BĂSESCU FACE UN TANDEM DUIOS CU RUS. DEMISIA LA PACHET, MERGEŢI ŞI LINGEŢI ÎNGHEŢATE NAPOCA! :)

Băsescu apare într-o veselie pe la televiziuni ca să ameninţe pe toată lumea – şi nu va reuşi decât să-i convingă pe toţi cei care acum actualizează listele să lucreze atât de energic încât să scape de ameninţări şi şantaje, pentru totdeauna în ţara noastră.

Începe şi se ia de „mini-recensământul” propus de Rus special pentru ca Băsescu să aibă de ce se lua şi să clameze frauda, falsificarea şi alte alea.

Tocmai mă pregăteam să scriu că ideea lui Rus e absolut idioată, special pentru Băsescu. N-a mai avut răbdare împricinatul şi s-a dat în stambă anticipat.

Tâmpenia cu minireferendumul e fără margini. Dar nu e o tâmpenie. E o ticăloşie.

Actualizarea listelor se poate face logic, uşor, instituţional – scazi morţii, scazi persoanele care au drepturile civile suspendate, scazi persoanele care sunt trecute de mai multe ori la secţii electorale diferite, scazi persoanele care nu au drept de vot pe motiv de vârstă sau de condiţie psihică înregistrată clinic (că altfel, câţi s-ar mai scădea :P), scazi persoanele cu domiciliu peste hotare – ceea ce numai pentru proşti sau propagandişti pentru prostire ar însemna că le afectezi dreptul electoral: nici vorbă! Pentru ei se alcătuiesc liste suplimentare, din acelea cu care Băsescu a fraudat alegerile din 2009 la Paris, iar fraierii de USL nu s-au pretat la fraudă electorală – au greşit, însă, că nu au constituit mii de secţii de votare, fiindcă în diaspora frustrarea faţă de Băsescu care i-a dus de nas în 2009 e atât de mare încât ar fi votat cu sutele de mii.

Băsescu continuă să fie în campanie electorală, fără obiect.

ESTE EVIDENT CĂ MAI RAPID SE CENTRALIZEAZĂ DATELE DE LA RECENSĂMÂNTUL RECENT, DECÂT SE POATE FACE „MINI-RECENSĂMÂNTUL”. Tot personalul pe care Rus îl vrea trimis pe câmpi e trimis la INS. Şi rezolvăm rapid. Conform estimărilor înseşi de la INS. Şi de la CNAS.

Trebuie ca oamenii să ştie că actualizarea listelor nu are cum să îi afecteze penal, pentru că au acoperirea BEC, care a trimis tuturor primăriilor, prin BEJ-uri, un document prin care li se interzice să actualizeze listele electorale.

Comunicatorii USL să-şi mişte derierele şi să le comunice tuturor celor implicaţi în actualizarea listelor că n-au a se teme de nimic, fiindcă singurele consecinţe penale le va suporta, eventual, cine a interzis actualizarea listelor.

În plus, nimeni n-o întreabă de sănătate pe Kovesi referitor la confiscarea listelor electorale CA SĂ LE FALSIFICE. Cine le-a dat mandat? De când un procuror decide fără mandat de la judecător? Şi conform cărei dispoziţii?

Dar Ponta pare că doarme. Rus îşi bate joc de 7,5 milioane de oameni. Iar comunicatorii USL parcă au plecat în vacanţă, nu la muncă pentru atingerea obiectivului ultim. Fără de care ar cădea toţi, pe principiul dominoului, începând cu Ponta.

USL, mobilizare! Şova, râdem după ce terminăm treaba. Ieşi pe sticlă în declaraţie oficială a USL şi spune-le oamenilor să stea liniştiţi că nu au de ce se teme, iar penalul este Băsescu, fricosul de Justiţie.

Ce face USL? Băsescu apare de mai multe ori pe zi şi debitează aberaţii. Iar USL doarme.

Ca de obicei, trebuie să rezolve Crin.

Cred că nu doar într-o emisiune tv, fie ea şi la Antena 3. Ci într-o declaraţie prezidenţială, în care să anunţe oamenii că n-au de ce se teme şi că politica fricii, a terorii de stat, s-a terminat. O declaraţie pe care obligatoriu să o transmită live şi TVR sau să o retransmită integral la Jurnalul de la ora 20. Că de-aia e televiziune publică. Ar fi oportună o intervenţie luni, fiindcă Băsescu, în disperarea lui şi în complicitate cu rămăşiţele sistemului agonic din judiciar, ameninţă oamenii în mod inadmisibil. Şi mincinos, de altfel. Fiindcă oamenii doar dacă prin absurd ar reveni el ar avea din nou de suferit, inclusiv consecinţe penale, din răzbunare oarbă. Pe când acum toţi oamenii ameninţaţi şi şantajaţi valorifică şansa de a se elibera. Actualizând listele.

E inadmisibilă audierea ministrului de Externe la Parchet în acest context! E o intimidare a funcţionarilor MAE care trebuie să actualizeze listele prin scoaterea din listele permanente a cetăţenilor români cu domiciliul peste hotare. Şi ei trebuie scoşi categoric. Şi logic. Pentru simplul motiv că neavând domiciliul în ţară, votează, dacă vor, la secţiile de vot deschise de MAE peste hotare. Şi teoretic, dar şi practic, dacă s-ar prezenta toţi la vot ar însemna să figureze simultan pe două rânduri de liste electorale.

Prezenţa cetăţenilor români cu domiciliul în străinătate pe listele permanente, ca şi a decedaţilor plus a tuturor celor fără drepturi electorale, constituie fraudă clară împotriva referendumului. Premeditată de BEC, în condiţiile în care se ştia de cvorum.

Deci, responsabilă este persoana care a interzis actualizarea listelor electorale, deci a încălcat flagrant legea. Şi ministrul de Interne, Rus, care s-a grăbit să acrediteze frauda cu listele umflate. Şi penală este Procuroarea Generală, la fel de penal, adjunctul ei, pentru confiscarea listelor electorale fără mandat de la judecător şi fără toate celelalte procedurile legale. Şi penali sunt toţi cei care le-ar face jocul falsificatorilor voinţei electorale din 29 iulie. În frunte cu numitul Băsescu Traian.

O demisie la pachet, Rus-Băsescu ar rezolva rapid situaţia. Băsescu invocă poziţia României pe plan internaţional cu un tupeu psihiatric. Toate semnalele de la toate cancelariile sunt ca Băsescu să se simtă şi să se care. Nimeni nu vrea să aibă în NATO şi UE o ţară neguvernabilă, ci dimpotrivă, o ţară liniştită, stabilă şi cu motivaţie pentru redresare.

RUS, DEMISIA!

BĂSESCU, DEMISIA!

Alegerile parlamentare vor fi oricum simultan cu alegerile prezidenţiale anticipate, pentru că pronunţarea CCR va fi pe 12 septembrie. Independent de demisia lui Băsescu.

În locul preşedintelui Antonescu, aş demite-o pe Kovesi, acum. Dacă nu e capabilă să dea explicaţii cu privire la listele electorale. Daniel Morar poate să rămână. Până la proba contrarie.

Excelenţa voastră, domnule Gitenstein, am spus deja că parteneriatul nostru strategic cu SUA e prioritar. Dar parteneriat. Şi suntem aliaţi NATO, nu subordonaţi. Voinţa electorală a poporului român a fost clară, puternic şi entuziast exprimată duminică, 29 iulie.

Şi nu uitaţi, domnule ambasador: Băsescu a fost ales cu aproape 5,3 milioane de voturi. Cum să nu fie demis cu 7,5 milioane? Şi apropo de cvorum, hai, un pic de logică. Repet: era cvorum după listele moarte, Băsescu putea fi demis cu 4,5 milioane. Că n-a fost pragul aberant, asta ar putea anula voinţa a 7,5 milioane?

Eu zic aşa: God bless America! God bless Romania!

„Nimeni nu are dreptul să dea ordin preşedintelui României, în afară – uneori – de Parlament şi de poporul român”.

Poporul român i-a dat ordin preşedintelui suspendat să se care. Fiindcă aşa cum şi jurnalele americane scriu, nu mai are nici o legitimitate. El nu mai reprezintă pe nimeni, decât interese străine de interesele României.

Preşedintele României, deocamdată, interimar, are dreptul şi datoria să-şi exercite atribuţiile şi prerogativele constituţionale fără absolut nici o intervenţie din afara ţării.

Ar fi fost oportun să fi intervenit, domnule ambasador, atunci când aţi constatat în ce hal era călcată în picioare Constituţia României şi în ce hal îşi bătea joc un regim de toate instituţiile, de economia ţării şi de un întreg popor. Am numit regimul Băsescu. Şi în ce hal erau batjocorite valorile euro-atlantice înseşi. Dar dv. ne cereaţi atunci să zicem mersi că Băsescu nu ne împuşcă precum amicul lui, Bashar, cu lunetiştii de pe clădiri înalte.

Anunțuri

52 răspunsuri to “BĂSESCU FACE UN TANDEM DUIOS CU RUS. DEMISIA LA PACHET, MERGEŢI ŞI LINGEŢI ÎNGHEŢATE NAPOCA! :)”

 1. BĂSESCU FACE UN TANDEM DUIOS CU RUS. DEMISIA LA PACHET, MERGEŢI ŞI LINGEŢI ÎNGHEŢATE NAPOCA! :) » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 04 August 2012 – Blog « A fugi, a supraviețui […]

 2. olimpiu65 Says:

  Exista ministrul de justitie in tara asta??? sau fatalaul se antreneaza la diplmatie doar doar il face carlanul titular la externe in noul guvern???
  Rus si Dobre demisia!!
  Mishu Voicu si Sova la vorbit atat, fara Fenechiu, Nicolaescu,Grebla si mai stiu ce astupati!!!

 3. Radu Humor Says:

  Eu cred că dacă Băsescu i-a făcut colonei pe alde Boureanu, Manolea, Kelemen Hunor, C.Preda, MRU ( ăsta-i probabil specialist în trasul cu pușca cu cot, după colț :roll:) și ceilalți neisprăviți ca Brânză, Falcă , Apostu (ăsta-i colonel de celulă acum), cu siguranță că el și-a tras grad de amiral, urmând ca până la sfârșit ( pe care il văd cât mai aproape), să ajungă și mareșal sau generalisim !
  Este incredibil ce au putut să facă demenții ăștia din țara asta :mrgreen:
  Păi Caligula, ăla de și-a făcut calul senator, pare la grupa mică pe lângă descreieratul ăsta care și-a făcut partidul colonel !
  Niciodată nu m-am gandit până acuma, prin câți colonei aliniați poate trece un glonț, eventual cu generalisimu-n frunte 🙄 ,dar de ceva timp acest gând nu-mi dă pace 😉
  Că nu prea-i pace-n țara mea !!!

 4. Abdulah Catli Says:

  1)Rus trebuia demis inainte de a fi nominalizat, acum e tarziu si din actiunile conexe vad ca are o influenta mare in USL (asa miroase si din numirea lui Botos la DGIA).
  2)Basescu este doar un cetatean simplu care se crede Napoleon.Solutia corecta nu poate fi decat internarea la un spital de zambareti.Daca va deranjeaza prin iesirile sale publice sunati la 112 sa vina o ambulanta si sa aduca si o camasa de forta.
  3)CCR-ul este cheia situatiei din pacate prin decizia luata a respins sesizarile pertinente si viabile privind boicotul a.i.sansele validarii sunt reduse deoarece nemo auditur propriam turpitudinem allegans (listele false fiind furnizate de Guvernul Ponta).Singura solutie a CCR este legata de cvorum, insa nu cred ca in mai putin de o luna vor fi radiate aprox.2mil.pers.; o solutie favorabila noua ar fi anularea si reluarea referendumului (actele false nu pot produce efecte nici de o parte nici de cealalta); bineinteles mai poate exista si lipsa unei decizii valide a CCR (lipsa votului 6-3, cum e necesar în această situație) si pisica este aruncata in curtea Parlamentului.
  4)Sper ca Ponta-Rus-Dobre sa-si faca treaba si printr-o minune sa ne apere interesele a 8 mil.de cetateni in cf.cu art.21 al.3 din DUDO, ratificata de Romania chiar inainte de 89:
  „Vointa poporului trebuie sa constituie baza puterii de stat; aceasta vointa trebuie sa fie exprimata prin alegeri nefalsificate, care sa aiba loc in mod periodic prin sufragiu universal, egal si exprimat prin vot secret sau urmind o procedura echivalenta care sa asigure libertatea votului.” Cu Dumnezeu inainte!
  ps.
  Sper ca mai pot comenta dupa intamplarile de ieri?

 5. Radu Humor Says:

  Mă lași cu Mișu/motraux ăla ?!

 6. Radu Humor Says:

  Văd că și Bogdan Chireac a fost săltat…. colonel 😉
  Dar măcar ăsta e uns cu toate alifiile și de această dată n-a prestat la tuhăsul comanda(n)tului suprem de peste granițe !

 7. De veghe Says:

  http://basarica.wordpress.com/2012/08/03/pretiosul-din-curticica/

 8. Releniki Says:

  OMG!

  Demn de Goya.

 9. Roxana Iordache Says:

  @Olimpiu, mă bucur că eşti de acord cu Dănuţ şi Mişu comunicatori. Dar să se mişte mai cu talent!

  @Radule Humor, nu ştiam de Bogdan Chirieac, dar a fost o vreme. Şi pe urmă, vine altă vreme. :mrgreen:

  @De veghe. Muţumesc. Şi mie îmi pare rău.

  @Abdulah Catli. Înseamnă că n-ai citit postarea mea cu DIXI. 😳 Te-am găsit la spam. Şi m-am bucurat să te scot de acolo. Cu drag. Sunt zile cu otrăvuri, trebuie să fim tari. Fermi. Neclintiţi. Când moare un monstru agonic trebuie să avem grijă să nu ne rănească. Repet că te iubesc!

  @Kiliman. Renunţă! Dacă eşti cine cred atunci trebuie să te opreşti. E o prostie ce faci.

 10. olimpiu65 Says:

  http://www.cotidianul.ro/ponta-blat-cu-basescu-sau-gafa-de-zile-mari-190527/
  ce-o fi asta????

 11. Roxana Iordache Says:

  @Releniki. Eleni, Doamne! Ai intuit. Şi ştii care-i paradoxul? De fapt, dacă e cine cred eu, atunci e un om de treabă, de fapt, un om foarte bun. Doar că e dus cu capul, i s-a întâmplat în ultimii ani, îmi pare rău, nu sunt de la armata salvării. 😐

 12. Florentina Says:

  La Basescu nimic nu e intamplator.In iesirea de azi vorbea de un plus pe liste, pt el, de 300 .000 persoane. N-ar fi exclus ca procurorii care verifica procesele-verbale sa „descopere”exact atatea persoane care ar fi votat multiplu. E posibil ca asta sa fi fost scopul interventiei de azi, „norma” pt procurori. Vom vedea

 13. Roxana Iordache Says:

  @Kiliman. Gata! Ştii că mereu ţin la tine. Gata cu prostiile, ne calmăm, da? Ai responsabilităţi, nepoţeii. Acum sunt sigură că tu eşti. Dacă vrei, ne vedem la o cafea, într-o dimineaţă, pe-aici pe lângă mine, cu băieţii şi cu căţeii la plimbare între timp. OK? Ştiam că n-ai cum să-ţi trădezi principiile politice. Apreciez asta. Deci, atunci, gata. Promiţi? Sună-mă şi am să-ţi răspund. Şi gata, da? În mod sigur da, pentru că tu eşti un dulce.

 14. Abdulah Catli Says:

  Iata cum reactioneaza alte natii:
  http://www.ghimpele.ro/2012/08/turcia-revoltata-din-cauza-unei-poze-cu-presedintele-sua-barack-obama-afla-de-ce/
  A zis cineva ceva de cate ori a bolborosit Gitenstein?

 15. De veghe Says:

  V-ati pus cumva intrebarea de ce facut oprea atat de multi ofiteri?
  De ce vorbesc ei mereu de lovitura de stat?
  Feresca Dumnezeu sa se intoarca !

 16. Releniki Says:

  Mi-as dori mult, mult de tot o analiza a basismului. La blana! dar asta cand s-or linisti apele si avem distanta.
  Si mult-mult mi-as dori devoalarea imposturii intelo-bashiste. Cu toata sleahta de profitori, lingai, sinecuristi, papagali and so on. Prin ce filiere au servit tradarea de tara, care le este trecutul de ‘rezistenti prin cultura’ s.a.

  Dar deocamdata ar merge perfect niste caricaturi cu corifeii clicii basesciene- mult, mult mi-as dori sa fie infierati cum merita, caci mult rau au facut cei 2 pseudo-filozofi Plesu-Liiceanu.

  De ce nu-l cheama nimeni pe Paul Goma si pe alti intelectuali veritabili in tara? sa vorbeasca oamenilor, sa le arate romanilor adevaratul chip al intelectualului? de ce?
  Antena 3- aceiasi vesnici abonati. Nu zic nu, dar putina imaginatie si respect pentru valori- alea lasate deoparte.

 17. Releniki Says:

  Aia care faceau clabuci la gura catre lichele in 89, ai mai mari viteji de dupa caderea ceausismului, acum, la distanta de 20 de ani, isi dau masura imposturii morale.
  Exact aceiasi.

 18. Releniki Says:

  Ce era groaznica traim- poltic, sufleteste, spiritual!
  Epoca PARTZARULUI.

 19. Argusdre Says:

  Ma intreb cat mai dureaza pozitia inca impaciuitorista a lui Ponta si a mamaligii aleia de TITUS CORLATEAN, cica un fel de ministru de dou creitari, care o lasa mereu sloboda si neingradita pe Luluta Kovesi, teleghidata lui Bese catre punctele fixe…Astia chiar ca vor sa piarda totul in favoarea Nesimtitutlui National. Urmariti cu atentie si sa nu va mirati deloc cand Bese va ajunge din nou la Treicoceni, calare pe clopotul bisericii Cotroceni, care cica-i botezat cu numele disperatului….O ţâră de răbdare doar.

 20. Virgil Ilie Says:

  Dupa euforia provocata de anuntul CCR , cred ca putem discuta chestiunea acuma si in mod rational .
  Decizia CCR poate fi o capcana de zie mari pentru USL .
  Sa vedem cum favorizeaza CCR prin aceasta decizie pe …, da , pe Basescu .

  Prin decizia luata CCR transfera intreaga problematica pe un singur taler …AVEM SAU NU AVEM CVORUM , ceea ce este o chestiune de forma si nu de fond .
  CCR renunta total , definitiv si irevocabil , neconstitutional zic eu , la a lua in calcul ceea ce de fapt e miezul chestiunii si anume VOINTA POPORULUI SUVERAN .

  DECIZIA VIITOARE A CCR VA LUA DECI IN CALCUL NUMAI INDEPLINIREA FORMALITATIILOR si se va strge la cur cu fondul problemei si anume VOINTA POPORULUI SUVERAN DE A-L DEMITE PE BASESCU .

  CCR ofera prin decizia sa o perioada de o luna in care presiunea pe Basescu sa scada pina la limita inghitirii de catre popor a galustii fierbinti pe care cel putin unii de la CCR se pregatesc sa i-o vire pe git , ca deh , asa e reglementar , n’asa?

  Iata de ce , se impune ca USL sa organizaze urgent UN CENTRU UNIC DE COMANDA , care sa aibe ca obiective :

  Recistigarea initiativei in plan propagandistic cu scoaterea in evidenta a motivelor pentru care Basescu trebuie demis , a avantajelor demiterii pentru Natiune .
  Reevaluarea , reluarea si fructificarea in forta a rezultatelor auditurilor ministerelor , despre care s-a spus putin , prost si neconcludent , valorificarea analitica si unitara a rezultatelor acestor audite .
  Evitarea totala daca se poate a discutiilor inutile despre cvorum , aceasta fiind treaba specialistilor , o chestiune tehnica , si nu a politicienilor din acest mement , punind accentul pe evidentierea VOINTEI POPORULUI SUVERAN si nu pe formalitati .

  Totodata , este necesar ca cei doi domni de la interne sa fie demisi de urgenta , asta macar si pentru faptul ca au pus USL in situatia de a contesta un referendum pe care guvernul USL l.a organizat si desfasurat .
  Este suficient , motivul , ca sa nu mai spun ca acel „mini recesamint” al domnului Rus imi da fiori …
  Am sa va dau un singur exemplu care va va lamuri si pe care il cunosc foarte bine .

  Municipiul XXXXX ( nu ii spun numele aici )
  Municipiul XXXXX este un tirg prafuit de cimpie cu o populatie de aproximativ 16.500 de locuitori , care a fost decretat si a primit rangul de municipiu in urma unei facaturi a autoritatilor locale prin adugarea populatiei unei comune limitrofe , fiind necesar sa intruneasca numarul minim de 20.000 de locuitori . La data primirii rangului de municipiu , XXXXX abia depasea 17.000 de locuitori .
  Schimbind rangul administrativ de la ORAS la MUNICIPIU , a dat posibilitatea primarului de a pune in opera investitii locale de o cifra mai mare fara ca acest lucru sa necesite aprobarea si controlul organelor superioare cum ar fi Consiliul Judetean sau Guvrenul Romaniei .
  Adica , daca primarul putea organiza licitatii de pina la 10 miliarde ca primar de oras mic , acum , ca primar de MUNICIPIU , poate organiza si desfasra licitatii de pina la 100 de miliarde ( cifrele nu stiu daca mai sunt in concordanta cu prevederiel legii la prezent , dar raportul dintre ele este ) .
  In plus , primarul primeste de la Consiliul Judeteam , dar si de la Guvern , anumite stipendii ( adaugiri la bugetul local ) in functie de numarul de locuitori .
  Daca comunica ca localitatea XXXXX are 17 si nu 20 de mii de locuitori , ii scad aceste stipendii cu 15% , basca ca se mai poate trezi si cu punerea la popreala pentru cheltuirea de parale necuvenite , ca sa nu mai spun ca ar trebui ca el si toti functionarii primariei sa deie inapoi parte din salariile necuvenite primite de aproape zece anisori .
  Ei bine , ce credeti ca o sa faca primarul PNL al MUNICIPIULUI XXXXX cind o sa i se ceara datele „mini recesamintului” ?…
  Si atentie , este primar PNL …
  Ce o sa faca aia de la PSD , ca de PD nici nu vreau sa ma gindesc ?!…
  Eu stiu ce o sa faca …

  Iata cum spuneam inca un motiv in plus ca domnii de a interne sa fie demisi urgent , pentur ca imi e greu sa cred ca eu nu cunosteau unde poate sa duca acest „mini recesamint” .

  CALEA NU E MINIRECESAMINTUL CI a CNP-urilor .
  Si aici sunt suverani Presedintii Consiliilor judetene , prin directiie judetene de evienta informatizata a persoanei si Directia Generala de Evidenta Informatizata a Persoanei din MI , dar si prefecturile prin directiile de pasapoarte .
  O parte revine si domnului Marga , la externe .

  ESTE MOMENTUL CA USL SA-SI NASCA UN CENTRU UNIC DE COMANDA SI COORDONARE CARE SA INTOCMEASCA UN PLAN DE BATAIE PE URMATOARELE ZILE SI CARE SA FIE CAPABIL SA CONCENTREZE SI COORDONEZE FORTELE SI MIJLOACELE LA DISPOZITIE , SA LE FOLOSEASCA ASTFEL INCIT SA SIGURE SUCCESUL SI VICTORIA .

  Daca si de cum inainte lucram dupa ureche …

 21. De veghe Says:

  S a radem putin
  http://acuvio.blogspot.ro/2012/01/traian-basescu-funny-dream-image.html
  http://acuvio.blogspot.ro/2012/03/funny-roberta-alma-anastase-funny-dream.html
  http://acuvio.blogspot.ro/2012/03/funny-photo-sebastian-lazaroiu-si-sever.html

 22. Marius Mina Says:

  Si marga niste felatii de-ti vine sa-l trimiti acasa la Gitenstein

 23. Virgil Ilie Says:

  Marius , tu nici acuma nu ai inteles ca GHITZASTEIN ASTA E AICI ACASA LA EL ?!…
  Noi putem zice ca nu prea mai suntem acasa …

 24. Abdulah Catli Says:

  @V.Ilie
  Perfect de acord cu tine.

 25. olimpiu65 Says:

  Marga in materie de relatii cu demnitari romani sau straini are aceeasi scoala de partid dinainte de „89 cu cea a lui Boc si aceeasi prestatie. era Gigi duru la tv si apoi miauna la Cotroceni cand chiorul nu-i intindea mana. de pregatirea sectiilor si managementul pt referendum mai bine nu vb. avem un guvern de kakao, ieir il vedeam pe Ponat dand din umeri ac un scolar la Realitatea Tv incapabil sa explice porcariile ministrului sau de interne. asa va face carlanul fara minte si cand Baroso ii va cere cu subiect si predicat sa-l conduca la Cotroceni inapoi pe psihopat
  minsitrul transporturilor avem??? cum e posibila o crestere a pretului de 50% la metroul bucurestean?????

 26. Abdulah Catli Says:

  @Roxana
  se pare ca sunt banat.Oricum eu tot te iubesc!

 27. olimpiu65 Says:

  Carta Albă semnată de dnii Ponta şi Antonescu cu Alianţa pentru o Românie Curată în ianuarie a.c., la punctul 1.2 scria aşa: „Instituirea de urgenţă a unui grup de lucru care să supravegheze aducerea la zi a listelor de vot în conformitate cu noile date ale recensământului, sub supravegherea unei comisii parlamentare”.
  ce a facut USL dupa ce a preluat guvernarea in aceasta problema????

 28. Marius Mina Says:

  A anunţa, printr-un comunicat de presă – postat pe site-ul guvernului – că intenţionezi să introduci în cvorum şi românii cu reşedinţă/domiciliu în străinătate, nu înseamnă altceva decât „creşterea cvorumului”. Adică exact ce vrea şi Traian Băsescu. Pentru că dacă în cvorumului de participare vor intra şi românii cu reşedinţa/domiciliul în străinătate, atunci, vom avea legal
  în jur de 18 milioane de cetăţeni cu drept de vot. Adică exact ce susţine şi Traian Băsescu.
  Ponta: Blat cu Băsescu sau gafă de zile mari?
  http://www.cotidianul.ro

 29. Roxana Iordache Says:

  @Tuturor. Mulţumesc pentru înţelegere. Uneori trăim într-o zi cât pentru câteva vieţi.

  Musulmane, nici vorbă! Cum aş putea bana un comentator ca tine? E sistemul imbecil. Ţi-am atras atenţia că ne aşteaptă otrăvuri zilele-astea, până scăpăm.

  Virgile, nu te mai agita atât, crede-mă că am dreptul să te rog, vin din din viaţa reală.

 30. Virgil Ilie Says:

  Marius …

  Io zic ce am tot zis , si anume ca este posibil si foarte probabil sa fie vorba de o „manopera frauduloasa” care sa aibe drept scop eliminarea lui Antonescu din cursa prezidentiala , relansarea PDL si punerea romanilor in fata unei „solutii” la criza politica , generate bineinteles tocmai de catre cei care au si nascut criza , si anume alegerea intre MRU sau felcerul de la Capitala .

  ORDO AN CHAO !
  Este deviza si procedeul de lucru al „discretei sotzietatzi” , arondata si condusa de interese straine acestui Neam si acestei Tari .
  Intii nastem criza , o amplificam , astfel incit oamenii doritori de ordine sa ajunga la saturatie , apoi tot noi venim cu „solutia salvatoare” , pe care pelicanii o inghit pe nemestecate si rasufla usurati .

  Acuma , nu spun ca e musai sa fie asa , dar …
  Dar indicii sunt cu duiumul .
  Si cind indiciile sunt convergente …
  Pai cind indiciile sunt ocnvergent e, inseamna ca esti pe adevar .

  Necazul face insa ca din pacate cu toate semnalele trase in acest sens , comunitatea internautilor a evitat , a fugit ca dracul de tamiie de o discutie serioasa privind suspendarea si demiterea lui Basescu , totul rezumindu-se la a tratirui chestiunea precum un meci de fotbal pe stadion .
  Lozincard …
  Iata aici , orice incercare a mea de a descilci si intelege mai bine firele , ratiunea care impingea la o masura sau alta , a fost tratiruita imediat cu calificative aberante de basist si injuraturile aferente .
  EXACT CEEA CE ISI DOREA DE FAPT BASESCU .
  Partea proasta e ca intreaga clasa politica , in frunte cu USL a picat in acesta cursa a injuraturilor si atitudinilor emotionale , facind jocul celor care au orchestrat tarasenia si in final a lui Basescu .

 31. Roxana Iordache Says:

  Marius Mina, citeşte comunicatul aşa cum e el, nu cum te îndeamnă o interpretare isterică.

 32. Roxana Iordache Says:

  Măi oamenilor, ce e cu voi? Chiar îl vreţi pe Băsescu? Atunci, luaţi-l la voi acasă şi lăsaţi România să respire. Pentru numele lui Dumnezeu!

 33. Virgil Ilie Says:

  Si ince ceva Marius …
  Stii ca am anuntat chiar si aici inca de la inceputul anului ca „fratii” romani , participanti la un Convent al discretei sotzetati desfasurat in Elvetia la finele anului trecut , au fost indemnati sa isi puna la adapost interesele din Romania pentru ca aici urmeaza o vara extrem de fierbinte .
  PAI CE VREI DOVADA MAI BUNA DECIT ASTA CA ONORABILA SOTZIETATE ESTE AMESTECATA PINA PESTE URECHI IN EVENIMENTELE DE ACUMA ?!

 34. Virgil Ilie Says:

  Roxana , daca ai argumente atunci pune-le pe masa discutiei si deschide-ne ochii , dar daca raspunzi asa la o chestiune care se poate dovedi a fi grava , pai da-mi voie sa-ti spun ca tocmai asta face jocul lui Basescu .
  Care e probelma daca discutam o chestiune ?!
  De unde concluzia ca il vrem pe Basescu ?!

 35. Radu Humor Says:

  USL nu trebuie să abandoneze nici un moment neconstituționalitatea boicotului la care au recurs prin instigare penală Traian Băsescu și Victor Orban la un Referendum la care a fost impus un cvorum !
  Și asta nu într-o chemare la vot a populației pe subiecte administrative, de ex. dacă suntem de acord cu menținerea Casei Poporului ca sediu al Parlamentului României ?
  Sau un Referendum cu dacă suntem de acord cu aderarea României la UE ?( că tot nu s-a făcut până acum).
  Ci într-o problemă de legitimitate a poporului român,sătul până peste cap de minciunile, amenințările și actele josnice, nedemne, unele chiar penale la care s-a pretat cel ajuns, cum-necum în fruntea Statului Român !
  Propaganda bășită ar trebui contracarată zilnic printr-un filmuleț de câteva minute , transmis de câteva ori pe zi, cu toate ieșirile scandaloase, mincinoase și amenințătoare ale celui aflat până mai ieri în plenitudinea facultăților statale, dar se pare că nu și a celor mentale !
  Că altfel nu pot fi considerate toate aiurelile acestui șef de stat, cum îi place lui să se intituleze (era un banc cu unul care se recomanda: mă intitulez Ionescu, Coriolan Ionescu ! 🙄 ), care ar descalifica până și pe președintele unei asociații de locatari 😉

 36. abdulah catli Says:

  Eu zic mai bine sa ne batem capul ce e de facut sa ne aparam votul sa lasam ce face USL-ul, cu grija la USL (Ponta,Rus,Corlatean,Marga) ramanem cu dinastia Basescu pe viata.
  ps.Poate ca e bine sa ne aducem din cand in cand aminte de ce s-a intamplat in acest regim:
  Doar cateva ex.:
  http://www.cotidianul.ro/suntem-datori-vanduti-am-depasit-suta-de-miliarde-170998/
  https://roxanaiordache.wordpress.com/2010/03/21/cazul-cristian-anghel-atac-stalinist-la-crin/
  http://ingurapresei.a1.ro/social/Mircea-Badea-Sistemul-sanitar-din-Romania-este-apr_2272.html
  Si apoi sa ne imaginam ce s-ar putea intampla daca se intoarce.De fapt nu trebuie sa ne imaginam pentru ca ne-a spus el cu gura lui celule pentru pucisti, scaderea pensiilor,salariilor, scandaluri….

 37. abdulah catli Says:

  @Radu
  ce sa nu abandoneze ca a respins CCR-ul cu unanimitate de voturi, ca neîntemeiat capatul respectiv de cerere, iar hotărârea este definitivă şi general obligatorie

 38. PLANO Says:

  O fi vrand Ponta sa-i bage pe cei din strainatate in listele permanente dar nu-l lasa Legea 35/2008 care reglementeaza, în art. 27, ca acesti cetateni sunt trecuti pe listele suplimentare de catre presedinții sectiilor de votare, cand se prezinta la vot.

 39. Florin Matei Says:

  Atenţie la PSD! Atenţie la Ponta & company! Lălăiala ăstora nu-mi miroase a bine. Dacă au ajuns la concluzia că-i mai bine, poate chiar mai comod, pentru ei să-l sacrifice pe Crin, am îmbulinat-o cu toţii! Aştept să-l văd pe Crin la Alessandra Stoicescu, după aia îmi voi da iar cu părerea. Dar, repet, tonul ambiguu al pesediştilor, în frunte cu Ponta, comportamentul lor incert, comunicarea leşietică, n-au deloc darul de a linişti.

 40. Virgil Ilie Says:

  PLANO …

  Problema nu e ca vrea sa ii baga cineva pe listele electorale permanente , PROBLEMA E CA ASTIA SUNT PE LISTA ELECTORALA PERMANENTA .
  Deci nu tre bagat , tre scosi .
  IAR LISTA ELECTORALA PERMANENTA , ESTE AIA CARE DA CVORUMUL .

 41. Releniki Says:

  🙂 🙂 🙂

  Crin: „un cetatean in tricou bleu, aparent fara ocupatie”

  🙂

 42. Roxana Iordache Says:

  @Virgile, nu la voi m-am referit. Ţi-am spus de mai multe ori că voi care postaţi comentarii sunteţi o minoritate dintre miile de unici zilnici.

  Trebuie scoşi, sunt de acord. Şi vor fi.

  @Florin Matei. Asta e diversiunea ultimă a băsiştilor. Chiar crezi că Ponta şi PSD sunt atât de proşti încât să nu-şi dea seama că fără Crin preşedinte sunt mâncaţi? 😛

 43. Florian Says:

  Spui că „actualizarea listelor se poate face logic, uşor, instituţional – scazi morţii, … scazi persoanele cu domiciliu peste hotare…”.
  Poate greşesc, dar nu cred că există vreo instituţie a statului care să ţină evidenţa celor cu domiciliul peste hotare. Probabil că majoritatea celor aflaţi peste hotare, de mai mult de un an, lucrează „la negru”. La plecarea din ţară, ei nu sunt înregistraţi în niciun fel de evidenţe.

 44. Roxana Iordache Says:

  Floriane, e vorba de domiciliu. Nu cum lucrează sau nu. Orice se poate determina riguros. În caz contrar, nu există voinţă.

 45. Dupa ce occidentul a pus botul cu inconstienta Says:

  Chiar nu se gaseste un frizer profesionist in tara astasa-i taie suvita lu’ Crin si beregata nasului lu’ bastard ?

 46. mgabim2009 Says:

  @Florin e simplu. Toti cei care au domiciliu in strainatate legal, beneficiaza de un pasaport diferit de cel turistic. Cel putin in US (si probabil nu numai aici) nu poti sta cu pasaport turistic mai mult de 6 luni. Deci MAE si MAI nu au decit sa ne numere si sa ne scoata din listele permanente. (Am inteles ca am fi circa jumatate de milion)
  Mai problematic este cu cei ce stau ilegal, frara acte.

 47. Roxana Iordache Says:

  @Dupa ce occidentul a pus botul cu inconstienta. Ce-ai făcut, mă?! Cum să-i tai, la cât are? Dimpotrivă, ales preşedinte, părerea mea e să şi-l lase lung la loc. 😛

  @mgabim2009. Sunteţi hipersuficienţi voi, cei cu acte. 🙂

 48. Kiliman Says:

  Iartă-mă!

 49. doru Says:

  Amicii lui basescu

  http://www.adevarul.ro/locale/baia_mare/MANIFEST_SOCANT_Maghiarii_din_Baia_Mare_instiga_la_intoleranta_etnica-_Nu_va_amestecati_cu_romanii_0_749325213.html

 50. Roxana Iordache Says:

  @Kili. E OK.

 51. Florian Says:

  @Roxana Iordache & @ mgabim 2009
  Eu sunt puţin mai greu de cap, precum vă puteţi da seama şi privindu-mi avatarul, aşa că nu totdeauna pricep chiar din prima. Ceea ce mă face însă insuportabil este faptul că nici nu renunţ cu una, cu două, atunci când nu pricep ceva, şi insist ceva de speriat.
  Aşadar, Roxana susţine că datele privind cetăţenii români cu domiciliul în străinătate pot fi obţinute de la instituţiile statului, fără a mai fi nevoie de vreo verificare pe teren. Deci, dacă cineva pleacă undeva în UE, să muncească la negru sau să fure, autorităţile române deţin informaţia că a părăsit ţara. Iar eu mă întrebam cum se poate întâmpla asta, atâta timp cât, la plecarea din ţară, nu există obligaţia de a anunţa vreo instituţie a statului.
  Categoria celor plecaţi în US, la care se referă @mgabim 2009, reprezintă o excepţie. Ca să pleci în UE nu este nevoie de vreun paşaport special, ba chiar de niciun fel de paşaport. Poţi circula bine mersi doar cu cartea de identitate.

 52. Roxana Iordache Says:

  @Florian. E treaba autorităţilor. Oricum ar fi suficienţi chiar şi numai cei din SUA, cu paşapoarte cum zice Gabi. Sunt milioane. Iar acolo e extrem de uşor de centralizat. Foarte uşor e şi în ţări ca Spania şi Italia. Nu vorbesc de ăia cu cortul. 😛

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: