LIVIU POP RULES! USL ÎNVAŢĂ SĂ FIE USLA:) BLITZKRIEG

Liviu Pop a reînfiinţat, prin ordin de ministru publicat, vineri ( 🙂 ) în Monitorul Oficial, Consiliul Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor şi Certificatelor Universitare, vechea formulă fiind desfiinţată imediat după ce Mircea Miclea se antepronunţase – după precedentul Zegrean de la CC – la televizor, cu privire la „plagiatul” lui Ponta: în condiţiile în care profesorii împricinaţi neagă!

Victor Ponta a fost doctorand al profesorului Adrian Năstase, împreună cu Bogdan Aurescu. Nu vreţi să-l căutăm şi pe Aurescu de plagiat? :mrgreen:

Mai mult, ministrul Pop – fie numele lui titularizat! 😛 – a zis că judecarea cauzei e de competenţa Consiliului Naţional de Etică din Ministerul Educaţiei.

Corect, aşa se face! Când ai de-a face cu infractori care, în frunte cu şeful lor, Băsescu, ani de zile şi-au bătut joc de tot – de Constituţie, statul de drept, democraţie, drepturile omului şi de însăşi viaţa oamenilor, faţă de care s-au raportat discreţionar, insultându-i, înjosindu-i şi negându-le însuşi dreptul elementar la supravieţuire,

în condiţiile unui război în care regimul agonic Băsescu îşi umflă muşchii de mucava prin nelegiuiri la vedere, pentru intimidare şi perpetuare cu orice preţ la putere,

în condiţiile în care regimul Băsescu a practicat, aproape 8 ani şi o face în continuare, batjocura instituţionalizată, politica discreţionară;

în condiţiile în care instituţiile statului şi cetăţenii ţării sunt supuşi unui terorism de stat:

E nevoie ca USL să acţioneze ca USLA.

Strategie pas cu pas, fără fisură. Şi fără ezitare.

Blitzkrieg!

După, după ce scăpăm de regimul Băsescu, după ce extirpăm răul cu tot cu rădăcină, toate vor fi puse în buna lor rânduială. În normalitate. Ştiţi şi voi că Monitorul Oficial se va întoarce la Parlament. Dar numai în condiţii normale. Şi toate se vor face în linişte, vor fi gândite şi rânduite înţelept, pe termen lung şi în folosul oamenilor. Dar pentru asta e nevoie de normalitate. Şi nu putem avea normalitate, până ce nu înlăturăm psihiatria de la comandă.

Fiindcă e o prostie criminală faţă de alegători, faţă de popor, să încasezi de la un nelegiuit şi de la ultimele lui slugi, în loc să-l faci KO: e o prostie să joci după reguli, în timp ce adversarul nu respectă nici o regulă, calcă totul în picioare şi are, în plus, fariseismul de a te acuza pe tine de nelegiuirile lui. Tactică tipic bolşevică. Kaghebistă cu spume. 🙂

Deci, bravo, Liviu Pop! Toţi miniştrii ar fi cazul să-i urmeze exemplul. Şi parlamentarii care vor normalitate în această ţară. Indiferent de culoarea lor politică.

Războiul e atipic.

Luaţi-i Jucăriciului jucăriile! Pe toate. Rând pe rând – nu de alta, dar ca să se înveţe cu gândul că pentru el şi haita lui s-a terminat.

O demisie la vremea ei face cât zece suspendări. 😆

P.S. Ce trebuie să facă simţul civic şi profesional, în tot acest timp, într-o postare viitoare.

UPDATE. Cum de uitasem? Consiliul de Etică trebuie sesizat cu privire la plagiatul comis de numita Kovesi Codruţa Laura. În curând, va trebui să înveţe să-şi pronunţe numele în cifre. Să se sature să-şi bată joc de oameni. 😛

UPDATE 2. Premierul Ponta a anunţat, la Bruxelles, că va înainta documentele pentru ca d-na Andronescu să fie ministru al Educaţiei.

28 răspunsuri to “LIVIU POP RULES! USL ÎNVAŢĂ SĂ FIE USLA:) BLITZKRIEG”

 1. LIVIU POP RULES! USL ÎNVAŢĂ SĂ FIE USLA:) BLITZKRIEG » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 29 June 2012 – Blog « Brasovul suporta 2 mall-uri noi, dezvoltatorii anunta 7. Cine va rezista? […]

 2. Roxana Iordache Says:

  Acum! Pentru că Băsescu vrea să ne pună din nou în faţa faptului împlinit, să nu mai poată fi scos de la Cotroceni când NATO va declara război Siriei. Şi asta poate fi oricând. De-aia nu ni se spune nimic.

  Executarea! 😆

 3. vahleeb Says:

  Sper din tot sufletul sa ai dreptate. Si Allianta D.A. a depolitizat ce politizaze PSD-ul, dupa care unii, mai mult PD-istii s-au pus si au politizat ei tot ce era inainte si mai mult. Sper ca Monitorul Oficial sa revina in administrarea parlamentului, sper ca dupa ce curata rahatul lasat in urma de basisti sa isi aduca aminte ca manusile si hainele cu care l-au curatat trebuiesc aruncate si ele, altfel actul de guvernare va mirosi la fel de tare.
  Sunt prea tinar ca sa fiu atit de sceptic, si totusi sunt enorm de sceptic fata de USL in perioada asta…

 4. Roxana Iordache Says:

  Îmi poţi spune cum să te chem ? 🙂

  Nu, Alianţa DA n-a depolitizat nimic, doar a înlăturat clientela PSD – să recunoaştem, în anumite cazuri, infinit mai competentă profesional, asta e situaţia – şi a înlocuit-o cu clientela proprie.

  Alianţa DA a fost toxică din start.

  Păstrează-ţi scepticismul pentru când vei fi moş – ai o minte neastâmpărată şi nu prea se potriveşte cu blazarea. 🙂

  P.S. Vom fi cu ochii pe USL, deocamdată, să-i susţinem ca să ne scape de regimul Băsescu. 🙂

 5. vahleeb Says:

  @Roxana: Valentin Berceanu, ma numesc. Pe unde comentez in afara wordpresului imi dau mereu numele complet. Imi cer scuze ca nu m-am prezentat mai devreme.
  Si da, ai dreptate, si eu intentionam niste ghilimele la „depolitizat”-ul atribuit Aliantei D.A..

 6. Abdulah Catli Says:

  Corlatean ar trebui sa-i urmeze exemplul si sa aiba cojones, sa ia Inspectia Judiciara(cu toata opozitia si flegmele lui Macovei si a trepadusilor ei din CSM) sa o depopuleze de atarnatorii orange si favorizatorii de infractori-magistrati.Si bagata urgent in paine la curatenia de vara, sa nu mai nenoroceasca oameni Kovesi, Morar si madam procuror Stanciu-sefa de esafod ICCJ (sub domnia lor dispozitiile legii fundamentale, codului de procedura penala, legislatiei interne si conventiei europeane a drepturilor omului au devenit facultative sau cu titlu de recomandare, s-a instaurat in schimb legea bunului plac a betivului-criminal de la Cotroceni).Asta ar fi un ultim croseu napraznic inainte de ko (suspendare)

 7. traian dar nu basescu Says:

  Basescu si toti ciracii lui trebuiesc inlaturati, cercetati si trasi la raspundere dupa caz pana se face curatenie in tara. Altfel ne taram in continuare in mocirla lui Basescu.

 8. Roxana Iordache Says:

  @vahleeb. Vali, îmi pare bine, mulţumesc! Acum ştiu cum să te trec în blogroll. 🙂

  @Abdulah Catli. Are, are! 🙂

  @traian dar nu basescu. Milimetric exact. 😛

 9. olimpiu65 Says:

  sunt curios daca achieseaza udmristii si voteaza suspendarea in parlament??? daca da, atunci Base se poate deja refugia la imbecilul american care l-a vizitat de curand, iar cioara over the ocean sa-i acorde azil!!!

 10. Virgil Ilie Says:

  Brava Pontaaaaa ! Sau ma rog , Pop …
  Da-le Pontaaaaa ! Tine-o Ponta tot asa !
  Sau parca era … Brava Base , tine-o Base tot asa ?!…
  Vezi Roxi le si incurci cind neispravitii seamana la ceea ce fac ca doua picaturi de apa …
  In fine …
  Roxi , adauga la ce ai spus si faptul ca bagabontzeala menistrului interimar la invatamint a mers pina acolo incit a scos din atributiile CDATCDU taman analiza plastografiilor .
  Pe de alta parte , faptul ca domnul Ponta este doctorandul venerabilului care tocmai a fost varsat la beci , nici pe departe nu ii face onoare , ci intareste chestia aia care spune ca cine se aseamna se aduna . Doi hoti de drumul mare .
  Doftoratul domnului Ponta are la baza o … lucratura ca lucrare nu e , lucratura care din 400 de pagini are 130 de …copy-paste .
  Copy-paste la virgula .
  Ce plagiat ?! Ca care plagiat ?!
  Furt la capul gol .
  Acuma ca tu sau altii visati ca aplicind la sapirograf masurile , folosind metodele neispravitilor pedei si oameni de aceeasi calitate , cei de la USl ne vor ferici , sigur ca va priveste direct si personal , dar eu unul nu pot sa fiu decit oripilat .
  Daca acum , cind inca au in fata examenul electoral de a finele de an , procedeaza asa , ma gindesc cu groaza cum vor proceda dupa ce vor cistiga aceste alegeri .

 11. Virgil Ilie Says:

  Domnul Ponta ar trebui sa demisioneze .
  Chestiunea nu ar fi un capat de tara si ar putea face ca lucrurile sa se indrepte spre normalitate .
  Mascariciul de la Cotroceni nu isi poate permite sa desemneze un candiat pentru functia de prim ministru din afara sau fara acodrul USL .
  Intr-o astfel de situatie se poate supune furiei populare care l-ar matura pe el si ai lui definitiv si irevocabil .
  Din pacate domnul Ponta nu va demisiona si va oferi astfel munitie suficienta pedeilor si lui Basescu .
  Deja se lucreaza la fro 3 dosare in laboratoarele DNA si domnia sa va lustrui la greu clantele institutiei .
  Totul se va transforma intr-un circ imens care va uza mult din procentele USL .

 12. Roxana Iordache Says:

  Virgil Ilie, militar eşti tu? Sau ce?

  Băsescu pleacă, Ponta rămâne. Scurt. 🙂

 13. Roxana Iordache Says:

  Virgile, mă tem că ai probleme de discernământ. Probabil că te-ai izolat prea mult de lumea reală. Te înţeleg. 😛

  Reactivitatea-asta e idioată, mai ales când vine de la bărbaţi. Tu nu pricepi că ăştia sunt terminaţi, merg la intimidare, e ultima cacealma a lui Băsescu şi numai un război al NATO cu Siria îl mai poate salva? Doamne fereşte!

 14. Roxana Iordache Says:

  Olimpiu. Bun revenit! Loţi n-a păţit nici pe departe ca AN, dar într-un fel a păţit mai rău, fiindcă a fost umilit. Nu o dată. :mrgreen:

 15. Franklin Says:

  Radu Tudor anunta o surpriza foarte neplacuta pentru Traian Basescu, saptamana viitoare. Care o fi aceasta?

  http://www.cotidianul.ro/razboiul-politic-zilnic-187339/

 16. Roxana Iordache Says:

  @Virgil Ilie. Şi încă o chestie: m-am plictisit de câte ori am semnalat că n-are cum să se plagieze decât pe sine, fiindcă A PARTICIPAT la Constituirea Curţii Penale Internaţionale, a pus şi el, alături de profesorii lui, fundamentele. Sau tu nu vrei s[ pricepi? Şi chiar dacă prin absurd n-ar fi o infamie, chiar crezi că trebuie să fim proşti şi să ne ducem ca Bute în corzi, în loc să ne facem jocul şi să-l liniştim scurt, la ficat, pe Psihopat?!

  Băieţii noştri nici nu trebuie să-i bage-n seamă.

 17. Roxana Iordache Says:

  @Franklin. Aia. 🙂

 18. Franklin Says:

  @Olimpiu

  Niciun presedinte american nu si-ar permite sa acorde azil lui Basescu.
  Indraznesc sa afirm ca Gitzenstein i-a sugerat lui Basescu ca a sosit timpul pentru treaba aia rusinoasa.

 19. Roxana Iordache Says:

  @Franklin. Unu, că nu e ruşinoasă. Şi doi, că nu prea cred. Mai degrabă au vorbit de războiul cu Siria şi de modalităţile prin care să se agaţe de scaun până atunci, pentru că pe timp de război nu poate fi suspendat. Poate fi, însă, demis: tocmai pentru înaltă trădare. 😛

 20. Franklin Says:

  Mai sunt unii prosti care calculeaza voturile in parlament in caz de suspendare sau de demitere, pasamite, majoritatea ar fi fragila.

  Cred ca fragile au mai ramas Roberta si Udrea pentru ca eu ii vad pe cam toti votand pentru suspendare sau demitere. USL, UDMR, UNPR, minoritati si, mai ales PDL, votul fiind de aceasta data secret si pentru ei, ca sa vezi democratie 😉

  Toata lumea il asteapta la cotitura pe nefericitul Traina Basescu. De ce PDL? Pentru ca este evident ca Traian Basescu este piatra de moara atarnata de gatul partidului care il va frana si la alegerile din toamna. Daca nu se pot dezice de el pe fata, o vor face, fara indoiala, la vot!

  Pentru demitere nu e nevoie de niciun razboi, Roxana. Este suficienta demonstrarea faptului ca Traian Basescu, a organizat si pus in aplicate o campanie internationala de denigrare a primului ministru al tarii, pe bani publici, campanie cu efecte negative evidente pentru Romania.

  Cat priveste pe consilierul ala micu si fara de carte care s-a deplasat la Munchen cu teza lui Ponta, el va lustrui clanta la parchet multa vreme de aici inainte. Vom vedea cu ocazia asta si daca Funeriu provine sau nu provine din familie de …ofiteri.

 21. Ghita Bizonu' Says:

  Ar fi bine ca dupa ce au fost injurati ca sunt „uslashi” sa ii trateze cu eficeinta USLA ….
  Da nu va faceti sperante ..
  Apropos unde naiba este Antonescu? Ca ma asteptam sa se dea pe stecla cu un discurs distugator denuntand metodele paukersite si modul in care CCR schimba constitutia

 22. Virgil Ilie Says:

  @Virgil Ilie. Şi încă o chestie: m-am plictisit de câte ori am semnalat că n-are cum să se plagieze decât pe sine, fiindcă A PARTICIPAT la Constituirea Curţii Penale Internaţionale, a pus şi el, alături de profesorii lui, fundamentele. Sau tu nu vrei s[ pricepi? Şi chiar dacă prin absurd n-ar fi o infamie, chiar crezi că trebuie să fim proşti şi să ne ducem ca Bute în corzi, în loc să ne facem jocul şi să-l liniştim scurt, la ficat, pe Psihopat?!

  Roxi , cum se cheama ce am facut io mai sus ?!…
  „copy-paste” n’asa?
  Ei bine asta a facut plastograful cu 130 de pagini din cele 400 .
  Daca tu la asta ii spui „A PARTICIPAT la Constituirea Curtii Penale Internationale ” …, ma rog asa o fi … Ma faci sa rid …
  Acuma , ca eu spun ca e un plastograf , ca tu spui ca e un eminenet doftor in drept , n-are nici o importanta sa stii .
  Important e ce se vede pe mai toate sticlele la ora asta , si important o sa fie circusul care s-a declansat si o sa se amplifice pe zi ce trece de aici si prin transformarea taraseniei intr-un dosarel penal .
  Iar pentru noi prapadenii de rind , important e ca oricum o dam tot borfasii si hotii de drumul mare ne stapinesc .

 23. treebeard00 Says:

  @roxana at all
  Bine ati venit in USL, dragii mei. Va rog serviti un suc si apoi apucati-va sa-l spalati pe Ponta si prietenii sai.

  Stie careva pe unde umbla Crin?

 24. florentin Says:

  Cred ca mai devreme sau mai tarziu va trebui sa mergem la vot sa-l demitem pe scandalagiul de la Cotroceni!Nimeni nu poate construi ceva in tara asta pentru oameni ,daca nu-i basist !

 25. Radu Says:

  Ponta a plagiat, asta e raspunsul unanim dat de cei 13 membri CNATDCU care au avut buna credinta si s-au prezentat la sedinta care judeca plagiatul lui. Dizolvarea CNATDCU, declaratiile complet penibile si lipsite de onoare ale lui Pop si Ponta ii acopera de rusine. 85 pagini copy-paste din 307 !!
  Si sa nu mai aud de Nastase ca mare om de cultura sau chiar ca om integru pana nu recunoaste ca sau a fost de acord cu copy-paste-ul lui Ponta sau i-a fost indrumator de lucrare dar nu si-a facut treaba cum trebuie si a descoperit plagiatul. Daca il mai aud o singura data ca incearca explicatiile penibile pe care le incerca pe site-ul lui la o zi dupa ce plagiatul fusese identificat consider ca nu merita nici un respect si il suspectez si pe el de hotie intelectuala !
  Un om dovedit de hotie intelectuala si impostura, asta ne e primul-ministru ! Fara urma de coloana vertebrala, reprezentantul a tot ce e mai ticalos si mai murdar in Romania ! A trebuit sa-si dea demisia decanul Fac. de Drept pentru ca Rectoratul Univ. Bucuresti nu a avut koaiele sa-l judece pe Ponta de plagiat ! Niste nemernici parveniti care nu au reusit vreodata sa castige jucand in mod cinstit, din asta e compus cea mai mare parte a PSD-ului si a Parlamentului Romaniei ! Si marea parte a simpatizantilor lor de asta ii si adora: vor si ei sa parvina fara munca, prin afaceri cu statul, diplome cumparate, hotie, demagogie si amenintari. Cum vad un om integru si talentat care si-a obtinut succesul prin munca il denigreaza, il scuipa la TV si in ziare pentru ca daca atata pot atata fac ! Si ma refer aici atat la liderii politici romani reveniti din strainatate in 1990, la generatia lui Coposu, Campeanu si Ratiu cat si la cei reveniti prin 2000 ca Funeriu si Nicusor Dan.

 26. olimpiu65 Says:

  eu sunt in ,,doliu” din spirit de solidaritate cu incercatul Mannschaft….dar ma bucur pt squadra azzura. ce prosti sunt national securisto- comunistii vopsiti in culorile PPE! ei chiar cred ca ne va potopi ipocrizia de a depolitiza institutiiile statului cu biblia in mana????!!!
  fraierilor! ni se rupe de plagiatul lui Ponta!!! miorlaiti cu Cristoiu si CTP pana veti decsoperi ca nu sunteti cavalerii salvarii democratiei…va facem praf ca sa nu va spun pe direct: FYT!!!!

 27. treebeard00 Says:

  @florentin
  Cum asa, dragul meu? Ca Ponta lucreaza de dimineata pana seara la optimizarea managementului si componentei atator institutii publice: ISC, ICR, MO, Comisia de Etica, CNADTCU, poate si un CCR pe viitor..
  Pentru oameni, evident. Ca doar nu s-a chinuit atata pentru Nastase, pentru Mang sau pentru el insusi. Si la urma urmei, care-i problema, el nu e om? Atunci ce e, xerox? Si masina dac-ar fi, noi tot l-am iubi, ca tot are un suflet mai bun decat jigodia de Basescu!

  Mama ce misto le zic! Nu-mi da nimeni nici un premiu? 🙂

 28. Zorina Raducu Says:

  Ador unanumitatile, dintotdeauna.
  Mai ales alea de tip tovarasesco-securistic.

  Urrrrrrrrrrrrrra !

  Scriu si un imn de slava, ca nu il pot canta sa ma si auziti.
  De cantat il cant, voi nu ma auzititi.

  Asa ca pentru tot natul:
  Traiasca Regele !
  m.s. ™

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: