PREMIERUL PONTA, REZULTATE FOARTE BUNE PENTRU ROMÂNIA, IMPRESIE EXCELENTĂ LA BRUXELLES, APRECIERI CORDIALE INCLUSIV DIN PARTEA UNOR PERSONALITĂŢI DE DREAPTA :)

Foto: ziare.ro

Premierul Victor Ponta a susţinut o conferinţă de presă la Bruxelles:

S-a adoptat Pactul pentru creştere economică şi locuri de muncă, un rol important având preşedintele Franţei, d-l Hollande. Sunt 12o de miliarde de euro pentru creştere economică şi locuri de muncă.

Cred că e un mesaj foarte bun pentru Europa.

Nu se iau bani din fondurile europene afectate României, dimpotrivă, s-a trecut în mod expres posibilitatea de a transfera fonduri de la un program operaţional la altul.

Cred că România poate să beneficieze direct, dacă vom şti să depunem proiecte şi să folosim această oportunitate.

Propunerile noastre pentru Pact au fost adoptate.

Este şi un semn de schimbare politică. Disciplina bugetară, reformele structurale rămân în continuare, dar faptul că se adaugă măsuri concrete de creştere economică şi locuri de muncă nu poate fi decât îmbucurător.

Analiza de ţară prezentată de preşedintele C.E. a arătat că România îşi menţine toate ţintele (helas!), ceea ce ne păstrează şi ratingurile.

S-a adoptat oficial intenţia de finalizare până la sfârşitul anului, în preşedinţia cipriotă, a principalelor decizii privind bugetul, în care România, dacă are capacitate administrativă, va beneficia mult mai bine de fondurile europene. Deocamdată, important e că România n-are fonduri dezangajate – o solicitare a noastră expresă, care a fost acceptată.

Am avut discuţii informale pe tema Schengen, cu un rezultat favorabil în toamnă.

Cred că propunerea Poloniei ca România şi Bulgaria să intre în spaţiul aerian şi naval din toamnă, şi din primăvara anului viitor, şi în spaţiul terestru Schengen, va fi concretizată. Am o relaţie foarte bună cu premierul Donald Tusk, ţin la parteneriatul strategic al României cu Polonia.

Au fost discuţii lungi, tensionate. Cuvântul cel mai des apărut a fost cel privind relaţia guvernelor cu parlamentele ţărilor lor. Am solicitat sesiune extraordinară, pentru a prezenta rezultatele şi a începe să luăm măsurile necesare pentru a beneficia de pactul de creştere.

Îl voi informa pe preşedintele României asupra tuturor aspectelor.

Rezultatele acestui Consiliu European pentru ţara noastră sunt pozitive, mult mai bune decât am fi crezut ieri. Cred că am reprezentat cât am putut de bine România.

În final, premierul Ponta a anunţat că Ecaterina Andronescu va fi ministrul Educaţiei. Şi că dacă decizia instanţei rămâne de condamnare, va părăsi funcţia ca şi Mircea Diaconu 🙄 E o tâmpenie, fiindcă şi dacă decizia ar fi împotriva d-nei Andronescu, nu retroactivează! Cred că Ponta o comite deliberat. 😛

Ministrul interimar Liviu Pop a anunţat telefonic, la Antena 3, că ştia de câteva zile.

Notă: Premierul Ponta şi-a făcut botezul focului în Europa. A făcut o impresie foarte bună. Aş putea spune, chiar excelentă, din moment ce s-a bucurat de cuvinte elogioase din partea unei  personalităţi ca premierul Ducatului Luxembourg, cel mai logenviv prim-ministru din Uniunea Europeană, Jean-Claude Juncker: clasic om de dreapta. Şi om. Să mai adaug şi nobil ar părea tautologic – dar este, nu doar la figurat. 🙂

Şi aşa, ca fapt divers: poză de familie, al nostru e cel mai înalt. 😛

54 răspunsuri to “PREMIERUL PONTA, REZULTATE FOARTE BUNE PENTRU ROMÂNIA, IMPRESIE EXCELENTĂ LA BRUXELLES, APRECIERI CORDIALE INCLUSIV DIN PARTEA UNOR PERSONALITĂŢI DE DREAPTA :)”

 1. PREMIERUL PONTA, REZULTATE FOARTE BUNE PENTRU ROMÂNIA, IMPRESIE EXCELENTĂ LA BRUXELLES, APRECIERI CORDIALE INCLUSIV DIN PARTEA UNOR PERSONALITĂŢI DE DREAPTA :) » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 29 June 2012 – Blog « Brasovul suporta 2 mall-uri noi, dezvoltatorii anunta 7. Cine va rezista? […]

 2. serban Says:

  Dezamagire in Modrogan…Ponta s-a descurcat excelent la Consiliul European…N-am auzit sa intrebe careva de Basescu pe acolo 😆

 3. adelinailiescu Says:

  Ce plictiseala pe bietii oameni! N-a mai hahait nimeni…Eu cred ca a inrebat cineva si de Base , fata de la bufet, ca nu-i mai face nimeni consumatie. snobii astia beau numai apa plata, nimic consistent…:))

 4. Ghita Bizonu' Says:

  Acu sa fim cinstiti era greu sa faca o impresie mai proasta decat baseaua …(care dadu cu mucii in ciorba cand aia il asteptau pe premieru Boc si a venit prsedeintele Bashescu. Ca sa zic asa e ca si cum la popota colonelu face pe chelneru)

 5. Argusdre Says:

  Eu cred ca discutiile au fost prea sofisticate si ca Ponta n-a inteles nimic…Daca mergea Basescu ar fi fost altfel, ehe, nu scapau olandezii de-o cruce, fara ceva de mama,…asa ca-n Statele Unite ale Europei.

 6. Huhu Says:

  Iata al treilea motiv in plus, pentru dictatorul Basescu sa-l suspende pe Ponta, faptul ca a fost primit cu caldura, prietenie de majoritatea prim ministrilor prezenti, cu prietenie de presedintele Consiliului European, in timp ce Basescu a fost ignorat si tratat cu raceala la majoritatea reuniunilor internationale!

 7. Radu Says:

  Ponta a plagiat, asta e raspunsul unanim dat de cei 13 membri CNATDCU care au avut buna credinta si s-au prezentat la sedinta care judeca plagiatul lui. Dizolvarea CNATDCU, declaratiile complet penibile si lipsite de onoare ale lui Pop si Ponta ii acopera de rusine. 85 pagini copy-paste din 307 !!
  Si sa nu mai aud de Nastase ca mare om de cultura sau chiar ca om integru pana nu recunoaste ca sau a fost de acord cu copy-paste-ul lui Ponta sau i-a fost indrumator de lucrare dar nu si-a facut treaba cum trebuie si a descoperit plagiatul. Daca il mai aud o singura data ca incearca explicatiile penibile pe care le incerca pe site-ul lui la o zi dupa ce plagiatul fusese identificat consider ca nu merita nici un respect si il suspectez si pe el de hotie intelectuala !
  Un om dovedit de hotie intelectuala si impostura, asta ne e primul-ministru ! Fara urma de coloana vertebrala, reprezentantul a tot ce e mai ticalos si mai murdar in Romania ! A trebuit sa-si dea demisia decanul Fac. de Drept pentru ca Rectoratul Univ. Bucuresti nu a avut koaiele sa-l judece pe Ponta de plagiat ! Niste nemernici parveniti care nu au reusit vreodata sa castige jucand in mod cinstit, din asta e compus cea mai mare parte a PSD-ului si a Parlamentului Romaniei ! Si marea parte a simpatizantilor lor de asta ii si adora: vor si ei sa parvina fara munca, prin afaceri cu statul, diplome cumparate, hotie, demagogie si amenintari. Cum vad un om integru si talentat care si-a obtinut succesul prin munca il denigreaza, il scuipa la TV si in ziare pentru ca daca atata pot atata fac ! Si ma refer aici atat la liderii politici romani reveniti din strainatate in 1990, la generatia lui Coposu, Campeanu si Ratiu cat si la cei reveniti prin 2000 ca Funeriu si Nicusor Dan.

 8. Ghita Bizonu' Says:

  Radul4 ia zi cum stam cu diploma lu Funebru? De ce nu o scoate?!
  (eu zic ca are… un bac de aptitudini sau asa ceva ..)

 9. Roxana Iordache Says:

  „Radu”, ia-ţi un sedativ, situaţia e în felul următor: Băsescu pleacă, Ponta rămâne. 😆

  Ghiţă, realitatea e că nu doar prin contrast a făcut o impresie excelentă. Pur şi simplu aşa a fost. Iar propunerile României au început din nou să fie asumate european. Lorzii de dreapta îl susţin pe Ponta, doar gherţoii din PPE îl huiduie pe bani furaţi de Băsescu de la români ca să-şi plătească supravieţuirea. Crede-mă, cunosc bine marfa aia, unii de acolo ar fi semnat un articol de lege doar dacă le arătam un pic mai mult decât glezna. :mrgreen: Ţi-am spus că vă bat la aroganţă, şi pe tine şi pe prietenul nostru comun. 😛

  All – mulţam pt comentarii. E super OK pt România – toată delegaţia a mers şnur. Excelentă veste că putem transfera fondurile pentru alte proiecte. Bravo!

 10. Radu Says:

  Baaaa, dobitoc sinistru care-mi manjesti cu rahat numele, Nu te-am auzit zdranganindu-ti „koaiele” stafidite de indignare ca ai ca presedinte un derbedeu care recunostea hahaind ca a dat foc la navele francezilor in Anvers, ca e traficant de armament inhaitat cu toti criminalii planetei, ca injura ca la usa cortului si da capete-n gura cand se enerveaza, ca plezneste copii fara sa-i pese de nimic, ca a furat flota Romaniei, a vandut-o si banii i-a varat in propriul buzunar, ca si-a cocotat cele doua dobitoace de fete in cele mai inalte functii ale tarii, ca a patronat cu eficienta o adevarata mafie ucigasa si tradatoare de tara. De asta nu ti-a pasat si nu ti s-a indignat singurul neuron pe care se vede ca-l ai si care are probabil coada, ca spermatozoizii. In schimb te fu.te grija de lucrarea de doctorat a lui ponta. O mie de ponta nu pot face rau Romaniei cat a facut vipera cheala careia se vede treaba ca-ti place sa-i sugi coada. Suge-i-o ,ba, daca-ti place gustul ei, dar nu te mai fa de rusine pe bloguri serioase, ca te confunda lumea cu mine si eu sunt (inca) om.

 11. Radu Says:

  Bai bizonule le-a aratat de „N” ori, si pe cea de Bac. si de Licenta si de Doctorat, dar pentru tine diplomele obtinute in Franta nu sunt valabile pentru ca nu au fost unse cu salam de soia. Pur si simplu nu suporti oamenii talentati si corecti, ai trait numai printre impostori !

 12. averica Says:

  Ponta este terminat.
  Definitiv si irevocabil.
  Asta e situatia.

  Bocetele, injuraturile si abjectiile scrise de aceasta Roxana parasita nu il salveaza pe Ponta.

  Vom vedea ce va urma.

 13. Roxana Iordache Says:

  Felicititări, mama lu’ Ponta! Şi să nu-mi păstraţi gânduri rele fiindcă am dat cu el de pământ, uneori. Din păcate, aveam dreptate. Întrebaţi-l pe Crin, metoda e aşa: performează: cum laude! Arătură: critică. 😳

 14. averica Says:

  Uita-te la tine Roxano, paduchelnita, ce-ai ajuns?
  Un nime’n drum!
  Nimeni nu te mai vrea, la niciun ziar, nici macar la o foaie de internet cat de obscura. Ai probleme si cu chiria. Asta e.
  Esti un nimic.
  Ai ajuns sa-ti versi balele pe un blog amarat unde, gasesti zilnic cate 3-4 comentarii, si alea scrise din mila!

  Prapadito!

 15. olimpiu65 Says:

  fututilor portocalii! am mai scris: ni se rupe de plagiatul lui Ponta cum nemernicilor pusi de voi in functii li s-a rupt de Udrea, Anastase, Ridzi si EBA
  va vom termina and this is it!!! vremea ipocriziilor a trecut: !!! FYT!!!!!

 16. Radu I Says:

  Radu,

  Te-ai pisat pe aici si ai delimitat teritoriul pe care scrie Radu ? Nu te-am vazut dar daca ai aparut, uite am adaugat si un I la numele meu ca sa nu fie confuzie nataraule ! Base si-a cocotat una din fete taman la Bruxelles sa o vada tot boul cat e de destept. Voi l-ati cocotat pe hotul de Ponta sa va reprezinte, impostori care va mai numiti si liberali ! N-aveti destui oameni cu doctorate luate pe cinste printre voi ca a trebuit sa va faceti de rahat si sa mai trageti si Romania dupa voi ? Sau sunteti si voi niste parveniti incapabili sa scoateti capul deasupra mediei decat prin impostura ?

 17. averica Says:

  olimpicaca 65

  Vezi ca iti curge sange din nas, amarâtule!

 18. averica Says:

  USL e terminat
  Va place sau nu, asta e!
  Putoarea de Crin nici macar nu s-a trezit de 2 zile!
  Rahatul plagiator Ponta evita sa vina acasa
  Bombo e la mititica – condamnat penal – infractor de drept comun.
  UE va va discuta zilele astea magariile facute de Tonta.

  Ce mai vreti, amarâtilor?

  PRA-PA-DI-TI-LOR!

 19. Roxana Iordache Says:

  @averica şi în general, DISPERAŢII DE BĂSIŞTI. Realitatea e că spumegaţi, sunteţi terminaţi: Băsescu pleacă, Ponta rămâne. Şi partea cea mai proastă pentru voi: vine Crin! 😆

  N-aveţi ce să-mi faceţi, puteţi să vă daţi de ceasul morţii! Abjecţia voastră nu mă atinge.

  Nu sunteţi în stare de absolut nimic în afară de nişte clişee imbecile, prin care pierdeţi timpul, că altceva şi-aşa nu ştiţi să faceţi: cine mă cunoaşte ştie ce cretini sunteţi, iar cine nu mă cunoaşte şi ar pune botul înseamnă că îi curge din gură. 🙂

  Dar şi dacă aş fi aşa cum se chinuie din greu impotenţii sau frustratele analfabete să mă caricaturizeze şi repetă ca morile stricate – urâtă, proastă, nebună, părăsită, curvă sau nefutută, etc. – hotărâţi-vă, ori una, ori alta! :P, voi tot loseri sunteţi! 😆

  V-am mai spus, voi toţi pentru mine sunteţi nişte limbrici, în frunte cu Băsescu. Eu n-am nici un aparat în spate şi vă sun apa-n creier. Pentru că sunt un om liber. Ceea ce vă doresc şi vouă. Deşi nu pricepeţi decât că trebuie să aruncaţi cu noroi, ca să căpătaţi oscioarele şi să vă îmbuibaţi. Fiindcă la asta se reduce totul pentru voi, băsiştii: la nivelul epidermic. V-aţi gândit vreodată că hoiturile cu care comiteţi abjecţii le mănâncă viermii? 😛

 20. J o h n s o n Says:

  Băsiştii pulii ! Vi s-a demontat azi toata făcătura….Mars afară !!!

 21. Argusdre Says:

  „Radu spune:
  vineri 29 iunie 2012 la 6:12:41 pm

  Ponta a plagiat, asta e raspunsul unanim dat de cei 13 membri CNATDCU care au avut buna credinta si s-au prezentat la sedinta care judeca plagiatul lui. Dizolvarea CNATDCU, declaratiile complet penibile si lipsite de onoare ale lui Pop si Ponta ii acopera de rusine…..”
  Sa-ti explic ceva : daca erai om de buna credinta si un bun analist, vedeai din prima ca lucrurile astea cu PLAGIATURILE LUCRARILOR DE DOCTORAT sunt toate regizate de catre banda lui matrozu doar ca sa incurce guvernul actual…Apoi, daca erai de buna credinta nu colportai o stire falsa, despre sedinta acestui CNATDCU -organism care nu mai exista (deoarece tartorul ei si cei trei ajunsi sunt oamenii lui Funeriu, 13 voturi nici nu sunt sificiente si e evident ca toti fac parte din montaj…)
  Si sa ti-o spun pe aia dreapta ba disteptule : tu crezi ca poporul roman , dupa ce a primit inapoi de la actualul guvern o parte din ceea ce i-a fost furat (salarii si pensii), mai este interesat de cacatul cu plagiatul ?
  Cu alte cuvinte, bre Radu, o fi el plagiatul furt, dar cand oamenii lui Bese calaresc de zor tema asta, e clar ca minciuna e cat casa…
  Si stii ce cred ? Ca si tu esti un pui de lele care te bagi in cacat nechemat …

 22. Roxana Iordache Says:

  @Johnson. Mie chiar îmi e milă, îţi dai seama că dacă m-aş preta ar învăţa personajul isteric ce înseamnă să plăteşti chiria în boscheţi. 😆

  Toată lumea bună ştie că am casa mea. Şi încă una mare. 😛

 23. Roxana Iordache Says:

  Bravo România! După foarte multă vreme, avem din nou motive de mândrie.

  Bravo Victor Ciorbea! Ştiu eu ce ştiu. 😛

 24. Radu Humor Says:

  Referitor la ce spune mai sus un tiz de-al meu, cu cele 87 de pagini copy-paste din cele 437 (lui i-au ieșit doar 307 , restul i-au intrat niște înjurături așa că nu mai cobor și eu la el mai ales că-i tiz 😆 ) din lucrarea de doctorat a lui Victor Ponta o să aduc doar câteva mici clarificări :
  Cele 87 de pagini luate în discuție sunt citări din autori menționați și aflați la subsolul lucrării, și atunci acuza de plagiat nu prea stă în picioare 🙄
  Faptul că niște pasaje dintr-un autor apar fără ca numele lui să fie trecut la subsol se explică prin faptul că ori autorul în cauză le preluase de la cineva, ori că cineva dintre cei menționați de VP folosise părți din lucrarea respectivă și Victor Ponta nu avea de unde să știe de acest lucru ( care se poate verifica căutând pasajele respective și la alți autori dintre cei deja citați).
  Adevărul este că cei de la CNATCDU, în totalitate numiți de Funeriu au aflat pe surse că vor fi schimbați și atunci au comis o ultimă măgărie în semn de adio 😉 , ca să poată fi victimizați de către cei care acum se vaită și cerșesc pe la toate colțurile, după ce înainte treceau stropind și împroșcand cu noroi tot ce era opoziție, din mașinile luxoase cu care-și plimbau burțile sau amantele.
  Deși comisia de specialitate a considerat că este un subiect care nu-i de competența lor, 13 din membrii consiliului, din cei 21, care erau siguri că vor fi schimbați, în frunte cu președintele au făcut toată tevatura asta numai că n-au avut ce face și până la urmă, din prea multă inteligență, ca să nu-i spunem prostie au ajuns la concluzia comisiei lor de specialitate:
  Nu ne amestecăm și ca atare nu apreciem ( că nu putem 🙄 !) contribuțiile originale și calitative ale candidatului, deci a lucrării de doctorat !
  În schimb ne permitem să interpretăm după cât pot circumvoluțiunile noastre, cele 87 de pagini pe care le declarăm plagiat (copy-paste), omițând cu bună știință să observăm că la subsol sunt trecute numele autorilor din care s-a „plagiat” 😉

  P.S.
  Până la urmă nu s-a respectat nici cvorumul de 2/3 , respectiv 14 , așa că ….
  De remarcat indignarea prezentă inclusiv pe Antena 3, dar mai ales pe Realitatea , care au tocat cu vehemență tipic băsistă acest subiect, refuzând să comenteze în vreun fel rezultatele de la Consiliu, unde Ponta s-a descurcat nesperat de bine.
  Dovadă că se anunță cât de curând un nou deces politic 😉

 25. Radu I Says:

  Argusdre,

  Nu esti capabil sa accepti ca exista si oameni care si-au obtinut doctoratul prin munca cinstita. Ponta e un hot chiar daca asta il ajuta pe Basescu si al lui. Dar tu nu poti sa intelegi asta, tu esti printre cei care defila la 23 August ca sa nu-i fie frigiderul gol. Nu ma bag in tine nici chemat, in cacat te-ai nascut acolo sa ramai si sa te bati prieteneste cu Ponta pe umar ca si tu ti-ai tras o diploma de Bac. tot inmuiata in salam cu soia !

 26. Radu I Says:

  Humor,

  Esti penibil, cu trimiterile tale la Bibliografie. Se vede ca nici nu esti capabil sa accepti ca un om corect citeaza cu ghilimele ca sa arate ce-i al lui si ce-i al altuia. Lucrarea ta de licenta e tot copy-paste din Bibliografie seralistule ? Chiar nu-i nici un om cinstit printre voi ?

 27. Roxana Iordache Says:

  Radu like shit. Hai siktir! Am să-ţi reduc la absurd darea ta de ceasul morţii. Profesorul despre care se spune că a fost plagiat de Ponta spune că acuzaţia e o aberaţie. Continuă, muşcă pământul!

  Sunteţi atât de disperaţi că veţi trăi din mila noastră! Nu vă lăsăm să muriţi. Asta sigur. Pentru că trebuie să trăiţi ca să vă ispăşiţi pedeapsa. Noi vrem să vă mântuiţi. Aşa e creştineşte. 😛

  Nu te banez, ca să se vadă ce răspuns de un sfert de kopeikă poţi să dai. Atât. 😆

 28. Roxana Iordache Says:

  După care evident că te banez. Şi-aşa dragii mei comentatorii şi-au pierdut prea mult timp. Aşa de curajoşi sunteţi, când postaţi anonim. Partea proastă pt voi e că ştiu exact cine sunteţi. Serviciile au trecut de partea poporului. 😆

 29. Radu I Says:

  @Roxana,

  Tu esti dintre cei care au trecut examenul de admitere la liceu cu lucrarea completata de proful care trebuia sa ti-o corecteze. Pe bani, bineinteles. Si el tot asa zicea: nu-i plagiat, e buna intelegere intre liberali de souche.

 30. Argusdre Says:

  ”Radu I spune:
  vineri 29 iunie 2012 la 7:18:25 pm
  Argusdre,
  Nu esti capabil sa accepti ca exista si oameni care si-au obtinut doctoratul prin munca cinstita. Ponta e un hot chiar daca asta il ajuta pe Basescu si al lui. Dar tu nu poti sa intelegi asta, tu esti printre cei care defila la 23 August ca sa nu-i fie frigiderul gol. Nu ma bag in tine nici chemat, in cacat te-ai nascut acolo sa ramai si sa te bati prieteneste cu Ponta pe umar ca si tu ti-ai tras o diploma de Bac. tot inmuiata in salam cu soia !”

  Bai narodule, unde ai prins logica asta ? De unde rezulta ca am spus eu ca n-ar exista oameni care au obtinut doctoratul prin mijloace cinstite ?
  Da tu ma rog de ce esti atat de sigur ca Ponta a plagiat ? Ce dovezi ai ? ca spun asta niste naimiti ai lui basescu ?
  Pacat bai narodule ca acuzi oamenii fara dovezi, de aia Romania e unde e , iar Besinosul gaseste destui pampalai de care sa se poata folosi in a-si atinge toate telurile marsave…
  Vorbesti de comisia aia ? Pai seful comisiei, cel care a fost uns de Funeriu si e cel care a sesizat revista aia germana…Poti sa-mi spui de ce intai a facut tam-tam in exterior pe tema plagiatului, facand de ras Romania, in principiu ? De ce nu a anuntat intai in tara ca a descoperit acest plagiat ?
  Daca aceasta comisie se ocupa cu legalitatea diplomelor si titlurilor, de ce ba n-a cerut diploma lui Funeriu , din moment ce-i de foarte buna credinta ?
  Si pe mine de ce ma acuzi ba narodule despre defilarile de la 23 August, ma cunosti, m-ai vazut tu ba pe undeva ?
  De asta a ajuns Romania unde a ajuns, din cauza lichelelor ca tine ba rahat cu ochi si fara creier, care nici macar nu stii sa vorbesti logic, dar sari sa faci jocul altor lichele care au distrus deja tara…Mars de-aici !

 31. gala Says:

  Adevarata miza a plagiatului, este rezultatul auditului … Vom trai si vom vedea !

 32. Colonel Doctor Idomir Adam Vasile Says:

  Imi pare ca USL a pierdut un pic initiativa. Pe mine unul ma bucura atacurile astea murdare. Ori invinge javra si mergem sa ne culcam, ori il capaces astialalti dar rau.
  Acum ca Ponta a discutat cu unii de dreapta nu e relevant : in romania nu conteaza decat adeavarata dreapta. Iar pe aia nu o stie decat javra. In plus nu e tot timul la fel, ehe… si cu dreapta asta nu e cum crede lumea….

 33. Colonel Doctor Idomir Adam Vasile Says:

  Nu inteleg nick-ul lui Radu. E urmat de initiala I ori e vorba de unu roman ? Radu Intaiul ? Adica… mai urmeaza si altii ? Roxana, da-i cu banul in el. Sa ii multumim pentru disparitie. Fa-ma sa imi fie dor de el. Multumesc in numele unor cetateni de bine.

 34. Radu I Says:

  Eu stiu sa citesc bai umilule, pot sa compar doua texte si sa vad daca sunt identice. Tu nu poti, n-ai vazut mai departe de subsolul blocului. Nu poti sa-l apreciezi pe Funeriu, n-ai trecut nici un examen corect, darmite unul de Bac. de Licenta si de Doctorat in Franta. Romania e facuta de ras de oameni ca tine care au invatat sa stea cu caciula in mana si saru-mana pe buze, ignoranti, grei de cap dar cu o idee fixa: vinovat nu e cine fura ci acela de-l da in gat pe hot !
  Ti-am dat exemplu si pe Funeriu si pe Nicusor Dan, amandoi olimpici internationali si cu doctorate in Franta. Dar ce sa le ceri unora care nu au nici ambitia sa mearga pe picioarele lor la alegeri, stau cu mana intinsa langa masa stapanului, il pupa-n cur si cand e prins ca fura si-i ciuguleste firimiturile de la masa. E un jegos Basescu ? Corect, da-i la moaca, nu latra din spatele Elenei Ceausescu cu are de pilot impopotonat cu tot felul de doctorate ce nu-i apartin si nu-i canta osanale ! Principiul egalitatii numarului de mandate my ass, cate consilii judetene au luat PSD-istii pe banii PNL-ului fraiere, si ma acuzi ca-ti spun ca defilezi ca la 23 August ? Tine randul drept nu ca pisatul boului cand fluiera Ponta ca se filmeaza si poate prinzi si tu vreo uscatura !

 35. Colonel Doctor Idomir Adam Vasile Says:

  Roxanaaaaaaaa… iar aparut Radu Intaiul .

 36. Radu I Says:

  Faceti toate auditurile de pe lume gala, aratati rahatul din fruntea PDL-ului cu dovezi sa stie tot omul unde sa scuipe ! Nu depinde auditul de hotul asta ! Parlamentul e controlat de USL, s-o gasi unul mai breaz care sa fi fost cinstit toata viata lui !

 37. Colonel Doctor Idomir Adam Vasile Says:

  Bre Radule… ce naiba ? Pe tine nu te invata aia de te trimit pe bloguri ca nu poti convinge un antibasist ca javra e buna ? Nu ai cum. Tu, ca sa iti faci treaba ta de propaganda ar trebui sa te orientezi pe nehotarati ori pe neinformati. Si atunci.. ce dracu cauti aici ? Auzi ? Te-ai ratacit ?

 38. Colonel Doctor Idomir Adam Vasile Says:

  Raducu, vrei bombonici ?

 39. Radu I Says:

  Colonele: Radu Iftimie si nu-i nevoie sa ragusesti, vedem cu totii ce-ti poate bila !

 40. Colonel Doctor Idomir Adam Vasile Says:

  Raducule, tu ai prietena ?

 41. treebeard00 Says:

  @Radu I
  Nu se cade sa cauti oameni cinstiti pe blogul asta. Tu ai ajuns mai tarziu, sau cum? N-ai vazut ca blogul asta exista ca sa urle ca basescu e de vina?

  Evident, logica e franjuri, dar daca ai venit aici cu argumente, rau te-ai mai pripit. Aici se striga jos basescu pentru ca pericolul, crede-ma pe cuvant, vine de la dictatura basista care se vede in tot si-n toate. Trebuie doar sa ai ochiul bine format, aici pe blog sau la antene.

 42. Colonel Doctor Idomir Adam Vasile Says:

  @tree – tu esti Radu II ? Sau tu esti prietena lui Radu I ? Lasa domle omul sa se convinga singur, de ce ii rapesti dreptul la o asemenea experienta ? Nu am vazut asa ceva. Omori speranta in fasa, zau asa

 43. Radu I Says:

  @treebeard

  Era pe blogroll la muschetari, mi-am zis ca e o bulina rosie nu neagra.

 44. Argusdre Says:

  „Radu I spune:
  vineri 29 iunie 2012 la 7:54:39 pm

  Eu stiu sa citesc bai umilule, pot sa compar doua texte si sa vad daca sunt identice. Tu nu poti, n-ai vazut mai departe de subsolul blocului. Nu poti sa-l apreciezi pe Funeriu, n-ai trecut nici un examen corect, darmite unul de Bac. de Licenta si de Doctorat in Franta….”
  Eu cand dau peste un natarau, imi place sa ma joc cu el pana ma plictisesc, dupa care cau altul nou, ca tara-i plina…Si desigur nu mai vorbesc de tabara Besista, cu adaosul ca aici sunt si sariti de pe fix….
  Auzi, cica nu-l pot aprecia pe Funebru….Mare greseala….Pai asta m-a scos din melancolie mare..Cand eram eu mai sucarit, si cautam ceva violet (de ex. pe blonda Udrea vopsita in mov…), hop ca apare Funebru la tribuna sa tina o cuvantare catre elevi si cadre didactice si cum nu-si gasea cuvintele, si-a tocmit si o sufleoare cu fusta care i-a ciripit peach-ul pana la capat, iar ministrul Educatiei a incheiat sedinta cu mandrie proletara….
  Si mi-a mai placut de asemenea acest savant cu moaca de bou (da nu-i el de vina) atunci cand a aratat la DDD-TV cand cu vaste cunostinte de aritimetica a calculat viteza labei lui matrozu cand l-a mangaiat pe pustiul ala din Ploiesti…Mare om ba…dupa chipul si asemanarea maimutei…
  Si totusi, pune-ti o intrebare : daca tie ti s-ar cere diploma de bacalaureay si a-i avea-o, nu ai prezenta-o ? Dar daca n0ai avea-o ? N-ai face la fel ca boul ?
  Si inca ceva ba dromaderule : EU am stat la vila, iar chestia cu subsolul blocului imi e straina.Ala e doar orizontul tau, dintre noi doi….
  Si-acu : Mars la ai tai !

 45. Virgil Ilie Says:

  Nu va mai besteliti ca oricum nu rezolvati nimic .
  Chestiunea o sa fie taransata pesemne printr-un proces .
  Intelegeti ca voi cei multi sunteti cei care platiti factura indiferent care dintre neispraviti cistiga .
  Niciunul dintre ei nu o sa va scuteasca de plata pe motiv ca i-ati tinut neconditionat partea .
  Singura solutie ca sa ii mai potolim este sa le criticam orice actiune care contravine normelor democratice , dar mai ales minimei morale .
  Minima morala care trebuie sa isi gaseasca loc in politica romaneasca daca vreti sa o putem duce mai bine si sa se schimbe ceva in tara asta atit de incercata .
  Nu mai merge cu jumatati de masura !
  Hotul nostru nu e mai cu nimic mai bun decit hotul lor !
  Cel care fura un ou este la fel de neispravit ca si cel care fura un bou !
  Miine , daca acum ii permitem sa fure oul , va fura si el doi boi , nu numai unul .
  Nu tolerati politicienilor nici cea mai mica greseala , fie ea facuta in numele oricarui ideal cit de inaltator .
  Greseala in politica e crima oricit de mica ar fi !
  Si daca nu ii punem pe cei care gresesc sa plateasca , ei nu se vor sfii sa greseasca din nou si sa ne puna pe noi prostimea sa platim !

 46. Colonel Doctor Idomir Adam Vasile Says:

  :)))))) Cum naiba poti vorbi cu propaganda ? E ca si cum te-ai certa cu televizorul :))) O Doamne

 47. Roxana Iordache Says:

  Colonele, păi nu m-am obosit să-l banez. Dacă voi aţi ignora lighioanele, ar urla la lună. Vorba lui Adrian Năstase, „cititorii mei sunt mai inteligenţi decât scriitorii lor”. 😛

 48. Radu I Says:

  @Argusdre,

  Nu numai ca a prezentat-o, ti-a dat si lista celor care au obtinut-o in acelasi an cu el la Strasbourg. N-ai avut ochi s-o vezi, strugurii sunt acri pentru tine.

 49. Huhu Says:

  Radu e slugoi al dictatorului, sa se duca dracului impreuna cu dictatorul, sa ia cu ei toate blestematele slugi al lui Basescu, ptiu!

 50. Argusdre Says:

  „Radu I spune:
  vineri 29 iunie 2012 la 8:38:53 pm
  @Argusdre,
  Nu numai ca a prezentat-o, ti-a dat si lista celor care au obtinut-o in acelasi an cu el la Strasbourg. N-ai avut ochi s-o vezi, strugurii sunt acri pentru tine.”

  Bai Radu tatii, de ce continui tu sa fii prostut…sau poate un prostanac cu staif (un destept nu s-ar baga niciodata sluga la lichele fara bacalaureat ori la matrozi betivani si suferinzi cu cutia ucraineana)? De ce nu-ti fortezi tu neuronul ala singuratic sa gandeasca ?
  De ce ar fi pentru mine strugurii acri ? Ce, ar trebui sa-mi doneze mie Funebru vreo diploma, el nu voieste si de aia nu ajung la ea, adica la struguri ?
  Care va sa zica si-a prezentat idiotul diplomele ? Si ma rog unde a facut parada asta a modei ? In subsolurile Casei Poporului, in catacombele Bucurestiului, sau in Groapa de la Glina cu numar redus de invitati ? Au venit si absolventi de liceu sau doar cei absolventi de scoala ajutatoare ? A venit si gagistra aia care-i sufla cum sa se exprime ?
  Ha,ha,ha,ha,ha….bai natarailor ba , bai ceata lu Papuc , eu cred ca asta sparlea portofele de la doctori pe la Srasbourg ….singurul lucru comun cu doctoratul….
  Si o ultima cheste, daca vrei sa te stimez extraordinar : NU MAI MANCA CACAT IN FATA MEA, CA-MI FACI GREATA RAU DE TOT!

 51. Franklin Says:

  Dupa cum pe 21 decembrie 1989 cineva a organizat un miting de sustinere a dicatorului, tot asa si acum, „cineva”, altcineva, desigur, incinge cazanul in care fierbe opinia anti-Basescu! Cam asta e esenta artificialei probleme a plagiatului. E de bine, credeti-ma.

  Pana la urma, un plagiat e un delict minor in orice societate occidentala. La noi, cu acest plagiat, judecam ceva nesemnificativ in raport cu adevaratele probleme pe care le avem in tara, conspiratia impotriva interesului public fiind cea mai evidenta.
  Totusi, controlul serviciilor secrete asupra politicului ramane in continuare cea mai grava. De fapt, sinucigasa.

 52. Franklin Says:

  Pana la urma si cu brutaria asta, nu e prea simplu. Dintre cei care sunt trimisi acolo, unii ar trebui sa intre la munca, dar altii, la cuptor. Inside!

 53. Zorina Raducu Says:

  Naboitii astia au un singur neuron si ala obtinut la copy paste.
  Le suna plagiatul in el.
  Urrrrrrrrrrrrrrra si de la Bruxelles veniram cu rezultate.
  Data viitoare tot Ponta merge.
  Pe pariu ?

 54. Huhu Says:

  Dumnezule unde esti, avem MARE NEVOIE DE MATALE IN LUMEA ASTA MATERIALA BLESTEMATA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: