BĂSESCU ŞI-A DAT CU TESLA

Atâta s-a văitat că „a fost împiedicat” să plece – de parcă i-ar fi pus Ponta aţă la poartă 🙂 – şi atâta s-a tot plâns că ce i-au făcut şi ce i-au dres lui guvernanţii, încât nici nu şi-a dat seama ce face:

Şi-a proclamat înfrângerea. A consolidat în faţa poporului impresia că nu mai contează pe scena publică şi că e doar o chestiune de zile până scăpăm – definitiv – de el.

Că prostia nu doare şi prea mult whisky strică. :mrgreen:

L-au lăsat din braţe instituţiile fundamentale. Tot ce se întâmplă e cacealma de intimidare.

Îl mai slujesc doar nişte disperaţi care se agaţă de regimul Băsescu pe viaţă şi pe moarte. Pentru că ştiu că locul lor e la brutărie. Detalii, în altă postare.

Hai suspendare! 🙂 Sau direct demitere? Cum vă place? 😛

P.S. Şi pentru ca moţul de pe cacao să fie desăvârşit, hop şi EBA cu glumiţe contra lui Ponta. Ea mai bine ar învăţa drumul la DNA. Că va trebui să explice mai multe. Despre foloase necuvenite. Fiindcă, sincer, nu se cuvine să plătească (doar) soţii Ridzi (probabil, cei mai subţiri din ghiolbănia stabilimentului PD-L). Şi fata mare cu vânzările anterioare n-ar strica să o însoţească pe soră-sa. Ca să se obişnuiască cu gândul. Sau poate au pus la cale o întâlnire cu Codruţ Marta, pe undeva? :mrgreen:

UPDATE. O mai fi trăind Marta? 😯

30 răspunsuri to “BĂSESCU ŞI-A DAT CU TESLA”

 1. BĂSESCU ŞI-A DAT CU TESLA » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 28 June 2012 – Blog « Machu Picchu – Impresii de calatorie si lectii de viata by Diana Doroftei (1) […]

 2. Roxana Iordache Says:

  Comentaţi cât aveţi ocazia, că urmează altă postare. Şi poate şi altele. Tot în seara asta. 🙂

 3. Iulia Says:

  Până aici i-a fost. I-a venit rândul. De frică a semnat și numirea lui Hașotti. E jucat în lanțuri. Foarte tare USL.
  Orice naș își găsește nașul.
  Așteptăm direct DEMITEREA și asta cât mai repede posibil.
  Aștept momentul ideal, “plimbarea” în zeghe, cu catușe la mâini, ca spectacol public șamd.Totul se plătește.

 4. Radu Humor Says:

  Cel mai tare m-a distrat aia cu- dacă nu renunța el la plecare, știrea ar fi făcut nu numai înconjurul Europei, dar și al lumii !
  De parcă așa n-a făcut ?
  O lume întreagă aflând că un președinte terminat din toate pdv a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a obstrucționa ieșirea în lume a unui tânăr politician în devenire.
  De parcă plimbarea lui cu mâinile în buzunar pe la periferia conclavului european, fără ca nimeni să se îndure să-l bage în seamă, sau gafele repetate ( cea cu semnătura și data de care râdeau toți ceilalți, aproape patologică 🙄 ) ar fi circulat doar în jurul budoarului de la Cotroceni !
  Sper ca până la urmă să se afle și sumele mari de bani oferite unor mercenari de presă pentru denigrarea adversarilor și instituțiilor statului care nu au vrut să i se supună !
  Ca să nu mai zic de cele plătite pentru ridicarea în slăvi a lui și a găștii portocalii ( de aici și suspendarea care nu va întârzia să vină 😆 ) !

 5. Theodora Says:

  off topic
  Roxana ce parere ai despre asta:
  Bisericile crestine vandalizate de rebelii sirieni!!!!!!!
  Nothing safe, nothing sacred: Syrian rebels desecrate Christian churches?
  ATENTIE!!!!! – VORBIM DE REBELI … NU DE ARMATA SIRIANA
  http://www.rt.com/news/syrian-rebels-desecrate-christian-churches-897/

 6. Adriana Popa Says:

  DEMITERE …. URGENTA .. BLAGA SCHIMBAT CU CRIN … IATA METODA CE AMAI RAPIDA DE A DEVENI EUROPENI.. EBA, SORA-SA , NUTI UDREA ,SICEILALTI LA BRUTARIE…

 7. Theodora Says:

  In ceea ce priveste declaratia de astazi a lui Basescu mi se pare foarte importanta urmatoarea afirmatie:
  “Agenda UE de astazi este mult mai subtila decat pare. Am fost unul dintre liderii UE care au spus ca solutia noastra pentru viitor este crearea Statelor Unite ale Europei. In mod subtil, astazi se va discuta despre cedare de suveranitate. E cel mai important subiect, dar nu parte a concluziilor.”
  Mai sunt statele membre UE cu adevarat suverane?
  Se pot ceda bucati de suveranitate?
  Se mai poate vorbi de suveranitate atunci cand exista legislatie comuna, moneda unica sau acorduri cu FMI?
  Nu credeti ca poporul roman ar trebui intrebat printr-un referendum daca vrea sau nu sa cedeze din suveranitate?
  http://theodora0303.wordpress.com/2012/06/28/subtilul-basescu-astazi-se-va-discuta-despre-cedare-de-suveranitate-noi-prostimea-oricum-nu-intelegem-o-discutie-atat-de-subtila/

 8. Ghita Bizonu' Says:

  Sunt in dezacord cu Curtea (anti)Constitutionala

  Ultimele 2 zile echivaleaza cu o lovitura de stat. De catifea muiata in miere dar o lovitura de stat!

  Ma refer la “decizia” Curtii (anti)Constitutionale referitoare la mesul la Bruxelles.

  Răspunsul se găseşte în Constituţie. Şeful statului a fost până acum, nimeni nu a contestat acest lucru, nu ştiu de unde a apărut această discuţie”. zicea Zegrean de la Cutea Constitutionala .
  Am niste dubii . Ca ani de zile “Sefu” lu Statu nu s-a dus singur ci se ducea insotit de premierul Tariceanu. Inainte de asta se ducea presedintele Iliescu era insoti de premierul Nastase. De abia dupa ce Boc deveni premier Basescu s-a dus singur (si imi aduc aminte ca la o intruniore de premieri .. la intrebarea cand pleaca Boc – dimnieata sau la pranz- a zis ca asta vor hotari organili competente. Si organili au hotarat se duce Basescu).
  Ieri – 27 iunie 2012 – Curtea Constituţională a dast un comunicat cica ca cum :

  „În urma deliberărilor, cu majoritate de voturi, Curtea Constituţională a constatat existenţa unui conflict juridic de natură constituţională între Guvern, pe de o parte, şi Preşedintele României, pe de altă parte, generat de acţiunea Guvernului şi a primului-ministru de a-l exclude pe Preşedintele României din delegaţia care participă la Consiliul European în perioada 28-29 iunie 2012. În exercitarea atribuţiilor constituţionale, Preşedintele României participă la reuniunile Consiliului European, în calitate de şef al statului. Această atribuţie poate fi delegată de către Preşedintele României, în mod expres, primului-ministru”

  Dupa aroganta mea parere Curtea Constitutionala s-a aflat in grava eroare atunci cand constata “ existenţa unui conflict juridic de natură constituţională între Guvern, pe de o parte, şi Preşedintele României”, fiindca Parlamentul a decis ca la Bruxelles se va duce premierul. Ori conform Constitutiei

  (1) Parlamentul este organul reprezentativ suprem al poporului român şi unica autoritate legiuitoare a ţării. art 61

  si daca este pă asa autoritea sa este suprema si incontestabila. Contestarea vointei Parlamentului este anticonstitutionala

  Curtea Constituţională citind prescurtat si partinitor Constitutia “uita” ca desi art 80 prevede

  (1) Preşedintele României reprezintă statul român şi este garantul independenţei naţionale, al unităţii şi al integrităţii teritoriale a ţării.


  el trebuie completat cu art 61 care zice expresis verbis ca Parlamentul este organul reprezentativ suprem al poporului român si deci presedintele este (trebuie sa fie ) madatat de catre parlament. Si daca acest madat se prezuma este doar o prezumtie de juris tantum ramand la latitudinea Parlamentui sa decida cui da mandatul.
  Idem , trebui citit si articolul Atribuţii în domeniul politicii externe articolul 91
  (1) Preşedintele încheie tratate internaţionale în numele României, negociate de Guvern, şi le supune spre ratificare Parlamentului, într-un termen rezonabil. Celelalte tratate şi acorduri internaţionale se încheie, se aprobă sau se ratifică potrivit procedurii stabilite prin lege.
  (2) Preşedintele, la propunerea Guvernului, acreditează şi recheamă reprezentanţii diplomatici ai României şi aprobă înfiinţarea, desfiinţarea sau schimbarea rangului misiunilor diplomatice.
  (3) Reprezentanţii diplomatici ai altor state sunt acreditaţi pe lângă Preşedintele României.

  Din economia textului observam ca functia de reprezentare a presedintelui este una pur formala , de reprezentare precum si drapelul ori stema . El semneaza in numele Ropmaniei ca ii pregateste guvernul. Si in acest sens textul Constitiei este ferm :


  (1) Guvernul, potrivit programului său de guvernare acceptat de Parlament, asigură realizarea politicii interne şi externe a ţării şi exercită conducerea generală a administraţiei publice. art 102

  Deci politica esterna este realizata de catre guvern care este madatat de Parlament si care nu da socoteala decat Parlamentului nu .. presedintelui (oricat de jucator se crede). Si daca politica externa se realizaeaza de catre guvern atunci premierul este cel chemat sa participe la intrunirile externe unde se iau angajamente in numele tarii. Din articolele 91 si 102 reiese clar ca deciziile de politica externa se iau numai de catre premier in baza programului sau de guvernare acceptat de Parlament si acceptul este un mandat acordat de catre Parlament.
  Mandatul este acordat premierului nu presedintelui

  Deci in presupusul conflict premierul avea un dublu mandat – un mandat prezumat (prin actul investirii prin vot de incredere) si un mandat expres ptr aceasta intrunire.

  Insa in motivatia sa Curtea (anti)Constituţională mai sustine o .. bizarerie :

  În exercitarea atribuţiilor constituţionale, Preşedintele României participă la reuniunile Consiliului European, în calitate de şef al statului. Această atribuţie poate fi delegată de către Preşedintele României, în mod expres, primului-ministru”

  Partea boldita si subliniata reprezinta o novatie si o adaugiree la textul “sfintei constitutiuni” … Inventeaza o nebuloasa de atributii in care presedintele poate decide singur si pe care le poate delega (cam unica atributie pe care presu o poa exercita dupa libera sa dorinta este gratierea individula .. ) si restrange in mod anticonstitutional activitatea guvernului.
  Mai rau, sustinerile Curţii (anti)Constituţionale ar implica ca presedintele sa impuna vointa sa parlamentului , contravenind art 61 .. Caci la reuniunile Consiliului European se iau decizii care trebuiesc puse in aplicare de catre guverne. Ori asta ar implica ca presedintele sa isi impuna vointa sa guvernului … in afara oricarei indreptatiri constitutionale, un numele unei “legitimiati” care nu este prevazuta de constitutie si care este contrara si textului si intentiilor Constitutiei.

  D’aia zic este o decizie de Curte antiConstituţională, care echivaleza cu o rescriere a Constitutiei savarsita de cativa insi numiti samd in dispretul tuturor normelor si care se substituie Parlamentului.

  –––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
  Ma rog stiu ca sunt cam arogant. Insa fata de Zegrean ala eu am trecut la conatitutional din prima ( e drept la mustata) si ala cica ar fi cazut de 4 (patru!!!) ori http://www.ghimpele.ro/2012/06/cine-a-decis-la-curtea-constitutionala-zegrean-%E2%80%9Eincompatibilul-restant-la-drept-constitutional-si-gruparea-%E2%80%9Einamovibila-a-lui-traian-basescu/)

  Mai trebuie sa va explic catesceva. Despre cum se interpreteaza o lege in Romania .
  In primul rand se citeste intreaga lege . Toata !! Chiar si preambulul (chit ca 80% e vorba goala) . Se observa diferitele “incrucisari” – ca mai sus presu reprezinat da si parlamentu.. presu incheie tratale dar astea sunt facute de guvern …Si apoi se interpreteaza . Insa interpetrarea romaneasca este nu numai literara , adica doar ce scrie la text, ci se face tinad cont si de intetia legiutorului … Ori in atunci cand s-a redactat Constitutia si cand a fost nidificata intentia legiuitorului era sa reduca puterile prezidentiale (pe atunci Ilici prezidel) ca sa nu ne trezim cu un nou Ceuasescu …

  PS . A nu se uite cum au ajuns vreo 2 la Curtea Constitutionala. Adica alegeri de noapte cam .. neregulate.

  http://vremea.forumgratuit.ro/t385-sunt-in-dezacord-cu-curtea-anticonstitutionala

 9. Ion Olteanu, protestatarul de la Drobeta Says:

  Eu zic sa nu ne amagim si sa amanam celebrarea pentru ziua in care javra turbata va fi inlaturata de la putere cu adevarat. In aceste zile se poarta un razboi politic cu implicarea multor „disperati” din mai toate institutiile statului. Orice este posibil!

 10. Huhu Says:

  Basescu are inca puterea sa bage pe oricine din USL la puscarie, asa ca pe Nastase (si pe Ponta-l poate baga!), cu probe fabricate si martori mincinosi, asa ca sa nu ne bucuram inca, pina nu vedem pe dictator demis si la puscarie!

 11. Huhu Says:

  Unii considera ca Basescu, premeditat, nu s-a dus la Bruxelles, pentru al putea acuza pe Ponta ca ia preluat prerogativele, l-a uzurpat functia, sa aiba motiv sa-i faca dosar penal, sa-l bage la puscarie!

  DICTATORUL BASESCU E IN STARE SA FACA ORICE!

 12. Marius Mina Says:

  La Palatul Cotroceni canta … CC-veaua

 13. Xen Says:

  @Dle Ghita Bizonu’, va citesc cu interes si placere comentariile de o bucata de vreme, si pe alte „pajisti” ale netului. : ) Va sunt fan declarat, desi eu ma bag in discutii mai rar.
  O demonstratie similara pe acest subiect am facut si eu zilele aste prin alte parti, dar a dumneavoastra este, de departe, mai bine articulata. Felicitari!
  Oricum, am intrat aici ca sa va cer permisiunea de a prelua textul si a-l raspandi (nu pe blogul meu personal, ca nu am). Macar partea cu argumentatia, si, bineinteles, voi mentiona sursa. Ce spuneti? Va multumesc oricum! : )

 14. ion adrian Says:

  comunisto

 15. Roxana Iordache Says:

  La mulţi ani! Tuturor celor care poartă numele sfinţilor Petru şi Pavel! Şi tuturor.

  Sorry că aseară n-am mai scris. Una-alta şi n-am mai avut timp. Finală latină, Spania-Italia! 😀

  @Xen. Bun venit şi să tot comentaţi pe aici! Argumentaţia lui Ghiţă e strălucită. Dacă o preluaţi şi o răspândiţi, ceea ce ar fi foarte bine, atunci e musai să daţi sursa, adică, site-ul lui. Aşa e corect şi din moment ce aţi cerut permisiunea preluării, probabil că ştiaţi.

  http://vremea.forumgratuit.ro/t385-sunt-in-dezacord-cu-curtea-anticonstitutionala

 16. Franklin Says:

  O iesire de pe scena politica prin demisie este singura solutie rezonabila pentru Traian Basescu si acceptabila pentru toata lumea.

  E regretabil ca romanii inca se mai gandesc la Elodia in loc sa-si puna aceeasi problema despre Codrut Marta. De data asta, aceasta disparitie chiar este problema lor!

  Curtea Constitutionala chiar a dat o lovitura de stat. Nu printr-o anumita hotarare, poate ca fiecare in sine nu reprezinta foarte mult, ci prin decizia pe care a luat-o sa sprijine regimul lui Traian Basescu.

  Apropo de lovituri de stat si de inventarul armelor pe care cele doua tabere le au la dispozitie in acest razboi rece civil. Nu am citit nicaieri nimic despre forta pe care o reprezinta firmele private de paza si securitate, stiti care, cele la care lucreaza baietii aia bine hraniti pe care-i vedem odihnindu-se in jeep-uri staionate la umbra prin intersectii. Sunt perfect organizate, bine dotate iar patronii provin din politie sau servicii secrete, fara exceptie. Va intreb, ce se intampla daca si patronii ar fi coordonati la randul lor de cineva?

 17. Roxana Iordache Says:

  @Franklin. Curtea Constituţională e nulă de drept, prin acei membri incompatibili. Deci şi deciziile sunt lovite de nulitate.

 18. Xen Says:

  @Roxana Iordache, va multumesc si … va multumesc! Sa inteleg ca asfel am si acordul dlui Bizon? (sic!) ; ))

  In alta ordine, AVIZ tuturor celor care vor conversa cu mine vreodata pe acest sit, TUTUITI-MA fara grija pana la … proba contrarie, adica, in caz de insulta …

  Cele bune! : )

 19. Virgil Ilie Says:

  He-he-heeee !
  A inceput cursa „cine pe cine suspenda primul” …
  USL tre sa-si faca bine de tot socotelile , altminteri nu ii vad bine deloc .
  Mai intii tre sa asigure majoritatea necesara in Parament . Avind in vedere ca fro 16 parlamentari USL au schimbat de curind fotelul din Parlament cu cel din administratia locala , e musai nevoie de voturile UNPR si , sau UDMR .
  Apoi , nu tocmai de lepadat e obtinerea avizului adevaratului jupan al Romanicai , l-am numit pe domnul cela Ghitzastein de la amerloci .
  Dupa stiinta mea , domnul cu pricina , este un mare sustinator a lui Baselu si a recomandat USL coabitara pasnica cu acesta .
  Ca sa se suceasca , USL va trebui sa inhame Romanica destul de zdravan la caruta intereselor jupanului numit mai sus si a conationalilor dinsului .
  Evident , factura o platim noi prostimea asa ca USL poate sa se deovedeasca destul de generoasa , ca doar nu de de la ei .
  Totodata operatiunea tre desfasurata in ritm alert , astfel ca saptamina ce vine sa si fie finalizata .
  Altminteri , domnul Ponta va lustrui pina la rosu clantele domnului Morar de la DNA apucind-o si dinsul pe calea suspendarii .
  Asa ca , sa asteptam cu interes hotarirea domnului Ghitzastein .
  Acesta cred ca-si freaca miinile extrem de multumit de geheseftul pe care il va face , fie c atine cu Tanda , fie ca o ia in brate pe Manda .
  Licitatia e deschisa …
  Pina la urma oricare va fi hotarirea jupanului , noi va trebui sa deschidem larg baierele pungii . Punga in care si asa sufla vintul ceva de nu se poate …
  Hai suspendareeee !

 20. Franklin Says:

  @Roxana
  Si cine ma rog stabileste sau decide/judeca aceasta incompatibilitate? Horia Georgescu si Augustin Zegrean? Aia de la ANI sunt o gasca de soldatei cu un tab’ major in frunte, altfel nu se explica viteza cu care s-au grabit sa comunice ca judecatorii CCR nu sunt incompatibili, desi nu le-o ceruse nimeni oficial. Nici nu s-au obosit sa mai cerceteze.
  Chiar si acum cand i-a sesizat Titus Corlatean in legatura cu incompatibilitatea superjurizdei Iulia Motoc ce crezi ca or sa mai raspunda?

 21. Vir Dextrogir Says:

  Stimati prieteni, am postat pe pagina de facebook a dlui Joseph Daul, seful PPE (EPP), care il sustine puternic pe Basescu si care si-a permis sa ceara demisia lui Ponta, urmatoarele postari:
  „Why EPP (and yourself) support so hard Basescu, the president of Romania, who is known with dictatoriship tendencies?”
  „Mister Daul, will you resign if a scientific jury will deny any plagiarism of Ponta?”
  „Mister Daul, will you resign if the president Basescu, the most hated man in Romania, heavily supported by EPP, will be convicted by criminal law?”
  Daca sunteti de acord, accesati si dati like. Multumesc.
  http://www.facebook.com/joseph.daul

 22. FLORIN Says:

  Foarte amuzant dar realist blog.In privinta prezidentului ce-ar mai fi de zis?Ducă-se învârtindu-se cu familia lui de proști și profitori.Cât despre reclamațiile la adresa celor care au făcut parte din delegatia la Bruxelles explicați-le entuziaștilor drogați de ideologia portocalie că există o lege a răspunderii ministeriale care nu permite ca orice alienat să reclame demnitarii și să-i târască prin procese.Câte reclamații au fost inregistrate impotriva lui BOC?Mii.Nici una nu a avut nici un efect.A inceput dezbăshinarea României.Jos cu el și șleahta lui nesătulă!

 23. Virgil Ilie Says:

  Ha-ha-ha !!!
  Ce bagabontzi , ce bagabontzi !
  Dis de dimineata si cu noaptea in cap , menistrul interimar de la invatamint desfiinteaza printu-un orden publicat in Monitorele Ofitziale , abia sterpelit mai ieri de domnul Ponta , taman comitzia care buchisea la plastografia dinsului in acest mement ( CDATCDU ).
  Sa mai zica cineva ca nu e bine sa ai la indemina pe batatura ta un Monitore Ofitzial ?!…
  In plus trimite pe capul celor care il cautau la doctorate pe domnul Ponta si corpul de control al ministerului , astfel incit aia se trezesc din controlori controlati …
  Cum academicienii din CDATCDU nu stau cu Monitorele Ofitziale in fata si se pusesera pe buchisit la copy-pastele domnului Ponta , menistrul in persoana se deplaseaza de urgenta la locul faptei cu Monitorele in mina si chiar in acest moment le numara ouale …
  ASTIA SUNT PREMIERI SI MINISTRI ?!
  Care e aia diferenta dintre acestia si Lenuta lui Cocos ?!…
  A , da … Sexul .

 24. Virgil Ilie Says:

  Uraaaaa ! Felix a invins !
  Iata demisia din Senat da roade .
  Taman cind astazi Inalta Curte tebuia sa se pronunte in legatura cu privatizarea frauduloasa a Institutului de Cercetari Alimentare , demisia venerabilului vine ca unsa si dosarelul aluneca indarat la Tribunalul Bucuresti , dinsul nemaifiind demnitar .
  Dar evident ca domnul Voiculescu nu pentru asta a demisionat din Senat , ci pentru ca tva-ul …
  Ce bagabontzi , ce bagabontzi !!!

 25. Xen Says:

  Sunt consternat.
  Am o intrebare: stie careva dintre domniile voastre, daca Ponta va demisiona din pricina acestei mizerii cu plagiatul, ce scenariu posibil urmeaza? Cam in ce secventa s-ar derula evenimentele? Pe mine chiar ma ia cu fiori doar gandndu-ma la urgia ce-ar dezlantui-o portocaliii daca revin la parghii. Is catranit rau …

 26. Ghita Bizonu' Says:

  Ptr Xen si alti amatori : Puteti prelua ce doriti si cat vreti din ce scriu pe diverse bloguri si platforme . M-ar bucura sa ma citati inaa asta nu este un capat de tara (insa e mai bine ca sa nu fiti contrati pe baza de plagiat).
  INSA am si eu o dambla: articolele de la Vremea din Teoria Chibritului … sunt exceptate de la liberatatea preluarii ,,,si din Societatea .. Societatea Si Dramaturgia Romaneasca; intre eternul Caragiale si Sebastian care trebuiesc explictate „scrise de Bizonu’.

  PS daca este amabil – teoria politica domonant in Romania baseasca este babuinisnul cf http://vremea.forumgratuit.ro/t73-creierul-de-maimuta-apogeul-politicii-bastinase?highlight=Creierul+de+maimuta+-+apogeul+politicii+bastinase

  Scuze ,Da nu ma da modestia afara din casa si la aroganta dau meditatii si lui Nastase!!

 27. Roxana Iordache Says:

  Ghiţă, fugi de-aici, că şi tu şi AN sunteţi mici copii faţă de mine: la aroganţă, evident. 😆

 28. Roxana Iordache Says:

  Mulţumesc pentru comentarii, celor care au postat prima oară, bun venit şi dialog plăcut! 🙂

  Virgile şi toţi – am o postare nouă, apropo de REGULILE JOCULUI. 😉

 29. Franklin Says:

  Ponta nu va demisiona.
  Dar si daca ar demisiona sau ar fi demis, care ar fi, de fapt, problema? Nu mai exista destui politicieni in USL pentru functia de prim-ministru? Adica PDL are (Livache, Croitoru, Ungureanul lui) iar USL nu? De ce sa fim tributari unei singure persoane? De cand si pana cand a devenit Ponta (sau Crin, ca sa nu se supere) o personaliate providentiala? Tariceanu nu e bun de prim ministru, sau de presedinte?

 30. Ghita Bizonu' Says:

  A da .
  Xen : vocativul Bizoane este suficient … si nu ma sucar ptr asta

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: