KODRUŢA, LA BRUTĂRIE!

Foto: luju.ro

Procuroarea generală a prelungit pe şestake mandatele adjuncţilor lui Morar. Şi ce dacă?  Le scurtează la loc cine vine în locul ei.

Şi cine vine în locul ei o s-o trimită la brutărie. Sau chiar ministrul Justiţiei, că are articol de lege.

Hai să-i facem sexizări penalei: pentru plagiat, pentru cauza care nici nu există, dar care continuă la DNA, ştiţi, aia cu hăituirea medicilor şi a poliţiştilor, şi pentru multe altele.

Vă băgaţi? 🙂

P.S. Realitatea e că Ponta şi echipa lui au avut succes pentru România la Bruxelles. Asta e realitatea. Şi veţi plăti pentru faptul că în loc să ne bucurăm cu toţii pentru asta, aruncaţi petarde infame, ca să scârbiţi poporul. Poporul s-a deşteptat şi vă va spulbera idolul de lut. Iar slugile ca voi vor plăti primele. 😛

UPDATE: Băsescu-ghiolbane, ia-te de Marga, fă-i ceva, haaai, fă-i ceva, că altfel nu eşti bărbat. 😆 Acum că am zis asta, nu-i va mai face nimic. Deşi moare să i-o facă. 😆 Deci, s-ar putea să ia un bax de whisky şi de data asta să nu se oprească până nu-l suspendă pe ministrul de Externe. 😆 Data trecută s-a trezit la timp, era gata să-i facă plângere penală lui Ponta pentru nimic. 😆

36 răspunsuri to “KODRUŢA, LA BRUTĂRIE!”

 1. KODRUŢA, LA BRUTĂRIE! » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 30 June 2012 – Blog « PLÂNGERE PENALĂ ANTI PONTA=FRECŢIE 🙂 […]

 2. Marius Mina Says:

  Merge si pe email, sau e valabila optiunea numai pentru mistretii niponi ?

 3. Abdulah Catli Says:

  (a) @Roxana Iordache:Cu samuraii lupti ca samuraii; cu talharii lupti ca talharii: revin la un comment anterior, si reiterez faptul ca d-ul Corlatean doarme in papusoi, in loc sa le ia inspectia judiciara de la CSM, inloc sa ceara revocarea maimutoilor ong-isti din CSM (fosti consilieri si adepti ai sectei Macovei)-motive sunt cu duiumul, inloc sa sesiseze organismele internationale (Consiliul Consultativ al Judecatorilor Europeni din cadrul Consiliului Europei, Asociatia Europeana a Magistratilor, Uniunea Internationala a Magistratilor, Centrul pentru Independenta Judecatorilor si a Avocatilor, A…)-din nou declaratiile mutantilor PD-L-isti si actiunile acestora care au dus la subjugarea justitiei sunt evidente si pot fi probate la orice ora din zi si din noapte…In schimb ei tac si pd-l istii fac, stiu si motivul tacerii: MCV-ul din iulie insa consider ca democratia si statul de drept sunt primordiale in raport cu un act al Comisiei Europene intocmit de functionari fara studii juridice si care multi dintre ei fac obiectul unor anchete penale in tarile din care provin (vezi ex.comisarului belgian).Daca nu vor actiona pe acest taram al justitiei Base si slugile sale Macovei-Kovesi-Morar vor castiga alegerile parlamentare si vor nenorocii in continuare oameni, vieti, destine, familii.
  (b) @Marius Mina:Merge si prin email din p.d.v.legal a se vedea Hotarârea CEDO în cauza Lawyer Partners c. Slovaciei din 16.06.2009:Curtea a concluzionat în unanimitate ca a fost încalcat art. 6 par. 1 din Conventie (dreptul de acces la un tribunal/a se vedea si art.21 din legea fundamentala: (1) Orice persoana se poate adresa justitiei pentruapararea drepturilor, a libertatilor si a intereselor sale legitime. (2) Nici o lege nu poate ingradi exercitarea acestui drept.) prin refuzul instantelor interne de a înregistra pe rol actiuni FORMULATE PE CALE ELECTRONICA de societatea reclamanta.
  (c) ideea este ca nu trebuie sa ne mai bazam pe politruci fie ei si psd, pnl, pc si ce-o mai fi, trebuie sa ne organizam intr-un ong spre exemplu si sa reactionam impotriva tuturor acestor abuzuri pe cale legala si prin proteste in strada.
  (d) trebuie sesizat si Consiliul de Etica din cadrul Ministerului Educatiei cu privire la plagiatul doamnei Kovesi.

 4. Virgil Ilie Says:

  Ce-mi place ! Ce-mi place !!!
  Intarita-i drace , intarita-i !
  Am zis io ca daca-l varsa pe Bombonelul la beci o sa avem parte de distractie nu gluma …

  PS

  Nu-ti fa probleme Roxi , Codrutza va fi inlocuita cu un Amariei .
  Mai tii minte , n’asa?
  Ca doara nu te astepti sa puie astia pe unu de isprava acolo ?!…
  He-he-heeeee !
  Dar pina atunci o sa avem o vara fierbinteeeeeee si distractivaaaaaaa …

 5. Argusdre Says:

  Eu sunt de parere ca USL, avand toate conditiile, ar trebui sa organizeze la Treicoceni un mare miting popular care sa tina o saptamana si de unde nici musca sa nu iasa nefututa…Mitingul va trebui sa militeze contra bagarii destului de catre matroz in actiunile de defaimare a Guvernului si a Romaniei- fapt intamplat in ultima vreme…
  Ce fel de presedinte e asta care defaimeaza propriul guvern ?

 6. mgabim2009 Says:

  @ Rox, legat de Andruh si plagiatul lui Ponta. Tipul a fost acuzat (si mai mult de pe buna dreptate!!!) ca a beneficiat de un grant dat de Funeriu de mai mult de $ un milion. Tipul zice ca nu el ci universitatea l-a primit. Cum sint mai mult decit familiara cu granturile, hai sa ii demolam minciuna.
  Vin cu un exemplu, aici MIT (una dintre cele mai de top universitati de aici, se chinuie de mai bine de 4 ani sa capete un grant; in sfirsit l-a capatat i valuare de $2 milioane ce va acoperii proiecte de cercetare pe 4 ani – nu mint, sotul meu este unul din beneficiari!), Prostii (cei de la MIT!?) nu le-a trecut prin cap sa aplice la Funeriu unde se pare ca banii curgeau… In conditiile in care erau hotariri judecatoresti definitive legat de platirea unor salarii aminate pe criteriul lipsei de bani! dar Andruh capata peste $ un milion!!!! Ce cercetarea lui peste prajit face acest individ/ Cite articole au publicat el si grupul lui de cercetare? (sotul meu trebuie sa publice cel putin o data la 6 luni!? ca sa nu vorbesc de conferintele ce le are uneori si saptaminal).
  Si aceasta jigodie basista beneficier si partas la furtul executat in cei trei ani de guvernare basista vine si din acuzator se transforma si in judecator!
  Cind vad jigodiile basiste incercind sa miroase precum florile si sa se ridice peste jaful ce l-au prestat aruncind cu noroi in USL ma intreb in ce galaxie se afla Romania?
  Ce ma doare este ca sint inca destui care pun botul …

 7. Virgil Ilie Says:

  Aprob pozitiv Augusdre !
  Sa doteze tot participantul cu rosii, oua clocite si alte alea necesare in astfel de situatii .
  Pi nu ?…
  Daca ii da prin ca mascariciului sa iasa la discutii sa aibe … argumentele cu ei , n’asa?
  JOS BASESCU !

  PS

  Din pacate nu vaz care sa fie aia care sa se lase dusi in strada cu saptaminile pentru a schimba pe Tanda cu Manda …
  Oricum , io particip daca zici ca se pune la cale .
  Macar de dragul schimbarii .
  Daca tot nu se poate sa schimbam niste neispraviti cu oameni de isprava , macar sa rotim neispravitii intre ei .

 8. Zorina Raducu Says:

  http://stalkingpolitic.blogspot.ro/2012/06/un-personaj-sinistru-consilieru.html
  Cine e consilierul-stalker (calauza)?
  Cine este portretistul ?
  Trebuie sa mai stim ceva ?

  Stiu unde bate anonimul portretist, stiu cine este tinta=”consilierul”, argumentele portretisului-propagandist sunt cunoscute, doar ca se potrivesc uzurpatorului.
  Concluzia portretistului: avem un nou dictator, nu-i spun numele, e scris in articol.

  Un lucru este evident: Romania are propagandisti bine pregatiti, „caliti in marile batalii ale luptei de clasa”.
  Am pus ghilimele, se poarta si ca sa nu fac si eu un plagiat.

  maria s.(tm)

 9. cineva Says:

  Daca usl-istii sau consultantii de lor imagine nu se trezesc de capul lor, nenorocitii astia pana in toamna ii executa, mai ales ca nu se mai voteaza pe uninominal! Daca nu inteleg ca pe chior tre’ sa-l dea jos cat mai urgent sunt pierduti. Daca nu inteleg ca nu trebuie sa joace dupa reguli pentru ca adversarul nu respecta nici o regula vor fi terminati! Ne trezim in iarna ca ne guverneaza din nou portocaliii.

 10. Xen Says:

  Dragi cititori, am niste propuneri. Reiau o chestiune care, dupa parerea mea, nu trebuie sa fie lasata sa moara. E mult prea importanta si, totdeodata, e o rara ocazie de a demonstra ce are lumea cu base. Ma rog, unul din marile ofuri.

  Sa va povestesc insa intai. Am facut „rondul” de rutina al catorva publicatii pe net si, evident, mi-a crescut pulsul. Nu ca as fi avut vreo indoiala inainte, dar de-acum mi-e foarte clar ca atacurile concertate se vor multiplica, se vor intensifica in virulenta, forta si pericol. Pericolul si de a descumpani electoratul.
  Va fi grindina cu bobul cat dovleacul si va turna cu galeti de zoaie. Apocaliptic, adica! Un exemplu. Merg pe vox si cine n-are alta treaba? Coana Saftoiu. Trage si ea o pilula scurta, indignata si cu scartz moral, o ia de la capat cu CCR-ul.

  Asa ca, vin la voi, aci, cu niste idei.
  Poate se gaseste careva dintre domniile voastre ori cunostintele dvs care sa redacteze un articol – ca la carte – despre gafa grosolana facuta de CCR, articol care sa fie tradus profesionist in engleza, franceza, de catre cineva care are cunostinte tehnice de traducere pe texte juridice. Asta fiindca articolul trebuie sa contina citatele de sustinere din Constitutia Romaniei. Cu ajutorul vreunuia dintre euro-parlamentarii nostri si permisiunea premierului, eventual, sa fie publicat in jurnale/reviste straine de circulatie – Le Monde, Le Monde Diplomatique, The Economist, Deutsche Welle, New York Times, Washington Post s.a. – fie si doar pt dreptul la replica. Am ajuns la concluzia ca, tinand cont de avantajul autoritatii/prestigiului formal al acestor publicatii, este singura modalitate de a mai contracara loviturile porcimii „elitare” si de a informa opinia publica straina. Desigur, articolul ar trebui publicat peste tot si la noi.

  Articolul ar trebui sa argumenteze cateva puncte majore:
  1. CCR a fabricat o concluzie si o decizie fara fundament constitutional, antepronuntata.
  2. Demonstrarea constitutionalitatii reprezentarii tarii prin premier (si ministrii de resort) la o intalnire pe probleme tehnice de guvernare.
  3. Prezentarea concluziei prefabricate, oferite de Zegrean presei prin care se adauga tacit si ilicit concepte/paragrafe inexistente in textul original al Constitutiei si care modifica in fapt tipul (NU forma!) de guvernare in Romania, fara a urma procedurile normale, formale de modificare a legii fundamentale. Chestia cu cererea de permisiune, scrisa si aprobata de presedinte pt ca premierul sa ne reprezinte la CE a fost antologica. Exista un singur loc in Constitutie in care se mentioneaza ca reprezentarea tarii se poate face in anumite situatii fie de catre presedint, fie de premier prin intelegerea dintre ce doi si, ATENTIE, conform legislatiei ( in cazul de fata fusese hotararea prin vot a Parlamentului). Altminteri impartirea atributiilor este clara. Reprezentantul curtii a folosit printre argumentele slabe si notiunea de precedent, faptula ca asa s-a procedat intotdeauna, presedintele ne-a reprezentat mereu la CE. O alta recunoastre a incalcarilor. Cu atat mai scandalos! Pe chestia asta, in opinia mea, trebuie facut un circ monstru. In primul rand pt ca e o chestie de mare gravitate (la fel cum se invoca nesocotirea deciziilor CC) – s-au incalcat grosolan principiile statului de drept consfintite in Constitutia Romaniei.
  Poate va amintiti cum in discursul sau, dupa plecarea lui Ponta, apare presh-ul la tv si, printre altele, spune, citez din memorie, „Eu va tot spus, m-am straduit de doi ani sa modificam, sa facem o noua constitutie.” Deci, fara sa-si dea seama, s-a dat de gol, recunoscand tacit si implicit faptul ca el se comporta ca si cand aceasta ar fi unanim acceptat de tara, ca si cum ar fi DE FACTO (doar nu DE JURE!) presedintele unei republici prezidentiale, deci, fara baza legala.
  In concluzie, sa demonstram cu acest exemplu concret ceea ce base face de 8 ani:
  – ilegalitate;
  – politizarea institutiilor;
  – incalcarea principiului separarii puterilor prin asumarea functiilor/atributiilor acestora ori imixtiune/comanda politica;
  – CC se doveste ea insasi neconstitutionala.

  De aceea cred ca nu a mai plecat la Bruxelles, iar Curtea nu pare grabita sa redacteze hotararea si s-o publice in Monitor.
  Ce ziceti? Domn Bizon? : ))

 11. ALM Says:

  Hoţul strigă, hoţii! Mă refer la rezoluţia (sau cum dracu’ s-o numi) citită ieri de fălcosu’ Blaga. Creiere netede, umplute doar cu tupeu!

 12. olimpiu65 Says:

  neamuri proaste si inculte care au descoperit jucaria plagiatului. saracii de ei , nici macar definitia plagiatului nu o cunosc
  cat i-o fi platit chiorul daca si acum cand e ala pe nasalie tot il slujesc cu patima?????

 13. J o h n s o n Says:

  S-a cam facut coada la brutarie….

 14. radu Says:

  Penala e ori peniana, ori anala. 🙂 USL ar trebui sa-l apere pe Ponta lovind cu sete, pana la epuizare, in girafa.

 15. Argusdre Says:

  „Virgil Ilie spune:
  duminică 1 iulie 2012 la 6:24:17 am

  Aprob pozitiv Augusdre !
  Sa doteze tot participantul cu rosii, oua clocite si alte alea necesare in astfel de situatii ….”

  Cred ca ar fi suficienta si o singura zi de demonstratie si proteste la gardurile Cotrocenilor, doar ca sa sperie fiara asta ranita si disperata….Si inclusiv slugile lui care stapanesc si manipuleaza justitia..Asa ceva nu s-a mai pomenit : javrele primesc sesizari de incalcare grava a legii, de coruptie, de hotie la drumul mare si se fac ca nu le vad doar pentru ca e gasca lu Matrozu.Pai sa intre si actuala justitie la puscarie dupa luarea intregii puteri…si sa schimbam cu totul justitiarii viitori..

 16. Argusdre Says:

  Si daca ASA SE RESPECTA INTELEGEREA atunci sa nu va mirati ca Basescu o sa-i reguleze pe toti si o sa avem parte din toamna din nou de premierul….Emil Boc. E greu de facut intelegeri cand ai javre de o parte sau de alta…Balada lui Casai : C-asa-i romanu’….

 17. Argusdre Says:

  Prajina aia fara frunte care in viata ei a invatat doar cum se arunca mingea de baschet la cos, a prelungit pe setache mandatele expirate a ajunsilor lui Danel Morar, procurorii Oprean si Galca, dar si lui Tulus, care expirasera…..
  SE IMPUNE DE URGENTA SUSPENDAREA RESPECTIVILOR DE CATRE MINISTRUL JUSTITIEI.DACA NU SE VA PROCEDA ASTFEL, E DE RAU PENTRU USL…E CHIAR TRAGIC SI FARA INTOARCERE…USL A INCEPUT SA PIARDA TEREN…ALARMA DE GRADUL O ! TREZITI-VA BAAAAAAAA !

 18. Colonel Idomir Adam Vasile Says:

  Inainte de Marga se pare ca o sa fie Corlatean. Una peste alta USL a cam pierdut initiativa, javra le face agenda. Daca nu scot tunurile cred ca vor pierde pana la urma.

 19. Roxana Iordache Says:

  @cineva. Gata, ne-am şi resemnat, dar lor le cerem determinare! De unde ai dedus că nu va mai fi uninominal? Decizia aia a CC e hârtie igienică. Alegerile generale se vor ţine la fel cum s-au ţinut şi cele locale. Eventual, în sesiunea extraordinară, se poate amenda, esenţial, legea: punem la loc pragul! 😆

 20. Roxana Iordache Says:

  Rolul propagandei lor e de intimidare. Ultima şi cea mai slabă cacealma a regimului Băsescu. Realitatea e că sunt terminaţi şi mai au doar câteva slugi bolnave la cap sau de corupţie, care vor fi înlăturate ca nişte măsele stricate. Una câte una. Până rămâne Băsea în curu-gol. Dacă aşa vrea. Dacă preferă altfel, îşi dă demisia. 😆

  Titus Corlăţean, domnule ministru, demitere disciplinară a numitei Kovesi plus plângere penală. Scurt. 🙂

 21. Roxana Iordache Says:

  @Tuturor antibăsiştilor. Atât de slabi sunteţi la războiul psihologic? 👿

 22. Ghita Bizonu' Says:

  Tot inainte catre inapoi

  De saptamana trecuta am o senzatie bolnava de déjà vu …

  Prima data Consiliul Superior al Magistraturii s-a legat de avocatii lui Nastase , dupa modelul paukerist.
  Apoi Codruta s-a dat si ea la ministrul Justitiei de parca un majur facea “instructie” cu un recrut . Uitamd insa sa explice cum se face ca ani de zile a tolerat “scurgeri pe surse” in presa. Sa explice cum stam cu niste dosare ciudate – de ex cestia cu “spionul” Stamen Stanchev. Sau de ce unul din dosareel Nastase a fost retrimis la DNA ptr ca nu era acoperit de probe .. Si fara sa aiba nici un indiciu – in fara de sustineri pe bloguri si forumuri – si-a exprimat dubiile in privinta unuii diagnostic
  Si apoi doctorul Bradisteanu a fost tinut 7 ore la DNA .. ca “pe vremuri”.
  Parca am fi in plina restauratie stalinista…

  Si ca sa puna motul pe prajitura Curtea Constitutionala decis-a cica ca cum :
  „În urma deliberărilor, cu majoritate de voturi, Curtea Constituţională a constatat existenţa unui conflict juridic de natură constituţională între Guvern, pe de o parte, şi Preşedintele României, pe de altă parte, generat de acţiunea Guvernului şi a primului-ministru de a-l exclude pe Preşedintele României din delegaţia care participă la Consiliul European în perioada 28-29 iunie 2012. În exercitarea atribuţiilor constituţionale, Preşedintele României participă la reuniunile Consiliului European, în calitate de şef al statului. Această atribuţie poate fi delegată de către Preşedintele României, în mod expres, primului-ministru”
  ”uitand” ca Parlamentul a dat un madat clar premierului si ca Parlamentul este suprema instanta a tarii. Practic Curtea Constitutionala rescrie Constitutia in sens ultraprezidential.
  In acest sens se exproma si Blaga : „Presedintele Traian Basescu este aliatul nostru, este partenerul nostru, al PDL. A fost, este si va fi in continuare partenerul nostru” .
  Deci avem una bucata de Presedinte care face parteneriate cu partide. Ca aceast sustinere este in vadita contradictie cu textul Constitutiei

  art 80
  (2) Preşedintele României veghează la respectarea Constituţiei şi la buna funcţionare a autorităţilor publice. În acest scop, Preşedintele exercită funcţia de mediere între puterile statului, precum şi între stat şi societate.

  art 84
  (1) În timpul mandatului, Preşedintele României nu poate fi membru al unui partid şi nu poate îndeplini nici o altă funcţie publică sau privată.

  este lipsit de interes si ptr CCR si pentru societatea “civila”

  Eu ma mai vazut o asa o tranzitie catre “Conducator” .. in anii 72-75. Insa atunci Securitatea era inima regimului care batea batea …
  Azi?
  Azi oameni care in 83-89 vorbeau slobod (si exprem de “precis”) la telefon se tem.
  La 22 de ani dupa executia Conducatorului si a Pieti Universitatii ..

  http://vremea.forumgratuit.ro/t389-tot-inainte-catre-inapoi#839

 23. Ghita Bizonu' Says:

  Roxana

  unde naiba este Antonescu?!
  Derapajele de saptamana trecuta meritau „articulate” .. si din pacate USL nu are decat o singura voce puternica.

 24. Virgil Ilie Says:

  Hiiiii ! Gata , o punem de rezbel ?
  Roxi io sa stii ca-s pregatit in permanenta ca melatarul instruit ce ma aflu .
  Valiza cu strictul necesar ie la usa frumos aranjata cu cele izmene si ciorapi de schimb , bricul , o coaja de sapun si in plus doua trei conserve , ca nu se stie pe unde poti sa ratacesti intr-o atare situatie , n’asa?
  Tu numa sa spui cine ie inamicu …
  Da fii atenta sa nu faci fro incurcatura ca iote ieri pe seara asa , cit pe ce sa o festelesc …
  Sa incurcalesc borcanele , adicatelea inamicu cum ar veni .
  Domnu Brinza … Wiliam … Il stii tu …
  Ieri pe seara asa , trecea prin tirg spre Mamaia sa se preajeasca la soare .
  Cum il vaz , pui mina pe o piatra si dau sa-i aranjez reglementar parbrizul …
  „Ce faaaaaci ma natraule , ma ?”
  M-a oprit premaru … Care ie d’al nost , de la PNL care vas ‘zica …
  „Ce sa fac ma Costica , dau in dusmanu asta !” , zic io .
  „Care dusman ba boule , tu nu vezi ca ie domnu deputat Brinza ?!…”
  „Pi aia ie , ca vaz …” ii zic .
  ” Traiti , traiti !” zice la premaru si se inclina reglementar , ala trece ca vintul , scapa de pietroi si ma trezesc si cu una scurta sub coaste cadou de la premar de mi-a luat aerul …
  „Ba nataraule , nu esti la corent cu miscarile de trupe !”
  Si avea dreptate … Costica … Premaru .
  Dinsul totdeauna a fost si ie la corent cu miscarile astea .
  2000 cu pesedeii .
  2004 cu pedeii …
  Acuma … acuma evident cu peneleii , n’asa?
  Io unul m-am zapacit dracului de tot de cap ca asa manevre nici Napulion care putem zice ca e precursorul rezbelului manevrier nu a fost capabil sa faca .
  D’ai azic Roxi … Inamicu ?!… Cine ie inamicu ?!…

 25. Abdulah Catli Says:

  Lui Corlatean i s-a facut dosar penal la DNA in acest weekend.Deci a pierdut un pas major, ce trebuia facut, trebuia facut.Desi avea ex.lui Chiuariu nu a invatat nimic.Se va face circ si se va minimaliza si denatura orice incercare a sa de revocare a doamnei Codruta(o sa sra pe el cu propriul dosar, cu dosarele Nastase, cu imixtiunea politicului…), cat despre numiri ramane cum am stabilit, adica nu prea are ce sa faca: CSM-ul e de partea oranjeriei, Presedintele are ultimul cuvant.Sah-mat!Asa e cand pleci la razboi cu o pusca de lemn.

 26. Huhu Says:

  Brava Virgile, ma facusi sa riz cu pofta.

  PS. si io ma numesc Virgil.

 27. Virgil Ilie Says:

  Si ce ma Abdulah daca i-au facut dosar ?!…
  Are omul cu ce sa-si faca vint .
  Sau ma rog …, sa-i faca vint …
  Pi …, pe caldura , zapuseala asta sa zica merci !
  Unde nu am si io un dosar acuma , ca s-a stricat dracului si aerul cinditionat , ventilator nu am … Vai mama mea !

 28. Roxana Iordache Says:

  Ghiţă, băi, sigur nu e la mine. 😛 Să-ţi povestesc, în 1992, catindat de primar liberal la un sector. Conferinţă de presă, se anunţă omul. După care – disp(er)are! Treceau orele şi PNL nu ştia unde e, nici CDR, nici nimeni. Când colo, el ghici unde era? 😆 Ţi-am spus că vă dau clase la aroganţă, dar e strict autentic. Absolut strict. Şi nu te gândi la prostii, sunt prietenă cu nevastă-sa. 😳

 29. Roxana Iordache Says:

  Ups! Am greşit. Conferinţa de presă era după ce a fost ales. 😆

 30. Huhu Says:

  E un peoverb: prietenul iti fute nevasta, prietena se fute cu sotul.

  Persoanele de fata sint excluse!

 31. Roxana Iordache Says:

  @Huhu. Păi dacă sunt excluse, atunci, de ce nu-ţi ţii pliscul de huhurez? 🙂

 32. Ghita Bizonu' Says:

  Xen

  1)Bizoane este de ajuns .
  2)nu ma bag. Ma cam depaseste .
  3)Nici eu nu as vrea sa motivez decizia curtii. Caci imediat imi pun in cacca toti constitutionalistii din tara ….si concluzia ar fi „ce cauta @@@@ ala la CCR?”

 33. Ghita Bizonu' Says:

  A da uitasem
  Base minte … Presu merge singir singurel numa de la insalarea prseudopremierului Boc .
  Si ar mai fi ceva de zis aici. De la instalarea Bocului ca premier Romania nu a mai avut prim-ministru. Boc era doar cu numele. Adevaratu pemeir era Basescu – atinci cand isi aducea aminte … adica rar. De aici si o incoerenta a activitatii adtive

 34. Huhu Says:

  Scuza-ma Roxana, noi huhurezii sintem cam slobozi la plisc, cioc, mai ales noaptea.

 35. Zorina Raducu Says:

  ba nu, nu suntem slabi deloc.
  la parnaie cu individa asta si nu pentru plagiat, pentru ca a patronat coruptia si istitia-injustitie.
  In celula cu macaveaica parlamentara in euro.
  maria.s.(tm)

 36. Zorina Raducu Says:

  justitia, of graba, scuze.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: