CRIN ANTONESCU: ÎN FOND, TRAIAN BĂSESCU A FOST DEMIS. ÎN PLANUL LEGITIMITĂŢII, NU MAI ESTE ŞI NU MAI POATE FI NICIODATĂ PREŞEDINTELE ŢĂRII. TREBUIA SĂ DEMISIONEZE

În termeni de legitimitate, Traian Băsescu a fost demis. În termeni de legalitate, aşteptăm şi respectăm verdictul Curţii Constituţionale, a declarat Crin Antonescu, la o conferinţă de presă prezidenţială.

5,2 milioane de cetăţeni l-au ales, 7,5 milioane au spus că trebuie să plece.

Acestor 8,5 milioane de cetăţeni participanţi la referendum le mulţumesc încă o dată.

Nu ştim care vor fi cifrele pe care CCR le va lua în calcul. Ştim sigur că 8,5 milioane de cetăţeni sunt reali – şi-au exprimat clar şi fără dubii voinţa. Nu sunt dubii în legătură cu ei, aşa cum sunt în legătură cu cei din scripte, acolo nu ştim nici măcar dacă unii mai sunt în viaţă.

Rezultatul votului înseamnă viaţă. Restul e birocraţie.

Curtea Constituţională are de luat o decizie foarte grea. Indiferent care va fi rezultatul, nu trebuie să o culpabilizăm. Curtea va trebui să ţină seama de mai multe lucruri, pentru care nu este de vină.

Sper că decizia Curţii va da întâietate unor realităţi, în faţa unor hârtii, unor oameni în carne şi oase, în faţa unor aritmetici.

CCR are o povară uriaşă pe umeri şi n-ar fi trebuit s-o aibă. De fapt, Traian Băsescu ar fi trebuit să demisioneze. Orice om politic care respectă democraţia ar fi luat-o.

Cei 8,5 milioane de cetăţeni au dat sens ideii de democraţie.

În planul legitimităţii, Traian Băsescu este demis, nu este şi nu mai poate fi niciodată preşedintele acestei ţări.

Aţi făcut ce trebuia pentru ţara noastră, pentru demnitatea ei, pentru credinţa ei în democraţie.

Sunt câteva idei din conferinţa de presă prezidenţială. Am să o redau integral în orele următoare.

Până atunci, mai reţinem o vorbă spusă în ultimul răspuns la întrebările jurnaliştilor acreditaţi la Cotroceni, despre boicotac: Paiaţa lui Viktor Orban.

Ca să vindecăm bolile hepatice ale poporului român. Măcar noi, regăţenii. 😛

Comentariile vă aparţin.

UPDATE. A fost o conferinţă de presă lungă, deşi preşedintele Antonescu ar fi vrut să prindă cât mai mult din concursul olimpic de gimnastică feminină pe echipe. 🙂

54 răspunsuri to “CRIN ANTONESCU: ÎN FOND, TRAIAN BĂSESCU A FOST DEMIS. ÎN PLANUL LEGITIMITĂŢII, NU MAI ESTE ŞI NU MAI POATE FI NICIODATĂ PREŞEDINTELE ŢĂRII. TREBUIA SĂ DEMISIONEZE”

 1. Dawson Says:

  Saddam Hussein ███████████████ 100% Complete !
  Osama Bin Laden ███████████████ 100% Complete !
  Mu‘ammar Ghaddafi ███████████████ 100% Complete !
  Traian Basescu ███████████████▒▒ Se incarca…

 2. Diana Says:

  Imi pare rau, dar Ponta si Rus se ascund. Are dreptate Radu Tudor: dorm in papuci. Mi-e scarba de Rus. Are numai si numai meritul organizarii tehnice a referendumului. Politic, insa, este un mare jeg, ca si cel de la care ia lumina pentru a ne intuneca pe noi. Rus asta e un fel de exact ce nu poate fi total, asumat si afirmat: nici pesedist, nici pedelist, nici tehnocrat, nici politician. Alunecosii astia sunt cea mai mare molima.

 3. Marius Mina Says:

  ‎Radu Tudor : „Sunt surprins ca pina la aceasta ora Guvernul Romaniei nu a reactionat la cifrele reale puse la dispozitie de INS. „… surprinsi suntem toti, ramane sa ne dezamorseze Dl Ponta 😉

 4. Marius Mina Says:

  Rus sa plece inapoi la Toyota dealership, infectios caracter blat cu Basescu. de cand a vandut Clujul si-a pierdut orice urma de credibilitate

 5. CRIN ANTONESCU: ÎN FOND, TRAIAN BĂSESCU A FOST DEMIS » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 31 July 2012 – Blog « Situatia politica descurajeaza investitiile in retail […]

 6. Diana Says:

  Off-topic: vad ca raitaru tv se umple iar de basisti ordinari dupa ce vreo 2 saptamani se mai spalasera si ei. Forza antena3!

 7. Roxana Iordache Says:

  I-a zis lui Băsescu paiaţa lui Viktor Orban. 😛

 8. Diana Says:

  @Marius Mina: cea mai elocventa proba a blatului dintre kior si rus e faptul ca, in ultimele 2 zile, sceleratul suspendat a facut trimiteri repetate la datele de la MAI. Jos cu cartita de rus! Un ordinar, iar pontzelu un plod imbrobodit. Ponta sa ii linga sireturile lui Crin!

 9. Marius Mina Says:

  @diana, nu suntem nici orbi, nici surzi nici prostanaci 😉

  Rus trebuie trimis la pescuit , pe Somes. Si nu numai el …

 10. Diana Says:

  Nici ponta nu-i absolvit de suspiciuni. Dimpotriva! Vad ca azi a iesit sa ceara politicienilor, dar si kiorului (ca si cum n-ar sti ca sceleratul abia asteapta sa faca taman pe dos. de aceea mi se pare si penibil ca cineva sa ii mai ceara ceva, orice, public sau in particular kiorului. n-au vazut ca n-au cui??!!) Apoi, s-a grabit ca fata la maritat sa asigure UE ca decizia CCR va fi respectata cu sfintenie. Frate, ponta e din ce in ce mai contra celor 8 milioane de romani. Sper sa ma insel, dar nu pot sa uit ce a spus Mircea Badea mai prin primavara: „Ponta nu va avea niciodata, in aceasta viata, votul meu”. Ca vad ca cu rus a avut dreptate…

 11. olimpiu65 Says:

  Rus s-a pronuntat mai demult decretand cifra stupida de 18 miloane de alegatori. nu inteleg de ce-l mai tine PSD si Ponta in brate pe asta???
  oricum chiorul e varza!!!!

 12. Marius Mina Says:

  Nu pentru antepronuntarea pe cifre il acuz eu pe RUS, sunt alte elemente mult mai grave, sper ca le observati si voi astazi

 13. Diana Says:

  Ponta incepe si el sa dea semne de tradare. Nu se grabeste sa critice imixtiunile grosolane ale lui orban, dar a sarit azi de la guvern ca sa facem liniste toti (inclusiv kiorul, ca si cum asta ar tine vreodata cont de ce ii spune cineva, oricine. dar pontzelu n-a aflat inca asta, drept pentru care pare decontextualizat in atitudine) si sa asteptam cumintei cu freza aranjata si unghiile taiate decizia CCR. Mai mult, a scris la europa ca el va respecta si va lua si in brate ca sa pupe decizia CCR. Mi se pare prea mult pt loazele din ccr si si mai mult pentru ordinarii de la ue, in timp ce pentru noi e din ce in ce mai putin ceea ce face/spune.

 14. Marius Mina Says:

  baza ramane tot la Crin Antonescu , cine tradeaza se face praf in situatia asta .

 15. olimpiu65 Says:

  Ponta are semnale de la liderul socialistilor Swoboda sa mearga pe burta ca e apa mica si sa coabiteze, dar ii e frica de reactia cetatenilor altfel deja chiorul se lafaia in biroul lui sigilat
  de ce nu a trimis si datele INS si pozitia guvernului la CCR??

 16. Releniki Says:

  NU e nicio tradare, Sova a explicat aseara ca MI nu putea face nimic oficial cu listele alea.
  Ceea ce m-a intrigat, imediat dupa ce s-a introdus cvorum 50%+1 a fost de ce nu tureaza motoarele sa proceseze in regim urgenta rezultatele INS la recensamant. Sa miste ceva in sensul actualizarii numarului de cetateni cu drept de vot.

  Cred ca e doar indolenta romaneasca. Si cum si eu sufar de ea destul de des, nu pot sa arunc piatra prea tare. O arunc mai incetisor, o pietricica asa-n geam. Sa dea trezirea.

 17. Marius Mina Says:

  Eu nu mai inteleg nimic!
  Dl. Ponta isi reface teza de doctorat, recompunand-o prin scrisori, una dupa alta?
  Tocmai trimisese o scrisoare publica, prin care cerea tuturor partilor, implicate in lupta pentru referendum, sa se abtina de la orice comentariu pentru a nu face presiuni aupra Curtii Constitutionale.
  Acum, sincer vorbind, eu nu ma mai simt implicat in nici una dintre parti. Eu sunt unul dintre cei peste 7 milioane de romani care au votat DA. Deci, la fel ca ceilalti participanti la referendum, mai cu seama, vazandu-i pe unii veniti sa voteze, tarandu-se in carje sau cadre pentru invalizi, vazand indolenta si nesimtirea celor care aveau obligatia sa pregateasca din timp toate elementele tehnice ale calcularii corecte a participarii la vot, nu ma simt ca parte implicata in acest referendum. Ma simt, mai de graba, parte batjocorita, daca nu chiar parte futută a acestui referendum dar nu participanta, asa cum, de altfel, banuiesc ca se simt cei mai multi dintre cei care au luat in serios acest unic prilej de a scapa Romania de acest dezastru, aproape calamitate, pe nume Basescu.
  Si, acum, in aceasta adanca tacere, ceruta de dl. prim-ministru, aflam ca Luni domnia sa s-a trezit „vorbind in scris”, printr-o epistola, adresata lui Barroso, prin care il anunta pe acesta ca … Basescu se va intoarce la Cotroceni.
  Poftim??? Adica dl. prim-ministru a sugerat, de Luni, Curtii Constitutionale sa … „bage mare” la invalidarea referendumului pentru ca deja i-a „raportat” lui Barroso.
  Mi se pare mie sau cineva isi bate joc de milioane de romani si ceea ce mi se pare, in particular, la fel de grav, de Partidul National Liberal? @ (via George Serban )

 18. Releniki Says:

  INCETATI sa va faceti RAU!
  Vedeti numai balturi, numai tradari. Cum vreti sa va mearga BINE, bre???

  Ponta e stofa englezeasca de prim-ministru, va avea un viitor mare.

 19. Marius Mina Says:

  Ponta i-a scris lui Barroso: Guvernul României va respecta decizia CCR privind referendumul
  31 iul 2012, 19:55 | Mediafax

  Premierul Victor Ponta i-a scris preşedintelui Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, pentru a-l asigura că Guvernul român va respecta decizia Curţii Constituţionale privind referendumul.

  „Guvernul României va respecta decizia Curţii Constituţionale” privind referendumul, subliniază Ponta în scrisoarea care are data de luni.

  În scrisoare, Victor Ponta i-a transmis lui Barroso că „estimările publice evocă o participare la referendum cuprinsă între 48 şi 50%”.

  „Pare foarte clar acum că pragul de 50% nu a fost atins, deci domnul Băsescu va reveni la biroul său”, declarase Ponta luni, conform AFP

  Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.rtv.net/ponta-i-a-scris-lui-barroso-guvernul-romaniei-va-respecta-decizia-ccr-privind-referendumul_38239.html#ixzz22DqJqGYP

 20. Diana Says:

  Ce spune Ghimpele despre scrisoarea lui ponta:

  Într-o scrisoare datată luni, 30 iulie, premierul Victor Ponta i-a scris președintelui Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, că Executicul de la București va respecta decizia Curții Constituționale privitoare la referendum, indiferent de hotărârea magistraților.
  “Guvernul României va respecta decizia Curţii Constituţionale” privind referendumul, subliniază Ponta în scrisoarea trimisă lui Barroso.

  În același document oficial, premierul i-a transmis lui Barroso că “estimările publice evocă o participare la referendum cuprinsă între 48 şi 50%”.

  “Pare foarte clar acum că pragul de 50% nu a fost atins, deci domnul Băsescu va reveni la biroul său”, declarase Victor Ponta luni, conform AFP.

  Fratilor, sper ca voi cititi ce citesc si eu. Nu m-as mira ca pana la urma CCR sa faca ce trebuie, sau, macar sa iasa onorabil din clenci, iar surpriza cea mai mare sa vina dinspre apele feseniste ale PSD.

 21. maharajahuldekapurthala Says:

  Roxana, scuza-ma ca o spun pe sleau, stiu ca-l apreciezi mult pe Crin Antonescu, dar e un bou! CRIN ANTONESCU SI INTREGUL USL SUNT NISTE BOI!!! NU e admisibil sa incepi o „lovitura de stat” de asemenea proportii, sa adopti in Parlament o lege a referendumului care desfiinteaza cvorumul, sa schimbi sefii camerelor Parlamentului si avocatul poporului, sa dai sperante unui popor intreg, apoi, DINTR-O DATA, sa te dezumfli de frica Europei imbecile si sa apari, tu, presedintele interimar, si sa anunti ca vei promulga legea referendumului cu tot cu cvorum, iar tu, ministru de interne, sa iesi si sa proclami ca numarul total de votanti din Romania este cel dorit de Basescu, de acum nu stiu cati ani. Si, peste toate, sa-l vedem astazi pe Crin Antonescu aparand la Cotroceni, evitand cu o obstinatie PENIBILA, JALNICA sa spuna clar ca CCR trebuie sa tina seama de numarul REAL al votantilor si pupand apasat in cur Curtea Constitutionala, „care are o povara foarte grea”, „ale carei decizii vor fi respectate”, „ale carei decizii nu avem voie sa le criticam”. Maine, CCR va invalida referendumul. Si nu vor fi de vina nici romanii, care nu s-au mobilizat suficient, nici maghiarii, consemnati la domiciliu de Viktor Orban, nici PDL-ul, nici Basescu insusi. DE VINA PENTRU ESUAREA REFERENDUMULUI SUNT CRIN ANTONESCU, VICTOR PONTA, IOAN RUS SI CEILALTI LIDERI USL. NISTE INSI DE TOT CACATUL!!! S-O SPUNEM PE SLEAU!!!

 22. Diana Says:

  @Releniki: acestea nu sunt vremuri in care sa-si afiseze careva vreo stofa nefiind clar si ferm. Nu ne facem rau fiind vigilenti. Vigilia pretium libertatis.

 23. Diana Says:

  In fond, nu am nici un motiv sa uit ca pana la momentul plagiatului, ponta visa coabitare cu kiorul. Apoi, sa adaugam la asta planul PSD de a-si aduce omul la cotroceni din 2014. Pe chirurgul de la capitala. La fel, nu pot uita remarca lui Mircea Badea din primavara: „Eu pe ponta nu am sa-l votez niciodata. Dar niciodata.” Pana acum, suspiciunile lui badea in cazul lui rus s-au confirmat. nu m-ar mira sa fi avut dreptate si in privinta lui victoras.

 24. Roxana Iordache Says:

  Maharajahule, bine că eşti tu deştept!

 25. Marius Mina Says:

  @Releniki – nu ne mai purta de grija, ne coplesesti . Indivizi de genul asta am uscati in pod, greu reuseste cineva sa ma prosteasca , mai ales in cazurile discutate, concepute si instrumentate de niste amatori cu pretentii de smecheri

 26. maharajahuldekapurthala Says:

  Destept, nu stiu. MAI destept DECAT EI, categoric. 😆 Au incercat o „lovitura de forta” si s-au oprit la jumatate, goliti brusc de orice forta. Penibil, idiot, INADMISIBIL!!!

 27. maharajahuldekapurthala Says:

  Chiar NU AVEM DE CE sa fim blanzi cu ei. Ne-au dezamagit, si-au batut joc de noi.

 28. Diana Says:

  Cu exceptia a vreo 2-3 milioane, nu-l merita nimeni pe Crin. USL-ul in nici un caz, PSD-ul nici cat negru sub unghie. Palma si lectia suprema data tuturor loazelor ar fi retragerea lui. Sunt convinsa ca stie asta. Daca se va retrage in dealul cotrocenilor insa, asa cum cu mare talc spunea cineva aici mai devreme, ei bine, atunci va fi sabotat de servicii si loaze care vor intra sub comanda psd, acolo unde le sunt, de altfel, parintii si sponsorii. Crin va avea, cel mult, sprijinul structurilor MApN si… cam atat. Da, stiu, am mers prea departe cu scenariul…

 29. Roxana Iordache Says:

  Majara. Habar n-ai de realitate, vorbeşti din burtă. Tu îţi baţi joc de ei. Când vom învăţa să ne respectăm?

  Eu nu vreau un preşedinte care să fie ca Băsescu. Vreau un preşedinte cu totul diferit. Crin şi-a făcut datoria şi are o legitimitate uriaşă la ora actuală, dacă alţii au greşit să plătească.

  Nu-mi plac atitudinile grobiene, indiferent din ce parte ar veni.

  Atitudinea ta e o atitudine de învins, de asistat care vrea totul de-a gata. Apără-ţi votul!

 30. Adriana Popa Says:

  La alegerile generale… ULOS ii mai voteaza.

  Merita CRIN o soarta mai buna.

  POnta sa ia pe socru-sau , pe RUS ( vandut pina in fibra lui Choirul).

  Daca NU sunt in stare decat sa-l beleasca pe CRIN cu tot cu 7,4 milioane SUNT IMPOTENTI BINE PAAAAA.

  Chiorul ( fratele lui Basescu cu cert de handicapat ) NU va misca in front.

  USL a dorimit in front .. au acceptat-o pe jarteaua Robert al 9-le om in stat , Pe jegul betiv de Blaga ,….a facut instructie de front matrozul cu ei…

  PONTA & RUS …. sa plece ambii … NU CRIN .

 31. Anitra Puia Says:

  Cum adică, „aceasta este o întrebare la modul condiţional-optativ şi mie îmi plac întrebările la modul indicativ”? Aşa vorbeşte un preşedinte interimar?
  Afară, afară, cu gramatica din ţară! Jos Antonescu! Ce ştie el despre moduri? Astea-s moduri? Moduri-s alea în care cazi pe interceptări. Nu e bun de preşedinte, clar.

 32. CRIN ANTONESCU: ÎN FOND, TRAIAN BĂSESCU A FOST DEMIS. ÎN PLANUL LEGITIMITĂŢII, NU MAI ESTE ŞI NU MAI POATE FI NICIODATĂ PREŞEDINTELE ŢĂRII. TREBUIA SĂ DEMISIONEZE » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 31 July 2012 – Blog « Situatia politica descurajeaza investitiile in retail […]

 33. Roxana Iordache Says:

  @Diana. Ai o gândire reactivă. Asta l-a ţinut pe Băsescu preşedinte aproape 8 ani.

 34. maharajahuldekapurthala Says:

  „Bine.”

 35. Roxana Iordache Says:

  @Anitra Puia. 😆

 36. Roxana Iordache Says:

  Adi, Crin nu pleacă nicăieri. Acolo stă, vreo 10 ani. 🙂

 37. Roxana Iordache Says:

  Mahara, ei, nu-mi da cu ghilimele! Bine îmi place. 🙂

 38. maharajahuldekapurthala Says:

  Ma tem ca, in cazul de fata, din punctul meu de vedere, ghilimelele sunt obligatorii. Parerea mea.

 39. Diana Says:

  @Roxana: Da, is cam inflamata… Crin ar trebui clonat, ca sa stea 20 de ani, nu 10. In 20 de ani cu el acolo, cred ca ne-am spala de toate bolile.

 40. maharajahuldekapurthala Says:

  Adica, ce sa ne mai dam pe dupa pom? Cand niste insi iti dau mari sperante ca Basescu va fi rasturnat, apoi ii vezi pe aceiasi insi dandu-si treptat cu stangu-n dreptul si esuand in mod lamentabil, singurul sentiment firesc nu poate fi decat cel de frustrare si de furie. Restul e gargara. 😆

 41. Cârcotaşu Says:

  Un comentariu al cuiva care-şi spune Titus 1, la Pe Surse:

  Pai daca avea Baselu’ scorul asta, 90-10, cu 5 procente pana la validare, dadea foc Bucurestiului pana acum.

  Excepţional spus, asta-i realitate. În schimb ce face USL??

 42. Virgil Ilie Says:

  USL doarme in bocanci cum a dormit si pina acuma , dar cind v-am spus ca o ia pe aratura si va da cu oistea in gard , m-ati injurat si mi-ati aplicat calficativul de basist .
  Spalati-va cu ei pe cap !

 43. Radu Humor Says:

  Băi Turbanistule , de ce nu-ți dai tu jos șalvarii pe blogurile voastre, și-ți dai cu narghileaua-n coaiste aici pe blog pentru a acuza cu atâta furie niște oameni pe care deocamdată doar îi bănuim că ar putea avea o înțelegere ?!
  Du-te bre la voi pe blog și descacă-te !
  Ori ți-e frică să nu fii acoperit de valul de spermă ejaculată pe care-l va declanșa dezvăluirea asta orgasmică a ta ?!
  Dacă și-au bătut joc unii de noi, fii sigur că tu n-ai avut nimic de suferit. Dimpotrivă !

 44. Roxana Iordache Says:

  @Maharajahe, bunică-mea avea o vorbă în legătură cu râsul aiurea. N-ai vrea s-o ştii. 😛

  @Cârcotaşu. Faptul că i se dă atâta importanţă l-a ţinut pe Băsescu preşedinte. Eu n-aş vrea ca USL să semene cu el. Atunci chiar că nu m-ar mai interesa politica.

  @Diana. Las-că-s buni şi 10. În plină forţă politică. La vârsta perfectă pentru un preşedinte al ţării. Când va termina al doilea mandat va fi mai tânăr decât vârsta lui Băsescu de acum. Asta chiar că a fost o răutate gratuită. 😛

 45. Roxana Iordache Says:

  Virgil Ilie, atitudinea calmă e cea care trebuie. Să se agite Băsescu, e specialitatea lui.

  Marius Mina, vezi că am o nouă postare, deşi nu ţi-am dedicat-o, dedicaţia e implicită. Nu mai pup eu acum pălincile-alea! 😆

 46. Radu Humor Says:

  Apropos de atitudinea aceasta oarecum plecăcioasă față de Merkel și ai ei, sper că Ponta vrea să le demonstreze că este corect, că putea face ca Băsescu, care a mișculat 2 milioane de voturi dintr-o parte în alta ( deci 4 milioane în total) fapt dezvăluit de un STS-ist care a defectat în 2009, și acum putea să facă ușor cvorumul prin asemenea mijloace, dar se ține de cuvânt !
  Ceea ce Băsescu n-ar face niciodată !
  Mai mult de atât în 2009 au fost depistate toate voturile multiple, câteva sute de mii, dar nu s-a luat nici o măsură , deși diferența totală dintere Băsescu și Geoană a fost de vreo 50 mii de voturi. Dacă ăia de la UE ar fi corecți ar trebui să țină cont de toate astea și să se delimiteze urgent de caraghiosul ăsta.
  Chiar dacă nu au interese mai mari, pe care numai împreună cu Băsescu le pot duce la îndeplinire, susținerea lui demonstrează un lucru la fel de grav și josnic care-i face la fel de vinovați de cârdășie.
  Numărul de alegători artificial mărit, cu bună știință, duce la creșterea numărului de europarlamentari de care PPE are imperioasă nevoie pentru a-și menține hegemonia în UE !
  Dacă ăsta este adevăratul motiv pentru care se duce o asemenea luptă, Merkel și Barosso trebuie arătați așa cum sunt, borfași de rând, celor din grupurile rivale !
  Măcar atâta să facem și noi, ca să-i oprim din ascensiunea frauduloasă !

 47. Roxana Iordache Says:

  Marius Mina, chiar te înşeli, persoana e deosebită, o ştiu din studenţie.

 48. Roxana Iordache Says:

  Radu Humor, realitatea e că socialiştii sunt căcăcioşi, sunt îmbârligaţi cu poporalii la interese oculte. :mrgreen:

 49. abdulah catli Says:

  @Marius Mina
  Ponta este doar un carierist, oportunist, dar in acest moment trebuie sa vadem ce e de facut sa fie bine ca sa nu fie rau.Ponta si Rus doua jigodii si cati ca ei…….dar tinta noastra e Chioru deci hai sa facem cheta sa angajam un lunetist.

 50. maharajahuldekapurthala Says:

  „Maharajahe, bunică-mea avea o vorbă în legătură cu râsul aiurea. N-ai vrea s-o ştii.”

  Atunci, Roxano, sterge repede „smailiul” ala de dupa „nu-mi da cu ghilimele! Bine îmi place.” :mrgreen:

 51. Cârcotaşu Says:

  @ Roxana,
  Nu trebuie să semeni cu Băsescu, dar dacă joci un joc cu el nu-l poţi bate decât cu aceleaşi arme, regulile jocului.
  La masa de poker USL-ul a decartat pentru Royală şi-a primit carte de culoare. Este atât de dezamăgit că îşi joacă prost cartea, deşi ar trebui să pluseze până-n pânzele albe.
  Băsescu abia a făcut-o de două perechi, şi ştie că n-are nicio şansă decât dacă plusează în draci, ca şi cum ar avea el royală. Asta se cheamă cacealma, ceea ce ştie el cel mai bine să joace. E păcat că USL-ul nu s-a învăţat cu stilul ăsta. Asta n-ar însemna că seamănă cu el ci că a-nvăţat jocul!!!

 52. Releniki Says:

  Copiii abuzati din orfelinate si adulti se vor feri cand iti apropii mana de cap sa-i mangai.
  Asa si saracu popor roman- atata a luat-o peste cap si i s-au dat suturi in k_r, incat se fereste de orisice musca ce-i trece pe langa cap.
  Deci da, neincrederea pana la paranoia, e semn de popor multi-abuzat.
  Dar usor-usor poate ne-om reveni.

  Roxana, mersi, ma uimeste si incanta ca imi pastrezi asa o amintire frumoasa.
  Sa stii ca am mai evoluat! In bine, zic eu 🙂

 53. stoloboc Says:

  Basescu securist ” acoperit”, MRU pui de securist, Oprescu fiu de general securist, si mai sunt…. Asta-i blestemul ” Genialului cizmar” inainte de a fi impuscat de Craciun !

  Crin nu-i din aia de mai sus , si d-asta cred ca-i singur si fara putere !!

 54. stoloboc Says:

  L-am uitat sa-l includ mai sus pe Geoana. Fiu si el de general securist !

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: