CÂTE ZICEŢI C-AM PONTAT LA CURTEA CONSTITUŢIONALĂ? :)

Repede, Cezar Preda, Boureanu, e lovitură de stat! 😆

Curtea Constituţională a declarat inadmisibilă sesizarea PD-L privind neconstituţionalitatea revocării Avocatului Poporului. Prin urmare, revocarea e constituţională.

Lovitură de stat! 😆

14 răspunsuri to “CÂTE ZICEŢI C-AM PONTAT LA CURTEA CONSTITUŢIONALĂ? :)”

 1. Roxana Says:

  Imi e greata de astia, sunt de-a dreptul abjecti

 2. Roxana Iordache Says:

  Ştiu. dar important e ca Bute să-şi ia revanşa faţă de Froch. 🙂

 3. cineva Says:

  E cam greu cu 9 milioane de votanti!

 4. olimpiu65 Says:

  iar fac concurs in PD-L cine e mai prost??? parca era o competitie a femeilor de acolo in special blonde , acum au ajuns toti impotentii si frustratii sexual din PD-L sa latre din ora in ora????

 5. Roxana Says:

  Ce ne facem cu decizia CCR? Este exact ce vroia nemernicul pentru a nu fi demis! Este mai mult decat un teatru al absurdului, sa nu te vrea nimeni practic dintre cetateni, sa fi furat practic un al doilea mandat de presedinte in aceasta tara si sa mai ai tupeul asta? Nu este doar revoltator este imposibil sa toleram asa ceva, suntem prostii prostilor! Cand nu a fost ales presedinte de cetatenii acestei tari si el a ajuns totusi presedinte, unde era Merkel si ccr? Nu mai pot, ne imbolnavim de nervi, doamne este prea mult sa nunscapam de asta nici acum.

 6. Virgil Ilie Says:

  Pai de ma Olimpiule , de vreme ce guvernul a dat un comunicat prin care isi insuseste si se declara gata sa respecte punctul de vedere al CCR , nu e prostie curata sa amine publicarea deciziilor CCR in Monitorul oficial , dind astfel apa la moara neispravitilor basei ?!…
  Dar pesemne domnii Ponta si Antonescu au trebi de facut acuma .
  Dupa treaba … mare pe care au facut-o , aflatul in treaba le mai lipseste acuma .

 7. Abdulah Catli Says:

  Traian Basescu la ultima intalnire cu consilierii:”Bine, mor eu, a spus președintele, dar o să-i trag pe cât mai mulți după mine. Cel puțin Ponta și Antonescu nu vor scăpa, dar vor fi și alții”./Jegul asta trebuie linsat in public, daca tot vrea sange macar sa fie al lui.

 8. Roxana Iordache Says:

  Habar n-aveţi! 🙂 Terminaţi cu reactivitatea!

 9. Virgil Ilie Says:

  Roxana , daca liderii USL se dezmeticesc din euforia bahica in care se scalda de citeva zile si coboara cu picioarele pe pamint , scapam de mascarici .
  ACUM ESTE NEVOIE DE ORGANIZARE SI MOBILIZARE EXEMPLARA .
  Din pacate nici domnul Ponta , iar domnul Antonescu , cu atit mai putin , nu sunt capabili sa-si mobilizeze si organizeze ostirile .
  Unde esti tu Cozminca , unde esti Orbane ?
  Domnul Antonescu s-a grabit sa puna pe liber pe cel mai bun organizator pe care il avea la indemina , l-am numit pe Ludovic Orban si sa se inconjoare cu tot felul de papagali care sa-l aplaude .
  Sigur , aplauzele sunt dulci , dar la razboi nu cu aplauze mergi .
  Ar fi de dorit ca domnul Antonescu sa ceara iertare domnului Orban si sa il recheme imediat , urgent la datorie sub drapel .
  Evident punindu-i al indemina pirghiile de comanda necesare .
  Eu asa as face in locul dinsului .
  Dar cine sunt eu ?…

  PS

  Iote Roxi de ce spuneam ieri ca ala pe care l-a lasat la partid , Chitoiu ala , sau cum il cheama , nici cu puii nu l-as lasa pe batatura .

 10. Constituționalitatea a evaporat lovitura de stat | Teologie pentru azi Says:

  […] Revocarea Avocatului Poporului a fost constituțională. pr. dorin picioruş teologie pentru azi […]

 11. CÂTE ZICEŢI C-AM PONTAT LA CURTEA CONSTITUŢIONALĂ? :) » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 10 July 2012 – Blog « Dialog cu scriitoarea Chris Simion […]

 12. Virgil Ilie Says:

  Într-una din zilele însorite ale lui iulie 2012 un batran se apropie de intrarea în Palatul Cotroceni. Se apropie de ofițerul de gardă și îi spune:
  – Aș vrea să intru să vorbesc cu președintele Băsescu.
  Ofițerul îl privește blând pe bătran și îi spune:
  – Domnule, Băsescu nu mai este președinte și deci nu mai are reședința aici.
  Bătrânul îi spune că e în regulă și se îndepărtează încet de intrarea în Palat. A doua zi, același bătrân se îndreaptă către intrarea în Palatul Cotroceni și se adresează ofițerului de gardă (același din ziua precedentă):
  – Aș vrea să intru să vorbesc cu președintele Băsescu.
  – Domnule, așa cum v-am spus și ieri, Băsescu nu mai este președinte și deci nu mai are reședința aici.
  Bătrânul îi mulțumeste și pleacă încet spre locuinta sa. A treia zi bătrânul se duce din nou la intrarea în Palatul Cotroceni și se adresează aceluiași ofițer:
  – Aș vrea să intru să vorbesc cu președintele Băsescu.
  Iritat, ofițerul se încruntă ușor la bătrân și îi spune:
  – Domnule, este a treia zi consecutivă când veniți aici și cereți să vorbiți cu Băsescu. V-am spus deja că Basescu nu mai este președinte și deci, nu mai are reședința aici. Nu înțelegeți?
  – Ba înțeleg foarte bine, însă nu mă mai satur să aud asta.
  Ofițerul ia pozitia de drepți, îl salută respectuos (ca pe un superior) și îi spune bătrânului:
  – Atunci, ne vedem și mâine , domnule, nu?????????????

 13. Deveanu Silviu Says:

  S-ar putea sa aiba dreptate Boureanu si Preda gunoierul: LOVITURA PE STATUL DE PLATA AL PDL si al gastii basiste. Prea s-au umflat statele de plata ale camarilei unde un vajnic derbedeu penal este tocmai tatal missantroapei Anastase. Oricum, balaurul cu 7 capete se zbate, incearca sa-si recapete fortele, mananca jaratic, bea wisiky, scoate dosare. CCR a procedat corect impunand un prag de 50 % pentru validarea referendumului, asa arata si legea initiala.. Important este ca primariile, MAI (Rus trebuie sa se puna pe treaba!!!) sa actualizeze listele electorale. Oare nu se pricepe ca neactualizarea listelor este factor favorizant al furtului la orice scrutin? Idiotenia pe care a spus-o agariciul liberal de la MAI ca se poate vota oriunde este de natura se ne puna pe ganduri. Oare unde l-au pescuit pe acest ciocoflender? In ultima instanta, daca romanii vreau sa-l trimita pe Basescu cu nava Rahova pot sa o faca. Trebuie un pic de mobilizare la primarii USL si atentie la TRADATORI.

 14. Argusdre Says:

  Nu va mai agitati ! Basescu va fi demis cu jumatate plus unu din numarul participantilor la vot, conform OUG aflata in vigoare, deoarece Crin n-a promulgat nimic….
  Si…., daca ne amintim ca la ultima alegere a lui Basescu, 5 milioane de romani l-au votat pe el, iar 5 milioane pe Geoana, deci au iesit 10 milioane de votanti, ceea ce nu-i complicat deloc, e chiar simplu, mai ales fiind vorba de un individ urat strasnic de catre toata tara….

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: