CĂTRE CURTEA CONSTITUŢIONALĂ

În scurt timp, va începe şedinţa CCR cu privire la referendum. Le adresez decidenţilor un mesaj.

Doamnelor şi domnilor,

În mod sigur ştiţi că sunteţi chemaţi să judecaţi în litera şi spiritul legii. Şi că în acest proces principalul criteriu este legitimitatea. Iar legitimitatea unui preşedinte provine din vot popular, din vot democratic.

La o participare foarte apropiată de cvorum – un cvorum arbitrar, dedus din liste neactualizate, inclusiv cu morţi şi persoane cu drepturile civile suspendate -, la o participare, deci, de 8,5 milioane, 7,5 milioane s-au pronunţat pentru demiterea preşedintelui suspendat.

Traian Băsescu a fost ales în 2009 cu aproape 5,3 milioane. La referendumul din 29 iulie, a luat 7,5 milioane de voturi pentru demitere. Aceste voturi în mod covârşitor anulează de fapt – iar dumneavoastră constataţi de drept – alegerea din 2009.

Referendumul l-a delegitimat pe Traian Băsescu. El nu mai reprezintă pe nimeni. A-l reîntoarce la Cotroceni ar însemna ca dumneavoastră să invalidaţi nu un referendum, ci 8,5 milioane de votanţi. Vii. Indubitabili.

A constata că preşedintele suspendat nu mai are legitimitate şi a invalida un referendum care l-a delegitimat ar însemna să anulaţi voinţa liberă şi puternic exprimată a 7,5 milioane de cetăţeni români, de alegători activi.

LEGALITATEA FĂRĂ LEGITIMITATE RĂMÂNE LITERĂ MOARTĂ. La fel, însăşi legea judecată doar în literă, nu şi în spiritul ei care o face viabilă. Ştiţi infinit mai bine decât mine toate acestea.

La fel cum ştiţi că atunci când aţi invocat un cvorum de 50 plus 1 din cei înscrişi pe listele electorale aţi făcut-o CA SĂ STIMULAŢI participarea civică, aşa cum textual v-aţi exprimat şi SĂ SE DEA RELEVANŢĂ DREPTULUI DE OPŢIUNE PRIN VOT.

Dumneavoastră în mod responsabil nu aveţi cum să treceţi peste consultarea tuturor listelor actualizate, în procesul deliberării. Totuşi, eu trec peste, deşi conform statisticii reale, chiar şi cvorumul acela e îndeplinit.

Dar ceea ce aş vrea să subliniez este faptul că, aşa cum se arată şi în Legea partidelor politice, nr.14/9 ianuarie 2003, partidele politice „stimulează participarea cetăţenilor la scrutinuri”. Aşa cum a fost, înţeleg şi în intenţia dv. conformă legii, atunci când aţi condiţionat constituţionalitatea legii de asigurarea participării la referendum a 50 plus 1 din numărul cetăţenilor cu drept de vot.

Or, Guvernul României, USL şi prin liderii lui cu decizie politică, UDMR, au acţionat pentru asigurarea acestei participări. PD-L, în schimb şi preşedintele suspendat, au boicotat referendumul, mai grav, AU ÎNDEMNAT LA BOICOT, contrar legii partidelor politice şi a deciziei CCR privind stimularea participării la referendum, pentru ca rezultatul să fie relevant din punctul de vedere al voinţei electorale majoritare a poporului român.

Doamnelor şi domnilor,

Pro memoria: în 2007 a fost o participare mai mică, 44.45%, iar Băsescu a fost reconfirmat cu 75%. Nu a existat prag şi referendumul a fost validat.

Duminică, 29 iulie, poporul român a fost prezent în număr de 8,5 milioane, dintre care, 7,5 au votat pentru demiterea preşedintelui suspendat. ORGANIZATORII AU ASIGURAT PARTICIPAREA, dar ea a fost boicotată de PD-L şi de preşedintele suspendat, preşedinte care şi în perioada suspendării a încălcat, chiar prin acest îndemn la boicot, flagrant, Constituţia şi legea partidelor politice.

În plus, preşedintele suspendat Băsescu şi PD-L s-au pronunţat în dispreţul hotărârilor CCR de validare a actelor Parlamentului şi Guvernului României, pe care le-au contestat sub acuzaţia generică de „lovitură de stat”.

Boicotul reprezintă o viciere deliberată a referendumului, o fraudare cu premeditare. Pentru că a invoca absenţii în favoarea ta înseamnă a invoca arbitrariul şi aleatoriul birocratic, în detrimentul certitudinii vii date de numărul participanţilor.

A invalida un referendum cu o vie voinţă ar însemna să mortificaţi voinţa naţională şi să validaţi o fraudă electorală. Nu doar morală. Boicotarea referendumului încalcă explicit Constituţia şi legile ţării. Fiindcă mistifică realitatea electorală, în favoarea supoziţiilor.

A spune că ai absenţii de partea ta e nu doar un abuz – oricum, nerelevant din punctul de vedere al legitimităţii, pentru că nulitatea voturilor prezumate de la absenţi, departe de a-i putea reda legitimitatea, confirmă delegitimarea. A invoca absenţii în favoarea ta constituie o fraudă flagrantă la adresa realităţii electorale, realitatea fiind că mulţi ar fi vrut şi nu au putut vota – vezi cozile de la închiderea procesului de vot din ţară şi vezi alegătorii din diaspora care internaţi fiind în spitale, nu au putut beneficia de urne mobile pe teritoriu străin – de exemplu, Mihăiţă Neşu, care a şi trimis o scrisoare în acest sens.

Deci, repet: legalitatea fără legitimitate e literă moartă. Şi ar însemna să condamnaţi la teatrul absurdului un popor activ prin partea lui participantă la referendum. I-aţi condamna să constate că ei, în calitate de cetăţeni vii, cu voinţă şi acţiune, sunt expediaţi statistic ca nerelevanţi, în timp ce absenţii, inclusiv unii morţi, sunt consideraţi relevanţi pe criterii strict cantitative, birocratice şi arbitrare.

Un act de voinţă ca să fie valabil trebuie să fie MANIFEST. Numai PREZENŢA la vot reprezintă ACT DE VOINŢĂ MANIFESTĂ. Absenţa e de domeniul ipotetic, nu real electoral.

Gândiţi-vă la poporul român, la ţară şi la Dumnezeu, aveţi de luat o decizie istorică!

Eu vă rog să nu reprimaţi uriaşa, frumoasa energie naţională manifestată entuziast duminică, 29 iulie anul de graţie 2012, la referendum. A fost cel mai clar, cel mai relevant vot popular din ultimii 22 de ani. Votanţii nu au negat, au afirmat. Implicit au spus UN MARE DA cui i-a chemat la vot.

N-ar fi aberant, antidemocratic şi antipopular să trimiteţi acasă învingătorul şi să-l validaţi pe învins? Atât de relevant şi atât de grăitor. 0,9-7,5. Aproape 88%.

Realitatea e vie, la fel şi spiritul legii, la fel şi principiile. Nu puteţi face abstracţie de ele. Şi sunt convinsă că veţi consacra voinţa naţională.

Dumnezeu să vă ajute! Dumnezeu să ajute România şi poporul român!

UPDATE. Uitasem tocmai întrebarea: cât de în spiritul legii – şi chiar în litera ei – ar fi ca, pentru 700 de mii de absenţi, să invalidaţi 8,5 milioane de prezenţi?

UPDATE 2. Mai ales că, în cazul atingerii pragului în condiţiile listelor neactualizate, ar fi fost suficiente 4,5 milioane de voturi pentru demitere. Ar fi absurd ca 7,5 milioane să fie considerate insuficiente.

205 răspunsuri to “CĂTRE CURTEA CONSTITUŢIONALĂ”

 1. adriana popa Says:

  Felicitari Roxana .

  Mi-e teama ca POnta si Rus au facut blatul ordinar cu Basescu.

  Nu cred ca mai poate fii vorba macar de speranta..

  Ne-au vandut si ceea ce este si mai trist . ne-au vandut speranta si viitorul.

  2 jeguri

 2. olimpiu65 Says:

  eu cred ca e inutil sa ai asteptari de la popandaii din CCR. nici macar patru insi cu coloana vertebrala nu gasesti acolo.daca se intoarce chiorul va incepe o lupta salbatica, iar daca Crin pleaca din politica cum a promias, adio USL iar liberalii se vor razboi cu socialistii lui Ponta …daca si Ponta va rezista pt ca va fi atacat de proprii alegatori
  de Rus sunt convins, pe Ponta inca nu-l banui decat de imbecilitate si de lasitate in fata UE!!!

 3. Kinjiru Says:

  Nu cred sa schimbe aia ceva. Trist dar asta e directia. Treaba e ca nu stiu cand or mai veni 8 milioane jumate la vot de acum inainte din oricati am fi pe listele pacii. faza asta cu boicotul si explicatia hlizita si manelista a lui base cu mersi Crin ca ai dat legea e prea mult. astept explicatia invalidarii ca sa vad ce zic tinerii de la ccr despre boicot, democratie si europenism in Romania anului lui Caragiale

 4. Virgil Ilie Says:

  1. Decizia CORECTA , LEGALA , DREAPTA SI LEGITIMA pe care o poate lua CCR este “REPETIR LA REFERENDUM” …
  Avind in vedere boicotul .

  2. Decizia LEGALA , dar incorecta , nedreapta si nelegitima pe care o poate lua CCR este invalidarea referendumului , si retrimiterea lui Basescu la Cotroceni .
  Avind in vedere cifra trimisa la BEC de catre insusi domnul Rus , adica MI singura autoritate in materie .

  3. Decizia CORECTA , DREAPTA SI LEGITIMA , dar nelegala pe care o poate lua CCR , este validarea referendumului si trimiterea lui Basescu acasa .
  Avind in vedere cifrele INS.

  4. Decizia incorecta , nelegala , nedreapta si nelegitima pe care o poate lua CCR este sa se abtina si sa trimita pisica moarta in curtea Parlamentului .
  Avind in vedere ca neispravitii vor dori sa se spele pe miini .

 5. vivi Says:

  Pe cei 9 bashinosi nu-i intereseaza de spiritul legii, de popor, de dreptate etc. Ei sunt pusi acolo sa-l slujeasca pe basescu. Nu-ti mai face sange rau, totul e decis. Suntem un popor blestemat si nu stiu daca vom mai dainui mult pe acest pamant.

 6. Virgil Ilie Says:

  Vrem turul II !
  Vrem turul II !
  Vrem turul II !

 7. Eu vara trăiesc. Acum și pe 1 august… | Teologie pentru azi Says:

  […] „Traian Băsescu a fost ales în 2009 cu aproape 5,3 milioane. La referendumul din 29 iulie [2012], a luat 7,5 milioane de voturi pentru demitere. Aceste voturi în mod covârşitor anulează de fapt – iar dumneavoastră constataţi de drept – alegerea din 2009. Referendumul l-a delegitimat pe Traian Băsescu. El nu mai reprezintă pe nimeni. A-l reîntoarce la Cotroceni ar însemna ca dumneavoastră să invalidaţi nu un referendum, ci 8,5 milioane de votanţi. Vii. Indubitabili. A constata că preşedintele suspendat nu mai are legitimitate şi a invalida un referendum care l-a delegitimat ar însemna să anulaţi voinţa liberă şi puternic exprimată a 7,5 milioane de cetăţeni români, de alegători activi. LEGALITATEA FĂRĂ LEGITIMITATE RĂMÂNE LITERĂ MOARTĂ. La fel, însăşi legea judecată doar în literă, nu şi în spiritul ei care o face viabilă. Ştiţi infinit mai bine decât mine toate acestea”. pr. dorin picioruş psa. gianina picioruş teologie pentru azi […]

 8. pirvu Says:

  Ponta lupta exclusiv pt psd. din toamna, psd se va alia cu pdl la guve
  rnare, iar din 2014 fiecare va avea candidat separat. crin ii incomoda enorm. la fel cum ii incomodeaza cele 8 milioane.

 9. alina Says:

  Nu vreau sa-l pierd pe Crin :(((

 10. Ghita Bizonu' Says:

  Sa pun punctul pe I .
  Nu importa faptul ca au votata ptr demitere 7,4 milioane ci faptul ca 943.375 au votat pentru mentinerea in functie.
  Adica ala nu are sustinere ….
  Faptul ca vreo 53,76% au stat acasa nu dovedeste nimic din moment ce vreo 30% nu voteaza din prinzip.
  A sustine ca absenteismul masiv de duminica ar fi „victorie” este doar manareala ordinara ….

  Asa cum manareala este si cestia cu „legitimitatea” . Ca legitimitatea este sustinuta de aiai care nu au de partea lor legalitatea si intiotdeauna sunt gata sa zica „legal” cand le convine .
  Ase vedea si cazu in speta – ani de zile ne-au aia la cap cu „legitimitatea” data de votu popular care impune calcarea in picioare a constitutiei si parlamentarismului….Azi cand votul popular nu mai convine (si inca cum ! Ca era „legitim” cu 5 milioane si ceva iar acu are impotriva numa 7,4!) se zice „legalitate” insa este o legalitate manarita si abuz la lege…

 11. Abdulah Catli Says:

  @virgil ilie
  – sunt total de acord cu tine
  – problema este ca tinand cont de componenta CCR cred in proportie de 90% ca mortii (din listele electorale) il vor tine in viata pe Basescu; sper sa ma contrazica CCR si sa ne ajute Dumnezeu (daca noi nu suntem in stare), daca nu kaput Romania.

 12. Ghita Bizonu' Says:

  Imi „place” Gitenstein ambasadorul lu Licuryx Supremu ….Dupa ce se strosea ca nu apreciem ca nu suntem impuscati de pe acoperisuri, acum ne da ultimatumuri ca Uncle Sam love Basel Monica. Pesemne ca regreta ca nu se trage in nol… (poa chiar studiaza niste alternative sa remedieze acest dezagrement)

  Multam Uncle Sam ! Multam ptr dimacratia ta !! Multam tie atiotfacatorule de Trujilo, Batiste, Somoze, Sadami si altii basei .
  Multam si ptr multimea de stratipi soricizati (vreo 14.000 cica)care infecteaza Romania (in frunte cu Bretin si Alina) care la 22 de ani dupa impuscarea lu Nae ne procospsiti cu un nou Conducator.
  Mersi partidului magarilor (PD amerlocan al irlandezului O’Laba) care si el dadu lovitura de stat impotrova unui mare presedinte : Nixon !!!
  Mai ramane sa auzim ca ne vinzi rusilor …. din nou!
  Esti exact ca proxentu’ care isi injura victimele ca sunt curve …tu si Gitenstein al tau …

 13. CĂTRE CURTEA CONSTITUŢIONALĂ » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 01 August 2012 – Blog « Iata ce trebuie sa contina anuntul de vanzare a casei […]

 14. Adriana O. Says:

  In acest moment nu mai conteaza cine si ce a gresit in legatura cu referendumul, important este rezultatul si daca 6 persoane numite politic vor indrazni sa nesocoteasca 7,4 milioane de romani care au votat pentru demiterea psihopatului ce se crede seful statului…
  Basescu este un gunoi al Securitatii si o epava politica! AFARAAA!

 15. Virgil Ilie Says:

  Abdulah Catli …

  Din pacate , daca Doemne fereste verdictul o sa fie de revenire a lui Basescu la Cotroceni , nu pot fi acuzati membri CCR ca ar da o solutie NELEGALA , deoarece nimeni altcineva decit USL le-a pus pe masa materialul dupa care sunt nevoiti sa lucreze .
  Cind o sa ne invatam sa cascam ochii si la prostiile pe care el fac ai nostri , poate ai nostri au sa se corecteze si au sa lucreze cum trebuie .
  Deocamdata , VINOVATUL PRINCIPAL DE TOT ACEST CIRCUS DE DOUA PARALE ESTE USL .
  Si stii ce imi pare rau ?…
  Imi pare rau ca USL a bagat in rahat un popor intreg , dar nici prin cap nu ii trece vreunia dintre ei sa recunoasca ca sunt , cum tot am spus-o si am tot tras semnale de alarma , niste habarnisti si urechisti , garnisiti pe ici si colo cu tradatori printre ei si de nimic buni .
  Astia vor sa conduca Tara , poporu le-a dat Tara pe mina si ei cu tot aparatul statului ep mina nu-s capabili decit sa se vaite ca mascariciul le-o trage e mina lor .
  Mi-am racit gura de pomana , am facut bataturi la dheste , am inrosit telefoanele si m-am ales cu o gramada de gura casca care si ei sunt la fel de habarnisti , si care ma injura si ma califica basist .
  Traiasca USL , locul geomatric al tuturor cascatilor care-si inchipuie ca sunt mari politicieni !

 16. Sandi Says:

  Virgil Ilie spune:
  miercuri 1 august 2012 la 12:07:33 pm
  Vrem turul II !
  *****
  Nu cred ca se va intampla asa ceva ! Am ajunge de rasul curcilor pe plan mondial. Unde nu a mai existat asa ceva pana acum !
  Dinosaurii CCR vor constata invalidatea refeendumului si Nosferatul se intoarce la Cotroceni. Sa vedem cine va continua lupta impotriva lui.
  Sper ca rusii sa-i manance capul in vreun fel ! Ca atunci codosii si codoasele din fruntea UE nu vor mai tine cu el ci cu Moskva !

 17. Sandi Says:

  Datorez o explicatie celor de aici .. Initial m-am inregistrat cu „Stoloboc ” si apoi am schimbat in „Sandi”. Da’ nu stiu ce chizdoiu’ ma-si ca dupa ce ma loghez ( scuzati barbarismul ) ba apare unul ba apare altul !!

 18. Florentina Says:

  La miile de morti de pe listele elecorale pe care se bazeaza a contribuit din plin si direct

 19. Florentina Says:

  Ar fi nteresant de vazut nr de morti din regimul Basescu in comparatie cu celelelte regimuri

 20. Sandi Says:

  Din ciclul : ” Traim in tara balamucului !”

  „CCR nu decide validarea sau invalidarea referendumului”

  http://www.dcnews.ro/2012/08/ccr-nu-decide-validarea-sau-invalidarea-referendumul/

 21. barbarul Says:

  Sper ca dosarele sa nu fie mai tari decat constienta jadecatorilor CCR ca vor produce grave convulsii sociale !

 22. Releniki Says:

  Printre vaicareli si invective, poate mai facem si-o rugaciune sa le lumineze Dumnezeu mintile celor 9 judecatori.
  Doamne-ajuta!

 23. Virgil Ilie Says:

  Sandi … Stoloboc ,

  Nu ne facem deloc de ris .

  Este si LEGAL , deoarece basescu si ungurii au indemnat si folosit boicotul , este si DREPT SI CORECT , deoarece majoritatea au mers la vot si nu pot fructifica vointa liber exprimata prin acest vot , si este si LEGITIM , deoarece suntem mai multi care il vrem pe Basescu oriunde , numai al Cotroceni NU .

  Si mai este legal , corect , drept si legitim , deoarece

  LA ORICE CONSULTARE ELECTORALA TREBUIE INTRADEVAR SA PARTICIPE 50%+1 DINTRE CEI INTERESATI

  DACA NU VOR SA PARTICIPE , ATUNCI SE ORGANIZEAZA TURUL DOI .

 24. Sandi Says:

  @ coane Virgile

  Daca ramaneau dou zile de votare nu mai era nicio problema cu diferenta aia de cca 5 % pentru depasirea pragului

  Si acum altceva :

  Ambasadorul Ghitzanstein simte nevoia sa mai traga si el o bashina !

  http://www.cotidianul.ro/ambasada-sua-cc-trebuie-lasata-sa-ia-o-decizie-asupra-referendumului-fara-niciun-amestec-din-afara-190187/

 25. traian dar nu basescu Says:

  In timp de razboi defetismul se pedepseste. In timp de pace basisto-pontisto-antonesciana devine ceva obisnuit.
  Asa prezenta la vot si atatea voturi pentru demiterea unui nebun paranoic cu acte in regula, in conditii declarate de boicot din partea pedelistilor, a udemereilor si tradatorilor recenti ai pedeleului nu mai pupam degraba, doar daca votul devine obligatoriu.
  O bataie de joc, nu democratie. Democratie inseamna majoritate nu minoritate.
  900000 de alegatori care au votat NU, fac mai mult decat 750000 de alegatori care au voatat DA ?
  La asemenea rezultat au vrut sa ajunga UE si naucii de acolo?
  La ei asa se intampla?
  Vor sa o luam neaparat pe urmele fostei Jugoslavii.
  Cu asemenea tradatori dintre asa numiti romani si cu cozile de topor acolo vom ajunge.
  Basescu trebuie oprit sa mai batjocoreasca si sa puna in pericol soarta Romaniei.
  Traiasca Romania!
  Jos Basescu!
  Jos Mafia!

 26. traian dar nu basescu Says:

  erata: 7500000

 27. Xen Says:

  Asa cum spuneam mai devreme, computerul mi-a fost atacat frecvent in ultima vreme (ultimul atac de ieri fiind din Sighetul Marmatiei), postarile pe care le fac pe diverese situri fiindu-mi blocate cu intermitenta. Cireasa pe tort a fost insa emailul de mai jos. Scuze ca va iau din timp si spatiu cu acest post, dar poate ca e bine sa stiti (ori sa fiti pregatiti) la ce se pot preta „agentii loiali oranj”. Voi ce ati face dupa un astfel de mesaj?
  Dar sa vedem daca acest mesaj trece…

  „Read this letter very carefully and don’t ask how I got your Contact because this could be the last one you read from me if you fail to co-operate.
  I am not writing you to believe me on this, but to tell you what will happen next to you if you don’t co-operate with me and get you self off this.
  I am Don Elio Amato, an Italian mafia boss and a special assassin, I was training at a paramilitary camp in Bulgaria and i am on the Italy’s list of the 100 most wanted criminals.
   Two years ago, I was arrested by the police on Sunday (July 11, 2010) and suspected of having participated in drug trafficking activities as the leader of the Amato-Pagano clan, which i broke off from the Neapolitan mafia, the Camora.
  Many people around that fails to co­-operate with me and get them self of this mission to assassinate them was killed.
  I was paid to assassinate you, but I decided to give you a chance, your life and that of your family from the endless pain.
  The allegation brought to me was not enough reason for me to just kill a person like you and make your family suffer a very big lost.
  I have every information’s on who want you died, WHY THEY WANTS YOU DEAD and I will give you AFTER GUIDELINES ON WHAT TO DO NEXT, to avoid this and save your SELF and your family because, I am not the only assassin sent to kill you.
  For Your Own Good, you must keep this to yourself, BECAUSE YOU DO NOT KNOW WHO IS AGAINST YOU AND WHY THEY WANTS YOU DEAD, I want you to keep this as a secret until I forward you the video tape of the people that wants you assassinated so that you can nail them down after while am gone..
  I really don’t know why I want to help you, but thank your stars because I have killed about 40-50 Business men and woman within the past three-four Months   ago and I have chosen not to kill you, because I want to stop this act of killing people.
  MY Eyes are on you, so don’t try anything stupid OR involve the F.B.I OR POLICE on this, till I have giving you all information’s you need to get them all.
   Get back to me as soon as you get this message so that I can tell you all to do for the safety of your life.
  Contact me back on And You have only less than 88hours.
  Have a nice day
  Regard
  Don Elio Amato.”

 28. Sandi Says:

  Legat de atitudinea nemernicilor din fruntea UE, sa va spun ceva : am un amic rus care mi-a spus ca in 1996 Eltzin pierduse alegerile dar la indicatia mUEistilor si a curvelor americanesti Betivanul lor a fost declarat castigator. !!

 29. Sandi Says:

  Xen spune:
  miercuri 1 august 2012 la 1:14:14 pm
  Asa cum spuneamare

  ****
  Scrisoarea asta s-o trimita jigodiei de Vivienne Reding comisar pe justitie din UE !

 30. PLANO Says:

  Din pacate, CCR nu judeca decat pe legea referendumului in care USL,din prostie, prin Legea 131/2012 a reimpus doua conditii cumulative pentru validarea referendumului.
  CCR, prin Decizia 731/2012, n-a facut alceva decat sa le atraga atentia aiuritilor juristi USL ca legea adoptata de ei are doua praguri, in articolele 5 si 10.
  Omul presedintelui a fost ministrul de Interne, Ioan Rus, care a pacalit pe toată lumea că a reactualizat listele de alegători.

 31. USL ARE O DATORIE MORALA. FATA DE ROMANI, 8 MILIOANE DE VOCI !!! JOS ba-SECU !!! « Sfinxul Says:

  […] IORDACHE CĂTRE CURTEA CONSTITUŢIONALĂLA MULŢI ANI, TUDOR GHEORGHE ŞI HORAŢIU […]

 32. alex c Says:

  ccr va invalida , basescu se reintoarce la cotroceni. Cred ca Merkel il va impune ca premier pe agentul vandut unei puteri straine, comunistoidul mru. se va experimenta pe romani in continuare austeritatea. sa vedeti dupa plecarea fmi ca toate proiectele usl anuntate in campanie vor cadea. crin si ponta vor pleca. va urma o dictatura stil coreea de sud pe timpul razboiului rece , cu gittenstein pe post de guvernator. o sa vedeti voi in cateva luni

 33. Scrie opinia ta Says:

  Normal e repetarea referendumului fara cvorum (decisa de parlament, dupa orice decizie a curtii care nu intruneste scorul de 6-3).

  Insa blatul pesedist e evident.

 34. Sandi Says:

  ” Ala mic , cu capu’ mare ” l-a dat afara pe Ciuhandru de la conducerea PNTCD Timisoara !!

  http://www.dcnews.ro/2012/08/gheorghe-ciuhandu-inlocuit-de-la-conducerea-pntcd-timis/

  @ coane Virgile, baga ceva aici !

 35. Virgil Ilie Says:

  Sandi …

  Sigur , am spus-o primul aici sa o faca macar pina la 24 sau pe doua zile …
  Dar cine Sandi s-a grabit sa scoata hotarire de gobern cu 7-20 si a trintit cifra de 18,5 milioane ?!…
  Nu cei doi domni de la Interne ?
  Cind am intebat …
  Baaaaaaa natarailor ba , ce dracu faceti ba ? V-a luat gura pe dinainte si va mai si dati cu tesla ?!…
  Sariti , e o manopera frauduloasa la mijloc !
  Uite cum nataraii de la USL si-o faci singuri cu mina lor !
  Eeeeeeeeeee , atit mi-a trebuit …
  A sarit de cur in sus , ca-s io vindut lui Baselu , tot poporul USL-ist , toti baietii lui Priceputu care le stiau pe toate , dar care nu au vazut urna decit o data la 4 ani si habar nu au ce e aia si cu ce se maninca , decit sa puna un vot in ea …
  Astia suntem noi Sandi …
  Ne-am batut in lozinci , am vrut stadion , am iesit pe maidan .
  Brava Ponta , brava Crin !
  Moaaaaama , ai vazut ce i-a zis-o Crin .
  L-a terminat ! L-a ter-mi-nat ! E gata !
  Rules Crin , rules !
  Tre sa fii rau de tot dus ca sa folosesti cu un adevrsar armele pe care el le stapineste ca un maestru …
  S-a jucat in draci dupa muzica cintata de Basescu si iata rezultatul .
  Cind am tot spus-o , am fost injurat .
  Organizare ?
  Munca ?
  Alergatura ?
  Ceva transpiratie a activului USL cum tot atrageam atentia si ceream ?!…
  Eeeeeeeee … E vara ! Cu fetitele la mare !
  Laaaaasa ba , vii tu cu d’astea basistule !

 36. Virgil Ilie Says:

  Ciuhandu , Ciorbea , Radu Sirbu sunt vinovati de ce patesc astazi cu Pavelescu Sandi .
  La finele anului 2009 era in pregatire un congres de reunificare , la care m.am straduit si io , pentru 29 ianuarie 2010.
  Din pacate Ciorbea a facut un asa-numitul „Protocol Ciorbea-Pavelescu” in urma careia a salvat pe Pavelescu sa fie aruncat pe scari de proprii oameni si a ingropat astfel singura posibilitate de reunificare si revenire a PNTCD in viata politica .
  Mai tirziu Radu Sirbu de mina cu Ciuhandu puneau bomboana pe coliva incredintind conducerea PNTCD-ului traditional si legitim , lui Victor Ciorbea printr-un act facut la notar .
  LA NOTAR !
  Neispravitii au vindut partidul ca pe propria proprietate , daca poti crede asa ceva .
  E o poveste lunga , dar pe care o stiu foarte bine , fiind la acea vreme Secretarul General Adjunct al PNTCD .

  PS

  Din pacate PNTCD este mort si ingropat .

 37. Sandi Says:

  Deci din nou : ex-Securitatea 1 ex-Partidul 0 ! ( C.A. nu intra aici !)

 38. Sandi Says:

  Adica mai sus vreau sa zic ex-PCR !!

 39. Virgil Ilie Says:

  Iata-i aici Sandi , pe domnul Pavelescu cum e salvat de la aruncarea pe scari de catre proprii oameni din sediul central culmea , chiar de catre domnul Ciorbea .
  Scopul acestui protocol Ciorbea – Pavelescu , era ducerea PNTCD in curtea lui Baselu .
  Mai tirziu , dupa ce s-a vazut salvat , Pavelescu a ushuit pe Ciorbea , Basescu l-a preferat pe Pavelescu cind s-au dus amindoi la judecata si supusenie la Cotroceni , iar Ciorbea vazindu-se far de coledzi , a cirmit-o spre USL sperind si el la o ciosvirta ceva , dupa ce mai inainte ii facuse albie de porci pe Antonescu si pe Ponta .
  Astia sunt taranisti ?!
  Hai sa fim seriosi !
  Cum ti-am spus , PNTCD este mort si ingropat .

 40. Sandi Says:

  Sa si radem un pic in tara balamucului :

  http://www.dcnews.ro/2012/08/romica-tociu-prins-in-timp-ce-facea-sex-pe-plaja/

  Poza face cat tot articolul !!

 41. maharajahuldekapurthala Says:

  Roxi, crezi ca judecatorii CCR au apucat sa citeasca mesajul tau inainte sa intre in sedinta? :mrgreen:

 42. maharajahuldekapurthala Says:

  Ca, daca nu, am pus-o! 😯

 43. relu Says:

  mai reflectati inainte sa acuzati ==

  -1 )cati tradatori pdl sunt in pnl si cati in psd
  – 2 )cati pnlisti si tradatori pdl sunt primari si presedinti de consilii judetene in ardeal?
  – 3 )de acord ca rus trebuie sa plece cu grupul lui de la cluj
  – 4) batalia pentru putere in pnl s-a declansat deja.\ mai este doar un pas pana la scindarea pnl
  -5) unii pnl-isti si tradatori pdlaci vor deja sa se uneasca cu pdl
  – 6) se urmareste sa se sparga usl
  7) daca se confirma ca cei care au transmis date eronate sunt cei de la pct.5 va fi taifun in usl
  8) pdl nu a dorit sa loveasca in pnl pentru a-si asigura colaborarea cu ei
  9) tinta celor de la pdl este sa loveasca doar in psd si ponta

  Mai vorbim si vedem cine a avut dreptate

 44. relu Says:

  si am uitat punctul 10) dorinta unora din pnl de a scapa de Crin Antonescu

 45. Irina Says:

  Doamna Roxana,
  lupta aceasta e pierduta.
  razboiul – nu!

 46. relu Says:

  Si o intrebare
  Daca ai fi obligat sa alegi, tu ce-ai alege?

  a) sa accepti cvorum la referendum
  b) toti romanii care nu sunt stabiliti definitiv afara sa se intoarca in tara
  c) nici un fel de ajutor financiar

 47. Un simpatizant poate neutentic ... Says:

  @Relu

  Stim toti ca se urmareste distrugerea USLului ,ca mai exista cativa tradatiori si in PSD si in PNL(Chiliman dupa mine este unul!) ,ca se doreste sa se scape de Antonescu si Ponta deoarece USLul fara ei are sanse mai mari sa fie distrus …

  Nu mai canta insa ca o cucuvea descurajata pe marginea acoperisului ! Basescu nu este Dumnezeu ci un disperat care tremura de se caca pe el . Tradatorii au cam plecat pana acum, iar cei ramasi nu pot schimba nimic in favoarea lui Basescu .Poporul il uraste ,oamenii puternici nu se lasa descurajati, iar cretinii care isi zbiara nemultumirea si agitatia injurand USLul ca niste babe pe marginea santului puse pe barfa ,n-au decat sa faca asta .Omu’ care-i prost ii prost ,intelegi ?!:) Basescu nu mai are poporul,nu mai are parlamentul,nu mai are guvernul si in curand o sa piarda incet si sigur si institutiile pe care le mai are …Incet si sigur !

  Mi-a placut un text undeva(din pacate nu mai imi amintesc unde ) ,ceva de genul ,nu va mai speriati de umbra cea mare a balaurului Basescu de pe perete care pare ca sta gata sa atace si sa va inghita .Umbrele inseala ! Este doar un Basescu mic si tremurand de frica cu mana pe clanta usii ,gata sa o stearga si facand disperat umbre chinezesti pentru speriat saracii cu duhul …

 48. Un simpatizant poate neutentic ... Says:

  „Doamna Roxana,
  lupta aceasta e pierduta.
  razboiul – nu!”
  __________________________
  @Irina

  Bravo Irina ! Ar trebui si unii barbati cacaciosi(in sensul de fricosi 🙂 ) sa ia exemplu de la tine si de la Roxana ! Sigur ca sa stau lucrurile .Mai mult,nici lupta asta inca nu este sigur ca este pierduta …

  Cert este insa ca razboiul Romaniei cu Basescu continua si ca in final VOM INVINGE !

 49. relu Says:

  @un simpatizant

  nu cant ca o cucuvea asa cum cu mare`respect v-ati exprimat dvs
  dar am constat citind postarile de pe acest blog ca unii au tendinta de a caracteriza pe cei care nu gandeasc ca ei.

  eu fac parte dintr-o familie cu radacini liberale si ma mandresc cu strabunicii si bunicii mei liberali care au facut ceva pentru tara

  asa ca va rog sa va cautati cucuvele pe la altii

  Toata stima pentru dna Roxana Iordache

 50. “Nu recunosc semenii mei, care nu au votat….” | tudorvisanmiu Says:

  […] Ilie, 1 august, ora 12:00:58, “Welcome to Roxania”) Like this:LikeBe the first to like […]

 51. Un simpatizant poate neutentic ... Says:

  „@un simpatizant

  nu cant ca o cucuvea asa cum cu mare`respect v-ati exprimat dvs
  dar am constat citind postarile de pe acest blog ca unii au tendinta de a caracteriza pe cei care nu gandeasc ca ei.”
  ____________________________________________
  @Relu

  Cucuvea” nu este injuratura 🙂 iar intentia mea nu a fost deloc sa te jignesc ! Parca insa imi pare rau.foarte rau , cand vad asa de multi oameni descurajati,deznadajduiti si cedand asa de usor…

  Oricum,imi cer scuze daca te-ai simtit jignit si promit sa imi caut cucuvele pe la altii ,asa cum mi-ai sugerat 🙂

 52. Un simpatizant poate neutentic ... Says:

  Care esti ba’ cucuvea pe aici si recunosti acest fapt ?… 😎 .Virgile,stii tu pe cineva care este cucuvea ? 😉 🙂

 53. Virgil Ilie Says:

  Simpatizantule , Basescu nu e un scop in sine .
  Asta pe de o parte .
  Pe de alta parte , poporul nu mai e cu Basescu , dar nu crede ca aia care au votat pentru demiterea lui Basescu sunt cu USL .
  Cei mai multi au venit la vot sa se scape de Basescu si nu sa se pricopseasca cu Ponta bunaoara .
  In plus , poporul nu tine cu invinsii nicioadata .
  Daca Basescu se intoarce la Cotroceni , Doamne fereste , USL e oale si ulcele .
  In fine , despre asta dupa decizia CCR .
  Dar , retine ca tocmai pozitia pe care o adopti tu aici , si anume aceea de a feri de vreo critica bietii papagali de la USL , a dus la situatia fara iesire de acuma .
  Eu zic deocamdata sa asteptam decizia CCR si sa speram …

 54. Un simpatizant poate neutentic ... Says:

  „Dar , retine ca tocmai pozitia pe care o adopti tu aici , si anume aceea de a feri de vreo critica bietii papagali de la USL , a dus la situatia fara iesire de acuma .”
  ___________________________________
  @Virgil

  Serios ,deci este vina mea ? 🙂 Care este vina mea ,ca a impus CCRul prag electoral ?Ca nu au iesit romanii cu cateva milioane mai mult ?Ca nu stau ca tine sa injur USLul deoarece imi dau seama ca ei sunt singura varianta prin care nu ajungem ca Rusia lui Putin ,o autocratie cu Basescu pe veci ?Este cumva vina mea ca se face un referendum in care 90% din poporul care a participat spune ceva iar apoi „niste baieti” decid altceva ?

  Vorbesti aiurea Virgile !Esti tupeist si de prost gust cu astfel de afirmatii …

 55. Sandi Says:

  Ce se intampla cu astia de la CCR ?!? Au uat o pauza de calmare ? Si sa se consulte cu Diktachiorul ?

 56. Sandi Says:

  @ Roxana
  Nu faci niste sapaturi ? Ce s-a intamplat pana acum in sedinta aia a CCR de a fost asa de furtunoasa ?!?

 57. Virgil Ilie Says:

  Simpatizantule , daca tii neaparat eu pot sa-ti fac un desen ca sa poti vedea si tu care sunt consecintele si in ce dezastru este aruncata Tara cind un hot de drumul mare , l-am numit pe domnul Voiculescu , secondat de doi papagali imberbi politic , care se trezesc in cele mai inalte scaune fara sa si merite sau sa faca ceva pentru asta , i-am numit pe domnii Antonescu si Ponta , se afla in treaba si pun o tara pe jar de pomana .

 58. relu Says:

  vad ca cineva scrie prostii folosin acelasi nume cu al meu. sa va fie rusine

 59. relu Says:

  ma simt tare prost…

 60. Roxana Iordache Says:

  @adriana popa. Eu am o mare preţuire pentru dumneavoastră, doamnă, deci nu agreez asemenea mesaje.

  @TUTUROR. Gata, nu vă mai citesc mesajele, n-aveţi decât să vă jeluiţi între voi. Îl meritaţi pe Băsescu!

  Noroc cu milioane de oameni care chiar îl merită pe Crin. 🙂

  Sincer, nu-mi mai pierd timpul să vă citesc neputinţele. N-aveţi credinţă, n-aveţi sânge!

  Îmi pare rău doar că s-ar putea să fie şi mesaje meritorii, dar sincer, prefer să fac altceva decât să citesc asemenea chestii.

  Ne vedem pe la 9-10 seara. În ultimele 7-8 dăţi, v-am dat mereu pronosticul exact de la CCR. Nimeni nu credea.

  Puţin credincioşilor!

 61. Roxana Iordache Says:

  Simpaticule, dacă nu-ţi dai seama că Irina e o cretină băsistă, ai trăit degeaba. 😛

 62. Virgil Ilie Says:

  Cind te stii impotent Simpatizantule nu te duci la femei !

 63. Un simpatizant poate neutentic ... Says:

  „Simpatizantule , daca tii neaparat eu pot sa-ti fac un desen ca sa poti vedea si tu care sunt consecintele si in ce dezastru este aruncata Tara cind un hot de drumul mare , l-am numit pe domnul Voiculescu , secondat de doi papagali imberbi politic , care se trezesc in cele mai inalte scaune fara sa si merite sau sa faca ceva pentru asta , i-am numit pe domnii Antonescu si Ponta , se afla in treaba si pun o tara pe jar de pomana .”
  ________________________________________
  @Gile

  M-am uitat atent pe desenul tau . 😎 Pare chiar facut de un copil nu prea inteligent si total lipsit de talent … 🙂 .In plus gasesc ca este obositor rau fundalul ala portocaliu in care incadrezi tu orice detaliu … 🙂

  Hai lasa Virgile,nu ai talent nici la desen cum nu ai nici la exprimat abureli basiste facand pe impartialul . Poate doar Patapievici ti-ar expine astfel de desene pe undeva ,el stiu ca adora exact tipul de arta care iti place si tie :mrgreen:

 64. StropiDeSuflet Says:

  Roxana, sunt două luni de când nu am mai apărut în blogosferă, dar intru azi la tine ca să îţi dau dreptate şi să-ţi susţin punctul de vedere!

 65. Un simpatizant poate neutentic ... Says:

  „Cind te stii impotent Simpatizantule nu te duci la femei !”
  __________________________________________
  @Virgile

  Se vede ca ai capatat intelepciunea vietii 🙂 … Presupun ca este vorba doar despre niste probleme personale ale tale ,altfel chestia este cam ca nuca in perete …

 66. Un simpatizant poate neutentic ... Says:

  Simpaticule, dacă nu-ţi dai seama că Irina e o cretină băsistă, ai trăit degeaba.
  _________________________________________
  @Roxana

  Pai in cazul asta este atat de cretina incat a ajuns sa spuna fara sa vrea adevarul 😎 …Ce anume nu iti pare corect in ce a spus ,exceptie faptul ca nici macar batalia aceasta nu este incheiata ?…

 67. Roxana Iordache Says:

  @StropiDeSuflet. Bun revenit! Mulţumesc mult!

  @Simpaticule, eu când greşesc recunosc nu persist în eroare, ceea ce îţi recomand şi ţie. E o jartea din bordelul băsist. Dacă îţi numeri neuronii şi citeşti mesajul ei – a mai trimis şi altul, de dimineaţă, la altă postare şi am trimis-o la origini – poate îţi dai seama că fără bătălia asta câştigată nu mai există nici război, nici pace. Principiul dominoului îţi spune ceva?

  Ar fi trebuit să ai fler şi să-ţi dai seama de janghină. Acum, gata, serios că vă las să vă contemplaţi între voi. 😛

 68. Virgil Ilie Says:

  Deocamdata Simpatizantule ma abtin .
  Inca vreau sa sper ca aia de la CCR au o leaca de minte mai mutla decit papagalii de-ti spuneam si vor drege ei ce au stricat nataraii .
  Inca sper asta pentru ca CCR nu e o curte care judeca dupa regulile justitiei ci o instanta care are menirea sa analizeze si sa ia decizii POLITICE in raport cu respectarea Constitutiei .
  Adica vreau sa zic , ca acestia ar trebui sa vada fondul chestiunii si nu forma .
  Daca insa Doamne fereste , CCR va judeca conform principiilor juridice si va emite o sentinta ( chiar daca ii vor spune decizie ) care sa ni-l lase pe Basescu pe cap , atunci poti sa fii sigur ca am sa-ti fac un desen amanuntit cu riscurile la care neispravitii imberbi politic si impotenti totodata , au supus Tara si cu dezastrul pe care nu ei , ci noi cei multi il vom suporta dupa actiunea lor impotenta si fara sorti de izbinda cum am spus-o inca de la pornirea acesteia .
  Bineinteles ca poti si tu sa te consideri vinovat pentru ca in loc sa casti ochii si sa vezi , in loc sa le critici amicilor prostiile sprea a le putea indrepta , ai cascat gura la maretele lor fapte de arme si iata acuam tot tu te plingi alaturi de papagali , ca de vina sunt eu ca le-am spus ca nu asa se lucreaza , ca au sa dea cu oistea in gard , eu si cu aia de la CCR , PPCLC , COOCORO , TILOCOCO si mai stiu eu de pe unde dracu , dar numai voi USL-eii nu aveti nicio vina .
  Voi sunteti ingerasi ! De pus in rama !

 69. Adriana Popa Says:

  Roxana

  Fii fericita ca ai atatia oameni care asteapta vorbele tale ca pe ale lui Pitia.

  Recunosc ca se intampla dupacum vezi, nici Nu sunt singura , sa mai cad prada deznadejii.

  Am pus prea multa patima ptr CRIN. Ma uit la el la Cortoceni .. si nu-mi vine sa cred ca suntem la mustata sa avem un PRESEDINTE NORLA , din toate punctele de vedere.
  MORAL, FIZIC SI PHISHIC.

  Si sper ca si PONTA sa fie la inlatimea lui. Dar RUS asta ma innebuneste…

 70. stejarul Says:

  Doamne nu ne da ce vrem, da-ne ce ne trebuie!

  Indiferent care este verdictul CCR, este ceea ce ne trebuie.
  Chiar si in cazul in care vine un verdict care nu il dorim. Inseamna ca „energiile universului” ( sa cuprind si ateii aici) ne-au directionat lupta sa scapam ACUM de TOT raul care macina poporul roman. Vom lupta nu numai impotriva lui basescu (epava a devenit „raul mic”) ci si impotriva grupului de la Cluj („raul mare”).

 71. Virgil Ilie Says:

  Nu Simpaticule , nu era orba de chestiuni personale , era vorba despre impotentii Antonescu si Ponta care au avut TOTUL pe mina si la indemina si au ejaculat … ante portas .
  Dar daca te intereseaza si chestiunea personala , atunci pot sa-ti spun ca daca la 35 de ani ai avut femei cite si de care am eu acuma la 55 inseamna ca esti mare ma . Bravos !

 72. stejarul Says:

  Nu suntem disperati, suntem „anxious” sa aflam in ce directie o luam cu lupta noastra.
  Crin nu-si mai apartine. El este presedintele nostru si apartine celor 7.5 milioane de oameni care au votat, unii dintre ei in carje! Daca cei slabi inca lupta, toti avem obligatia sa luptam.

 73. stejarul Says:

  Labaroiu a ajuns cu delirul din nou la „mirese”. Simte cumva miros de „revolutie”? 🙂 Asta ii macina! Imensitatea votului contra basescu….

 74. J o h n s o n Says:

  Ma uit la feţele transpirate + crispate ale comunicatorilor PDL si ale suspendat – demisului si-mi dau seama imediat cam ce vesti circula in spatele usilor inchise….dinspre CCR via SRI

 75. Roxana Iordache Says:

  Adriana, scumpa mea, vă rog să mă iertaţi! Sigur că puteţi posta absolut orice mesaje vreţi, aici e libertate nelimitată de exprimare! Dar şi din partea mea, asta vă rog să înţelegeţi! 😛

  Ca dovadă, că m-am întors special ca să vă trimit tuturor mesajul ăsta de libertate.

  Eleni, iartă-mă, ar fi trebuit să-ţi răspund cu prioritate. Ai dreptate! De-aia le-am zis puţin credincioşi. 🙂

  Puţin credincioşilor! 🙂

  Virgil Ilie, serios că te-aş trimite să pleci cu Băsescu. 😛

 76. Virgil Ilie Says:

  Stejare , sa asteptam decizia CCR .
  CCR care nu e Inalta Curte .
  Astia de la CCR nu sunt judecatori , ei nu judeca .
  Ei analizeaza impactul diferitelor acte de autoritate si IAU DECIZII POLITICE in raport cu incidenta dintre aceste acte si Sfinta Constitutiune .
  Adica vreau sa zic ca referendumul a raspuns cu un maaaaare DAAAAA la intrebarea cheie : „sunteti de acord cu demiterea lui basescu ?”
  Fondul chestiunii asta spune oricui , pina si chiorilor sau orbilor .
  Drept e ca forma nu a fost indeplinita .
  Dar aici nu avem de a face cu o simpla judecata care sa dea cistiga de cauza formei .
  Aici membrii CCR pot si TREBUIE sa vada incidenta fondului chestiunii in raport cu Sfinta Constitutiune .
  Las de o parte tot felul de chitibusuri avocatesti , de la numarul INS pina la desecretizarea votului si boicot , care dau dreptate si ele celor care spun ca referendumul a consfintit trimiterea la vaci a lui Basescu si acolo trebuie trimis .
  CCR TREBUIE SA VADA FONDUL SI NU FORMA PROBLEMEI SI NEFIIND CURTE CU JURI ARE DREPTUL SI POATE SA HOTARASCA IN ACEST SENS .
  Doamne ajuta !

 77. Sandi Says:

  Roxana Iordache spune:

  Virgil Ilie, serios că te-aş trimite să pleci cu Băsescu.

  ****
  Da’ ce ? Banuiesti cumva ca vrea s-o dea cu „taranistul” Aiurelian Pavelescu ?!

 78. Un simpatizant poate neutentic ... Says:

  @Simpaticule, eu când greşesc recunosc nu persist în eroare, ceea ce îţi recomand şi ţie. E o jartea din bordelul băsist. Dacă îţi numeri neuronii şi citeşti mesajul ei – a mai trimis şi altul, de dimineaţă, la altă postare şi am trimis-o la origini – poate îţi dai seama că fără bătălia asta câştigată nu mai există nici război, nici pace. Principiul dominoului îţi spune ceva?
  ______________________________________
  @Roxana

  Eu nu stiu ce a mai scris Irina,poate nu m-a interesat ,poate mi-a scapat.Oricum,nu citesc chiar toate postarile, deoarece nu mereu am timpul necesar sa fac asta .Nu conteaza insa ce a scris Irina in trecut ,eu doar i-am raspuns la o postare in care ii dau dreptate .Are dreptate ! Daca un basist spune ceva corect si chiar in avantajul nostru, ar trebui sa nu ii dam dreptate ?!

  In mesajul caruia i-am raspuns eu ,nu vad ceva care ar trebui sa ma deranjeze .Daca pe tine te-a deranat ceva,explica-mi si mie ce anume …

  Mi-am numarat neuronii , 🙂 sunt sigur ca sunt multi de tot 🙂 si la locul lor ,astfel incat daca un om da un mesaj corect sa ii pot raspunde dupa mesajul trimis nu dupa istoria postarilor sale .

  Fara batalia asta de care spui tu si spunea si Irina ,exista un razboi intre Basescu si poporul roman ,razboi pe care il vom castiga in final .Nici macar nu mai este mult !

  PS:Principiul dominoului imi spune ca puterea subreda a lui Basescu , pica deja piesa cu piesa iar caderea finala este inevitabila .

  PPS:Si eu recunosc cand gresesc .Daca insa nu gresesc, nu am nimic de recunoscut 🙂

 79. Adriana Popa Says:

  Pentru tine si ptr toata lumea sunt Adriana.
  Draga Roxi sper din toata inima sa bem samani ecat de curand.

  Nu se poate sa ne anuleze nimeni .. suntem multi…MINORITATEA TREBUIE SA SE SUPUNA MAJORITATII….

 80. Un simpatizant poate neutentic ... Says:

  „Dar daca te intereseaza si chestiunea personala , atunci pot sa-ti spun ca daca la 35 de ani ai avut femei cite si de care am eu acuma la 55 inseamna ca esti mare ma . Bravos !”
  _______________________________________
  @Virgil

  Virgile ,sunt miscat ca imi faci astfel de confidente 😎 .Eu in general ii consider tampiti pe cei care se lauda cu numarul femeilor pe care „le-au avut” , dar in cazul tau fac o exceptie . Vreau sa fiu sigur ca te judec doar pe afirmatiile tale legate de politica si nu dupa alte aspecte :mrgreen:

 81. Virgil Ilie Says:

  Roxana , daca crezi ca injuraturi si calificari de genul asta , ale tale , ale Simpaticului si ale altora ma va face sa devin mai USL-ist , te inseli .
  Eu sunt adeptul argumentelor si daca spun prostii , nu-mi spune tu ca sunt prostii , ci adu-mi argumente care sa dovedeasca treaba asta .
  In plus , eu nu sunt USL-ist , si nu inteleg in ruptul capului de ce trebuie sa fiu USL-ist ?!…
  Iarasi nu inteeg de ce daca nu esti USL-ist musai esti catalogat drept basist ?!
  Cu de drept si de unde putere sa faci o atare imparteala ?!
  Ma jignesti categorisindu-ma basist .
  Si stii foarte bine ca il injur inaite de 2004 ,
  Vin cuma unii care ii ridicau osanale sa ma califice pe mine …
  Aaaaaa , daca nu-l pupi in cur pe Nastase , sigur tre sa il pupi pe Basescu .
  Pai atunci , nu are dreptate Basescu cind spune ca aceia care au stat acasa sunt basisiti ?
  Voi chiar nu va dati seama cum puneti problema ?!…
  Am mers la referendum pentru ca trebuie sa ne scpam de Basescu si ai lui , poate voi merge si la vot in toamna si , neavind alte alternative decit PD , OTV , am sa votez cu USL , dar dupa modul in care unii dintre voi , adeptii enconditionati ai USL tratati chestiunea , nu ma face sa ma apropii de cauza voastra ci ma indeparteaza .

 82. treebeard00 Says:

  @Roxana, „Principalul criteriu este legitimitatea”

  Nu, multumesc. Principalul criteriu este mai intai constitutia si apoi legea. Si abia pe urma vine pohta usl-ului si argumentele stravezii.

  Nu stiu daca ati observat, dar aici e vorba de referendum, validarea si legitimitatea lui, nu de legitimitatea presedintelui. Iar legitimitatea unui referendum este in cvorum.

  Este evident ca CCR o sa va dea cu tifla. Din pacate e fortata sa vorbeasca frumos in comunicatul oficial, si nu poate sa pufneasca in ras la auzul cererii.

 83. Virgil Ilie Says:

  Sigur Simpatizantule , ai fi putut insa sa observi ca raspunsul meu a fost generat de timpenia pe care tu ai scos-o primul pe gura .
  Ma , cit vrei sa-ti tot repetez ca e mai sanatos sa casti ochii ca sa vezi , decit sa casti gura ?!
  Ce dracu , chiar vrei sa-mi schimb parerea despre tine ?!…

 84. Sandi Says:

  Am gasit undeva acest motto perfect pentru tarisoara asta care-i mai mult a lor decat a noastra ! :

  ” În România,monştrii democraţiei au ieşit din haznaua Securităţii ! „

 85. Virgil Ilie Says:

  treebeard00

  Sigur , ai dreptate … Perfecta dreptate !
  Referendumul nu e un scop in sine .
  Referendumul are UN SCOP .
  Si anume de a raspunde la intrebarea daca poporul doreste sau nu sa il demita pe Basescu , nu ?
  Pai atunci stimabile , trebuie sa fii de acord cu mine ca REFERENDUMUL SI-A ATINS SCOPUL .

  POPORUL DORESTE DEMITEREA LUI BASESCU .

  CCR este obligata sa tine cont de SCOPUL PENTURU CARE A FOST FACUT REFERENDUMUL , n’asa?

  Pai daca asa , atunci Basescu trebuie sa paraseasca functia .

 86. Virgil Ilie Says:

  treebeard00

  Intrebarea la acest referendum nu e citi vor si citi nu vor sa mearga la vot .

  Intrebarea a fist daca poporul vrea sau nu sa il demita pe Basescu .

  Ori la aceasta intrebare poporul a raspuns CLAR SI RASPICAT .
  IL VREA DEMIS .
  De chestia asta nu se poate indoi nici bunul Dumnezeu .

  Iata de ce , aici nu discutam si nici la CCR sper , daca nush ce chitzibush formal a fost sau nu indeplinit , ci DACA PE FOND S-A RASPUNS CONVINGATOR LA INTREBAREA PUS ALA REFERENDUM .

  Si nimeni nu poate contesta ca poporul si.a facut pe deplin datoria si a raspuns .
  Iata de ce si CCR , nu are voie sa se lege de chitzibushuri avocatesti , ca nu e curte cu juri , si sa il trimita acasa pe Baselu .

  AVEM DE A FACE CU O PROBLEMA POLITICA SI NU CU UNA JURIDICA .

 87. Un simpatizant poate neutentic ... Says:

  „Ce dracu , chiar vrei sa-mi schimb parerea despre tine ?!…”
  ________________________________________
  @Gile

  Sa stii ca parerea ta despre mine este cel mai important lucru in viata mea .Simt ca pentru asta traiesc . 🙂

  Hai ma Gile ,ce dracu’ ,ma doare undeva de parerea ta despre mine si simt ca aici este vorba de reciprocitate 🙂 …

 88. Virgil Ilie Says:

  treebeard00

  Asta pentru ca …
  In acest caz forma denatureaza total fondul .
  Il schimba la 180 de grade .
  Intrebarea nu e daca referendumul a indepinit toate formalitatile .

  INTREBAREA E DACA REFERENDUMUL A RASPUNS LA SCOPUL LUI SI ANUME DEMITEREA SAU NU A LUI BASESCU ?

  Ori aici raspunsul e clar si limpede .

  Si cum spuneam , CCR NU JUDECA , ci analizeaza diferite acte in raport cu Sfinta Constitutiune .

  Pai , neindeplinirea unor formalitati la referendum , NU ESTE DE NATURA NECONSTITUTIONALA , dar …

  Dar daca CCR nu tine cont de vointa poporului liber exprimata , atunci chiar intram in cinflict cu Sfinta Constitutiune .

  ASTA PENTRU CA POPOIRUL E SUVERAN .

  Si poate sa se pise pe orice formalitate care ii impiedica vointa , n’asa?

  BA ASA !

  Pentru ca un individ nu se poate sterge la cur cu formalitatile , DAR POPORUL SE PISA PE ELE DE FORMALITATI IN MARSUL LUI SPRE EXPRIMAREA VOINTEI SUVERANE .

  Iata de ce CCR trebuie sa il trimita pe Basescu acasa .

 89. Virgil Ilie Says:

  Mai Simpaticul e te rog io frumos , daca ai si tu ceva inteligent si de substanta de discutat aici , cu cea mai mare placere dragule …
  Dar far de lozinci ca sunt satul .

 90. Virgil Ilie Says:

  treebeard00

  Si sa luam si formalitatea la purecat onorabile .
  Impotriva lui Basescu au votat 7,5 milioane .
  Pentru Basescu au votat 1 milion .
  Ca sa indeplinim formalitatea ii dau eu de la mine lui Basescu inca 700 de mii de voturi .

  SCHIMBA ASTA CU CEVA VOINTA SUVERANA A POPORULUI CARE IL VREA DEMIS ?

  NU !

  Pai daca nu , atunci pierdem vremea .

  CCR ESTE OBLIGATA SA IL TRIMITA ACASA !

  No , ai priceput dragule cum devine chestiunea ?

 91. Ghita Bizonu' Says:

  De ce sterg cu totii la cur cu noi? Incepand cu baorsso, Gatiima-si , Merkeloaza, Reding samd …

  Pia ia sa vedem ce scria Alina ce mungeste la conducerea catedrei de Studii de Democratizare la Hertie School of Governance si think tankaste ca cu IS 2 ul (http://en.wikipedia.org/wiki/Iosif_Stalin_tank) European Council of Foreign Relations …
  Deci in Bacania Libertina (a lu bacanu zis nitel KGB) in 2010 mungea
  :
  Din păcate nu avem un ocupant străin, precum Kosovo, unde cinci miniştri au fost umflaţi pentru corupţie de forţa de poliţie internaţională anul trecut, sau ca Germania de Est,. [..]
  Intrarea României în Uniunea Europeană a fost tot timpul concepută de oameni ca mine ca o formă de ocupaţie străină, deşi, desigur, nu am spus asta în fiecare zi şi la fiecare oră

  Pesemne ca asta mungeste si acu in Vest (Hertie School of Governance si European Council of Foreign Relations) . Si altii la fel.
  Ca multi urla fericiti ca prin intrarea in UE ne-am fi abandaonat suveranitatea (de? Si Polonia? Bozgorilandu? Da der vierte Reich?)

  Asa ca normal ca toiti aia se sterg la cur cu noi Asta cand nu se caca dirrect pe noi ….
  Si leaturi intregi din tara asta crescute cu idiotoa sa nu fim nationalisti tac speriati.

  Fiindca poa nu aveam o istorie martirica si eroica si de multe ori am „tranzactionat” ca sa dainuim (apleaca-te trestie ca trece valul, capul plecat ) dar macar am facut in fata marilor puteri ale vremii. Azi insa un oarescare Orban de la o oarescare Fidesz (fidelitate adica) se poarta ca in pasalacu sau. Ungaria, acest pitic supaindatorat si care mai are onoarea de a a avea prpbail cea mia proasta armata din lume si nu isi respecta obligatiile spre disperarea NATO , se da cocos si ne porunceste si noi lipim copita da dom honved!!

  Di de ce? Fiindca asa credem ca treb sa ne purtam!!!!

 92. Diana Says:

  Vad ca incet-incet se confirma ceva vital: http://www.pesurse.ro/#/2012/12/01/urban-disperaii-de-la-senat-m-au-chemat-la-o-sesiu/

 93. Ghita Bizonu' Says:

  Uitasem Mai ma un citat din Nutzy teleptuala:

  exasperarea publică e aşa de mare, că lumea ar fi fericită să fim conduşi din afară; dacă ar face CEDO un cartel cu investitorii străini şi Comisia de la Bruxelles, românii i-ar vota pe loc

  D’aia Comisia de la Bruxelles e ratoieste la noi mai rau ca la negrii din fostu Congo belgian!!

 94. Un simpatizant poate neutentic ... Says:

  „Mai Simpaticul e te rog io frumos , daca ai si tu ceva inteligent si de substanta de discutat aici , cu cea mai mare placere dragule …
  Dar far de lozinci ca sunt satul .’
  _________________________________________
  @Gile

  Nu cred ca pot sa iti satisfac dorinta ta de „inteligenta” si de „substanta” basista …Scarba ta fata de lozinci o inteleg,ai repetat atatea marote basiste ca iti ajunge dracu’ si tie 🙂

  Auzi Gile,de curiozitate,crezi ca mai sunt multi cei care nu isi dau seama ce joc faci tu ?… 🙂 .

 95. Sandi Says:

  Alo ! Atentie ! Balamucul continuua ! Imbolnavindu-se de fiere membrii CCR au amanat sedinta pentru maine !
  Ia ganditi-va ce se intampla in noaptea asta ?!

 96. olimpiu65 Says:

  popandaii de la CCR au amanat. cica vor mai multe acte. ia sa vedem ce acte le trimite Rus.

 97. Virgil Ilie Says:

  Daca au aminat inseamna ca nu au putut sa stringa ei cvorumul de 6 …

 98. Roxana Iordache Says:

  Virgil Ilie, m-am săturat de insultele tale. Tu vrei să propagi toate aberaţiile, dar eu n-am dreptul la opinie. Ce nu-ţi convine cataloghezi ca înjurătură, dar mârlăniile tale în schimb sunt izvor de înţelepciune. Asta-i democraţia ta. 😛 Oricum, bine că ai timp de pierdut cu lighioanele băsiste. Nu-ţi e milă de viaţa ta? Stai de vorbă cu psihopaţii? Pentru care zero e valoare şi numărul pozitiv nu contează? Ştii cât a durat să văd cine-a mai postat pe-aici? 10 secunde. M-am lămurit imediat. Chiar nu-mi pierd timpul. Las lighioanele să dea din mâini şi din picioare. Că doar nu sunt de la armata salvării. 🙂

 99. Diana Says:

  De pe blogul emisiunii La ordinea zilei:

  Slvamar | 01 August 2012 19:12

  Domnilor, nu mai bateti campii.
  Dupa 1 martie, PSD conform legii NU mai putea umbla la baza de date cu votantii.
  Chiar daca s-ar fi facut modificari ele ar fi fost validate la 1 martie 2013.
  Daca PSD ar fi incercat asta BEC ar fi sarit in aer si nu ar fi luat in considerare cifrele noi, fata de cele stabilite la 1 martie.
  In rest bateti campii!
  Dana asa sunt LEGILE!

  Si acuma, vin si eu si intreb, ce alte date sa mai ceara si mai ales de la cine? fix de la MAI?! Asta cu cerutul de date suplimentare e doar praf in ochi. Adevarul e ca a fost cu scantei acolo, iar noaptea asta e decisiva. La fel cum poate fi un sfetnic bun…

 100. Sandi Says:

  Deci daca in acest moment votul in CCR este de numai 5-4 , sa vedem cui o sa i se arate in aceasta nopate dosarelul astfel ca maine sa fie 6-3 ?!

 101. Virgil Ilie Says:

  Simpaticule , daca numai atita poti …
  Dar ai dreptate ma , de unde nu-i nici bunul Dumnezeu nu cere .
  In fine , brava ! Te-ai luminat !…
  Hai pa !

 102. Virgil Ilie Says:

  Sandi , mie mi se pare mai important CINE O SA-L ARATE DECIT CUI O SA-L ARATE .
  Ca dupa cine o sa-l arate , o sa avem si rezultatul votului .
  S-ar putea insa sa amine si miine . Ca nu au termen de pronuntare .
  Poate ne trezim cu pronuntarea la toamna .
  Si pina la urma nu ar fi deloc rau .

 103. stejarul Says:

  Virgil nu face nici un joc! E obiectiv.
  Eu imi reprosez ca am cedat mult din obiectivitate si nu am presat mai mult cu tradarea grupului de la Cluj. Era o vreme cand mi se spunea, numa sa scpam de basescu si apoi ne luptam si cu victoras si „dablalele” lui. Ei, uite ca s-a ajuns la ce imi era mie teama. Ca nu vom scapa de basescu decat la pachet cu grupul blatistilor.
  Daca in locul lui rus la interne era un om CINSTIT, nu eram azi in mocirla in care ne scaldam. Ne mai trebuiau doar 700 000 de mii de voturi. Un mizilic „pierdut” de proasta organizare a referendumului.
  Atata timp cat s-au pierdut voturi, nu putem spune ca a fost bine organizat.

  Va mai spun una: Am ajuns la concluzia blatului cu ani in urma ca urmare a genocidului chimic care se intampla in Romania. Stiam ca grupul de la Cluj sunt autorii lui si cu basescu la putere, acest genocid nu se putea intampla decat daca intre ei exista un blat.
  Blatul e demonstrat. Urmeaza sa fie dat in vileag genocidul… si va fi!
  basescu trebuie dat jos in principal pentru motivul acestui genocid.
  Vorbesc acum de catacombele puterii, de ceea ce inca nu se vede in mediul asta putrid. Pare ca nu poate deveni mai putrid decat este… si totusi ce vedem e doar varful aisbergului.
  Eu sunt convins ca acoperirea acestui genocid ii face pe oamenii lui victoras sa il mai sustina pe basescu. Altfel nu ar avea de ce sa tina un starv politic la Cotroceni. Au ajuns la borcanul cu miere. Visteria e in mana lor. Mai devreme sau mai tarziu, adevarul iese la iveala.
  Jigodiilor de la Cluj, va zbateti de ceasul mortii .. va zbateti degeaba.
  Lupta asta ati pierdut-o in clipa in care ati fost nevoiti sa va dati de gol cu blatul vostru mizerabil. Nu ati crezut ca romanii au curajul sa vina la vot in numar asa mare… de aia ati acceptat sa se porneasca suspendarea matrozului. Ei uite cat de multi sunt ! Si toti va vor cere in curand sa dati socoteala pentru TOT!

 104. Roxana Iordache Says:

  O cretinătate mai mare decât aberaţia unui băsist nu găsiţi: cică „legitimitatea unui referendum stă în cvorum”. Ca şi cum legitimitatea ar însemna contrariul ei, adică exact cenzurarea suveranităţii.

  Cum spuneam, se întruneau 50% plus 1 din lista cu morţi şi atunci ar fi fost suficiente 4,5 milioane de voturi ca să fie demis. Dar dacă au lipsit 5-700 de mii de participanţi (dintr-o listă aberantă), n-ar putea fi demis cu 7,5 milioane. Asta fiindcă pentru băsisşti logica este duşmanul poporului.

  Ca să nu mai vorbesc de pluralul impertinent pe care o turmă de fanatici, o minoritate captivă în clişee psihiatrice, îl adresează poporului român. Numai cei activi, cei prezenţi în actele electorale şi civice au dreptul să se numească popor. Restul sunt populaţie de asistaţi.

  Mâine decizia se va lua aproape în unanimitate. Pentru că nimeni nu se joacă atunci când e vorba de voinţa poporului român. Sunt oameni, totuşi, responsabili. Au mai putut greşi, au mai luat decizii în funcţie de algoritmul politic, dar de fiecare dată a fost vorba de interese partizane. Acum, Curtea Constituţională se află în faţa voinţei populare, exprimată liber, puternic majoritar şi democratic.

  7,5 milioane la 900 de mii. Mai clar decât orice alt răspuns pe care l-a dat poporul român în ultimii 22 de ani. Sigur membrii CCR vor judeca în funcţie de solemnitatea misiunii care ţine de raportul cu suveranitatea naţională.

  Decizia e istorică şi antrenează destinul ţării.

 105. Roxana Iordache Says:

  @Sandi. Nu mai ţine cu „dosărelul”. Aş putea spune chiar că efectul ar fi contrar. Cine nu vrea să scape de şantaj? Toată lumea a văzut ce parfum e Crin, el chiar elimină metodele-astea oculte. De-aia şi sunt unii atât de disperaţi. Dar nu cei din CCR. Ei chiar n-au nici un motiv de disperare. Ci doar imensa onoare că au responsabilitatea unei decizii prin care intră în istorie.

 106. Roxana Iordache Says:

  @stejarul. M-am plictisit de câte ori am scris de grupul de la Cluj. Până la urmă, vorba lui Virgil Ilie, nu sunt decât nişte neisprăviţi. 🙂

 107. Roxana Iordache Says:

  Virgile, eşti sadic, peste două luni începe răcoarea, cum să-l ţii pe Băsescu în curte în tricoul bleu? 😛

 108. Diana Says:

  @Stejarul: Crancen de adevarat. Problema e ca, daca nu dau fosilele CCR o decizie ferma si clara si se ajunge la reluarea referendumului, ghici cine va boicota, desigur nu la vedere… Sper si tind sa cred ca nu se va ajunge acolo. Intr-adevar, cartitele, kiorul insusi si acum CCR sunt sub papucul zdrobitor al unei mobilizari masive la vot. Mai mare lectie de democratie si vointa civica decat acest gest al romanilor nu cred sa fi existat de curand in UE. Asa ca sa nu indrazneasca vreo fosila, poponar sau pedofil de la Bruxelles sa ne dea noua lectii.

 109. Roxana Iordache Says:

  Uite, acum v-am citit. Virgile, văd că tu eşti tare, adică logicîn dialog cu băsiştii. Cu noi îţi pierzi logica, uneori. Şi asta din pricină că îţi permiţi să fii emoţional. 😛

 110. Virgil Ilie Says:

  He-he-he !
  Sa nu te strici de ris ?!
  Autoritatea Electorala Permanenta ( numita de catre basei ) trimite la CCR o hirtie din care rezulta negru pe alb ca habar nu are de numarul electorilor si ca actualizarea listelor electorale nu este facuta la zi .
  Lucrusor care trebuia facut cu 10 zile inainte de vot sub directa obladuire si coordonare a prefectilor .
  Si asta in timp ce domnul Rus , venerabiulul ministru de interne al USL si jupanul prefectilor , caruia nu i-a scapat niciun microbuz sau autobuz necontrolot in ziua referendumului , ca nu cumva sa puie careva vreun vot in plus in urne , o tine gaia matzu ca suntem 18,5 milioane .

 111. stejarul Says:

  @ Diana

  Esti o scumpa! 🙂

 112. Diana Says:

  @Stejarul: Baa, deloc! 😀
  Ce tare a fost Razvan Dumitrescu: „Dom’le, da’ a cui e, de fapt, Rus? Al cui e?” :)) :))

 113. Virgil Ilie Says:

  Nu Roxana , voi …, nu toti , unii dintre voi , ma enervati , ma jigniti catalogindu-ma drept basel si ma simt dator sa raspund , mai ales ca nu permiteti nici cea mai mica critica la adresa USL.
  Obtii efect contrariu .
  Si USL nu e infailibila .

  PS

  Iata bunaoara astazi am cautat sa evit contrele cu Simpaticul sustinator al USL , dar m-a tot impuns cind io-l rugam chiar , sa isi vada de treaba si sa asteptam in liniste decizia CCR .
  Iata de ce m-a fortat sa ii spun ce e cu USL-ul asta pe de-a dreptul .
  Singur si-a cautat-o .

 114. Ghita Bizonu' Says:

  Roxana Iordache

  aia din grupul de la Sluj nu sunt decât nişte neisprăviţi.Sunt neispravitii lu basescu. Niste cartite. Fara ei nu era basescu de multisor. Poa niciodat .

 115. treebeard00 Says:

  @Virgil Ilie
  Asa e, poporul a fost clar si raspicat.

  Dar CCR este facuta din judecatori, indiferent de modul in care sunt numiti. Sunt niste judecatori mai smecheri care pot sa schimbe si legea pe care o aplica, dar in esenta lor tot judecatori. Background de judecator, roba de judecator, quacks like a duck.

  Si chiar daca tot poporul viu si mort vrea capul lui Basescu, judecatorii trebuie sa aplice legea. Legea e mai tare decat vointa poporului, si pentru judecatori legea nu e niciodata chitibus avocatesc, mai ales in cazul asta cand este la fel de clara si raspicata ca si vointa poporului, ba poate chiar mai rau.

  Problema politica se rezolvata la Gadea si Mircea Badea. La CCR solutia trebuie sa fie juridica, nu merge cu las-o-asa, ca se vede ca ati incercat.

  In plus, tocmai pentru ca CCR analizeaza impactul actelor sale, pentru ca face si un damage control, nu are cum sa spuna ca legea trebuie sa se supuna vointei poporului – sau ca ce au spus ieri nu mai e bun azi. Pentru propria imagine, pentru binele legii si al justitiei, pentru imaginea Romaniei. Stii cum ar rade curcile daca CCR ar decide ca modificarea ceruta de ei nu trebuie respectata?

  Orice alta decizie decat cea de invalidare este nelegala, si e CORECTA doar daca pui vointa poporului mai presus decat litera si spiritul legii. Pentru ca chiar si acel 1 amarat din cei 50%+1 face parte atat din litera si cat si din spiritul legii.

 116. Dawson Says:

  Rox, nou subiect de discutie de la mine:
  http://hristea.wordpress.com/2012/08/01/partenerii-jocurilor-olimpice/
  Sorry for spamming, if… you know. 😛
  But I’m certain you didn’t mind. 😉

 117. doru Says:

  Basescu se intoarce la Cotoceni. Raspunsul INS la cererea CCR va fi de genul ca INS nu detine numarul de romani cu drept de vot, singura institutie care poate oferi aceasta cifra fiind Ministerul de Interne. Rus,inca o data face jocurile lui Basescu.

 118. Dawson Says:

  Dorulet, felul in care incepi mesajul este de un cretinism deosebit si un partizanat infiorator, iar justificarea puerila. Miros in tine un basist si, sincer, numai de-a mirosi basisti nu-mi arde acum cand se desfunda un canal in fata casei mele.

 119. Diana Says:

  @treebeard00: Tot CCR trebuie sa tina cont de propria-i jurisprudenta (In Decizia Nr. 682 din data de 27 iunie 2012 privind modificarea sistemului de alegere a senatorilor si deputatilor, CCR a luat in considerare acest aspect. CCR isi motiveaza Decizia prin urmatorul argument: “numarul deputatilor si al senatorilor se stabileste prin Legea Electorala, in raport cu populatia tarii, care, conform ultimului recensamint, a scazut in numar considerabil”) si sa constate, iata, acum prin furnizarea din partea INS a numarului real de cetateni, ca cei cu drept de vot sunt mai putini decat 18,x milioane. Apoi, decizia de invalidare s-ar putea sa fie total eronata chiar in litera legii prin updatarea numarului cetatenilor cu drept ed vot, ca in spiritul ei ar fi fost si asa eronata. Nu in ultimul rand, realitatea e cea care face legea, caci legea nu poate fi aplicata decat unor realitati.

 120. Adriana Popa Says:

  Grupul de la Cluj a fost CLONAT dupa chipul si asemanarea lui BOC.

  Dupa ce ca sunt neispraviti sunt si INCOMPETENTI…

  SINGURA SOLUTIE ESTE VALIDAREA …

  AEP a recunsocut in scris ca listele electorale permanente sunt gresite.

  Mai mult in decizia CCR din 2007 – listele cu persoane cu drept vot sunt 17,8 milioane si ceva de oameni.

  Acum in 2012 – romani cu drept de vot 18,4 milioane.

  este drept ca la 5 august 2007 se nastea nepoata mea… dar saracul copil NU face atat de mult , oricat de tare am iubi-o noi familia.
  Sefa AEp – prietena cu EBA si Udrea.. curat competenta.

  PDL , TB si toti sustinatorii lor luati-va MEDICAMENTE … sunteti jalnici…si hoti… furati orice , bani , hartii , drept de vot.

  Pe cand EL COMANDANTE refacea piscina la vila Dante la autotitati ale statului se cumparau cartuse toner si hartie , sa nu plece ” clientii ” cu rezolutiile scrise me maneca de la camasa.

 121. Diana Says:

  La raitaru tv, cica: „MAI cere primarilor numarul mortilor. MAI trimite noi date la CCR” 🙂 Le trimite jegul de Rus din spumele marii prin SMS? La brutarie cu Rus, iar Ponta sa intre intr-o reevaluare serioasa.

 122. doru Says:

  @Dawson, desfunda-ti nasul ca ai probleme cu mirosul. Punctul de vedere al INS il gasesti deja pe site-ul institutului.

 123. Roxana Iordache Says:

  @Diana. Încearcă să ieşi, un pic, din gândirea reactivă şi pune-te în locul judecătorilor de la CCR. Ai de judecat nu o cerere de partid, ci voinţa poporului român.Cred că nimeni nu se joacă atunci când are în faţă o legitimitate atât de uriaşă. Votul popular imens îi legitimează şi pe judecătorii de la CCR, aşa cum ar trebui să fie ei în principiu, pur şi simplu judecători, nu trimişi algoritmici. Cred că vor lua decizia istorică şi vor valida referendumul.

  Chiar nu cred că-i mai pasă d-lui Zegrean de Băsescu, atunci când e în faţă cu poporul român.

  E extraordinar de solemn ce au de decis. În mod sigur e decizia vieţii lor. Nimeni nu riscă un popor, pentru un dictator rejectat.

 124. Roxana Iordache Says:

  Adi, indiferent de documente, de statistici, de birocraţie, Curtea nu are cum să ignore 7,5 milioane de voturi, cele mai clare de la căderea comunismului încoace. Nu a fost niciodată aşa o expresie puternică de voinţă naţională.

 125. Alexa Says:

  listele electorale se actualizeaza anual pana la 1 martie
  la 1martie 2012 s-a stabilt lista electorala si apoi portocalii au dat legea aia cu 9 mil+1 pentru demiterea lui base
  orice modificare facuta anul acesta in listele electorale va intra in vigoare cu data de 1 martie 2013

  De aceea INS nu a vrut sa publice rezultatul recensamantului pentru ca autoritatea electoral , care este portocalie , era obligata sa tina cont

 126. Roxana Iordache Says:

  @doru. Eu zic că se întoarce la tine-acasă. 😛

  @Bizoane, grupuleţul ăla-i doar o anexă de executanţi. Băsescu n-ar fi fost dacă nu era Aparatul în spate. Şi n-ar fi fost dacă îi făcea felul Năstase.

 127. Virgil Ilie Says:

  treebeard00

  Pai aia e onorabile .
  Confundam marfa cu ambalajul .
  Or avea ei astia de la CCR robe , or sta si cu curul in jilturi de juzi , dar asta nu inseamna ca si sunt juzi .
  Sa stii ca am si io o poza imbracat in D’Artagnan , dar departe de mine gindul sa afirm ca am fost vreaodata inscris la muschetarii regelui , n’asa?
  Adicatelea vreau sa zic amice ca , chiar daca pe dinafara arata a judecatori , NU AU ATRIBUTIUNI SI MISIE DE JUDECATORI .

  CCR NU IA HOTARIRI SI NU EMITE SENTINTE precum o curte cu judecatori .

  DECIZIILE CCR PRODUC EFECTE JURIDICE , DAR IN ESENTA SUNT ACTE POLITICE .
  De aceea si au fost si sunt desemnati politic si nici nu au fost vreodata juzi vreunul dintre dinsii .

  CCR NU JUDECA .

  A judeca inseamna sa pui pe taler si cintaresti toate posibilitatile unui faptuitor al unei anume fapte intr-o anume situatie .
  De aia juzii dau sentinte si functie de faptele din prejurul faptuitorului , adica in anumite situatii ii pot acorda circumstante atenuante .

  CCR , ANALIZEAZA , NU JUDECA daca un act sau altul este compatibil sau nu cu Sfinta Constitutiune .

  Ar fi si anapoda , de ris .
  Cum sa se puie aia sa ia la judecata o lege , un act de autoritate ?

  De aia CCR emite DECIZII ( NU HOTARIRI , NU SENTINTE ) REFERITOARE LA COMPATIBILITATEA SAU NECOMPATIBILITATEA ACTELOR DE AUTORITATE ANALIZATE IN RAPORT CU SFINTA CONSTITUTIUNE .

  Atit ! Asta e treba CCR si nu sa trimita legea sau actul de autoritate la galere , la spinzuratoare sau la penitencirul de maxima siguranta Craiova .

  Intelesu-m-ai dragule pina aici ?

  OKI !

  Acuma , inbraca tu roba aia de membru ( vezi , ma feresc sa spun judecator ) al CCR si spune-mi unde e calcata Sfinta Constitutiune ?

  Ce Cosntitutiune e incalcata , ca la referendum , datorita boicotului lui Basescu si al lui Orban (ASTA DA , CURAT NECONSTITUTIONAL) , dar si neconcordantei dintre electorii fizici in deplina capacitate de a-si exercita votul si cei virtuali de pe niste liste electorale neactualizate nu au fost 9,3 milioane ?!…

  NICIUNA .

  Apoi , recunosti si tu ca VOINTA POPORULUI SUVERAN SPUNE CA BASESCU E DEMIS .

  Pai daca ii mai dam lui Basescu inca 700.000 de voturi pentru el , INSEAMNA CA POPORUL SI-AR SCHIMBA VOINTA DIN „DA” IN „NU” ?

  Pai daca nu , atunci CCR ESTE OBLIGATA SA TINA CONT , NU DE CHITIBUSURI AVOCATESTI , CI DE VOINTA POPORULUI SUVERAN , n’asa ?

  BA ASA !

 128. Roxana Iordache Says:

  @treebeard00. În loc de atâta agitaţie sofistică, mai bine pregăteşte-te sufleteşte. Şi îţi va fi bine, te vei elibera. Ai să vezi ce înseamnă un preşedinte adevărat, responsabil şi elegant. Ai putut de altfel să constaţi anticipat.

  Poporul e întotdeauna mai presus de litera legii. Pentru că este însuşi spiritul ei. De aici legitimitatea care dă conţinut de viaţă legii. Mă refer la procesele electorale. Dar şi în procesele judiciare nu ai cum să pui litera legii, mai presus de spiritul ei, în raport cu o cauză vie, reprezentată de o persoană umană sau un grup de persoane. Altfel, dacă ar fi doar litera legii, s-ar aplica mecanic, n-ar mai fi procese şi am trăi în Orwell.

  Ambasadorul SUA a ratat o nouă ocazie de a tăcea, dar dacă a dat acel comunicat e corect ce spune, anume că judecata CCR este pe principii, iar principiul fundamental este suveranitatea poporului, izvor de legitimitate, care nu poate fi cenzurată de o literă moartă.

 129. Virgil Ilie Says:

  treebeard00

  Ca pina la urma , chiar daca stam strimb si vrem sa judecam drept , avem de ales intre doua …

  Dam cisitg de cauza lui Baselu pentru un chititbus pe care cu mina lui l-a provocat si care mai calca si dreptul constitutional la vot , Basel caruia chiar daca i-am pune in cos cele 700 de mii de voturi lipsa , tot nu schimbam VOINTA NATIEI ,

  sau dam cistig de cauza VOINTEI POPORULUI SUVERAN ?

  Pai sa-mi fie cu iertare , dar institutia chemata acuma sa hotarasca se numeste CURTEA CONSTITUTIONALA A ROMANEI si nu CCTB ( aduca curtea constitutionala a lui Traian Basescu ).

  Nu are decit venerabilul sa-si faca una mica si sa se dea cu ea prin curte pe la Mihaileanu cit pofteste si cum pofteste ,

  DAR PINA ATUNCI VOINTA SUVERANA A POPORULUI ROMAN TREBUIE RESPECTATA SI BASESCU TRE SA PLECE .

 130. stejarul Says:

  Virgile,

  si cand te gandesti ca cei 700 000 lipsa sunt cei 1 in 7 ai lui bok de anul trecut!
  Adica marlanii spera sa castige pe seama crimelor lor! Crime care nici macar nu au avut bunul simt sa le ascunda, sa ii scoata de pe listele electorale.

 131. Roxana Iordache Says:

  Bizoane, iartă-mă, amice, n-am încheiat raţionamentul. Reiau. Deci, grupul de la Cluj e anexa Aparatului care a stat – folosesc trecutul deliberat – în spatele lui Băsescu. Băsescu n-ar fi fost, dacă nu era Aparatul în spatele lui. Şi n-ar fi fost, dacă îi făcea felul Năstase. Numai că a fost invers, lui Năstase i-a făcut felul grupul de la Cluj. Acum, bine măcar că Rus i-a salvat viaţa. Deci poate să se întoarcă acasă, cercul se închide.

 132. stejarul Says:

  „bine măcar că Rus i-a salvat viaţa” adica dupa ce i-au pus streangul de gat i l-au dat jos??? Generozitatea intruchipata!

 133. Adriana Popa Says:

  #@treebeard00
  draga Dpmnule sau doamna .. fa-ne un bine capului si lasa-neee.

  Pentru SULTANUL tau basescu se poate ORICE numai sa castige… chiar daca fura ca la 2009.

  Acum sa-ti dau o veste … daca omul pentru care te lupti si ne innebunesti cu basismul tau a fost votat de morti, persoane cu handicap mental si alti nefericiti cca. 10 milioane inseamna c REFERDUMUL a fost cu qvorum 100 % deci E VALID…

  SIGUR CA CCR NU JUDECA .. ZEGREAN nu a fost 1 ora in viata lui judecator , mai mult are certificat de handicap grav din cauza ochilor.

  Dna blonda cu sotul ambasador nu are vechimea ceruta de LEGE de 13 ani pentru asa o magistratura..

  Ia frumos MEDICAMENTELE si vezi blogul Elenei Udrea…

  Hai sanatate …

 134. Roxana Iordache Says:

  @Xen. Astea-s glume proaste de pe mail, dar dacă le iei în serios, du-te la poliţie.

 135. Damayanti The Saint :)) Says:

  Dragul meu, Virgil! Tin sa te anunt ca CCR a dispus amanarea pronuntarii unei decizii, pana dupa ce INS va comunica datele reale privind numarul populatiei cu drept de vot. :)) asa ca devine si legala si corecta si legitima si dreapta… Eu zic ca o sa asistam la debarcarea comandantului de nava:)

 136. lia Says:

  acum Rus a dat aceleasi date la CCR , adica 18 mil. E clar ca Basescu e blat cu Rus si Ponta. Imi pare rau de Antonescu…Nu cred ca se mai poate face ceva…

 137. stejarul Says:

  Adriana Popa

  „Grupul de la Cluj a fost CLONAT dupa chipul si asemanarea lui BOC.”
  bok a fost clonat pe „matrita” grupului de la Cluj. bok fost coleg de liceu cu cristi de la secu , student „eminent” al lui liviu maior, la facultatea de istorie si purtat de dom profesor si pe la facultatea de drept.

 138. Roxana Iordache Says:

  Adriana Popa, d-l Zegrean nu a fost judecător şi eu l-am criticat pentru asta, dar e jurist. Şi nu cred că va rata ocazia vieţii de a face dreptate poporului român. La urma urmelor, li s-a acrit de Băsescu, i-a distrus pe toţi nervos. Abia ce se eliberează de o presiune continuă.

 139. Roxana Iordache Says:

  @alina. De ce vă luaţi voi nick-uri frumoase? Ca să le porcăiţi cu băsismul vostru. Deci, pa!

 140. stejarul Says:

  rus TREBUIE bagat in penal pentru fals in acte cu scopul inducerii in eroare a CCR. Pe listele electorale figureaza milioane de romani cu buletinul expirat deci aflati intr-o imposibilitate temporara de a-si exercita dreptul de vot.
  rus trebuia sa prezinte CCR si listele electorale fara buletine expirate.

 141. Damayanti The Saint :)) Says:

  Rus e un impiedicat! Iar vba lui Virgil… sunt niste incapacitati… nu stiu macar cum sa se puna in scaune si sa se unga in dregatorii… Mi-e frica sa ma gandesc ce vom face cu ei pe cap, de acum incolo…

 142. Radu Humor Says:

  Ioan Rus nu avea cum da alte date , deoarece nu a avut timp să facă niște corecturi absolut necesare !
  Dar faptul că a explicat cum a ajuns să comunice această cifră și mai ales cine trebuia să aducă datele la zi respectiv Guvernul Boc, până cel târziu la data de 31 martie 2012 !

 143. Damayanti The Saint :)) Says:

  Nu a avut timp? SI NOI AVEM NEVOIE SA NE CONDUCA ASTFEL DE „OCUPATI”?????

 144. Virgil Ilie Says:

  Damayanti The Saint …

  Vezi de ce te iubesc io ?
  Pe linga frumoasa esti si desteapta !
  Acuma ai grija iubitelule ca una doua te pun la basei unii de pe aici si dupa aia am sa te vad pingind si nu vreau asta .
  Sa nu zici de rau de USL-ei , da de domnu’ Rus poti .

 145. Roxana Iordache Says:

  @Sandi, nu te-ai săturat de mentalitatea asta? Băsescu e zero, nimeni nu-l mai susţine. Nu mai are absolut nici o putere. Iar poporul i-a dat lovitura de graţie. Băsescu ar fi picat de mult timp, chiar din start, dacă nu i se dădea atâta importanţă. Importanţa care i s-a dat l-a umflat, l-a făcut chiar să creadă că e mare sculă de dictator. A distrus vieţi, a distrus o ţară din cauza unei asemenea mentalităţi cum e cea a ta.

  Citeşte Deutsche Welle, oficiosul Berlinului, acolo scrie că Băsescu nu mai are nici o legitimitate şi trebuie să plece, pentru ca să se organizeze alegeri prezidenţiale în cursul anului. S-au lămurit.

  Curtea Constituţională niciodată n-are cum să reprime voinţa poporului. Ar fi culmea anticonstituţionalităţii. Să fim serioşi! Şi repet, e acea solemnitate uriaşă care responsabilizează judecătorii de la CCR mai presus de orice reziduu de dependenţă partizană. N-are cum să fie altfel. Poate doar domniţa Motoc să facă opinie separată, cum a făcut-o şi când a justificat tăierea pensiilor. Poate că nici ea nu va rata, totuşi, şansa de a consacra voinţa naţională.

  @lia. Miroşi a băsism cu tot nick-ul cel nou. Imediat aerisesc blogul. Loaze penibile. 🙂

 146. stejarul Says:

  rus are evidenta clara a buletinelor de identitate valide! De ce a inclus in cifrele trimise de MAI si milioanele de buletine expirate CARE NU AU DREPT DE VOT?
  probabil ca victoras ar face bine acolo pe plaja unde este sa inceapa sa isi scrie demisia. El l-a pus ministru de interne pe incompetentul/blatistul rus si chiar a garantat pentru el „rus e damblaua mea” in ciuda faptului ca multa lume era nemultumita de rus.
  victor ponta, DEMISIA!

 147. Abdulah Catli Says:

  @Roxana
  Azi ai tu o zi proasta.
  Tot azi e ziua mea fa-mi cadou demiterea chiorului si daca nu cer prea mult si un pistol Walther P4 ca am o vorba cu Rus

 148. Virgil Ilie Says:

  Radule , listele electorale permanente se actualizeaza cu cel mult 10 zile inainte de orice scrutin .
  In concluzie domnul Rus si prefectii USL trebuiau sa-si faca treaba inca de la alegerile locale , dar din pacate a tratat cu indiferenta aceasta chestiune .
  Se cheama prostie sau cel putin neglijenta in serviciu si neindeplinirea atributiunilor functionale .
  Iata de ce tot spun eu ca planul rasturnarii lui Basescu a fost executat de niste diletanti , urechisti daca nu rauvoitori , sau mai rau , daca cumva au avut un plan cit de cit …
  Pai lucrusorul asta trebuia trecut ca si OBIECTIV DE ETAPA de maxima importanta intr-un astfel de plan , n’asa?

 149. Roxana Says:

  Doamne este atat de limpede ce s-a intamplat la referendum, ce nu le este clar acelor judecatori de la CCR, se gandesc cum sa-l scoata pe Basescu, este incredibil!

 150. Virgil Ilie Says:

  Abdulah Catli…

  La multi ani !
  Un kalasnilov e bun ?

 151. Abdulah Catli Says:

  @v.ilie
  Nu numai asta, primarul (ma rog ofiterul stare civila) este obligat ca in 10 zile de la un deces spre ex.sa actualizeze datele in baza de date si sa trimita totodata pentru reactualizare aceste date la AEP. In plus pana la 31 martie a fiecarui an listele sunt actualizate si verificate de catre primar si AEP…..

 152. Abdulah Catli Says:

  @v.ilie
  merci!
  ma descurc si cu un topor la cati nervi mi-a facut.nu ca ma asteptam la altceva.

 153. Roxana Iordache Says:

  @Abdulah Catli. La mulţi ani! Sănătate şi bucurii! Cu drag. 🙂

 154. Roxana Says:

  Ar fi groaznic sa plece Crin, ar fi atat de absurd si sa ramana toti ticalosii si imbuiibatii astia!

 155. Virgil Ilie Says:

  Abdulah Catli …
  Sigur primarii , dar prefectii sunt cei care coordoneaza si verifica actualizarea listei electorale permanente .

 156. Abdulah Catli Says:

  primarii, prefectii,AEP…..asta e statul reformat de 20 de ani incoace.

 157. Roxana Iordache Says:

  @Abdulah Catli. Care Roxana?

 158. Dawson Says:

  Rox, am mai pus ceva. Dar asta e pentru cei care stiu carte, basistii s-ar putea sa ramana-n ceata:
  http://hristea.wordpress.com/2012/08/01/the-summer-of-our-discontent/
  😀 😀 😀

 159. stejarul Says:

  Virgil,
  „listele electorale permanente se actualizeaza cu cel mult 10 zile inainte de orice scrutin ”
  deci rus putea sa o faca timpul campaniei pentru referendum. De ce nu a facut-o? Si voi numiti asta „buna organizare a referendumului”?

  Abdulah Catli

  La Multi Ani!
  Un blestem in loc de pistol loveste mai rau… si suntem 7,5 milioane!

 160. Roxana Iordache Says:

  @Roxana. Vrei să te banez?

 161. Dawson Says:

  Oaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!
  La multi ani, AC!!!!!!!!

 162. stejarul Says:

  daca rus si victoras fac blatul cu basescu, si noi sustinatorii USL putem face blatul cu sustinatorii PDL si cerem demisia lui victoras daca rus da cifre false la CCR. De ce nu?

 163. Virgil Ilie Says:

  Roxi , ti-am trimis un mail cu o rugaminte personala .

 164. Abdulah Catli Says:

  @all
  merci
  @stejarul daca CCR il repune in functie pe Chior, trebuie facuta plangere penala lui Rus (abuz in serviciu in concurs cu fals intelectual si uz de fals), noi toti si iesit in strada, altfel…..

 165. Diana Says:

  Abdulah Catli, iti doresc sa primesti, chiar daca o fi post-festum, cel mai frumos cadou. Cel pentru care au muncit atatea milioane de roamani si pe care il meritam cu totii. La Multi Ani!

 166. Abdulah Catli Says:

  @Roxana Iordache
  „Care Roxana?” Ce intrebare e asta? am ajuns la un standard incat nu discut cu oricine 🙂

 167. Abdulah Catli Says:

  @Diana
  Sa te auda Dumnezeu!
  Dar te contrazic:nu am muncit….altfel nu rabdam 8ani

 168. Virgil Ilie Says:

  Stejare ,
  ma feresc sa cred ca Ponta ar fi parte a unui complot menit sa scoata din cursa pe Antonescu .
  Rus poate , dar Ponta …
  Ar fi prea mult .
  El e legat ombilical de Antonescu si caderea lui Antonescu inseamna spargerea si ingroparea USL .
  Nu il vad pe Ponta premier al unui gobern PSD-PDL sub presedentia lui Basescu .

 169. Abdulah Catli Says:

  @V.Ilie
  Lasa-l si pe Ponta un carierist de meserie, parca nu s-a mai legat ombilical cu Base….da-l in spumele marii….dar nu asta e important acum, important e ca ni l-au adus la judecata pe Chior, noi am votat 7 mil.si trebuie sa facem tot posibilul ca votul nostru sa conteze asa cum e normal intr-un stat de drept si democratic, din partea mea CCR nu conteaza noi suntem cei care trebuie sa contam.Bun, invalideaza CCR referendumul pai chiar asa rabdam sa se stearga un pacient de la Socola care se crede presedinte de 7mil.de romani?Noi am validat referendumul (e tot ce conteaza)nu trebuie sa asteptam de la altii (mai ales institutii aservite dictatorului), noi putem sa-l trimitem si pe mare.

 170. Virgil Ilie Says:

  Abdulah Catli …

  Mda , exista lectia din 2008 cind liberalii asteptau cu limba scoasa un gobern PSD-PNL is tata socru punea la cale unul PSD-PD cu Baselu , dar …
  In fine , vom trai si vom vedea .

 171. Radu Humor Says:

  Virgile, nu pot să cred că niște „puciști ” care organizează atât de perfect „lovitura de stat” se împiedică și cade exact când să pună mâna pe trofeu !
  Hai să fim serioși 🙄
  Tu crezi că ai lui Băsescu s-ar fi împiedicat de lipsa a 7oo.ooo de voturi ?! Ei, care au mutat în 2009 două milioane de voturi de la Geoană la Băsescu ?!
  Sau USL crezi că n-ar fi putut să facă același lucru ?!
  Ceea ce a făcut Ponta dar mai ales Crin Antonescu e o lecție de democrație la nivel înalt.
  Cei de la UE erau cât pe ce să se descalifice trecând fățiș și fără alte motive decât cele de „famiglie” de partea lui Pinochio ăsta al nostru, de fapt al lor 🙄 , numai că la vederea rezultatelor au înțeles să renunțe la foloasele materiale, nu neaparat personale, pentru a-și salva bruma de credibilitate care le-a mai rămas!

  Mă scoate din sărite faptul că nimeni nu le dă peste nas (chiar la propriu 😆 ) celor care susțin că și-n 2007 s-a boicotat Referendumul, ba unul zice că și-n 1919, dar nimeni nu le spune că atunci nu era vorba de cvorum !!!!!
  Când n-ai un prag obligatoriu de atins, poți să boicotezi până la cel mai înalt nivel, că nu e nici ilegal, nici imoral ca acuma, când niște milogi se roagă să fie cvorum și apoi îl boicotează !

 172. Radu Humor Says:

  La mulți ani , musulmane !
  Si la mai multe ! 😳
  Că la voi e… voie 😆
  Vai de capul nostru …
  Sau al vostru 😉

 173. Radu Humor Says:

  Cel mai interesant și original pdv în favoarea validării Referendumului l-a adus Alistar !
  Dacă rămâne valabilă cifra cvorumului actual (9,2 milioane) , pentru a-l demite pe Băsescu era nevoie de 4,6 milioane de voturi DA.
  Ei, acum sunt cu 3 milioane în plus , 7,6 mil. și Băsescu ar vrea să rămână la Cotroceni 🙄
  Domnule, dacă-l iubesc așa mult ăștia de la UE pe Băsescu, ar trebui să li-l dăm cu totul fără a-l mai împărți proporțional !
  Mircea Ionescu Quintis spune ceva de foarte mult bun simț :
  Pragul necesar, dacă ar fi trebuit neaparat fixat unul pentru acest Referendum de demitere ar fi trebuit să fie de 5,2 milioane +1 pentru demitere, adică cu unul mai mult decât cel cu care a fost ales !

 174. stejarul Says:

  Virgil Ilie

  uite parerea mea despre victoras ponta.
  M-am tot ferit sa nu „deranjez”.

  ponta e un parvenit. A crescut intr-o familie grea, cu dificultati financiare si a razbatut dand din coate cat a putut. A ajuns la o situatie materiala decenta, pe forte proprii. (pupinqurismul i-a fost frate cand a avut un „drum” mai bolovanos)
  Intrarea in politica a facut-o mai mult impins. Cosmin guse povestea ceva de genul asta, ba chiar isi asuma niste merite, afirmand la un moment dat „zicea ponta ca nu vrea sa fie in politica, da-l in moase-sa ca ii place! va spun eu!”

  Doctoratul, facut neglijent sub standardele unei lucrari de prezentat la cercul stiintific pe scoala, facut la presiunea lu tata socru, ar renunta acum la el sa nu mai fie circ… da’ nu e „pesedist” sa iti recunosti vina. Da, recunosc acum ca la standardele unei teze de doctorat, eu un plagiat infect!

  Nu cred ca are nici cea mai mica atractie pentru politica iar acum dupa perioada asta agitata eu cred i s-a acrit de ea. Daca ar putea, maine si-ar da demisia si ar sta toata ziulica la soare in Dubai.
  Acolo va merge dupa ce se mai linistesc apele… daca totusi ia prea mult timp, nu as exclude sa se „inteteasca” circul PDL pe teza de doctorat sa ii dea ocazia lui goe de dubai sa isi faca iesirea din politica. la nevoie, fratii isi dau o mana de ajutor. pai nu?
  Iesirea va fi totusi dupa ce au reusit sa il dea jos pe Crin de la conducerea PNL.

  Pe mine m-a fentat faptul ca ilie sarbu parea a fi loial lui Nastase, deci am sperat ca ponta nu are asa legaturi stranse/nu are nimic cu ce sa fie santajat de grupul de la Cluj sa le fie loial. Se pare ca totusi are ceva. Ma intreb de ce s-a asternut tacerea peste cazul Panait , care ar fi fost o arma fantastica impotriva lui ponta in lupta asta pe viata si pe moarte? Sa fie cazul Panait motivul tradarii vointei a 7 milioane jumate de romani?

 175. Virgil Ilie Says:

  Nu au organizat nimic perfect din pacate Radule .
  Si aici nu e vorba de democratie ci e vorba cel putin de prostie , daca nu si de tradare .
  O astfel de chestiune presupune cel putin un minim plan de actiune in vederea obtinerii si fructificarii victoriei .
  S-a actionat urechist si diletantist .
  Repet , nu exclud tradarea . Macar a unor participanti .
  Sigur , o scuza ar fi necesitatea secretizarii si surprizei , dar imediat ce s-a dclansat operatiunea de suspendare macar sa fi facut un plan amanuntit de desfasurare pe etape , scopuri de etapa , forte si mijloace la dispozitie , directii de actiune si responsabilitati .
  Actiunea haotica a diversilor actori ai USL , brambureala arata clar ca minima planificare a lipsit cu desavirsire .
  Spre deosebire de USL , baseii au actionat unitar , sub comanda ferma si unica si si-au urmarit cu indirjire scopurile de etapa dupa un plan bine pus la punct si executat profesionist .
  Imediat dupa declansarea suspendarii , USL a pierdut initiativa si permanent au jucat dupa muzica baseilor .
  S-au comis greseli copilaresti .

 176. Roxana Iordache Says:

  @Stejare, am o rugăminte, nu mai pomeni de Guşă, că vărs. 😡 Şi nu-mi plac portretele după ureche.

  Aşa, Virgile, diminutivează-i, ia-ţi-i acasă! :mrgreen:

 177. Roxana Iordache Says:

  @Abdulah. Roxana e o vizitatoare pertinentă, acum am fost nepoliticoasă cu ea, am întrebat-o dacă vrea s-o banez, din cauză că nu-mi plac lamentaţiile cu privire la oameni puternici.

  La mulţi ani, încă o dată!

  @Stejare. Un blestem e mereu şi un autoblestem. E lanţul urii, sinistru.

 178. Virgil Ilie Says:

  Ca sa zic ma Stejare , ca incepe sa-mi fie scirba .
  Scirba de mine ca m-am caznit ca prostul pentur niste nevolnici , sa le tot arat greselile care le fac , am tot incercat sa trag un semnal de alarma ca nu e bine ce si cum se face …
  Las deoaparte ce am scris aici , de unde nu m-am ales decit cu calificative de basist , jignitoare profund pentru mine , si injuraturi cit cuprinde , dar nataraul de mine am mai si alergat dupa unii si altii , am inrosit la telefoane ca sa ii fac sa caste ochii .
  Baietii erau pe cai prea mari ca sa nu fie si orbiti de succesul care le sarea in ochi .
  Asa e cind prostul se ajunge , chiar crede ca datorita marilor lui merite .
  Succes nemeritat de altfel si pentur care ar fi trebuit s aii multumeaqsca lui Basescu si nu muncii si stradaniei lor .
  Tu nu vezi ca nici acuma nu casca ochii ?
  Cam asa s-a intimplat si cu PNTCD-ul sa stii .
  Si al papagalii aia am latrat in pustiu .
  Pina nu am mai avut la cine …

 179. Virgil Ilie Says:

  Ha-ha-ha-ha !

  Roxana Iordache
  „Aşa, Virgile, diminutivează-i, ia-ţi-i acasă!”

  Iote Stejare si tu la Roxi …
  Iote ce a retinut si ce o preocupa din tot ce am scris !!!
  Sa te mai miri de ce s-a ajuns aici ?!…
  Apai daca asa se da jos un Basescu , noroc cu legea ca il opreste in 2014 ca atminteri nici dracu nu-l scoate din scaun .

 180. stejarul Says:

  Roxana, e parerea mea despre ponta. Asa il vad eu. Asa vrea sa-ti fac pe plac, sa zic altceva despre el, dar atunci as fi nesincer. Singura solutie e sa nu mai zic nimic.

  PS guse iti provoaca greata, si guse e prieten cu ponta… si ponta nu-ti provoaca greata…

 181. Mihai Hristea Says:

  @all
  In afara de faptul ca Gil le zice bine uneori, de ce trec peste postarile sale aceleasi uneori? Just a Q. 😀

 182. Dawson Says:

  PLM, scuzati, asta e echipamentul de deplasare. 😛

 183. Radu Humor Says:

  Se trece prea ușor cu vederea că CCR a cerut cvorum de 50%+1 deși nu avea dreptul să o facă !
  Acuma e vorba să vedem la ce se aplică !
  Așa că nu-i nici o schimbare de regulă în timpul jocului, cum se screm niște pupinbăsiști să demonstreze.
  Dacă vor război, de el vor mierli 😉

 184. stejarul Says:

  Roxana

  Blestemul e doar o energie negativa nascuta din energia pozitiva a unui suflet inocent tarat in suferinta.

  Virgile,

  lupta asta ai facut-o pentru tine. Ai facut-o sa stii ca tu ti-ai facut datoria si daca urmeaza vremuri de cosmar nu ai nici o vina. Mai usor treci peste momente grele cand stii ca nu esti de vina pentru situatie.

 185. Dawson Says:

  Hehe, RH, stii de la ce vine a o mierli?

 186. treebeard00 Says:

  @Virgil Ilie
  CCR nu e complet de judecata, dar nu ia nici decizii politice, pe modelul ce e mai bine pentru popor. Sunt de acord ca decizia trebuie s-o ia pe baza Constitutiei, pe baza legilor si pe baza realitatii.

  CCR are mai multe atributii. Examinarea legilor e una, de care n-avem treaba acum. Acum trebuie sa decida daca referendumul este valid. In spiritul Constitutiei, poate sa constate ca a existat cvorum in masura in care se poate demonstra ca numarul de persoane cu drept de vot este mai mic decat 17 milioane.

  INS iese din calcul imediat, ea estimeaza, si intamplator estimeaza perele – numarul de persoane care au avut amabilitatea sa raspunda la usa de pe teritoriul Romaniei.

  Am avut impresia ca MAI ar putea sa aduca dovezi, pe baza documentelor de identitate emise. Dar acum am aflat ca MAI a fost intrebat de CCR asupra numarului de alegatori de pe liste, si am impresia ca nu are datele necesare.

  Daca dovedesti ca exista mai putin de 17 milioane persoane cu drept de vot, atunci sunt de acord ca este CORECT sa il demitem pe Basescu, si CCR poate sa puna in cumpana respectarea literei legii + stabilitatea si predictibilitatea sistemului electoral versus respectarea spiritului legii + respectarea vointei poporului.

  Vointa poporului a fost clara si precisa, pentru ca 40% (86% din 46%) au fost de acord cu demiterea. Pot sa-ti spun ca si vointa mea e clara si precisa, intamplator in sens opus, dar nu trebuie neaparat sa aiba urmari.

  Legea, ba chiar Constitutia prin gura CCR care a cerut modificarea, spune ca trebuie sa fie 50%+1 voturi ca sa poata fi luata o decizie.
  Asta e Constitutia care ar fi incalcata daca nu dovedesti cati alegatori sunt. Posibilitatea sa fiti doar 50%.

  Acum as vrea sa aflu si eu unde scrie ca boicotul este neconstitutional.

 187. Diana Says:

  @ Stejarul: mai esti pe receptie? ai o adresa de mail?

 188. Dawson Says:

  Remember:

 189. stejarul Says:

  Diana

  ti-am trimis email.

 190. Roxana Iordache Says:

  @Simpaticule, tocmai pentru că aveam impresia că ai mulţi neuroni, te-am invitat să ţi-i numeri, că de data asta ai făcut-o lată cu ştoarfa. Îţi mai explic o dată, fără câştigarea acestei bătălii, nu mai există nici război, nici pace. Doar principiul dominoului. Restul sunt naivităţi la care chiar nu particip.

  Dar bătălia o câştigăm.

  @Virgile, magistrală concluzie! 😛

  Dacă eşti insensibil, normal că nu pricepi. Când cineva te roagă, pe urmă îţi atrage atenţia mai energic şi după ce îţi mai spune şi a treia oară extrem de clar ceva, ţie ţi se rupe şi continui. Ceea ce înseamnă că nu-ţi pasă de ceilalţi. De-aia ţi-am spus că semeni cu Băsescu.

  Şi sigur, toţi sunt proşti, numai tu eşti deştept. 🙂

  @Stejare, am obosit să vă tot explic că e dreptul vostru să vă exprimaţi opinia şi că aş detesta dacă ar scrie cineva aici ca „să-mi facă pe plac”. Am spus doar că portretul pe care i-l faci nu pare să conţină date din realitate. Asta nu înţelegeţi voi, că am şi eu dreptul la opinie. :mrgreen: Uneori sunt mai dură, să fiu scuzată anticipat, dar nici voi nu mă menajaţi, deci suntem chit. 🙂

  Şi nu Guşe – ăla era generalul, Dumnezeu să-l ierte! Pe-ăsta îl cheamă Guşă şi e prieten cu Băsescu. A fost şi cu Geoană.

  Şi să ştii că nu totdeauna prietenii prietenilor ne sunt prieteni. Şi invers. Viaţa e vie. Fiecare are mai mulţi prieteni, unii nu se plac de nici o culoare.

  În rest, ai citit, probabil, prea multă parapsihologie. Blestemul e rău. Nu există energie bună care să emane energie rea. Un suflet inocent nu blesteamă niciodată.

  @Radu Humor, @Plano are dreptate de data asta. Citeşte mai sus mesajul lui.

  Şi bună dimineaţa! Se vede că n-ai citit postarea mea. Vezi cele două update-uri. Erau scrise de pe la prânz.

  @Plano. Ştiu.

 191. Roxana Iordache Says:

  @treebeard. Mi-ar fi ruşine să susţin o epavă delegitimată de popor, prin cel mai zdrobitor scor. Despre asta-i vorba. Restul sunt sofisme de care vă agăţaţi cu disperare. E jenant. Mai ales că nici nu ştiţi să spuneţi de ce, în afară de considerentele de sectă fanatică, motivată cu interese oneroase.

 192. Virgil Ilie Says:

  treebeard00

  Nu are rost sa mai repetez inca o data ce ma mai spus .
  Chestiunea boicotului …

  Legea de funtionare a partidelor politice
  Art. 2.
  Prin activitatea lor, partidele politice promoveaza valorile si interesele nationale, pluralismul politic, contribuie la formarea opiniei publice, participa cu candidati in alegeri si la constituirea unor autoritati publice si STIMULEAZA PARTICIPAREA CETATENILOR SA SCRUTINURI , potrivit legii.

  PDL a indemnat la boicot , incalcind legea si VICIIND VOINTA LIBER EXPRIMATA A POPORULUI SUVERAN .

  Deci viciind rezultatul referendumului .

  In plus , prin neparticiparea membrilor si simpatizantilor PDL la referendum , S-A INCALCAT SECRETUL VOTULUI , lucrusor deosebit de grav .

  Iata , acuma Basescu si PDL au la dispozitie lista cu cetatenii care au votat impotria lor si , pe linga faptul ca acest lucru duce automat la desecretizarea votului , aproape JUMATATE DIN CORPUL ELECTORAL POATE FI SUPUS DISCRIMINARII .

  Ce-mi garanteaza mie ca un descreierat de funtionar membru sau simpatizant al PDL nu va face apel al aceasta lista si nu isi va selecta deciziile care imi pot influienta viata daca vreodata am sa ajung la mina lui ?…

  Pe de alta parte in procesul electoral desfasurat cu prilejul referendumului a intervenit si o putere straina , indemnind si ea la boicot cetatenii de etnie maghiara .
  Lucrusor de o gravitate exceptionala si namaintilnita in dreptul european post UE .

  Cine poate garanta acuma cetatenilor de etnie maghiara ca un functionar descreierat membru al USL nu isi va selecta deciziile care ii pot influienta viata saca vreodata acesta va ajunge a mina lui ?…

  Iata de ce , putem spune cu deplin temei ca unul dintre jucatori , respectiv PDL alaturi de Basescu , au incalcat grav regulile jocului atunci cind au indemnat la boicot .SI AU DETERMINAT SCHIMBAREA REGULILOR JOCULUI PE TIMPUL DESFASURARII ACESTUIA .

  Pe cale de consecinta , daca vrei ca CCR sa fi arbitru , ea nu are dreptul sa transeze jocul la masa verde cind Basescu si PDL au deja 7,5 milioane de goluri bagate in poarta si indiferent cit ar mai dura jocul nu pot fizic baga mai mut de 700.000 de goluri , ceea ce NU POATE SCHIMBA REZULTATUL MECIULUI , n’asa?

  AR FI UN ANAPODISM CA PENTRU UN FAULT SA OPRESC UN JOC IN CARE ECHIPA BASESCU A PRIMIT 7,5 MILIOANE DE GOLURI , A REUSIT SA INSCRIE DOAR 1 MILION , NU AR MAI PUTEA INSCRIE MAI MULT DE INCA 700 DE MII MAXIM , SI SA ADJUDEC JOCUL IN FAVAOAREA ECHIPEI BASESCU CARE ESTE SI ECHIPA CARE A FAULTAT , n’asa?

  BA ASA !

  In astfel de cazuri jucatorul care a comis faultul este eliminat si nu i se da tocmai lui meciul .

  ADICA VREAU SA ZIC CA ORICUM O DAM SI O SUCIM , PDL SI BASESCU AU INCALCAT LEGEA CUM TI-AM SPUS MAI SUS ; AU VICIAT IN FORMA SI NU IN FOND VOINTA POPORULUI CARE ESTE SUVERAN SI CCR NU POATE SA SE STEARGA LA CUR CU VOINTA SUVERANA A POPORULUI , AGATINDU-SE DE UN TERTIP SMECHERESC SI SA VALIDEZE FAULTUL (CITESTE INCALCAREA LEGII) PRIN INCA UN TERTIP SMECHERESC , INTORCIND PE DOS VOINTA POPORULUI SUVERAN .

 193. Diana Says:

  @Stejarul: am raspuns.

 194. Dawson Says:

  Rox
  http://wp.me/pDaDH-1C5

 195. treebeard00 Says:

  @Virgil Ilie
  PDL a incalcat niste consideratii de ordin general cu iz de lege. Nu cred ca poti sa sustii sincer ca e o chestie grava ca un partid nu are chef sa contribuie la formarea opiniei publice, sau ca nu participa cu candidati in alegeri, sau ca nu stimuleaza participarea la referendum. Si cred ca legea e neconstitutionala prin incalcarea libertatii de exprimare. Cat timp nu te injur, nu iti distrug imaginea, nu iti creez un prejudiciu direct prin ceea ce spun, e dreptul meu sa spun ce vreau, ca partid sau ca politician. Ba chiar se pare ca injuratura si distrugerea imaginii e ok azi.. cine mai stie.

  Uite ce zice wikipedia despre boicot in general, nu neaparat politic: „Boycotts are unquestionably legal under common law. The right to engage in commerce, social intercourse, and friendship includes the implied right not to engage in commerce, social intercourse, and friendship. Since a boycott is voluntary and nonviolent, the law cannot stop it.”

  Vointa poporului nu a fost nicidecum viciata, caci altfel putem sa consideram ca orice mesaj al unui partid viciaza vointa poporului.

  Interventia lui Orban nu e laudabila, dar nu poti sa i-o reprosezi lui Basescu. Daca Orban o sa spuna la alegerile urmatoare ca x trebuie sa iasa presedinte, invalidezi referendumul pentru ca l-a viciat Orban si il descalifici pe x? Tema de vacanta, cum face Orban sa puna pe cine vrea presedinte.

  Si asta cu secretul votului incalcat este hilara rau de tot – si te-ai chinuit ceva la ea, sa o intorci pe toate fetele. Pana acum ai avut argumente mai serioase. Daca eu ies presedinte cu 100% din voturi maine, am incalcat secretul votului? Sa fim seriosi.

 196. stejarul Says:

  „Nu cred ca poti sa sustii sincer ca e o chestie grava ca un partid nu are chef sa contribuie la formarea opiniei publice, sau ca nu participa cu candidati in alegeri”

  daca un partid aflat la putere nu participa in alegeri si mai apoi are pretentia sa le castige din cauza unui cvorum impus pe care il saboteaza ca sa nu castige nimeni alegerile sa ramana tot el la putere E O CHESTIE GRAVA.
  Asta a facut basescu. A sabotat suspendarea lui subminand o conditie obligatorie suspendarii ,pe care culmea tot el a fost disperat sa o impuna cu ajutorul puterilor straine.

  Oricum o intorci nu poti face din negru alb si dintr-un ticalos erou.
  basescu a fost demis de popor. Ce face CCR acum e doar diferenta intre normalitate sau impingerea Romaniei intr-un razboi civil. Atunci cand majoritatea nu poate sa isi impuna vointa cu ajutorul legilor, NELEGEA devine lege. Aici imping basescu si blatistii lui poporul roman din disperarea lui de a nu raspunde penal pentru mizeriile facute.

 197. stejarul Says:

  In timp ce bebelusii ardeau de vii la maternitate, basescu isi renova un palat care i se „cuvenea”.
  basescu si lacomia lui a afectat viata a milioanelor de romani.
  Uite aici urmarile lacomiei basescu:
  http://www.adevarul.ro/actualitate/Ingerasul_de_la_Giulesti_a_plecat_ca_sa_vina_Teo_0_747525591.html

  Acest individ se mai agata inca de putere desi majoritatea romanilor nu il mai vor! Dar nu e vina lui. E vina tradatorilor in care lumea si-a pusa sperantele ca ii vor salva. Au votat oamenii disperati la locale sa scape de basescu. Pe aceste voturi s-a cocotat ponta in varful guvernului sa isi poata el face „damblalele” iar una din ele este mentinerea lui basescu la putere pana la finele mandatului.

  Roxana, spui ca nu sunt bune blestemele? Tu ce crezi ca duce in spate ponta rus si toata familia lor condamnand poporul asta la inca 2 ani cu basescu?
  Sunt pagani si nu le pasa. Nu au frica de Dumnezeu pentru ca Dumnezeu sunt ei!

  Cat de pagan trebuie sa fii sa te apuci sa anunti repede Europa intreaga cu scrisorele ca romanii nu au atins cvorumul la referendum cand inca nici nu se stia exact rezultatul final? Cat de pagan trebuie sa fii sa jubilezi ca sclavii pe spatele carora te-ai cocotat nu au reusit sa isi rupa lanturile ?
  Roxana, poate ca sunt sub influenta articolului despre bebelusii arsi, dar acum simt nevoia sa iti spun ceva: basescu e un nebun in camasa de forta pe care doar ponta impreuna cu rus il mai tin la putere, Nici chiar PDL lul nu mai pot face ceva pentru basescu. Doar ponta si rus si-au batut joc de suferintele poporului roman.

  E timpul sa nu mai dam credit unor mincinosi care ne-au mintit de o mie de ori. De cate ori spunem „poate ca de acum incolo nu vor mai minti” ii condamnam pe cei sarmani si vulnerabili la o viata in mizerie.
  ponta si rus v-au mintit. E timpul sa iesiti in strada sa dati jos guvernul ponta. Indiferent de ce hotaraste CCR!
  Nu va mai imbatati cu apa rece : ponta=rus=basescu!

 198. olimpiu65 Says:

  Nemernicul de Rus a reiterat cifra idioata de18 milioane in documentele trimise la CCR , iar carlanul fara minte a plecat steagul in fata UE recunoscand ,,esecul” referendumului in epistola catre Baroso. daca Base revine la Cotroceni eu nu voi mai vota decat cand PNL va iesi din aceasta ally!!!

 199. cineva Says:

  Cum adica INS a refuzat solicitarea CCR pe motiv ca institutia nu este implicata in alegeri?!!!!! Daca ramane asa si Ponta nu ia masuri impotriva presedintelui INS io ii transmit ca de abia astept sa-l aresteze basescu in direct si la ora de maxima audienta! I-as mai transmite o propozitie dar nu pot, asa ca ii dau niste indicii: propozitia ar contine cuvinte ca „fut”, „gura”!

 200. Diana Says:

  Vad ca Dragnea e singurul care mai misca ceva pentru astia 8 milioane de fraieri, mai scrie autoritatilro sa ceara date, se strofoaca. Dar… Panait il apasa greu pe Ponta din mormant. Ponta e tradatorul national, iar kiorul rade de noi toti, prin inactiunea pontzelului. Nu mai sper decat intr-o judecata luminata a CCR. Cine ar fi crezut?!

 201. Diana Says:

  martie 2012: După Băsescu, şi Udrea îl atacă pe Ponta la „conştiinţă”: „Ştiu foarte multe lucruri din trecutul lui şi el ştie că eu ştiu”. Mai importanta chiar decat stirea ca i-ar fi propus functia de premier pare explicatia tacerii si refuzului, insinuata de presedinte. „Doar daca are ceva care inca nu poate fi spus public si de asta n-a existat un da”, „Poate are ceva pe constiinta, nu va pot spune”, „Sa vada daca are ceva in constiinta legat de posibilitatea de a fi prim-ministru sau nu. Eu nu voi merge mai departe, pentru ca astea-s problemele lui”.

  Ulterior, dupa ce au batut palma pentru „executia” lui Nastase, ponta a acceptat functia de premier, devenind astfel, omul maleficului de la cotroceni.

 202. Un simpatizant poate neutentic ... Says:

  Din punctul meu de vedere CCRul a produs o situatie absurda ,in care exista pericolul ca vointa a 90% din cei care s-au pronuntat in favoarea demisiei ,sa fie ignorata in folosul celor 10% . Practic cel mai mare numar de alegatori care s-au pronuntat democratic intr-o problema (exceptie in 1990 cand Iliescu a obtinut 12,4 milioane de voturi pentru el ),risca sa fie ignorat .Cel mai mare numar de oameni care s-au pronuntat intr-o problema de dupa 1990 si pana acum !…Nici Iliescu,nici Constantinescu,Basescu ,nici un partid si nici o intrebare la un referendum nu a mai obtinut 7,4milioane de voturi …

  In 2007 referendumul de suspendare a lui basescu nu a avut nevoie de cvorum si a fost validat de CCR. Acum insa au cerut cvorum…Un cvorum dintr-o cifra incorecta,un referendum care desi a fost boicotat nedemocratic de Basescu , s-au pronuntat pentru demiterea lui Basescu 7,4milioane ,un numar practic record…

  CCRul ne-a adus in situatia asta absurda ,CCRul ar trebui sa ne scoata ! In caz contrar, putem doar spune ca 9 oameni numiti politic ,formeaza o gasca ce se suprapune parlamentului ,organ suprem reprezentativ al poporului roman conform Constitutiei ,si isi bat joc si de vointa clar exprimata a 7,4milioane de romani ….

 203. Virgil Ilie Says:

  treebeard00

  Eeeeee , pai ne facem ca nu intelegem si ma trimiti la Wikiki acuma .

  PDL a incalcat prevederile Legii partidelor prin indemnul la boicot , lege care vrei sau nu , este constitutionala pentru ca Sfinta Constitutiune spune ca demacratia se realizeaza in Romanica cu ajutorul partidelor , dar care partide tre sa tina cont de vointa poporului , care popor e suverean si fiind vorba de o democratie reprezentativa NU NE PUTEM EXPRIMA , NOI POPORUL VREAU SA ZIC , ADICATELEA IO SI CU TINE , DECIT PRIN VOT , N’ASA?

  In urma incalcarii Legii nu a putut vicia VOINTA POPORULUI pe fond , cum ti-am mai spus si tot repetez ca sa ma pricepi si cum si tu esti de acord ,dar …
  Hopaaaaa !
  Ce face PDL cu Baselu al nostru ?
  Pai vrea sa se foloseasca de o smecherie si sa suceasca la 180 de grade VOINTA POPORULUI SUVERAN printrun viciu de forma .
  Eeeeeeee , apai aiasta draglue nu se poate !

  Nu se poate pentru ca POPORUL E SUVERAN , ca d’aia e popor , adicatela poporul se aseaza cum vrea el , face ce vrea el si zice ce vrea el .
  Iar noi astialaltii ne supunem , fie ca ne cheama Basescu sau Virgilica , fie ca ne place sau nu .
  Poporul se poate pisa in capul cui pofteste si nu poate nimeni sa vina si sa strige la el ….
  Aliooooo , ce faci ma , te pisi pe mine ?
  Vezi ca nu-i frumos si nici legal si apoi nu ai voie sa scoti sula in piata publica .
  Haida de !… Sa fim seriosi !
  Are poporul chef sa se pise in capul meu ?
  Se pisa …
  Si nu pot io sa il intreb daca s-a pisat regelmetar .
  Ca VOX POPULI , VOX DEI , n’asa ?

  SCOPUL REFERENDUMULUI NU A FOST SA VINA BASELU SA II VIRE BETE IN ROATE SI DUPA AIA SA STRIGE CIT IL TINE GURA CA NUSH CE SPITZA S-A RUPT SI E DEREGLATA ROATA , SCOPUL REFERENDUMULUI A FOST ACELA DE A AFLA DACA POPORUL IL MAI VREA SAU NU PE BASESCU DREPT PRESEDINTE .

  ORI ACEST SCOP , CUM SI TU ESTI DE ACORD , A FOST ATINS , POPORUL NU IL MAI VREA .

  Pai atunci ,nu poti tu intr-o tara , unde zici ca e demacratie , sa vii si sa te aburci in spinarea poporului prin nush ce chitibusuri sau smecherii avocatesti , cind poporul nu te vrea .
  Altminteri ne pisam pe ea de democratie si de aici putem vorbi intradevar de LOVITURA DE STAT , chiar daca zici tu ca ar fi data legal .

 204. Sandi Says:

  Sper ca acest balamuc sa se termine cat mai repede.

  Dupa cum am mai spus , de Basescu ne poate scapa numai o anumita doamna. Una in negru !

  N-am crezut ca dupa Batranul Bolsevic va mai apare un alt individ la varful politicii pe care sa-l urasc tot atat de mult ! Poate chiar mai mult !.

 205. Sandi Says:

  For the record, cum ar spune un englez :

  Cum au votat de data asta romanii din strainatate :

  Europa si US & Canada plus altii de prin Asia si America de Sud : : DA

  ” Românii din Italia şi Spania care au votat la referendum au făcut-o pentru demiterea lui Traian Băsescu. În Italia, la vot au participat 17.713 persoane, dintre care 14.318(80,83%) au pus ştampila pe „DA”, iar 3.287 pe „NU”.

  În Spania, la urne au venit 14.540 de români, dintre care 11.667(80,24%) s-au exprimat în favoarea demiterii, iar 2.767(19,03%), împotrivă.

  În Europa, cele mai marei procente pentru demiterea lui Traian Băsescu au venit şi din Austria, Bulgaria, Croaţia, Elveţia, Germania, Grecia , Luxembourg, Malta, Marea Britanie, Muntenegru, Olanda şi San Marino.

  De asemenea, românii din Canada şi SUA nu-l mai vor preşedinte pe Traian Băsescu.

  Scoruri mari la voturile DA au fost şi în Algeria, Brazilia, Coreea de Nord, Croaţia, Maroc, Mexic, SRI Lanka, Sudan, Thailanda, Tunisia, Turcia şi Uzbekistan. ”

  ***
  Africa in frunte cu Zimbabwe : NU

  „Pentru rămânerea lui Băsescu la Palatul Cotroceni au votat toţi românii aflaţi în Zimbabwe, unde cei cinci alegători au pus ştampila în rubrica NU.
  În Coreea de Nord şi în Senegal, voturile DA şi cele de NU au fost perfect egale: 50%, respectiv 50%.

  Procente mai mari de 50% pentru ca Traian Băsescu să se întoarcă la Cotroceni au fost în Republica Moldova, Kenya, Libia, Senegal şi Urugay. Împotriva demiterii preşedintelui s-au pronunţat în proporţie mai mare de 40% românii din Angola, Columbia, Kenya, Siria, Turkenistan, Venezuela şi Vietnam.”

  ***

  Dupa cum vedeti „maldavenii” il iubesc pe Nosferat asa ca sunt inclusi in grupul africanilor !

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


<span>%d</span> blogeri au apreciat: