AZI M-AM ENERVAT. PE STAT. COANE RUS, 11 M!

Ei, multe ore am pierdut azi, ceea ce mă enervează, fiindcă unul din puţinele lucruri care mă enervează e pierderea de vreme fără sens. Că există şi pierdere de vreme de amorul clipei, pur şi simplu, care e frumoasă. 🙂

Aşa, deci am fost să-mi preschimb cartea de identitate, că până acum n-am avut timp şi nici azi nu aveam, dar trebuia neapărat azi. Nu era actualizată, trebuia schimbată şi acum vă mărturisesc ceva pentru care mă puteţi înjura, n-am putut vota la locale, dar nu m-am mobilizat să-mi schimb cartea de identitate, fiindcă în mod sigur ştiam că USL va învinge covârşitor. Şi fără votul meu. Mentalitate proastă, ştiu, pe care nu o am. Doar că aşa s-a întâmplat. Şi nu trebuie. Nu trebuie să ne ratăm drepturile.

Şi duminică votul va fi tot covârşitor şi tocmai de aceea, miza e aşa de mare, e capitală pentru viaţa mea, a ta, a noastră, a voastră, încât n-aş rata pentru nimic în lume dreptul meu de a merge şi a DA, din toate ale mele, cu ştampila pe DA. Atunci am să votez pentru toată istoria furată a poporului meu, a neamului meu, a familiei mele, ca să fie recompensată. Măcar după atâţia zeci de ani câţi sunt din 6 martie 1945 încoace. Pe Regele Mihai – pentru care mi-aş da oricând viaţa –  l-au şantajat că ucid 1000 de tineri arestaţi şi l-au exilat, prin grosolănia criminală, ilegală, anticonstituţională, antinaţională sinistră din 30 decembrie 1947.

Pe Crin Antonescu nu ni-l mai exilează nimeni. El e revanşa istorică a poporului român pentru toată imensa suferinţă la care a fost supus. Tocmai fiindcă e un om normal. Strălucit de normal. Ba da, despre el e vorba în principal, duminică, 29 iulie. Pentru că sistemul agonic e atât de disperat încât mai mult chiar decât revenirea lui Băsescu, vizează plecarea lui Antonescu. Pentru că el e strategul mişcării de eliberare naţională – pe care o conduce la victorie deplină. Şi el reprezintă miza capitală a acestui referendum. Care e nu doar despre despărţirea de un dictator dezgustător, dezaxat şi mizerabil. Referendumul de duminică e despre despărţirea ireversibilă de trecutul comunisto-securist şi mult mai mult: despărţirea de politica în genunchi a României în lume. DA este pentru România, pentru ţara noastră demnă, pentru viaţa noastră eliberată, pentru perspectiva noastră de a valorifica pentru România creativitatea noastră reprimată de regimuri asasine, mediocre şi/sau impostoare, culminând cu CEL MAI ANTINAŢIONAL REGIM DIN ISTORIA ROMÂNIEI.

OK, deci v-am explicat de ce am făcut azi ceea ce n-am făcut niciodată şi n-aş face nici într-un milion de ani. Să mă trambalez cum zice birocraţia. Pentru că statul are în continuare mentalitate de stăpân, nu de administrator al treburilor ţării, pentru cetăţeni. Adică, în continuare cetăţeanul e considerat sclav care trebuie să presteze. Şi futu-i! Iarăşi am comis-o ardeleneşte. Adică, băi dragă ministrule de Interne, Ioan Rus, a trebuit să mă supun, pentru prima dată în viaţa mea, imperativelor imbecile ale birocraţiei. Ştiu că n-ai avut cum naiba să schimbi în 2 luni tâmpenia. Dar măcar, fii atent un pic ce-ţi zic.

Deci, maică-sa de viaţă, aveam chitanţa de 4 lei, că o plătisem la Poştă. Dar de la Puliţie mi-au zis că nu pot să plătesc la ei şi cartea de identitate, adică, 7 lei, ci neapărat la Taxe şi Impozite locale, adică, ori să o iau pe sub Podul Grand ca să dau satisfacţie boschetarilor lui Băsescu care mă tot ameninţă cu acel loc 👿 , ori să merg pe seceta aia infernală în Amzei. Oricum, am constatat că la Romană, unde sunt chioşcuri, nici urmă de cartea lui Marius Oprea despre Băsescu, reeditată chitros. :mrgreen: Or fi luat-o tot cu duba asta nu ştiu. În sfârşit, deci, în Amzei doar drumul prin arşiţă până acolo a fost oribil, dar acolo a fost parfum de flori, vreo 3 minute. După care, din nou drum în arşiţă până la ASE, la metrou.

După care, înapoi la secţia cu pricina de poliţie, centrală, care arată ca o carceră din secolul al 19-lea şi unde nu presta decât o biată femeie, săraca, vorbea tot timpul, mă mir că nu vorbeşte singură din cauza-asta. Fiindcă era coadă şi erau mulţi – ah, generaţia mea, între 20 şi 50 de ani, asta vă face felul! Şi erau şi tineri de vreo 20 de ani. Deci, coadă. Alea-alea, să le ai şi să completezi formular. Am făcut tot ce trebuie şi am simţit că leşin de mai multe ori în aşteptare. Nu îmi luasem apă şi mă simţeam gata să pic, şi mă enervam pentru că am pretenţia despre mine că sunt foarte tare. 😛

Lume haioasă, determinată. Râdeam şi eu, uneori. Dar la un moment dat le-am spus, fraţilor, eu leşin aici. Dar nu plec până când nu sunt sigură că am tot ce trebuie la mână pentru ca duminică să votez. Ce bine-ar fi! Zice o doamnă, de vreo 40 de ani, din spatele meu. Păi nu ce bine-ar fi, doamnă, că aşa trebuie, e dreptul nostru, cine ne împiedică e penal, încadrarea e de 5 ani. Deci, nu care cumva duminică să plecaţi de-aici fără carte de identitate, că aveţi timp până la 11 noaptea ca să votaţi. Că văd că aşa vreţi. DA! Au zis. Inclusiv o dulceaţă gravidă, de fix 20 de ani, din cauză că n-am avut cum să nu aud, nici dacă îmi puneam mâinile la urechi, deoarece confidenţialitatea datelor într-o secţie de Puliţie Rumână e sublimă dar lipseşte cu desăvârşire. Şi nu doar că auzi tot ce zice ăla sau aia din faţa ta, dar n-ai cum să nu vezi documentele pe care le are, tot aşa cum ăla sau aia din spatele tău n-are cum să nu ţi le vadă pe-ale tale. Sigur că oamenii nu se pretau. Şi sigur că şi eu mă uitam pe pereţi ca să nu văd actele oamenilor – CONFIDENŢIALE. Să nu aud MOTIVELE lor, intime şi personale, aiasta n-aveam cum, deoarece am un auz carevasăzică şi oricum, se vorbea aşa de tare încât şi un hipoacuzic ar fi auzit.

Deci, le-am zis oamenilor, bre, eu n-aş face asta dacă n-ar fi determinarea mea atât de mare ca să merg duminică la vot. Oamenii, tot aşa. Eu nu-i îndemnam de nici o culoare cum să voteze, deoarece era ilegal într-o secţie de poliţie, nu şi afară, suntem încă în perioadă legală de campanie electorală. Bun! Şi când colo, o tanti, una de vreo 70 de ani, cu moacă tipică de împăiată securisto-turnătoare sau profitoare sau proastă agresivă, cică: ce vot, mergem la vot când avem ce vota. La care eu – adică să fiu eu acolo şi să aud securista colo-şa şi să tac? Nici dacă mă luau amicii poliţişti în fiare. Deci, i-am zis imediat, DA i-am zis aşa de nu s-a mai auzit musca: ba DA, avem ce vota şi tocmai de-aia merg la vot şi votez DA, că aşa trebuie şi aşa vreau şi n-aveţi dreptul dv. să-mi impuneţi ce să fac şi să ştiţi că atitudinea dv. e penală, fiindcă e tentativă de obstrucţie de la un drept fundamental. Şi ah, ce energetică era liniştea din jurul meu. Şi ce plouată era tanti.

Iar biata funcţionară civilă de la Poliţie – eram acolo ca la balamuc, cum vă spuneam şi tot veneau, şi timpul era limitat, până la 16:20,  într-un spaţiu de 2 pe 3 şi un pic, cu două ghişee şi doar unul deschis, în rest, aspect de vorbitor. Şi femeia zice, aoleu, păi nu e voi campanie electorală la poliţia, chem băieţii. Iar eu – păi, doamna s-a luat de mine. Şi femeia: de ce v-aţi luat de ea? O scumpă. Absolut o scumpă, micuţă, inimoasă, brunetă şi cu nişte ochi albaştri, la vreo 60-65 de ani, un pic luată pe arătură de stresul la care e supusă. A compensat tot timpul pierdut.

Mi-am dat seama a nu ştiu câta milioană oară că victoria e ireversibilă.

Oricum, domnule ministru Rus, daţi, naibii, dispoziţie, ca în aceste zile să se lucreze la foc continuu şi nu doar cu toate ghişeele deschise, ci cu ghişee suplimentare. Altfel, nu veţi putea asigura acoperirea legală a entuziasmului electoral. Şi e nu doar păcat, e de neiertat.

P.S. Deci, să se poată plăti, naibii, şi taxa şi timbrul tot la Poliţie. Mâine, sâmbătă şi duminică neapărat. Şi pe urmă, un ghişeu unic, ceva. Să terminăm cu birocraţia împotriva cetăţeanului. Să fie clar că ministrul e primul servitor, cum spunea Crin şi mai înaintea lui, etimologia. Deci, Victor, instruieşte-ţi febleţea de la Cluj, dacă n-ar fi Horea Uioreanu aş avea impresia că ăştia, clujenii, au ajuns ciudaţii ţării. :mrgreen:

78 răspunsuri to “AZI M-AM ENERVAT. PE STAT. COANE RUS, 11 M!”

 1. Marius Mina Says:

  Eu m-am suparat pe Chiliman 😉
  Cu tot respectul , D-le Chiliman , renunt sa va mai creditez bunele intentii. Abia acum inteleg masurile „represive” luate de Presedintele Crin Antonescu , in urma cu doar cateva luni, masuri benefice si pe deplin justificate. Propaganda toxiinfectiilor mediatice basiste curpinde si sectorul 1 al Capitalei.

  SCRISOARE DESCHISĂ ADRESATĂ PREŞEDINTELUI INTERIMAR AL PNL, DANIEL CHIŢOIU | Andrei Chiliman
  http://www.chiliman.ro/scrisoare-deschisa-adresata-presedintelui-interimar-al-pnl-daniel-chitoiu/

 2. Valentin Berceanu Says:

  Roxana, pe mine ma apuca toti dracii cind vad steaguri PNTCD fluturind la mitingul lui Base. Sunt aceleasi steaguri pe care le-am vazut si la 10 Mai linga statuia lui Carol. Nu se poate asa ceva. Aproape ca-mi vine sa ma duc acolo sa-i iau la bataie.

 3. barbarul Says:

  Eu a m dat pesches pt presschimbare ca sa pot da duminica mumu lu Nasu lu’Bastard !

 4. Abdulah Catli Says:

  Sa fie intr-un ceas bun, ce sa zic!
  ps.
  Sper ca optimismul tau sa se concretizeze.Eu sunt mai Toma necredinciosu’.

 5. Abdulah Catli Says:

  @Marius
  Pai pe buna dreptate te-ai suparat.Desi ma surprinde Chiliman credeam altceva despre el.

 6. Valentin Berceanu Says:

  Am ajuns in moderare? Doar pentru ca mi-am schimbat nick-ul?

 7. AZI M-AM ENERVAT. PE STAT. COANE RUS, 11 M! » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 26 July 2012 – Blog « Cum a fost la Yacht Week Grecia? Zilele 3 si 4, insula Hydra si drumul spre Lavrio. […]

 8. J o h n s o n Says:

  http://www.adevarul.ro/actualitate/politica/chiliman-scrisoare-ingrijorare-referendum_0_743925878.html

  Cand toata lumea explica ce facatura au facut Macovei & Co cu privire la niste „iminente pericole” de desfiintare a unor institutii,evident in scop electoral de ultima ora,vine „inteligentul” primar Chiliman si o face pe indignatul luand de buna spusa lui Macovei deci dandu-i girul si intr-un ziar total pro Basescu face valuri pe o tema aproape inchisa.Putea sa-si satisfaca „curiozitatile” prin cateva telefoane.

  UN NEMERNIC !!!

 9. J o h n s o n Says:

  @Marius Mina,gand la gand….Cozile de Topor in ultimele 48 de ore de campanie isi fac numarul.

 10. stejarul Says:

  Nu inteleg de ce nu ne-au dat voie noua, la astia din America de Nord sa votam cu certificatul de nastere?
  Daca voi aveti dificultati sa va reinnoiti buletinele, da’pai noi!

 11. Solidari pentru viitorul României | Teologie pentru azi Says:

  […] „Referendumul de duminică e despre despărţirea ireversibilă de trecutul comunisto-securist şi mult mai mult [de atât]: despărţirea de politica în genunchi a României în lume. DA este pentru România, pentru ţara noastră demnă, pentru viaţa noastră eliberată, pentru perspectiva noastră de a valorifica pentru România creativitatea noastră reprimată de regimuri asasine, mediocre şi/sau impostoare, culminând cu CEL MAI ANTINAŢIONAL REGIM DIN ISTORIA ROMÂNIEI”. pr. dorin picioruş psa. gianina picioruş teologie pentru azi […]

 12. Scrie opinia ta Says:

  Frumnoasa povestea, Roxana:)

  @Marius,

  Ref la Chiliman, cred ca Chitoiu a deranjat la Hidroelectrica ceva interese patriciano-leberale, iar Chiliman n’a mai avut rabdare pana luni sa nu’si anunte disponibilitatea gruputzculului interesat fie la sefia PNLului, fie la o coabitare mai unsuroasa cu Mitocanul dupa plecarea lui Crin pe motiv de super-onorabilitate fata de hoti.

 13. Abdulah Catli Says:

  @Stejarul
  Poti vota cu pasaportul/in rest cand e vorba de reinoit vreun act si te-ai lovit de consulat sau ambasada…mai bine te duci in Romania, cu drum cu tot, cu sejur, dureaza mai putin.

 14. Dawson Says:

  Rox, da-mi un semn pe mail sa stiu ca esti in zona, trebuie sa-ti spun ceva apropo de ce a semnalat Marius Mina, dar nu putem da public nimic deocamdata.

  @
  Marius Mina
  Nu stiu cum putem lua legatura, cel mai bine iti va spune Rox ce-i spun ei.

  Plm, urlam de ne sar bojogii si unii se tin de meschinarii…

 15. florentin Says:

  :))))))) superba povestioara ta,eu am tras cu urechea pe la pedelei ,jur pe cuvantul meu de „pioner ” ca nu mai fac asta ,si ce aud : Ca traienica al lor ,o sa iasa cu 5-10 minute inaintea orei oficiale de inchidere a urnelor si o sa tipe : Victorie ,participarea la vot a fost de 45 % …basca ca de la deschiderea urnelor corul de cantareti basisti vor intona aria se fraudeaza !!!Deci atentie mare nu vreau sa se repede scenariul din 2009 ,inversat !!! …ce va spun e real !!!daca ma aflau astia mi-o luam 🙂

 16. stejarul Says:

  @Abdulah Catli

  Corect! Ultima data cand am intrebat erau 6 luni pt reinnoirea buletinului prin consulat…
  Se pierd multe voturi pentru ca ne cer sa votam cu documente „perisabile”!

 17. Virgil Ilie Says:

  Roxana , primariile deservesc SERVICIUL PUBLIC COMUNITAR DE EVIDENTA A PERSOANELOR care elibereaza cartile de identitate si nu Ministerul de Interne , minister care are o directie care coordoneaza profesional aceasta activitate , dar administrarea propriu-zisa cade in sarcina primariilor .

 18. Roxana Iordache Says:

  Horea Uioreanu, adică, cei 50 şi mult de mii de alegători. Vă iubesc, sunteţi eroi! Voi sunteţi coloana vertebrală a Clujului.

 19. Roxana Iordache Says:

  Virgile, mă leşi cu textele-astea? 😛

 20. Abdulah Catli Says:

  @stejarul
  6 luni si platesti pentru reinnoire de mai bine renunti la cetatenie.In fine eu imi fac datoria cu toate ca trebuie sa zbor cu avionul ca sa-l trimit pe vapor pe chior, dar merita efortul.

 21. Virgil Ilie Says:

  Din pacate documentul exista si nu Chiliman este vinovat de existenta acestuia .
  Chiliman a incercat sa spele onoarea liberalilor .
  Nu putem contabiliza pagubele la interior , dar la exterior e prapad .
  Acuma , sa nu fiu gresit inteles , desfiintarea CCR , a DNA , ANI este nu numai binevenita , dar si necesara , evident transferind atributiunile altor organisme deja existente cum ar fi Inalta Curte sau Parchetul General , numa ca …
  Numa ca sa semnezi un astfel de document cind beseii si aia de la MUE sunt cu ochii pe tine ca pe butelie tocmai plecind de la interpretarea gresita a unor astfel de chestiuni , las la latitudinea voastra sa calificati cu ce fe de …, aveti de a face , pentru ca eu mi-am luat angajamentul sa nu mai zic despre ei ca sunt prosti , batuti in cap , analfabeti politic si alte alea .

 22. stejarul Says:

  Gafa cea mai mare a lui basescu a fost cand s-a decis sa boicoteze referendumul.
  Odata declansata suspendarea am dat dreptate ambelor parti. Nu am tinut partea nimanui, am urmarit doar evolutia evenmentelor.
  USL l-au acuzat pe basescu de incalcarea constitutiei, fapt confirmat de CCR si in mod cinstit adusa la judecata populara prin referendum.
  basescu si acolitii, strigau „lovitura de stat”. Corect! Era posibil… poate nu chiar o lovitura de stat, dar o rasturnare rapida a puterii politice de catre o forta politica care avea majoritatea in Parlament.

  Acum e la judecata noastra. Se face referendum. USL nu impiedeca pe nimeni sa voteze, ba chiar cheama disperati lumea la vot. USL nu impiedeca PDL sa monitorizeze strict votul.

  Ce face basescu? O gafa infernala. In loc sa spuna : Oameni buni, stiu ca am scazut in sondaje, stiu ca nu mai sunt asa de popular cu eram , dar veniti la vot. Nu va cer sa votati BASESCU, va cer sa votati NU impotriva loviturii de stat.
  el spune: Nu veniti la vot! Boicotati referendumul! Sunteti prea tampiti sa decideti voi ce-i aia o lovitura de stat. VA spune eu ca asta e si asa ESTE! Statul sunt eu! Ii mai las pe pucisti sa isi faca de cap cu un referendum iar de luni, ma intorc la Cotroceni indiferent de ce le iese acolo la jucaria aia a lor numita referendum.

  Acuma, din punctul de vedere al agendei mele (genocidul chimic) am considerat initial ca atat USL cat si basescu sunt nevinovati iar derularea evenimentelor va „cerne”/clarifica situatia. Adica, cel cu adevarat nevinovat va demasca tarasenia.

  basescu a demonstrat ca aceasta demascare nu o are in „arsenalul” sau. Ba mai mult, a inceput sa se dezica de flacara violet bagand-o in derizoriu… ca medicul lui de familie l-a cadorisit cu un pulover violet, ca fetele lui i-au cumparat o cravata violeta… ca manolea …chiar? cine e manolea???? Sa ne facem ca uitam… sa trecem peste asta… Guilty as hell! Evident, nu?

  Ii astept acum pe USLasi sa o demaste! Nu exista sa o musamalizeze. Asa au incercat sa faca si iliescu dupa revolutie (casetele alea ale lui Stanculescu asta contineau, intelegerea lor ce sa faca cu „bomba”… cum sa o ascunda sub pres) Musamalizarea nu functioneaza… uite ca dupa o perioada … niste manute netrebnice au reactivat-o! Au scos-o de sub presul ala unde o ascuns-o ilici si numa buna sa fie folosita sa devina ei „ceausesti”! ceausesti in toata regula, in inima Europei sub privirea tampa a lui merkel si a barosului.

 23. Mihai Hristea Says:

  @Roxana Iordache
  Auzi, am ‘jde ferestre deschise, vreau s-o inchid pe aia de mail. Cand vrei sa-ti spun ce si cum de duda aia, proaspat discutata, da-mi un semn undeva sa vad rapid. Deja m-am saturat sa nu raspunzi.

 24. Augustin Radescu Says:

  Jane, daca ti se pare justificat textul http://www.augustinradescu.blogspot.ro/2012/07/mihai-gadea-nu-crezi-ca-datorezi-niste.html, te rog sa te alaturi demersului.

 25. Ovidiu Says:

  http://www.facebook.com/Revolutia2012AntiBasescu/
  INTRA AICI

 26. cineva Says:

  @Roxana
  Daca vrei iti trimit cartea prin posta! 😀 Dupa lupte seculare care au durat vreo doua ore a reusit sotul meu sa cumpere doua bucati! ;;) . Sunt niste chioscuri portocalii, nu stiu a cui sunt, in care pe oricine ai intrebat raspunsul a fost acelasi: a venit Jurnalul dar fara carte. Habar n-am a cui sunt jagardelele, dar a fost cu intentie clar!

 27. Virgil Ilie Says:

  Mascariciul e la Nasul si isi pune poalele in cap .

 28. Abdulah Catli Says:

  @Virgil
  Da-l la balamuc, vezi mai bine la Sinteza ca a produs don procuror Ponta probele cu vila lu’Aligheri ala, asta ca zicea marinelu’ca-i face plangere. :))

 29. Urmas al celor care au murit pentru tara Says:

  Dna Roxana, evudenta populatiei tine de primarii chiar daca biroul este in sectia de politie
  Asa este din 2005 de cand le-a trecut basel de la politie la primrii

 30. Urmas al celor care au murit pentru tara Says:

  Azi a anuntat Marius Oprea ca sambata apare din nou cartea cu JN

 31. Abdulah Catli Says:

  Lasati-o naibii de evidenta populatiei asta e important?Pai primariile sub ce minister sunt?si ministrul MA(dministratiei)I cine e?Acu trebuia Roxana sa se adreseze tuturor pe cale ierarhica (primarului, directorului Directiei Generale de Evidenta a Populatiei, Consiliul Mun.Buc, ministrului delegat….)s-a adresat direct ministrului in chestiune.Asta e importanta?Important e sa votama DA si sa reconstruim de la 0 ce a distrus chiombu’.

 32. Dante Says:

  Basescu va pierde duminica pe mana mea !

  Dante este cuvantul cheie in succesul demiterii.

 33. Abdulah Catli Says:

  “Mă ţin de cuvânt şi spun încă o dată clar: Traian Băsescu, nu am pus niciun pariu cu tine, pentru că eşti un mincinos. Am pus rămăşag cu mine şi cu onoarea mea. Ori tu, ori eu. Eu nu am minţit niciodată, eu nu mă mint pe mine şi nu mint oamenii care şi-au pus speranţa în mine şi în cei cu care am construit toate aceste lucruri. Eu nu mai am ce căuta în politică dacă nu vom fi nouă milioane de români curaţi, în lumină, în picioare” C.Antonescu
  Hai sa-l ajutam sa ramana in politica!

 34. Dante Says:

  Cartea lui Marius Oprea se gasea azi pe toate tarabele in Mamaia…la orele pranzului.

 35. Thommas Anderson Says:

  Cunosc sentimentul. De cand a inceput nebunia cu demiterea betivului retardat, numar orele pana duminica. Numai ca m-am mutat cu casa acu vreo luna-doua. Acu’ vreo 2 saptamani n-am putut sa-mi scot salariul de pe card. Bancomatele nu-mi acceptau cardul. Cica s-a demagnetizat. Si apuca-te de-njura si de morti, si de raniti… Dau sa scot buletinul… Ooops! Sa vezi ca nu-i! Asta nu-i bine. Mai ales ca numaram orele pana pe 29. Am rascolit toata casa pana l-am gasit. Deci, pe 29 caut prima sectie de vot. Acu’, am si instrumentul!… 🙂

 36. Marius Mina Says:

  Preşedintele interimar al României a declarat joi seara că speră ca primarul sectorului 1, Andrei Chiliman, să fie dat afară din partid. – Domnul Andrei Chiliman, dacă era corect, s-ar fi informat, l-ar fi informat pe domnul Chiţoiu, cum era normal. (…) Domnul Andrei Chiliman nu a fost foarte corect, a făcut un gest pe care nu mă mai apuc eu să îl calific dar, ca om care am cerut schimbarea lui Chiliman din conducerea Bucureştiului, atunci când eram în partid, şi ştiam de ce am cerut-o, sper ca actuala conducere şi forurile statutare să îl trimită pe domnul Chiliman acolo unde s-a arătat a fi cu această diversiune, adică în afara PNL, Pentru mine, lucrurile sunt simple. În tot cazul, îl pot asigura pe domnul Andrei Chiliman că nici DNA şi nici altă instituţie nu va fi desfiinţată şi îmi doresc din tot sufletul ca domnul Chiliman să fie mulţumit de funcţionarea DNA, pentru că poate odată şi-odată, DNA îi va lua pe toţi pe care trebuie să îi ia la întrebări”, a spus Antonescu, la Realitatea TV.

 37. Ghita Bizonu' Says:

  Nu pare inteleg cum ai stat fara bolintin valabil .. Nu ai treaba cu banca cu posta ?!
  In orice caz aviz celor in necaz – se da un telefon si se intreaba care este programul si cae sunt actili necesare … Unicu risc e daca caraliu ce raspunde eprost dispus .. apai zice acru ca lamamai : lati un pux si o hartie ,, aveti pe ce scrie? Atunci scrieti … Daca e bine dispus atunci e mai bine ca vou s ai ziceti mai incetisor ca scriu!! Si pueti intreba si unde puteti face platile ….. Eu asa am procedat cativa ani in urma

 38. Dawson Says:

  @Marius Mina
  Am vb mai devreme de duda asta cu cei implicati, vreau sa-ti dau detalii, dar nu le putem da public, nu acum. Incerc sa te contactez.

  Ca vad ca Roxana e cu treburi… 😛

 39. Dante Says:

  S-a sucarit rau Crin pe taica Chiliman…Pe buna dreptate

 40. Dawson Says:

  @Dante
  Daaaaaaaaa!!!! Ma straduiesc sa tot vorbesc cu oamenii astia ce si cum si nimeni nu ma asculta, Cassandru ce sunt. 😆

 41. Dawson Says:

  Si totusi, hai sa ne-amuzam – ce-i zice Leana lu’ Basea dupa ce a iesit raportul de audit si el a lasat-o(-n) balta:

 42. BlueEyes Says:

  De ce persista Crin in hotararea de a se retrage din politica in situatia in care basescu se intoarce la cotroceni ? I se deschisese aseara o portita … De ce a inchis-o astazi ? Eu vreau si sper ca referendumul sa fie validat, dar pe de alta parte imi doresc (pentru confortulmeu psihic) sa existe si o solutie de rezerva. „Totul sau nimic” mi se pare prea trist …

 43. Donkeypapuas Says:

  Veşnica parodiere a scenei din Der Untergang

 44. Dawson Says:

  @Donkeypapuas
  Consider-o pusa pe blog. 😆

 45. Dawson Says:

  @BlueEyes
  Pentru ca are demnitate, pentru ca nu accepta jumatati de masura, nu e las! Daca el se va retrage din politica vom fi milioane care ne vom retrage odata cu el! Si vom reveni… apolitici.

 46. Marius Mina Says:

  Dawson pe FACEBOOK

 47. Dawson Says:

  @Marius Mina
  N-am Facebook si urasc Facebook. Nici pt. nevasta-mea nu mi-am facut cont. read your e-mail. 😉

 48. Virgil Ilie Says:

  Pe mine ma bucura anuntul lui Antonescu de astazi venit dupa acela facut ieri din care reiesea ca nu se va retrage daca mascariciul revine la Cotroceni .

  ASTA INSEAMNA CA ANTONESCU STIE ACUM SIGUR CA REFRENDUMUL VA AVEA DREPT URMARE DEMITEREA LUI BASESCU , IAR DINSUL A PRIMIT DEJA FIRMANUL .
  Cum care firman ?
  Al discretei sotzietatzi , ca doar nu-si inchipuie vreun natarau ca la noi presedintii se aleg asa de capul lor si al boborului …

  Urmeaza caftanirea , dar asta dupa ce bineinteles vom fi scosi la vot pentru „alegerea” presedintelui deja ales de cine trebuie , ca doar e demacratie ce mama dracului , n’asa?

  PS
  Ce ma intriga totusi este faptul ca Baselu nu se lasa dus si ii da inainte pe ultima suta .
  Asta nu-i intreg la cap , doar stie bine ce a patit Nastaselu care si el se opunea caftanirii lui Basescu in 2004 cind onorabila sotzietate deja hotarise asta .
  Treaba ta Basele , dar parca vad ca o sa ii tii de urit lui Bombonelu .

 49. Dawson Says:

  Done what promised:
  http://hristea.wordpress.com/2012/07/27/hitler-al-baselea/

 50. Ghipsi Ghipsatu Says:

  @ Roxana Iordache: „Referendumul de duminică e despre despărţirea ireversibilă de trecutul comunisto-securist (…)” Hmmm… Prin desfiintarea CNSAS? Indoi-m-as!

 51. Donkeypapuas Says:

  @Virgil Ilie
  Discreta societate la care faceţi referire este de fapt… mai multe. De exemplu, exista una „grecească”, stipendiată de la Maskva (prin sec. XVIII) şi prin care se urmărea exterminarea românilor şi crearea unui stat DAC de naţiune… grecească sub conducerea ţarului, că doar nu a altcuiva.
  A mai exista şi o altă societate, tot discretă, „Dreptate şi Frăţie”, care a militat pentru drepturile românilor.
  O alta, „Marele Orient”, vroia instaurarea luminii bolşevice de la răsărit.
  Mai era încă una, B’nai Brit, dar dacă spun cui slujeşte mă etichetaţi drept antisemit.
  Şi naziştii aveau societatea lor dar ăştia nu se pun la socoteală că nu erau „progresişti”. Societatea Thule se intitula.

  Aşa că fiţi puţin mai precis. Dar ăia de vor transformarea în U(E)RSS din ce societate discretă fac parte?

 52. Dawson Says:

  @Ghipsi Ghipasatu
  Cine mormantii ma-tii ti-a zis asta? De jegul de ANI ai auzit? Aia care l-au luat la suturi pe MIRCEA DIACONU!!! Pai, in gatii ma-tii, tu stii cine e Mircea Diaconu???
  Pisa-m-as pe mamele voastre de abjecti!
  Ce pula mea de facultate ai facut, tu, ba? Futu-ti gatii ma-tii de troglodit!

 53. Dawson Says:

  Sorry, Rox, for… 😉

 54. Virgil Ilie Says:

  Donkeypapuas

  Nu pot sa-ti spun ca …
  Ca o sa zica careva ca-s antisemit precum spui , n’asa?

 55. Donkeypapuas Says:

  @Virgil Ilie

  Atunci sunteţi pe de lături pentru că din aceea face parte MeReU cineva.

 56. Dawson Says:

  Rox, bagam niste testimoniale?
  Nu c-as arata eu cum arat, dar mesaje de la oameni. 😉

 57. Dawson Says:

  Hai c-a inceput sa-mi placa de-ale mele:

 58. Dawson Says:

  Cat dorm?

 59. Virgil Ilie Says:

  Donkeypapuas

  Pai daca precum spui , atunci firmanul e un „copy-paste” far de mare vaoare , de unica folosinta si pentru termen scurt .
  Se va dovedi ca au umblat cu chei false la pusculita .
  Ma rog , asta ar explica cerbicia lui Baselu care MeReU nu se lasa dus .
  Totusi Antonescu era prea sigur pe el …
  Om trai si om vedea .
  Pina la urma numai miine nu-i poimiine cind o sa si fim Iluminati , dar sa stii ca Lumina nu-i musai sa vina MeReU de la rasarit , n’asa?
  Depanda si de jertfa care a fost promisa pentru altarul Marelui Arhitect .
  Jertfa pe care din pacate noi populimea o sa o decontam ca de obicei , gasiiar toti dracii sa-i gaseasca .

 60. Virgil Ilie Says:

  In plus gurile rele vorbesc de o mobiizare exemplara a serviciurilor de toate felurile pentru seara de duminica exact la Km 0 al demacratiei romanesti , adicatelea in Piata Universitatii .
  Sunt curios cine o si va putea ocupa , SIE sau SRI ?…
  Si cu ce dotare evident .
  Atentie ca Baselu MeReU fura startul la astfel de trebi .
  In fine , nadajduiesc sa „o fure” si el de data asta .

 61. Viorica Les Says:

  „Câteva” zeci, Roxana, nu „câțiva” zeci. În rest, felicitări, ce faci tu contează!

 62. Dawson Says:

  Baaaaaaaaaaaaaaa!
  I’m bloosdy sleepy Sorry for this forgotten Romanian. You should sing this:

  Long Live The Queen!

 63. Sandi Says:

  Virgil Ilie spune:
  joi 26 iulie 2012 la 11:56:48 pm
  Pe mine ma bucura anuntul lui Antonescu de astazi venit dupa acela facut ieri din care reiesea ca nu se va retrage daca mascariciul revine la Cotroceni .

  ASTA INSEAMNA CA ANTONESCU STIE ACUM SIGUR CA REFRENDUMUL VA AVEA DREPT URMARE DEMITEREA LUI BASESCU , IAR DINSUL A PRIMIT DEJA FIRMANUL .
  Cum care firman ?
  Al discretei sotzietatzi , ca doar nu-si inchipuie vreun natarau ca la noi presedintii se aleg asa de capul lor si al boborului …

  Urmeaza caftanirea , dar asta dupa ce bineinteles vom fi scosi la vot pentru “alegerea” presedintelui deja ales de cine trebuie , ca doar e demacratie ce mama dracului , n’asa?
  ******

  Hai tetio, lasa-ne cu gogomaniile astea ! 🙂

 64. Dawson Says:

  Un nume de Roxan!

 65. Sandi Says:

  Un remember :

  Patronul oficinei pupincuriste a lui Basea, o jigodie de turnator la Securitate

  ” Eu am semnat bătut, că m-au prins cu ce făceam, manifeste şi alte din astea… dacă vrei dosarul meu, ţi-l dau, o să-l pun pe Hotnews când mi-l dă Dinescu. (…) Bat toba pentru că nu mi-e ruşine că n-am rezistat la bătăile Securităţii. Atunci aş fi turnat-o şi pe mama, numai ca să ies viu”, declara Sima jurnaliștilor

  http://www.dcnews.ro/2011/05/hotnews-%c8%99i-kamikaze-joaca-la-bursa-la-ce-%c8%99i-poate-folosi-carisma-un-fost-turnator-al-securita%c8%9bii/

 66. Ghipsi Ghipsatu Says:

  @ Dawson: Explicabil pe canicula asta… Si totusi, o mai tii mult pe ma-ta rece in frigider pentru simpla ta placere egoista de a-i da o m u i e din cand in cand?

 67. Franklin Says:

  http://www.pesurse.ro/2012/07/27/aliodor-manolea-psihoterapeutul-preedintelui-suspe.html

  Asta chiar ca e tare de tot, Aliodor sa-l termine pe Dictachior

 68. Sandi Says:

  Imediat dupa alungarea din scaun al Nosferatului, presdintele interimar trebuie sa-l scoata la pensie pe tataia Mele din fruntea SIE. Numai si pentru faptul ca s-a pus cu toate armele in slujba fostului sau subordonat ” acoperit” din timpul lui Ceausescu.

  Aici ceva din tineretea de ” acopeirt” a lui Melescanu :

  http://ohanesian.wordpress.com/category/raportul-ohanesian/

  http://politicata.wordpress.com/2012/02/28/teodor-melescanu-la-sie-romanul-impartial-serveste-patria/

 69. Dawson Says:

  Ghipsi Ghipsatu spune:
  vineri 27 iulie 2012 la 9:16:34 am

  @ Dawson: Explicabil pe canicula asta… Si totusi, o mai tii mult pe ma-ta rece in frigider pentru simpla ta placere egoista de a-i da o m u i e din cand in cand?

  Iti dai seama ca mori in secunda doi.

 70. Dawson Says:

  Ros, da-mi ip de la ghipsu. Ca sun unde trebe.

  Apropo

 71. Franklin Says:

  – Bah, ia, liniste, ce dracu! Vreau sa spun si eu ceva.

  Maine toata lumea sa umple porbagajele cu bere, vin si alte licori, pentru ca:

  1. Duminica nu se va vinde nimic.
  2. Maaare nevoie vom avea sa bem duminica seara si noi si ei, orice s-ar intampla. Eu mi-am luat deja liber toata saptamana viitoare.

 72. Sandi Says:

  Boupor nenorocit ! Isi vand BI/CI pentru un bilet la piscina !

 73. Marcus Says:

  Romani, Iesiti La Vot, Este Ultima Voastra Sansa. Traiasca Romania, Jos Cu Derbedeu’!

  Ce-ţi doresc eu ţie, dulce Românie,
  Ţara mea de glorii, ţara mea de dor,
  Braţele nervoase, arma de tărie,
  La trecutu-ţi mare, mare viitor!
  Fiarbă vinu-n cupe, spumege pocalul,
  Dacă fiii-ţi mîndri aste le nutresc;
  Căci rămîne stînca, deşi moare valul,
  Dulce Românie, asta ţi-o doresc.

  Mihai Eminescu

  Ce-ti doresc eu tie, dulce Romanie,
  Liniste si pace, multa armonie
  Ura sa dispara, vrajba sa se duca
  Si’nfratirea iarasi tihna sa-ti aduca!

  Nu vreau tiranie, nu mai vreau minciuna
  Vreau din nou ca lege, datina strabuna.
  Timp cand vrajmasia se topeste-n vant
  Disipata’n nouri, gonita de cant.

  Cant de Desteptare si cant de Unire
  Vers de’mpacaciune si de implinire.
  Ce-ti doresc eu tie, dulce Romanie,
  Zori de voie buna, seri fara manie !

  Si-ti doresc un voda integru si drept
  Nu un despot negru, betiv si inept,
  Sut de buzunare si smenar de clasa
  I-a venit sorocul sa se duc-acasa.

  Dar nu casa mandra ce si-o pregatea
  Furandu-ti banutul ce din el platea,
  Ci o casa sumbra cu zabrele-n geam
  Pentru modu-n care talhari un neam.

 74. Roxana Iordache Says:

  Mihai Hristea, îmi pare rău, dar te-am avertizat din start că îmi verific rar spre foarte rar mail-ul, prietenii ştiu de mult asta. Nu am timp, pur şi simplu. Uneori, mai trebuie să şi dorm, ieri a fost o zi extenuantă. Am spus de multe ori că ăsta-i obiceiul meu, să nu verific mail-ul decât mai rar, obicei nu foarte bun, dar când e să aleg între priorităţi, nu ezit. Mulţumesc pentru înţelegere. Dacă vrei să iei legătura cu Marius Mina, trimite-i un mesaj pe blog şi el va vedea în culise adresa ta de mail. Cel puţin la WordPress aşa este, după cum ştii.

 75. Roxana Iordache Says:

  Viorica, mulţumesc, dar vinzi castraveţi la grădinar. Acordul e uneori logic – ca în acest caz. Cel puţin aşa spune Gramatica Academiei. 🙂

 76. julia Says:

  Rox, sa nu mai faci mama draga prostia sa stai pe caldura fara apa. Deshidratarea e treaba serioasa, nu e de gluma. Mi s-a uscat gitul citindu-te, la patru dimineata.
  DA duminica, pentru a scapa de ‘Abinormal’. 

 77. Marcus Says:

  @Gilisor, iar te-ai imbatat cu matrafox si-ti deranjeaza piticii din sotzietatzile secrete si agenturili unicul neuron. Las-o moale si iesi la vot! Macar duminica nu te imbata si fa si tu o treaba ca lumea.

 78. Dawson Says:

  Rox, s-a rezolvat, stai calma, am vorbit, stie ce si cum. 😉

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: