RUS, MAI AM O ÎNTREBARE. UNA CU CONSECINŢE PENALE

Când şi în ce fel a făcut preşedintele Crin Antonescu presiuni asupra ta, Ioan Rus? N-am nici un pic de respect faţă de tine, eşti un impostor şi nu meriţi pluralul englezesc. 🙂

Că toată lumea ştie despre presiunile pe care le-a făcut Băsescu şi le-ai invocat de sanki, pentru simetrie de loază care li se adresează reduşilor mintal. N-au fost presiuni din partea lui Băsescu, de fapt, a fost jocul vostru pentru imbecili, ca să rămâi în funcţie la Interne şi să faci imposibilul pentru distrugerea ţării printr-o imposibilă întoarcere a lui Băsescu. Noroc că Ponta e băiat deştept şi s-a hotărât ca din „cârlan” să devină cal de rasă. De cursă lungă. Alături de preşedintele Antonescu.

Deci, spune – dar, spune repede, când şi sub ce formă a făcut preşedintele interimar şi viitor ales, asupra ta?

Eşti extraordinar de penibil, ca şi Băsescu.

Să ştii şi tu că: „Eu sunt Crin Antonescu” e un slogan electoral. Real. Realitatea e că el ne reprezintă, reprezintă voinţa a 7,5 milioane de votanţi pentru degajarea ţării de impostura Băsescu. Şi realitatea – una care vă distruge – e că mereu decide ce vrea el. În aşa fel încât să reprezinte voinţa noastră, a majorităţii poporului român.

Aşa că dacă ai să spui că preşedintele a făcut presiuni asupra ta de pe blogurile noastre, atunci eşti chiar mai prost decât îmi puteam imagina.

Pricepe clar: el decide. E voinţa lui. Noi, milioanele de alegători ai schimbării la faţă a României, doar propunem. El dispune. Şi de regulă, alege bine. Că noi mai facem şi mişto, uneori. Dar preşedintele – Crin Antonescu îl cheamă – dispune. Şi nu greşeşte. Pentru că ştie că are imensa obligaţie de a reprezenta voinţa a 7,5 milioane de cetăţeni români. Şi de a o pune în aplicare.

Restul e prostie. Şi prostituţie.

Mai bine vezi reacţia Guvernatorului Isărescu de azi – leul se calmează odată cu perspectiva clară a stabilităţii în România. Băsescu trebuie să plece. Nimeni nu are nevoie de o ţară instabilă, impredictibilă, pasibilă de revoltă socială violentă şi criză politică perpetuă. Toată lumea liberă şi toţi factorii responsabili din România vor detensionarea situaţiei prin plecare lui Băsescu. Înţelegeţi că întoarcerea e imposibilă. Nimeni nu riscă destinul României. Nimeni nu vrea o ţară neguvernabilă în NATO şi Uniunea Europeană. Ci o ţară calmă, stabilă, predictibilă în evoluţiile economice benefice, un stat de drept puternic şi o democraţie consolidată.

Este ceea ce reprezintă guvernarea Ponta şi administraţia Antonescu.

Curtea Constituţională în responsabilitatea ei naţională în mod sigur va decide validarea referendumului, adică, a voinţei naţionale.

Deci, Rus, răspunde degrabă! Când şi cum te-a presat domnul preşedinte, deocamdată, interimar, Crin Antonescu? În caz contrar, ar trebui să răspunzi penal. Noroc că preşedintele Crin e parfum. În locul lui, v-aş extermina. Politic, evident. 😛 Restul e treaba sistemului judiciar. Pentru că prea mult şi prea grav v-aţi bătut joc de ţara asta şi de poporul român.

Reclame

26 răspunsuri to “RUS, MAI AM O ÎNTREBARE. UNA CU CONSECINŢE PENALE”

 1. florentin Says:

  Asa cum simt eu ura majoritatii romanilor impotriva basistilor:CCR nu poate calca in picioare votul a 7,5 milioane de cetateni fara sa-si asume responsabilitatea unor revolte sociale antibasiste in care va fi si ea antrenata si asimilata .Deci Zegrean et.comp…grija mare ca riscati sa fiti maturati de oamenii iesiti in strada satui de basisme !!!

 2. sabina Says:

  Nu ar fi rau sa aflam cine l-a propus pe Rus ca ministru la interne si de ce l-a acceptat Ponta. Suspiciunile in ceea ce-l priveste pe Rus existau si totusi…
  Ar trebui sa ne lamureasca si despre schimbarea lui Marga de la externe.
  Cred ca ar fi timpul sa nu mai exista „secrete”, sa fie o guvernare altfel cu adevarat. Sa stim si noi care sunt tradatorii, care sunt incapabilii, etc….

 3. olimpiu65 Says:

  CCR este o institutie incalificabila, populata in amjoritatea ei cu sectanti retardati portocalii. dupa ce a binevoit sa ne procopseasca cu acel cvorum de kakao, acum o scalda penibil cu asistentul care a inteles gresit dictarea!!
  spuneti ba clar ca faceti orice sa vina chiorul inapoi si apoi vedeti voi ce va iesi!!! piatra pe piatra nu va ramane din institutiile voastre de kakat!!!
  e u l-as fi intrebat altceva pe filfizonul asta care se crede nemes intr-o tara de iobagi: ba loaza de ce nu ai dispus o ancheta vis a vis de abuzurile jandarmilor in iarna ce-o trecut???

 4. Marius Mina Says:

  Shusta zilei: ” Victore, ai de ales, cu Basescu sau cu noi’

 5. ALM Says:

  Mda, Rus n-a rezistat prea mult cu „masca pe figură”. De la început a fost o alegere proastă, cu atât mai mult cu cât se ştia că cei din „grupul de la Cluj” au cozile îmbârligate cu băsiştii. Dar, în primul moment, am zis că poate Ponta ştie ceva ce eu nu ştiu şi, în „mod sportiv”, i-am susţinut alegerea. Mea culpa!

  Totuşi, ceva mă macină la nervii capului: care este legătura între „instabilitatea” politică şi fluctuaţia leului? Nu avem greve, fabricile (câte mai sunt) funcţionează normal, seceta nu are legătură cu politica de azi (are cu aia de ieri), firmele suspendate se pregătesc să intre iar în afaceri! Atunci? Atunci nu am voie să mă gândesc la un atac asupra leului din partea susţinătorilor externi ai lui Băsescu?

  Nu vin „investitorii” străini? Şi care este schimbarea produsă după suspendarea Băsescului? Aaaa, da, înainte plecau şi acum nu mai vin! Perfect logic! Merge mănuşă cu un citat din Doru Buşcu:

  „Din cvorumul cîtorva oficiali UE, care au trîntit suveranitatea României la podea, i-au sfîșiat rochia, i-au crăcănat autonomia și au luat-o la Barroso.”

 6. Ghita Bizonu' Says:

  Primum : “cârlan” este un cal tanar. Si poa fi martzoaga sau opru sange …Sau berbec tanar …
  Secundum : sub orice aspect Victor Ponta nu mai este tanar . Decat ptr Bunicuta care ma rog e nascut in 1930.
  Tertium : din berbec nu poti sa faci un castigator al Cupei Arcului de Triumf …

  Cum am zis – prea multa pasiune … Eu votez cu PSD insa am mai multe retineri decat tine vis a vis de Ponta, Corlatean, Sova samd.
  Da ma rog eu sunt om cu putina credinta

 7. Bravoo Says:

  CCR fara sa aiba sedinta a trimis catre MO o decizie de introducere a celor care locuiesc in strainatate pe listele permanente

 8. Annie Says:

  Este gata, CCR face ce a facut intodeauna se poarta ca sluga lui Traian Basescu, nu ne mai poate umili la infinit Zegrean, ce vrea sa il repuna in functie pe un individ ce nu main are sprijin popular si a fost demis de aceasta tara! CCR calca in picioare milioane si milioane de oameni!

 9. Bravoo Says:

  Aceasta solicitare a Curţii ar putea deveni nulă, pentru că nu a fost remisă în urma reunirii plenului Curţii Constituţionale. CCR este in concediu până pe data de 30 august.

 10. Argusdre Says:

  BAI CETATENI, CHIAR NU VEDETI CUM ISI BATE JOC DE NOI IN CONTINUARE CCR MANA-N MANA CU GOLANUL ASTA DE CARE NU MAI SCAPAM ? VEDETI CUM ZEGREAN (DE LA CCR) MODIFICA ZILNIC COMUNICATELE SI HOTARARILE FARA A AVEA SEDINTE ? NU-I CLAR CA EXISTA O LEGATURA DIRECTA INTRE BASESCU -SUSPENDAT SI CCR, CARE CICA APARA LEGALITATEA ? CHIAR PERMITEM SA-SI BATA JOC DE NOI, 7.5 MILIOANE DE VOTANTI, UN DERBEDEU SI O SLUGA DE-A SA INDOBITOCITA ? CE VOR IN DEFINITIV ASTIA DE LA NOI ?

 11. Bravoo Says:

  Se pare ca aceasta decizie a CCR este de ieri cunoscuta de pdl

 12. Bravoo Says:

  Chestorul Manoloiu cel care a fost amenintat de tb este audiat la parchet

 13. RUS, MAI AM O ÎNTREBARE. UNA CU CONSECINŢE PENALE » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 06 August 2012 – Blog « Astazi incepe rambursarea creditului catre FMI. Cati bani avem de dat si cand ii dam […]

 14. Annie Says:

  Basescu nu are rusine, este un om fara onoare, fara constiinta si fara demnitate. Nu il mai vrea poporul, nu il mai vor decat Zegrean, Udrea, Vdeanu si baietii destepti. Este ca un idivid pe care il scoti afara din casa in suturi, pentru ca te-a mintit, te-a furat, te-a tradat si el se opune cu forta, ameninta, urla, se agata cu ghearele de usa sa nu -i poti da branci pe scari, in timp ce Zegrean incearca sa il impinga inapoi in casa in care nu mai are ce cauta, nu mai este dorit si nici drept nu mai are.

 15. Megafonul propagandistic (3) Marele dictator luminat al poporului român « romaniadegaming Says:

  […] de a reprezenta voinţa a 7,5 milioane de cetăţeni români. Şi de a o pune în aplicare.” (Roxana Iordache) Share this:TwitterFacebookLike this:LikeBe the first to like this. Tags: Crin Antonescu, Roxana […]

 16. Radu Humor Says:

  N-aș zice că nimeni nu riscă destinul României :

  Ce nu s-a putut în 1945, se poate acum! (I)

  La începutul lunii decembrie 1989, preşedintele României socialiste, Nicolae Ceauşescu, a primit, din partea lui Iulian Vlad, un raport despre discuţiile din Malta dintre celor două mari super-puteri de la acea vreme, Statele Unite şi URSS. Raportul vorbeşte despre “un nou echilibru pe continentul european”, respectiv “redefinirea sferelor de influenţă”. Documentul a fost făcut public şi nu insistăm asupra lui. Ceea ce nu se ştie este faptul că, alături de informaţiile mai sus amintite, spionii români care s-au ocupat de operaţiunea “Malta” au mai adus şi o hartă.
  Coincidențe, ei ?
  Acest document a produs, pe plan intern, în timp, demisia unui şef de Mare Stat Major al Armatei Române şi o catastrofă aeronautică: cea de la Baloteşti, din 1995. Pe plan extern, tot ceea ce conţinea la acel moment harta s-a produs sau este pe cale să se producă. Vă prezentam o reproducere a documentului, care se află la Biblioteca din Bucureşti a Mişcării Legionare.
  Pe 31 octombrie 2000, generalul de corp de armată Mircea Chelaru, la vremea respectivă şef al Marelui Stat Major al Armatei, a anunţat o Conferinţă de Presă ad-hoc, seara tîrziu. El a declarat, spre uluirea asistenţei, că structuri de tip mafiot încearcă să destabilizeze România şi să enclavizeze sudul Olteniei. Adică să constituie o veritabilă “Republică a Olteniei”. Generalul nu a dat alte amanunte. La cîteva ore, în replică, a venit răspunsul Ministerului de Interne, prin generalul Mircea Mureşan, care a spus că “se poate vorbi de elemente de crimă organizată, generate de nivelul scăzut de trai, de sărăcie. Este vorba despre recuperatori, traficanţi de droguri şi de cei implicaţi în fenomenul prostituţiei. Dacă nu ţinem sub control fenomenul, în timp, e posibil să devină un pericol”. (Gen. Chelaru incerca sa demaste clica care a pus stapanire prin proxy peste Romania,cu ajutorul bandelor infractionale civile gen “zona” si “garda” – veti afla lucruri putin cunoscute in ambele articole)
  A doua zi, pe 1 noiembrie 2000, Mircea Chelaru şi-a dat demisia din funcţia de şef al Marelui Stat Major al Armatei.
  Despre ce era vorba?
  În 1992, William B. Wood, geograf-şef al Departamentului de Stat american (fost ambasador al SUA în Afganistan), dădea publicităţii o hartă cu noile graniţe ale statelor Europei, care ar fi trebuit modificate în virtutea intereselor strategice de după căderea blocului comunist. Adică înţelegerea de la Malta. Pe scurt, se preconiza că: Scoţia devine independentă; o parte a Irlandei de Nord se uneşte cu Republica Irlanda; Bretania se desprinde de Franţa; Ţara Bascilor şi Catalunia se desprind de Spania; Italia se divide în zona de nord şi zona de sud; Belgia se divide în Flandra şi Wallonia; Cehoslovacia se rupe în două; Kaliningrad va fi o zonă autonomă în cadrul Rusiei; Kosovo se alipeşte Albaniei; Transilvania devine parte a Ungariei; actualele judeţe Dolj, Caraş-Severin şi Timiş se desprind de România şi devin o ţară a ţiganilor; partea vestică a Basarabiei revine României; partea estică a Basarabiei, inclusiv Transnistria, devin zona autonomă “Dniester” în cadrul Ucrainei.
  Publicaţia franceză “L’evenement de Jeudi” arată harta mai sus menţionată, în octombrie 1992. Peste România de sud-vest scrie “Ţigani”. Un asemenea document primise Ceauşescu şi despre el vorbea şi generalul Chelaru.
  Ce spune harta şi ce s-a întîmplat
  Iată paralele dintre datele hărţii mai sus amintite şi evenimentele de pe bătrînul continent, din 1990 pînă astăzi:
  – În 1993 Cehoslovacia a dispărut de pe harta lumii şi au apărut Cehia şi Slovacia. Paşnic.
  – Divizarea Iugoslaviei, aşa cum vorbea documentul, a fost efectul unui şir de conflicte armate începînd cu 1990, cînd Germania recunoaşte prima independenţa Sloveniei şi Croaţiei. În 1991 începe războiul dintre sîrbi şi croaţi, iar în 1992 cel dintre sîrbi şi bosniaci.
  – În 1996 mafia albaneză preia controlul traficului de droguri din Balcani.
  – În 1999 au loc bombardamentele NATO din Serbia.
  -În februarie 2008 Kosovo îşi declara independenţa faţă de Serbia, cu recunoaşterea UE şi SUA. Este foarte posibil să se unească cu Albania în următoarea perioadă.
  – În noiembrie 2007, premierul regional scoţian Alex Salmond, şeful Partidului Naţional Scoţian (SNP), a vorbit pentru prima oară despre un calendar de separare de Marea Britanie şi a prezis că Scoţia va fi independentă peste 10 ani, respectiv în 2017. Salmond a promis organizarea unui referendum asupra independenţei Scoţiei înainte de alegerile regionale din 2011.
  – În noiembrie 2007, flamanzii din Belgia au aprins scînteia scindării – deputaţii flamanzi au votat o lege care vizează reducerea drepturilor de vot ale francofonilor. Acest lucru s-a întîmplat pentru prima oară de la independenţa Belgiei, în 1830.
  – În vara anului 2009, guvernul Berlusconi a fost zguduit de un scandal care a readus în actualitate ideea secesiunii dintre sudul şi nordul Italiei.
  – “Eliberarea” bretonilor, consideraţi urmaşi ai celţilor veniţi din insulele britanice, de sub “opresiunea franceză”, este susţinută de Armata Revoluţionară Bretonă, care şi-a început activitatea încă de la începutul anilor 1970. Născută ca o copie fidelă a Armatei Republicane Irlandeze (IRA), organizaţia bretonă aparţine aripii extremiste a mişcării naţionaliste Emgann, mişcare al cărei obiectiv este independenţa Bretaniei faţă de Franţa.
  – În anul 2009, locuitorii din mai multe zone ale Cataloniei au participat la un referendum “simbolic” privind independenţa acestei regiuni faţă de Guvernul de la Madrid.
  – “Situaţia din Craiova a scăpat de sub control şi cred că nu mai poate fi stăpînită. Nu mai ai curaj să ieşi seara pe stradă”. Afirmaţia aparţinea preşedintelui Consiliului Judeţean Dolj, Ion Preoteasa, şi era legată de escaladarea luptelor de stradă între clanurile mafiote din Bănie în ultimele luni ale anului 2007. Au urmat anii 2008 şi 2009, cînd războaiele dintre clanurile de ţigani din Craiova s-au derulat chiar în centrul oraşului, lîngă Tribunalul Judeţean, în plină zi. (Va urma)

 17. olimpiu65 Says:

  ,,nu e bine domnule chestor”! iata ca s-a conformat curvistina inalta si acum domnul chestor este invinuit penal!!!

 18. gustinel Says:

  Chestorul Manoloiu este urmarit penal

 19. Ghita Bizonu' Says:

  Nu e bine dom chestor nu e bine ….
  si vaca are tendinta sa isi ridice cracii …

  Deci dintai joi mai pe seara Codruta a prelungit sederea lu Morar la DNA. Ministru tacea ca tampitu’
  Noaptea de joi spre vineri procuratura s-a repezit si a luat listele electorale …

  Apoi Traian Basescu a afirmat, intr-o conferinta de presa tinuta duminica seara, ca Ministerul de Interne ar trebui sa adauge cei 460.000 de romani din strainezia pe listele electorale permanente.

  Azi Rus isi da demisia aruncand si niste acuzatii catre Antonescu.

  Nitel mai tarziu CCR face o mica corectie .. in sensul cererilor bashesti … Corectie cica a CCR .. dar au tinut oare sedinta?! Adica decizia s-a dezbatut sau a hotarat unu singur ?

  Azi chestoru este pus sub urmarire penala ptr „abuz in functie” de parca si-ar fi dat siesi casa pe proprie semnatura…

 20. Radu Humor Says:

  Dacă Ucigă-l Toaca ăsta poate face atâtea din curticica lui , îmbrăcat într-un tricoudictând ce vrea mușchii lui ditamai Curții cică Constituționale, vă dați seama ce făcea dementul ăsta de la Cotroceni, dar mai ales ce-o să facă dacă se întoarce ?!
  CCR trebuie să intre urgent în procedură de dizolvare în urma abuzurilor evidente făcute și pe parcurs, dar mai ales cu ocazia acestui Rferendum !
  Niște caricaturi juridice !
  Zegrean ăsta n-a judecat în viața lui ceva (era jurist la BJATM Bistrița !!!), se vede că nu judecă nici la figurat, din moment ce-și permite să încalce cu nonșalanță toate legile de funcționare ale acestei instanțe supreme !
  Cum să lași soarta atâtor milioane de români pe mâna unor prăpădiți ca ăștia, numiți politic, fără pic de probitate morală, dar nici profesională. Ce face Zegrean acum e de râsul curcilor !
  Desființarea ! Parlamentul să decidă urgent procedurile de urmat !
  Poate așa o să vadă și ăia de la UE de câte se fac vinovați amatorii ăștia !

 21. Roxana Iordache Says:

  @sabina. Pe Rus l-a propus Ponta personal. Marga avea de ce să fie schimbat. Ar fi trebuit organizate mii de secţii peste hotare. În plus, au mai fost şi alte momente de slăbiciune.

 22. ALM Says:

  Totuşi, stimată Roxana, n-aţi putea, măcar pentru ăştia expiraţi, să ne spuneţi ce înseamnă „involvare”? Să mor io dacă în şase decenii am auzit sau am citit cuvântul ăsta! N-ar fi păcat să ies din sistem deştept ca Igaş?

 23. Roxana Iordache Says:

  @ALM. Păi, să vă spună Rus. 🙂

 24. Roxana Iordache Says:

  @Radu Humor. Nu Zegrean a semnat.

 25. Julia Says:

  @ALM
  Involve e din engleza si inseamna implicare, ca ‘implicare in problemele politice’
  Involvare este una din idiocratiile rom-englezei celor cu nasul pe sus ca si diluit, biluieste, interesul imprumutului la banca etc.

 26. Megafonul propagandistic (3) Marele dictator luminat al poporului român « Platforma Radar Says:

  […] “Să ştii şi tu că: “Eu sunt Crin Antonescu” e un slogan electoral. Real. Realitatea e că el ne reprezintă, reprezintă voinţa a 7,5 milioane de votanţi pentru degajarea ţării de impostura Băsescu. Şi realitatea – una care vă distruge – e că mereu decide ce vrea el. În aşa fel încât să reprezinte voinţa noastră, a majorităţii poporului român. [….] Pricepe clar: el decide. E voinţa lui. Noi, milioanele de alegători ai schimbării la faţă a României, doar propunem. El dispune. Şi de regulă, alege bine. Că noi mai facem şi mişto, uneori. Dar preşedintele – Crin Antonescu îl cheamă – dispune. Şi nu greşeşte. Pentru că ştie că are imensa obligaţie de a reprezenta voinţa a 7,5 milioane de cetăţeni români. Şi de a o pune în aplicare.” (Roxana Iordache) […]

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: