LA MULŢI ANI, TUDOR GHEORGHE ŞI HORAŢIU MĂLĂELE!

Video de

Tot azi e şi ziua lui Horaţiu Mălăele, care mâine primeşte o stea.

Foto Autoportret via adevarul.ro

La mulţi ani, dragii noştri! Ne luminaţi viaţa.

7 răspunsuri to “LA MULŢI ANI, TUDOR GHEORGHE ŞI HORAŢIU MĂLĂELE!”

 1. Dawson Says:

  La multi ani!

 2. LA MULŢI ANI, TUDOR GHEORGHE ŞI HORAŢIU MĂLĂELE! » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 01 August 2012 – Blog « Iata ce trebuie sa contina anuntul de vanzare a casei […]

 3. Marcus Says:

  La multi ani!
  Mi-e Scarba Ca Sunt Roman!

  Si vomit cand vad ce se intampla cu chiombalau’. Ca aici nu mai este vorba nici de politica, nici de vointa poporului, nici de lege, nici de nimicuta. Este pur si simplu vorba de cum a ajuns un derbedeu si dement pe deasupra sa-si faca mendrele si sa urineze pe un popor intreg de la inaltimea tronului cotrocenist, fiind sprijinit de noua basinosi santajabili pana la varful degetelor de la picioare, ce-si spun judecatori, umpland de ridicol acest termen temut si respectat in orice tara din lume si care au reusit performanta de a da o noua fata anticei practici a liberei exprimarii a optiunii politice prin vot. Ba mai mult, acesti iresponsabili santajabili au masluit regulile oricarei dispute, fie ea sau nu politice de asa maniera, incat acum este data de castigatoare a partidei echipa care nu se prezinta la meci. Si asta in bajocura celor peste sapte milioane de romani cu sufletul curat, care nemaiputand suporta un regim haotic si falimetar i-au trantit prin votul lor o flegma drept intre felinarele dezaxate miorticului de se crede Zeus.
  Halal, Judecataori! Halal Curte Constitutionala!
  Daca la asta mai adaugam ca la scorul de +50,01% au fost trecuti in listele electorale si Decebal cu toata descendenta lui dacica de la anul 106 si pana acum, cu toate ca izvoarele istorice atesta fara drept de apel ca respectivul rege s-a sinucis, carevasazica nu are cum sa voteze proBassescu, situatia devine de-a dreptul hilara in tragismul sau. Si desi exista dovezi legale clare ca nu mai suntem ce-am fost cand eram obligati prin lege sa ne inmultim de dragul altui dictator, si desi actualul dictator a facut ordine in ograda exiland cat mai multi romanasi sa iobageasca prin strainataturi, listele in baza caror s-a votat sunt aceleasi de pe vremea lui Burebista.
  In baza celor de mai sus o persoana, eu o numesc chiombul, demisa de votul popular masiv de peste sapte milioane de voturi exprimate, continua sa se considere presedinte al tuturor romanilor pe motiv ca celalata jumatate de alegatori n-au iesit la vot. Pai, fratie, in orice tara democratica din lume, cantitatea respectiva NU SE PUNE, ci se au in vedere doar cei care au votat.
  Na, ca iar m-a luat cu voma, ba acum ma taie si pe invers!
  Dar, la noi, ca la dracu, popor de tampiti!

 4. Irina Says:

  La multi ani maestrilor!

 5. Irina Says:

  Roxana Iordache, iar am fost zdrobiti de dictatura B!
  Oare cand va veni lumina si pe ulita noastra?
  Esec dupa esec?

 6. Ghita Bizonu' Says:

  Educatia esec national neasumat

  prea lung ca sa il bag aici. Daca careva este interesat :
  http://vremea.forumgratuit.ro/t397-educatia-esec-national-neasumat

  Si a fost “bac” ul . Mare jelanie nationala caci rezultatele au fost dezastruoase. Se zice ca ar fi de vina camerele de supraveghere… care impiedica sa se copieze! Fiindca ani de zile loazele au copiat in nestire dupa care s-au dus la facultati – de stat sau private….

  Mare zbucium si ca facultatile raman fara studenti – ete na mare problema nationala, dupa ce s-a dus dracului industria electronica ba si de mobila, de textile nu vaz de ce m-as da de ceasu mortii fiindca nu stiu ce universitate particulara de prin nu stiu ce localitate fara traditii isi inchide portile.
  [………..]
  Scuzele mele insa “pe vremea mea” era de mirare ca sa termini 8 clase si sa scrii “miau placut” sau “ve-ti fi intrebati”, “stunden-tii”.

  In concluzie

  – “reforma invatamantului” s-a dovedit a fi un esec (la fel ca si in Europa de vest, SUA, Canada)
  – “democratizarea” prin scaderea baremelor este cauza esecului. De fapt o idee complet cretina despre democratie
  \- privatizarea invatamantului a fost doar un pretext pentru profituri particulare.

  Azi ne-am pricoposit cu leaturi de tineri dotati cu patalamale despre care se presupune – ei sunt convinsi – IN MOD GRESIT ca ar fi bine instruiti ..

  Faptul ca fenomenul este “global” nu ma incalzeste …

  Sistemul nostru de invatamant indeplineste foarte prost prima cerinta a oricarui sistem de invatamant : transferul unui minim de cunostinte catre elevi (de multe ori alaora mai destepti li se inculca o “ginmastica” verbala vecina cu betia de cuvinte . smchereleala curata, si invata sa “argumenteze” adica sa vorbeasca fara continut)

  A doua cerinta – socializarea este si ea indeplinta defectuos – dovada sunt stirile de senzatie. Cele mai scarboase mi se pare bataile intre fete provocate de gelozie…

  A treia cerinta – predarea “valorilor” de baza sau de vreti “mainstream” …. Hai sa fim seriosi …Pregateste “consumatori” cu creiere spalate pentru piata globala.

 7. Roxana Iordache Says:

  @Irina, zdrobiţi sunteţi voi, eşec după eşec a fost la voi şi îmi pare rău că nici măcar acum nu vă daţi libertatea de a constata realitatea.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: