LIVIU POP RULES! MERITĂ SĂ FIE TITULARIZAT MINISTRU

Liviu Pop a ieşit şi a spus că subiectele psihopate date la capacitate sunt moştenite de la Funeriu. La naiba, ar fi trebuit schimbate, că nu ne jucăm, fiind vorba de copii! Dar n-a fost timp, deci, Funeriu trebuie să aibă parte de un nou dosar penal, plus Oana Badea, plus cine a făcut subiectul la limba română, probabil că se pricepe la limbi  (gândeaţi c-am uitat pe cineva?  nu vă faceţi iluzii, n-am uitat pe nimeni, toţi trebuie să plătească, doar cine vine acum şi face vreun act de demnitate mai poate avea circumstanţe).

Ministrul interimar a garantat, însă, că repartiţia copiilor nu va fi afectată. Contestaţiile pe tema „subiectului-capcană” psihopat de la limba română vor fi soluţionate, inclusiv prin ordonanţă de urgenţă de modificare a legii educaţiei, pentru suplimentarea locurilor în licee.

Liviu Pop merită titularizat, este ceea ce trebuie, acum, la Educaţie! Doamna Andronescu în mod sigur înţelege. Ea e pentru vremuri normale. 🙂

P.S. Am spus la postarea despre Liviu Pop hărţuit de ANI de ce subiectul la română e psihopat . 👿 Pentru că în loc să stimuleze dezvoltarea normală a copiilor, o inhibă şi o reprimă, în vederea unei turme obediente.

Toţi complexaţii au ajuns să-şi bată joc de oameni, inclusiv de copii. Sub patronajul lui Băsescu, cel care nici nu trecea clasa şi nici nu intra la Marină fără pile. Care au însemnat colaborarea cu Securitatea. Până la intrarea în sistem. Că Traian Băsescu a făcut parte din nomenclatură, erau sub 2000 de oameni din 22 de milioane. Doare, nu? Să doară! :mrgreen:

12 răspunsuri to “LIVIU POP RULES! MERITĂ SĂ FIE TITULARIZAT MINISTRU”

 1. Roxana Iordache Says:

  Uneori, chiar şi o fată deşteaptă ca Alina Gorghiu nu pricepe nimic.

 2. Roxana Iordache Says:

  Îşi dă şi Alina Petrescu cu presupusul pe A3, vorbim să facem pe deştepţii, atunci când n-avem datele. Documentarea e treabă grea. :mrgreen:

  Evident că am schimbat de-acolo, dacă tot e să stau, azi, pe televiziuni, barem văd un film sau ascult muzică. O fi vreun meci, îmi spune careva? Că n-am programul TV. 🙂

 3. Godzillas Says:

  Pai a spus presa ca in ultima zi a lui MRU pacaliciul ala de Baba exact cu asta s-a ocupat,cu alcatuirea comisiilor si a altor activisti de partid care sa se ocupe de Bac

 4. ginamihai Says:

  Stimată doamnă jurnalist Roxana Iordache,
  Că vă citesc cu atenție și respect nu este o noutate. O fac, încă din clipa în care mi-am făcut blogul, adică de niște ani buni.
  Nu fac politică, deși , ca orice om care trăiește în țara asta, nu pot să-mi astup urechile, nici să merg legată la ochi.
  În legătură cu tema pe care o propuneți, dați-mi voie să am opinia pe care mi-o conferă meseria și faptul că am slujit ȘCOALA cu tot sufletul.
  Încă sper că va sosi vremea, când această instituție va fi privită cu stima și respectul pe care i le datorează toți românii, grație multor generații de intelectuali adevărați.

  http://incertitudini2008.blogspot.ro/2012/06/de-o-una-de-o-fi-alta.html

 5. Roxana Iordache Says:

  Baba şi Jalea. Ştii bancul. 😆

 6. Roxana Iordache Says:

  @ginamihai. Vă mulţumesc, dar nu vă înţeleg. Abordarea dv. este de adult. Adult filolog, înţeleg. Ei sunt mici. E prea mult pentru ei. 😐

 7. Godzillas Says:

  Nemuțumiți de alegerea lui Claudiu Săftoiu (propus ca membru în Consiliul de Administraţie al Societăţii Române de Televiziune din partea PNL), preşedintele Consiliului de Administraţie al Societăţii Române de Televiziune (SRTV), urmând să fie validat de Parlament ca preşedinte-director general al SRTV, salariații TVR, susținători în majoritate ai lui Valentin Nicolau sunt hotărâți să iasă în stradă.

 8. Franklin Says:

  CCR a decis ca Basescu trebuie sa reprezinte Romania. Probabil ca, in marinimia sa nemarginita, il va imputernici pe Dottore ala micu’, ca sa ia fata la prosti si sa ne umileasca pe toti

 9. ginamihai Says:

  Nu este mult.
  Propoziția subiectivă se studia în gimnaziu și în 1945. Am lângă mine o „Carte de limba română„, Editura „Remus Ciofleac„, Nr. 203,031/1945. Subiectiva este la pagina 319. Autorii manualului sunt. Iorgu Iordan și H. Sascuteanu.
  Nepotul meu a terminat acum clasa a VII-a, părinții lui au învățat și au intrat în liceu, având ca materie de studiu- limba română, în care se studiau toate subordonatele.

  Îi înțeleg pe copii, i-am înțeles totdeauna, dar trebuie să învețe carte, dacă vor să trăiască demn.

 10. Roxana Iordache Says:

  Gina, nivelul de acum este cu totul altfel faţă de nivelul de atunci. Îmi menţin opinia, că este subiect de admitere la filologie.

 11. Roxana Iordache Says:

  Godzilă. Poate tu ai uitat că Valentin Nicolau a mai fost o dată PDG şi a făcut catastrofă în TVR. Pe vremea aia îl desemnaseră nefericiţii de liberali. :mrgreen: Deci, lasă-mă, că m-a sunat personal, eram la „România liberă”, să încerce să mă convingă de faptul că trebuie să consider albul, negru. Şi invers. :mrgreen:

 12. eRadical Says:

  Cumva offtopic…: treaba cu ITM-ul la Cotroceni & Funeriu e puțin deplasată.

  COR 111229 Consilier prezidential
  (Subgrupa majora 11, Grupa minora 111, Grupa de baza 1112)
  Nivelul de instruire: – (nedefinit; superior dar nu neaparat)

  Deci nu-i musai să ai școală… 🙂
  Așa zice legea.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: