VARA ASTA SE POARTĂ LIBERTATEA. SCRISOARE DESCHISĂ CĂTRE BĂSIŞTI

Video de

Băsişti, aş vrea să vă apelez cu dragilor, dar voi vă vreţi nedragi,

Vă încurajaţi, pe unul dintre blogurile voastre luzăroaie, că mâine faceţi „recensământul imbecililor”. N-o să vă ia mult să vă număraţi, deci vă rămâne tot timpul să vizitaţi Vila „Dante”, mâine e Ziua Porţilor Deschise. 🙂

În privinţa ruşilor, vă referiţi la amicii lui Băsescu de la ALRO, ştiţi voi, băieţii deştepţi cărora le-a pus o vorbă bună cu mâna. 😛

Sunteţi aşa nişte ciudăţenii, o biată sectă fanatică, orbită şi otrăvită de ură viscerală! Până şi în pragul inevitabilului, persistaţi în fixismele voastre patologice, vă cantonaţi în realitatea voastră paralelă, refuzată de bun simţ şi logică. Vă compătimesc! Şi asta nu-i ceva (de) rău, dar voi nu puteţi înţelege, pentru că sunteţi blocaţi în negativism demolator, în negaţionism al realităţii. Mila e o formă de iubire şi n-aş vrea – dar n-aveţi decât, dacă aşa vreţi! – să mă urâţi – suplimentar – pentru asta. E o încărcare stupidă, negativă, care vă transformă în recipiente de autodistrugere. Pe modelul idolului vostru de lut.

Noroc că de luni, de fapt, de mâine noapte încolo, veţi începe şi voi să respiraţi liber, poate totuşi mai aveţi posibilitatea să vă oxigenaţi ceea ce ar trebui să fie, teoretic, creierele!

Multă sănătate! Şi capacitatea de la Dumnezeu de a vă descătuşa inima şi mintea, ca să vă bucuraţi cu noi, noi, tot poporul român din care cu toţii facem parte şi doar dezaxaţii ne dezbină în interes personal, egoist, meschin, demolator.

Jigniţi milioane de oameni. Cui foloseşte? Vă simţiţi bine să desconsideraţi coloana vertebrală a unui popor, conştiinţa naţională, vie, a României? Vă place să vă mortificaţi, în izolare, în loc să vă bucuraţi de libertate. În primul rând interioară. Deci, sufletească şi intelectuală.

Vine vremea libertăţii şi a reclădirii de ţară. Mai demnă decât oricând. Bucuraţi-vă! Nu vă refuzaţi şansa de a vă elibera! E păcat să rataţi participarea la simfonia unui popor descătuşat.

Dacă sunteţi botezaţi, faceţi-vă o cruce, iar dacă nu, rugaţi-vă să învăţaţi să vă rugaţi lui Dumnezeu şi ziceţi DA, vreau să fiu un om liber, într-o ţară liberă, cu o guvernare de oameni normali, cu un preşedinte normal, vertical şi veritabil intelectual – iar un intelectual veritabil niciodată nu urăşte, nu dezbină şi nu stăpâneşte. Pur şi simplu reprezintă cu cinste o ţară cu fruntea sus în lume, o ţară ridicată din genunchi şi un popor vindecat de vrajbă şi dezbinare. Este Crin Antonescu, preşedintele tuturor românilor, chiar şi interimar, tot al tuturor este. V-a jignit vreodată? Ţinta lui a fost mereu exclusiv constituită din adversari politici, niciodată n-a atacat cetăţenii cu opiniile şi convingerile lor. Nu v-a făcut niciodată nici un rău, iar voi îl împroşcaţi cu noroi, într-un mod lamentabil. Şi incredibil de infantil.

Realitatea e asta, pentru că sunt fapte: Crin e primul preşedinte al României care nu provine din sistem. Băsescu e ultimul preşedinte comunist din Europa. Crin rămâne, Băsescu pleacă.

România devine o ţară cu adevărat europeană, liberă, cu iniţiativă, nu o slugă aşa cum a degradat-o cel care mâine va fi demis. Zdrobitor. Zdrobitor de afirmativ pentru România, că asta e miza. Miza e nu demolarea lui Băsescu, ci reclădirea României. DA. Băsescu e oricum demolat, s-a devastat singur. Şi v-a abuzat îngrozitor, v-a nevrozat, v-a băgat într-o psihoză obsesivă. Dacă nu aveţi grijă să vă pregătiţi să vă vă confruntaţi cu adevărata realitate, mâine seară după ora 23, vă decompensaţi depresiv. Şi e păcat de voi.

Staţi acasă, faceţi cum vreţi, dar deznodământul fericit pentru România e inevitabil!

Ştiţi ce extraordinar e să fii un om liber, să gândeşti liber, liber, aerisit, nu în clişee pavloviene stupide? Patapievici m-a plagiat, că aşa faceţi voi, lumea pe dos. Ieşiţi din coşmarul în care vă cuibăriţi cu atâta obstinaţie! Treziţi-vă la realitate, viaţa e frumoasă, e a noastră. A fiecăruia. Nu vi se pare păcat faţă de voi înşivă şi extrem de stupid să vă pierdeţi timpul şi să vă măcinaţi sănătatea ca să susţineţi o epavă? Nu doar politică.

În nici un caz nu îl ajutaţi alimentându-i iluziile dezaxate. Şi deşarte. Pe care, de fapt, nici chiar el nu şi le mai face, doar joacă ultima lui cacealma. Mai de prost-gust ca oricând.

Oricum, e alegerea voastră. Peste o săptămână, sărbătorim Schimbarea la Faţă. A României.

La mulţi ani, anticipat! Vă urez, sincer, numai bine! Încercaţi să vă extrageţi din realitatea paralelă, încercaţi să vă lepădaţi de ură, să învăţaţi să iubiţi, încercaţi să fiţi oameni! Altfel, nu veţi fi niciodată fericiţi, pentru că n-aveţi cum cunoaşte fericirea prin separaţie de iubire. E diabolică izolarea voastră fanatică. E diabolică idolatria.  Daţi-vă şansa de a începe să trăiţi frumos. Dumnezeu să vă ajute!

Dumnezeu să reunească tot poporul român, de pretutindeni şi să ocrotească România!

25 răspunsuri to “VARA ASTA SE POARTĂ LIBERTATEA. SCRISOARE DESCHISĂ CĂTRE BĂSIŞTI”

 1. Abdulah Catli Says:

  „A sosit ziua dreptatii/ziua sfanta a libertatii”

 2. Adriana Popa Says:

  Roxana ,

  Dai perle la porci.

  Astia sunt trepanati.Nu pricepNIMIC .

  Li s-a facut lobotomie… Sunt coneptui si miscati de o ura infernata.

  Nu vezi ca se sufoca .. dar Nu vor sa resprire.

  Prostitutiia si hotia atat este in capul lor.

  O mai aud si pe fina lui tantareanu – si din nefericire Nu este singura – ca Nu pot decide 256 ptr re..
  Nu vezi ca nu pricep ce este aia democratie ??

  Aia 256 l-au adus pe idolul lor in fata poporului atat de drag lui.

  DA LA VOT… SA-I LINISTIM PE TOTI

 3. VARA ASTA SE POARTĂ LIBERTATEA. SCRISOARE DESCHISĂ CĂTRE BĂSIŞTI » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 28 July 2012 – Blog « MESAJUL PREZIDENŢIAL PENTRU REFERENDUM […]

 4. newman Says:

  madam: daca faceti bordel la dante, ma bag si eu….
  http://baricada.wordpress.com/2012/07/21/zi-le-nu-la-referendum/

 5. newman Says:

  ma tem ca dante va va duce doar in infern….
  prietenii stiu de ce!

 6. newman Says:

  e moca la dante?
  care e tariful?

 7. newman Says:

  mamaie: crizel ce mai zice?

 8. Aramis Says:

  Roxana

  Iti dedic o melodie, are efect linistitor, si e o urare frumoasa , ti-o fac din tot sufletul:

 9. Aramis Says:

  Roxana

  „And in July some lemonade
  To cool you in some leafy glade…”

  Merita… ascult-o…

 10. olimpiu65 Says:

  nu stiu ce va fi de luni incolo!!! stiu doar ca imi doresc starpirea nevertebratilor si retardatilor baisti cu orice risc chiar si cel al razboiului civil. epistole, mesaje si orice dialog e superfluu cu acesti nemernici.mai devreme sau mai tarziu trebuie calcati in picioare pt ca reprezinta tot ce este mai hidos in Romania

 11. Adriana Popa Says:

  Sa navigati BINEEEE

  El Comadante trebuie sa va duca in tara fagaduintei …cu dorurileusoare leglizat de EBA… ca sa vada zi Lazuroiul Puroiul cati de multi ZOMBIE are in paharul de bautura..

  Vant din pupa… la toti oranjgutanii

 12. stejarul Says:

  Excelenta ideea portilor deschise la vila Dante!
  basescu a reusit in campania pentru referendum sa arate ca omul care „nu a mintit niciodata” nu a reusit sa spuna adevarul niciodata. A spus ca acel „sa traiti bine” nu a fost decat un salut marinaresc, Nicidecum o promisiune pentru poporul roman!

 13. Sandi Says:

  newman spune:
  sâmbătă 28 iulie 2012 la 3:39:31 pm
  e moca la dante?
  care e tariful?
  *****
  Curlangii ca tine sunt „manageriati” numai de catre madama voastra !

 14. Sandi Says:

  newman spune:
  sâmbătă 28 iulie 2012 la 3:41:17 pm
  mamaie: crizel ce mai zice?
  ****
  Vrea sa-ti faca un mangealik ! Cu vaselina ta .

 15. Sandi Says:

  newman spune:
  sâmbătă 28 iulie 2012 la 3:37:29 pm
  madam: daca faceti bordel la dante, ma bag si eu….

  ****
  Suna la madama . Ea angajeaza un faggot cu experienta !

 16. florentin Says:

  @ newman : vezi ca nu ti-ai luat medicamentul ,mai baiete !

 17. Roxana Iordache Says:

  @Adriana Popa. Trebuie să trăiască şi porcii. Ei n-au nici o vină.

 18. Roxana Iordache Says:

  @Aramis. Sunt atât de plictisită de bărbaţii care se cramponează.

 19. Roxana Iordache Says:

  Adriana, îmi pare rău că n-ai înţeles, cântecul e pentru noi. Noi vrem libertate, noi navigăm, liniştit, spre ideal. Iar deasupra noastră doar Dumnezeu stă. 🙂

 20. stejarul Says:

  Ce m-a impresionat cel mai mult la vila Dante nu a fost neaparat luxul si risipa, ci PATUL! basescu a ordonat ca pana si patul, un lucru atat de intim, sa ii fie cumparat din banii publici.

  In general, noi oamenii, ne atasam de anumite lucruri pe care atunci cand ne mutam le luam cu noi. Patul e primul lucru care il iei cu tine.

  basescu a demonstrat dea lungul vietii o lipsa totala de atasament. Nu a fost capabil sa se ataseze de nici unul din consilierii lui, de nici una din fetele lui sa le asigure o minima educatie si o protectie fata de actele penale ale clanului lui. Si-a bagat fetele in tot felul de penalitati fara sa ii pese ca vor fi trase la raspundere candva.

  Nevasta i-a fost un „instrument de muls simpatie” de care s-a folosit la nevoie. A fost nevoie sa castige voturi in tiganie, „Mario, te faci tiganca!”, are nevoie de o „proptea” la mitinguri, o trage ca pe un vitel de funie, sus pe scena. Are nevoie de exemple ca unii nu voteaza, „ia uite ce mi-a zis nevasta-mea”.

  Nu a gasit nici macar un pat suficient de confortabil de care sa se ataseze ,sa il pastreze si sa il duca cu elin fiecare loc in care se muta, asa cum nu a gasit inca nici o persoana care sa il faca sa o respecte.

  Detasarea completa a lui basescu este tipica unui mercenar. Un individ care isi vinde sufletul si trupul singurului sau idol : BANUL! Un mercenar nu are atasament fata de nimeni si nimic fiind capabil sa-si paraseasca pentru totdeauna orice locuinta in maximum 2 minute. Nu are ce lua cu el decat idolul sau. Care, de cand cu inventia „plasticului” , incape intr-un portmoneu.

  Pana si in lupta pe care o duce, aplica tacticile mercenarilor. „Regula e ca nu exista nici o regula”. Loviturile sub centura sunt specialitatea lui, minciuna e aerul pe care il respira.

  Cand un mercenar este capturat pe front, nu beneficiaza de tratamentul unui prizonier de razboi. El este tratat ca un criminal de drept comun.

  Vom invinge in acest „razboi” numit referendum si nu vom avea nici o justificare daca nu il tratam pe mercenarul chior ca pe un criminal de drept comun.

  Se aude , USL? Jos manusile! E o lupta murdara si daca voi nu ne aparati, atunci cine sa o faca? Se aude Crin? Totul pentru victorie!
  Asa sa ne ajute Dumnezeu!

 21. Ziua de dinainte | Teologie pentru azi Says:

  […] Iordache: „Dumnezeu să reunească tot poporul român, de pretutindeni şi să ocrotească […]

 22. Franklin Says:

  Va repet ca am trecut cam usor peste ultimul sondaj de opinie (Public Affairs). Referitor la optiunea de vot,

  – 66% voteaza DA
  – 8% voteaza NU
  – 26% sunt nehotarati

  Cine sunt cei 26% care, chipurile nu stiu cum vor vota (sanchi) si care, cel mai probabil, nu se vor prezenta maine la vot?

  Pai cine sa fie, sunt concetatenii nostri angajati prin serviciile secrete, politie, jandarmerie, agentii guvernamentale, centrale si judetene, angajati la stat, in general, bugetari de tot felul. Dar nu de orice fel.
  Ei sunt, pedelisti ascunsi, ofiteri acoperiti, cei care au supt la tata Elenei Udrea, sereisti, sepepisti, setetisti, spioni, patroni de firme provenind din fosta securitate si angajatii lor loiali, slugoi de pe la guvern, politisti, jandarmi, militari, popi care se tem de frica prea fericitului acoperit. Ei si familiile lor.

  Numarul lor e atat de mare incat ar trebui sa va faca sa nu mai puteti manca de cina in seara asta. Ei nu se vor prezenta la vot sau vor vota pe ascuns. Le este frica sa aibe o opinie. Este succesul ideii lui Basescu de a decide ca adeptii lui sa nu se prezinte la vot. Poate asa sa intelegem si noi de ce ne merge asa de bine. Regimul lui Nicolae Ceausescu s-a mentinut prin teroare, al lui Basescu prin FRICA de teroare.

  Imi cer scuze cu smerenie si ii rog sa ma ierte pe concetatenii mei convinsi sincer de justetea politicii duse de Traian Basescu . Ei chiar merita atat respectul cat si preocuparea noastra. Numai ca ei sunt de trei ori mai putini decat cei care nu vor merge maine la vot, de frica!

  Sunt romani care muncesc de dimineata pana seara, 10-12 ore pe zi, pentru 10-15 milioane pe luna. Si alti „romani” care de dimineata pana seara nu fac altceva decat sa se gandeasca cum sa le fure munca.
  Ei nu sunt nici macar patronii lor, care au ca scuza, in general, argumentul investitiei in afacerea lor. Banii romanilor si munca lor sunt insusite fraudulos prin conspiratie de niste, impostori si infractori.

  Intrebarea este: a stiut USL care este structura „nehotaratilor” si pentru care esantion de electorat trebuia sa lupte, de fapt?

 23. tupak amaru Says:

  @ franklin ,
  dupa comentariul tau imi dau seama cat de jos a ajuns tara aceasta , sub conducerea stapanului tau – basescu . cum dumnezeu v-a luat mintile idiotul acesta , inoculandu-va atata ura ?
  trec peste imbecilitatile legate de categoriile sociale sau profesionale , pe care , orice basist care se „respecta” , le infiereaza cu mania proletara , specifica dealtfel „celor de dreapta ” .

 24. Sandi Says:

  de unde ai mai aparut si tu mai lighioana !

 25. stejarul Says:

  @Un Roman

  „Poporul va va trasni un sut in cur istoric!”

  CHIAR? OARE?

  „În arestul unităţilor teritoriale de poliţie se află 1.111 de persoane cu drept de vot, dintre acestea 1.025 şi-au manifestat intenţia de a-şi exercita dreptul la vot la referendumul pentru demiterea preşedintelui României”

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: