RĂMÂNE CUM AM STABILIT: BĂSESCU N-A MERS LA BRUXELLES DE FRICĂ ŞI SE JURĂ CĂ N-A VRUT NICIODATĂ SĂ-L TRIMITĂ LA CREMENAL PE PONTA :))))

Foto: realitatea.net

Băsescu, acelaşi personaj previzibil. A spus că a stat acasă ca să protejeze imaginea României. 😆  Şi că „premierul reprezintă nelegitim statul român”. Şi că „statul de drept e pus sub semnul întrebării”. Cel pe care regimul Băsescu l-a călcat în picioare. Şi a micţionat. Doar că de data asta, în contra vântului.

Realitatea e că a stat acasă de frica suspendării. De fapt, a demiterii.

Şi după ce s-a trezit din whisky şi-a dat seama că ar fi fost ultima lui greşeală, una colosală, să-l trimită la cremenal pe premierul Ponta. Aşa cum salivau de satisfacţie anticipată martorii lui Băsescu. Sfertoneuronalii. 😆

Mai mult, răspunzând unei întrebări, Băsescu s-a jurat că el niciodată n-a intenţionat să-i facă plângere penală lui Ponta, deşi există comunicatul Preşedinţiei în acest sens.

Ştiţi de ce-i e frică lui Băsescu, în principal? Pentru că în realitate, majoritatea magistraţilor aşteaptă libertate. Nu puţini îl aşteaptă la cotitură. Există şi procurori oneşti, care au fost discriminaţi deşi sunt cei mai buni profesional şi tocmai de aceea, nu acceptă să se prostitueze pretându-se la acte judiciare comandate politic.

Îi mai e frică lui Băsescu fiindcă poliţiştii l-au anunţat deja ce aşteaptă de la el.

Şi-i mai e frică lui Băsescu fiindcă Armata s-a săturat să fie umilită.

Şi-i mai e frică lui Băsescu de Parlament.

Last but not least: frica principală a lui Băsescu e aceea în faţa realităţii că SRI e mai tare decât SIE. Şi nici SIE nu-i mai e atât de ataşat sieşi. 😆

P.S. Traian Radu Ungureanu a luat-o de mare papagal, azi, dându-se de antemergător şi dovedindu-se o paiaţă de cârpe folosită de idolul lui de lut. A atacat furibund guvernul Ponta, pe fondul aşteptării că Băsescu îl incriminează penal pe premier pentru decizia lui politică: nici să-l fi pus Ponta personal nu ar fi putut greşi atât de tare.

Dar slugile băsiste sunt ca prezervativele. Şi dacă tot e aruncat, cred că ar fi momentul să fie şi deconspirat – ministrul Justiţiei are tot dreptul să ceară declasificarea dosarului pe care Traian Radu Ungureanu îl are. Ofiţer acoperit DIE, aşa a şi plecat din ţară în ultimii ani şi cei mai crânceni ai lui Ceauşescu. Pe vremea în care muritorii de rând n-aveau voie nici la Sofia. Şi aşa, regimul Ceauşescu şi-a infiltrat un agent la BBC. Pe urmă, agentul a fost dat afară de dl.Christian Mititelu, iar mulţi fraieri printre care mă număr i-au luat public apărarea, mai înainte să se informeze din surse autorizate.

TRU colors, Traian Radu Ungureanu! O scuză jalnică pentru condiţia de om.

UPDATE: Tăriceanu: Problemele de suveranitate naţională sunt discutate la nivelul Parlamentului. (declaraţie telefonică la RTV). El a mai spus că ar trebui ca în prim-plan să fie temele Consiliului European. Călin Tăriceanu a precizat că Băsescu „suferă de o lipsă crasă de cultură politică”, „încercând să acumuleze toată puterea la el”, în mod vetust, ca un monarh absolut care nu mai există în Europa: ci doar la Moscova.

UPDATE 2. Cum de uitasem? Administraţia Penitenciarelor, prin angajaţii ei, l-a anunţat pe Băsescu încă de când cu caschetele poliţiştilor că îi va asigura cele mai bune condiţii. 😆

21 răspunsuri to “RĂMÂNE CUM AM STABILIT: BĂSESCU N-A MERS LA BRUXELLES DE FRICĂ ŞI SE JURĂ CĂ N-A VRUT NICIODATĂ SĂ-L TRIMITĂ LA CREMENAL PE PONTA :))))”

 1. mgabim2009 Says:

  Deci jigodia a preferat sa joace in piesa „victimizarii”….. Eu zic ca USL va trebui sa inceapa demersurile suspendarii/demiterii canaliei! Altfel o sa o duca Romania din scandal in scandal.

 2. RĂMÂNE CUM AM STABILIT: BĂSESCU N-A MERS LA BRUXELLES DE FRICĂ ŞI SE JURĂ CĂ N-A VRUT NICIODATĂ SĂ-L TRIMITĂ LA CREMENAL PE PONTA :)))) » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 28 June 2012 – Blog « Machu Picchu – Impresii de calatorie si lectii de viata by Diana Doroftei (1) […]

 3. adriana popa Says:

  Daca USl nu scapa de jigodia asat Nu va fii liniste in Romania.
  Asta este al doilea RASPUTIN… daca il impuscam , el se transforma in ZOMBI.
  Blestem pe tara noastra cu asa un Betiv hot Presedinte…
  Hai liberare… cat mai curand

 4. Franklin Says:

  Parerea mea e ca a incercat pana in ultimul moment sa aranjeze sa participe dar a primit-o peste bot si de la Bruxelles. Asa se explica faptul ca aeronava si delegatia fusese pregatita. Daca nu a reusit sa primeasca asigurari nu avea niciun rost sa se faca de kko si sa pateasca precum presedintele Poloniei acum cativa ani.

  Probabil ca ipoteza cu bautul de dimineata e o exagerare dar un sambure de adevar chiar exista pentru ca „pesurse.ro” vorbeste de faptul ca Basescu era pe picior de plecare si chiar ar fi mers la aeroport unde s-ar fi razgandit. Problema este, daca Traian Basescu chiar a fost pregatit sa plece azi la Bruxelles si nu a plecat, de ce nu a oferit nicio explicatie in conferinta de presa? Fie aeronava si delegatia au fost pregatite de plecare, fie nu. Este important de stiut pentru ca sa ne convingem ce fel de presedinte (mai) avem, inca.

 5. Anitra Puia Says:

  Dacă citesc blogurile şi presa pro USL văd că adversarul este PROST, dacă citesc blogurile şi presa pro PDL de asemenea văd că adversarul este PROST. O revărsare de ură şi aroganţă, de invective, a cuprins ambele tabere care în orbirea lor acuză de acest lucru doar tabăra adversă.

  Niciodată noi nu discutăm despre ceea ce semnează politicienii fără să ne anunţe ci doar intrăm în jocul lor, în ceaţa pe care o lansează. Pe mine nu mă interesează CINE se duce la Bruxelles, mă interesează CE se discută acolo. Nu vreau să întru în războiul legitim-ilegitim referitor la reprezentarea României la Consiliul European ci vreau să vă amintesc afirmaţia de azi a lui Băsescu:

  [b] „- As vrea sa mai stiti un lucru: agenda UE de astazi este mult mai subtila decat pare. Aduceti-va aminte ca, de mai bine de un an si jumatate, si probabil trebuie sa ma scuzati ca imi arog acest drept de a sustine ca am fost unul dintre liderii UE care au spus ca una din solutiile pentru viitor este crearea Statelor Unite ale Europei.
  – Una din discutiile de pe agenda este despre cedarea suveranitatii, sigur el nu este asa intitulat, dar se va vorbi despre control bugetar, unificarea fiscalitatii, prioritizarea investitiriilor, cresterea autoritatii Bancii.

  – Se vor pune bazele discutiilor despre o mai puternica integrare a statelor
  – Este posibil sa se lanseze in discutie si posibilitatea alegerii directe a unui lider al Uniunii, dar este clar ca ideea unei integrari tot mai rapide si puternice, economice, fiscale, bancare, bugetare si politice sunt in agenda …” [/b]

  Ponta a declarat că va informa Parlamentul referitor la discuţiile purtate la CE. Nu-i voi face niciun proces de intenţie până atunci deşi motive am multe. Voi aştepta declaraţia sa ca să ştim dacă USL împărtăşeste aceeaşi opinie referitor la cedarea de suveranitate, la federalizarea României implicită prin crearea SUE.

  O clarificare, nu mai comentez din cauza primului paragraf şi nu sunt nici sensibil şi nici afectat. În al doilea rând nu mai comentez pe un blog care consideră normal că doar trebuie să schimbăm dictatorul dar să continuăm „distracţia” cu FMI şi SUE. În fine am înţeles de la dumneavoastră că ecumenismul este de salutat.

  Cu scuzele de rigoare, poziţionarea corectă nu este băsist/anti-băsist ci pro-SUE/naţional.

  http://www.zf.ro/business-international/ministrul-german-de-finante-vrea-transferarea-mai-multor-competente-politice-catre-ue-pentru-ca-statele-membre-sa-nu-mai-poata-bloca-deciziile-9777221

  PS: pentru aducere aminte, distrugerea şi destructurării ţării nu a început-o Băsescu, ea se practică de decenii, este politica paşilor mărunţi.

  Unul dintre ei:

  http://www.ziaruldeiasi.ro/local/iasi/profesorii-ieseni-protesteaza-impotriva-admiterii-la-liceu-numai-pe-baza-mediilor-din-gimnaziu~ni38q1

 6. J o h n s o n Says:

  Ce mult mi-am dorit sa-i vad iesind ca disperatii sa planga ca le sint incalcate drepturile,ca USL ocoleste Parlamentul deci Statul de Drept e in mare pericol,ca uninominalul pur e naspa si ca democratia e astfel in pericol…Si toate s-au intamplat prin glasul lui Ochilă de la Bruxelles via Modrogan….Minunat ! Superb ! Asa mai TRU da o istericala din asta pe zi si te cinstesc. 😆

  PS. Roxana,stiai ca Mămăligarul disperat a invatat la liceul ala de langa tine ?!

 7. George Says:

  basexului ii sade foarte bine langa ala care cerea oamenilor sa ii numere ouale………fain ar fi sa inceapa sa numere amandoi, in compania unor baieti ca ei sunt…..restu’…fete!

 8. Argusdre Says:

  Azi la 14,30 am vazut un Basescu invins, care manca ciuperci doar ca sa nu spuna ca n-a spus ceva…Vai de curul lui…de prapadit…Culmea e ca iar poporul are dreptate. FIECARE NAS ISI ARE NASUL !
  basescu a fost infrant numai si numai cu armele sale, mai putin ortodoxe, mai putin serioase, destul de impertinente si cu suficient obraz ingrosat, asa cum scrie la carte, ca „in cocina trebuie sa grohai ca porcul” :
  1.Bagarea pe gatul PDL-istilor a Alegerilor uninominale dintr-un singur tur, atat de des pomenite de matroz ;
  2.Subtierea arsenalului basist prin trecerea ICR sub haripa Parlamentului ;
  3.Eliminarea totala din CA al TVR a reprezentantilor bandei marinaresti;
  4.Trecerea Monitorului Oficial sub tutela Parlamentului ;
  5. Ignorarea minciunii CC si plecare la Bruxelles a lui Ponta, simultan cu ameintarea matrozului cu destituirea.
  Mi-a placut ca Ponta a facut toate acestea cu zambetul pe buze, mieros si emanand numai sentimente angelice de pace si prietenie. Asta denota clar ca Matrozul , in sfarsit si-a gasit nasu si-i pe maini bune. Si cat de impotent si neputincios era astazi la 14.30…..
  Maestre, muzica !

 9. Virgil Ilie Says:

  Anitra Puia …

  Multumesc ! Si eu tot spun ca IMPORTANT NU E CINE SE DUCE , IMPORTANT E CU CE MANDAT SE DUCE , dar din pacate in afara de injuraturi ca as fi basist nu am primit niciun raspuns .
  IMPOTANT E CA S-A DUS PONTA .
  Acuma , ca Ponta face exact ceea ce ar fi facut si Basescu acolo , nu are nicio importanta , n’asa?
  Ceea ce este extrem de periculos , este ca oamenii au fost adusi in situatia de a nu mai putea sa vada ca noii veniti folosesc exact aceleasi procedee si metode ca aceia pe care ii vor dusi .
  Cind se vor dezmetici va fi prea tirziu din pacate .

 10. Radu Humor Says:

  Se pare că Ponta și cei din spatele lui au descoperit călcâiul lui
  Băsescu !
  Mai departe trebuie avut în vedere ce susține @Virgil și @ Anitra :
  Dacă se semnează documente înjositoare , care duc pe parcurs la pierderea suveranității, așa cum cu nesimțire, inconștiență și seninătate ne comunică acum trădătorul acesta de neam și țară, care a făcut absolut tot ce i-au cerut hienele iudeo-masonice, deci dacă semnează și Ponta ca slugoiul tot ce i se pune sub nas ( mai ales că se știe cu ceva șantajat, și ăia știu să șantajeze, nu glumă 🙄 ) și nu prezintă în Parlament toate „subtilitățile” astea criminale, pe care le dă pe goarnă Basescu, după ce și-a înecat amarul de dinaintea suspendării cu amicul Jack, suntem în cunoscuta situație surprinsă mai ieri de Constantin Tănase :
  ” Și cu asta ce-am făcut ?!” .
  Ponta trebuie obligat de la început să lucreze corect, pentru binele țării și nu a dușmanilor ei, care s-au înmulțit nepermis de mult, mai ales în mandatele lui Băsescu.
  Apropos de mandat și delegat :
  Până la urmă avem un mandat și pentru Băsescu iar dacă ține morțiș poate ajunge și de legat 🙂
  Numai că nu la Bruxelles….

 11. Radu Humor Says:

  Am postat fără să văd postarea de la 6:04:31 pm !

 12. Radu Humor Says:

  Ministrul german de Finanţe, Wolfgang Schäuble, consideră că este necesară „transferarea mai multor competenţe” în „domeniile politice importante” către Bruxelles, într-un interviu acordat revistei Spiegel, din care au fost publicate fragmente sâmbătă, relatează AFP.

  „Trebuie să transferăm mai multe competenţe către Bruxelles în domeniile politice importante, fără ca fiecare stat naţional să poată bloca deciziile”, afirmă ministrul.
  Nemții ăștia simțindu-se încă cu musca pe căciulă, fac inconștienți sper jocurile unor mârșavi și perverși negustori de popoare ! Sau poate doar se folosesc de actualele condiții geo-politice, inclusiv criza indusă cu bună știință și rea voință, spre a a-și vedea împlinite visele seculare de mărire !
  Până la urmă, indiferent cum se vor termina lucrurile, fie va reuși pentru moment noua Uniune Iudeo-Comunistă, fie că mai mult ca sigur se va destrăma, ca orice utopie clocită pe genunchi, nemții vor suporta din nou oprobriul general internațional :mrgreen:
  Mai ales dacă populația Germaniei nu se trezește la timp din adormirea națională, îmbătându-se cu cântecele de sirenă ale dușmanilor lor de-acum arhicunoscuți, care vor să-i facă să creadă că vor fi buricul Europei și de ce nu chiar a lumii 😉

 13. Colonel Idomir Adam Vasile Says:

  Băsescu s-a jurat că el niciodată n-a intenţionat să-i facă plângere penală lui Ponta – mie mi-a placut mult mai mult ca a adaugat de la sine putere (fara sa il intrebe cineva) : si nici nu am cerut cuiva sa faca acest lucru si resping si nu si nu. Mi-am amintit de aia cu : nu am lovit copilul acela si nici al copil nici al meu nici al altuia. Asta cand se apuca sa nege ceva pai neaga, nu se incurca :))))

 14. Roxana Iordache Says:

  @All. Mulţumesc pt comentarii.

  @Virgil Ilie, păi tocmai despre asta e vorba. Băsescu mergea ca să facă sluj în faţa „marilor” care vor să strivească Europa naţiunilor, iar Ponta, pe lângă faptul că are dreptul constituţional – fiindcă GUVERNUL răspunde de politica internă şi externă – merge ca să limiteze daunele, să participe alături de „amicii coeziunii”, pe care i-a avut invitaţi la noi, dacă-ţi aminteşti, plus d-nii Barosso şi Rompuy, care i-au întors curtoazia şi s-au purtat amical, deşi sunt din altă familie politică. Era vital să participe Ponta, unu, pentru statul de drept şi doi, pentru suveranitatea României.

  @George. Judeci visceral. Poţi să te superi, dar dacă ai încerca să evaluezi corect ţi-ai da seama că nu încape comparaţie. Absolut deloc. Sunt diametral opuşi şi provin din lumi diferite. Chiar dacă, până la un punct, din sistem.

 15. Roxana Iordache Says:

  Radu Humor. Nemţii vor majoritar ieşirea din euro. 🙂

 16. Roxana Iordache Says:

  @Johnson. Nu ştiu, că eram la şcoala generală când făcea el liceul. 😳

 17. Roxana Iordache Says:

  Colonele 😆

 18. Roxana Iordache Says:

  Al lui Ionescu. Trebuie să spun asta: eu am ţinut la Traian Ungureanu, pentru că scria superb şi pentru că îmi făcuse impresia că tot ceea ce face, face din sinceritate. Rareori mi se întâmplă să mă înşel cu privire la oameni, dar el e unul din eşecurile mele la capitolul încredere în alb. Şi acum îmi pare rău şi chiar şi dacă e atât de penibil în agresivitatea lui disperată, am în continuare compasiune şi regret că s-a putut preta. 😦

 19. Radu Humor Says:

  „Nemţii vor majoritar ieşirea din euro.”

  Știu !
  Dar numai atât nu ajunge 😉
  Dacă „Angela merge mai departe”, sau cum era titlul acelui film ?!

 20. Marius Mina Says:

 21. J o h n s o n Says:

  Mie-mi pare rau ca nu l-am batut atunci in ’75 – ’77 chiar daca nu eram la acelasi liceu dar iesea in evidenta prin cartier,un fel de pacalici al grupului indiferent de grup …Daca intreba in lacrimi de ce dau ii spuneam foarte relaxat…lasa ca o sa afli tu peste 30 de ani si-i mai dadeam doua sa nu uite ! 😡

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: