BĂSESCULE, DU-TE LA SĂPOCA, PLAGIATORULE LUZĂROI! :)))

Mă uit la Băsescu, bietul de el, a ieşit tot cu bluza de 5 milioane şi a emanat atâtea aberaţii disperate încât eu chiar îl rog pe dr. Arafat să dispună avionul de rezervă.

Jigodie, realitatea e următoarea: ieri m-am eliberat, nu mi-a mai păsat de tine, dar ţii în masochismul tău să ne faci să te trimitem să suferi pentru toţi cei pe care i-ai făcut să sufere în viaţa ta: ai luat 8 milioane de voturi de la români în bot. Restul sunt fantasmele tale luzăroaie.

Deci, e aşa, eşti un psihopat decompensat fără absolut nici o legitimitate, deoarece ţi-a tras-o poporul român de ţi-a scos toţi dinţii! Nu vrei să te duci, eu mă bucur, vei fi luat în cătuşe 🙂 .

Realizezi tu parteneriat cu mumă-ta pe lumea-aialaltă, scârbă! Şi dacă mă plagiaţi, v-o luaţi deep throat, pentru că tot ce am zis eu e pentru oameni normali, pentru patrioţi, nu pentru hoţi psihopaţi.

Deci, un psihiatru şi am rezolvat problema. Faţă de ăsta şi Ceauşescu a avut demnitate.

127 răspunsuri to “BĂSESCULE, DU-TE LA SĂPOCA, PLAGIATORULE LUZĂROI! :)))”

 1. Releniki Says:

  E total iresponsabil! e de legat.
  Are dreptate Olguta Vasilescu = e nebun.

  Stau si ma mir cum de nu se dezintegreaza cand e tinta unui atat de mare val de ura.

  Unde esti, Doamne?!

  Mi-e teama ca se va sfarsi foarte urat.

 2. abdulah catli Says:

  Dragi romani nu ati votat, ati belit-o pana la radacina! Asta v-a transmis, asta vi se va intampla. 7 mil. de prosti care am votat DA stam cu gura cascata sa se pise cacat bolnav asta in gura noastra?Raspuns:DA

 3. Lecția demnității continuă | Teologie pentru azi Says:

  […] Roxana Iordache conchide: Ceaușescu (ce ironie a istoriei!) a fost mai demn, în ultima clipă, decât T. Băsescu în fața poporului român care nu-l mai vrea. pr. dorin picioruş psa. gianina picioruş teologie pentru azi […]

 4. Un simpatizant poate neutentic ... Says:

  http://www.mediafax.ro/politic/victor-ponta-am-tras-invataminte-in-ultima-perioada-imaginea-romaniei-a-avut-de-suferit-9910321

  Daca este adevarata stirea si nu doar o noua abureala marca Mediafax ,atunci a inebunit Ponta .Pur si simplu nu vad alta explicatie …

 5. Franklin Says:

  Uite-asa s-au nascut procesele politice

 6. stoloboc Says:

  Oare diktachiorul coace ceva ?!?

  Diversiune securistă: campanie prin SMS pentru conflict interetnic în Ardeal

  http://www.dcnews.ro/

  Nero a dat foc numai Romei. Pe cand asta e in stare sa parjoleasca toata tara !

 7. BĂSESCULE, DU-TE LA SĂPOCA, PLAGIATORULE LUZĂROI! :))) » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 30 July 2012 – Blog « Sistemul de pensii nu da semne de redresare – in primele 6 luni, deficitul a ajuns la 7 miliarde lei […]

 8. Virgil Ilie Says:

  ROMANI ,
  DE TOATE NATIILE , DE TOATE SEXELE , DE TOATE CREDINTELE , DIN ROMANIA SAU DE ORIUNDE VA AFLATI .
  ROMANI ,
  DE LA VLADICA PINA LA OPINCA .

  Tara si Neamul Romanesc au fost aduse pe marginea prapastiei . Statul este intr-o disolutie totala .
  Cu totii suntem vinovati , de la clasa politica , pina la ultimul cetatean care a votat vreodata sau nu .
  Noi , prin votul nostru , am incredintat puterea unor neispraviti .
  CRZIA ESTE TOTALA SI ESTE MORALA IN PRIMUL RIND .
  Nimeni dintre cei care s-au afirmat in vreun fel in viata publica a Tarii nu are capacitatea de a putea sa incerce macar sa scoata Tara din acest cancer care ne devoreaza .
  Ultimele evenimente ne-au dus la fundul prapastiei .
  ROMANI , DACA VRETI SA MAI FIM , DACA VRETI SA NU AJUNGEM SA NE SFISIEM INTRE NOI PE STRADA , DACA VRETI SA NU FIN RISUL SI COADA LUMII , ATUNCI INTELEGETI CA SINGRURA SALVARE ESTE REVENIREA PE TRONUL TARII A MARIEI SALE MIHAI I , REGELE ROMANILOR .
  Este in interesul tau Basescule , dar si al tau Antonescule , al tau Ponta , dar si al meu , si al nostru al tuturor .
  ASA SA NE AJUTE DUMNEZEU !

 9. adriana popa Says:

  Roxi

  Ti-am spus sa Nu ne lasam pe baza jegului Betiv.
  Cu calm , cu mare domnie si bun simt cu animalele astea Nu se poate.
  Vor ajunge la puscarie.
  Inca sa nu uite ca marea majoritate a procurorilor sunt aserviti.

  Nu vezi ca in ciuda a 8 milioane de oameni , el o trage ca ivan cu fluierul .

 10. Un simpatizant poate neutentic ... Says:

  MS Regele Mihai I nu poate reveni pe tron si stii bine asta …

 11. stoloboc Says:

  Apropos de cvorum , cititi asta de aici :

  http://www.inpolitics.ro/si-totusi-a-fost-o-frauda-uriasa-la-referendumul-anti-basescu-art66797.aspx#

  (…)
  În aceste condiții, se pune întrebarea cum este posibil ca în 2012, într-o țară grav afectată de scădere demografică, să se înregistreze mai mulți alegători pe liste decît acum 22 de ani, iar înmulțirea românilor cu drept de vot să se producă – amară ironie! – exact în ultimii ani, cînd depopularea țării a atins cotele cele mai alarmante, în special după integrarea în UE?
  Cine este responsabil pentru această mascaradă, care sunt motivațiile ascunse din spatele perpetuării sale de la un ciclul electoral la altul și cînd se vor lua măsuri pentru stoparea ei?

 12. Roxana Says:

  Nu se poate sa se intoarca Basescu! A pierdut tot, cum sa se intoarca? A pierdut si la procent si pragul real a fost trecut, noi suntem mai putin de 18 milioane. Chiar sa fim luati de prosti? Iar se poarta ca si cand a castigat si toata lumea-i face jocul? Ranjea si radea ca un animal bucuros ca ne prosteste iar? Doamne, nu se poate asa ceva, ar trebui sa facem un lant uman in jurul Cotroceniului sa nu poata intra niciodata!!!!

 13. stoloboc Says:

  Virgil Ilie spune:
  luni 30 iulie 2012 la 3:05:21 pm
  ROMANI , DACA VRETI SA MAI FIM , DACA VRETI SA NU AJUNGEM SA NE SFISIEM INTRE NOI PE STRADA , DACA VRETI SA NU FIN RISUL SI COADA LUMII , ATUNCI INTELEGETI CA SINGRURA SALVARE ESTE REVENIREA PE TRONUL TARII A MARIEI SALE MIHAI I , REGELE ROMANILOR .
  .
  ASA SA NE AJUTE DUMNEZEU !

  ****

  Tetio, esti chiar monarhist ?
  Si eu il respect si simpatizez pe Regele Mihai I dar nu realizezi ca un referendum acum pentru reinstaurarea monarhiei ar fi un fiasco ?!?

 14. Roxana Says:

  Crin si Ponta nu il pot lasa pe asta sa castige, nu pot da inapoi, nimeni nu va mai sari sa-i apere functia lui Basescu, iar sunt blegi si ae dau la o parte ca in 2009? Nu il pot lasa se intoarca, nu pot, ei au datoria sa respecte dorinta poporului, ei trebuie sa respecte vointa celor care nu il mai vor pe Basescu!

 15. Roxana Iordache Says:

  Repet, v-aş trimite în rezervaţie să v-o tragă, de reactivi ce sunteţi, fricoşi, proşti şi azi vă zic fără număr! N-aveţi decât să mă înjuraţi! Vreau alt popor, vreau poporul care a votat ieri! Atât.

 16. Un simpatizant poate neutentic ... Says:

  „Ranjea si radea ca un animal bucuros ca ne prosteste iar?”
  ________________________________________
  Rox

  Nu doar ranjea,ii si ameninta cu puscaria pe cei care au initiat suspendarea sa …Romania trebuie sa scape de aceasta fiara turbata !

  http://www.mediafax.ro/politic/basescu-cei-care-au-organizat-lovitura-de-stat-esuata-trebuie-sa-raspunda-in-fata-institutiilor-9910419

 17. stoloboc Says:

  Roxana spune:
  luni 30 iulie 2012 la 3:12:49 pm
  Nu se poate sa se intoarca Basescu!

  ****
  Simt o amaraciune… o dezamagire mare asa cum am simtit si in noaptea aia din 2009 dupa ce au venit rezultatele alea din strainatate !

 18. Virgil Ilie Says:

  Clasa politica romaneasca isi poate rascumpara crimele faptuite fata de romani sustinind in corpore revenirea Regelui pe Tron ca unica solutie de salvare a Tarii si Neamului Romanesc .
  Fie ei penelei , basei su pesedei , cu mic si mare .
  Iar noi , admiratori sau sustinatori ai unora sau altora , TREBUIE SA LE IMPUNEM TREABA ASTA .

 19. Roxana Iordache Says:

  Nivel al presei de cretini, ignoranţi cu pretenţii! Un imbecil se ia de Crin la RTV, habar n-are, cum n-aveţi nici voi şi cum nu ştie imensa majoritate a poporului român ce lege a promulgat Crin. Dacă pariul n-ar fi ţara noastră, chiar l-aş ruga acum să plece şi vă lase de cretini, şi să plec şi eu, lângă căţei şi pisici, să nu-mi mai pese. 🙂

  Asta puteam să n-o postez, dar am postat-o, ca să se mire proştii, poate se trezesc.

 20. stoloboc Says:

  O chestiune care nu trebuie uitata niciodata ! Derbedeul National a fost salvat de ungurii care nu s-au prezentat la vot !
  Sa vedem ce le va da in schimb ! Sper sa fie o miscare pentru care sa poata fi acuzat de inalta tradare !! Asta a mai ramas.

 21. Scrie opinia ta Says:

  Eu nu inteleg ce se intampla cu USLul dupa votul de ieri.

  Ponta a iesit cu niste declarati penibile avand in vedere tupeul lui Basescu de a se comporta ca si cum castigase Champions Ligue, pierzand insa cu 14 la 86, cu un referendum pe buza cvorumului.

  Va rog sa ii transmiteti lui Ponta ca el nu trebuie „sa apere” cei 8-9 milioane de votanti, ci sa reprezinte REVOLTA celor 8 milioane, impotriva NEDREPTATII. Pana la discutii de coabitari tampite sau ilegalitatea lui Basescu, trebuie reprezentata REVOLTA celor peste 8 mil de votanti prin presiune pe CCR, presiune pe validarea referendumului, pasi concreti in parlament dupa ce CCR se pronunta, sa se vada un plan care sa arate acelor peste 8 mil de votanti ca nu s’au dus la vot pt niste penibili care nu stiu sa’i reprezinte.

  Cu Basescu nu exista discutii despre coabitate sau nu, si nici referiri la ilegalitatea lui sau cereri de demisie. Cererile de demisie se fac in strada de catre oameni. Politicienii trebuie sa lupte, nu sa accepte NEDREPTATEA.. Cu Basescu trebuie continuat razboiul, lasand la o parte presiunile puparilor din Europa . Noi ne rezolvam problemele, Parlamentul trebuie sa’l suspende dinnou, schimbata legea ref., vot dinnou in 2 sapt, pe lege fara cvorum.

  Vreau sa vad ca USL ne reprezinta, nu vreau sa vad cum Ponta il tradeaza pe Crin, ci continua pana la victoria finala.

  Orice alta cale de tergiversari, lalaieli vor face sa piarda suportul celor 8 milioane, iar Basescu sa revina ca un super nesimtit la Cotroceni.

 22. Un simpatizant poate neutentic ... Says:

  Revenirea MONARHIEI mai Virgile ,a MONARHIEI ! MS Regele Mihai nu poate reveni pe tron din cauza varstei .

 23. Roxana Iordache Says:

  Virgil Ilie, eşti la fel de dus ca şi Băsescu. UNDE A FOST REGELE CÂND AM AVUT NEVOIE SĂ NE SUSŢINĂ?

 24. Roxana Iordache Says:

  Măi, Bogdane, eşti departe de ţară.

 25. Scrie opinia ta Says:

  @Roxana,
  ti’am mai scris, legea promulgata de Crin s’a intors in Parlament si s’a armonizat cu ordonanta si cererea CCR, intr’o noua lege, acum activa.

  Insa chiar si asa sau daca tu ai dreptate, ce am scris mai sus este calea de urmat: sa reprezinte REVOLTA oamenilor, pas cu pas, presiune pe CCR, plan in Parlament ulterior, continuarea razb cu Basescu la cele mai inalte cote, nu sa discute despre cereri de demisie(penibil!) sau ilegalitatea lui Basescu.

 26. Roxana Iordache Says:

  Simpaticule, ba ar putea reveni şi ieri, pentru că e mai lucid, mai român şi mai autorizat decât noi toţi. Doar atât, că acum aş fi avut nevoie să ne cheme la vot şi n-a făcut-o. Dar oricum îl susţin. Numai că ce susţine Virgil Ilie e o diversiune de ţărănişti luaţi pe arătură, paraleli cu realitatea, care nu fac decât să slujească asasinul, din cauză că nu ştiu ce înseamnă solidaritatea cu nişte oameni pe care niciodată n-au ştiut să-i recunoască, mă refer la USL, deoarece e o uniune de succes, nu o adunătură de luzări ca ei. Ţărăniştii.

 27. Releniki Says:

  Roxana, esti singura care sustii ca s-a tinut referendum dupa o lege fara cvorum. Mi-e greu sa cred ca e adevarat.
  De ce atunci USL a tot avut declaratii legate de cvorum?
  De ce ne tine Crin pe toti in confuzie?

  Mie nu mi-a placut niciodata SF-ul si i-am considerat cam retarzi pe cei cu asa gusturi. Nu atac pe nimeni, e opinia mea.

 28. Roxana Iordache Says:

  Habar h-ai, Bogdane. Crin a promulgat legea Crin. Dacă nu ştii, nu-mi da mie lecţii.

 29. stoloboc Says:

  E greu. Or sa sara pe noi iar onanistii si lesbienele din frunte UE ! Nu vezi ca nu avem pe nimeni la extern care sa ne sustina !

 30. Scrie opinia ta Says:

  nu fii asa nervoasa, nu dau lectii, mi’am scris parerea. Iar daca ai dreptate, cu atat mai mult trebuie pusa presiune pe CCR si nu vb despre coabitare sau alte kkturi.

 31. Radu Humor Says:

  Deocamdată importantă rămâne sesizarea ce trebuie făcută în legătură cu cifra de la care pleacă acel 50%+1. !!!!!
  Cineva nu vrea să clarifice acest amănunt !
  Noi trebuie să cerem imperios acest lucru !
  Și cât mai este timp !
  Roxana, Virgil și toți cei care puteți să vă implicați , faceți-o până nu expiră perioada de contestare !

  Ziarele străine deja anunță că Băsescu este victorios la Referendum fără ca nimeni să le arate cum stau lucrurile în realitate. Trimiteți-le adevărul și dacă nu vor să-l publice , știm ce avem de făcut !
  Eventual un Referendum pentru rămânerea în UE !

  Tudorică ăsta ori e prost ori se preface

 32. Scrie opinia ta Says:

  Eu sunt f dezamagit de reactia USL la kkturile lui Basescu aflat in delirium tremens.

 33. olimpiu65 Says:

  ff multi cetateni care se exprima in mediul virtual ameninta la ora asta cu absenteism in viitor daca USL nu va actiona in Parlament si av permite intoarcerea chiorului la Cotroceni. si eu cred ca USL trebuie sa testeze majoritatea parlamentara uzand de ceea ce CCR a indicat ca se poate face dupa invalidare dn lipsa de cvorum!

 34. stoloboc Says:

  Roxana Iordache spune:
  luni 30 iulie 2012 la 3:33:13 pm
  Numai că ce susţine Virgil Ilie e o diversiune de ţărănişti luaţi pe arătură, paraleli cu realitatea, care nu fac decât să slujească asasinul, din cauză că nu ştiu ce înseamnă solidaritatea cu nişte oameni pe care niciodată n-au ştiut să-i recunoască, mă refer la USL, deoarece e o uniune de succes, nu o adunătură de luzări ca ei. Ţărăniştii.
  ****
  Da ? Parca, parca m-a trecut si pe mine un gand in aceasta directie !

 35. Scrie opinia ta Says:

  CCR trebuie sesizata de boicot(impotriva asigurarii cvorumului), cifta falsa de alegatori pe lista

  Iar Viktor Orban trebuie declarat persona non grata in Romania.

  Asta daca Romania si romani mai inseamna ceva.

 36. Roxana Iordache Says:

  Mă lăsaţi! Doamne, Dumnezeule, numai cu graţia ta a reuşit USL ce-a reuşit! Să adune dublu de voturi. Că altfel dacă era după ăştia care postează aici la mine, postacii mei mâncau pământ de frică! De frica unei băşici care nu s-a perpetuat decât pe mâna prostiei celorlalţi.

  Ceea ce vreau e să fie ales Crin, vă veţi bucura să vă călărească. Sau nu! În faţa lui vă veţi răzvrăti, pentru că e democrat şi face tot ce trebuie pentru ţara asta care n-are nici o vină pentru prostia populaţiei. În schimb, când vă umple de spume Băsescu staţi smirna, nu mişcaţi, doar cârcotiţi aici împotriva cui vă scapă de el. Dar voi nu vreţi, de fapt, să scăpaţi de el. De fapt, vă place ţigănia şi circul.

  Mie nu! Şi nici milioanelor de oameni care au votat ieri ca el să plece. Aţi nimerit accidental printre ei.

 37. stoloboc Says:

  Votat in 2009 cu 5 mil de voturi si neputand fi alungat in 2012 cu 7,5 mil de voturi !

  O singura dama ne poate scapa de asta . Pe aia nu o poate pacali !!
  Doamne iarta-ma !

 38. Roxana Iordache Says:

  Simpaticule, care Rox? Că vă banez pe toţi. 🙂

 39. Un simpatizant poate neutentic ... Says:

  „Simpaticule, ba ar putea reveni şi ieri, pentru că e mai lucid, mai român şi mai autorizat decât noi toţi. Doar atât, că acum aş fi avut nevoie să ne cheme la vot şi n-a făcut-o. Doar atât, că acum aş fi avut nevoie să ne cheme la vot şi n-a făcut-o. ”
  _______________________________________
  @Roxana

  Nu am spus ca nu este lucid,ca nu este patriot si ca nu este mai autorizat decat noi toti ! Cred doar ca si MS ar prefera sa o vada Regina pe Principesa Margareta .Atat,altfel oricum m-ar bucura din suflet sa il vad pe MS pe tron !

  Nu avea cum sa ne cheme la vot ! Toata propaganda basista ar fi sarit pretinzand ca este o razbunare fata de Basescu ,ca este implicare partizana in lupta politica ,ca nu exista echidistanta fata de partidele politice din partea MS ,etc .Ar fi dat exact apa la moara celui mai anti-monarhist partid de acum ,PDLului . Mai mult ,prin acest apel exista riscul ca unii (putini ce-i drept) spalati pe creier si intoxicati de propaganda comunista ,sa reactioneze invers fata de mesajul MS ,iar intr-o lupta asa de stransa,orice procent conta …A facut foarte bine Casa Regala deoarece nu s-a implicat in acest referendum ,nu le-a facut jocul basistilor .

  Chiar daca insa nu ne-a chemat explicit la vot, sa stii ca eu am mers si am exprimat acest vot si pentru MS Regele Mihai ….

 40. Virgil Ilie Says:

  Atunci Roxana , puneti-va poalele in cap si futeti-va intre voi pina va spun io hopa !
  Dar bagati de seama ca USL e oale si ulcele daca Basescu revine la Cotroceni .
  Ponta sa zica merci daca ramine pe scaun pina la alegeri , iar dupa alegeri pregatiti-va sa fim guvernati de pedei , otevei si udemerei .
  De asemenea incearca sa vezi , dar nu numai tu , ci si infailibilii Crin si Victoras , cum va arata Romania cu MRU prezident si Baselu premier dupa 2014 incolo .
  Si asta pe mina papagalilor de la USL care au pornit prea devreme o actiune pe care , cu tot aparatul de stat pe mina , nu au fost capabili sa o finalizeze dovedindu-se impotenti .
  Daca tu considerie victorie ce s-a intimplat ieri , eu iti spun ca USL , Victorasi si Crin , si-au sapat groapa cu propria mina si a si sarit in ea .
  Laudele in aceasta situatie nu fac altceva decit sa ii acopere definitiv si irevocabil cu pamint .

 41. stejarul Says:

  Roxana,
  ponta a spus ca daca numarul de DAuri depaseste numarul celor care l-au votat pe basescu in 2009 (adica 5,2 mil), referendumul va fi validat de Parlament. Ce face acum?
  Renunta la lupta? Pai totul atunci nu a fost decat un aranjament murdar intre fesenisti sa distruga PNL asa cum a facut cu PNT.

 42. Un simpatizant poate neutentic ... Says:

  Simpaticule, care Rox? Că vă banez pe toţi.
  _______________________________________
  Roxana

  Pai credeam ca exista o Roxana si o Roxana Iordache … De lene pot folosi Rox si Roxana ….

 43. stoloboc Says:

  Virgil Ilie spune:
  luni 30 iulie 2012 la 3:56:45 pm
  Atunci Roxana , puneti-va poalele in cap si futeti-va intre voi pina va spun io hopa !
  ****
  Parca erai om cu frica de Dumnezeu pe aici pe undeva ?!

 44. Virgil Ilie Says:

  Nu puneti semnul egalitatii intre poporul care nu il vrea pe Basescu si poporul care vrea USL .
  E diferenta .
  Si chiar daca ar fi asa , USL tot nu ajunge la 50%+1.
  Daca astazi se fac alegeri , USL poate lua cel mult 40% , dar nici atit .
  In iarna USl nu va depasi acest 40% sub nicio forma .
  Rezulta clar guvern de basei , otevei si udemerei .

 45. Cușbă Says:

  Legea 131/2012 de modificare a art.10 din legea referendumului nr. 3/2000 prevede …demiterea Președintelui României este aprobată dacă …. a întrunit majoritatea voturilor valabil exprimate. Dar condiția de la art.5 ( 2) de valabilitate a referendumului nu a fost modificată. Atunci ????

 46. stoloboc Says:

  Der Spiegel: Băsescu a câştigat o bătălie, nu şi războiul

  http://www.cotidianul.ro/der-spiegel-basescu-a-castigat-o-batalie-nu-si-razboiul-190035/

 47. stejarul Says:

  La referendum se pare ca au iesit 15,5 milioane dintre care nu toti au drept de vot din cauza varstei. 7.5 milioane de DAuri reprezinta SIGUR peste jumate din populatia cu drept de vot. (probabil sunt vreo 60%)
  USL nu are nici o justificare sa accepte ca matrozu sa se reintoarca la Cotroceni decat daca au facut troc cu el!
  Daca acum nu se lupta sa scape de nebun si discuta despre coabitare, eu va garantez ca PSD o sa aiba un scor mizerabil la alegerile din toamna. Daca toti cei 7,5 milioane se simt tradati de PSD , ganditi-va ce vor face la alegrerile din toamna? vor mai veni ei la vot?

 48. stoloboc Says:

  Virgil Ilie spune:
  luni 30 iulie 2012 la 4:07:16 pm
  .
  In iarna …..
  Rezulta clar guvern de basei , otevei si udemerei .
  ****
  Vezi ca ai omis sa-i incluzi pe taranistii lu’ „ala mic cu capu’ mare” !

 49. Releniki Says:

  „Art.10.- Demiterea Preşedintelui României este aprobată, dacă a întrunit majoritatea voturilor cetăţenilor înscrişi în listele electorale.”

  Dă clic pentru a accesa rs332.pdf

 50. gala Says:

  Culese de pe fb:
  „Rezultatele recensamantului idin 2011 sunt valabile si la acest referendum daca sunt comunicate anterior pronuntarii Curtii constitutionale !!!!! Deci pana maine daca se comunica rezultatele reale a numarului cetatenilor cu drept de vot din Romania sigur procentul de paticipare la vot va fi mai mare de 50% !!!!!! Raspanditi va rog !!!!!!!”

 51. dorut Says:

  Curtea Constitutionala ar trebui sa nu ia nici o decizie asupra validarii sau invalidarii rezultatelor referendumului. Ar trebui sa ceara expres ca in termen de 30 zile, Institutul National de Statistica sa comunice rezultatele finale ale Recesamantului. Abia dupa aceasta comunicare, cunoastere reala a numarului de romani cu drept de vot, Curtea Constitutionala este indreptatita sa decida validarea sau invalidarea. Nu se va intampla asta pentru ca traim intr-o tara a absurdului, intr-o tara in care fiecare nu cauta decat sa-si apere scaunul si este neinteresat de adevar sau interesul comun.
  Ceea ce s-a intamplat la referendumul din 29.07 nu este decat victoria finantelor mondiale asupra unei natiuni ce arata semne de trezire. Nu este acceptabil asa ceva pentru ei, prin urmare au pus in functiune intregul arsenal de care dispun, inclusiv prin intermediul Bancii Nationale, condusa de acest antiroman, Mugur Isarescu. Nu este pentru prima data cand Isarescu face jocurile finantelor mondiale in detrimentul interesului national.
  Un alt aspect ce reiese din desfasurarea referendumului este ca procesul de dezintegrare teritoriala a Romaniei este intr-o continua ascensiune. Acum, mai mult ca oricand, este evident ca maghiarii din Romania sunt mai sensibili la interesele Budapestei decat la propria situatie in tara de origine, Romania.Cererile privind autonomia teritoriala a judetelor cu populatie majoritar maghiara se vor accentua, UDMR-ul obtinand o pozitie extrem de favorabila in viitoarele negocieri privind pozitionarea in ‘jocurile’ politice ale partidelor. Treziti-va romani pana nu va fi prea tarziu!

 52. Cușbă Says:

  Îmi pare rău, dar Legea 131/17 iulie 2012, promulgată prin Decretul 506/17 iulie 2012, publicate în M.Of.489/17 iulie 2012, cuprinde modificarea art.10 în forma pe care am postat-o mai sus.

 53. stejarul Says:

  De ce nu protestati in strada? De ce USL nu organizeaza proteste de amploare. Acum, pana cand revolta celor 7,5 milioane de oameni e inca proaspata!

 54. Virgil Ilie Says:

  Stoloboc ,
  ce legatura au neispravitii aluia mic cu capul mare cu taranistii ma rog frumos ?!…
  Dragule PNTCD este mort si ingropat din pacate , taranisti mai exista doar individual si ITI GARANTEZ CA ACELA CARE SE ASEAZA LINGA NEISPRAVITUL DE BASESCU NU ARE ABSOLUT NICIO LEGATURA CU CEEA CE SE CHEAMA TARANIST .
  Taranistii nu au ce cauta niciodata linga principalul lor gropar .

 55. Marius Mina Says:

  Victor Ponta a declarat, luni, într-un interviu acordat mai multor jurnaliști din presa străină, că “a învățat lecțiile din această perioadă” și că nu va căuta confruntarea cu Traian Băsescu.

 56. stoloboc Says:

  Poate Dumnezeu nu si-a intors fata de tot de la noi !

  „Traian Băsescu a anunţat că revine la Cotroceni pentru că 10,5 milioane de români au stat în case şi astfel i-au dat votul de încredere. Validarea referendumului trebuie să treacă însă de controlul Parlamentului, care este în vacanţă parlamentară şi se reuneşte pe data de 21 august. Până atunci, nu există obligaţia constituţională de a se reuni în Sesiune Extraordinară. Sorin Minea, preşedintele Patronatului Romalimenta, atrage însă atenţia că USL, mizează pe aflarea datelor de la refendumul din 2011 până atunci.”

  http://www.dcnews.ro/2012/07/parlamentul-il-poate-tine-pe-basescu-suspendat-pana-pe-21-08-care-este-miza/

 57. Marius Mina Says:

  “Am învățat lecțiile din această perioadă,” a spus aceasta, admițând și că “imaginea internațională a României a fost afectată,” conform Le Figaro. “Nu voi căuta o înfruntare cu Traian Băsescu,” a mai spus Victor Ponta, precizând și că “dacă vom continua lupta, toată lumea va pierde,” relatează și APF, cu referire la același interviu.

  Fiind întrebat despre o eventuală reconciliere, pentru a asigura o perioadă de calm politic în România, Victor Ponta a spus că “este nevoie de doi pentru tango,” altfel spus, că trebuie ca și Băsescu să dorească această colaborare.

  http://www.ghimpele.ro/2012/07/ce-a-declarat-victor-ponta-presei-straine/

 58. Radu Humor Says:

  Populația României scade, la recensământul din 2011 eram
  19.042.936 locuitori, dar numărul alegătorilor crește în 2012 la 18.315.880 înscriși pe listele de vot !!!!

  „Contradicţii şi aprecieri neobişnuite în privinţa numărului de alegători înscrişi pe listele electorale: În timp ce populaţia scade, numărul alegătorilor creşte, în contradicţie cu datele, fie ele şi provizorii, ale recensământului din noiembrie 2011.
  Circa 1 milion de votanți par să figureaze în plus pe listele de alegători pentru scrutinul local de duminică, față de cifrele cetățenilor cu drept de vot la alegeri, conform datelor furnizate de autorități.
  Cursdeguvernare.ro a încercat să ia urma milionului de alegători din listele cu persoanele așteptate efectiv la vot în 10 iunie.
  Pe de-o parte, Evidența Populației a transmis o situație potrivit căreia 18.315. 880 de persoane sunt înscrise pe listele de alegători la scrutinul de duminică, 10 iunie 2012 – potrivit ministrului delegat pentru Administraţie, Victor Paul Dobre.
  O precizare: au drept de vot cetăţenii români care au vârsta de cel puțin 18 ani în ziua alegerilor inclusiv.
  A doua precizare: Pot vota la alegerile locale de duminică din România și cetățenii Uniunii Europene care nu sunt români, dar care care au domiciliul sau reşedinţa în România. Potrivit MAI, în această situație se regăsesc 37.704 persoane (8.800 sunt din Italia, 5.181 din Germania, 4.104 din Franţa etc. etc.).
  Pe de altă parte, conform datelor preliminare ale recensământului populației efectuat în anul 2011, prezentate de Institutul Național de Statistică (INS) în februarie 2012, populatia stabilă a României este de 19.042.936 persoane.
  Precizare: Populația stabilă cuprinde persoanele cu cetățenie română, cu domiciliul în România, care nu au fost plecate din țară mai mult de 12 luni.
  De unde apare milionul de alegători în plus?

  Dacă din cei 19.042.936 de români din România scădem preșcolarii, școlarii și liceenii înscriși în anul școlar 2011-2012, (circa 3.200.000 de persoane, potrivit datelor anunţate la începutul acestui an şcolar de ministerul Educaţiei) rămânem cu 15.842.936 de români majori, deci cu drept de vot.
  Numărul liceenilor care au împlinit între timp 18 ani poate fi compensat cu numărul copiilor sub 3 ani pe care cifrele Ministerului Educaţiei nu i-au cuprins în cei circa 3,2 milioane de şcolarizaţi.
  La numărul de alegători de 15.842.936 rezultat din datele preliminare ale recensământului INS trebuie adăugați cei 37.704 de străini cu drept de vot la localale din România, potrivit datelor MAI.
  Așadar, 15.880.640 ar avea drept de vot la alegerile locale de duminică. Prin urmare, de unde au apărut încă 2.435.240 de alegători în plus?
  Din aceștia trebuie, însă scăzuți 1.000.000 de persoane, pe care INS apreciază că nu i-a putu recenza pentru că reprezintă români plecați în străinătate cu întreaga familie.”

  Cineva își bate joc de noi :mrgreen:
  Această situație trebuie de urgență clarificată !
  Restul sunt vorbe 🙄

 59. abdulah catli Says:

  Radioul guvernamental al Rusiei, prin site-ul personal, arata care ar fi solutiile de validare a referendumului: actiunile de strada si invocarea imixtiunii externe. In acest context, rusii fac trimitere la premierul ungar, Viktor Orban, care ”a devenit persoana-cheie in politica romaneasca si pare a detine controlul asupra votului unui numar impresionant de cetateni romani”. Pe site-ul rusesc se spune ca ”echipa de la USL mai are sanse reale sa-l demita pe Traian Basescu, dar pentru a reusi trebuie sa actioneze in forta si sa renunte la comportamentul defetist”. Cat priveste modul in care premierul ungar s-a amestecat in treburile interne, rusii sunt buni observatori si afirma ca aceasta imixtiune externa ”ar putea fi invocata pentru a justifica validarea referendumului de CCR chiar si in lipsa de cvorum”. Parlamentul poate decide repetarea referendumului pentru atingerea cvorumului”.
  Din pacate nu suntem rusi iar mentalitatea de sclavi ne va impiedica sa facem asa ceva.

 60. Virgil Ilie Says:

  Stejarul …
  Tu nu ai inteles inca , ca USL e impotenta ?!…
  Hai mai bine sa ne rugam ca bunul Dumnezeu ( in cazul de fata citeste Kahalul … ptiu , drace ! ) sa faca in asa fel incit neispravitii de la CCR sa gaseasca vreun chitibush ceva care sa ii scoata din rahat pe domnii de la USL si sa ii puna in fruntea bucatelor .
  Aaaa nu , nu ca ar merita , dar sa scapam dracului o data de mascariciul asta de Basescu .

 61. Un simpatizant poate neutentic ... Says:

  Aaaa,am uitat ceva . 🙂 .Il vreau pe Chiliman langa Basescu unde ii este locul, nu in PNL …Din punctul meu de vedere lucrurile sunt chiar clare in privinta lui . Cum de te-au omis 😉 in lotul Stolo mai Chilimane ?

 62. Ghita Bizonu' Says:

  Niste maruntisuri .. adevarul este „lovitura de stat” a produs prejudcicii economiei si ca d’aia scade leurl creste ruroiul creste dolaru ….
  da ia sa vedem :
  Semnal de alarma pentru economie: Investitiile straine s-au injumatatit in primele 5 luni
  Onvestitiile straine directe au scazut in primele cinci luni cu peste 45% fata de perioada similara a anului trecut, ajungand la 465 milioane de euro, potrivit datelor anuntate vineri de Banca Nationala a Romaniei (BNR).

  In intervalul ianuarie – mai 2011, investitiile straine directe au totalizat 849 milioane de euro.

  In 2011, investitiile straine directe au scazut cu 13,6% fata de nivelul din anul precedent, pana la 1,917 miliarde euro, ajungand astfel la minimul ultimilor 9 ani.
  http://www.dailybusiness.ro/stiri-finante-banci/semnal-de-alarma-pentru-economie-investitiile-straine-s-au-injumatatit-in-primele-5-luni-78543/ la 13 iulie 2012,

  Idem si alte surse …..

  Intrebare cine era la guvern in ian – mai ?

 63. Virgil Ilie Says:

  abdulah catli

  Ba nu ar fi deloc o idee rea .
  Numai ca sa vedem daca aia de la USL au … oo …

 64. stejarul Says:

  ponta deja discuta de spre concubinajul lui cu basescu… iar nenea rus inchidea sectiile de votare in nasul celor care stateau la coada sa voteze…
  Sloganul alegerilor din toamna va fi PSD=PDL =aceiasi mizerie! Jos trocarii! Jos premierii cu damblale transpartinice!
  Chiar am crezut in ponta! Ca in bancul cu rama care isi da seama dezamagita ca a trait atatia ani cu un siret!

 65. stejarul Says:

  Virgile

  „Tu nu ai inteles inca , ca USL e impotenta ?!…”

  Cu majoritate in parlament, cu guvernul tat al lor… ce impotenta e asta? Astia nu-s impotenti. Is castrati!

 66. abdulah catli Says:

  @Cusba
  La intrebarea ta a raspuns Curtea Constitutionala:
  „Curtea constata ca rezultatul referendumului depinde de indeplinirea cumulativa a doua conditii: una referitoare la numarul minim de cetateni care trebuie sa participe la referendum pentru ca acesta sa fie valabil si una privitoare la numarul de voturi valabil exprimate, care determina rezultatul referendumului. Aceste conditii sunt detaliate in art.5 alin.(2) si, respectiv, art.10 din Legea nr.3/2000. Potrivit art.5 alin.(2), „Referendumul este valabil daca la acesta participa cel putin jumatate plus unul din numarul persoanelor inscrise in listele electorale permanente”.Curtea observa ca, in varianta redactionala dedusa in cauza de fata controlului de constitutionalitate, Legea pentru modificarea art.10 din Legea nr.3/2000 ofera o reglementare unitara pentru toate tipurile de referendum consacrate de Constitutie, dand expresie si exigentei reprezentativitatii sub aspectul rezultatului votului. ”
  Deci e cu cvorum si asta doar datorita juristilor de talie mondiala ai USL care au uitat sa modifice art.5 sau sa mentioneze la art.10 „prin derogare de la art.5”, Curtea a lucrat cu materialul clientului care client i-a ridicat mingea la fileu.

 67. abdulah catli Says:

  @V.Ilie
  Aia de la USL si cei 7mil.care am votat suntem niste papagali cu pene viu colorate.
  @Stejarul
  Romanu nu i ca amercanu’ cum iarna nu-i ca vara, asta cu iesitul in strada nu se poate, daca-i invitai la un mic si o bere ieseau

 68. HELL Says:

  Oare migratii din pdl in usl nu au avut nicio vina in esecul referendumului?
  cine tradeaza o data va trada mereu.
  si sper sa ma insel eu dar calul troian este deja in usl

 69. Virgil Ilie Says:

  abdulah catli
  Nu amesteca papagalii de la USL cu cele aproape 9 milioane de votanti si nici cu cele peste 7 impotriva lui Basescu .
  Cit despre iesitul in strada …
  OAMENII NU IES NICAIERI IN STRADA , OAMENII SUNT SCOSI IN STRADA .
  Evident , de catre cei capabili sa ii scoata nu de catre papagali cu pene viu colorate , n’asa?

 70. abdulah catli Says:

  @V.Ilie
  Daca USL nu erau papagali nu acceptau niciun cvorum sau modificau legea cu cap,si nici nu jucau cum canta Barosso,daca noi astia 7 mil.(deci si eu)nu eram papagali ieseam in strada/pe greci nu i-a scos nimeni/pe spanioli nu i-a scos nimeni/a daca te referi la sindicate da au un rol mare……….Asa ca imi pastrez opinia suntem toti niste papagali (ca doar usl-ul nu a aparut din neant?a aparut dintre noi si prin votul nostru), o natie nascuta in genunchi.
  Pacat de Crin

 71. stoloboc Says:

  Virgil Ilie spune:
  luni 30 iulie 2012 la 4:47:08 pm

  Aaaa nu , nu ca ar merita , dar sa scapam dracului o data de mascariciul asta de Basescu .

  ****
  Da o solutie ! Ca tot injurand USL … la capatul linei e PDL !

 72. stoloboc Says:

  (…)
  Premierul ungar, Viktor Orban a devenit persoana-cheie in politica romaneasca si pare a detine controlul asupra votului unui numar impresionant de cetateni romani.(…)Realitatea nu poate fi negata: un numar impresionant de romani a decis sa urmeze recomandarile politice ale premierului maghiar. Viktor Orban a reusit performanta de a controla viitorul politic al intregii Romanii, nu doar a unei enclave etnice din interiorul tarii.

  In mod normal, pe romanii de rand si pe anumite structuri ale statului roman ar trebui sa-i preocupe pretul cu care Traian Basescu a cumparat sprijinul liderului maghiar. Cei care considera ca Viktor Orban i-a oferit sprijinul fara a obtine nimic in schimb sunt extrem de naivi”, mai scrie Vocea Rusiei.
  ****

  De acord cu rusii. Nosferatul i-a promis ceva hunului Orban !

 73. Radu Humor Says:

  Am vaga impresie că Ponta a fost sfătuit de Comisarii (europeni de astă dată) să facă cuplu cu Băsescu, dacă vrea să fie totul OK !
  Altfel nu văd de ce nu se ia în calcul cifra exactă a celor cu drept de vot care ar duce la un cvorum de 60 %, nu 50%+1 !
  Văd că nimeni nu dă importanță acestui subiect 😉
  Poate pentru că-i așa de simplu …
  Sau joacă ei atât de complicat și mârșav ?!

 74. abdulah catli Says:

  @Radu
  Ultimul recensamant nu a fost finalizat si validat de institutul de statistica (care este in subordinea Guvernului), in fata CCR nu poti sa te duci cu vorbe ci cu un act oficial.
  Tu ai dreptate dar nu avem ce sa facem!?

 75. Virgil Ilie Says:

  abdulah catli ,

  Si io am fost la vot , nu ma trece te rog printre cei cu pene viu colorate .
  He-he-heeeee ! Si zici ca in Grecia ies aia de capul lor in strada ?!…
  Asta sa crezi tu …

  PS

  Nu la sindicate ma refer .

 76. alberto Says:

  Practic, USL atrage atentia Curtii Constitutionale ca aceasta este solutia, potrivit articolului 15 din Constitutie, care spune ca legea dispune numai pentru viitor, cu exceptia legii penale sau contraventionale mai favorabile”, a declarat Tudor Chiuariu pentru Mediafax.

  Deputatul liberal sustine ca procedura suspendarii presedintelui a fost declansata in baza OUG 41/2012, potrivit careia seful statului poate fi demis cu majoritatea voturilor exprimate ale cetatenilor care au participat la referendum, modificarile survenite neaplicandu-se retroactiv.

  Chiuariu a invocat Decizia 420, din 3 mai 2007, a Curtii Constitutionale, in care s-au luat in discutie modificari ale Legii referendumului, respectiv aplicarea retroactiva.

  Vocea Rusiei: USL mai are sanse sa-l demita pe Basescu, dar trebuie sa actioneze in forta

  Ordonanta de Urgenta a Guvernului (OUG) numarul 41, prin care s-a modificat Legea 3/2000 privind organizarea si desfasurarea referendumului a fost publicata in Monitorul Oficial 452 din 5 iulie 2012.

  OUG prevedea : „Prin derogare de la art. 5 alin. (2), demiterea Presedintelui Romaniei este aprobata daca a intrunit majoritatea voturilor valabil exprimate ale cetatenilor care au participat la referendum”, derogarea permitand demiterea presedintelui fara conditionarea prezentei la vot.

  In 6 iulie 2012, plenul Parlamentului a decis suspendarea din functie a presedintelui Romaniei, Traian Basescu. In 17 iulie a fost publicata in Monitorul Oficial Legea de modificare a Legii referendumului potrivit careia demiterea presedintelui Romaniei este aprobata daca, in urma desfasurarii referendumului, propunerea a intrunit majoritatea voturilor valabil exprimate.

  Legea fusese contestata la Curtea Constitutionala, care, in 10 iulie, a decis ca legea este constitutionala, in masura in care asigura participarea la referendum e cel putin jumatate plus unul din numarul persoanelor inscrise in listele electorale permanente.

  Traian Basescu i-a cerut premierului Victor Ponta sa anuleze Ordonanta de Urgenta 41/2012 privind organizarea referendumului din 29 iulie tot printr-o ordonanta de urgenta, nu prin convocarea unei sesiuni extraordinare a Parlamentului care sa modifice legislatia. Cererea figura si pe lista celor 11 solicitari primite de guvernul Ponta de la Comisia Europeana.

  OUG nu a fost abrogata, iar Camera Deputatilor a adoptat, in 18 iulie, proiectul de modificare a Ordonantei de Urgenta 41/2012 privind organizarea referendumului, fiind mentinuta forma adoptata in plenul Senatului, cu extinderea intervalului orar de votare. Proiectul nu mai contine prevederi referitoare la prezenta la urne si include programul de vot 7.00 – 23.00, text despre Curtea Constitutionala a stabilit ca este constitutional.

  Legea de aprobare a OUG a fost promulgata de Crin Antonescu in 24 iulie, fiind publicata in aceeasi zi in Monitorul Oficial, iar referendumul a fost organizat in conformitate cu aceasta forma a legii, lucru pe care Tudor Chiuariu nu il considera un impediment in sustinerea afirmatiilor sale.

 77. abdulah catli Says:

  Deputatul PNL Tudor Chiuariu a declarat că USL se va adresa Curţii Constituţionale pentru a aplica legea în vigoare la momentul declanşării referendumului, respectiv Legea 3/2000 în forma modificată prin OUG 41, care nu include condiţia de prezenţă la urne de 50%+1.Asta ar fi o treaba.
  Tudor Chiuariu, fost ministru al Justiţiei, susţine că legea aplicabilă la momentul declanşării procedurii de demitere a şefului statului era OUG 41/2012, iar USL va cere Curţii să respecte legea. Ordonanţa a fost modificată ulterior în Parlament şi promulgată în 24 iulie de preşedintele interimar Crin Antonescu.Deputatul liberal susţine că procedura suspendării preşedintelui a fost declanşată în baza OUG 41/2012, potrivit căreia şeful statului poate fi demis cu majoritatea voturilor exprimate ale cetăţenilor care au participat la referendum, modificările survenite neaplicându-se retroactiv.
  Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului (OUG) numărul 41, prin care s-a modificat Legea 3/2000 privind organizarea şi desfăşurarea referendumului a fost publicată în Monitorul Oficial 452 din 5 iulie 2012.

 78. Ghita Bizonu' Says:

  Sa ma laud : am interat si eu in atentie …. Am facut si un forum (http://vremea.forumgratuit.ro/) care in cel mai bu caz a avut vreo 300 de acesari si cateva replici .. iar de ceva timp e cam in moarte clinica.
  Insa ieri am avut onoarea a 3 postari basiste!!!
  Am deosebita placere sa o reproduc pe cea mai savuroasa (apropos de vila aia renovata) :


  in vila asta dorea sa mute chiar marele victor ponta..daca nu stiai …mai mult ce poti sa ceri de la un om care a divortat cu toate ca avea 2 copii ca sa o ia pe „senzuala” daciana , colega de partid ..hai sa fim seriosi …

  Vedeti ?Asa se lucreaza! Desi in ce ma priesvte strica orzu pe gaste (prea putine accesari).
  Cand am sugerat ca unii sa mai iasa la „bataie” pe forumuri, portaluri basiste …. chiar m-am certat (telefonic) cu un amic . Insa „ailati” ieri m-au onorat si pe mine (vremea fiind la un vivel ce nu pa fi numit nici „confidential” …) Si nu crez ca nu stia postacu ce „culoare” am …

  Hia pa ca ma duc sa borasc nitel!

 79. dracu Says:

  ba ha ha :)))
  va mai aduceti aminte cum se pune la loc doPu La sampanie?
  :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

 80. Lucia Gusatu Says:

  Dragii mei, am 78 de ani, si am vazut si am trait multe, dar o asemenea organizare si rapiditate in a-si insusi cu toti acelasi mesaj cretin cum e la portocalii, n-am intalnit. Cu o rautate cretina ,piticul a sarit sa-l atace pe d-l Ion Iliescu, pentru o propunere logica ,legala si adevarata, iar dupa el, au intarit prin termeni fara legatura si ofensatori , trupa lor de trompete .Ingrozitor cata rautate,”canibalism”,exprima „secta” asta!

 81. Diana Says:

  Din „Ghimpele”: Bomba! CCR ar trebui să aplice legea care nu impune cvorum la referendum, conform art.15 din Constitutie: Legea dispune numai pentru viitor.
  Deputatul PNL Tudor Chiuariu a declarat, luni, că USL va cere Curții Constituționale să aplice OUG 41 în forma sa inițială, care nu impune necesitatea de cvorum pentru validarea referendumului.Chiuariu susține că USL dorește aplicarea legii care era în vigoare la declanșarea referendumului, anume aceea care nu condiționa validarea referendumului de un anumit grad de prezență la urne.Legea de aprobare a OUG a fost promulgată de Crin Antonescu în 24 iulie, fiind publicată în aceeaşi zi în Monitorul Oficial.
  http://www.ghimpele.ro/2012/07/usl-cere-curtii-constitutionale-sa-aplice-legea-care-nu-impune-cvorum-la-referendum/

 82. Diana Says:

  Scuze, vad ca s-a mai spus deja asta… 😦

 83. Virgil Ilie Says:

  stoloboc

  Cind injuri si USL si PDL cine mai e la capatul liniei ?
  In fine , pina descoperi , te asigur ca al captul liniei mele este propria mea constiinta .
  NU FAC PARTE DIN NICIUN TRIB POLITIC .

  Solutia e una singura , REVENIREA URGENTA LA MONARHIE .
  E benefica pentru toti . Si pentur USL si pentru PDL si pentru Antonescu , si pentru Basescu , dar mai ales pentru noi prostimea .

  Sigur nu am astept ca vreun membru al clasei politice sa ii treaca prin cap o asa idee , ei doar folosesc monarhia spre a-si mai da cite o scatoalca , DAR AM CREDINTA CA NOI BOBORUL AM PUTEA INFLUIENTA TREBUSOARA ASTA .
  Cum ?
  Io zic ca ar trebui sa incetam sa mai sustinem neconditionat o tabara sau alta si sa ii indemnam cu totii sa accepte aceasta solutie sau sa se duca dracului cu totii .
  TOTI RENUNTAM LA CITE CEVA SI TOTI AVEM CITE CEVA DE CISTIGAT , n’asa?

  Ce folos daca tot ne ciondanim pe net fie cu „Brava Base , da-le Base !” , fie cu „Brava Crin ! Rulles Crin !” ?!…

 84. abdulah catli Says:

  @V.Ilie
  a)Si eu am fost la vot.Dar nu sunt in Piata Univ.deci tot papagal sunt.Atat timp cat Base se sterge la cur cu votul meu si al tau crede-ma nu suntem vulturi nici eu nici tu suntem ceea ce suntem
  b)Nu-i privi pe sarbi,greci,croati sau turci prin ochii romanului nu vei intelege cum vad ei spiritul civic si ce inteleg prin sentimentul national sau prin a te implica in viata cetatii.Cum nici Base nu e Slobodan Milosevic, nici noi nu suntem alta natie.

 85. Petre S Says:

  Roxana, de data asta Crin a dormit in front, si voi alaturi de el. Oare cum ati crezut voi si capusoarele voaste ca veti obtine 9.5 milioane de voturi la o poulatie totala de 15-16 milioane, incluzand cartitele maghiare? Sa nu plangeti dupa Ardeal cand Orban controleaza Romania mai bine decat gaseste Crin microfonul la Cotroceni. Imi pare rau,dar lui Antonescu i-au placutopereta si ruleta ruseasca, a pierdut ca minte n-a avut, iar acum trebuie sa plece. PNL, curatenie si apoi… la arme!

 86. Ghita Bizonu' Says:

  Un simpatizant poate neutentic ..

  Acu nu stiu cata valoare ar fi avut un apel a lu conu Misu … sau al Retei . Ma rog poa reusea sa mai aduca un procent, un procent si juma .. insa risca sa sufere de taieri bujetare si sa trebuasca sa isi plateasca singur incalzirea …
  Insa asa la mica barfa ar fi dat frumos un apel ca cel mai in varsta maresal* din Europa, ca ofiter al Armatei Romane, ca descendent direct al lui Ferdinand ai carui dorbanti au pus opinca pe Budapesta romani va cer sa dati o stampila peste bot lu Viktator Orban sa invete unde ii este locul!!” ….

  * este. A fost facut maresal prin 1942 … Si chiar daca i s-a retras gradul … tot cel mai batran maresal din Europa …

 87. Virgil Ilie Says:

  abdulah catli …

  Cu votul meu s-a sters in egala masura atit neisopravitii de la PD cit si cei de la USL .
  USL sa ma pupe si in cur ca am fost totusi la vot , dar io in strada nu ies pentru papagali fie ei si cu pene viu colorate .
  Sa iasa mai intii domnii Antonescu si Ponta si sa strige „REGELE SI PATRIA !” si imi pun cortul linga dinsii . Acolo dorm ! Si imi dau si pielea pentru dinsii .

 88. Un simpatizant poate neutentic ... Says:

  „Dragii mei, am 78 de ani, si am vazut si am trait multe, dar o asemenea organizare si rapiditate in a-si insusi cu toti acelasi mesaj cretin cum e la portocalii, n-am intalnit.”
  ________________________________________
  @Lucia Gusatu

  In primul rand multi ani inainte !

  Doamna Lucia Gusatu,eu desi sunt mai tanar, am mai vazut o astfel de rapiditate a oamenilor in insusirea unui mesaj fals la Iliescu in 1990-1991.Multi romani au fost siguri de gecile de blugi date de PNT in Piata (fiecare avea „un var” care i-a spus asta, cand era luat la bani marunti in privinta informatiei) ,se zvonea ca taranistii vor sa ii aduca pe urmasii lui Ceausescu la putere (acum se spune ca fostii securisti si Rusia vin peste noi ) ,ca partidele istorice vor sa vanda tara (acum ca USLul o distruge ,cu vandutul este mai complicat 🙂 ),ca ,Coposu a fost in strainanate plecat si nu a mancat „salam cu soia ” desi a fost in puscarie ,ca Ratiu este amantul doamnei Doina Cornea ,ca toti au pus botnite taranilor pe campuri ca sa nu manance din recolta ,etc .

  Ne-am intors in vremurile de atunci prin grija lui Basescu (Iliescu avea macar o scuza ,abia aparea ce numim democratie dupa dictatura lui Ceausescu ) dar, din fericire ,romanii lui Basescu ,care cred propaganda comunista de acest tip ,sunt mult mai putini decat cei care credeau propaganda inaintasului sau Iliescu ! Din ce in ce mai putini ,din ce in ce mai jenanti,mai penibili,si mai lipsiti de succes cu propaganda lor imbecila!

 89. Ghita Bizonu' Says:

  Virgil Ilie

  ia mai pune mana si pe o carte de istorie (nu alea de liceu)… Si o sa ai surpriza ca in anii 30 treiburile politice se bateau chiar mai rau decat azi !!!
  imi aduc aminte de o cestie buna … in nu mai stiu ce oras prin 1930 seful opozitei locale face o vizita la biroul sefului partidului de la putere (din orasul respectiv) … Sau invers? Duopa traditinalul schimb de amabilitati ” ba te bag in ” „ba p’a ma-ti malastopule” vizitatoru scoate un pistol si trage in gazda. Gazda apuca sa scoata din sertaru biroului revolverul si replica…

  Peste 3 zile filialele locale PNL si PNT isi duceau sefii la cimitir …

  PS. Desi uit localitatea si anu .. nu inventez . Din epoca interbelica sunt 3 „povesti” numa bune de scenariu de film.
  Asta, aia cu biserica care a ars de Paste (in timpul slujbei de inviere! Dezastru!!! copii, femei samd ) si aia cu tipa ce a luat foc intr-un club de noapte …

 90. tu Says:

  sugi pula fa stoarfo. hai daca ai bulan iesi pe la basarab in sus spre grant. nu grand fa boarfo 🙂

 91. Un simpatizant poate neutentic ... Says:

  „Insa asa la mica barfa ar fi dat frumos un apel ca cel mai in varsta maresal* din Europa, ca ofiter al Armatei Romane, ca descendent direct al lui Ferdinand ai carui dorbanti au pus opinca pe Budapesta romani va cer sa dati o stampila peste bot lu Viktator Orban sa invete unde ii este locul!!” ….”
  _________________________________________________
  Ghita

  Eu nu barfesc 🙂

 92. Ghita Bizonu' Says:

  Bre mai lasati-o cainilor in sange ca …ar trebui sa tineti cont ca la noi „este” multi care nu se baga… Iar o sa va zic ca la mine pe scara (64 apartamente) cam 1/3 nu participa la sedinte (3-4 ore /an) Si asta de aproape 40 de ani (de cand taica-miu mi-a zis „vino” ca sa ma puna sa scriu PV ul .
  Ma rog porcaria este ca acu Ala zice sa si astia e ptr el (unu mi-a dat telefon enervat „cum isi permite sa zica ca eu il sustin cand eu nu votez din 1992 incoa?” Ma rog i-am zis ca les absents ont toujours tort si ca e dobiBoc daca nu stia ca asa va fi ….

  Intre noi fie vorba a iesit foparte , da foarte multa lume

 93. Un simpatizant poate neutentic ... Says:

  De fapt Ghita ,am dat enter pana sa termin ce am de spus .Imi dau seama insa ca oricum nu mai conta … 🙂 .

 94. Virgil Ilie Says:

  De ma Ghita , exemple d’astea putem gasi destule .
  Daca atit ai retinut tu , sa fii sanatos .
  Numai ca iata nici acum nu reusim sa atingem macar nivelul de trai al anului 1938 cu toti republicani tai ambetati dupa Ceausescu , Ilici sau Basescu , n’asa?

 95. Diana Says:

  CCR, USL, cei 7,4 milioane sunt prea putin raportat la interesele majore ale ungariei, extrem de activa in UE, dar si in congresul american (a-propos de asta, nu m-am documentat daca cei 2 congresmeni care au avertizat-o pe Hillary cu privire la Romania nu au vreo legatura cu bisericile reformate). basescu este omul perfect care – in schimbul unei puteri de forma (exercitata in micile lui razboaie otv-iste) dar care ii hraneste pe deplin personalitatea-i bolnava – e in stare sa rupa halci din teritoriu. Mai intai, le va da autonomie culturala. Da, stiu, ca Roxana mi-a spus sa nu confund udmr-ul cu kelemen. Asa e, nu il pot confunda, intrucat kelemen e doar un instrument care primeste absolut toate miscarile in plic. udmr-ul e insa de zece ori mai diabolic, iar aici va fi kosovo 2. Le studiez miscarile de multi ani, poate si pentru ca am fost nevoita sa lucrez indeaproape cu ei, cu multi dintre ei in ultimii 7 ani, la cel mai inalt nivel. Le simt bataile inimii si rasuflarea in ceafa. serviciile ungare sunt cele mai active pe teritoriul Romaniei, iar planul va fi dus la indeplinire, intrebati pe oricare din DGIA. Ungurii sunt cheia, iar autonomia e miza suprema. Singurul luminat e Frunda, dar asta nu ne ajuta cu nimic.

 96. stejarul Says:

  USL sa analizeze statisticile sa vada cine si cum i-a sabotat in Ardeal. Dovada ca romanii ardeleni au venit la vot:

  „Peste 50 % din localnicii comunei natale a fostului premier Emil Boc s-au prezentat la referendumul de duminică şi aproape 80 % dintre aceştia au votat pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu”

  „În judeţul Cluj, cea mai mare prezenţă la referendum s-a înregistrat în comuna Beliş…s-au prezentat la urne 1.162 de locuitori din cei 1.171 cu drept de vot, majoritatea – 907 -, votând pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu”

 97. stejarul Says:

  Roxana, am un comentariu in spam…cand ai timp.
  Ceva se intampla cu wordpress. Trebuie sa fac logare aproape la fiecare postare.

 98. Un simpatizant poate neutentic ... Says:

  @Virgil

  Virgile,daca se mai ia cineva de tine sa-mi spui mie si te rezolv . Ma lupt cu orice dusman al tau ,de partea ta evident ,ca si mie ca cetatean onest ,imi pute USLul ala nedemocrat ,rau si incapabil ! 😎

  Bai,nu se poate sa nu-si dea astia de pa blog seama cat esti tu de taranist si monarhist ,cat de impartial esti de partea lui Basescu 🙂 ,si cat de „misto ” (asa in general !!!!) esti tu ! Mai poti sa imi spui iar despre teoria ta cu telefonul de la STS de care avea nevoie Basescu la sediul de campanie pentru a lua legatura cu SPP ? 🙂 Mi-a placut mult aia ,era haioasa foc si te-am admirat pentru prestatie ! 🙂 .Cred ca daca mi-o repeti de cateva ori, tot nu ma plictisesc ,mai ales ca pot sa imi chem si prietenii sa radem impreuna …

  Daca cineva nu te intelege , zau ca este un bulangiu care nu tine cu Basescu ! Virgile,eu sper ca vei ajunge candva iar prefect ,asa cum meriti dupa toata activitatea depusa …

 99. Virgil Ilie Says:

  Simpatizantule din pacate si tu casti gura ca sa vezi , in loc de sa casti ochii .
  Printre dinti nu se vede dragule .
  Cind eu criticam si injuram virtos la Baselu , inca inainte de a se alege in 2004 , SI E ATUNCI NICIODATA NU AM INCETAT SA SPUN CA ESTE UN MASCARICI SI CEL MAI MARE PERICOL LA ADRESA FIRAVEI DEMOCRATII ROMANESTI , talica pesemne , ca multi dintre „marii antibasisti” de acuma , oracaiai „Brava Base , tine-o Base tot asa !” si il votati la greu .
  Din pacate datorita multora care nu pot gindi decit in termenii „cine nu e cu noi , musai tre sa fie cu dusmanul” am ajuns sa ne pricopsim cu neispraviti gen Ilici si Basescu .

  PS

  Unde si cind am spus eu ca TO-ul ala era pus ca sa ia legatura cu SPP -ul Basescu ?!
  Fa-mi placerea si casca ma si tu ochii , nu mai casca gura la ce scriu . Asta evident daca tot comentezi ce scriu , ca daca nu … treci peste …
  Am spus ca sediul de campanie al lui Basescu era OBIECTIV DE PAZA AL SPP .
  DREPT PENTRU CARE SPP PUTEA SA CEARA MONTAREA UNUI TO .
  Bine , acuma nu am astept io sa pricepi ce si cum , cind cel mai destept USL in viata a facut sedinta CSAT pentru asta si a si tinut aprinsa flacara tevereurilor pe o tema falsa de doua parale , cind ar fi trebuit sa se dezbata NU DESPRE MONTAREA UNUI AMARIT DE TELEFON CU CARE FURA BASESCU REFERENDUMUL CI DESPRE MOTIVELE PENTRU CARE BASESCU TREBUIA DEMIS .
  Dar asta e alta poveste si nu ma astept sa o pricepi .
  E mult mai usor sa injuri si sa cauti dusmani decit sa-ti si pui mintea la contributie , n’asa?

 100. Un simpatizant poate neutentic ... Says:

  „Cind eu criticam si injuram virtos la Baselu , inca inainte de a se alege in 2004 , SI E ATUNCI NICIODATA NU AM INCETAT SA SPUN CA ESTE UN MASCARICI SI CEL MAI MARE PERICOL LA ADRESA FIRAVEI DEMOCRATII ROMANESTI , talica pesemne , ca multi dintre “marii antibasisti” de acuma , oracaiai “Brava Base , tine-o Base tot asa !” si il votati la greu .”
  ________________________________
  @Vigina draga

  Nu l-am votat NICIODATA pe Basescu(nici pe Nastase ca sa fie clar) asa ca poti sa sari peste presupunerile tale,ca de obicei,tampite …

 101. Virgil Ilie Says:

  Si inca ceva Simpatizantule …
  Eu nu am frica decit de bunul Dumnezeu ma si nu am nevoie sa ma apere viteji nevoie mare care se ascund in anonimat ca tine .
  Lasa dragule , aparate pe tine .

 102. Virgil Ilie Says:

  Hai zi zau ca sa te cred Simpatizantule !!!
  De ce as crede ma io un anonim care face in pantaloni si isi posteaza vitejiile sub protectia unui nume de imprumut , si de ce acel anonim viteaz isi poate permite sa-mi puna mie care la indoiala vorbele ?!

 103. Roxana Iordache Says:

  @All. Mulţumesc pentru dezbateri. Să nu se supere cei cărora nu le răspund, dar într-un fel sau altul răspunsurile următoare le sunt şi lor adresate.

  @Lucia Gusatu. Bun venit, doamnă! Mulţi înainte! Participarea dv. la dialogul de pe blogul meu mă onorează. 🙂

  @Bogdan cu opinia şi toţi ceilalţi. Legea promulgată de Crin este cea pe care o contestase PD-L iar CCR a declarat-o constituţională „în măsura în care se asigură participarea a jumătate plus unu din alegătorii înscrişi pe liste”. Legea a fost promulgată ca atare, în 17 iulie. Ca atare, adică aşa cum a fost ea declarată constituţională. În 24 iulie, a promulgat altceva. Vorbim de lucruri diferite.

  @Petre S. În visele unor politicieni mărunţi se întâmplă asta. În principal, visul de aur al sistemului e să scape de Crin. Nu vă va da satisfacţie. 🙂

  @Ghita Bizonu’. Este evident că a mers la vot foarte multă lume şi asta obligă maximal USL.

  @Abdulah. Eşti tu acum într-o pasă proastă, nu re recunosc. Lasă, că-ţi trece! 🙂

  @stoloboc. Vechea reactivitate. Asta-i o prostie, să-ţi pierzi timpul gândindu-te ce mai face Băsescu atunci când nu delirează.

  @tu. Analfabetule, iarăşi ai nimerit greşit. Blogul Udrei are altă adresă. Mergi acolo şi dă-i întâlnire, sunteţi în elementul vostru.

  @Releniki. Eleni, ştii bine că nu mă refeream la tine şi nici la majoritatea cititorilor mei. Mă refeream la postaci. Nu eşti postac. Eşti comentator inteligent. Îmi cer scuze dacă te-ai simţit lezată, sub nici o formă nu era în intenţia mea.

  @Virgil Ilie, bravo, frumos! Vii cu texte delirante, cai verzi pe pereţi. Eu am votat ieri cu crucea Regelui Mihai în piept, o am de la Versoix. Dar asta nu înseamnă că am visat că mi-l aduce îngeraşul pe Rege pe tron.

  @dracu. Retro! 🙂

 104. Un simpatizant poate neutentic ... Says:

  „Am spus ca sediul de campanie al lui Basescu era OBIECTIV DE PAZA AL SPP .
  DREPT PENTRU CARE SPP PUTEA SA CEARA MONTAREA UNUI TO .”
  _______________________________________
  @Virgile

  Imi multumesc,esti chiar un dragut ! 🙂 Nu ma asteptam sa imi asculti rugamintea si sa imi spui bancul asta dragut iar,dar se pare ca esti un om mai amabil decat te credeam eu 🙂 .Da ,exact despre afirmatia asta tampita a ta vorbeam ….Hai,esti pe drumul cel bun si daca la prefecti nu mai sunt locuri 😉 ,macar primar de comuna te-or face astia candva, daca nu le pica sandramaua, asa cum pare acum sa se intample …

 105. Virgil Ilie Says:

  Tradare , tradare , tradare !
  Semnezi ?
  Ie tare , prea tare . Nu semnez !
  Ai curajul opiniunii , o dam anonima !
  Asa da , semnez !

 106. Un simpatizant poate neutentic ... Says:

  „Eu nu am frica decit de bunul Dumnezeu ma si nu am nevoie sa ma apere viteji nevoie mare care se ascund in anonimat ca tine .
  Lasa dragule , aparate pe tine .”
  ______________________________________
  @Virgile

  Nu imi este clar ,vorbesti de Zeus ca te apara ,sau de Dumnezeu ? 🙂 .

 107. Virgil Ilie Says:

  Cum adicatelea Roxana , pai nu spuneai tu aici ca scopul prim al domnului Antonescu este reinstaurarea monarhiei ?!…
  Reinstaurare de care o sa se ocupe direct si personal de minutza cu domnul Ponta ?

 108. Un simpatizant poate neutentic ... Says:

  „De ce as crede ma io un anonim care face in pantaloni si isi posteaza vitejiile sub protectia unui nume de imprumut , si de ce acel anonim viteaz isi poate permite sa-mi puna mie care la indoiala vorbele ?!”
  ____________________________________
  @Virgile

  Doar din cauza ca spui tampenii iti pun la indoiala afirmatiile Virgile .Atat ! :)Altfel ,iti jur ca nu este nimic personal 🙂

  PS:Ca tot ai adus vorba,folosirea numelui real NU DA GARANTII ASUPRA MORALITATII UTILIZATORULUI ,asa cum nici anonimatul nu inseamna o acuza sau un dubiu .Conteaza doar ce spunem Gilica 🙂 ,nimic altceva …Tu,iti repet,spui in general doar tampenii basiste ! …

 109. Virgil Ilie Says:

  Simpatizantule viteaz doar in spatele anonimatului , mai citeste asta o data …

  Tradare , tradare , tradare !
  Semnezi ?
  Ie tare , prea tare . Nu semnez !
  Ai curajul opiniunii , o dam anonima !
  Asa da , semnez !

 110. Un simpatizant poate neutentic ... Says:

  „Tradare , tradare , tradare !
  Semnezi ?
  Ie tare , prea tare . Nu semnez !
  Ai curajul opiniunii , o dam anonima !
  Asa da , semnez !”
  _________________________
  @Gilica (ca acum suntem prieteni )

  Draguta chestie ,ai un umor deosebit Gile . 🙂 .Este una din putinele tale postari care chiar nu sunt gargara iefina basista ,ci doar gargara ieftina simpla . 🙂 Esti pe drumul cel bun Gilica 😉 …

 111. abdulah catli Says:

  Se zvoneste:
  Cvorumul pentru referendum (impus anti-democratic) a fost atins si depasit: romanii sunt numai 18 milioane dintre care doar 14 milioane si jumatate au drept de vot! Datele recensamantului, care se pare ca au fost tinute secret pana acum, vor aparea in citeva zile….Sa dea Cel de Sus!
  @Roxana
  Nu mai suport cu pacientul asta care se crede presedinte, nu mai rezist, intelege-ma si pe mine! Si nu-i suport nici pe astia de la USL ca si bat la fel joc de votul meu (apropos de ce am scris mai sus Institutul de Statistica si MAI sunt in subordinea lu’Ponta,, nu puteau sa scota datele inainte, le scoatem dupa razboi!?).
  In rest eu tot te iubesc!

 112. Virgil Ilie Says:

  Garantii asupra moralitatii utilizatorului dau numai faptele sale .
  Tu le cunosti cumva pe ale mele ?

  PS

  Iti retin atentia ca eu nu te-am jignit .
  Daca insa te ceri , iti pot raspunde si tie ca si lui Marcus .
  Apoi , pina la prezent „timpeniile” spuse de mine s-au adeverit a exprima adevarul si lucrurile s-au petrecut asa cum le-am descris .
  Ce ar fi ca eu acuma , sa ma pun pe a categorisi timpiti pe toti cei care , in loc sa vada greselile facute de USL si sa ii criitice spre a se indrepta , au tot oracait neconditionat „brava Ponta , barava Crin , rulles Crin” gindind ca asta o sa si rezolve lucrurile ?!…
  Deocamdata am ramas pe cap cu Basescu pentru ca niste papagali viu colorati cum le spunea cineva pe aici , s-au aflat in treaba .
  Si de asta nu sint eu de vina .
  Ba as zice ca alti papagali la fel de viu colorati care le-au tinut isonul neconditionat .
  V-ati vrut si ati actionat exact ca pe stadion .
  Pai , pe stadion fotbalul e pe goluri Simpatizantule .
  Necazul e ca si eu alaturi de cei care casca gura , trag ponoasele .
  Si nu le merit sa stii .

 113. stejarul Says:

  „Trebuie să înţelegem că naţiunea română are 22 de milioane de cetăţeni, nu doar 7 milioane”, a spus Băsescu

  ABSOLUT INFECT! ABOMINABIL!
  Asta isi pune si victimele intre sustinatori! IN TIMP CE SLUGA LUI CONSTRUIESTE LA CLUJ UN CIMITIR DE 11 HA…
  Daca e asa, de ce nu au pus urne de vot in cimitire?
  Cati dintre cei ce apartin diferentei 22-18 au murit la mana ciclopului? Majoritatea!

 114. stejarul Says:

  ”Trebuie să înţelegem că naţiunea română are 22 de milioane de cetăţeni, nu doar 7 milioane\”, a spus Băsescu

  ABSOLUT INFECT! ABOMINABIL!
  Asta isi pune si victimele intre sustinatori! IN TIMP CE SLUGA LUI CONSTRUIESTE LA CLUJ UN CIMITIR DE 11 HA…
  Daca e asa, de ce nu au pus urne de vot in cimitire?
  Cati dintre cei ce apartin diferentei 22-18 au murit la mana ciclopului? Majoritatea!

 115. Virgil Ilie Says:

  Tie Simpatizantule care ti se pare mai basist ?…
  Domnul Rus cind s-a aflat in treaba si a comunicat public cifra de 18,5 milioane de alegatori , sau eu cind am zic ca „iote ce scoate nataraul asta de la USL pe gura” ?!…
  Io , n’asa?
  Care mi-am si luat injuraturie de rigoare si calificativee de basist inrait .
  Care e mai basist ?
  Nataraii care au organizat referendumul si tot timpul au jucat pe muzica lui Basescu , facindu-i jocul ca sa evite discutia despre motivele demiterii si sa indrepte discutiile spre TO , furtul votului , cvorum , CCR si alte alea fara folos , sau eu carte spuneam ca sunt niste natarai daca joaca dupa muzica balalaicei lui Baselu ?!
  Evident ca io , n’asa?
  Cum de-mi permit sa spun despre niste papagali de doua parale ca gresesc si vom trage ponoasele cu totii ?!…
  Io , vindutul lui Baselu , n’asa?
  Bine Simpatizantule , eu ma aleg cu califiativul de basist , mai sunt si injurat , dar din pacate am ramas cu mascariciul pe cap .
  Si asta nu pentru ca eu le-am spus cite parale fac , ci pentur ca intradevar nu fac doua parale si deh ma Simpatizantule ma , politichia e grea …

 116. Roxana Iordache Says:

  New post!

  Virgil Ilie, dacă vrei să fii ticălos, n-ai decât! 🙂 Asta e o vorbă a lui Tudor Dunca, ce-i pasă lui, e boier în Silicon Valley. Unde moaş-ta am zis eu aşa ceva ? Am zis că nu pupi tu monarhie fără o dezbatere de cel puţin un an, liberă, în perioada unei Constituante. Şi asta nu o poate garanta decât un preşedinte liber, un preşedinte istoric. Asta am spus. Oricum, pe mine personal Crin m-a apărat în această lună crâncenă, Crin mi-a apărat ţara, Crin mi-a onorat demnitatea de român. Şi într-un final, preşedintele Constantinescu, un pic cam târziu. Nu însă şi Regele meu. Din păcate. 😦

  Stejar drag, ABOMINABIL e cuvântul. Te iubesc. 🙂

  Musulmane, aşa te vreau! Şi de iubit, iubirea e necondiţionată pentru oameni ca tine. La naiba, nu mă gândeam să spun vreodată chestia-asta despre un musulman. 😛

 117. Virgil Ilie Says:

  Basescu Simpatizantule nu se da jos cu discursuri , fie ele cit de frumoase , si cu oracaieli de „Brava Ponta, brava Crin , rulles , rulles Crin!” ….
  Maaaaaana ce le-a zis-o Crin ! I-a rupt ! Gata , sunt dusi !
  Nu Simpatizantule , BASESCU SE DA JOS CU ORGANIZARE MINUTIOASA SI CU MULTA ALERGATURA SI TRANSPIRATIE A ACTIVULUI DE PARTID .
  Si , cum ti-am mai spus , ti-o spune unul care stie bine ce e aia campanie electorala , participare la vot si fructificarea rezultatelor votului .
  Din proprie experienta si nu din ziare sau de la televizior , alergind si facind ani de zile trebusoare de genul asta .

 118. Roxana Iordache Says:

  Marius Mina, te rog eu, nu te arunca la gâtul lui Ponta. Omul ăsta a văzut infernul. Şi a ieşit cu bine. Trebuie să-l ajutăm, nu să-l înfundăm. Trust me!

 119. Virgil Ilie Says:

  Dai inainte Roxana cu rulles Crin .
  Se vede treaba ca nu ti-a ajuns unde … am ajuns .
  O sa mergem asa din succesuri in succesuri pina la victoria finala .
  Acuma il scoti si pe Rege vinovat de esecul USL , dar nici prin cap nu-ti trece ca nu-s chiar infailibili si poate ori fi gresit si dinsii , n’asa?

 120. Roxana Iordache Says:

  Virgil Ilie, cu tot respectul, îţi promit că mai mulţi plămâni mi-am scuipat eu pentru democraţie în ţara asta decât tine. Eu am făcut-o gratis şi necondiţionat. Asta dacă vrei neapărat să ne batem în contribuţii. Ştii că-s bătăuşă şi ştii că singurul meu eşec a fost PNŢCD. N-am putut să vă salvez de la sinucidere. Şi mi-am pierdut aproape 3 ani din viaţă cu voi. Dar nu regret. A fost o experienţă fenomenală. Cu greu poţi vedea atâta determinare pentru autodistrugere.

  Încă o chestie: nu-mi spui tu mie ce să fac pe blogul meu. Şi nu mă opreşti tu pe mine să ţin moralul oamenilor la înălţime.

  În rest, te iubesc. 🙂

 121. Roxana Iordache Says:

  Nu se scrie cu doi de l. 😛

 122. Roxana Iordache Says:

  Ştii că eşti, totuşi, cam nesimţit. 😉

 123. Două intervenţii întru demnitatea personală | tudorvisanmiu Says:

  […] UPDATE! (domnul Virgil Ilie) “Am zis că nu pupi tu monarhie fără o dezbatere de cel puţin un an, liberă, în perioada unei Constituante. Şi asta nu o poate garanta decât un preşedinte liber, un preşedinte istoric. Asta am spus. Oricum, pe mine personal Crin m-a apărat în această lună crâncenă, Crin mi-a apărat ţara, Crin mi-a onorat demnitatea de român. Şi într-un final, preşedintele Constantinescu, un pic cam târziu. Nu însă şi Regele meu. Din păcate.” (Roxana Iordache) […]

 124. Virgil Ilie Says:

  Pi ce te-am oprit io sa scrii ce vrei ?! Ai inebunit ?
  Dar eu de cind nu am voie sa scriu ce vreau ?
  Discutam sau ce dracu facem ?
  Unde scrie ca tre sa-mi insusesc parerile tale ?!
  Sau tu pe ale mele ?!
  Plus ca sustinem amindoi aceeasi cauza .
  Numai ca tu , faci greseala zic io , dar e dreptul tau , sa inghiti orice scot papagalii pe gura , pe cind eu ma straduiesc sa ii critic cind fac prostii cu scopul de a ii indrepta .
  Fireste ca imi racesc gura de pomana si imi mai si iau injuraturi ca oricum nu se pinde nimic de ei , dar nu pot sa ii aplaud cind o tin oblu pe aratura .
  Rezultatele vorbesc de la sine din pacate .

 125. Roxana Iordache Says:

  Virgile, dacă tu nu te-ai plictisit de repetiţiile tale la infinit, continuă!

  M-ar interesa să comentaţi la postarea pe care am anunţat-o şi nu ziceţi nimic, oare de ce?

 126. Ghita Bizonu' Says:

  Unui simpatizant poate neutentic .

  Bun am inteles. Esti om serios .
  „la mica barfa” mai inseamna si asa vorbind intre prieteni la o cafea , intre noi fie vorba , neoficial, ca la o sueta intre prieteni.

  Da am inteles matale teleptual habar nu ai de expresii colocviale …

 127. Petre S Says:

  @Roxana. Re: „@Petre S. În visele unor politicieni mărunţi se întâmplă asta. În principal, visul de aur al sistemului e să scape de Crin. Nu vă va da satisfacţie.” – Sunt doar total dezamagit si imi dau seama ca fara o schimbare radicala, visul nostru comun, Roxano,., se prabuseste. Altfel continua sa visezi cai verzi pe pereti – si rezultatele vor continua sa fie cele asteptate. Apropos, nu am fost si nici nu voi fi vre-odata parte din „sistem”, Din contra as putea sa-ti spun, Poate ca daca veti veti avea vre-odata norocul de a scapa de canalia securista, pe cand va platiti datoriile in care v-a bagat nemernicul, sa va ganditi si la unii dintre noi romanii asa mai… hotariti, si mai ne-politicieni- ca mine de pilda. In fine, asculta-mi sfatul fatuca: Cand dai raspunsuri incearca sa judeci mai mult cu capul, nu cu inima si mai lasa lozincile, Roxano. Altfel sa stii ca te stimez si te admir. Ca si pe Crin de altfel – care doar ca a expirat. Tu Roxano inca nu, desi ai si tu o oarecare tendinta….

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: