SOMAŢIE SCANDALOASĂ, IMPERTINENTĂ, INACCEPTABILĂ, A LIDERILOR PPE, O NOUĂ INTERVENŢIE DE TIP SOVIETIC ASUPRA ROMÂNIEI

L-am cunoscut pe domnul Wilfried Martens, ca lider politic al PPE.

Era chiar un domn, nu îmi imaginam să decadă la nivelul ţărănoiului Daul. Ţărănoi înseamnă o ţoapă, un hibrid suburban, care compromite deopotrivă statutul de orăşean şi de ţăran.

PPE, am mai spus-o, din cea mai idealistă familie politică, iniţial, creştin-democrată, creştin-socială şi conservatoare, a devenit Partidul Prostituţiei Europene, o adunătură de venetici profitabili pentru cotizaţii şi pentru voturi în Parlamentul European. O clică de comisari sovietici. Avea dreptate Bukovski când anticipa eşuarea UE în nouă URSS.

PD a plecat de la socialişti şi a intrat în PPE, pentru că erau la guvernare şi urmau să le aducă voturi, în condiţiile unui moment delicat, în care Partidul Conservator din Regatul Unit ameninţa să se retragă din PPE – pe motiv de prostituţie politică şi doctrinară. De fapt, Partidul Conservator Britanic e cam în principiu mereu pe picior de plecare. Trăieşte oricum pe picior mare, ar putea activa independent şi ar scăpa de servituţile cotizaţiilor şi ale voturilor de conjunctură. Mai ales că oricum, niciodată, Regatul Unit nu va adera la euro. Mai degrabă va contribui la decesul monedei europene.

Revenind, liderii PPE sunt disperaţi în faţa perspectivei de a pierde majoritatea în Parlamentul European. Rezultatele de la locale au fost semnalul că, în toamnă, USL învinge covârşitor, deci, după următoarele alegeri europarlamentare, schimbă raportul de forţe din Parlamentul European.

Calculul politicianist e unul din motivele atitutinii scandaloase a liderilor PPE, care deocamdată domină UE – pe fondul slăbiciunii socialiştilor, atitudine scandaloasă faţă de România.

Celălalt motiv, geamăn, este cel de ordin economic şi financiar. România deja a schimbat raportul de forţe prin contribuţia la adoptarea documentului Consiliului European privind locurile de muncă şi dezvoltarea economică, nouă politică împotriva liniei de falsă austeritate, de fapt, de exterminare, susţinută de doamna Merkantilă.

Perspectiva unei Românii cu un guvern care are iniţiativă şi mai ales, cu un preşedinte vertical, care îşi scoate ţara din condiţia de subaltern la UE, acestea deranjează rău de tot interesele oculte promovate de PPE, transpartinic, evident – de unde şi reacţia slabă a liderului socialist, Swoboda, precum şi atitudinea împotriva intereselor PES pe care a avut-o preşedintele socialist al UE, Martin Şulf, în raport cu premierul Ponta.

Preşedintele Constantinescu i-a trimis o scrisoare devastatoare preşedintelui CE şi al PSD din Portugalia, Barroso, fostul maoist aderat la PPE – evident, din convingere. Scrisoarea ar trebui retrimisă liderilor PPE, d-lui Martens personal. Domnul Constantinescu a intervenit târziu, o poziţie fermă încă din startul scandalului internaţional era salutară. La propriu. Sigur, ar fi persistat în eroare diabolică. Dar nimeni nu şi-ar mai fi permis să acrediteze bazaconii cu lovituri de stat – acuzaţii infantile, absolut nedemne pentru nişte lideri europeni, care ştiu că o lovitură de stat înseamnă că acum Băsescu era arestat. Sigur, într-un pavilion psihiatric.

Dacă Justiţia ar fi liberă, Băsescu era de mult arestat şi se evita distrugerea României. Asta e realitatea, unii habar n-au de ea la Bruxelles şi nici nu-i interesează decât scopurile lor oneroase, alţii o cunosc prea bine, dar o ignoră în aceleaşi scopuri oculte.

Liderii PPE au ajuns la fel de ipocriţi ca şi Băsescu – a punctat perfect Lordul Watson, liderul singurei familii politice verticale, cea liberală.

E o ipocrizie scandaloasă ca liderii PPE să vorbească de „interesele oculte” ale USL, tocmai ei, aşii sforilor oculte. Hoţii strigă hoţii!

E absolut un scandal scrisoarea liderilor PPE, Daul şi Martens – devenit o matroană a unui stabiliment de famiglie. În acea scrisoare ei cer liderilor USL să accepte „victoria” lui Băsescu, faptul că „referendumul a eşuat”. OUTRAGEOUS e termenul! Revoltător de scandalos. Strigător la cer de IMPERTINENT. Din partea unei famiglii politice agonice, aproape la fel de agonice precum Băsescu şi PD-L în România. Citiţi. Şi huiduiţi aici:

Am luat notă de eşecul referendumului de demitere a preşedintelui României, Traian Băsescu. Trebuie să se pună capăt instabilităţii politice declanşată de tentativa de destituire a şefului statului. Acţiunile politice iresponsabile nu se regăsesc în UE şi nu sunt tolerate de instituţiile europene şi de comunitatea democratic internaţională„, afirmă cei doi lideri ai PPE, într-un comunicat de presă transmis luni MEDIAFAX.

Guvernul trebuie să implementeze toate măsurile solicitate de Comisia Europeană în privinţa respectării statului de drept şi a independenţei sistemului judiciar. De asemenea, Guvernul trebuie să continue să implementeze, fără întârziere sau ocolişuri, angajamentele făcute către partenerii internaţionali ai României, incluzând şi FMI. România are nevoie de reforme care să fie în linie cu celelalte ţări europene, nu de înţelegeri oculte semnate de preşedinţii partidelor Socialist şi Liberal. Românii merită să traiască în baza standardelor europene, nu împinşi de agendele paralele ale politicienilor USL„.

O sectă politică pseudo-europeană, de fapt, mafiotă şi tribală, dă lecţii guvernanţilor României, care reprezintă peste 60% din voinţa poporului român.

Această sectă obraznică numită PPE se pronunţă înainte de autorităţile române în drept, asupra cărora fac astfel presiuni inacceptabile pentru un stat suveran, a cărui UNICĂ LIMITARE de suveranitate este aceea a oricărei aderări la o asociaţie. De tip european. Fiindcă altfel NATO nu prevede nici o cedare de suveranitate, dimpotrivă, principiul fundamnetal al Aliaţilor este articolul 5, One 4 All and All 4 one, de aceea a şi declarat preşedintele interimar Antonescu faptul că apartenenţa României la NATO e prioritară, urmând apartenenţa la Uniunea Europeană, dar de pe poziţii de egalitate decizională şi demnitate partenerială. I-a deranjat la maximum, dar observaţi că n-au bărbăţia să-i reproşeze nimic direct preşedintelui Antonescu, impactul aruncându-l în cârca premierului Ponta. Ca să-i îndoaie coloana, mai ales că amicii şi colegii din PES ţin să-şi proclame numele de Partid al Eşecului Socialist, în loc să-şi susţină decisiv un partid-frate şi pe aliaţii lui liberali, în aşa fel încât să elibereze România de regimul Băsescu, iar la toamnă USL să câştige zdrobitor, încât să schimbe raportul de forţe din Parlamentul European, implicit, din Comisie şi Consiliu.

Deci, domnilor Martens şi Daul, CUM VĂ PERMITEŢI? Dacă ar fi să apăraţi principiile şi valorile europene, atunci l-aţi fi exclus pe Orban Viktor când a luat măsuri represive, dicatatoriale în Ungaria, dar aţi preferat să-l aplaudaţi 5 minute în picioare, cum bine v-a amintit Lordul Watson, la fel cum aţi aplaudat şi scamatoriile legislative de intervenţie brutală în actul judiciar în interes propriu şi în văzul lumii prestate de simpaticul Berlusconi. Ca să nu mai vorbesc şi de bănoasa „filieră spaniolo-portugheză”. Şi dacă ar fi să apăraţi principiile şi valorile europene – pe care, de fapt, le încălcaţi brutal prin însăşi atitudinea discreţionară inacceptabilă faţă de Guvernul unei ţări membre a UE – atunci aţi fi luat atitudine faţă de scandaloasa intervenţie a premierului Ungariei, Orban Viktor, oficial, în favoarea preşedintelui suspendat Băsescu, somând cetăţenii români de etnie maghiară să nu se prezinte la referendum.

Dar nu, dv. vi se pare normală boicotarea unui drept fundamental, dreptul la alegere, participarea la referendum. Şi vi se pare eşuat un referendum în care imensa majoritate a poporului român, în jur de 8 milioane, l-au demis pe preşedintele suspendat. Pe cine mai reprezintă? Interesele oculte de la Bruxelles? Poporul român îl detestă şi ştiţi prea bine, referendumul e pe deplin grăitor. Trebuie să negi realitatea şi să o întorci pe dos şi să fii orbit de interese oculte ca să nu vezi.

7,5 milioane de cetăţeni s-au pronunţat pentru demiterea unui preşedinte care fusese ales cu aproape 5,3 milioane. Ce legitimitate mai are? Evident că ZERO. E delegitimat, demis. În orice democraţie consolidată când iei 0,9-8 milioane într-un referendum îţi dai demisia, nu mai aştepţi să fii demis.

Şi domnilor, ce victorie e aceea când te bate poporul? Când îţi cere să pleci, iar tu te prevalezi de cei absenţi şi de morţii de pe listele electorale?

Au habar domnii de la PPE că la locale USL a primit 4,5 milioane de voturi, iar la referendum au votat 3 milioane în plus? Sigur că domnii ştiu şi tocmai asta-i panica lor. Că pierd un preşedinte de paie şi o ţară subalternă.

Am rugămintea către domnul preşedinte Emil Constantinescu şi către domnul Victor Ciorbea să-şi pună prestigiul şi credibilitatea internaţionale în interesul României şi să le scrie liderilor PPE o scrisoare în care să restabilească realitatea.

Un mort politic vizibil deraiat psihic, l-am numit pe Băsescu, nu şi-ar permite să ameninţe şi să-şi închipuie că se mai poate întoarce la Cotroceni fără nici o legitimitate. Nu şi-ar permite să-i ameninţe cu justiţia pe „autorii loviturii de stat eşuate prin referendum”, dacă n-ar avea în spate interesele oculte(i) de la PPE.

PPE vrea aşa, scenariul negru pe care i l-am schiţat premierului Ponta aseară, în postarea anterioară. Să revină Băsescu, să reprime în sânge opoziţia şi populaţia, să dea jos guvernul Ponta, să-l repună pe securistul MRU, USL să piardă tot capitalul uriaş câştigat până acum, iar România să fie condusă în continuare de vechiul aparat securisto-comunist, care, pentru propriile-i interese de putere şi avere, pune  România pe tava intereselor străine. Oculte.

Iar ipocriţii de la PPE folosesc termenul la adresa guvernanţilor României.

Decembrie 1989 şi votul meu la referendum mi-au dat dreptul de a huidui. Tot dispreţul meu faţă de liderii PPE cu asemena atitudini inacceptabile.

JOS LABELE DE PE ROMÂNIA!

80 răspunsuri to “SOMAŢIE SCANDALOASĂ, IMPERTINENTĂ, INACCEPTABILĂ, A LIDERILOR PPE, O NOUĂ INTERVENŢIE DE TIP SOVIETIC ASUPRA ROMÂNIEI”

 1. Virgil Ilie Says:

  Deh , Roxi , de cind tot spui io sa ne bagam in ea de Iuropa !!!
  Vrem Iuropa ?
  Na Iuropa !
  Iata inca un indiciu convergent …

 2. Virgil Ilie Says:

  Devine din ce in ce mai limpede ca eliminarea lui Antonescu a fost tinta acestei mirsave operatiuni .

 3. Așteptăm la mijlocul verii | Teologie pentru azi Says:

  […] „Această sectă obraznică numită PPE se pronunţă înainte de autorităţile române în drept, asupra cărora fac astfel presiuni inacceptabile pentru un stat suveran, a cărei UNICĂ LIMITARE de suveranitate este aceea a oricărei aderări la o asociaţie. De tip european. Fiindcă altfel NATO nu prevede nici o cedare de suveranitate, dimpotrivă, principiul fundamnetal al Aliaţilor este articolul 5, One 4 All and All 4 one, de aceea a şi declarat preşedintele interimar Antonescu faptul că apartenenţa României la NATO e prioritară, urmând apartenenţa la Uniunea Europeană, dar de pe poziţii de egalitate decizională şi demnitate partenerială”. […]

 4. Last Says:

  lasa-le draq de conspiratii virgile, ai zis-o o data, nu mai repeta.

  Idiotii din PPE au interesul lor de clan si nu numai. Daca oligofrenul basescu le-a facut ceva promisiuni, ii intereseaza mentinerea coloniei Romania in sfera lor de influenta politic-economica.

 5. SOMAŢIE SCANDALOASĂ, IMPERTINENTĂ, INACCEPTABILĂ, A LIDERILOR PPE, O NOUĂ INTERVENŢIE DE TIP SOVIETIC ASUPRA ROMÂNIEI » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 31 July 2012 – Blog « Situatia politica descurajeaza investitiile in retail […]

 6. Roxana Iordache Says:

  @Last. Nu e vorba de promisiuni, nu cunoşti famiglia. Sunt într-adevăr interese de clan, crâncene. Dar şi Virgil are dreptate. Oricum, depinde de noi.

 7. Virgil Ilie Says:

  Bina ma Last , pai daca cum zici tu , acunci asta ce sula mea e , daca conspiratie nu e ?!
  Cind clamam la vedere demacratia si tragem presuri pe dedesubt nu se cheama conspiratie ?!…
  Sau ii zicem democratie aplicata ?!
  Este o conspiratie abjecta a marii finante jidovesti pe spinarea poporului roman de mina cu vinzatori de Neam si Tara din interior .

 8. Alin Says:

  Referitor la referendum, CCR a respins proiectul de lege in care pdl solicita ca presedintele sa fie demis cu 9 mil de voturi impotriva, ar fi absolut ilogic ca referendumul sa nu fie validat, pentru ca daca nu se valideaza, CCR isi va contrazice propria decizie.

 9. J o h n s o n Says:

  PP ma gandesc ca ar putea insemna ” Pielea ăleia „…” E ” ar putea insemna Europa deci ne cam dam seama despre cine vorbim….

  Boicotacii au inceput sa simta cam ce li se pregateste si umbla cu palmele la spate acoperindu-si panicati rozeta presupus virgină

 10. Last Says:

  Daca e sa dam in boala conspiratiilor:

  interesul PPE este ca Romania sa ajunga in sfera de influenta a Rusiei, pentru ca Putin are jocuri ascunse cu liderii PPE, legate de energie, resurse, agreate de fapt de mai-marii Europei care la randul lor sunt mana-in-mana cu … China (Europa cedeaza unele zone influentei rusesti, rusii dau energie si resurse care …ajung in China iar Europa se pozitioneaza mai bine in relatia cu SUA, avand influenta masiva in Asia via China).

  Adevarul e mai simplu: avem o gasca de hoti si mafioti care se agata de putere (folositi si de unele creiere imbacsite din Europa care au supt la tzatza corectitudinii politice)

 11. Virgil Ilie Says:

  In fine , nush unde dracu se va ajunge , dar un lucrusor e clar ca lumina zilei .
  Si il spun io care am si fost singurul critic de buna credinta al lui Antonescu aici .
  Prea si-a virit capul in latz fara sa caste ochii la consecinte , dar asta nu inseamna ca acuma tre sa ii si luam capul .
  Ce va urma ?!… Nush . Vom vedea .
  Vazind si facind . Din mers . Ca planuri amanuntie cum am tot spus si cerut de m-ati spurcat cu injuraturi si calificative de basist , nu au vrut nataraii sa faca .
  Ce sa ne mai lungim acuma , ca o mie de vorbe nu fac cit o para chioara …
  Chestia e ca :

  NU TREBUIE SUB NICIO FORMA CA ANTONESCU SA DEMISIONEZE DIN FUNCTIA DE PRESEDINTE AL PNL SI SA SE RETRAGA DIN POLITICA .

 12. Ghita Bizonu' Says:

  Splendida nerusinarea ardeleneasca a vamesului Blaga! Givernul trebe sa guverneze nnu otr cele 7,4 milioane care au votat Da si si ptr cele 15 milioane care cica l=ar fi sustinut pe baselu!
  Da gasca blagiana ptr cine a guvernat ?! Ptr tot poporu ?!

  nesimtiti mai sunt pederastii. iar ardelenii ca de obicei sunt temeinici … si sa ne aducem aminte de bancu ala : „Doamne batranii au zis ca frumusetea e trecatoare!!!” Ca apropos de Blaba vamesu de Bihor … cica procuroru Paniat s-a defenestrat din cauza coruptiei miticilor … si se escamoteaza ca cazul incepuse din preacinstitul Bihor cu niste conrabanda petroliera

 13. Roxana Iordache Says:

  @Johnson. 😳 😆

 14. Virgil Ilie Says:

  In schimb Antonescu tre si el sa inteleaga ca a venit vremea sa se inconjoare de oameni de isprava si nu de tot felul de yesmeni de doua parale .
  Revenirea in prim planul politicii liberale , alaturi de Antonescu , ale unui Tariceanu si Orban este mai necesara ca orcind .
  Astia trei capi liberali tre sa se inchida intr-o camera si sa iasa frati de acolo cu toate probemele dintre ei sterse definiti si irevocabil .
  Asta daca partidul liberal mai vrea sa fie ceva si sa mai aibe un cuvint de spus .
  Ca daca nu …, nu .

 15. Anitra Puia Says:

  Prin acţiunea de boicotare a votului promovată de Băsescu&Co s-a încalcat acest punct din Declaratia Universala a Drepturilor Omului adoptata in unanimitate de Adunarea Generala a Natiunilor Unite in anul 1948.

  Articolul 21 al acestui document statueaza:

  „Voinţa poporului trebuie să constituie baza puterii de stat; aceasta voinţă trebuie să fie exprimată prin alegeri nefalsificate, care să aiba loc în mod periodic prin sufragiu universal, egal şi exprimat prin vot SECRET sau urmând o procedura echivalentă care să asigure libertatea votului.”

  Prin faptul că s-a instigat la boicotare şi s-a transmis mesajul că aceia care PARTICIPĂ la vot legitimează lovitura de stat acum autorităţile au listele de votare cu numele, CNP-ul şi semnătura noastră că am votat încălcându-se astfel prevederea de mai sus. Se ştiu acum NOMINAL cei care se opun regimului Băsescu. Pentru mine regimul Băsescu este unul MAFIOT. Poate CCR, Avocatul poporului găseşte că astfel VOTUL MEU NU MAI ESTE SECRET.

  Băsescu a declarat ieri „Românii nu au acceptat să valideze referendumul care avea ca obiectiv să ascundă sub o poleială de democrație lovitura de stat” şi „România a suferit daune imense financiare, de imagine ca urmare a loviturii de stat din 3-6 iulie. Cei care au participat la această lovitură de stat trebuie să răspundă în fața instituțiilor”.

  Ştiind faptul că Băsescu a avut zeci de declaraţii care se contraziceau una pe alta în ultimii ani şi ţinând cont de faptul că a revenit şi a menţionat că alegătorii care au participat la referendum nu pot fi traşi la răspundere daţi-mi voie să mă îndoiesc de afirmaţiile sale şi să mă simt ameninţat că am votat.

  Semnat, Anitra Puia, non-votant USL.

 16. Virgil Ilie Says:

  Corect Anitra Puia . Si bine zis !

 17. Un simpatizant poate neutentic ... Says:

  La viitoarele alegeri PPEul o va lua in mana profund ! Ii uraste lumea teribil ,si nu doar in Romania …Cat timp PPEul este la butoanele UE ,aceasta pentru mine nu este nimic altceva decat o adunatura condusa de niste politruci derbedei, ce nu au nimic de-a face cu „valorile europene” atat de des vehiculate si niciodata respectate.

  Abia astept sa vad daca in toamna se va mai organiza Congresul PPE in Romania … 🙂 Mai au curajul sa vina ?! O sa ii asteptam toti la aeroport si in toata sederea lor nu vor auzi altceva decat huiduieli !

  Hai baieti in Romania ,wellcome futu-va-n gura de japite PPEiste ce sunteti !

 18. Roxana Iordache Says:

  Virgile, Crin rămâne la Cotroceni. Voi chiar nu vedeţi că vi se induce o stare de resemnare stupidă? Absolut fără nici o bază! Ei sunt terminaţi, zero! Noi avem totul. Doar nu crezi că mai cedează acum USL ceva? Nu de alta, dar un singur lucru dacă ar ceda, reacţia e de domino. Ponta ştie că e pa singur.

  Crin rămâne la Cotroceni. Practic, el a primit, implicit, aproape 8 milioane de voturi, pentru că oamenii au răspuns chemării lui, unui pariu total, pe care nimeni nu l-a făcut vreodată în România.

  Şi mai termină cu asntievreismele tâmpite. Evreul e evreu şi merită tot respectul şi chiar dragostea noastră – vezi Niels, ăsta-i mai român decât mulţi nativi. Şi jidanul e jidan, vorba tatălului lui Nicolae Steinhardt, când l-a trimis la puşcărie să nu fie jigan căcăcios şi să-şi trădeze prietenii. Ăsta e un evreu care se află acum la dreapta Tatălui, n-am nici un dubiu.

  Terminaţi cu rasismele tâmpite, că în grupurile-alea de decizie ocultă sunt şi destui creştini. Adică, botezaţi. Adică, hai să terminăm cu teoria conspiraţiei şi să ne vedem de ale noastre, cum contracarăm PRACTICA conspiraţiei, asta e problema. Că nu mai e teorie, e practică. :mrgreen:

  Am mai spus că România e în situaţia de la cedarea Basarabiei şi a Ardealului. Fără luptă. De unde consecinţele de zeci de ani, pe care le suportăm până în ziua de azi.

  Deci, la luptă, USL! Şi victorie! Mereu în istorie când îi punem în faţa faptului împlinit prin voinţă naţională ei recunosc.

 19. Roxana Iordache Says:

  Simpaticule, votez. Cu braţul ăla drept al lui Crin, în lumină! 😆

  Să vezi ce mi-am căutat-o, pe chestia-asta! 😆

 20. Roxana Iordache Says:

  @Anitra Puia. Deci, înţeleg că n-ai fost la vot, la locale. Crezi că un absenteist are dreptul să combată absenteismul? 😉

 21. Roxana Iordache Says:

  Virgile, mă leşi cu prostiile-astea? Crin rămâne la Cotroceni, pricepe odată. Gata. PNL ori îl urmează de la distanţă, ori redevine un partiduleţ la remorca altora.

 22. J o h n s o n Says:

  Crin se va retrage din viata politica undeva in Dealul Cotrocenilor …

 23. Anitra Puia Says:

  @ Roxana Iordache, am fost la locale, am şi scris aici la tine cu cine am votat, nu cu USL, nu cu PP-DD, poate găseşti după nume postarea mea. Deci…

 24. adriana popa Says:

  Roxana

  CRIN este obligat de noi cei 7,5 milioane sa RAMANA la 3coceni.

  Obligatoriu sa renunte la ION RUS .

 25. Virgil Ilie Says:

  Roxana , ce am zis io sa nu ramina la Cotroceni ?!…
  Ai inebunit ?
  Apoi , nu de evrei ziceam aici , fata de care io am toata stima si respectul , altminteri cuvenite si meritate la greu , ci despre jidani .
  Ceea ce , ma rog frumos , nu e tot un drac , n’asa ?
  Sau e ?:::
  Ca vezi tu , io ma cam incurc aici …
  Oricum , cind zic de rau , tu citeste nu evrei ci jidani , cind zic de bine …
  Las’ ca mai bine nu zic de bine sa nu te incurci si tu …

 26. Roxana Iordache Says:

  @Johnson. Te iubesc la infinit! E cea mai tare zicere a anului, una din cele mai tari ever! Cred că te citez, te spun lui Crin! Să vadă. Te dau pe prima pagină. 😆

  Virgile, stai liniştit, că nu mă încurc. Rămâne aşa, dacă ai ceva de zis de jidani, de fiecare dată faci în final precizarea că ai toată stima şi respectul pentru evrei. S-a făcut? 🙂

  @Anitra Puia. Hai, măi dragă, că am glumit. Vrei, totuşi, să repeţi cu cine ai votat?

 27. Roxana Iordache Says:

  @Adriana Popa. Absolut corect. Crin e legitimat fabulos în acest moment. Băsescu e o băşică dezumflată. 🙂

 28. J o h n s o n Says:

  😳

 29. Roxana Iordache Says:

  Am o idee, Băsescu, la brutărie! Timoşenko stă acolo de cât timp? Şi se tot jelesc ăştia de la PPE fără să o poată scoate sau să influenţeze politica Ucrainei. Ce ziceţi, vă băgaţi? 😆

 30. J o h n s o n Says:

  @Roxana Stiu ca nu-ti place Stelica(nu stiu de ce anume) dar am sa pun editorialul asta sa-l citeasca lumea mai ales ca este chiar pe subiect :

  http://www.stelian-tanase.ro/lifestyle/cacealmaua-cu-cvorumul/

 31. Roxana Iordache Says:

  @Johnson. 🙂

  Şi ce tupeu are Blaga, cică un singur lucru trebuie luat în seamă, voinţa poporului. Exact! Gura păcătosului.

 32. Roxana Iordache Says:

  @Johnson. Simpatia e reciprocă. Se întâmplă, asta-i viaţa. 🙂 Oricum, nu spun de ce. Nu antipatia lui e motivul principal.

 33. J o h n s o n Says:

  🙄 Aha ….

 34. Radu Humor Says:

  Din păcate în unele ziare germane (FAZ, Bild Zeitung) au început să apară articole dictate de una ca Macovei sau ca MRU, lipsind cu desăvârșire cealaltă parte aflată în conflict !
  Nici nu mai miră pe nimeni, deoarece presa germană a fost acaparată pe nesimțite și cu nesimțire de aceași mercenari roșcați și perciunați care operează și în România și peste tot în lume unde nu li se dă peste mână.
  Încet-încet nemții încep să gândească după cum sunt ghidați de cei care se răzbună crunt pe urmașii celor care le-au produs înaintașilor lor acele nedreptăți.
  După ce le-au luat și o groază de despăgubiri, ajung să-i facă să joace la ei acasă, după cum le cântă ei !
  Nu mai e mult până când celebra “Deutchland uber alles” va fi înlocuită cu “Judich…” , cel puțin în prima parte.
  Și în sloganuri, nu doar în realitate
  P.S.
  Interesant mi se pare că părerile editorialiștilor germani se aseamănă întrutotul cu unele din cele exprimate și pe unele bloguri de pe aici !
  Sau poate o fi invers …

 35. Un simpatizant poate neutentic ... Says:

  Bun ,Patapievici isi da demisia impreuna cu toata conducerea ICR .

  Sper ca Basescu sa ia aminte si sa urmeze calea telectualilor lui de cur(te) …

 36. Last Says:

  Cand se clarifica apele si Crin ramane la butoane, ar trebui inceput brusc si brutal cu eliminarea ofiterilor acoperiti din politica. Desigur, retrasi de servicii, nu deconspirati. Retrasi si aia din presa.

 37. johndoe Says:

  Cred ca s-a acumulat atata ura, incat, daca se va invalida referendummul, ura asta se va revarsa prin gesturi extreme la adresa PDL, ceea ce e de evitat.

 38. stoloboc Says:

  Stiti cine sunt singurii care ne ajuta in acest moment prin comentariile din massmedia lor ? Rusii . Desigur ca au si ei niscaiva interese. Dar atunci cand idiotii si onanistii din fruntea UE iti dau cu flit, desigur ca este binevenit si sprijinul rusilor. Sa fie primit , vorba aia !!

 39. stoloboc Says:

  Fosilele din CCR s-au intalnit. Cine risca un pronostic asupra deciziei ??!

 40. Last Says:

  pai nu decid asupra referendumului fara a avea decizia BEC. S-au pronuntat despre ICR: mutarea la senat e ok, patapievici s-a demis.

 41. stoloboc Says:

  Aha. Scuze. Mersi . Sunt afara si prind A3 pe internet cu intermitente !

 42. Last Says:

  @stoloboc

  adevarul este ca idiotii UE s-au comportat mizerabil. Normal ca rusii speculeaza si in ceea ce zic au si dreptate. Oricum euroscepticismul va lua amploare printre romani dupa reactiile decerebratilor UE.

 43. stoloboc Says:

  Pe nemernicii aia doi PPE-isti din fruntea UE ii fute la creier lupta politica din Romanica. si nu sula asta care li se va infige in curand in basanau !

  Previziunea ŞOCANTĂ a lui Nouriel Roubini: „Zona euro mai are între trei şi şase luni”

  http://www.jurnalul.ro/economia/nouriel-roubini-prabusire-euro-619757.htm

 44. stoloboc Says:

  Alti labagii care incearca sa-si spele dupa fata hardaul de rahat aruncat de Basescu :

  Financial Times
  Băsescu ar trebui să reflecteze la ceea ce l-a făcut atât de nepopular

  http://www.cotidianul.ro/basescu-ar-trebui-sa-reflecteze-la-ceea-ce-l-a-facut-atat-de-nepopular-190089/

 45. olimpiu65 Says:

  nimeni din nucleul dur al USL nu este resemnat. si mai mult semnalam ieri ca multi cetateni care pana acum nu erau uslisti, cer imperativ USL sa lupte pana la capat cu caracatita basista. NU ACCEPTAM INTOARCEREA LUI TB LA COTROCENI!!!!
  PPE??? ma pish pe freza lor, pe interesele lor. au pierdut influenta in Romania..ist vorbei frau Merkel!!!

 46. stoloboc Says:

  Cred ca intr-un regim comunist, Basescu l-ar fi depasit categoric pe Ceausescu la rele ! El acuma face atatea, dar intr-un regim totalitar ?!
  Omu’ insemnat….

 47. stoloboc Says:

  Pentru a declara referendumul valid sau nu, ce cifra de alegatori va lua in considerare CCR ? Cea comunicata de MAI-ul lui Rus sau cifrele recesamantului asa cum se mentioneaza in documentul ala al INS prezentat la A3 ?!?

 48. Crina Says:

  Vredeti ca indraznea CCR sa scoata ICR de la presedentie daca se intorcea base?
  Poate ne face CCR o surpriza placuta/
  Sa nu vasuparati pe mine : SPERANTA MOARE ULTIMA

 49. Crina Says:

  oops.: CREDETI

 50. Last Says:

  Pai daca USL le baga sub nas si INS-ul, nu au ce face si vor decide (daca e prea tarziu, daca e oficial, daca e ok etc).

  Partea interesanta este aia cu cele doua treimi cu care se valideaza sau se invalideaza referendumul. Daca ramane in coada de peste trece la Parlament. Sper ca de data asta sa fie complet ignorate vocile cretinoizilor europeni care ar vrea sa faca presiuni spre ramanerea caricaturii oligofrene basiste la cotroceni.

 51. Un simpatizant poate neutentic ... Says:

  „Pentru a declara referendumul valid sau nu, ce cifra de alegatori va lua in considerare CCR ?”
  ______________________________________
  @Stoloboc

  Pe cea mai mare,normal :mrgreen: .Poate gasesc chiar gasesc niste justificari constitutionale 😎 sa o inmulteasca cu 3 sau cu 4, ca sa fie siguri ca nu le pica dictatorul ….

 52. Last Says:

  lol …se plange Blejnar la tv ca Ponta face presiuni asupra procurorilor ca sa fie insfacat ! ce nenorocit …

 53. Un simpatizant poate neutentic ... Says:

  „Poate ne face CCR o surpriza placuta.
  Sa nu va suparati pe mine : SPERANTA MOARE ULTIMA”
  _____________________________________________
  @Crina

  Nu sunt motive sa se supere cineva pe tine ,ba mai mult,mie imi plac oamenii optimisti 🙂 .Doar sa imi promiti ca nu vei plange cand iti vei vedea sperantele spulberate … 😎

  Cum puteti oare avea sperante de la CCR cand tocmai din cauza lor avem la referendum un prag electoral, fara de care Basescu era acum istorie ?… 🙂

 54. Crina Says:

  AU INCEPUT SA PUNA IN APLICARE CE I-A INVATAT TATICUL BASESCU

  IAR DISCREDITEAZA ASTA ROMANIA

  AI DRACULUI HOTI

 55. stoloboc Says:

  Vad ca idiotul asta inca nu a inteles ca aparitiile publice sau declaratiile sale nu fac bine USL ?!!

  http://www.cotidianul.ro/voiculescu-solicita-csm-sa-evalueze-prejudiciile-aduse-justitiei-de-unele-declaratii-ale-lui-basescu-190104/

 56. Roxana Iordache Says:

  Mulţumesc pentru comentarii – Olimpiu, aşa te vreau! 😉

 57. J o h n s o n Says:

  Zegrean e si el om i-o fi placand roba de la CCR si poate se uita mai atent la viitor decat la pretenii din trecut….Oricum dosarul cred ca-i este in biroul de la Cotroceni pe care Crin zice ca nu la deschis cu cheia 😉

 58. adrian Says:

  Watson nu e singurul:

 59. Un simpatizant poate neutentic ... Says:

  Adevarul este ca filmul postat de Adrian este superb ! 🙂

 60. stoloboc Says:

  Tanti Merkel va fi nevoita sa-si puna niste pampers in curand ! Pe aceasta madama o futea la cap situatia din RO si nu de la ea de acasa !

  The steep erosion in domestic support for Merkel UNDERMINES her chance of winning a third term in a 2013 federal election.

  http://www.eutimes.net/2012/07/merkel-loses-support-on-handling-of-debt-crisis/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+TheEuropeanUnionTimes+%28The+European+Union+Times%29

  Uitati-va la poza ! Sper ca nimeni sa nu-i planga de mila !

 61. stoloboc Says:

  „Românii nu pot alcătui un popor pentru că valorează cât o turmă: după grămadă, la semnul fierului roşu.”

  Nenorocitul de alogen care a vomitat aceste cuvinte despre noi pleaca de la conducerea IRC. Impreuna cu toti lacheii basescieni !

 62. Virgil Ilie Says:

  Cea ca diseara pe la 19 trecute fix , iese Antonescu cu oarece declaratii … la Cotroceni .
  Asta e un semnal bun .
  Ca face declaratiile de la Cotroceni , vreau sa zic …
  Pina atunci vorbim discutii .

 63. Virgil Ilie Says:

  Ce putem spune e ca in sfirsit liberalii incep sa caste ochii la domnul Rus .
  Neispravitul despre care spuneam ca s-a aflat in treaba grabinud-se , fara sa i-o ceara nimeni , sa anunte cifra de 18,5 milioane de electori , ba mai mult sa trinteasca programul de la 7 la 20 al sectiior de votare …
  In plus sa nu uitam ca politia supusa domnului Rus a dat dovada de un exces de zel excesiv , a monitorizat , oprit si controloat in ziua referendumului absolut toate mijloacele de transport in comun , incepind cu microbuzele si chiar masinile care transportau mai mult de patru persoane si pina la autobuzele aflate in circuit pe curse regulate gen RATA , n’asa ?
  Asta am vazut-o cu ochii mei .
  Nu mai pun la socoteala rezultatele din fieful grupului de la Cluj si in special pe cele din judetul de origine al domnului Rus , Cluj …
  In fine , demisiile lui Fenechiu si Adomnitei acolo bat , spre demisia lui Rus …
  Din pacate in urma cu exact doua minute domnul Ponta iesise cu declaratii de felicitare taman la adresa politiei domnului Rus , si deci , implicit a domnului Rus .
  Inca vreau sa cred , imi impun fortat , ca domnul Ponta nu e partas la tarasenie , ca despre domnul Rus , bag mina in foc ca e .
  Astept cu mare nerabdare decaratiile lui Antonescu .

  PS

  Inca nu-s lamurit cine i-a dat asigurari domnului Antonescu ca la referendum se vor prezenta peste 9,5 milioane de romani de l-a facut sa revina la traznaia cu iesitul din politica .

 64. Roxana Iordache Says:

  @Johnson. Să-ţi reamintesc o scenă din „Cel mai iubit dintre pământeni”. Cică, vine Nicoleta cu sticla, să se cinstească cu Petrini. Şi el o întreabă, bine, dar cu ce o desfacem? Şi ea îi răspunde … cu … 😳

 65. Donkeypapuas Says:

  @Virgil Ilie

  Este vorba de EuroReich aici. Nici vorbă de Europa. Dacă ar fi trăit De Gaulle ar fi retras în secunda următoare Franţa din UE.

  Oricum, nemţălăii (indiferent de ţara sub care se prezintă) acţionează în acelaşi stil arogant cum au mai făcut-o în istorie. Pentru că nu învaţă nimic din lecţiile trecutului. Acum li s-a sculat trufia şi la Olimpiadă unde au început să fure în mod ruşinos.

 66. Julia Says:

  Asa patesc mereu in virtual: cum mi se pare un personaj mai rasarit cu care rimez in pareri cum primesc o lovitura in moalele capului:
  virgil uraste poporul evreiesc, atitudine care dupa parerea mea e una dintre cele mai blestemate tare ale populatiei de pe Terra. 

 67. tudorvisanmiu Says:

  […] Doamnei Roxana Iordache, care, în acest moment, critică, în spiritul domnului Antonescu, Partidul Poporului European ori Consiliul Europei, pentru “grija excesivă” ce o poartă României, îi voi răspunde […]

 68. Virgil Ilie Says:

  Julia , gresesti amarnic .
  Nu urasc pe nimeni , si implicit , nici poporul evreiesc .
  Sunt roman si sunt nationalist .
  Apreciez si sustin sionistii evrei , dar nu ma pot impaca cu internationalistii jidani .

 69. Radu Humor Says:

  CCR trebuie să înțeleagă că nu s-a schimbat nici o regulă în timpul jocului așa cum se screme Băsescu să-i facă să creadă !
  Cvorumul reprezintă tot 50%+1 din numărul, acum real, al alegătorilor !
  Greșeala lui Dobre sau Rus este aceea că au luat de bune cifrele pe care le lăsase Boc !
  Nu poți să nu ții cont de niște cifre reale , pe motiv că inițial s-au anunțat greșit altele 🙄
  9 oameni nu pot să hotărască soarta unei țări oricât de bine intenționați ar fi ei, dacă reprezintă interese de grup !
  Și acest fapt ar trebui să li se explice obtuzilor de la UE, care pun botul numai la ceea ce secretă MM la menopauză, sau MRU la supărare.
  Marga trebuie să contracareze rapid acest avânt editorial din Germania, impunând în contra partidă și punctul de vedere al Guvernului Român !
  Chiar cu riscul de a face cunoscute felul în care este alcătuit acest CCR pe care nemții-l confundă cu Inalta lor Curte, care are cu adevărat experți în ale Justiției și oameni de o deosebită probitate morală și profesională.
  Cum s-ar spune joacă/judecă de plăcere, doar pentru a se menține în formă, la curent cu toate dedesubturile cazurilor.
  Dacă CCR nu va putea să-și asume o decizie clară (s-ar putea, și nu-i condamnă nimeni pentru asta), ar putea să-și decline competența și să ceară ajutorul unor instante europene !
  Odată făcut public, cazul Referendumului din România, cu siguranță va suscita un interes deosebit peste tot și asta este în interesul nostru pentru că alde Merkel sau Barosso n-ar mai putea susține fățiș pe unul ca Băsescu, fără să trezească suspiciuni de tot felul 😉

 70. Demisia lui Antonescu… « Daurel's Blog Says:

  […] Onoarea mea de blogger ma obliga sa dau sursa acestei minunate solutii; este  un comentariu de pe blogul Roxanei Iordache: […]

 71. Virgil Ilie Says:

  Si inca ceva Julia …
  Stii ce este US Federal Reserve , cum si cind a fost infiintata , cu ce scop , de catre cine , a cui este si cum functioneaza ?
  Iti dau un indiciu …
  Unul Rokefeller , care i-a si fost fondator a zis :
  „DATI-MI MONEDA UNEI NATIUNI SI NU MA INTERESEAZA CINE FACE LEGEA !”
  Au pe mina moneda Lumii , dolarul …
  Cauta de afla cite ceva despre istoria si ispravile acestei gasti jidanesti si dupa aia vezi cit ii poti iubi .
  Nu pe evrei , pe jidani .
  Iti mai dau un indiciu …
  Suntem in plina criza si banuiesc ca nu ar fi prea fericiti aceia care au provocat criza daca i-ai putea avea pe mina , n’asa?
  Joia negra , 1929 …
  Stii cine a decansat criza ?
  J P Morgan .
  Stii cine era privicepresedinte la J P Morgan .
  Jhon Prescot Bush . Adicatelea bunicutul domnului prezident George W . Bush .
  Ultima criza stii cine a declansat-o ?
  Acelasi J P Morgan din 1929 .
  Stii cine era presedintele Americii ?
  Ia sa vedem , ghicesti ?

 72. Zoe Says:

  Herbert Hoover

 73. Julia Says:

  Virgil, am inteles: nu urasti! Esti indignat la superlativ. Deci raminem de acord.
  Doar ca eu vad lucrurile din punctul de vedere al celor care nu pot face nimic impotriva alora care trag sforile decit sa fim cit putem de detasati de ‘turma’. Eu mi-am cumparat o casa aproape independenta de city (platesc doar curentul), nu am imprumuturi si nici datorii, traiesc din banii mei si pun ceva deoparte, si merg catre a trai din propriile resurse (gradina, animals). Cam atit pot face ca sa nu-I las sa ma inrobeasca, nici pe mine nici pe ai mei. In rest, Dumnezeu cu mila. Ajut si eu cit pot kind cred ca merita.

 74. Zoe Says:

  Preşedintele suspendat Traian Băsescu l-a trimis pe premierul Victor Ponta să ceară explicații de la propriul ministru de interne, Ioan Rus pentru faptul că referendumul s-a organizat ținându-se cont de datele vechiului recensământ și nu de cel de anul trecut

 75. Anitra Puia Says:

  @ Roxana Iordache, gata, am revenit de la plimbare.

  Vez aici: https://roxanaiordache.wordpress.com/2012/06/10/ziua-in-care-pd-l-si-o-ia-la-temelie-va-urma/

 76. Centrul de Putere Ocult al Lumii | tudorvisanmiu Says:

  […] Comentarii pe blogul Roxanei Iordache: […]

 77. Ghita Bizonu' Says:

  mda insa clovnii nostri nu au coloana vertebrala …. ca se caca pe ei ca sa nu fie considerati nationalisti …
  Daca ar avea cat de cat ceva pe acolo care sa semene a mandrie , a ce vreti voi ar rapsunde cu un ba p’a ma-ti de poponar!!!
  Adica ceva in genul : Noi dam UE mai mult decat primim . bnanii contribuabiluluii roman sunt rispiti pter asistenta grecilor, portughezilor si beneficiile bancilor austriece. Noi silim pe cetatenii nostri la austeritate si functionarimea bruxeloaza este platita intr-un mod nerusinat avand privilegii nerusinate si in plus risipeste si delapideaza! Cerem imedait audit ptr chletuielile extrevagante ale adtiei bruixeloaze. In aceste conditiiintelegem sa urman exemplul UK si sa renociem participatia noasstra la bugetul UE !!!!!

  Idem , daca am avea sefi cu coloana vertbebrala si cap ii trimiteam lu Hilary of White Watter ca ii cerem 2 cestii : una sa il retraga pe Gatiima-si si doi un ajutor miliatra cm la nivelul grecesc si ca in prima faza am dori vreo 12 F18 Superhornet noi! Cu agrementari ca cheltuielile fiind mari si bani putini nu prea ne permitem si ca din cuza asta si participarea treupelor rppmane s-ar putea … restrange !!! Cred ca ptr a amana discutia pct 2 ambasadorul ar fi inlocuit rapid da rapid…

 78. Ghita Bizonu' Says:

  Zoe

  cel mai bine nu il punea ministru l;a interne … Ca Rus e din grupul de la Cluj. De nu stii grupul de la Slij este grupu PDL din PSD Ardeal.

 79. Ghita Bizonu' Says:

  Nu draga astia sunt Poponari Papistasi ei Eretici.
  Si mai afla ca catolicii au asa un dinte impotriva noastra ca suntem prtodcosi. ma rog nu indeaznesc fata de greci sau rusi .. da cu noi merge!!

 80. Ghita Bizonu' Says:

  stoloboc

  nu stiu daca rusii ne auta sau nu. Ei prezinta o opinie. Atat.
  Insa se lasa cu urmair dragute : „nu ma sterg la fund fiindca Vocea Rusiei a recoamdnat romanilor s afoloseasca hartie igienica!”
  Sau ca Hrene ei „vor sa ne invrajbeaca cu ungurii” Deocamdat vaz cu Victkataor ne-o trahe. Acu intrebarea este „merita sa stau capra numa ca rusu rade de mine?”
  Apropos circula o vorba urata da urata. Cica s-a ajuns la Dictatul de la Viena fiindca amiralul Horthy avea co0ntacte cu Stalin : „voi ungurii luati Ardealul ca el al vostu noi ne multumim cu restu” .. Restu adica petrolul de la Ploesti … Despre importanta lui meri matale aici : http://vremea.forumgratuit.ro/f7-istoria-dupa-bizonu
  Incepe de jos de la inainte de a incepe.
  Sau lasi pana la we poa fi o lectura destul de amuzanta …

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: