CEA MAI CRETINĂ EMISIUNE A LUI RADU TUDOR LA A3

N-am avut timp s-o urmăresc, dar văd sfârşitul. Îi zice „Comunism vs capitalism”.

Elogiul comunismului, deci servicii cât cuprinde lui Băsescu.

Şi fundal sonor cu cântece comuniste pentru imbecili.

Ce se întâmplă cu oamenii?

P.S. S-ar putea ca a doua parte a emisiunii lui Radu Tudor să fie o revenire la normalitate. În orice caz, prima parte nu se justifică. Cel puţin ultimele 5 minute pe care le-am urmărit eu. Că mai am şi multe alte lucruri de făcut.

Reclame

22 răspunsuri to “CEA MAI CRETINĂ EMISIUNE A LUI RADU TUDOR LA A3”

 1. Argusdre Says:

  Ignoranta generala ramane chiar daca ai invatat sa insiruiesti frumos niscai cuvinte romanesti…Pentru o viata nu-i mult deloc.Din contra….
  Si desigur ca adevarurile supara pe cei care au judecat tara si regimurile numai dupa clisee prefabricate. As dori sa stiu ce nu-i adevarat in ceea ce spune un academician precum C.Giurascu si un reputat economist precum Ilie Serbanescu…

 2. doru Says:

  @ Roxana, deloc cretina emisiunea, esti in eroare.

 3. Marcel Says:

  Emisiunea este geniala prin prezenta lui Ilie Serbanescu. A reluat si a avansat cateva idei cruciale in evolutia Romaniei

 4. olimpiu65 Says:

  nu este cretina emisiunea si nu cred ca Dinu C. Giurescu analizand si comparand perioade istorice contribuie la cultul dictaturii . cu un pic de rabdare si detasare puteai s-o gasesti chiar interesanta

 5. Releniki Says:

  Corect si mult prea grav tot ce-au spus cei doi invitati de marca.
  Sper sa se scrie si rescrie istoria odata si-odata. Daca va mai avea cine s-o faca.

 6. Releniki Says:

  Daca ar fi mai multe emisiuni cu perspectiva, in mod sigur am fi mai ptuin manipulabili sii capabili sa vedem mai departe de sireturile incaltamintei. Si aia de import.

 7. CEA MAI CRETINĂ EMISIUNE A LUI RADU TUDOR LA A3 » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 05 August 2012 – Blog « EU NICI MĂCAR NU DESCHID UŞA […]

 8. Virgil Ilie Says:

  He-he-he !
  Ce va tot spun io …
  Este poate pentru prima oara cind un post national de televiziune pune clar si limpede problema actuala a Romaniei .
  SUNTEM CO-LO-NI-E !!!

 9. cineva Says:

  Mie mi-a placut emisiunea. Cat despre Mihai Gadea ce sa zic? 2000 de persoane la o adresa ?! WTF!

 10. Roxana Iordache Says:

  E părerea voastră şi v-o respect. Nu vă dau lecţii. N-am nici pretenţia la reciprocitate. Nu-i, însă, frumos să încercaţi să-mi impuneţi punctul vostru de vedere.

  N-am să accept niciodată, sub nici o formă şi în nici un scop elogiul comunismului. Situaţia actuală poate fi analizată raportat la stadardele care ar trebui să ne caracterizeze ca stat NATO, nu prin comparaţie cu perioada comunistă. Sau poate vă e dor de tratatul de la Varşovia? :mrgreen:

  Şi să fim serioşi cu statutul de „colonie”, nu ne-a impus nimeni nimic, au găsit clienţi nemernici la guvernare. Despre asta e vorba. De-aia nu cred în teoria conspiraţiei, ci doar în practica ei. În sensul că fiecare şi-o face cu mâna lui.

 11. Virgil Ilie Says:

  Daca nu ai vazut , di ce te repezi ?!…
  Nu a fost niciun elogiu al comunismului , Doamne fereste , dar nici al capitalismului din Romanica de astazi .
  Concluzia emisiunii , chiar daca Radu tudor nu a vrut-o … Cei care ne-au procopsit cu comunismul , ne procopsesc astazi si cu capitalismul asta de doua parale si …
  SI SUNTEM ; CUM AM SPUS-O SI O TOT REPET SI IO DE LUMGA VREME , CO-LO-NI-E .

 12. Roxana Iordache Says:

  Virgile, am văzut suficient. Şi o repeţi ca papagalul, exact ca Băsescu, fără să-ţi pese de ce zic alţii. 🙂 E colonie din vina cui? Ne-a luat careva cu forţa?

 13. Radu Humor Says:

  N-am văzut emisiunea, dar și eu spun de mult că :

  „Cei care ne-au procopsit cu comunismul , ne procopsesc astazi si cu capitalismul asta de doua parale si …”

  Unde mai pui că eu le și spuneam pe nume- jidanii!
  Fără a uita însă să spun ca Roxana, că prețuiesc evreii 😉
  Numai că eu ziceam „pricopsit”, în loc de „procopsit” !
  Dar nu asta contează, ci faptul că niște indivizi merg prea departe cu jocurile lor extrem de periculoase !
  Crezând că dacă, de cele mai multe ori nu sunt nominalizați expres, cum ar trebui ( din teamă, jenă sau alte false rațiuni !) lumea nu știe despre cine-i vorba !
  Luați la rând originea etnică, de cele mai multe ori cu abilitate ascunsă sau necunoscută, a celor care ne-au condus destinele din 89 încoace, putem adăuga cu ușurință și a cui colonie suntem :mrgreen:

 14. Roxana Iordache Says:

  A fost clar elogiu al comunismului. Cu subiect şi predicat. Dinu C. Giurescu e un om deosebit, dar neamul lor de istorici eminenţi, până la urmă, a colaborat. Din păcate. Nu judec pe nimeni, constat.

  Radu Tudor a avut emisiuni excelente, dar asta a fost o catastrofă. E părerea mea. Şi de ce spun aşa? Pentru că e inadmisibil să fie alimentată nostalgia pentru comunism. Absolut inadmisibil.

 15. Cârcotaşu Says:

  Oricum ar fi, o emisiune la care tonul îl dă, chiar dacă numai parţial Ilie Şerbănescu, nu poate fi decât de… nimic, ţinând cont de faptul că „maistrul” Ilie Şerbănescu este mare specialist în NIMIC!

 16. Roxana Iordache Says:

  @Radu Humor, văicărelile-astea nu fac decât să evidenţieze slăbiciunea noastră. Dacă nu găseau guvernanţi nemernici n-ar fi reuşit nimeni să ne „colonizeze”.

 17. Roxana Iordache Says:

  @Cârcotaşu. Glumeşti! Ilie Şerbănescu e de stânga puternic, sunt convingerile lui, nu i se poate nega expertiza. Eu nu sunt de acord cu el pentru că sunt de dreapta. 🙂

 18. Virgil Ilie Says:

  DA ! NE-AU LUAT CU FORTA SI CU MINICUNA !
  Vrei sa-ti fac desenul Roxana ?
  Eu stiu sigur ca il cunosti la fel de bine ca si mine .

 19. Marius Mina Says:

  Buna emisiunea , o analiza echilibrata

 20. Ghita Bizonu' Says:

  Lasand la o parte „ismele” ideologiei totusi putem sa observam ca comparatia intre perioada „socialista” si cea de dupa , sa-i zicem „democratica” este nefavorabila ultimei….

  Pai sa incepem cu porunca biblica „cresteti si va inmultiti!”
  in 1948 Romania mai avea in granitele sale 15,8 milioane … (asta dupa ce pierduse teritorii, populatie si trecuse printr-un razboi) In 1965 avea din nou 18,5 milioane (ca in 1939) in 1977 21,5 ajungand la un maxim de 22,8 in 1992. Mai trebe de zis ca in anii aia mai multi conlocuitoti au zis ca doresc sa se muite in tari unde se vorbeste limba lor si au emigrat : armeni (se cam uita .. da multi au vrut la Erevan), evrei (vreo 400.000) , greci , germani .. poa per total spre un milion ….
  Azi mai suntem 19 042 936 … sau cam asa ceva (recesamnatul a fost cam aiurea) din care vreo 2 milioane bajeniti la mop, capsuni si lucru cu carca …

  Eu as zice ca asta este un esec teribil … si ca nu are de-a face nici cu „comunismu” si nici cu „capitalismu” sau cu „totalitarism” vs „democratie” cu cu tampenie pur si simplu. Tampenie crasa deghizata in „anticomunism” cu dicursul simplist si simplificator : „comunistii au facut industria!” (ete scartz. Ca Malaxa si Auschnit or fi fost … comunisti?) „Jos cu ea!” sau „sa distrugem ramasitele comunismului!” si am distrus sistemele de irigatii, a disparut flota (sa mori de ras! Sau de plans! Asa ptr informatie: regele Carol I avea o obsesie cu vapoarele romanesti. I se umfla pipota de placere la fiecare noua nava a Serviciului Maritim Roman! Ia sa fi indraznit vre-un ministru sa lase sechestrat in port strain un vapor SMR! Si SMR era al Statului.) Si tot distrugem … pana si amintirea a ce am fost in stare sa facem – de ex platforme de foraj maritim .. azi cam disparute prin Golful Persic….su numim distrugerea „reforma” si avem un presedinte care sta cu „reforma” in gura si tarnacopu in mana…. in numele luptei cu „comunismul”…

 21. Sandi Says:

  @ Roxana

  Am citit comentariile de mai sus. Nu-i unu’ sa fie de acord cu tine !
  Poate RO nu-i colonie in adevaratul sens al cuvantului , dar clasa politica de la noi s-a comportat ca o sluga si pe timpul comunistilor si acum in timpul asa-zisului capitalism (de la noi).

 22. Sandi Says:

  @ Bizonache agapiu miu ,

  Si unde mai pui ca SMR ( Serviciul Maritim R oman) companie a Statului Roman a avut ani cu multe pierderi dar guvernul , de orice culoare, a subventionat-o. Pentru ca purta cu mandrie pavilionul tarii pe marile si oceanele lumii !

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: