BĂSESCU E IRESPONSABIL, CA DE OBICEI. MERGE SĂ SE LAUDE CU REUŞITA LUI TĂRICEANU DE LA FORD, SESIZEAZĂ CURTEA CONSTITUŢIONALĂ CONTRA PREMIERULUI PONTA, ÎN TIMP CE PE AGENDA CSAT DE AZI PRINCIPALA TEMĂ ESTE POSIBILA INTRARE ÎN RĂZBOI A ROMÂNIEI

Băsescu se dă de ceasul morţii, l-a ameninţat pe Ponta cu Parchetul dacă pleacă la Bruxelles, pe urmă, a sesizat Curtea Constituţională cu Zegrean antepronunţatul penal şi suspendabil pe viaţă din profesia de magistrat.

Pus la pământ de Adrian Năstase, Băsescu a încercat să se consoleze cu excursia la Ford, unde n-a luat-o prima dată la umilinţă, fiindcă eroul oamenilor uzinei de la Craiova e Tăriceanu – ceea ce nu înseamnă că trebuie să abandonăm Dacia-Renault. Partea şi mai proastă pentru Băsescu azi la Craiova a fost că şi-a luat-o şi de la Olguţa. 😛

OK, deci e o iresponsabilitate incomensurabilă atitudinea comandantului suprem al forţelor armate, Traian Băsescu, şef al CSAT. Nici premierul nu e departe. Că ori nu ştie care e tema principală de pe agenda zilei, ori i s-a urcat puterea la cap când a anunţat că „unele teme nu sunt publice”.

Ba da, absolut toate temele CSAT sunt publice, pentru că sunt pe bani publici. Confidenţial rămâne conţinutul discuţiilor. Decizia, în nici un caz. Cu atât mai mult cu cât ea implică direct cetăţenii ţării.

Situaţia e fierbinte pe plan internaţional şi noi ne pierdem în ţigănii interne. Principala temă pe ordinea de zi a CSAT nu putea fi alta decât poziţia României faţă de solicitarea Turciei către NATO privind cauza atacării de către Siria.

Turcia a sesizat Consiliul de Securitate al NATO, conform articolului 5 al Tratatului Nord-Atlantic (one 4 all and all 4 one):

The Parties agree that an armed attack against one or more of them in Europe or North America shall be considered an attack against them all and consequently they agree that, if such an armed attack occurs, each of them, in exercise of the right of individual or collective self-defence recognised by Article 51 of the Charter of the United Nations, will assist the Party or Parties so attacked by taking forthwith, individually and in concert with the other Parties, such action as it deems necessary, including the use of armed force, to restore and maintain the security of the North Atlantic area.

Any such armed attack and all measures taken as a result thereof shall immediately be reported to the Security Council. Such measures shall be terminated when the Security Council has taken the measures necessary to restore and maintain international peace and  security.

Că nouă nu ni se spune nimic din partea preşedinţiei nu constituie nici o surpriză, dar că nici premierul nu ne informează sau ne dezinformează prin omisiune e o problemă. Gravă.

Sau poate NU s-a discutat în CSAT tema momentului la NATO?

Caz de demitere directă.

P.S. Ceremonia depunerii jurământului din partea liberalului Puiu Haşotti nu putea avea loc fără o mârlănie a lui Băsescu, care şi ea frizează anticonstituţionalitatea, anume, felicitarea ministrului Haşotti că „a luat în serios solicitarea legitimă” privind declaraţia pe proprie răspundere că n-a plagiat. În locul lui Crin îl dădeam afară din PNL, cu tot prestigiul lui, dacă nu se recuza din calitatea de ministru desemnat. Dar sigur, sunt eu prea radicală. :mrgreen:

12 răspunsuri to “BĂSESCU E IRESPONSABIL, CA DE OBICEI. MERGE SĂ SE LAUDE CU REUŞITA LUI TĂRICEANU DE LA FORD, SESIZEAZĂ CURTEA CONSTITUŢIONALĂ CONTRA PREMIERULUI PONTA, ÎN TIMP CE PE AGENDA CSAT DE AZI PRINCIPALA TEMĂ ESTE POSIBILA INTRARE ÎN RĂZBOI A ROMÂNIEI”

 1. Marius Mina Says:

  Axa Paris -Bucuresti >SIE> Patapievici ICR > Hotnews >Totul despre sex oral cu profesorul Patapievici

  http://mariusmina.blogspot.com/2012/06/axa-paris-bucuresti-sie-patapievici-icr.html

 2. Ghita Bizonu' Says:

  Sanse mici ptr rezbel. Plus ca este departe..

  Insa gagiu; este .. de coma!! Adica te baga in coma! Zapaceste tata doar ca sa fie el numarul I . Si cand fu numaril 1 cum du?! Fu tare sa il vezi nebagat in seama de nimeni dand tarcoale grupului de sefo, sa il vezi impisn de Sakozy samd. Pe bune in momentele alea mi-am adus aminte de sir Nae Ciruitu’ .. ca nici in perioada anilor 80 nu ar fi fost asta de boicotat pe fata …(cas nu il mai invitau sau vzitau e una … dar asta e mai rau!!)

  Uiote vezi de ce nu e bun sun simtul? Fiindca cei mai inteligenti cedeaza primii conduc aialati!

 3. Argusdre Says:

  „…Ba da, absolut toate temele CSAT sunt publice, pentru că sunt pe bani publici. Confidenţial rămâne conţinutul discuţiilor. Decizia, în nici un caz…..”
  Cu multa timiditate in glas as incerca sa spun ca si tematicile de discutii si actiuni ale SRI si SIE sunt tot pe bani publici, ceea ce nu inseamna absolut deloc ca nu sunt secrete de stat. Deci sunt pe bani publici dar nu se fac publice, ceea ce denota ca unii dintre noi vad democratia precum in mahalalele cele mai innapoiate : din decembrie 89 ne este permis orice ne trece prin bila…
  Nu ma mira, pentru ca si Basescu face la fel…

 4. BĂSESCU E IRESPONSABIL, CA DE OBICEI. MERGE SĂ SE LAUDE CU REUŞITA LUI TĂRICEANU DE LA FORD, SESIZEAZĂ CURTEA CONSTITUŢIONALĂ CONTRA PREMIERULUI PONTA, ÎN TIMP CE PE AGENDA CSAT DE AZI PRINCIPALA TEMĂ ESTE POSIBILA INTRARE ÎN RĂZBOI A ROMÂNIEI Says:

  […] Original Blog » 25 June 2012 – Blog « Cate titluri de doctor se acorda anual in Romania si cum stam in comparatie cu alte tari din UE […]

 5. ColonelIdomir Adam Vasile Says:

  Umba vorba in targ cum ca Hasotti isi va schimba din aceasta seara numele in Jurca. Jur ca nu am plagiat.

 6. D a n t e Says:

  Basescu s-a dus la Craiova sa se dea fan Universitatea pe fondul entuziasmului provocat de verdictul dat azi de instanta de judecata simtind jivina ca acolo in galerie este un focar important de voturi

 7. Virgil Ilie Says:

  Pedeii au pierdut la foc automat toate alegerile supuse repetirii …

 8. Roxana Iordache Says:

  Marius – vin să văd.

  Ghiţă – ştii prea bine la ce m-am referit, orice stat NATO ia în discuţie votul pe care îl va da, ca o cestiune de prinţip. Că acolo votul e prin consens. E cam obligatoriu, fiindcă art.5 prevede solidaritatea necondiţionată. Unii spun că Turcia trebuie să aducă probe că avionul atacator a fost în misiune oficială de la Damasc.

  Colonele 😆

  Dante, adică tu crezi că votanţii care au pus ştampila pe Olguţa se lasă prostiţi de Băsea? 😛

  Virgil Ilie. Vezi că ştii? 🙂

 9. Ion Olteanu, protestatarul de la Drobeta Says:

  Base la Bruxelles, dar in lanturi, sau si mai bine suspendat sus, dar fara sapun…
  La Drobeta e mare sarbatoare, are loc pomana porcului…
  http://tele2drobeta.ro/stiri/4741-adrian-duicu-a-depus-jurmantul
  http://tele2drobeta.ro/stiri/4744-romanii-sracii-europei

 10. D a n t e Says:

  @ Roxana Exact acum am iesit de pe un site de sport exact din subiectul Base la Craiova.Nu iti imaginezi cat tampiti sint,au pus deja botul la mitocaniile „presedintelui”,or fi si postaci dar nimeni nu-i contreaza asa ca orice legatura cu Olguta e abureala,le-am dat-o pe aia cu Tariceanu si Ford si au avut reactii violente la adresa lui Calin,mitocanesti mai bine zis exact a la Basescu.

 11. Huhu Says:

  Colonele umbla volrba prin tara si tirguri ca cei mai mari cretini, idioti sint sustinatorii golanului-dictator-derbedeu-betiv Basescu!

 12. Huhu Says:

  vorba, nu vorlba

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: