PD-L, SHOW EXHIBIŢIONIST ÎN PIAŢA „REVOLUŢIEI” :)))))))))))))))))))

N-aş vrea sub nici o formă să jignesc frizerii dacă l-aş compara pe Cezar Preda, care a anunţat că PD-L face marş pentru statul de drepţi! De ce trebuia să facă ei şi marş, că stăteau din oficiu? Sau ospiciu. Aşa stăteau oricum.

Joi, ora 18, facem abstracţie de faptul că limbricii pângăresc Piaţa Palatului. Îi lăsăm să meargă acolo şi să facă şi marş, vor fi vreo 20-30, dar şi dacă prin intimidare convoacă mai mulţi, lăsaţi-i în imbecilitatea lor!

Ei vor să provoace, ei vor să şi-o ia pe coajă ca să se victimizeze. Hai să-i lăsăm să şi-o tragă singuri. Dacă cumva ne nimerim pe-acolo joi, la ora aia, ocolim. Nu ne coborâm la nivelul lor.

Deci, ministrul Rus să trimită vreo 1000 de poliţişti. Să-i apere de propria prostie.

😆

P.S. Şi evident, pe urmă, să le taie chitanţă. 😆 😆 😆

Şi neapărat, în faţă să fie Monica Macovei! Deşi sau tocmai pentru că la ora aia e greu pentru ea fără combustibil. 😆

Doamne fereşte!

13 răspunsuri to “PD-L, SHOW EXHIBIŢIONIST ÎN PIAŢA „REVOLUŢIEI” :)))))))))))))))))))”

 1. barbarul Says:

  ASTIA AU RATAT MARSUL HOMOSEXUALILOR UNDE A FOST CEVA VANZOLEALA ! IN REST …BAI INFRACTORILOR VA CAM MANANCA-N KUR !

 2. ALM Says:

  @ Roxana

  Vine şi ofiţeru’ la marş? Înţeleg că vă este prieten şi, special pentru dv, o să fac abstracţie de proverbul „spune-mi cu cine te însoţeşti ca să-ţi spun … „.

 3. Roxana Iordache Says:

  @barbarul. Las’ să-i mănânce! 🙂

  @ALM. Greşiţi, omul e sincer.

 4. Virgil Ilie Says:

  Stimabile , ma asteptam din partea dumneavoastra la argumente si contraargumente .
  Din lipsa , nefiind capabil sa sustineti o discutie , va pretati la ceea ce poate sa faca orice papagal .
  Ma rog, alegerea va aprtine .
  Totusi aveam pretentii la dumneavoastra , dar se pare ca de unde nu-i , nici bunul Dumnezeu nu cere …
  Indeobste nu rapsund unor astfel de „prestatii” , dar nu sunteti la prima , recidivati .
  Calduros si cu prietnie va recomand sa va opriti si … Si nu-i musai sa va si placa mutra mea , evitati-ma …
  Altimiteri , sa stiti ca nu ramin dator si celor care nu pricep le si raspund cind ii maninca prea tare , cu propriile arme .
  Va multumesc pentru inteegere domnule ALM .

  PS

  Singura careia ii permit sa ma traga de sireturi este buna mea prietena Roxana ,
  Si-a cistigat acest drept dezvaluind la greu si luind atitudine impotriva tuturor neispravitilor care au oropsit acest Neam , inclusiv a domnului Nastase .
  Domn pe care acum il apra cu disperare din motive care nu ma intereseaza .
  O puteti face si dumneavoastra , il puteti lua si acasa daca doriti , dar am rugamintea sa va feriti a ma cataloga de acum inainte .
  Nu de alta , dar am convingerea ca nu v-ar pica bine deloc daca , conform principiului dumneavoastra … „spune-mi cu cine umbli ca sa.,ti spun cine esti” , sa va numesc infractor si hot de drumul mare , n’asa?
  Inca o data va transmit multumirile mele pentru intelegere .

 5. Zorina Raducu Says:

  Vor fi mai multi politisti, decat zelosi oranj.
  Ne vom amuza.
  m.s.

 6. ALM Says:

  Dragă domnule Virgil Ilie, v-am băgat în seamă numai fiindcă stimata Roxana a scris că aţi fost ofiţer ca mine. Ori eu nu sunt nici defetist şi nici cameleon, fiindcă nu mi-am schimbat „culoarea” niciodată. Vedeţi dvs, am avut un coleg care a profitat din plin de binefacerile „comunismului”: apartament, merţanul lui Lica Gheorghiu, soldă bună, grade fără studii superioare şi care, la decembriadă, a cotit-o şi a dat fuga la ţărănişti, unde a vorbit despre ce trebuia să tacă. E adevărat că n-a urcat în ierarhia partidului cum spera, deoarece Seniorul nu prea băga în seamă cozile de topor. De atunci am rămas cu un gust amar (nu numai eu) şi multă neîncredere în ofiţerii care schimbă steagul după cum bate vântul.
  Văd că aţi trecut la ofensivă, fără să ştiţi cui vă adresaţi. Aşa este pe net, ne putem umfla muşchii în spatele monitorului. Totuşi, fiindcă văd că menţineţi un orecare dialog civilizat, am să iau în seamă. fără convingere, „recomandările” dvs şi ale stimatei gazde.
  Nu ştiu despre ce argumente faceţi vorbire? Din primul moment am fost ca două drepte paralele. Dvs aveţi o ură viscerală faţă de persoane, eu urăsc nedreptatea şi siluirea democraţiei. Pentru mine, persoanele sunt vremelnice şi generice. Acesta este unul din motivele pentru care vizitez acest blog, deoarece stimata Roxana gândeşte la fel ca mine (sper). Dvs nu o să înţelegeţi niciodată pentru ce gazda noastră îi ia apărarea lui Năstase.
  Sigur că puteţi să mă numiţi cum vreţi (şi nici nu mă aştept să procedaţi altfel) atât timp cât sunteţi în eroare. Pot doar să vă spun că, după decembriadă, am refuzat orice înrolare în vreun partid, luând în serios punctul 8 de la Timişoara. Asta nu mă împiedică să fac politică „de debara”. Totuşi, ca să nu rămâneţi cu prea multe păreri greşite, pot să vă spun că toată viaţa am lucrat (şi lucrez) în cercetarea ştiinţifică, cu rezultate acceptabile.
  Cu speranţa că aţi avut răbdare să citiţi până aici, vă mulţumesc şi eu pentru înţelegere.

 7. harlau625 Says:

  Intre romanii care au iesit in strada asta iarna si PDL-acii care vor sa iasa in strada zilele acestea, exista o mare diferenta! Asta iarna au iesit in numar mare, PE GRATIS, PDL-acii voi iesi in numar mic si CONTRA COST!

 8. Virgil Ilie Says:

  Domnule ALM , regret sincer „aprinderea” discutiei noastre , dar iata sunt sanse sa revina la normal , sanse pe care eu fiti sigur ca nu le nu le voi rata .
  Pina la urma poate ca nici nu-i rau ca s-a aprins , dindu-ne iata ocazia sa ne cunoastem mai bine .
  Sigur ca stiu destul de putine despre dumneavoastra , dar nici dumneavoastra nu stiti mare lucru despre mine .
  Mai intii am sa va spun ca in mod gresit ma comparati cu acel colg care s-a ratacit pentru avantaje prin curtea PNT-ului .
  In 3 ianuarie 1990 cind aveam onoarea sa cunosc pe domnul Coposu si sa semnez si adeziunea la PNTCD , nu mai eram deja de ceva vreme in cadrul MApN , fiind pus la popreala sigurantei vremii si pe liber inca din 85 cu ceva tinichele de coada , datorate tocmai naravului de a spune lucrurilor pe nume , narav care iata nici astazi nu m-a parasit , ba dimpotriva s-a accentuat as zice .
  Gura mare, deh …
  Cit despre schimbatul flamurilor …
  Daca mi-ati fi urmarit mai cu atentie postarlie aici , ati fi putut retine faptul ca atit pesedeii cit si liberalii mi-au oferit fotele de inalt demnitar pe care le-am refuzat , tocmai pentru ca sunt incapabil sa ling unde am scuipat sau sa scuip unde am lins .
  Tot astfel ati fi putut intelege ca nu ura ma indemna sa critic faptele unuia sau altuia , ci dragostea pentru Tara care vai , vad ca nu mai este a mea , dragostea pentru Neamul din care provin si pe care-l vad tavalit in mizerie de tot felul de neispraviti .
  Din pacate , evident pentru mine , eu nu am facut „politica de debara” ca dumneavoastra care iata , puteti fi un fericit , inca mai aveti speranta de partea dumneavoastra .
  Fericiti cei care nu stiu …
  Din pacate EU STIU .
  Am facut politica gindind si crezind sincer ca pot schimba ceva in bine in aceasta Tara . Cind am ajuns la concluzia ca este imposibil , m-am retras chiar daca cum va spuneam , mi s-au oferit sanse .
  Sanse care ar fi dus la prosperitatea mea materiala , dar nu si la indepinirea idealulilor pentru care m-am zbatut .
  Le-am refuzat fiind un idealist incurabil .
  Multi m-au categorisit drept prost si nu de multe ori mi-am spus si eu acelasi lucru …
  Asta e , ce sa fac ?! Mama altul nu mai face …
  Iata de ce , nu ura ma mina , eu i-am iertat de mult pe toti si pe fiecare in parte , ci constientizarea faptului ca intre Basescu bunoara si Nastase nu exista nicio diferenta .
  Nu intimplator ii cunosc si nu intimplator am stat cu ei chiar la aceeasi masa . Ca oameni sa stiti ca sunt joviali si antrenanti , poate sa-ti faca placere sa ii cunosti .
  Faptele lor ca si actori politici insa sunt crime de inalta tradare . Crime de inalta tradare fata de Tara si Neamul asta prea mult oropsit .
  Asta eu nu mai pot ierta , pentru ca nu am dreptul sa o fac .
  Eu pot ierta gresitilor mei , si i-am iertat deja pe toti cei trecuti , prezenti si viitori , dar nu pot ierta in numele poporului meu .
  Dumenvoastra sunteti oripilat de devierile grosolane de la perceptele democratice ale regimului Basescu , dar asta va face sa uitati devierile la fel de grosolane ale regimurilor Iliescu si Nastase .
  Devierile de astazi sunt posibile tocmai pentur ca am tolerat si uitat prea repede devierile de mai ieri .
  O sa aveti prilejul sa constatati pe propria piele domnule ALM ca schimbarea baseilor cu nastaseii nu ne va folosi nici macar cit o frectie unui un picior de lemn .
  Sigur , schimbarea trebuie facuta , dar se face din pacate numai si numai de dragul schimbarii , rotim neispravitii intre ei .
  Mie unuia nu mi-a mai ramas decit speranta ca in urma balacarelii de acuma , balacareala care scoate la iveala adevarata fata a clasei noastre politice , romanii vor incerca si vor putea sa vada dincolo de sticla televizorlui .
  Cu cit balacareala va dura mai mult , cu atit mai bine pentru noi prostimea .
  Deie bunul Dumnezeu ca romanasii nostri sa caste bine ochii la ce se intimpla , la facerile acestei mizerabile clase politice , si nu sa caste gura la zicerile lor .
  Iata de ce tot spun „Intarita-i drace!”…
  Cu speranta ca iata , poate acum imi intelegeti mai bine pozitia ,ca ma cunoasteti mai bine , sper sa ne continuam dialogul …

 9. Huhu Says:

  S-au adunat zece cretini-mari hoti pedelisti-basisti in piata?

 10. ALM Says:

  Domnule Virgil Ilie, şi eu am regretat faptul că glumiţele mele v-au deranjat, tocmai de aceea am răspuns cu mesajul anterior. Acum, am înţeles că sunteţi „alt aluat” şi regret inclusiv glumiţele. Cu toate că nu am atins punctul de înţelegere reciprocă, probabil că timpul a fost prea scurt, sper că o să mă înţelegeţi că nici măcar pe Băsescu nu-l urăsc. Ura este un sentiment străin pentru mine. Mă supăr, înjur până mă răcoresc şi, liniştit, văd ce se poate face concret. În cazul Năstase, nu este vorba de dragoste. Admir unele calităţi ale lui, dar nici eu nu uit guvernarea Năstase, cu bune şi rele. Am mai spus că erau multe motive pentru „priponirea” lui Năstase, unele pe care le cunosc în mod nemijlocit. S-au instrumentat nişte dosare jalnice, bune de prostit copiii şi s-a dat un verdict împotriva a ceea ce se numeşte Justiţie. Mulţi se declară mulţumiţi, precum spectatorii Romei antice când creştinii erau aruncaţi în arena plină cu lei. Dar asta nu este Justiţie ci atentat la statul de drept, iar DNA s-a comportat exact ca Direcţia a VI-a a defunctei Securităţi. Nici cu CSM nu mi-e ruşine, cu judecători care, în pofida faptului că nu există vreun prejudiciu, au hotărât să arunce pe străzi familia Năstase, prin confiscrea averii. Pentru cine a trăit „iepoca de aur” cazul nu este o premieră dar, pentru cine a apucat perioada stalinistă, cazul este o similitudine. Lipseşte doar Canalul.
  Şi eu sper că îmi înţelegeţi poziţia. Voi fi mai reţinut în catalogări astfel încât să continuăm dialogul, chiar dacă suntem (aparent?) pe maluri diferite. De fapt asta este partea frumoasă a polemicii.

 11. Virgil Ilie Says:

  Se pare ca nu suntem pe maluri prea diferite … Dimpotriva . Si asta ma bucura domnule ALM .
  Spre deosebire de dumneavoastra eu am fost in SISTEM si pesemne de aici diferentele de apeciere a unor oameni , fapte , lucruri , locuri , intimplari …

  PS

  Virgil imi este numele pentru prieteni , fie ei si virtuali si as fi onorat si bucuros totdata daca ati binevoi sa va adresti direct fara prea multe politeturi inutile .

 12. Roxana Iordache Says:

  Vă mulţumesc, mă bucur mult când se întâmplă aşa ceva. Din cauza mea. Amiciţie lungă vă urez! Şi polemici cordiale. 🙂

 13. ALM Says:

  Stimată Roxana, acum am ajuns la „punctul de întâlnire”. „Munca” mea nu s-a sfârşit. Mai trebuie să-l conving pe domnul Virgil că şi ultimul tâlhar trebuie să aibă parte de o judecată dreaptă. Doar nu suntem în Belarus. Este şi motivul pentru care am speranţe cu USL-ul. Evident, există şi posibilitatea ca speranţele să fie înşelate. Dar speranţa este o caracteristică specifică omului viu! Eu nu sufăr de prea multe lipsuri. Cu toate acestea, aştept ajutorul fiscal promis pentru firmele care fac cercetare, spre deosebire de regimul bocăsescu care, după ce m-a „miruit” cu forfetarul Pogea, m-a obligat să-mi suspend firma.
  Ce s-a întâmplat nu a fost din cauza dvs, ci şi datorită dvs. Contribuţia majoră a fost a domnului Virgil.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: