MĂI, SUPLEANTULE! ŞI MĂI, TOŢI IMPOSTORILOR!

„Bună, sunt MRU şi totul mi se cuvine, pentru că de mic am fost învăţat cu privilegiile. Am servit patria aşa cum respiram, m-am făcut secretar UTC şi UASCR şi am servit cauza partidului aşa de frumos încât tovarăşii de la PCR plus cabinetul 2  m-au promovat supleant în C.C.  Şi eram doar student, aveam tot viitorul în faţă. Dacă nu era încurcătura din decembrie 1989, azi m-aş fi bătut cu unul mic şi rău, pe nume Boc de la Cluj, pentru funcţia de ministru al Tineretului Comunist.

De altfel, scrisoarea mea către tovarăşul Ceauşescu, în care îi ridicam osanale ca supleant, ca să ajung membru plin, e mai convingătoare decât limbile lui Boc în fundul genial al tovarăşului. Eu, pentru că aveam mai multe propensiuni decât Boc către Securitate, urma în mod sigur o ascensiune fulminantă, ocrotită de însăşi tovarăşa, mama noastră a tuturor ariviştilor, Elena Ceauşescu, aceeaşi care l-a promovat şi pe tovarăşul Traian Băsescu.

Şi cât îl invidiam eu pe atunci, că eram mic faţă de el, adică tovarăşul Băsescu era membru al nomenclaturii, 2000 de stăpâni ai României, care îi slugăreau pe stăpânii cei mari, atotştiutori şi atotputernici, ale căror directive şi indicaţii preţioase le urmam neabătut. Chiar dacă între timp tot restul populaţiei României erau (a)bătuţi. Nişte viermi, vorba Tovarăşei.

Atunci când s-a întâmplat la Târgovişte mi-am pierdut părinţii adoptivi. Dar a trebuit să stau cuminte în banca mea, deoarece la Iaşi fiind eram mai aproape de Moscova şi ştiam că mai am de aşteptat până consumă puterea tovarăşii Iliescu şi Băsescu. Mi s-a pus în vedere încă de pe atunci, să am răbdare şi să mă afirm ca element intelectual pe plan intern şi internaţional, până la conducerea SIE, iar învăţătorul meu a fost însuşi profesorul Brucan – un geniu care devenise deja profesor universitar, când nu avea nici liceul, plus Ana Pauker, care este pentru mine o icoană de închinat. O ţineam la MAE pe perete ca ministru. Până m-a dat afară premierul Tăriceanu, pentru că a fost arogant faţă de însuşi tovarăşul preşedinte Băsescu şi nu a vrut să plece din funcţie.

Aşa că până la urmă, toate etapele premergătoare fiind parcurse, era absolut normal şi meritam să fiu prim-ministru ca să pot pe urmă să ajung preşedinte al ţării după ce nu mai putea candida tovarăşul Băsescu. Numai că nişte duşmani ai poporului m-au dat jos fără pic de respect faţă de trecutul meu revoluţionar. Adică, unul pe care l-am trimis la şcoală, m-a trimis în şomaj. Şi se mai pretinde de stânga, Ponta îl cheamă şi mi-a luat locul la Palatul Victoria. Un nenorocit, avea 17 ani în decembrie 1989 şi în loc să lupte ca să se ajungă în UTC ca mine, a ieşit în stradă ca să-mi ruineze mie planurile. Culmea e că mi le-a ruinat şi după 22 de ani.  Un nenorocit şi mai mare, Crin Antonescu îl cheamă, şi-a permis aroganţa maximă să-l suspende pe însuşi tovarăşul preşedinte Băsescu. Dar de la Antonescu ăsta oricum nu mă puteam aştepta la nimic bun, deoarece el şi tot neamul lui erau tot duşmani ai poporului, încă de pe când eu mă afirmam ca element sănătos al patriei noastre, Republica Socialistă România”.

Ghilimelele îmi aparţin. 😛

Deci, măiii supleantule, cine strămoşii tăi te crezi tu, să ieşi în stradă şi să zici că îţi iei tu ţara înapoi împreună cu tovarăşa procuror stalinist, Monica Gherghescu Macovei şi faceţi voi ce vreţi cu ţara noastră, mai mult, că NE DAŢI AFARĂ DIN ŢARĂ? 👿

Cine strămoşii tăi eşti tu? Şi cine e Macovei, cu taxu ofiţer cu propaganda la o judeţeană de partid, iar ea studenta bursieră în Vest, pe când oamenii de rând nu aveau voie nici până la Sofia?

Măiii, impostorilor! Vedeţi că vine. Marele tsunami. Şi o ploaie care spală tot pământul românesc de urmele voastre. Stai liniştit, nimeni nu te dă afară din ţară. Ai de răspuns. De exemplu, pentru banii luaţi de nevastă-ta, doamna doctor, de la o companie străină cu interese în România, pe când erai director al Serviciului de Informaţii Externe.

Şi la fel tovarăşa Macovei are de răspuns. Nu ştiu dacă îi va ajunge o viaţă. Fiindcă trădarea de ţară în ce articol penal se încadrează?

La fel şi T(R)U, măiii, acoperitule care eşti tu, ai reuşit să mă păcăleşti – o singură dată, însă, dar şi aşa e o performanţă. Şi dacă ai reuşit asta a fost doar datorită vocaţiei pentru scris. Te-ai şters cu ea în partea dorsală.

Cât despre Doru Baconschi, plagiatorul meu, n-are sens. Va avea mari succesuri cu fundaţia a cărei idee mi-a furat-o. Era cu totul altceva, în nici un caz o anexă de partid. Şi mai era ceva, un mic amănunt: subsemnata. :mrgreen:

O, da! Pe 29 iulie îmi iau revanşa. Pentru toţi ai mei pe care impostori carierişti ca voi i-au trimis în puşcărie politică, la muncă silnică şi la munca de jos, ca să le luaţi voi locul, o spoială care acoperea şi încă acoperă o pleavă satanică. Fiindcă, Dorule, diavolul e cel mai iscusit teolog. Degeaba te pretinzi elită intelectuală, dacă din punct de vedere moral eşti zero. Chiar sub nivelul mării. Voi toţi, care v-aţi bătut joc de România. Şi de poporul român.

45 răspunsuri to “MĂI, SUPLEANTULE! ŞI MĂI, TOŢI IMPOSTORILOR!”

 1. Căldură mare cu și fără Caragiale | Teologie pentru azi Says:

  […] „Degeaba te pretinzi elită intelectuală, dacă din punct de vedere moral eşti zero”. pr. dorin picioruş psa. gianina picioruş teologie pentru azi […]

 2. MĂI, SUPLEANTULE! ŞI MĂI, TOŢI IMPOSTORILOR! » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 15 July 2012 – Blog « Noutati de la Air France si Qatar Airways […]

 3. Roxana Iordache Says:

  Asta e situaţia. :mrgreen:

 4. Radu Humor Says:

  Excepțional portretul pe care il faci acestui omuleț a lui GOPO !
  Uitati-va bine la moaca lui, cu ochii de viezure invirtindu-se continuu de deasupra unui nas borcanat, dupa niste posibile tinte sau dusmani invizibili !
  Retorica adanc studiata tradeaza putinatatea si precaritatea ideilor
  , dar mai ales nesiguranta tariei argumentelor folosite, ba mai mult teama de a nu fi gresit intelese de catre cei carora li se adreseaza ! Sinceritatea si buna credinta lipsesc cu desavarsire, iar desele puseuri de aroganta fac din el un demagog desavarsit !
  Cu alte cuvinte un rebut perfect al laboratoarelor ce lucreaza de multa vreme la scoaterea unor asemenea roboti politici, pe sablondul unor reflexe atent studiate.
  Ni;te canalii ! :i unii ;i altii, care nu urmaresc decat distrugerea Romaniei prin instalarea la putere a unor alogeni sau a unor cozi de topor autohtone !

 5. Roxana Iordache Says:

  Radule, mulţumesc, dar el e generic, ţi-ai dat seama. Şi mă aşteptam ca textul ăsta să fie boicotat, ceea ce se întâmplă şi sincer, chiar nu-mi pasă. Cine consideră că merită, dă link în tot netul. Cine nu crede asta – şi da, fac primul meu şantaj – îl merită pe Băsescu. :mrgreen:

 6. Roxana Iordache Says:

  Tuturor: Nu comentaţi aici, nu mă mai interesaţi. S-ar putea ca ăsta să fie mesajul publicistic la care ţin cel mai mult din viaţa mea. Iar voi nu pricepeţi. Sau nu vă băgaţi. Sau vi se pare că o atitudine precaută e mai bună, pentru orice eventualitate. Vorba lui Crin: dacă nu pricepeţi esenţialul, rămâneţi cu Băsescu. Plecăm noi, rămâneţi voi sub cizma impostorilor. 🙂

  Şi să vă mai spun ceva: şi dacă prin absurd aţi rămâne binemeritat cu Băsescu, noi tot învingători suntem. Noi. Nu voi.

 7. Releniki Says:

  Mai pune Paleologu, Patapievici, Mihaies, Plesu, Liiceanu, Tismaneanu, Neamtu, Stanomir
  si alte lichele
  si lichelute
  pe lista rusinii

 8. Dawson Says:

  Rox, te superi daca mai preiau benevol o leapsa de la tine in decurs de cateva zile? 😉

 9. Marcus Says:

  Traiane,

  Nu de tortza ai nevoie la asa o suspendare
  Ti-om da noi la Referendum pomelnic cu lumanare.
  Te-om petrece crestineste cu alai si cai mascati
  Si te-om ingropa cu pompa la capitolul ratati.

  Din Istorie te-om sterge ca si cum nici n-ai fi fost
  Caci la carma tarii astazi dovedit esti de neam prost.
  Pana insa la plecare, doar asa de-antrenament,
  Iti vom aranja sejurul la Rahova-n cantonament.

  Vara asta e la moda racoarea de dupa gratii,
  Pentru mafioti ca tine, derbedei si mari pramatii.
  Chiftelute-n catapulta peste gard la pandaimos
  Si cu vizite virile cand iti scapi sapunul jos.

 10. Florin Matei Says:

  Nimic din tot ce se întâmplă în România de astăzi n-ar fi fost posibil, dacă mulţi, incredibil de mulţi dintre concetăţenii noştri nu ar fi aderat, cu sârg şi cu aplecare spre malefic, la ceea ce noi numim băsism. MRU este doar unul dintre exponenţii vizibili ai băsismului. Hoarde întregi de băsişti anonimi – mici profitori ai regimului, privilegiaţi periferici, amatori de firimituri consacraţi la mesele ocazionale ale PD-L, chilipirgii de conjunctură, aplaudaci momiţi cu câte-o pleaşcă ieftină, consumatori de clişee şi capsomani iremediabili – ţin, însă, sus steagul acestei construcţii demonice.
  Nu, Rox, nu mă încarc negativ, dar nici nu mă pot face că nu trăiesc şi nu respir alături de – şi printre – aceşti mutanţi. N-am asemenea indivizi în cercul meu de prieteni şi de cunoştinţe, dar îi întâlnesc în desele mele călătorii prin ţară şi îi simt, beligeranţi până în măduva oaselor şi mereu predispuşi harţei, în proximitatea existenţei mele.

 11. Radu Humor Says:

  Ca sa astepti minuni de la ultimii ani ai regimului de trista amintire, dupa ce 8(opt) ani de zile n-a facut decat sa distruga totul (si asta-i putin spus !), trebuie sa fii cel putin handicapat !
  Nici macar cei care-l sustin din oportunism nu mai cred in ceva bun, dar se cramponeaza sa mai apuce ceva din ultimele halci din trupul ciopartit al Romaniei.
  Se pare ca si frica unora de un regim corect, democratic, dar intransigent cu hotia si faradelegile, ii fac sa spere in perpetuarea criminalului regim Basescu !

 12. Lucia Gusatu Says:

  Exceptional ! Stimata doamna, va admir condeiul dar mai ales gandirea profunda si sincera, si sper ca si tinerii sa va inteleaga fiindca noi varstnicii va iubim si va urmam. Vom fi prezenti si vom vota Da.

 13. Argusdre Says:

  6 noiembrie 2004 – – Doina Renea (fosta Lecusescu), nascuta la data de 23 septembrie 1953 in Constanta, fiica lui Vasile si a Petrutei, domiciliata in Busteni, str. Unirii nr. 102, a relatat urmatoarele fapte:

  In anul 1972 l-a cunoscut pe Traian Basescu in cartierul Tomis III din Constanta, moment la care era paoaspat absolventa a Liceului de Muzica si Arte Plastice din Constanta;
  La data de 1 ianuarie 1973 a fost violata de Traian Basescu, viol in urma caruia a ramas insarcinata. La acea data, Traian Basescu era student la Institutul de Marina „Mircea cel Batrin” din Constanta, iar Lecusescu era studenta la Facultatea de Arhitectura „Ion Andreescu”, din Cluj-Napoca. Cazul a fost musamalizat cu concursul ofiterului de militie Bitu Nicolae, care instrumenta, de altfel, si reclamatia lui Traian Basescu, pe motiv ca fusese desfigurat de fratele victimei, Lecusescu Ion (de-asta are un ochi tumefiat si cicatrice pe fata!).

  – La data de 18 martie 1973, fiind insarcinata cu Traian Basescu, Doina Lecusescu s-a casatorit cu un pilot de aviatie, care, in ianuarie 1974, a suferit un accident aviatic, in urma caruia a decedat.

  – Pe 28 septembrie 1973, s-a nascut Adrian Mihail Renea. La inceput, Traian Basescu a negat paternitatea, pentru ca, mai apoi, sa incerce, impreuna cu tatal sau, sa-i ia copilul numitei Doina Lecusescu. intr-o incercare disperata de a-i lua copilul, Traian Basescu l-a confundat cu un altul, pe nume Valentin Stoian. De asemenea, in mai multe situatii a batut-o crunt, pe motiv ca nu-i cedeaza copilul.
  – La sfirsitul anului 1996, Traian Basescu a venit la sus-numita acasa, in Constanta, Bd. Lapusneanu nr. 110, Bl. L7, ap.133, si a convins-o sa mearga impreuna cu el si copilul in Bucuresti, promitindu-le o locuinta si ajutor material.
  – in anul 1997, sub amenintarea ca va fi demascat, Traian Basescu i-a promis bani si casa, insa nu s-a tinut de cuvint si, in consecinta, in noiembrie 1997.
  ****************************************************************************************************************************************************************
  Declaratie

  Subsemnata Renea Doina, domiciliata in Constanta, Bd. Lapusneanu 110, Bl. L7, sc.A, ap.133. Rog sa binevoiti a lua la cunostinta urmatoarele: in 1973 l-am cunoscut pe numitul Basescu Traian, care, intr-o anumita conjunctura, m-a fortat sa intretin cu el relatii sexuale, in urma carora s-a nascut copilul Lecusescu Mihail Adrian. Cu lacrimi in ochi va rog pe dv. sa interveniti la toate forurile abilitate pentru ca macar in al doisprezecelea ceas, domnul ministru al Transporturilor sa-si recunoasca fapta si, implicit, copilul, cu toate demersurile legale ce rezulta din aceasta. Precizez ca, desi am incercat in repetate rinduri sa obtin recunoasterea copilului de catre Basescu Traian, acesta m-a evitat in mod sistematic, folosindu-se de trafic de influenta, mituire si chiar amenintari la adresa vietii mele, culminind cu administrarea unor batai bestiale. Dau aceasta declaratie, o sustin si o semnez, intrucit la ultima convorbire telefonica avuta cu Basescu Traian, in dimineata zilei de 5 noiembrie 1997, acesta m-a amenintat ca ma omoara si ca, oricum, disparitia mea nu va fi observata. (5 noiembrie 1997).

 14. stejarul Says:

  Roxana,

  foarte bun articol! Ai punctat foarte bine conexia DIRECTA cu ceausestii! basescu, mru si asa aduga maior liviu sint persoane care au avut contact direct cu famiglionul ceausescu! Mai am eu inca o lichea de aia cu trompa mare fost mare grangur in Marea Adunare Nationala ridicat pe baza profesionalismului lui de asternut. („ii moarta, dom’le, sor-sa lui ceausescu dupa mine! etc…) Licheaua a fost „nasul de cununie” al „mariajului” basescu-ALRO Slatina!
  Foarte ciudat cum basescu a reusit ca un magnet sa stranga in jurul lui toti oamenii de casa ai plumbuitului de la Targoviste!

 15. Marius Mina Says:

  http://dotsub.com/view/a4bec8a9-e91e-4418-ab83-b9a9e2afe66d?utm_source=player&utm_medium=embed

 16. Radu Humor Says:

  @Florin Matei
  Ai dreptate cu afirmatia ca sunt inca destul de multi mutanti portocalii printre noi (gafa cu alegerea albului, de doua ori paguboasa, odata pentru ca-i culoarea steagului ce se ridica de cei infranti, si a doua oara pentru ca tradeaza teama si disperarea ce-i cuprinde la prenumele Crin, simbolul puritatii , ca sa nu mai vorbesc de ravagiile pe care le face asupra lor numele de Antonescu !).
  Pana la urma e o falsa impresie, pentru ca ei, in disperarea lor sunt si cei mai vocali, de unde si impresia de pretutindenari !
  Este interesanta de urmarit evolutia unor analisti ce tind sa semene tot mai mult cu prima jumatate a cuvantului de la Realitatea sau chiar TVR, mai ales Info, cu care se pot face seriale de „deontologie” profesionala.
  Ajuns aici nu pot sa nu aduc aprecierile si multumirile mele Antenei 3 care ramane singurul post media ce militeaza pentru schimbare !
  Micimea unor pretinsi intelectuali, erijati in aceste posturi nu numai nepermis de bine remunerate, dar si in postura de indivizi fara pic de demnitate, obiectivitate si mai ales dragoste de neam si tara !
  O adunatura ceva mai sofisticata de impostori si beneficiari ai pretului cu care li s-au cumparat constiintele insirate pe taraba politica !

 17. Abdulah Catli Says:

  @Roxana
  Nu am ce sa adaug, desi am vorbele la mine cu articolul asta m-ai lasat mut.M-am indragostit definitiv si iremediabil.
  Sa dea D-zeu ca pe 29 sa ne luam revansa cu totii prin vot, democratic.Si fie ca romanului sa-i vina mintea cea de pe urma, si sa nu mai repete erorile trecutului.La urne, sa-l lasam fara butonul 3 pe seful clanului Butoane.!

 18. Marius Mina Says:

 19. Altă leapşă de la Rox « Mihai Hristea Says:

  […] invit să citiţi continuarea în original – am înţeles că ţine foarte mult la acest text şi ar fi păcat să nu-i vizitaţi […]

 20. J o h n s o n Says:

  O aroganta pt tine Roxana …Preluat pe FB 😆 sa nu zici ca nu ti-am spus

 21. mgabim2009 Says:

  La „Segvential” primele doamne ale tarii!

 22. stoloboc Says:

  @ Marius Mina ,

  Foarte bun link-ul ala spre discutia Fox-Nigel Farage !

  Acesta este individul Barosso care din fruntea Comisiei Europene ameninta RO mai ceva decat bolsevicul Brejnev !

 23. Abdulah Catli Says:

  ”Sunt evoluții pe care le consider pozitive. Schimbările din ultima vreme sunt după părerea mea schimbări bune pentru România” Klaus Werner Iohannis-Preşedintele Forumului Democrat al Germanilor din România. Si mai zice ca e corect ce s-a facut ca citeste „în repetate rânduri o carte foarte subțire și mică, Constituția României”. Auzi Merkel, nici nemtii nu-l mai vor pe imbecil, daca-l vrei tu poti sa-l iei de pe acum fara sa mai faci gargara.

 24. stejarul Says:

  Daca Crin si Victoras isi joaca cartile corect, eu banuiesc ca in scurt timp Europa isi va cere scuze pentru circul care l-au facut.

  Nigel Farage le da clasa dinozaurilor comunistoizi din UE!

 25. barbarul Says:

  TORTA LU’ basinica ARDE BIOGAZUL DIN RESURSE PROPRII ?da si IPE CALE DE CONSECINTA= TORTA CU BASINI !

 26. stejarul Says:

  Ceva ce nu am inteles. De ce supleantul nu le traduce textele PDListilor in engleza? Engleza lui vorbita e impecabila gramatical (dar impanata fortat cu un accent aproximativ britanic care iti intoarce stomacul pe dos) deci banuiesc ca si engleza scrisa e la fel. De ce nu „pune osu'” pentru partid? Munca asta nu-i de nasu’ lui? Pai asta e singurul lucru care l-ar putea face fara sa dea cu bata in balta!
  Sa lase balta halucinatiile cu bursa de voturi din parlament pentru suspendare (nu de alta dar acum tre sa linga unde a scuipit) si sa se apuce de traduceri!

  O alta nedumerire. basescu a tinut-o pe udrea la minister pana i-a fost imposibil sa mai faca un guvern PDL si a tinut-o la sefia partidului pana au pierdut complet capitala. Prabusirea PDLului se datoreaza in mare parte udroaicei. Acum in al 25 ceas a dat-o deoparte dar l-a scos pe autistul mru in fata. Asta e o bomba mai mare decat udroaica.
  Sa fie basescu atat de prost sa nu-si dea seama ca s-a incojurat de luzeri antipatici exact in momentul in care are nevoie disperata de voturi?

 27. cineva Says:

  Aud ca in aceste momente suspendatu a declarat la RTV ca ar mai face inca o data anuntul cu taierile de pensii si salarii! Io zic ca e ca plecat! 🙂

 28. joschilotii Says:

  @Roxana
  Cate dosare se afla la CEDO din cauza, numai si numai a lui?
  Cate procese a pierdut Romania pentru ca el a abuzat de functia lui, nu numai aceea de presedinte?
  Trebuie sa se spuna, altfel o sa tina iar :”Am gresit”!

 29. Radu Humor Says:

  Un individ cu asemenea caracter ca a lui Băsescu nu mai poate păcăli pe nimeni, dar strădania cu care încearcă s-o facă este de-adreptul bolnăvicioasă !
  A afirmat cu seninătate vecină cu inconștiența că el n-a mințit niciodată, a afirmat cu o siguranță vecină cu insolența că i se cere imposibilul :
  Adică el, care conduce de 8 ani țara este obligat să mai aibă o credibilitate de peste 50 % care să-l mențină în scaun ( el nu-și apără scaunul, zice cu nesimțire ! ) !
  De parcă Regina Angliei ar trebui să aibă acum doar 1 % din sufragiile electoratului, ca Slavă Domnului are o vechime ceva mai mare decât el 😉 .
  El își apără nu scaunul, ci viața :
  De huzur, de belfer stăpân pe destinele slugilor, de hoț ordinar (la început, de fapt bișnițar !) și de bogății ale statului român, imediat după aceea !

  P.S.
  Să nu-l scuipi în ochi pe unul care zice că Angela Merkel n-are nevoie să fie informată de alde Macovei, MRU, TRU, Baconschi și alte lichele ordinare, dar pune mâna pe telefon și-l întreabă dacă i-au fost restrânse atribuțiile CCR, dacă Monitorul Oficial mai e la Guvern sau dacă el mai este suspendat sau nu 😉 !
  Ce mincinos mizerabil, care are nesimțirea să spună că el n-a mințit niciodată !

 30. Roxana Iordache Says:

  Dragilor, vă mulţumesc tuturor, eram sigură că sunteţi aşa cum vă ştiu. Şi că v-aţi dat seama despre miza mesajului. Şi că în nici un caz nu vă era adresat. Ci altora, asemenea nouă, dar care încă nu vor să recunoască faţă de ei înşişi realitatea. Sunt dintre ei unii foarte dragi mie, care încă se lasă prostiţi de impostură. Care deşi ştiu că e o ruşine naţională să mai stăm cu Băsescu, nu recunosc alternativa, preiau teza stupidă cu „toţi sunt la fel”.

  Am fost extraordinar de bucuroasă când am constatat azi că acel universitar meritoriu, Claudiu Crăciun, a înclinat balanţa, în mod raţional şi responsabil: DA la referendum, DA, o şansă pentru alternativă, DA pentru USL, iar dacă vor greşi, ne vor auzi şi vor ţine seama de noi, pentru că dintre noi provin şi împreună cu noi au ajuns la putere. Ştiu ce ne poate pielea. 🙂

  Sunt foarte bucuroasă pentru asta. Şi încă o dată, vă mulţumesc mult pentru voi. Pentru că sunteţi. Pentru că oameni ca voi sunt coloana vertebrală a României. Şi oameni ca voi mă fac să nu-mi pară rău că am să-mi las oasele în ţara asta.

  Dacă n-aţi fi aşa cum sunteţi m-aţi putut acuza pe bună dreptate de impoliteţe. Dar voi aţi înţeles. Îmi cer iertare dacă totuşi involuntar am lezat pe cineva. A fost o tensiune extraordinară, o combustie totală. Şi spun că e poate cel mai important lucru pe care l-am scris în viaţa mea pentru că mă reprezintă testamentar. Când n-am să mai fiu, aş vrea ca acest text să fie de referinţă.

  Aş vrea însă mai mult – că mereu am vrut totul. 🙂 Sau nimic. 😛 Aş vrea ca totuşi scrierea mea testamentară să fie una pur luminoasă. În care toţi cei care ne-au greşit să fie iertaţi şi să nu ne urască pentru asta.

  Vă iubesc! Am să trec la alte postări. Crin la Timişoara – e uimitor că a zis de fapt acelaşi lucru în discursul de astă seară! E un curent, un curent mare, viu, irepresibil. Adevărul ne va face liberi.

  Mi-a plăcut mult de tot comparaţia cu JFK. 🙂

  Mirceo Dinescule, astă seară te-am iertat pentru tot, moaş-ta! 😛 Fiindcă te-a iertat Crin (pupătorule ca ex-Iuda, asta-i chestia mişto! 😛 ).

 31. Releniki Says:

  Radu Tudor cu Bogdan Teodorescu invitat: magistral mesaj! dl. Teodorescu e cel mai tare antidot al basecianismului, mult m-a bucurat!

  Roxana- Crin Antonescu a facut apel in discursul de la TM la elitele de orice fel, si la cele spirituale.
  Azi la biserica am visat, si sper sa mi se implineasca visul, ca in preajma referendumului, sa existe un mesaj clar, apolitic, dar puternic si autentic spiritual de curatare a societatii de ura din partea Patriarhului si/sau a Sinodului Bisericii ortodoxe.
  Asta pentru ca trebuie pus inceput bun din toate partile, iar aici, in ierarhia bisericii majoritare, e mare-mare nevoie de inceput bun, precum pamantul are acum nevoie de polaie.
  Doamne-ajuta!

 32. joschilotii Says:

  1. Pentru orice lucru este o clipa prielnica
  si o vreme pentru orice mișcare de sub cer: 1
  Ecc 8:6, Ecc 9:11, Lc 9:24, 1Co 6:12

  2. o vreme este sa te naști și o vreme sa mori,
  o vreme este sa sadesti si o vreme sa smulgi ce-ai sadit;

  3. o vreme este sa ucizi si o vreme sa vindeci,
  o vreme este sa darami si o vreme sa zidesti;

  4. o vreme este sa razi si o vreme sa plangi,
  o vreme este sa te tangui si o vreme sa joci;
  Ir 31:13

  5. o vreme este sa azvârli pietre si o vreme sa strângi pietre,
  o vreme este sa îmbrățișezi si o vreme sa fugi de orice îmbrățișare;

  6. o vreme este sa cauți și o vreme sa pierzi,
  o vreme este sa pastrezi si o vreme sa arunci;

  7. o vreme este sa desiri si o vreme sa cosi,
  o vreme este sa taci si o vreme sa vorbești;
  Ir 31:4, Sir 20:7, Sir 32:4, Lc 9:21

  8. o vreme este sa iubești și o vreme sa urăști,
  o vreme este pentru război si o vreme pentru pace

  Nu este vremea să ne bucuram și să ne alintăm! Este vreme de război!

  Cred că mesajul președintelui a fost : MOBILIZARE!
  Desigur ca nu sunt o priceputa în ale politicii, însă cred ca nu se mai poate asa!

 33. Colonel Idomir Adam Vasile Says:

  Eu unul il vad pe Craciun basist. Nu e problema, accept injuraturi si aici si pe mail. E parerea mea.

 34. ioana Says:

  @colonele,nu esti singurul…eu il vad cu grade pe umeri:d

 35. Colonel Idomir Adam Vasile Says:

  @Ioana – posibil, dar asta nu e colonel.

 36. ioana Says:

  @colonele,ok,poate are mai putine grade…
  @Roxana,sunt absolut nepoliticosa,si nu e in firea mea…Tot ce scrii tu e absolut sublim si mobilizant!

 37. Ion Olteanu, protestatarul de la Drobeta Says:

  Articolul prezinta portretul robot al tuturor gunoaielor, politruci, securisti si progeniturile lor, care stapanesc si jefuie tara de 22 de ani. Basescu si slugile lui sunt cancerul acestui popor si nu exista decat o singura solutie, extirparea. Viitorul Romaniei si existenta democratiei se va afla in mainile noastre pe 29 Iulie. Trebuie sa invingem, poporul e suveran!

 38. Stelian Says:

  In ziua cand sa tinut mitingul de la Ataneu (un loc sacru al poporului roman) paralel cu mitingul spontan de la Piata Universitatii postul Antena 3 a pus o intrebare-la care din mitinguri vreti sa participati ? Raspunsul meu a fost urmatorul-M-am dus la Ateneu si cand am ajuns mi-am pus o intrebare-Oare cine sunt albinosi prezenti pe scena-Piticii din povestea Alba ca zapada a profetului de la Cotroceni sau cei 40 de hoti a lui Alibaba de la aceasi locatie? Nu am primit un raspuns si m-am indreptat spre Piata Universitatii ! Imi poate raspunde cineva ?

 39. Colonel Idomir Adam Vasile Says:

  Notez ca poporul e suveran. La Drobeta cel putin.

 40. Colonel Idomir Adam Vasile Says:

  Stelian- vand manual de gramatica.. pret bun. Interesat ?
  Pe de alta parte inteleg ca ca ia fost la Ateneu (loc sacru si etc :))
  Au facut caca porumbeii pe tine ?

 41. Colonel Idomir Adam Vasile Says:

 42. Roxana Iordache Says:

  Dragi timişoreni, autoarea articolului „Timişoara, dragostea mea” („România liberă”, martie 1990) vă invită să daţi print postării de faţă cu semnătura mea şi să o distribuţi mâine, la „promenada civică” la care şi-a anunţat participarea MRU. Trimiteţi-l la plimbare! 🙂

 43. Colonel Idomir Adam Vasile Says:

  Ce caterinca. Maxim. Azi in Timisoara bla bla bla. Gata, serios…s-au trezit romanii. Nu mak e de gluma. Gata.

 44. julia Says:

  Reblogged this on Julia's Blog.

 45. julia Says:

  Rox, te-am citit azi de pe iPhone dar nu am putut scrie ca am fost pe drumuri toata ziua. Intr-adevar asta a fost un articol excelent. Nu iti inteleg insa comentariile. Crezi cumva ca o sa fii in pericol din cauza lui? Sper ca nu. Oricum, stii bine ca, cu atitia sustinatori afara din tara, nu poti fi persecutata la secret! Cu Dumnezeu inainte Roxana, si sa nu te opresti, caci dupa 29 va fi nevoie extrema de a le aminti celor din USL ca nu au voie sa-si uite promisiunile si mai ales nu au voie sa uite de ce a fost dat jos jigodia de Basescu.

  Noapte buna.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: