marius Mina, ştii foarte bine că politica nu e strigăt tribal. Decât dacă-ţi place Băsescu. Sau voi chiar nu pricepeţi despre ce e vorba? Îi faceţi jocul lui Băsescu într-o veselie. Exact asta vrea, să dea imaginea de falie în USL, Se chinuie de când s-a constituit Uniunea. Şi să ştii că unul din testele cele mai puternice – dacă nu chiar cel mai tare 😛 – la care a rezistat USL de la început şi până acum a fost critica mea. 😉

 27. Roxana Iordache Says:

  Crin: Băsescu şi aceşti bandiţi de mine nu scapă – decât dacă mă omoară – până când nu dau socoteală.

  😆 That’s my boy!

  „Cât de nesimţit să fii tu, Traian Băsescu?”

  „ASTA PÂNĂ NU SE TERMINĂ, EU NU MĂ OPRESC”

 28. Virgil Ilie Says:

  Bine Roxi , nu vreau sa te supar … Daca zici tu ca nu-i mai bun ca Basescu …

 29. Roxana Iordache Says:

  Crin e preşedintele poporului român şi le ia neamul la toţi nemernicii în cap cu Băsescu. Să fiţi siguri de asta.

 30. Ghita Bizonu' Says:

  Franklin

  Haosul privind cvorumu se poa rezolva usor fidca ai avut un nenorocit de recensamant anu trecut. Totu e sa ai ceva cap si sa vrei .. fara idei bizare de “minirecensamant”.
  CCR ar putea sa se spele pe maini si sa le arucne pisica laora din Parlament “spalaiti-va-ti cu ea la cap neispravitilor” si poa ar fi cea mai buna solutie (mai ales pe CCR ca institutie).
  Insa sunt asteptari prea mari de la CCR . In primul radn de la cei care doresc invalidarea. Apoi de la cei care dorsc validarea. SI CCR ca orice birocratie .. amana si pertracteaza calculand cine o va atinge mai rau.. lasan partoe sa se rafuiasca intre ele.
  Si as mai observa si ceva neincredere sau neimplicare din partea parlamentului. Ca ma rog e vara,, concedii .. asta as zice ca ar mai merge (desi neamu lor de putori!) Insa am asa o impresie neplacuta de lasitate morala. Cestia aia cu de ce sa raspund eu cand poti sa raspunzi tu? Ca s-a ajuns aici si din prea multe cedari in fata CCR..Sau poa nu stiu .. cauta matale conditie potestativa .. aici este cheia.

 31. Virgil Ilie Says:

  Asta mi-a placut si mie Roxi .
  Daca le-ar fi zis si la hotii ai mari de la FMI aceleasi lucrusoare , in cur l-as fi pupat .
  Din pacate continuua si asta sa ne imprumute .
  De parca nu ne-ar fi imprumutat destul mascariciul ala …

 32. Roxana Iordache Says:

  Virgile, asta e ironie a la PNŢCD. Nevoie mare! :mrgreen:

 33. Roxana Iordache Says:

  Virgile, în mod diplomatic, le-a zis. Mai important e ce face.

  Şi cu pupatul în cur, stai liniştit, n-ai avea loc de pupinbăsiştii care se reorientează. Ai să-l vezi pe Gregoar cum linge drumul după Crin. :mrgreen:

 34. Roxana Iordache Says:

  Prietene, răspunsul cu ironia ţărănistă era la mesajul tău anterior, l-am postat în acelaşi timp cu noul tău mesaj. Ţi-ai dat seama.

  Crin şi-a dat cuvântul de onoare. Că victoria noastră e ireversibilă.

 35. Marius Mina Says:

  Sigur , Roxana . Inca mai speri sa fie doar un joc inteligent pe partea lui Victoras…
  Il asigur insa ca daca prin absurd, Basescu se va intoarce , trebuie sa-si ia fapta, cariera lui s-a terminat . E pa !

 36. Radu Humor Says:

  Hai măi, că nici strâmbii ăia de la FMI nu vorbesc toți ca din carte engleza, pentru că și dac-o știu, habar nu au ce vorbesc 😉
  Dacă Ponta alege să-l trădeze ( de frică !) pe Crin Antonescu e terminat politic !
  Mai ales după demonstrația de camaraderie pe care a făcut-o Crin în această seară .
  Sus inima români !

 37. Marius Mina Says:

  Daca n-ar fi fost atat de multi lachei, prosti si tradatori, Basescu n-ar fi existat …

 38. J o h n s o n Says:

  http://www.gandul.info/politica/radu-zlati-profesor-la-sighetu-marmatiei-numit-consilier-prezidential-la-crin-antonescu-9928989

 39. Ghita Bizonu' Says:

  Radu Humor spune:

  Dacă Ponta alege să-l trădeze ( de frică !) pe Crin Antonescu e terminat politic !
  Nu pe Antonescu l-ar trada (cestie mai nasoala da pasibila in politica!) si-ar trada electoratul … care nu inghite basesc. Si asta nu se face .. ca ramai far de coledzi daca ma intelegi matale. Si zicand numa despre mine pot sa iti zic ca imi este cam sila de Ponta asta de Corlateni si talentui lor de a sta capra

  Si Crin mi-a atras atentia candva cand a zis ceva ca numai animalele…

 40. Dupa ce occidentul a pus botul cu inconstienta Says:

  PSD-istii mai au un singur dor : sa scape cat mai repede cu putinta de Crin Antonescu !

 41. Roxana Iordache Says:

  @Marius Mina, eu am un principiu, dacă nu pot să te ajut, măcar nu-ţi pun tălpi. OK?

  @Radu Humor, voi chiar credeţi că băiatu-ăla, Ponta, e idiot?

  @Marius Mina, ăştia nu contează, contează aparatul care a stat în spatele lui. Rămăşiţele aparatului sunt cele care trebuie exterminate acum. Şi vor fi. Pentru că sunt la pixul lui Crin. Direct. Cine se pocăieşte poate fi iertat, evident. În sensul că iertat să nu facă pârnaie.

  @Johnson, o alegere foarte bună. Îl felicit pe Crin.

  @Ghita Bizonu’, nu-i adevărat, Crin nu s-a luat niciodată de animale, ştie că le-ar jigni. 😛

 42. Marius Mina Says:

  Roxana, toti avem principii , cred ca n-am produs dubii sau indoieli dar cand simt tradarea nimic nu ma poate opri sa o devoalez. Nu-l cred idiot, doar un actor de slaba anvergura,

 43. cip stanescu Says:

  Care crin… si unde rulles..??! LOL

 44. Roxana Iordache Says:

  Ghiţă, eşti naiv, hai că nu despre electorat e vorba în propoziţie. :mrgreen:

 45. Roxana Iordache Says:

  @cip. Agramatule, ai pus doi de L probabil pentru că înghiţi când prestezi. Conduce acolo unde derbedeul vostru n-o să mai ajungă niciodată. 🙂

  Atâta prostie şi atâta obsesie! 5 ani de când am blogul ăsta i-ai petrecut cu ochii după mine.

  Deci, poţi continua, în masochismul tipic. Tot la gunoi ajungi. Şi de acolo, în neant. 🙂

 46. Marius Mina Says:

  Cip, sa te „beep” , pe tine , neamu’ si secta udrelor bashite

 47. Roxana Iordache Says:

  Marius Mina, Crin a zis că Ponta pare intimidat şi ameninţat, deci, nu-i corect să i-o facem şi noi. 🙂 Noi trebuie să-l ocrotim, nu toţi sunt atât de tari. El ştie că fără Crin e pa. Dar păstrează aparenţele faţă de unele lighioane de prin UE, pentru că socialiştii lui sunt de cacao. Asta e, înţelege-l şi tu. Important e ce face Guvernul aici.

 48. Marius Mina Says:

  Aparentele ne omoara 😉

 49. Dawson Says:

  Pe mine a reusit Labaroiu sa ma convinga sa ii dedic un articolas:
  http://hristea.wordpress.com/2012/08/08/calatorul-roman-magellan/
  Daca pana si decazuta publicatie RL s-a luat de el… 😆

 50. Ghita Bizonu' Says:

  Roxana electoratul este cel mai important. Ala care se duce sa voteze.. ocazinal se mai cearta ptr tine …Aliatii poti sa ti-i tradezi …insa nu trebuie sa sucari electoratu’ . Ca fara electorat … Ce mai este azi PNTcd ? Ca sa revina nu i-ar trebui decat ceva votaci . In 2004 sa zicem i-ar fi trebuit numa 5% , adica doar vreo 900.000 voturi ….
  Eu vorbeam de elctoratu PSD.. ca ar privi cu ochi rau abandonarea de vatre PSD a luptei .. Adica dupa ce se comporta prost, dupa ce se incurca cu un Rus, dupa ce nenumarate altele …. se poa ajunge la un da-i in ##### ##-si….

  Si Crin a zis „doar animalele abandoneaza pe cei mai slabi”….

 51. Ghita Bizonu' Says:

  A da.. er foarte frumoasa indiganrea portocalaca cu privire la engleza lu Crin … si nimeni nu isi aduce aminte de Boc si „aviara gripa” ! Ma rog le-am adus eu aminte…

 52. Un simpatizant poate neutentic ... Says:

  „Este vorba de ameninţări la adresa judecătorilor, deci aştept din partea autorităţilor române să îi protejeze pe judecători şi pe familiile acestora, dar şi să ia toate măsurile necesare ca să îi aducă în faţa justiţiei pe autorii acestor ameninţări”-Preşedintele Comisiei de la Veneţia, Gianni Buquicchio
  ____________________________________
  Din cate inteleg eu ,omul face apel la guvern ca sa ii protejeze pe membrii CCR .Pare deci evident ca nu USLul ii ameninta ,din moment ce Gianni le solicita autoritatilor protectie ,iar autoritatile tin de guvern si parlament .

  Eu cred ca dom’ Gianni ii spune lui Basescu sa nu-si mai bage coada ,sa termine cu presiunile si cu arestarile la comanda ,deoarece vremurile sale s-au dus …

  PS:Gianni ,sa-mi spui daca te-am inteles corect sau nu …. 🙂 .Zagrean ce zice,cine l-a suparat in concediu ? :mrgreen:

 53. Florin Matei Says:

  Mesajul lui Crin de aseară a venit la timp: mare parte a cetăţenilor care au ieşit la vot pe 29 iulie aveau nevoie de un reazem. Din păcate, demonstraţiile de forţă la care Băsescu şi aparatul lui de teroare se dedau sunt pur şi simplu bagatelizate de mai-marii UE. Dar de ce forţează Băsescu nota până peste poate şi de ce, în drumul lui de revenire la Cotroceni, nu mai ţine cont de absolut nimic? Nu cumva pentru că serviciile i-au transmis că nu există riscul unor manifestări de anvergură, în cazul unui verdict favorabil Suspendatului? Şi că societatea românească, suprasaturată de tevatura prelungită, va accepta în cele din urmă reîntoarcerea Ameninţătorului Ranchiunos, fără a recurge la proteste de amploare? Spun asta pentru că, uitându-mă în jurul meu, văd oameni (despre care ştiu că au votat la referendum) resemnaţi, inerţiali, înfricoşaţi de perspectivele sumbre, eclipsaţi de ofensiva halucinantă a lui Băsescu şi contrariaţi de faptul că, deşi acesta îşi face publice umorile dintr-o banală curte de casă, există o sumedenie de instituţii ale statului care pun neîntârziat în aplicare ordinele venite pe această cale. Mulţi oameni cu care stau de vorbă, chiar mulţi, sunt dezamăgiţi că atacurile fără precedent ale camarilei băsiste sunt contracarate cu greu de USL, că – în timp ce fidelitatea PDL şi a unor instituţii ale statului faţă de Băsescu este absolutamente înspăimântătoare – în sânul USL trădările şi inconsecvenţele se ţin lanţ. De aceea, firava garanţie a lui Crin, că ,,va lupta pentru votul celor peste 8 milioane de oameni până la capăt” are darul de a îmbărbăta cât de cât oamenii. Chit că, încet-încet, se înrădăcinează în subconştientul colectiv ideea, extrem de periculoasă, că Antonescu este ,,lucrat” din toate părţile.

  În concluzie, USL trebuie să facă urgent ceva pentru a anihila ideea de Putere Supremă Şi De Neoprit pe care Băsescu o transmite opiniei publice. Şi să facă naibii ceva şi în direcţia atitudinii de superioritate, a sictirului cu care sunt trataţi reprezentanţii statului român de către cinicii şefi ai UE, pentru că eu deja simt cum mă transform din pro-europeanul entuziast de mai ieri, în euro-scepticul de azi-mâine…

 54. Un simpatizant poate neutentic ... Says:

  Şi să facă naibii ceva şi în direcţia atitudinii de superioritate, a sictirului cu care sunt trataţi reprezentanţii statului român de către cinicii şefi ai UE, pentru că eu deja simt cum mă transform din pro-europeanul entuziast de mai ieri, în euro-scepticul de azi-mâine…
  _________________________________________
  @Florin Matei

  Da,asta patesc si eu de ceva timp . Am crezut intr-o Uniune Europeana cum o doream eu,nu cum era ea de fapt …

 55. Franklin Says:

  Codrut Marta ar fi fost arestat de politia dominicana. Auci!
  Saptamana trecuta Sorin Blejnar se temea pentru viata lui, ca prieten bun de peste 30 de ani. Inseamna ca acum e bucurie mare pentru toata lumea, logic nu?

  Marta avea pasaport lituanian pe numele Arei Argead. Mi s-a parut ciudata numele, oricum, nu mai zic ca am vizitat Lituania pe indelete si n-am intalnit ceva asemenator ca rezonanta. De ce nu si-o fi tras nume lituanian, neaos? De exemplu, pentru nume de familie ar fi mers Vamavicius, Spagauskas, Trajaniene, Swartzenbernaite sau Pedelusius, nume neaose lituaniene.

  Lasand gluma la o parte, din analiza sumara a datelor ar rezulta ca pasaportul fals a fost procurat „de-a gata” de la un furnizor care merge pe ideea numelor inventate. Falsificatorul produce mai multe nume care nu prea exista, cu scopul ca nu cumva posesorul sa fie confundat cu o alta persoana, printr-o coincidenta, de altfel, putin probabila. Numele de mai sus are insa cateva dezavantaje:
  1. Nu are deloc rezonante baltice, mai degraba orientale.
  2. Intre nume si prenume exista o relativa discrepanta.
  3. Intreg numele pare mai degraba un pseudonim artistic (Argead e numele unui vechi stat elenistic, Arei, nu exista, probabil chiar daca pare iudaic)
  4. Orice politist de frontiera se lauda cu cunostintele lui prin care identifica dupa nume tara de origine a persoanelor, in general. Ori, cand vii cu un astfel de nume nu faci decat sa te intarzii singur, politistul punandu-si intrebari suplimentare pe care, altminteri nu si le-ar fi pus.

  In locul lui as fi optat pentru alte solutii. As fi ales un pasaport din zona care sa-mi permita sa vorbesca si limba materna, de exemplu pasaport din Republica Moldova sau Ucraina, dandu-ma de origine romana, normal. Numele putea sa fie dee exemplu Andrei Costenko (nu Kostenko) iar numarul pasaportului, fictiv, in ideea ca autoritatile din Moldova sunt, oricum, varza.

  Republica Dominicana nu cred ca a fost nici ea o destinatie ideeala, dar se pare ca omul asta stie, asta face. Cam putintel, poate asa sa vedem si noi cam cine a furat in tara asta si care sunt oamenii „presedintelui”.

 56. sandi Says:

  Ia uite ! Avortonul lui conu’ Alecu a prins ceva curaj ?!?

  http://www.cotidianul.ro/pleasca-basescu-a-devenit-pacoste-pentru-pdl-190834/

 57. cip.stanescu Says:

  Roxi, io nu urmaresc blogul tau de 5 ani! Pe tina da, dar nu de 5 ca de 6. Ce sa-i fac…? Dragostei nu-i poti pune stavila…! Iar cand frumusetea se impleteste cu inteligenta, iar conglomeratul rezultat poarta numele tau…deznodamantul este cel de acum.
  Daca si sentimentele tale tind sa fie aceleasi, ai ceva impotriva daca cel care o sa oficeze ar fi crin…? Mi-ar placea pe malul lacului de la Cotroceni….
  Vad ca mai este unul, pe aici, care iti poarta sambetele. Unul marius mina…! Desi i-ai spus ca e cam dobitoc nu vrea sa inteleaga.
  Uite, ii spun eu acum… Mariusica, Roxi e a mea, Ea, zdrobitoarea de inimi m-a ales pe mine. Dar nu-i nimic, gaste mai sunt..!

 58. sandi Says:

  Daca iti bagi un cip in gaoz o sa uiti de toate !

 59. J o h n s o n Says:

  De ce a tacut ieri Basescu… ? In acelasi timp a fost cea mai galagioasa zi in tabara USL… Hmmm,asta nu e de bine.

 60. Ghita Bizonu' Says:

  sa ne radem cu si de marii experti :

  http://www.ziare.com/mihai-razvan-ungureanu/miscare-politica/invitatii-ziare-com-octavian-serban-deja-vu-miscarea-dreptate-si-adevar-1182832#comentarii

  In contextul balbaielilor politice, economice si institutionale, se prefigureaza o repozitionare pe scena politica romanesca si construirea unei formule alcatuite din miscarea de centru-dreapta si miscarea liberala avand ca ADN doua partide restructurate: PDL si PNL.

  autorul este Octavian SERBAN

  Absolvent al Programului de Master in Business Administration, ca bursier al US Congress, program coordonat de Georgetown University – Washington DC si implementat de University of Wisconsin
  Licentiat in Marketing International al Academiei de Studii Economice
  EXPERIENTA PROFESIONALA
  Presedinte – Certified Knowledge Manager al KNOWLEDGE MANAGEMENT INSTITUTE – ROMANIA – Afiliata INTERNATIONAL KNOWLEDGE MANAGEMENT INSTITUTE – USA
  2005 – prezent
  Expert Consultant si Manager la Miniserul Economiei, Centrul de Pregatire pentru Personalul din Industrie.
  2001

  Oare insa ce gandeste PNL? Moare de dorul PDL (care visa sa il trimita la muzeu alaturi de diniotherium si ichtiosaur?) Se va restructura PNL fiindca sa zice expertu?

  Pai cum sa te miri ca cum merge tara asta cand asta este gandirea de expert!! Curat „KNOWLEDGE”!

 61. Virgil Ilie Says:

  J o h n s o n …

  Ar fi fost o prostie ca Basescu sa se afle in treaba si sa vorbeasca .
  Pentru el au vorbit pe rind CCR , Comisia de la Venetia , domnul Ghitzastein , atit cu domnul Rus cit si cu domnul Ponta , domnul Mugur Isarescu , atit pubic cit si cu domnul Ponta , delegatia FMI .
  Ti se pare ca nu e destul ?!…
  Spre deosebire de multi papagali urechisti ai USL , mascariciul asta isi cunoaste meseria .
  Pe de alta parte , declaratiile clarificatoare si dure la adresa gobernului facute de catre Antonescu erau absolut necesare si binevenite .
  Indiferent de riscuri , apele trebuie sa se desparta si sa stim dracului cum stam , nu ?
  Ponta trebuie sa aleaga calea si sa isi struneasca oamenii .
  Pina cind statul cu curul in doua luntre al unora ?!

 62. Marius Mina Says:

  Authorities say Marta fled Romania in May after he and other government officials including Blejnar were accused.
  Police in the Dominican Republic said Tuesday that Marta recently entered the Caribbean country using a fake passport from Lithuania. He was arrested Monday in the popular tourist town of Sosua.

 63. Roxana Iordache Says:

  @cip. Bolnavi ca tine sunt în serie. Cu un tratament poate ajungi pe linia de plutire. Ar fi păcat să te sinucizi.

  @Johnson. Din partea ta, chiar nu mă aştept la reactivitate. De-aia a tăcut, ca să facem noi temă de discuţie chiar şi din tăcerea lui. Nu te-ai obişnuit?

  Îţi spun eu de ce a tăcut, pentru că el e terminat în faţa actelor de autoritate. Paralizează, pur şi simplu. O vreme, nu-i bun de nimic. Şi în acel moment trebuie ucis politic. Ceea ce-i urez lui Crin. Ştie infinit mai bine decât mine.

 64. Roxana Iordache Says:

  Virgil Ilie, de data asta sunt de acord cu tine. Aproape integral. 🙂

 65. Franklin Says:

  @Sandi,

  Nu e bine, domnu’ Toader! Mi se pare ca eu te-am facut vicepresedintele PDL. Nu e deloc bine, domnu’ Toader!

 66. Virgil Ilie Says:

  Merci Roxi , dar sa stii ca daca tu l-ai lauda mai putin pe Crin asta m-ai face sa-l laud io mai mult , sau oricum , sa-l critic mai putin .
  Am mai spus-o …
  Cind vreau sa ma umplu de draci pe USL ma uit la Antena 3 unde tot ce fac nataraii de la USL este perfect , iar daca vreau sa fac spune la adresa mascariciului si a pedeilor , e sufisant sa bag o leaca geana la B1 unde tot ce face neispravitul e sublim , si ma stie dracului tot cartierul ca nu ma pot abtine si imi dau drumul la injuraturi in gura mare .

 67. sandi Says:

  In interviul de aseara a lui Antonescu de la A3 am observat ca discursul s-a inasprit , ba chiar s-a radicalizat ! Ceea ce e bine. Cred ca sfatuitorii lui stiu ce fac .

 68. sandi Says:

  Am citit cartea lui Marius Oprea. Multe de acolo despre colaborarea lui Basea cu Securitatea le stiam din presa vremii . Mi-am reamintit un lucru important. Sintagma introdusa in lege de curva de Turianu l-a salvat oarecum pe derbedeul national. Curvele de la acea vreme din CNSAS au dat verdictul cum ca acest personaj abject nu a colaborat cu Securitatea ca ” politie politica ” ! Ca si cum Securitatea era compusa din doua departamente : cel bun si cel rau ( politia politica adica ) ! Niste nenorociti si jalnici fripturisti ! Aia din CNSAS adica !

 69. sandi Says:

  (…) ” Paragraful adăugat ulterior, trimis Monitorului Oficial luni, (…..)
  Monitorul Oficial a publicat deja acest paragraf marţi, în jurul orelor 17.00. ”

  Despre cum Ponta si-a dat cu tezla in cojones cititi aici :

  ” Ilegalităţi în instituţia care decide soarta românilor
  Judecător despre erata CCR: Decizia NU este legală dacă a fost luată în prezenţa a 5 judecători ”

  http://www.cotidianul.ro/judecator-despre-erata-ccr-decizia-nu-este-legala-daca-a-fost-luata-in-prezenta-a-5-judecatori-190837/

 70. sandi Says:

  Tataia Melescanu deranjat de acuzele de pupincurism la adresa lui Basea ?!? Io-te-te domn’e cine face pe ofensatu’ !!

  http://www.dcnews.ro/2012/08/cum-a-reactionat-sie-la-acuzele-lui-crin-antonescu/

 71. Franklin Says:

  Oare care o fi profesia de baza a lui Traian Basescu, aceea din mapa profesionala? Politician, securist sau marinar?

  Nu multa lume cunoaste faptul ca nu exista nenorocire mai mare decat calmul plat. Pe langa el, orice furtuna nu e decat Nu exista ceva mai deprimant decat sa te afli pe un velier, pe o mare complet calma, fara nicio boare de vant. Toata lumea e nervoasa, toti marinarii se cearta intre ei, cateodata se iau si bataie fara niciun motiv. E momentul potrivit pentru razmerite, aplicarea pedepselor sau platirea unor polite mai vechi. Explicatia e aceea ca o mare calma te confrunta direct cu imposibilitatea potentiala de a mai ajunge vreodata la destinatie, de a mai vedea pe cei dragi, de a mai atinge vreodata pamantul, de a muri de foame si, mai ales, de sete. Echipajul sta deznadajduit zile intregi cu ochii in soare. Ar prefera de o mie de ori o furtuna oricat de puternica, unui calm plat. Acolo, pe un velier care sta nemiscat de zile intregi, nu mai gandesti in termenii ca daca ai o defectiune la motor nu mai ajungi la destinatie. Situatia e cu mult mai albastra, daca nu se indura Dumnezeu de tine sa-ti trimita macar o boare de vant, cu siguranta vei ajunge o fantoma pe o corabie in deriva.

  Odata cu amanarea verdictului CCR (bine ar fi fost ca termenul sa fi ramas 12 septembrie) Traian Basescu se simte ca un marinar pe o mare calma. Mai nervos ca oricand, plateste polite, ameninta, pune slugile la treaba iar acestea fac numai prostii. E un om de actiune dar acum nu mai poate face nimic decat sa astepte. A incercat sa iasa in public, dar acum nu mai e nicio campanie electorala ca sa-i pacaleasca pe bizoni. Ultima data a iesit, disperat, cu un singur scop. Acela de a transmite un mesaj de amenintare catre toti cei din tabara adversa care inca i se mai opun dorintei lui de a se reintoarce.
  Iar baschetbalista a prestat pentru el. Traian Basescu si baschetbalista (impreuna cu papagalii numiti de ea) trebuie sa dea socoteala, in fata legii.

 72. cip_stanescu Says:

  Roxi, ramasese stabilit sa nu facem publice detalii mai…intime! Vorbisem ca fanteziile tale sa ramana intre noi. Acum ce faci? Vrei sa ramana baietii astia fara subiect de masturbare? Lasa-i sa mai spere.
  Ba baieti, hai sa va dau un subiect…! Sa stiti ca nasucul roxanei poate fi chiar placut! Chiar daca este mare, ofera o senzatie f placuta cand atinge buricul! Cine stie…cunoaste! 🙂
  Te pup, pisi, si abia astept sa ne vedem sub podul Grant (asa se scrie, pisi)

 73. Colonel Doctor in fitile Arogantu' Says:

  Zegrean este un stralucit exemplu de neica-nimeni promovati de ba’SECU care incearca, timid, sa se elibereze de sub povara ‘petelor albe’ din ‘mapa profesionala’.
  Este un GUNOI.
  Daca ar fi avut cojones i-ar fi spus presedintelui Comisiei de la Venetia cine il supune la presiuni: INCULPATUL ba’SECU.
  De unde dracu’ cojones la un emasculat ? 👿

 74. Ghita Bizonu' Says:

  cip

  ca sa inteleg si tu faci parte dintre amantii feroci care practica actu sexual de 4 ore ? Formula fiind : 2 ore te lauzi, 2 ore te scuzi dupa care adormi doborat de efort … (mde zicea ceva despre un cip o colega Geta ..cica s-a abtinut cu greu sa nu ii taie gatu!! Cred ca despre tine era vorba ..)
  Si n-o asculta pe Roxana .. nu iti trece. Iti recomand 2 tuburi de diazepan, 3 litri de tarie plus Gica Petrescu (uite asa as vrea sa mor ! cu lautarii duopa mine!!!) ca psitlu e mai gru de cumparat plus face mizeerie multa plus nu te ingriapa popa ins asa „si de cate ori sa va zic frati si enoriasi ca nu e bine sa te imbeti?!”

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: