VIDEANU, UN ÎNGER BRONZAT :))) ANTICAMPANIA BĂSISTĂ

Foto: ziare.com

Alaltăieri a ieşit Videanu. L-a făcut pulbere dintr-o mişcare. De fapt, două, ca să ne distrăm.  Daniel Constantin i-a făcut-o, când i-a răspuns că în loc să se ocupe de agricultură, mai bine ar răspunde cu privire la băieţii deştepţi din energie. Şi pe urmă i-a zis că are dreptate să denunţe bugetul Agriculturii, cel mai mic de după 1989, care este cel alocat de Guvernul Băsescu, sub nick-ul Boc. 🙂

Ieri a ieşit Cotoi. Superb! Nici o televiziune nu le transmite aberaţiile transpirate mai mult de 2-3 minute. Uneori, chiar mai puţin. Doar ca să bifeze pentru CNA (altă instituţie idioată, mă mir că nu s-au luat de ea, de-abia aştept! 🙂 )

Sigur, PD-L, băsiştii, în general, nu sunt în stare de nimic constructiv, mereu tactica lor a fost demolatoare. De aceea au iniţiat campania antinaţională concertată şi toate disputele pe chichiţe, ca să deturneze campania, să pună USL în defensivă.

În realitate, Băsescu e la zid. Pe 29 iulie va fi executat politic prin vot democratic.

Dar PD-L şi toţi băsiştii vor să ascundă realitatea sub fumigene.

Numai că atacul la adresa fiinţei naţionale îi va costa capital. Aşa cum merită orice trădător de ţară.

Azi a fost mitingul de la Cluj. Cu vedeta Băsea. S-au chinuit şi tot n-au reuşit să adune cu autocarele mai mult de 10 mii de participanţi, dintre care unii habar n-aveau de ce sunt acolo. Campania de imagine e eşuată, mă bucur că i-au scos în faţă pe EBA şi Luzăroiu: care mai e şi Lăbăroiu pe pat cu cuie, de unde toate fantasmele etnobotanice – să le dea drumul şi va regreta că taică-su n-a pus-o ante portas. De-abia aştept! Hai laşule, lansează mizeria la adresa lui Crin, că ai s-o iei în plin: în bot. :mrgreen:

Oricum, e de remarcat faptul că de fapt pe Băsescu n-are cine să-l susţină. Că pe toţi scrie ceva.

Unul şi acelaşi lucru: DNA. 😛

P.S. Greşesc prin omisiune: şi DIICOT. Sau, după caz, Parchetul General. După care Justiţia e liberă să-şi facă datoria. În sfârşit.

Şi ah, cum am uitat! Mai au o opţiune: psihiatria, secţia agitaţi. Fără emoticon, pentru că sunt nebuni de legat.

11 răspunsuri to “VIDEANU, UN ÎNGER BRONZAT :))) ANTICAMPANIA BĂSISTĂ”

 1. Traienica Says:

  Pe Videanu, Udrea, Anastase, Macovei & restu’ gashtii ii astept cu oua clocite (ca antrenament!) sa vina cu faclia lu chioru’ la noi, la Braila…..la tanti Elvira!!!

 2. Roxana Iordache Says:

  Ştirea momentului, la Antena 3. Doi pui de leu albinoşi în Ucraina. Eu toată viaţa mi-am dorit un pui de tigruţ, indiferent de culoare, poate să fie şi clasic sau mai ales, numai să-l cresc şi pe urmă să-l iau la lesă pe stradă. 😆

 3. Roxana Iordache Says:

  Traienica, e păcat să dai cu ouă clocite, mai bine lasă-le să iasă puii, că ăia au de ce să facă umbră pământului. Spre deosebire de ei. 🙂

 4. Marius Mina Says:

 5. Traienica Says:

  Roxi, poate stii: daca sloganul pro-basescu este colorat in albul inocentei, expiratul de ce poarta vernil (sau ce culoare o avea tricoul ala)??? O fi anti-basescu chiar el si asta e un mesaj subliminal?

 6. Roxana Iordache Says:

  Marius Mina, băiatul ăla e total. Traienica, nu-i vernil, e albastru rău pentru el. Subliminal şi în toate felurile. 🙂

 7. Diana Says:

  Roxana Iordache, pur si simplu iubesc tot ce scrii! Ma trezesc, deschid net-ul de pe telefon, intru aici si citesc, abia apoi ma trezesc de-a binelea. Ajung la birou, mai intru o data, imi ung iar ranile scarbei din ultimii ani de basism acut si imi vad iar de treaba. Pana la culcare, mai verific iar blogul de 2-3 ori. 🙂 Chapeau bas, madame!

 8. Roxana Iordache Says:

  @Diana. Bun venit! 😳

 9. Huhu Says:

  Daca memoria nu ma inseala, de curind, Ponta a zis ca cel mai mare hot din Romania e Videanu, totusi Basescu e Hotul sef al celor mai mari hoti din Istoria Romaniei!!!!!!!!!!!!

 10. Huhu Says:

  Aladin, pardon Basescu hotul sef si si cei mai mari 40 de hoti basisti-pedelisti din istoria romaniei, trebuie bagati pe viata la puscarie si averile familiilor trebuie confiscate!!!!!!!!!!!!

 11. VIDEANU, UN ÎNGER BRONZAT :))) ANTICAMPANIA BĂSISTĂ » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 14 July 2012 – Blog « Reducerile de vara se aplica si la targurile imobiliare: Locuintele, pana la 35% mai ieftine […]

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: