BĂSESCU, PRIMUL ASISTAT AL ŢĂRII. UN ASISTAT DE LUX

Photo via dcnews.ro

Preşedintele interimar, Crin Antonescu şi premierul Victor Ponta fac împreună cu noi revoluţia bunului simţ. La propriu. Ca să nu mai fie nevoie să curgă sânge, ca în decembrie 1989.

Cei doi au ridicat vălul de pe ipocrizia fără margini a viitorului demis, preşedintele suspendat, Traian Băsescu, invitând presa în Vila Dante, la fel cum, în urmă cu 22 de ani, oamenii intrau în palatele lui Ceauşescu. Nu, însă, chiar atât de indecente şi lipsite de bun gust precum cel pe care şi-l pregătea Băsescu pentru ca să beneficieze de el după terminarea mandatului şi asigurarea im(p)unităţii printr-un succesor securist ca el, adică MRU. Care se duse! Şi veni Ponta ca să le zădărnicească planurile de putere şi avere. Împreună cu preşedintele Antonescu.

Şi deci, cum vă spuneam, DUMINICĂ VA CĂDEA BASTILIA ÎN ROMÂNIA. O revoluţie paşnică, o revoluţie a bunului simţ. Cu guvernanţi care chiar fac tot ceea ce depinde de ei pentru redresarea ţării, pentru reparaţii morale şi materiale, şi nu în ultimul rând, pentru stârpirea corupţiei: ceea ce a făcut ministrul Daniel Chiţoiu e chiar o revoluţie în materie de măsură guvernamentală radicală, frontală, direct la cauză, una din cauzele înrădăcinate ale corupţiei. Dar despre asta vom reveni. Crin în mod sigur va şti să evidenţieze importanţa guvernului Ponta, pe care Băsescu vrea să-l dea jos, visând că s-ar mai putea întoarce vreodată la Cotroceni pentru altceva decât ca să-şi ia catrafusele. Şi să spună de ce a lăsat dosarele încuiate ilegal, ca să obstrucţioneze exercitarea atribuţiilor preşedintelui interimar. În locul lui Crin, aş desigila imediat cabinetul prezidenţial, în prezenţa Procurorului General, a directorilor serviciilor speciale, a ministrului Justiţiei, a ministrului Apărării şi a celui de Interne, şi dacă acolo sunt – previzibil – dosare penale, aş invita presa ca să constate. Şi dosare de vânzare de ţară.

Şi precis că preşedintele Antonescu va şti să le spună compatrioţilor în cuvântul din pragul referendumului care e MIZA TOTALĂ a acestui război. Care nu e româno-român, cum a mai fost pe aici, ci e un război între conştiinţa naţională şi prădătorii de ţară.

Deci, Crin ne spune clar: eu nu folosesc asemenea case. Rămân un om normal. Şi în mod sigur Crin e primul preşedinte care nu provine din sistem şi nu va folosi facilităţile nomenclaturii perpetuate. Are un întreg palat la dispoziţie prezidenţială – o spledonare regală – inclusiv pentru întâlniri de protocol, recepţii, etc. Iar dacă va trebui să invite oaspeţi străini la Vila Lac indiferent de număr, o va face strict cu acea ocazie. Nu ca să se lăfăie în lux, în timp ce poporul o duce greu.

Băsescu s-a lăfăit în lux cu o lipsă de bun simţ strigătoare la cer. BĂSESCU E COSTISITOR, a punctat Crin. În timp ce venea şi ordona în dispreţul Constituţiei să se taie pensiile, salariile, pe urmă, s-a mărit devastatar TVA, ţara s-a îndatorat cu 20 de miliarde de EURO împrumut de la FMI, Băsescu arunca peste 1 milion de euro din banii publici şi alte două milioane pe faraonisme imobiliare.

Declara cu răutate diabolică şi cu ură nedisimulată că „România a devenit o ţară de mămicuţe şi bebeluşi”, era satisfăcut de tăierea laptelui praf, şi tuna şi fulgera contra pamperşilor bonus guvernamental, pe motiv că e „o ţară de asistaţi”. Aşa i-a numit şi pe pensionari, şi pe cei cu handicapuri pe care i-a batjocorit în mod nazist şi stalinist.

Realitatea e următoarea, i-a zis-o perfect Crin lui Boc la o moţiune de cenzură şi cred că trebuie să o reia în adresarea de vineri sau sâmbătă seara de la pupitrul prezidenţial către naţiune, transmisă live de toate televiziunile, începând cu TVR:

REALITATEA E CĂ PRINCIPALUL ASISTAT AL ŢĂRII, ASISTATUL DE LUX ESTE TRAIAN BĂSESCU. Şi ceilalţi care au furat cu o lăcomie fără precedent din banii ţării şi ai poporului român tot asistaţi sunt. Ei sunt asistaţii, nu bieţii oameni care o duc din greu, iar unii chiar îşi pierd viaţa cu zile, pentru ca să întreţină LUXUL NESIMŢIT ŞI JAFUL REGIMULUI BĂSESCU. Un lux de prost gust.

De-asta se cramponează de putere. Pentru avere. Şi de frică de puşcărie. Vom reveni.

Cert e că Victor şi Crin n-au cum să intre în jocul jalnic al lui Băsescu, aşa cum a încercat la RRA – care parcă n-ar fi radiodifuziune publică, ci radioul mamei lui, Dumnezeu s-o ierte Băsescu minte cum respiră şi bineînţeles că l-a acuzat pe Ponta de minciună. A zis: dovada-dovada! Ca şi Ceauşeasca – fiindcă era păcat să n-o imite şi pe ea, după ce l-a tot imitat pe Ceauşescu, cu agenturili şi lovitura de stat. Deci, a zis Băsescu să aducă Ponta dovada că voia să rămână cu casa – e drept, a avut şi un moment de luciditate involuntară când a spus că preşedinţii demişi nu mai beneficiază, deci a invitat oamenii la referendum ca să-l scoată definitiv din oficiu pe Primul Asistat. Şi să-l trimită la ospiciu. Ca să scape de pârnaie şi pe urmă să poată pleca pe mare. Dacă l-or lua piraţii din Somalia.

Deci, nu Ponta trebuie să vină cu vreo dovadă. A venit deja, când a dat liber presei să vadă pe ce desfrâu a aruncat Băsescu banii în timp ce bolnavii de cancer în fază terminală mureau în chinuri atroce fără morfină. Iar altora nu li se aprobau medicamentele şi mureau cu zile. Deci n-are ce dovadă să ceară, ci să spună Băsescu sincer ce bine se simţea el în sadismul lui satisfăcut de atâta relaxare şi huzur în lux cu fii-sa analfabetă europarlamentară făcută cu frauda puşcăriaşului Manţog, în timp ce oamenii sufereau şi mureau din cauza regimului de exterminare pe care Băsescu şi ai lui l-au impus poporului român ca să poată să fure fără absolut nici o măsură. Cu dispreţ şi ură. Până şi de la cel mai sărman.

Să nu uite Crin să repete că au tăiat pensiile, salariile etc. nu pentru că era necesar, ci dimpotrivă, măsurile de exterminare au distrus economia. Regimul Băsescu a condamnat la lipsuri şi moarte poporul român ca să fure. Şi acum hoţii strigă hoţii.

Dar cine îi mai crede?

65 răspunsuri to “BĂSESCU, PRIMUL ASISTAT AL ŢĂRII. UN ASISTAT DE LUX”

 1. Solidari pentru viitorul României | Teologie pentru azi Says:

  […] Roxana Iordache: „DUMINICĂ VA CĂDEA BASTILIA ÎN ROMÂNIA. O revoluţie paşnică, o revoluţie a bunului simţ. Cu guvernanţi care chiar fac tot ceea ce depinde de ei pentru redresarea ţării, pentru reparaţii morale şi materiale, şi nu în ultimul rând, pentru stârpirea corupţiei”. pr. dorin picioruş psa. gianina picioruş teologie pentru azi […]

 2. BĂSESCU, PRIMUL ASISTAT AL ŢĂRII. UN ASISTAT DE LUX » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 26 July 2012 – Blog « Cum a fost la Yacht Week Grecia? Zilele 3 si 4, insula Hydra si drumul spre Lavrio. […]

 3. Radu Humor Says:

  Un om de afaceri întrebat cam câți evrei sunt în lume, după un moment de ezitare a zis:
  Păi împreună cu chinezii trecem de un miliard și jumătate 😉

  Vedeți ceva asemănător:
  Cam câți membrii poate avea o formație muzicală mixtă !

  BEETHOVEN IN AN ARENA IN JAPAN, 10,000 singers

 4. gala Says:

  Mda…incepe „dansul”…
  In Roma,una din sectiile de votare este amenajata intr-un supermarket…

 5. traian dar nu basescu Says:

  Basescu este un mincinos notoriu, cu antecedente foarte vechi.
  Intotdeauna cad afiseaza morga aceea serioasa si isi ingroasa vocea minte cu nerusinare, cu seninatate.
  Trebuie desigilat si inventariat si biroul de la Cotroceni.
  Bravo Antonescu si Ponta!
  Elore! (Inainte!) vorba puilor de daci, Atila, etc.

 6. florentin Says:

  Eu asta imi doresc ,desecretizarea dosarului Omar Hayssam ,pentru ca trebuie o curatenie generala …nu ma intereseaza capul lui MRU :)…Da vreau sa stie cetatenii cu mai mult de un neuron …

 7. Roxana Says:

  Ce se intampla cu jurnalistii care-i iau interviuri lui Basescu, este incredibil, se fac mici in fata lui, le piere vocea, dau inapoi, il intreaba numai si numai aberatii si il lasa sa minta desi ei stiu ca-i minte pe fata. Cum sa-i respecte cineva? Cum sa-i respecte chiar Basescu?
  Acum ma refer la Costi Rogozanu si celalt, dar e valabil si pentru cel de la Gandul, care atunci cand il intevieva pe Ponta ce glas mai avea, ce sigur era pe el si punea lucrurile la punct si cand a venit Basescu nici voce nu mai avea, mai avea putin si incepea sa se exprime in diminutive, doar sa nu-l supere pe stapan. Imi este greata!

 8. Tzara Says:

  Mai, eu am glumit cand am spus sa mi-l lasati mie; mai bine sa-l ter.minati voi la referendum, eu nu pot sa merg pen tru ca miss oasele obosite… Deci as prefera sa raman ca vesnica sol.utie de rezerva…

 9. Releniki Says:

  Dupa toate discutiile despre individ in campania asta si sintetizant toate impresiile si informatiile, n-am decat o singura concluzie: NEAM PROST. Pe toate planurile.

  Asta ne-a ros si ne-a desfigurat din toate pctele de vedere: domnia NEAMULUI PROST din fruntea tarii care a devenit contagios.
  O infectie generalizata de care sper sa incepem sa ne vindecam odata cu data de 29 iluie.

  Nu merita sa le alatur, dar imaginat-va aceeasi epidemie, dar de noblete- de fiecare data cand apare Regele Mihai si ne vorbeste sau ne priveste, ne spalam sufleteste, ne ridicam, ne innobilam.

  Doua extreme prin care ne-a dat Dumnezeu sa trecem ca popor si sa luam aminte.
  Faca-se voia Sa!

 10. Abdulah Catli Says:

  „e un război între conştiinţa naţională şi prădătorii de ţară”.Nu e un razboi intre constiinta nationala si un despot.Pradatorii sunt un accesoriu al acestuia.Din pacate indiferenta romanului, superficialitatea si uitarea ne face sa avem emotii, Niccolo Machiavelli scria în Principele (Paris, Ed. Seghers, 1972, p. 144-145): „Lumea vede bine ceea ce esti pe dinafara si putini vad ce esti pe dinauntru; iar cei putini nu îndraznesc sa contrazica opinia multimii, care are de partea ei maretia Statului care-i sustine…Pentru ca poporul nu judeca decît ceea ce vede”.Si din pacate nu stiu daca multimea vede, Basescu a prostit multi prosti.Poate constiinta nationala se va trezi pe 29iul.Dr.Iuliu Hatieganu spunea:”Conştiinţa naţională înseamnă mai întâi recunoştinţă şi respect înaintaşilor, apoi răspunderea şi grija urmaşilor”.Cei care inteleg ceea ce a vrut sa spuna reputatul dr.sa-si faca datoria civica de a vota daca nu „sa traiasca bine!”.

 11. Franklin Says:

  Stie cineva ceva despre exercitarea dreptului de vot de catre Kovessi, Morar si Zegrean? Sunt taaare curios cum vor proceda duminica aceste modele de integritate. Dar Patapievici, Plesu si Liiceanu?

  Dar Melescanu, George Maior si generalul Marcel Opris vota-vor domniile lor?

  Dar aia de pe la ambasade si consulate care organizeaza sectii de votare, voteaza si ei sau votarea e doar pentru zombie, vorba lui Lazaroiu? Adica prostii voteaza, noi guvernam, buna treaba!

  Ne vor mai filma televiziunile pe la sectiile de votare sau se incalca astfel secretul votului si al optiunii politice?

  Dar Excelenta-Sa domnul Traian Basescu, de ce voteaza oare, de ce legitimeaza dansul lovitura de stat? De ce nu sta inchis in casa cum ne recomanda Lazaroiu? De ce spune ca trebuie sa voteze in calitate de presedinte, nu cumva votul este un exercitiu democratic exemplar si nu se cade ca inalti demnitari ai statului sa absenteze de la vot? Si daca e asa, de ce oare nu se prezinta si Vasile Blaga si Roberta Anastase, fosti nr. 2 si 3 in stat, Emil Boc, Elena Udrea, alti deputati si senatori de frunte, membrii in comisiile de specialitate, etc. Cu totii beneficiaza de autoturisme, paza si protectie, cazare si facilitati, salarii si alte remuneratii de la buget, pentru ca sa ce? Pentru ca sa nu aibe optiune politica fata de un demers democratic de cea mai mare insemnatate pentru viitorul tarii?

  Dar Preafericitul Daniel, de ce nu indeamna poporul sa-si exercite dreptul civic acum, cand are si el ocazia, la cativa ani odata, de doua ori. Ii este frica de Dumnezeu sau ii este frica de Traian Basescu. Este un bun crestin presedintele Traian Basescu sau acest mic amanunt nu conteaza pentru biserica noastra si pentru milioane de crestini din Romania?

  Pana la care nivel ierarhic ar trebui sa nu-si permita functionarii publici, magistratii, militarii, alesii centrali si locali sa absenteze de la urne?

  Alo, Curtea Constitutionala, se aude dom Zegrean? Pai asa merge domnule treaba? Poate va pune mama dracu sa mai organizati un tur doi la referendum daca nu va fi cvorum duminica!

 12. Dawson Says:

  Ioan Dobrescu, secretarul general COSR, dupa ceremonia de inaltare a Drapelului National la Londra, pentru Olimpiada 2012:
  „Am asistat la o manifestare extraordinar de frumoasă. România, spre cinstea noastră, nu este deloc asimetrică.
  Este o Românie europeană, o Românie aşa cum ne-o dorim cu toţii, noi cei de aici şi cei de acasă”.
  😀 😀 😀

  Olimpicii romani voteaza:
  DA LA REFERENDUM!

 13. Ghita Bizonu' Says:

  Vitele incaltate de la le Monde si curistii din universitatile franceze …

 14. Argusdre Says:

  Dupa cate aspecte au fost devoalate in media despre matroz, daca eram in Occident, individul si-ar fi dat cu siguranta demisia…La noi porcul se respecta pe el insusi si se tine bine de cotineata, troaca si mocirla individuala..

 15. olimpiu65 Says:

  Il citez pe Medelin Voicu: ghertzoism!!!
  mi-e sila de nenorocitul asta care declara ca se va intoarce miercuri la Cotroceni

 16. Virgil Ilie Says:

  Radu Humor …
  Zici : „Asta-i valabilă văd și-n cazul unora dintre apărătorii celor două formațiuni aflate în luptă (Poporul și Băsescu).”

  DE CIND E USL POPORUL ?!…
  Asta chiar daca buna parte a poporului sprijina USL in lupta cu Basescu ?
  Buna parte in care ma aflu si eu chiar daca nu sunt nici pe departe fan al USL …
  Sprijin USL pentru ca „baietii destepti” au avut grija sa nu avem si alta varinata , dar nu ca ar fi ceva de capul USL si ma astept sa ne fericeasca cumva USL dupa ce ii vom da prin votul nostru intreaga putere .
  Dupa cum ai vazut domnul Ponta suge la tzitza statului de minutza cu Lenuta lui Cocos , asa ca …
  Asa ca , in conformitate cu zicerile tale inseamna ca Basescu are dreptate cind afirma ca cei care nu se vor duce la vot sunt adeptii lui , n’asa?
  Rezulta , tot conform modului tau de gindi si a „separa apele” , ca Basescu se va returna , nu numai legal , dar si LEGITIM la Cotroceni daca nu vor veni sa voteze pentru demiterea sa 9,2 milioane de electori , n’asa?
  Io zic sa te mai gindesti inainte de a te pune pe catalogat …
  Ca de injurat e usoar sa injuri sa stii .

 17. adriana popa Says:

  @ Virgil

  De cand MINORITATEA dicteaza MAJORITATII ca sa fie Marinarul asa de LEGITIM.

  Asteapta cuminte referendumul..
  Daca are mai multe votrui CONTRA e normal sa PLECE sa se scale in piscina… sa sa sara de pe vapor in mare.

  Adica presedinte l-au votat 5,2 mil si vrea EL ( Dumnezeu cabaorat pe pamant ) 9,2 miliaone.

  Daca nu ar fii asa de fricos .. Popaye s-ar duce la vot.. asa mai bine sa casa in papuci.. Vai de noi ..

  Moare tarisoara fara el

 18. Virgil Ilie Says:

  adriana popa spune:
  joi 26 iulie 2012 la 1:04:26 pm

  @ Virgil

  „De cand MINORITATEA dicteaza MAJORITATII ca sa fie Marinarul asa de LEGITIM ?”

  DE CIND ADEPTII NECONDITIONATI AI USL AFIRMA CA DACA NU ESTI CU USL , ATUNCI MUSAI ESTI CU BASESCU .

  Eu nu sunt fan USL .
  Dupa capul adeptilor USL , nefiind fanul idolilor lor , pe care eu ii consider de doua parale , nu pot sa fiu decit fan Basescu .
  DE CE ASTA ?!
  Sa ma ia toti dracii daca pricep !!!
  Dar ce nu inteleg adeptii neconditionati ai USL , este ca impartind poporul musai in USL-isti si basisti , nu fac altceva decit sa dea legitimitate afirmatiilor mascariciului national care spune ca ACEIA CARE NU VOTEAZA IMPOTRIVA LUI SUNT MUSAI ADEPTII LUI , n’asa?
  Iata de ce , am sa ma duc la vot , pentru ca am convingerea ca neispravitul trebuie demis , dar asta nu inseamna ca si trebuie sa fiu fanul USL .

 19. Ghita Bizonu' Says:

  Virgile

  politicianu e ca si nevasta (femeile ar putea zice ca si sotul) . Si asa cum dupa casatorie mai trebe sa fii atent la ce face , ce zice (ca altfel … poa sa aiba idei gresite) asa si cu politicianul : dupa alegeri nu e cazu sa bagi capu la cutie ca te poa traduce. Si de fapt te traduce!! Politcianaul sigur…

  Politicenii nostri sunt niste neispraviti fiindca si societatea noastra e una de .. neispraviti care viseaza la fat Frumos in Maybach alb care este generos… E plina tara asta de pretsi cu diploma care ca si conu Leonida zice sa se dea …. si apoi zbiara tradare si reactiune.

  Si asa ca o aplicatie : unde erai matale dle taranist de marca atunci cand nea Diaconelu a permis ca Tzapu sa lase partidul fara premier? Da atunci cand , impotriva tuturor evidentelor a decis ca in 2000 sa participati al alegeri in „coalitie” cu niste neispraviti (MER, PER plus Varu Jean) care nu piteau aduce nici macar 1% fiecare ? Ca PNTCD avea nitel peste 5% … suficient sa se mentina parlamentar ….

  Asa si intreaga societate … si apoi ne plangem ca sunt niste neispraviti….
  Normal ca sunt!!
  Da e si vina noastra….

  (bun ptr cei cucariti de exemplificarea cu PNTcd. Na un exemplu mai eclatant … PCR. La ultimu congres .. reales! Reteta sigura ptr ce a urmat)

 20. Virgil Ilie Says:

  Sa ne intelegem bine .
  USL nu e poporul .
  Nici macar nu reprezinta VOINTA POPORULUI .
  USL profita de faptul ca Poporul este impotriva PD si a lui Basescu .
  Cum PD si Basecu au profitat cind Poporul a votat impotria PSD si a lui Nastase .
  ASTA NU E DEMOCRATIE !
  Asta doar mimenaza democratia .
  Chestiunea functioneaza dupa principiul masonic , Romania fiind la moment cel mai avansat experiment masonic dupa Statele Unite …
  ORDO AB CHAO !
  La ordine prin haos .
  Neispravitii nasc si amplifica criza , oamenii sunt doritori de ordine , si tot ei in sa le ofere solutia .
  Nu il vreti pe Ilici , luati-l pe Vadim .
  Nu-l vreti pe Nastase , luati-l pe Basescu .
  Poporul a fost mereu pus in situatia de a VOTA IMPOTRIVA , iar neispravitii s-au inscaunat totdeauna NU pentru ca Poporul si i-a dorit , ci pentru ca Poporul NU A AVUT ALTA ALTERNATIVA decit o tot inventie a lor .
  Inventie care s-a dovedit a fi si mai neispravita decit aceea care trebuia inlocuita .

  PS

  Intre noi fie vorba , am inca oarece sperante la Crin Antonescu , foarte slabe ce-i drept , dar ma ingrozesc cind vad cine se afla spatele lui .

 21. Virgil Ilie Says:

  Ghita , eram chiar in biroul domnului Diaconescu si bateam cu pumnul in masa sa nu se faca ceea ce s-a facut .
  Sa stii ca m-am tavalit zdravan atunci sa nu se faca …
  Singurul lucru pe care puteam sa il fac era demisia mea din functiile detinute . Ceea ce am si facut .
  Din pacate , majoritatea hotaraste nu ?…

 22. Abdulah Catli Says:

  „DUMINICĂ VA CĂDEA BASTILIA ÎN ROMÂNIA” hmm!
  La data de 14 iulie 1789 inchisoarea Bastilia, unul din simbolurile regimului despotic francez DAR a cazut sub asediul POPULATIEI.
  Noi insa,nu suntem francezi, nici macar turci sau greci sau sarbi, asa ca noi nu stim nici daca suntem in stare sa daramam un regim tiranic prin intrunirea cvorumului, dar sa mai comparam ceea ce se intampla cu inceputul revolutiei franceze.Liberté, égalité, fraternité e motto-ul rev.franceze la noi Miorita e filozofia de viata a romanului.

 23. Virgil Ilie Says:

  Ghita …
  Sigur ca e vina noastra , dar pisica se rupe inainte de a calca nevasta pragul usii .
  Dupa ce si-a pus poalele in cap in piata publica , geba tot rupi la pisici .
  Tu nu vezi ca indiferent de ce fac unii sau altii , adeptii lor considera bine si justificat facut ?!
  Cum te pune dracu sa zici ceva de unu , cum esti categorisit dusman al poporului si trecut , vrei sau nu , in tabara cealalta .
  Pi atunci sa te mai miri ca neispravitii se coinsidera indreptatiti sa ne joace tontoroiul in cap ?!

 24. Marius Mina Says:

  Cum si-a facut Basescu doua palate pe banii nostri – DOCUMENTE

  http://www.realitateamea.ro/2012/07/cum-si-a-facut-basescu-doua-palate-pe-banii-nostri-documente.html#comment-5767

 25. Virgil Ilie Says:

  Abdulah Catli

  Bastilia cadea nu sub asediul populatiei ci al populimii minate de catre masonerie .
  „Regimul despotic” detinea un singur om in Bastilia la momentul caderii zidurilor .
  Abia dupa caderea Bastiiei s-a instaurat un regim despotic si de teroare in Francia .

  PS

  Nu are legatura cu faptul ca trebuie demis mascariciul , am spus-o numai spre a respecta adevarul istoric .
  Comparatia pe care o faci nu e tocmai buna vreu sa zic .

 26. Urmas al celor care au murit pentru tara Says:

 27. Abdulah Catli Says:

  @v.ilie
  Regimul despotic detinea un guvernator cu o mini armata(deci 1 + x, cu x diferit de o), la Bastilia se practica tortura, tunurile fortaretei erau indreptate spre a reprima orice zvac popular.Faptul ca s-au predat a fost datorat imprevizibilitatii actiunii, gardienii au fost luati ca din oala.Mai departe divagatii pe teme istorice fac istoricii, teorii ale conspiratiilor facem toti, adevarul e cunoscut doar de participantii la evenimente.
  Nu eu am facut comparatia cu Bastilia.

 28. Radu Humor Says:

  Ghita Bizonu’ spune:
  politicianu e ca si nevasta (femeile ar putea zice ca si sotul) . Si asa cum dupa casatorie mai trebe sa fii atent la ce face , ce zice (ca altfel … poa sa aiba idei gresite) asa si cu politicianul : dupa alegeri nu e cazu sa bagi capu la cutie ca te poa traduce. Si de fapt te traduce!! Politcianaul sigur…
  Mi-am adus aminte de ceva :
  Un tip vine la doctor cu un copilaș de vreo doi anișori :
  – Dom doctor (sau, mă rog dottore, că-i la modă 😉 )
  Nu știu ce are ăsta micu , că nici până acuma nu reușește să țină ochișorii complet deschiși 🙄
  – Domle asta-i din cauză că nici dvs n-ați prea deschis ochii…
  Puștiul e asiatic ! 😳

 29. Dawson Says:

 30. Virgil Ilie Says:

  Abdulah Catli …

  Valeu ! Vaeleu ! Si zici ca toata armia aia nu avea alta treba decit sa tortureze la singurul detinut existent in fortareata „regimului despotic” ?!…
  De trei ori pe zi , inainte de masa sau dupa masa ?
  Portile s-au deschis la ordinul guvernatorului „regimului despotic” si nu darimate de polulime .
  Tunurile alea despotice daca erau puse in functiune populimea ar fi fugit mincind pamintul .
  Mai tirziu ,la un 18 brumar , in urma unei singure salve trase de catre „regimul democrat” instalat dupa caderea Bastiliei in numele „egalitatii , fraternitatii si libertatii” , se punea capat revolutiilor definitiv si irevocabil , iar Napoleon sa inscauna consul al Franciei .
  Europa avea sa fie aruncata intr-un sir nesfirsit de razboaie incununat cu cel care se ispravea in 1945 .
  Toate facute in numele „egalitatii , fraternitatii si libertatii” …
  Asta pina cind Procesul de la Nurenberg avea sa statueze noua ordine mondiala .
  De care beneficiem din plin si in prezent .

 31. Virgil Ilie Says:

  Marius ,
  Baselu a fost mereu arondat la titza statului si a beneficiat din plin de avantajele functiilor detinute .
  Scandalul Valerian Stan a inceput de la faptul ca acesta , sef al corpului de control al guvernului , avea sa scoata la vedere faptul ca domnul ministru al transporturilor platea o chirie de 1042 de lei lunar pentru vila de protocol in care locuia .
  Adica undeva la nici 0,15 dolari lunar , avind in vedere ca la vremea respectiva dolarul se invirtea pe la 6000 lei bucata .

 32. Radu Humor Says:

  VirgiImpresia mea sinceră în ce te privește este că vrei să epatezi continuu, să te dai mare guru și să fii acoperit cu orice variantă ar rezulta în urma acestui război pe viață și pe moarte. Și pe bani extraordinar de mulți 🙄
  Uiți că un proverb de-al pistruiaților spune cam așa :
  Nu dau nici un bănuț pe ceea ce ai fost. Pe mine mă interesează ce ești și-mi poți oferi astăzi. 😉
  Și eu cred, dar uneori sunt și sigur de anumite lucruri pe care le fac sau le vor face Antonescu și cu Ponta, dar nu mă grăbesc să le exprim imediat pe bloguri, ba mai mult să le și comentez critic, mai ales atunci când sunt sigur că nu le-ar face bine în această luptă, deși scopul scuză mijloacele, acum mai mult decat oricând 🙄
  Uite, de exemplu, ca să fie siguri că românii vor ieși cam 70-80 % la vot, i-aș incuraja pe cei doi să iasă și să susțină public că odată ajunși la putere vor desființa niște instituții extrem de costisitoare, concepute strict politic, pe care nu le vor folosi la rândul lor ci le vor trimite la lada de gunoi !
  E vorba de DNA, CCR, CNSAS, Parchetul lui Koveși, DIICOT și încă vreo două.
  Datorită și unora ca tine, cei doi nu pot să iasă cu asemenea declarații pe față ( ce-ai mai jubila tu ?!) și nici din cauza UE care ar lătra și mai dezlănțuit anunțând Apocalipsa de care UE oricum nu va scăpa !
  Am mai spus-o, avem timp să-i criticăm, ba chiar să-i dăm jos, încă de pe oliță, nu trebuie să-i lăsăm să ni se pișe și ăștia-n cap ca neamurile lui Patapievici, dar deocamdată hai să-i sprijinim și când greșesc, nu te face tu mai catolic decât neamțu Mihail 😆 , nu te da mai deștept sau lovit fără motiv de niște decizii luate în plin răzbel !
  Cam asta-i !
  Deși ar mai fi, că văd că prestezi la greu și vorba aia :
  Numai cine nu muncește, nu ciupește !

 33. Sandi Says:

  Am mai intrebat. Care stii ce se intampla cu Emil Constantinescu ? Ca a disparut complet din peisaj ! E cumva asa de bolnav ?!?

 34. Abdulah Catli Says:

  @V.Ilie ma rog 4 detinuti nu 1 daca vrei iti pot spune pe date fiecare etapa a Rev.franceze bine fara masoni, mi e teama insa ca luam de la capat ca si cu TO-ul si pe cuv.daca am scris eu Istoria Frantei, n-am nicio vina in acest sens.

 35. Ghita Bizonu' Says:

  Ce oameni meschini si rai putem fi !
  Adica a nu aiab tiv TB la o resedinta decenta cand va iesi la pensie? Pai nu este corect ca sa nu aibe EBA unde sta sau sa imparta casa din Mihaileanu cu bababcii. So poi nu te gabdesti ca si Bercea Mondialu trebuie primit cf ununor cerinte de protocol?
  Aceea vila e numa buna!!!

  Daca stau si ma gandesc bine ar trebui s aii daruim si Cotrocenii.. Palatu si carteru laolata!!

 36. Ghita Bizonu' Says:

  Ba comunistilor (si io !) ba voi retardatilor credeti ca un Presedinte Ales (da? incep sa am dubii ! Ales de Soros poate..) poate sat iontr-un apartament meschin de pe Molere precum comununistu de Ilici? Ala a rputea si in Mihaileanu ca asa e astia …
  Tov Presedinte Ales (ha?) e un Om intre Oameni si merita vila de pe Dante. Asa ca un minim de recunostinta din partea FMI ului …

 37. Ghita Bizonu' Says:

  a da.. ni se mai poa zice:
  „Ne-ati votat MeReU ca prostii
  Si acum vretii banii nostri?”

  Si

  „Ati fi un poppr mai cult
  daca n-ati manca prea mult!”

  si mai ales sa nu uitati

  „hai sictir! nu va iertam
  Nu produceti cat furam”

  D’aia trebe sa ramana Baselu sa introduca mai multa austeritate !!

 38. Deveanu Silviu Says:

  Duminica voi fi al zece milioanelea unu dintre cei ce vor vota debarcarea unui personaj ajuns in fruntea statului ca urmare a sistemului politic corupt unde derbedeii penali au ajuns in demnitati publice. Vor trebui construite puscarii, va fi nevoie de asanarea societatii. Excelenta miscarea propagandistica a lui Ponta cu vila Dante. Ar fi fost bine sa se prezinte si robinetele din aur ale Ioanei Basescu, cantarul din aur al botoasei EBA precum si caii calariti de fosta receptionera ojetesecurista pe numele ei Maria INCA Basescu. O familie de securisti de toata pleazna!
  Cat despre Ilie ce scrie pe acest blog. Este un personaj de toata jena, pacat ca l-a invatat tovarasa invatatoare sa scrie. Mai bine era daca nu i-ar fi pus condeiul in mana! Sunt convins ca regreta, aici sau pe lumea ailalta.

 39. Franklin Says:

  Nu va mai pierdeti timpul intrebandu-va unde va locui Maricica cu armasarul ei, Hotu. Ca barbat-su va avea domiciliul la Rahova, i se va asigura, conform legii, paza si protectie si masina cu sofer pentru transport la tribunal si indarat, intre diverse dosare. Ca multi abia asteapta sa le formateze

 40. Virgil Ilie Says:

  Radu Humor …

  „Datorită și unora ca tine, cei doi nu pot să iasă cu asemenea declarații pe față …”

  Asta e tare de tot .
  Inseamna ca io-s miezul si buricul …
  Hai sa fim seriosi !
  Virgil Ilie NU COMENTEZA DECIT AICI , iar pe facebook ai sa vezi ca profilul meu este plin de indemnuri la vot .

  https://www.facebook.com/ilie.virgil1?ref=tn_tnmn

  E public , eu nu ma ascund in spatele ordinatorului cum o fac cei mai multi viteji de pe aici si de oriunde .
  Desfind pe oricine va gasi un mesaj pus de mine sub anonimat undeva , iar faptul ca imi indrept criticile atit spre Basescu si pedei , dar si spre USL , ar trebui sa-ti spuna ca nu am in spatele mesajelor mele decit propria constiinta si nimic altceva .
  Sigur , poate te deranjeaza faptul ca in afara a vreo doi pedei sub anonimat care posteaza lozinci pro Basescu pe aici , sunt singurul care mai critic si USL . Ca in rest , numai osanale …
  Da , dar eu nu recurg la lozinci , ci incerc sa-mi argumentez afirmatiile .
  Pe de alta parte , inca o data-ti spun …
  Afirmatiile mele au la baza cunoasterea indeaproape a impricinatilor si a tot ceea ce s-a intimplat pe scena politica romaneasca din 90 incoace .
  Cine uita , repeteaza Radule !
  Tot asa l-am repetat pe Ilici de mina cu Nastase in 2000 .
  Nu spun ca parerile mele sunt infailibile , au darul subiectivitatii evident , dar din pacate rareori m-am inselat in aprecieri pina acuma , chiar daca de multe opri mi-am dorit sa ma fi inselat .
  Cine are argumente s ama cintreze , nu ma supar , dimpotriva .
  Dar nu cu lozinic , cu injuraturi si cu acuzatii de doua parale ca as fi platit de besei .
  Apoi , eu unul nu prea pot intelege …
  Iata , bunaoara suntem amindoi de acord ca leprele lui Basescu in frunte cu MRU ne vindeau amerlocilor ovreiesti pentru exploatarea gazelor de sist .
  Sunt de lauda pesedeii lui Ponta cind introduc , aflati in opozitie , pe ordinea de zi a Parlamentului o lege care sa interzica exploatarea gazelor de sist .
  Ok , dar cum sunt aceeasi pesedei Radule , care ajunsi la putere ISI TRINTESC IN PARLAMENT PROPRIUL PROIECT LEGISLATIV si se sucesc ?!…
  Iarasi pesedeii lui Ponta sunt de toata isprava cind spun ca vor mari pensiile si salariile taind din tainul ministerelor .
  Ok , dar cum sunt pesedeii lui Ponta care imediat ce au ajuns la putere in loc de sa taie de unde spuneau , NE PUN PE NOI LA IMPRUMUTURI SI SPUN CA EI MARESC SALARIILE ?!
  Pai asta inseamna marire de salarii sau si mai mare micsoarare pentru care vom plati dobinzi , n’asa?!…
  Asta fara sa mai pun la socoata ca din miliardul nou imprumutat se vor lipi destule parale pe miinile puternicilor redistribuitori ai zilei …
  Domnul Ponta este un premier de toata isprava cind afirma ca hotii in general si doamna Udrea in special vor merge la puscarie .
  Si asta nu de azi de ieri , ci de luuuuuuunga vreme .
  Bravo domnule Ponta !
  Numai ca , exact cind facea aceste afirmatii , familia aceluiasi domn Ponta se punea pe supt un contract de 10 milioane de euroi de la generoasa tita a statului cu nimeni altcineva decit familia doamnei Udrea .
  Ma rog , daca tie ti se pare ca in numele debarcarii lui Basescu astia pot face orice potlogarii , eu iti spun ca te inseli si va fi mult prea tirziu cind te vei dezmetici si ai sa incerci sa ii critici .
  Dar nu-i bai , vom fi amindoi aici si eu unul sunt pregatit inca de pe acuma sa-ti cer scuze pentru ca am indraznit sa critic niste oameni de toata isprava .
  Sa deie bunul Dumnezeu sa ai tu dreptate si nu eu !
  Asa sa-mi ajute Dumnezeu !

 41. Franklin Says:

  @Virgil Ilie

  Cand am postat eu, de exemplu, osanale la adresa cuiva? Suntem mult mai multi cei care nu suntem uselist decat crezi tu. Personal, de exemplu, chiar daca as fi fost sustinator al USL as fi declarat mai degraba ca sunt penelist pentru ca nu pot fi de acord cu o alianta cu un megapartid de stanga atat de putin frecventabil cum este PSD.

  Cat despre osanale, nici nu avem cui, deocamdata, si nici nu folosesc, dimpotriva! Sa trecem mai intai de inamic si apoi mai vedem.

 42. stejarul Says:

  Virgil Ilie

  basescu cu transpartinicii din psd a pus bazele unei dictaturi stil „bicicleta”. Cand o „pedala” e la putere, cealalta e in (pseudo)opozitie si viceversa. „Creierul” acestei constructii mafiote e grupul de la Cluj, dovada fiind faptul ca structurile de baza ale statului,(justitia, DNA, procuratura, ) au fost umplute pana la refuz cu indivizi care au o trasatura comuna: SUNT ABSOLVENTI AI UBB CLUJ!
  basescu a fost „nebunu” ,racolat de grupul de la Cluj, care trebuia sa mimeze ALTERNATIVA de la putere. basescu si-a adus oamenii lui, femei de consumatie, proxeneti, bisnitari (udrea, anastase, videanu,chilotel etc) Ponta a fost si el pregatit sa ocupe un loc in schema asta. Condamanarea lui nastase. absolut necesara lui basescu sa dea bine in ochii UE, a fost un dus rece pentru Ponta-Sarbu care , probabil, au realizat monstruozitatea constructiei si s-au dezis de ea. Asta de prin ianuarie 2012…
  In inauarie, basescu simtind ca Ponta=Sarbu incep sa dea inapoi, a „organizat” protestele din strada ce au dus la caderea guvernului Boc. basescu spera ,atunci, ca il poate momi pe Ponta cu functia de premier. A fost prea tarziu! Ponta deja optase pentru USL.
  Ii dau credit lui Ponta. Dar vreau sa vad dovezi clare ca se dezice de constructia asta criminala. Vreau sa vad ca se lupta cu basescu pana in panzele albe. Vreau sa vad ca in cazul in care nu se obtine cvorumul la referendum, psdul/parlamentul NU CEDEAZA. PNL stiu ca nu cedeaza…de PSD imi e teama.
  Ma revolta teribil cand il aud pe Ponta sau pe Crin acceptand alternativa ca basescu sa revina la Cotroceni. CUM MAI POATE ASTA REVENI LA COTROCENI CAND SINGURA POSIBILITATE CARE O ARE E SA OBTINA MAJORITATEA DE „NU”-uri LA REFERENDUM???? Ceea ce este imposibil daca ioan rus suprevegheaza CORECT referendumul! Sa nu faca ce a facut la Cluj de ne-am trezit cu bok primar ales cica de 40 000 de oameni, oameni care NU EXISTA! Tot ce a putut aduce bok la mitingul lui basescu au fost cateva sute de clujeni! ATAT! Restul pana la 3000 de participanti erau din Sibiu (1500) , Caras Severin ,etc…

  Ponta (si Crin) trebuie sa inteleaga ca nu au voie sa il lase pe dement sa revina la Cotroceni decat daca dementul CASTIGA MAJORITATEA LA REFERENDUM! Ii spun „dement” pentru ca un om normal nu putea declara ca LUNI se re-instaleaza la Cotroceni, atata timp cat LUNI este de fapt DUMINICA in diaspora si votul nu s-a incheiat!

 43. stejarul Says:

  basescu este SUSPENDAT! Nu poate anula suspendarea prin BOICOTAREA referendumului! Oameni buni, treziti-va!
  BASESCU PRIN BOICOTAREA REFERENDUMULUI A ACCEPTAT DEMISIA!
  BOICOTAREA REFERENDUMULUI INSEAMNA SA FUGI DE JUDECATA POPORULUI! NU POTI CASTIGA PRIMA FUNCTIE INTR-UN STAT DEMOCRATIC FUGIND DE SCRUTINUL POPULAR!
  Daca USL accepta aberatia asta, JOS USL!

 44. Sandi Says:

  Virgil Ilie spune:
  joi 26 iulie 2012 la 1:40:58 pm
  ……, am inca oarece sperante la Crin Antonescu , foarte slabe ce-i drept , dar ma ingrozesc cind vad cine se afla spatele lui
  *******
  Ia spune nene , cine ? Sa vedem daca ne ingrozim si noi ca matale !!

 45. Sandi Says:

  Uite asta de mai jos care poate fi ” apdata” pentru pedelachei si Nosferatul lor national !

  ***

  Bruegeliana

  Lingusitorii – asa cum i-a pictat Bruegel Batranul,

  Au linguri mari de lemn la brau,

  Au guri de capcaun in stare

  Sa-nghita un miel sau un copil,

  Au ochi avizi si vicleni

  Si hainele soioase de borsul care a curs pe ele

  Cand au dat navala la ospete

  Inghiontindu-se si scotand limba unii la altii

  O limba veninoasa ca de sarpe,

  Dar repede tragand-o la loc , fiindca

  Ea este unealta lor de lucru,

  Pastrata cu grija sub cerul gurii

  Si unsa, la nevoie, cu miere si tamaie,

  Un amestec al carui secret doar ei il stiu,

  Pentru care si sunt poftiti la ospete,

  Unde dau navala ca corbii,

  Purtand la brau mari linguri de lemn,

  Asa cum i-a pictat Bruegel Batranul.

  Geo Bogza

  ( poezie scrisa si publicata in „Romania Literara” ,in plin ceausism )

 46. Marius Mina Says:

  Cu tot respectul , D-le Chiliman , renunt sa va mai creditez bunele intentii. Abia acum inteleg masurile „represive” luate de Presedintele Crin Antonescu , in urma cu doar cateva luni, masuri benefice si pe deplin justificate. Propaganda toxiinfectiilor mediatice basiste curpinde si sectorul 1 al Capitalei.

  SCRISOARE DESCHISĂ ADRESATĂ PREŞEDINTELUI INTERIMAR AL PNL, DANIEL CHIŢOIU | Andrei Chiliman
  http://www.chiliman.ro

 47. Marius Mina Says:

  http://www.chiliman.ro/scrisoare-deschisa-adresata-presedintelui-interimar-al-pnl-daniel-chitoiu/comment-page-1/#comment-731

 48. Sandi Says:

  Petre Roman îl acuză pe Andrei Pleșu de plagiat și fost turnător la Securitate

  http://www.dcnews.ro/2012/07/petre-roman-il-acuza-pe-andrei-plesu-de-plagiat-si-fost-turnator-la-securitate/

 49. Radu Humor Says:

  Virgil Ilie
  Tocmai pentru că suntem de acord în cele mai multe și importante probleme politice și nu numai nu pot să înțeleg nici cum critica aceasta necruțătoare la adresa USL.
  Ai tu altă variantă până scăpăm de pacostea asta iudeo-tătărască și n-o știu eu ?
  Să zicem ! Dar mai întâi trebuie trimisi la plimbarea din curtea închisorii, Băsescu cu ai lui ungureni, udreni, videni, blejneni, olteni, boureni și alți bălțați de ăștia, care s-au săturat și ei de cât au putut fura în țara asta aparent fără stăpân, dar în realitate cu un
  Ali Baba care a trecut de celebra cifră de 40 de hoți.
  Lasă-i domle-n pace pe Crin și pe Victor să-și facă treaba, că are destul cine-i critica !
  Noi, și așa în inferioritate în virtual, că e plin Internetul de pupinbăsiști, putem doar să le dăm sugestii ( mai ales tu, care ești uns cu destule alifii, pe bune !), nu să ne dăm obiectivi, morali și democrați, de se tavălesc de râs canaliile portocalii când văd cum ne încăierăm între noi !
  Și crede-mă, de foarte multe ori m-am abținut în a interveni doar pentru a nu le da satisfacție acestor nemernici, dar sincer îmi pare rău că n-am făcut-o mai din timp, deoarece acum era și uitată !
  Te respect, te prețuiesc, te cred că ești bine intenționat, merg cum se spune pe flerul meu și pe mâna Roxanei, dar fă și tu ceva ca să nu regretăm cu toții până la urmă.
  Și după aia, începem cu ei, cu-ai noștri, că văd că nici unii de pe aici nu prea-s din ăia care sunt învățați să stea prea mult în banca lor 🙄

 50. Radu Humor Says:

  Radu Humor | 26.07.2012 la ora 17:41
  Comentariul tău aşteaptă aprobare.
  Acuma eu înțeleg ca un Brosso sau niște Merkel sau Weding să creadă că CCR este o instituție democratică, corespondent al celebrei lor Curți Supreme, când în realitate este o făcătură politică ce face sluj în fața puterii (că doar de ea a fost numită !), dar un vechi liberal ( Chiliman)de frunte să plângă de mila unor ANI, CNSAS, DNA ori alte făcături create în scop de ajungere la puterea supremă, mi se pare ridicol!
  Cel puțin !

  Ăsta mă face din ce în ce mai mult să cred că-și schimbă numele din Chiliman în Diliman 😉

 51. stejarul Says:

  http://www.cotidianul.ro/ra-apps-vila-dante-urma-sa-fie-atribuita-in-2014-unui-fost-sef-de-stat-189666/

  Sah la „nebun”! lol 🙂

 52. Ghita Bizonu' Says:

  Atentie la implicite

  ca pana si lu mandel* i-a picat fisa de abia la a 9 a auditie a facerii vila lac 3 Dante …
  Deci , vila a fost pregatita ca sa devina locuinta ptr un fost sef de Stat (Ilescu te pomensti? Sau Cpnstatinescu?!) urmand ca in 2014 Secretariatul General al Guvernului sa faca proectu unui HG care sa fie insusit de guvern si astfel El, Realesu zis si Zeus.ro se muta in casa binemeritata.

  Ati vazut cele in italic si italic boldit? Era la mana Guvernului. Adica a primului Ministru (ca el semneaza si mai face si Secretariatu .. macar sefii secretariatului)
  Giniti marginea?
  Indiferent de ce votam noi la toamna .. El isi punea Guvernul Sau. Cun un premier dedicat trup si suflet .. nu unu care pe ultima suta de metri sa se arate zgarie branz si sa ii refuze vila asta!!
  Si ar mai putea fi ceva .. se prea poa ca El sa aiba niste cartite , „conserve” la Secreatariatul Guvernului…

  Si de aici ar mai fi o ipoteza – nu chiar riscanta. Oare guvernul USL chiar a preluat puterea ?!!?

  * desi 2 cursuri de programare si destule , da cam multe programe m-uqa facut rescpectuaos de „implicite” ….

  (na ca acu la A3 s- ami prins unu de implicita cu 2014!)

 53. Teo Says:

  Imi poate spune cineva daca a cumparat Jurnalul si cartea lui Oprea?
  La noi la Arad ,nu am gasit-o .Unii spun ca s-au luat toate cu DUBA,sper sa nu fie asa.
  Teo

 54. Roxana Iordache Says:

  Stejare, eu am lansat teoria-aia, dar s-a terminat. S-a terminat. Mă refeream la scindarea strategică a FSN, ca să fie simultan la guvernare şi în opoziţie, e teza mea, am copyright, e publicată în „România liberă”. 😆 Deci, dacă acum îţi spun că s-a terminat cu regimul comunisto-securist din România poţi să mă crezi.

  Guvernul USL trebuie criticat evident atunci când trebuie şi în rest, încurajat, pentru că oamenii-ăştia fac lucruri cu totul senzaţionale, chiar deosebite. Doar dacă nu vrei să vezi nu vezi că au determinare. Şi chiar sunt ALTFEL. Nu asta vrem?

  Şi încă o chestie, mai crede-o şi pe surioara ta, ai văzut că Lori mobilizează la vot pentru DA? 😛 Azi, chiar acum, cântă la Romexpo, iar duminică va cânta pe litoral, după care va îndemna publicul care încă n-a mers la vot să meargă şi să spună DA libertăţii. Lori e o fată bună, să ştii. O iubesc de mică. Sunt un pic mai mare ca ea. Dar e generaţia mea. 😳

 55. Franklin Says:

  @Radu Humor

  Culmea culmilor este ca in alte state aceste institutii nici nu exista, dar chiar si aici la noi exista argumente solide pentru a le desfiinta:

  1. CCR poate fi lejer desfiintata, rolul sau putand fi jucat de un complet de 9 judecatori stabilit prin tragere la sorti dintre judecatorii ICCJ. S-ar face economii, CCR nu e doar un grup de plosnite ci o institutie intreaga parazitara.

  2. DNA este de tot rasul ca idee, in mod normal DNA trebuie inclus in parchet/procuratura. Infractiunile de coruptie sunt infractiuni ca oricare altele, ba chiar mai putin periculoase decat cele de crima organizata, omor, viol, conspiratie sau tradare. De ce sa nu se facacate un parchet pentru fiecare, atunci? Raspunsul corect: DNA s-a creat ca sa ia fata la prostii de la UE, uite ca nu le-a luat-o inca.

  3. CNSAS. E ridicol acest organism care divulga toti turnatorii de bloc dar acopera pe adevaratii tortionari si securisti. Mai mult, este folosit ca instrument de santaj, daca raspunzi la butoane, esti conspirat, daca defectezi, te divulgam, esti mancat. In paranteza fie zis, Felix Voiculescu a reusit o performanta inimaginabila, de geniu. Omul este singura persoana care are o hotarare judecatoreasca definitiva de colaborator al securitatii. Va dati seama, e singurul securist adevarat care poate dovedi cu acte ca nu este, de fapt securist, din moment ce omul chiar are o hartie ca a fost DOAR colaborator. Restul colegilor sunt la mana „organizatiei”, Dan Voiculescu este cu adevarat liber. Maine cand securistii vor fi lustrati (Doamne ajuta) Dan Voiculescu scapa. Bravo domnule, adevarata lovitura de maestru.

  4. ANI exista ea oare in alte state? Nu cred. De ce sa existe la noi? Sa fim seriosi, unii lucreaza cu Umbrarescu, Bucsaru, Casuneanu, etc co si sunt integri iar altii, ca Mircea Diaconu si Cati Andronescu, nu.

  In loc de incheiere: „Sa-ti fie rusine, Traian Basescu”

 56. Ghita Bizonu' Says:

  Si orice ar zice este responsabil ..macar ptr guvernul pe care el l-a impus, l-a selectinat ministru cu ministru samd.,Si lectie va deveni de abia dupa ce poa aceleasi judecatoare vor zice : nu avem probe da avem cazu natatase asa ca Traiane 2 ani! sa fie bine primit in Schengen…

 57. Virgil Ilie Says:

  E nu ca asta e prea de tot !
  Papagalii basisti imi trimit olacari acasa care sa ma lamureasca sa nu ma duc la votare duminica .
  Cea ca daca ma duc la vot , sunt cu Iliescu !
  Nu-mi vine sa cred !!!
  Io cu Iliescu ?!
  A iesit un scandal ceva de nu se poate si mi-am varsat tot nduful in capul neispravitilor .
  I-am poftit in casa , am stricat o sticla de Campari pe ei , dar m-am racorit , le-am amintit de toate neispraveniile martafoiului si i-am injurat un ceas ca la usa cortului …
  Am oracait cit am putut de ma stie dracului tot cartierul .
  Pina la urma au plecat ei convinsi sa mearga la vot si sa-si anuleze votul .
  Adica astia chiar ma iau de bou , cu mascariciul lor , fir-ar mama lor a dracului de neispraviti si bagasi-ar pula in ma-sa cu tot cu Basescul lor .
  Si culmea ca ii cunosc , suntem amici , dar asa ceva depaseste minima limita a bunului simt si maxima mea putere de intelegere .
  Adica sa vina sa vinda castraveti gradinarului ?!
  E peste poate …
  Daca eram hotarit sa ma duc si sa anulez votul , ACUM MA DUC SI VOTEZ ” DA ” , sa se invete minte sa ma mai ia de prost .

  PS

  Sa fim bine intelesi , asta nu inseamna ca m-a prins dragostea de USL , dar la asa magarie din partea neispravitilor pedei sa imi trimita olacari acasa cu prapaganda besinoasa si lozinci de doua parale nu ma asteptam .

 58. Virgil Ilie Says:

  Sandi ,
  Pina duminica la inchiderea urnelor ma abtin de la a critica orice act sau persoana membra a USL datorita a ceea ce am scris in postarea de mai sus .

 59. Ică Şt. O. Victor Says:

  Eu, atat am avut de spus! Doamne ajuta!
  http://victorvis55.blogspot.ro/2012/07/moartea-politica-lui-basescu.html

 60. Ghita Bizonu' Says:

  reiau ca a iesit trunchiat:

  Gura basescului adevar graieste cand afirma :
  „Nastase e o lectie pentru toti. A primit doi ani – enorm dupa mine. Dar asa a hotarat justitia si probabil va face 8 luni”,(Gandul, Mediafax, Ghimpele, Ziare.com samd) si a mai adaugat ca „funcţionarii trebuie să ştie că sunt responsabili pentru ilegalităţi”.

  Insa Presedintele Ales (oare chiar ales?) uita ca Nastase “a primit” 2 ani fara probe…..pe baza unei motivatii cam “ziaristice”. Asa ca sustinerea sa de azi ca nu exista acte semnate de el in privinta acestei vile .. nu tine. Nici ca nu exista semnatura a sa in cazul Flota. Ca nici in cazul Nastase nu exista semnatura dar nici macar o singura marturie (testis unus , testis nullus) de la cei vreo 940 de martori. Asa ca in vara viitoare poa se poarta dungile .. ca publicu vrea “la brutarie” si cica vara asta se Poarta Alba iar inJustitia reformata macavit tine cont de astea nu de lege.

  Si orice ar zice este responsabil ..macar ptr guvernul pe care el l-a impus, l-a selectinat ministru cu ministru samd.,Si lectie va deveni de abia dupa ce poa aceleasi judecatoare vor zice : nu avem probe da avem cazu Nastase asa ca ia Traiane 2 ani! sa fie bine primit in Schengen…

  La mai enorm inaite !!
  Mai ales ca uneori mai sunt si probe…

 61. Ghita Bizonu' Says:

  Apropos de Primul Asistat al Statului antiSocial .. misto casa dorea sa isi traga…
  Lasand la o parte dimenisunile generoase mai trebuie adaugat :
  teren imens , mai bine zis parc privat
  la margine de lac (eu personal mi-as dori asa ceva .. vara dimineata in loc de dus .. baldabac de pe malu personal.. nu se compara cu piscinele!).. de vrei poti si pescui (eu nu).
  Adica in weekend poti sta linistit acasa la tine ca e mai putin aglomerat ca la Pustnicu!
  Si totu in buricea capitalei ! Ca mergand la pas ajungi in piata Romana in 45 de minute…..(ca Herestraul este alaturi chiar nu are importanat.. daca doresti sa te inghesui iesi pe Magheru)
  Capitala cam cu maidanezi , cam cu scaderi multe insa europeana!

  Acu oare cat te costa asa ceva in Europa? (adica parc mare, pe margine de lac f aproapte de centru ). Eu zic ca asa ceva nu are pret …

 62. stejarul Says:

  Roxana,

  N-am stiut de teza ta! Mi-ar fi salvat mult timp daca as fi apucat sa ti-o citesc. 🙂 In ultimii doi ani am inceput sa in citesc despre ce se intampla acasa si mi-o luat o gramada mare de timp sa ajung la concluzia ta. Mi-a fost foarte greu sa accept ca oameni pe care ii stiam de multa vreme, oameni pe care i-am crezut onesti sunt de fapt in spatele unui genocid mafiot ingrozitor. Mi-a fost foarte greu sa accept ca am trait in copilaria mea o mare minciuna. CA acei oameni onesti nu au fost niciodata onesti…au fost intotdeauna exact cum sunt acum! Niste escroci care ii considera pe toti cei din jurul lor tampiti. Asta a fost de fapt regimul transpartinic basescu!
  Cu o strangere de inima il fac in toate felurile pe george maior. Nu am crezut ca o sa ajung vreodata sa il vad in postura in care e. O carpa in mana unui descentrat criminal! O carpa care nu se sfieste sa afirme in fata a 18 milioane de suflete ca e OK sa asculte ilegal telefoanele! Considera ca e OK sa umple paginile ziarelor cu stenograme de la sedintele USL! ..si toate astea sunt doar varful aisbergului pestilential numit servicii secrete.
  Roxana, caderea lui basescu si deratizarea serviciilor secrete va insemna pentru mine „s-a terminat cu regimul comunisto-securist din România „. Deci eu nu spun hopa pana nu sarim gardul. Cel putin de la distanta mea asa vad… poate ca de acolo se vede altfel.

  Cat despre Lori, am luat drept buna garantia ta.
  Nu o cunosc.
  Lori, poate ca a fost o victima colaterala de a mea! 🙂
  Un securist nenorocit implicat masiv in genocidul chimic de care tot vorbesc eu, o cunoaste pe Lori. Pana acum, majoritatea persoanelor de care mi-a vorbit individul s-au demonstrat a fii niste ticalosi. De aia am sarit asa impotriva ei. Imi cer din nou scuze daca m-am inselat in ceea ce o priveste. Garantia ta imi e de ajuns! 🙂

 63. Dawson Says:

  Duminica, Băs-tilia o sa cada!
  Iar canaliile care se pisa pe memoria mortilor din decembrie si pe dreptul de a vota liber, castigat cu sangele eroilor, aceste putori basiste vor primi dispretul nostru, al tuturor, toata viata lor.
  OUI POUR ROUMANIE, CITOYENS!

 64. Dawson Says:

  @Virgil Ilie
  Poti sa le explici ce le-ai explicat alora si catorva cunostinte de-ale mele? I-am convins pe cei mai multi dintre amicii mei, dar mai sunt cativa care dau din colt in colt, nehotariti.

 65. Ghita Bizonu' Says:

  Gili

  in general daca dai cu „praf de Ilici” tine .. o multime incep sa se scarpine desi nu au de ce!!! Culmea est6e insa ca Iliescu este cma retras … deh varsta, boalele da=n imageria colectiva …. e bau bau

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: